FilmBox Extra

FilmBox Extra

Užite si exkluzívne televízne premiéry filmov slávnych hollywoodskych štúdií v HD kvalite. Kanál pre náročných divákov s vynikajúcou kvalitou obrazu a zvuku.

Slovakia

Przewodnik - czwartek, 23.05.2024

00:05
Mimozemská invaze
Velký Wesley Snipes (sám Blade!) v hlavní úloze "lovce" v tomto filmu režiséra Mauro Borrelliho (Ghostmaker). V Recallu se objeví i další hvězdy: RJ Mitte (Perníkový táta), Jedidiah Goodacre (Následníci), Niko Pepaj (Nešika), Laura Maria Bilgeri (Toby Goes to Camp) a Hannah Rose May (Hráči). Film vypráví příběh pěti přátel, kteří odpočívají v odlehlém domku na jezeře a chtějí si to jen užít. Netuší, že Zemi napadla mimozemská civilizace a jejím obyvatelům hrozí zotročení. Režisér Borelli je bývalým spolupracovníkem režiséra Tima Burtona a ilustrátorem takových trháků, jako jsou Piráti z Karibiku a Captain America. Recall bude také natočen pro nový tříkódový panoramatický formát Barco Escape, který zcela obklopuje publikum a nabízí maximální pohlcující filmový zážitek. Některé části filmu budou také natočeny ve virtuální realitě.
sk
01:35
Snídaně po sexu
Snímek zkoumá význam intimity v životě dvou párů a odhaluje, zda a za jakých podmínek je možné dosáhnout dlouhodobého vztahu a přitom si zachovat zdravý a uspokojivý sexuální život. Oba páry se rozhodnou experimentovat se skupinovým sexem a utřídit si tak tři základní aspekty úspěšného vztahu - sex, lásku a komunikaci. V čem tkví tajemství skvělého sexu? Možná že se sexem samotným toho nemá tolik co do činění.
sk
02:55
eXistenZ
Návrhářka her na útěku před zabijáky musí hrát svou nejnovější hru ve virtuální realitě s nováčkem z oddělení marketingu, aby zjistila, zda hra není poškozená.
sk
04:30
Pause
nedefinované
sk
05:20
Síla slova
James Farmer mladší popsal texaský Marshall jako ""poslední město, které kapitulovalo v občanské válce"". Sídlí zde škola Wiley College, ve které profesor Melvin Toslon (v podání dvojnásobného držitele Oscara Denzela Washingtona) vede debatní kroužek během jeho úspěšné sezóny v roce 1936. Jedná se prakticky o první spolek v Americe, ve kterém spolu debatují bílí a černošští studenti. Jejich úspěchy vyústí až v pozvání na národní šampionát na Harvardově univerzitě. Pro čtyřčlenný tým, kde je mimojiné i studentka a velice mladý James Farmer, je připravena zkouška ohněm v podobě debatních témat, jako jsou Jim Crow, sexismus, lynčování davu, zatýkání a výtržnosti, milostné aféry, žárlivost a posluchači státního rozhlasu.
sk
07:25
Hrdinové
Muž projíždí krajinou ve spěchu, aby se dostal na důležitou obchodní schůzku. Jeho mysl je posedlá myšlenkami na prezentaci, kterou přednese významnému klientu - prezentaci, která by mohla být zlomovým bodem v jeho kariéře. Není připraven na zpoždění ani překvapení, ale osud má pro něj připraveno mnohé. Tělo uprostřed silnice - dítě. Skočí na brzdy a podaří se mu zastavit auto právě včas. Dítě je naštěstí v pořádku, ale zmatené. Muž by mu rád pomohl, ale jeho klienti na něj čekají ...Brzy po tomto prvním setkání potká muž jinou osobu - mladou ženu s batohem, která má namířeno do Barcelony. Nabídne jí svezení, aniž by měl tušení, že se kdysi znali. Později se jim podaří spojit se a vzpomínat na ten nejromantičtější a nejněžnější den jejich dětství ...
sk
09:10
Heidi, děvčátko z hor
Heidi je osiřelé děvčátko, které tráví nejšťastnější dny dětství společně s kamarádem Peterem při hlídání stáda koz, radostném hraní a užívání si svobody švýcarských Alp, kde bydlí v prostém srubu u svého dědečka. Naplno prožitým dnům je však náhle konec, když je Heidi převezena tetou Dete do německého Frankufurtu nad Mohanem, kde má dělat společnost nemocné dívce Kláře ze zámožné rodiny. Dívky se sice ihned skamarádí, ale Heidin stesk po dědečkovi, Peterovi a horách je příliš velký..
sk
11:00
Pytel mouky
Alsemberg, prosinec 1975. Osmiletá Sarah vyrůstá mezi katolíky. Jednoho dne přijíždí její biologický otec, s nímž se nikdy dříve nesetkala, aby ji vzal na víkend do Paříže. Sarah se však probudí v Maroku, v městečku uprostřed pohoří Atlas. Její otec ji záhy bez jediného slova vysvětlení opustí. Stává se z ní tedy marocká dívenka, jejímž jediným vzděláním je výuka tkaní. O devět let později je 17tiletá Sarah klasickou teenagerkou. Tedy skoro. Nacházíme se totiž v roce 1984, uprostřed revolučních nepokojů a hladomoru. Náhradní rodina již nedokáže Sáru dále živit. Musí se tedy postavit na vlastní nohy a sní o cestě do rodné Belgie.
sk
12:30
Deník lásky
Sleduje vztah mezi kritikem klasické hudby a hvězdou country po nočním románku, ze kterého vznikne neplánované těhotenství.
sk
14:00
Jak milovat s D
Už jedenáctkrát v řadě dostala mladá žena kopačky. Ke své nelibosti zjišťuje, že je toto neštěstí podmíněno jejími milostnými geny.
sk
15:35
VIY: Tajemství dračí pečeti
Neuvěřitelné příběhy, kouzla, skvělé herecké obsazení. Anglický kartograf dostává od cara zakázku - namalovat mapu Dálného Východu Ruska. Během dlouhé cesty plné úžasných zážitků se dostává až do Číny. Během putování se setkává s mistry bojových umění, čínskými princeznami, Dračím králem a objevuje záhady dračí pečeti.
sk
17:35
Skoro přátelé
Vynikající šéfkuchař Charlie přišel o motivaci. Neví si rady se životem, ale jedno ví jistě. Rád by se více sblížil s Amber. Sice je v porovnání s jejím přítelem zcela nepřitažlivý, ale kamarád mu vysvětlí, že když něco doopravdy chceme, cestu si vždy najdeme.
sk
19:15
Křehkost
O Francouzku, která už tři roky truchlí nad smrtí svého muže, se uchází její švédský kolega.
sk
21:00
Franny
Titulní hrdina je zámožný filantrop, jemuž se po pěti letech "hibernace"" na analgetikách naskytne příležitost jednou provždy zahnat bolestivé trauma spojené s jeho blízkými přáteli. Pozorný divák si za okázalými gesty sympaticky dandyovského bonvivána Francise L. Wattse řečeného Franny nemůže nevšimnout intenzivní samoty, do níž bohatého muže uvrhl osud.
sk
22:30
Black Cop
Černý policista se ocitá na hranici svých možností. Svou frustraci začíná ventilovat na privilegované komunitě, kterou se zavázal chránit.
sk

Przewodnik - piątek, 24.05.2024

00:00
Telepati
Joshua Lazarus je scoper; telepat, který dokáže naslouchat myšlenkám druhých lidí. Na světě je jen hrstka scoperů a s řádným výcvikem se scoper může naučit hlasy ovládat. Ale tento dar je zhoubný, jakmile je scoperovi 29 let, zešílí. Joshuovi je 28. On a jeho mistr pracují pro vládu a za to je jim přislíben lék. Je vyslán na misi a potká netrénovaného scopera Annu a brzy se do ní zamiluje; ale to vláda nedovolí. Joshua a Anna naplánují své zmizení v naději, že se jim povede začít spolu vést nový život, ale jsou příliš brzy nalezeni a od sebe odtrženi. S pomocí kamaráda z dětství musí Joshua vypátrat pravdu o svých schopnostech, o korupci, která ho obklopuje a o síle, kterou má k záchraně budoucnosti.
sk
01:35
Ztracený čas
Film Ztracený čas popisuje pozoruhodný milostný příběh, který se odehrál uprostřed hrůz německého koncentračního tábora v Polsku 1944. Ta neuvěřitelná vášeň živí odvahu polského vězně, kterému se podaří zachránit svou židovskou dívku. Přes všechnu nepřízeň osudu uprchnou z tábora a přežijí zrádnou cestu za svobodou. Avšak v chaosu na konci války jsou násilně odděleni a oba jsou přesvědčeni, že ten druhý zemřel. O více než třicet let později se šťastně vdaná dvaapadesátiletá žena v New Yorku náhodou dozví, že její bývalý polský milenec stále žije. A ona ho musí zase vidět.
sk
03:25
Podfuk
Jak to vypadá, když se jedna obyčejná americká rodina za každou cenu snaží udržet si vysoký životní standard mezi až příliš materialisticky založenými sousedy? Matka (Sedgwick), právě procházející menopauzou, tlačí svého nepříliš úspěšného manžela (D'Onofrio) do pochybného obchodu s nemovitostmi. Rodinná pouta projdou zkouškou.
sk
04:55
Pause
nedefinované
sk
05:30
Zamračené dny
Snímek Silvia Soldiniho, na němž se podíleli také Dorianna Leondeffová, Francesco Piccolo a Federica Pontremoliová, vypráví příběh Elsy a Micheleho. Tento dobře zajištěný pár má dvacetiletou dceru a jejich situace je natolik dobrá, že Else umožní odejít z práce a splnit si svůj životní sen. Chce se vrátit do školy a vystudovat dějiny umění.
sk
07:25
Strážce majáku
Píše se rok 1921 a Seth Atkins (Oscarem oceněný Richard Dreyfuss) pracuje jako správce majáku na opuštěné pláži Cape Cod. Sethův asistent náhle skončí, protože není nadále schopný snášet jeho hrozný postoj a nenávist vůči ženám. O provoz majáku se Seth musí starat sám až do chvíle, kdy je na břeh vyplaven záhadný urostlý muž, který se chce stát jeho asistentem. Sdělí si své příhody z minulosti, čímž se vysvětlí jejich nenávist vůči ženám. Je to nedlouho před tím, než se oba muži musí potýkat s krásnou Ruth Graham (Mamie Gummer) a její hospodyní paní Bascom (na Zlatý glóbus nominovaná Blythe Danner), které se na léto přestěhují do nedaleké chaty.
sk
09:00
Dobrodružství Tedyho Stonese
Tato úžasná 3D komedie, v níž se rádoby dobrodruh Tad Stones pouští do závodu o objevení ztraceného města, vás zavede z amazonského pralesa až na samé vrcholky And.
sk
10:30
Fame: Cesta za slávou
Remake slavného filmu z roku 1980. FAME (Sláva) představuje talentovanou skupinu zpěváků, tanečníků, herců i umělců během čtyř let na střední škole hereckých umění, kde se scházejí studenti z veškerých společenských postavení a mají tak šanci prožít své sny a dosáhnout skutečné a trvalé slávy... která přichází jen s talentem, oddaností a tvrdou prací.
sk
12:15
Starověka Histerie: Dobrodružství Povrchních Římanů
Teenager Atti je donucen vstoupit do římských legií a je vyslán do "děsivé, chladné a vlhké Británie", kde probíhá doslova revoluce tamějších obyvatel. Nikdy ale není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř. Attiho zajme Orla, mladá Keltka, která chce všem dokázat své válečnické schopnosti. Atti jí nakonec pomůže zachránit babičku, kterou unesl soupeřící kmen. Císař Nero se mezitím pokouší rozdrtit rebely vedené icenskou královnou Boudiccou. Atti se opět přidá ke svým římským spolubojovníkům a zjistí, že se armáda připravuje na rozhodující bitvu s Kelty u Watling Street. Atti a Orla se tak ocitají na opačné straně barikády.
sk
13:45
Coco Chanel
Vedle perfektně ustlané postele v sirotčinci tiše stojí křehká desetiletá dívenka s hustými černými vlasy. Gabrielle Channel, známá jako Coco, žila mnoha životy. Sledujte její životní příběh od úplných začátků až po období slávy a oslepujících světel Paříže.
sk
15:35
Muž Ve Stínu
Thriller Muž ve stínu z pera mistra historických románů Roberta Harrise přináší napínavý příběh spisovatele, který je najat na sepsání pamětí bývalého britského premiéra. Děj začíná nabírat nebezpečné obrátky krátce poté, co na opuštěnou zimní pláž známého amerického letoviska vyplaví moře mrtvolu jeho předchůdce na tomto literárním projektu. Netrvá dlouho a ""muž ve stínu"" si uvědomí, že přijetím atraktivní práce učinil strašlivou chybu: ukazuje se, že expremiér je muž, v jehož minulosti se skrývají tajemství, která mají sílu zabíjet.
sk
17:40
Krádež legendy
Gram Parsons byl jedním z nejvlivnějších hudebníků své doby. Hudební génius, který znal Elvise, byl na turné s Rolling Stones a roku 1973 se smrtelně předávkoval morfiem a tequilou. A právě jeho smrtí snímek začíná. Příběh vycházející z folkloru, příběh o přátelství, cti a dobrodružství. Příběh tak mimořádný, že kdyby se nestal, nikdo by mu neuvěřil. Dva muži, pohřební auto, mrtvá rocková hvězda, pět galonu benzínu a slib. Manažer Phil Kaufman totiž kdysi Parsonsovi slíbil, že po jeho smrti odveze jeho tělo do milované pouště Joshua Tree National Monument v jihovýchodní Kalifornii, kde trávil celé týdny, a tam mu uspořádá kremaci. Phil tedy jeho tělo ukradne z mezinárodního letiště v Los Angeles, aby slib splnil, jelikož Parsonsova rodina podobný obřad odmítla. (oficiální text distributora)
sk
19:05
Vítejte v Holly Springs
Film se odvíjí v průběhu rušných Velikonoc v městečku Holly Springs ve státě Mississippi. Obyvatelé městečka jsou mírumilovní a laskaví - s výjimkou Camille Dixonové (Glenn Close) - ambiciózní divadelní režisérky. Camille jednoho dne s úděsem zjistí, že její teta Cookie (Patricia Neal) spáchala sebevraždu. Zhrozí se, když si představí, jak to poskvrní jméno rodiny, a proto sní dopis na rozloučenou, aby to vypadalo jako loupež. To vede policii k hlavnímu podezřelému, Willisu Richlandovi (Charles S. Dutton), Cookiinu příteli. Když přijde neděle a Camillina hra má premiéru, pravda vyjde najevo a s ní víc tajemství, než kdo mohl tušit.
sk
21:00
Osudový verdikt
V blízké budoucnosti bude naše vláda rozhodovat, kdo je postradatelný.
sk
22:35
Země slepých
Voják vzpomíná na svůj vztah ke slavnému politickému vězni, který se pokusil svrhnout autoritářskou vládu ve své zemi.
sk