FilmBox Extra

FilmBox Extra

Užite si exkluzívne televízne premiéry filmov slávnych hollywoodskych štúdií v HD kvalite. Kanál pre náročných divákov s vynikajúcou kvalitou obrazu a zvuku.

Slovakia

Przewodnik - środa, 22.05.2024

00:50
Tichý Don
S01E02 Příběh odehrávající se za první světové války v Rusku zmítaném revolucí pojednává o mladém důstojníkovi, který se stane hrdinou i obětí své doby.
sk
02:20
Smrtící krása
Max měl vždy zabijácký půvab. Doslova. Alexandra si nemůže dovolit žádné silné emoce, protože její vlastní srdce ji může zabít. Když je osud svede dohromady, začnou pociťovat neobyčejné spojení. Mohou však s takovými hendikepy očekávat něco víc?
sk
03:50
Písečný muž
Jednoho krásného rána objeví Benno ve své posteli písek. Zpočátku to ignoruje, ale brzy je nucen si uvědomit, že onen písek padá z něho samotného. Benno se začíná drolit čím dál tím víc, až si uvědomí, že jeho čas mizí doslova jako v přesýpacích hodinách. Nakonec mu nezbude než se obrátit s prosbou o pomoc na Sandru, která vede malou kavárnu pod jeho bytem. Přestože ji Benno nesnáší, začalo se mu o ní každou noc zdát. Nemají snad jeho sny a Sandra něco společného s oním pískem?
sk
05:20
Pause
nedefinované
sk
05:25
Jurský masakr
Jurský masakr vypráví o konžské expedici otce a syna, které sleduje televizní štáb natáčející dokument. Když všichni účastníci tajemně zmizí, na filmovém materiálu, který po nich zůstal, jsou nalezeny záběry dinosaura, který měl vyhynout před 65 miliony let.
sk
06:45
Princ a já 2
Americká studentka Paige se zamilovala do dánského prince Edvarda. Ale dánské zákony jsou pro své obyvatele s modrou krví velice přísné. Aby princ zůstal princem, smí se Edvard oženit pouze se šlechtičnou. Pokud si vezme obyčejnou dívku, je povinen se vzdát trůnu. Přetrvá jejich láska všechny strasti a pasti?
sk
08:20
Starostka Dortíková
Pracovitá cukrářka se nedopatřením stane starostkou malého městečka zatíženého dluhem. Pilná žena postrádá odpovídající vzdělání a zkušenosti, a tak se ve snaze vyřešit místní problémy spolehne pouze na svůj selský rozum.
sk
09:45
Kouzelný svět Davida Copperfielda
Výtečná adaptace románu Charlese Dickense s hvězdným obsazením. David Copperfield se narodil do zchudlé, neúplné rodiny zápasící s neúprosnou realitou viktoriánské Anglie. David se pokouší porozumět okolnímu světu a najít v něm své místo. Ačkoliv by si jeho nevlastní otec přál, aby se David nikdy nenarodil, a jeho výstřední teta by zase byla raději, kdyby byl dívkou, David se nenechá nikým odradit a díky svému odhodlání má naději, že dosáhne toho, co si přeje nejvíc.
sk
11:40
Armáda Jednoho
Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala.
sk
13:10
Tunel do Číny
Desetiletá Harriet žije se starší sestrou a matkou alkoholičkou kdesi na venkově. Vedou zde motel. Harriet je očividně jiná než děti v jejím okolí. Svůj dokonalý svět si nosí v hlavě. Jednoho dne se setká s Rickym. Ten je sice dospělý, ale duševně zaostalý. Stanou se z nich kamarádi. Rickyho by ovšem jeho matka ráda umístila do ústavu.
sk
14:45
Nestanu se tvojí ženou
Jistá matka se zamiluje do mladšího muže a její dcera prožívá první milostné vzplanutí. Matka příroda si pohrává s jejich osudy.
sk
16:20
Spy Kids: Stroj času
Jeden z prvních režisérů, kteří použili trojrozměrnost na Spy Kids 3D: Game Over, uznávaný filmový tvůrce Robert Rodriguez (Sin City, Machete) se vrací ke svému 450 milionovému dílu. Ve svém arsenálu má pro SPY KIDS 4: ALL THE TIME IN THE WORLD ve 3D připravené veškerou nejposlednější stereoskopickou technologii. Ve Spy Kids 4 hraje nádherná Jessica Alba super agentku Jessicu Wilson, která nedávno odešla do důchodu. Tato žena se snaží přivyknout životu mimo špionážní svět se svou novou rodinou, která neví nic o její bývalé profesi. Netřeba říkat, že Jessica zjistí, že život okolo domu může být větší výzvou než její nejnebezpečnější mise! A když drahocenné rodinné dědictví, které ji mělo přivést blíže k dětem, pustí ze řemene superpadoucha Time Keepera, Jessica musí pověsit svou zástěru na hřebík a vrátit se do akce. Teď, vhozeni do světa, který dosud znali jen z televize, Jessičiny děti, Cecil a Rebecca, brzy zjistí, že jsou na stopě samému Time Keeperovi. S menším výcvikem od...
sk
17:45
Bernie
Bernie je černá komedie o vztahu vyjukaného, ale oblíbeného asistenta ředitele pohřebního ústavu (Jack Black) a nejelegantnější dámy (Shirley MacLaine) z celého městečka na východě Texasu. Snímek, který natočil režisér Richard Linklater (Škola ro(c)ku), je natočen na motivy článku, který vyšel v roce 1998 v časopisu Texas Monthly a který pojednává o životě Bernieho Tiedeho, který svou štědrostí pomohl přeměnit město Carthage k lepšímu a který byl pak, k nelibosti obyvatel Carthagea, zatčen za spáchání vážného zločinu.
sk
19:25
Císař - občanská válka
Spojené státy americké se ocitly na pokraji občanské války. Mladý muž, syn afrického krále a nyní otrok na americké plantáži, již odmítá dále snášet násilí páchané bělochy. Podaří se mu utéct a přidat se k odpůrcům otroctví. Stane se stoupencem revoluce Johna Browna, kterou si v USA dodnes připomínají.
sk
21:00
Hodná holka
Prodavačka v obchodu se zlevněným zbožím si začne románek se zajímavým chlapíkem, který se považuje za vtělení Holdena Caulfielda.
sk
22:30
Dezertér
Nepravděpodobné přátelství v tavicím kotlíku zmatku. Simon Murray bojuje za francouzskou cizineckou legii. Pascal Dupont bojuje za sebe. Válkou zmítaní muži pochybují o cti, naději, morálce… protože můžete opustit všechno… kromě sebe.
sk

Przewodnik - czwartek, 23.05.2024

00:05
Mimozemská invaze
Velký Wesley Snipes (sám Blade!) v hlavní úloze "lovce" v tomto filmu režiséra Mauro Borrelliho (Ghostmaker). V Recallu se objeví i další hvězdy: RJ Mitte (Perníkový táta), Jedidiah Goodacre (Následníci), Niko Pepaj (Nešika), Laura Maria Bilgeri (Toby Goes to Camp) a Hannah Rose May (Hráči). Film vypráví příběh pěti přátel, kteří odpočívají v odlehlém domku na jezeře a chtějí si to jen užít. Netuší, že Zemi napadla mimozemská civilizace a jejím obyvatelům hrozí zotročení. Režisér Borelli je bývalým spolupracovníkem režiséra Tima Burtona a ilustrátorem takových trháků, jako jsou Piráti z Karibiku a Captain America. Recall bude také natočen pro nový tříkódový panoramatický formát Barco Escape, který zcela obklopuje publikum a nabízí maximální pohlcující filmový zážitek. Některé části filmu budou také natočeny ve virtuální realitě.
sk
01:35
Snídaně po sexu
Snímek zkoumá význam intimity v životě dvou párů a odhaluje, zda a za jakých podmínek je možné dosáhnout dlouhodobého vztahu a přitom si zachovat zdravý a uspokojivý sexuální život. Oba páry se rozhodnou experimentovat se skupinovým sexem a utřídit si tak tři základní aspekty úspěšného vztahu - sex, lásku a komunikaci. V čem tkví tajemství skvělého sexu? Možná že se sexem samotným toho nemá tolik co do činění.
sk
02:55
eXistenZ
Návrhářka her na útěku před zabijáky musí hrát svou nejnovější hru ve virtuální realitě s nováčkem z oddělení marketingu, aby zjistila, zda hra není poškozená.
sk
04:30
Pause
nedefinované
sk
05:20
Síla slova
James Farmer mladší popsal texaský Marshall jako ""poslední město, které kapitulovalo v občanské válce"". Sídlí zde škola Wiley College, ve které profesor Melvin Toslon (v podání dvojnásobného držitele Oscara Denzela Washingtona) vede debatní kroužek během jeho úspěšné sezóny v roce 1936. Jedná se prakticky o první spolek v Americe, ve kterém spolu debatují bílí a černošští studenti. Jejich úspěchy vyústí až v pozvání na národní šampionát na Harvardově univerzitě. Pro čtyřčlenný tým, kde je mimojiné i studentka a velice mladý James Farmer, je připravena zkouška ohněm v podobě debatních témat, jako jsou Jim Crow, sexismus, lynčování davu, zatýkání a výtržnosti, milostné aféry, žárlivost a posluchači státního rozhlasu.
sk
07:25
Hrdinové
Muž projíždí krajinou ve spěchu, aby se dostal na důležitou obchodní schůzku. Jeho mysl je posedlá myšlenkami na prezentaci, kterou přednese významnému klientu - prezentaci, která by mohla být zlomovým bodem v jeho kariéře. Není připraven na zpoždění ani překvapení, ale osud má pro něj připraveno mnohé. Tělo uprostřed silnice - dítě. Skočí na brzdy a podaří se mu zastavit auto právě včas. Dítě je naštěstí v pořádku, ale zmatené. Muž by mu rád pomohl, ale jeho klienti na něj čekají ...Brzy po tomto prvním setkání potká muž jinou osobu - mladou ženu s batohem, která má namířeno do Barcelony. Nabídne jí svezení, aniž by měl tušení, že se kdysi znali. Později se jim podaří spojit se a vzpomínat na ten nejromantičtější a nejněžnější den jejich dětství ...
sk
09:10
Heidi, děvčátko z hor
Heidi je osiřelé děvčátko, které tráví nejšťastnější dny dětství společně s kamarádem Peterem při hlídání stáda koz, radostném hraní a užívání si svobody švýcarských Alp, kde bydlí v prostém srubu u svého dědečka. Naplno prožitým dnům je však náhle konec, když je Heidi převezena tetou Dete do německého Frankufurtu nad Mohanem, kde má dělat společnost nemocné dívce Kláře ze zámožné rodiny. Dívky se sice ihned skamarádí, ale Heidin stesk po dědečkovi, Peterovi a horách je příliš velký..
sk
11:00
Pytel mouky
Alsemberg, prosinec 1975. Osmiletá Sarah vyrůstá mezi katolíky. Jednoho dne přijíždí její biologický otec, s nímž se nikdy dříve nesetkala, aby ji vzal na víkend do Paříže. Sarah se však probudí v Maroku, v městečku uprostřed pohoří Atlas. Její otec ji záhy bez jediného slova vysvětlení opustí. Stává se z ní tedy marocká dívenka, jejímž jediným vzděláním je výuka tkaní. O devět let později je 17tiletá Sarah klasickou teenagerkou. Tedy skoro. Nacházíme se totiž v roce 1984, uprostřed revolučních nepokojů a hladomoru. Náhradní rodina již nedokáže Sáru dále živit. Musí se tedy postavit na vlastní nohy a sní o cestě do rodné Belgie.
sk
12:30
Deník lásky
Sleduje vztah mezi kritikem klasické hudby a hvězdou country po nočním románku, ze kterého vznikne neplánované těhotenství.
sk
14:00
Jak milovat s D
Už jedenáctkrát v řadě dostala mladá žena kopačky. Ke své nelibosti zjišťuje, že je toto neštěstí podmíněno jejími milostnými geny.
sk
15:35
VIY: Tajemství dračí pečeti
Neuvěřitelné příběhy, kouzla, skvělé herecké obsazení. Anglický kartograf dostává od cara zakázku - namalovat mapu Dálného Východu Ruska. Během dlouhé cesty plné úžasných zážitků se dostává až do Číny. Během putování se setkává s mistry bojových umění, čínskými princeznami, Dračím králem a objevuje záhady dračí pečeti.
sk
17:35
Skoro přátelé
Vynikající šéfkuchař Charlie přišel o motivaci. Neví si rady se životem, ale jedno ví jistě. Rád by se více sblížil s Amber. Sice je v porovnání s jejím přítelem zcela nepřitažlivý, ale kamarád mu vysvětlí, že když něco doopravdy chceme, cestu si vždy najdeme.
sk
19:15
Křehkost
O Francouzku, která už tři roky truchlí nad smrtí svého muže, se uchází její švédský kolega.
sk
21:00
Franny
Titulní hrdina je zámožný filantrop, jemuž se po pěti letech "hibernace"" na analgetikách naskytne příležitost jednou provždy zahnat bolestivé trauma spojené s jeho blízkými přáteli. Pozorný divák si za okázalými gesty sympaticky dandyovského bonvivána Francise L. Wattse řečeného Franny nemůže nevšimnout intenzivní samoty, do níž bohatého muže uvrhl osud.
sk
22:30
Black Cop
Černý policista se ocitá na hranici svých možností. Svou frustraci začíná ventilovat na privilegované komunitě, kterou se zavázal chránit.
sk