FilmBox Extra

FilmBox Extra

Užite si exkluzívne televízne premiéry filmov slávnych hollywoodskych štúdií v HD kvalite. Kanál pre náročných divákov s vynikajúcou kvalitou obrazu a zvuku.

Slovakia

Przewodnik - środa, 29.05.2024

00:20
Vivárium
Mladý pár se poohlíží po dokonalém bydlení a ocitá se lapen v labyrintu plném identických domů.
sk
01:55
Ztracená generace
Film ""Generation Um"" sleduje jeden den v životě Johna a jeho dvou krásných společnic. Den v životě lidí na okraji společnosti, lidí, kteří v rušném New Yorku putují bary, oddávají se sexu a netuší, kam je život dovede.
sk
03:30
Smrtící krása
Max měl vždy zabijácký půvab. Doslova. Alexandra si nemůže dovolit žádné silné emoce, protože její vlastní srdce ji může zabít. Když je osud svede dohromady, začnou pociťovat neobyčejné spojení. Mohou však s takovými hendikepy očekávat něco víc?
sk
05:00
Pause
nedefinované
sk
05:15
Hospodu vám nedáme
Když mazaní irští venkované zjistí, že jejich městečko je na prodej, osnují plány, jak vydělat peníze, aby odprodeji zabránili.
sk
06:50
Jurský masakr
Jurský masakr vypráví o konžské expedici otce a syna, které sleduje televizní štáb natáčející dokument. Když všichni účastníci tajemně zmizí, na filmovém materiálu, který po nich zůstal, jsou nalezeny záběry dinosaura, který měl vyhynout před 65 miliony let.
sk
08:10
Všechny cesty vedou do Říma
MAGGIE (Parker) je podrážděná svobodná matka z New Yorku, která na vysoké škole učí psaní. Ve snaze obnovit vztah se svou problémovou dospívající dcerou SUMMER (Day) se rozhodne, že ji vezme na cestu do jedné toskánské vesničky, kde za mlada často pobývala. Po příjezdu Maggie náhodou potká LUKU (Bova), svého bývalého milence, který dobře vypadá a je stále svobodný - žije se svou osmdesátiletou matkou CARMEN (Cardinale). Summer (které se stýská po její "nevhodné známosti" v New Yorku) a Carmen (proti Lucovu přání tajně plánující svatbu s MARCELINEM, její jedinou pravou láskou v Římě) impulzívně ukradnou Lucovo auto a vyrážejí do Říma. Maggie a Luca je rychle pronásledují, a takto strávený čas dává oběma dvojicím možnost navzájem si porozumět.
sk
09:40
Spy Kids: Stroj času
Jeden z prvních režisérů, kteří použili trojrozměrnost na Spy Kids 3D: Game Over, uznávaný filmový tvůrce Robert Rodriguez (Sin City, Machete) se vrací ke svému 450 milionovému dílu. Ve svém arsenálu má pro SPY KIDS 4: ALL THE TIME IN THE WORLD ve 3D připravené veškerou nejposlednější stereoskopickou technologii. Ve Spy Kids 4 hraje nádherná Jessica Alba super agentku Jessicu Wilson, která nedávno odešla do důchodu. Tato žena se snaží přivyknout životu mimo špionážní svět se svou novou rodinou, která neví nic o její bývalé profesi. Netřeba říkat, že Jessica zjistí, že život okolo domu může být větší výzvou než její nejnebezpečnější mise! A když drahocenné rodinné dědictví, které ji mělo přivést blíže k dětem, pustí ze řemene superpadoucha Time Keepera, Jessica musí pověsit svou zástěru na hřebík a vrátit se do akce. Teď, vhozeni do světa, který dosud znali jen z televize, Jessičiny děti, Cecil a Rebecca, brzy zjistí, že jsou na stopě samému Time Keeperovi. S menším výcvikem od...
sk
11:05
Láska v Indii
Pařížská advokátka Anne se zamiluje do Françoise, který stejně bezhlavě miluje ji. Pár si naplánuje pohádkovou svatbu v indickém Džajpuru. François odjíždí do Indie před Anne, aby dokončil pár kontraktů ještě před svatbou. Anne a její starší sestra Betty se k němu mají za několik dní připojit. Anne má s sebou vzít urnu s popelem Françoisovy matky, aby jej v Indii rozptýlili.Ale cesta neprobíhá podle plánu. Anne během cesty urnu ztratí a v zemi, o které ni neví, se ji na vlastní pěst vydá hledat. Anne brzy začne být bezradná, ale pak potká okouzlujícího Raviho, napůl Francouze a napůl Inda, který se živí příležitostnou prací. Ravi se stane Anniným šoférem a nouzovým průvodcem při jejím hledání. Mají tři dny na to, aby urnu našli a aby se Anne dostala o Džajpuru na svou svatbu. Během třídenního dobrodružství plného překvapivých zvratů se velmi dobře poznají. Anne postupně podléhá Raviho kouzlu a začne si svatbu s Françoisem rozmýšlet.Vysílalo se v hlavním čase na TF1 (v tomto čase...
sk
12:40
Hořko - sladko
Americký obchodník Brian je vyslán do Thajska s cílem vyhledávat a skupovat kávové plantáže - nakonec však najde mnohem víc než jen kávu, a zároveň zjistí, že původní účel jeho cesty se kávy vlastně vůbec netýkal.
sk
14:25
Písečný muž
Jednoho krásného rána objeví Benno ve své posteli písek. Zpočátku to ignoruje, ale brzy je nucen si uvědomit, že onen písek padá z něho samotného. Benno se začíná drolit čím dál tím víc, až si uvědomí, že jeho čas mizí doslova jako v přesýpacích hodinách. Nakonec mu nezbude než se obrátit s prosbou o pomoc na Sandru, která vede malou kavárnu pod jeho bytem. Přestože ji Benno nesnáší, začalo se mu o ní každou noc zdát. Nemají snad jeho sny a Sandra něco společného s oním pískem?
sk
15:55
Vítejte v Holly Springs
Film se odvíjí v průběhu rušných Velikonoc v městečku Holly Springs ve státě Mississippi. Obyvatelé městečka jsou mírumilovní a laskaví - s výjimkou Camille Dixonové (Glenn Close) - ambiciózní divadelní režisérky. Camille jednoho dne s úděsem zjistí, že její teta Cookie (Patricia Neal) spáchala sebevraždu. Zhrozí se, když si představí, jak to poskvrní jméno rodiny, a proto sní dopis na rozloučenou, aby to vypadalo jako loupež. To vede policii k hlavnímu podezřelému, Willisu Richlandovi (Charles S. Dutton), Cookiinu příteli. Když přijde neděle a Camillina hra má premiéru, pravda vyjde najevo a s ní víc tajemství, než kdo mohl tušit.
sk
17:50
Deset věcí, které bychom měli udělat před rozchodem
Abigail je svobodná, soběstačná matka. Když se seznámí s Benem, shodnou se oba, že každý skvělý vztah končí katastrofou. Na prvním rande si tedy sestaví žebříček deseti věcí, které by měli udělat, než se rozejdou. Nicméně předpokládaný konec nakonec vůbec není tak jistý. Osud jim totiž na jejich seznam přidal číslo 11.
sk
19:05
Zamračené dny
Snímek Silvia Soldiniho, na němž se podíleli také Dorianna Leondeffová, Francesco Piccolo a Federica Pontremoliová, vypráví příběh Elsy a Micheleho. Tento dobře zajištěný pár má dvacetiletou dceru a jejich situace je natolik dobrá, že Else umožní odejít z práce a splnit si svůj životní sen. Chce se vrátit do školy a vystudovat dějiny umění.
sk
21:00
Tělo
Skupina tří přátel žije společně až do chvíle, než jeden z nich zemře kvůli svým ilegálním kšeftům. Zbývající dva ztratí jeho tělo a tak se musí vydat jej hledat. Tělo zatím putuje z ruky do ruky, protože kdokoliv se k němu dostane, ten se snaží se ho zase rychle zbavit, pokud možno bez asistence policie. Čeká Vás napětí a dostatečná dávka humoru od začátku do konce.
sk
22:35
Spůner
Zrovna když mu hrozí, že jej rodiče v den jeho třicátých narozenin vystěhují ze svého domu, potkává nepraktický mladý muž dívku svých snů a vytvoří si vlastní pravidla, jak dospět.
sk
23:55
Paříž 36
Pigoil, stárnoucí inspicient pařížského kabaretu Chansonia, je obviněn z vraždy. V jeho dlouhé zpovědi zavítáme až do roku 1935, kdy odhalí nevěru své ženy a místní gangster Galapiat zavře kabaret. Během následujících několika měsíců přijde Pigoil o opatrovnictví svého milovaného syna Jo-Ja a musí si hledat jinou práci. Spolu s několika kamarády se rozhodně znovu rozjet kabaret Chansonia - a dokonce i jindy nevlídný Galapiat je tentokrát plánu nakloněn. Hvězdou jejich show se stane Douce, mladá dívka ze severofrancouzského Lille, po které začne Galapiat toužit. Ona se však zamiluje do Miloua, místního socialisty. V Pigoilově životě, zdá se, začínají být světlé momenty v převaze - ale co si počít s Jo-Jem a jak se to má vlastně s onou vraždou?
sk

Przewodnik - czwartek, 30.05.2024

01:55
Odklad
Osmnáctiletý Ben Sweet přichází roku 1968 na univerzitu v Berkeley, aby zde studoval účetnictví a vyhnul se tak vojně. Tím začíná jeho odysea světem sexu, drog, rokenrolu a politického aktivismu. Benův dosavadní život se tím otřese v základech. Čeká jej cesta za sebepoznáním tak vzdálená životu jeho otce, Sye Sweeta. Snímek se zaměřuje na skupinu mladých lidí protestujících proti válce ve Vietnamu.
sk
03:20
Precious
Šestnáctiletá obézní Afroameričanka Claireece "Precious"" Jones (Gabourey Sidibe) žije krutým životem. Nejen, že hlavní hrdinku psychicky týrá a ponižuje její matka (Mo'Nique), ale navíc čeká již druhé dítě se svým nepřítomným otcem. Oporou jí není ani okolní svět a školou prochází s dobrými známkami, aniž by si kdokoliv všiml, že neumí číst ani psát. Precious je někdy na dně, ale nikdy se nevzdává. Pod hrozbou vyloučení ze školy přijímá nabídku přestupu do alternativní školy. I když nezná význam slova alternativní, instinkt jí napovídá, že je to příležitost, na kterou čekala. Zde potkává trpělivou učitelku, paní Rainovou (Paula Patton). Precious nastupuje na novou cestu, která ji vyvede z temnoty, bolesti a bezmocnosti k lásce a svobodnému rozhodování.
sk
05:05
Pause
nedefinované
sk
05:25
Deset pravidel jak se zamilovat
Sukničkářský otec učí neohrabaného syna desatero svádění: deset zaručených pravidel, jak získat lásku kterékoli ženy. Výsledky ale nedopadnou podle očekávání.
sk
07:00
Heidi, děvčátko z hor
Heidi je osiřelé děvčátko, které tráví nejšťastnější dny dětství společně s kamarádem Peterem při hlídání stáda koz, radostném hraní a užívání si svobody švýcarských Alp, kde bydlí v prostém srubu u svého dědečka. Naplno prožitým dnům je však náhle konec, když je Heidi převezena tetou Dete do německého Frankufurtu nad Mohanem, kde má dělat společnost nemocné dívce Kláře ze zámožné rodiny. Dívky se sice ihned skamarádí, ale Heidin stesk po dědečkovi, Peterovi a horách je příliš velký..
sk
08:50
Křehkost
O Francouzku, která už tři roky truchlí nad smrtí svého muže, se uchází její švédský kolega.
sk
10:35
Starostka Dortíková
Pracovitá cukrářka se nedopatřením stane starostkou malého městečka zatíženého dluhem. Pilná žena postrádá odpovídající vzdělání a zkušenosti, a tak se ve snaze vyřešit místní problémy spolehne pouze na svůj selský rozum.
sk
12:00
Deník lásky
Sleduje vztah mezi kritikem klasické hudby a hvězdou country po nočním románku, ze kterého vznikne neplánované těhotenství.
sk
13:30
Trattoria
Vtipná a hřejivá dramatická komedie se odehrává ve vzrušujícím prostředí kulinářské scény v San Franciscu a sleduje osudy Sala Sartiniho, workoholického kuchaře, který se musí pokusit obnovit svou vášeň pro vaření i lásku a napravit pošramocené vztahy se svým synem dříve, než zase všechno ztratí.
sk
14:50
Nestanu se tvojí ženou
Jistá matka se zamiluje do mladšího muže a její dcera prožívá první milostné vzplanutí. Matka příroda si pohrává s jejich osudy.
sk
16:25
Skoro přátelé
Vynikající šéfkuchař Charlie přišel o motivaci. Neví si rady se životem, ale jedno ví jistě. Rád by se více sblížil s Amber. Sice je v porovnání s jejím přítelem zcela nepřitažlivý, ale kamarád mu vysvětlí, že když něco doopravdy chceme, cestu si vždy najdeme.
sk
18:05
Krádež legendy
Gram Parsons byl jedním z nejvlivnějších hudebníků své doby. Hudební génius, který znal Elvise, byl na turné s Rolling Stones a roku 1973 se smrtelně předávkoval morfiem a tequilou. A právě jeho smrtí snímek začíná. Příběh vycházející z folkloru, příběh o přátelství, cti a dobrodružství. Příběh tak mimořádný, že kdyby se nestal, nikdo by mu neuvěřil. Dva muži, pohřební auto, mrtvá rocková hvězda, pět galonu benzínu a slib. Manažer Phil Kaufman totiž kdysi Parsonsovi slíbil, že po jeho smrti odveze jeho tělo do milované pouště Joshua Tree National Monument v jihovýchodní Kalifornii, kde trávil celé týdny, a tam mu uspořádá kremaci. Phil tedy jeho tělo ukradne z mezinárodního letiště v Los Angeles, aby slib splnil, jelikož Parsonsova rodina podobný obřad odmítla. (oficiální text distributora)
sk
19:30
Sladké letní víno
Film se nese v podobném duchu jako film Pod toskánským sluncem. James (Ethan Peck) dá v práci výpověď a konečně jde za svým snem. Jedna skvělá hra ho přiměje, aby se vydal na cestu sebepoznání, která ho přivede do Španělska. Tam se James seznámí s krásnou Veronikou (Elsa Pataky) a také s dramatikem, který změnil jeho život. James se brzy zaplete do sítě touhy, lásky a zklamané důvěry.
sk
21:00
Špatný krok
Čtyři mladíci se pustí do riskantní investice, kvůli níž budou mít potíže s mafií.
sk
22:35
Rozhovory s Tedem
Odhalení zvláštního a komplikvané vztahu, který se vytvořil mezi analytikem FBI Billem Hagmaierem a sériovým vrahem Bundym během jeho posledních let v cele smrti.
sk