FilmBox Extra

FilmBox Extra

Užite si exkluzívne televízne premiéry filmov slávnych hollywoodskych štúdií v HD kvalite. Kanál pre náročných divákov s vynikajúcou kvalitou obrazu a zvuku.

Slovakia

Przewodnik - wtorek, 28.05.2024

00:10
Nulová šance
Té noci chtěl Alex North opravdu jenom oslavit své narozeniny se svou přítelkyní Monou. Namísto Mony však stojí před jeho dveřmi jeho starý přítel Walter obklopen dvěma svalovci a požaduje po něm zpět své peníze. Aby svým slovům dodal patřičnou váhu, naočkuje Alexe jedem, který ho má zabít do 80 minut. Protijed od něj Alex dostane jedině, když okamžitě splatí své dluhy pak bude vše zapomenuto.
sk
01:40
Odhalení
Když je na Silvestra zavražděn Ryan Chambers, stává se hlavní podezřelou Valerie Maasová, zbožná žena v domácnosti, která zjišťuje, že její manžel vedl po mnoho let dvojí život. Její vnitřní síla a víra jí pomáhá překonat krizi i ve chvíli, kdy se zdá, že zrada jejího manžela zničí vše, co kdy znali.
sk
03:15
Vánek osudu
Když se pětadvacetiletá Sophie Conway (MAGGIE GRACE) octne na životní křižovatce, vrátí se do městečka, na které vždycky chtěla zapomenout. Jakmile je zpátky, musí se postavit čelem k dřívějším milencům, složitému vztahu s matkou a také k Harry Pleasantovi, který trpí Alzheimerem a na rozdíl od Sophie se zoufale snaží si vzpomenout.
sk
04:55
Pause
nedefinované
sk
05:25
Coco Chanel
Vedle perfektně ustlané postele v sirotčinci tiše stojí křehká desetiletá dívenka s hustými černými vlasy. Gabrielle Channel, známá jako Coco, žila mnoha životy. Sledujte její životní příběh od úplných začátků až po období slávy a oslepujících světel Paříže.
sk
07:15
Kouzelný svět Davida Copperfielda
Výtečná adaptace románu Charlese Dickense s hvězdným obsazením. David Copperfield se narodil do zchudlé, neúplné rodiny zápasící s neúprosnou realitou viktoriánské Anglie. David se pokouší porozumět okolnímu světu a najít v něm své místo. Ačkoliv by si jeho nevlastní otec přál, aby se David nikdy nenarodil, a jeho výstřední teta by zase byla raději, kdyby byl dívkou, David se nenechá nikým odradit a díky svému odhodlání má naději, že dosáhne toho, co si přeje nejvíc.
sk
09:10
Tygři Železnice
Jistý železniční dělník v Číně v roce 1941 vede skupinu bojovníků za svobodu proti Japonsku, aby získal potraviny pro chudé.
sk
11:10
Princ a já 2
Americká studentka Paige se zamilovala do dánského prince Edvarda. Ale dánské zákony jsou pro své obyvatele s modrou krví velice přísné. Aby princ zůstal princem, smí se Edvard oženit pouze se šlechtičnou. Pokud si vezme obyčejnou dívku, je povinen se vzdát trůnu. Přetrvá jejich láska všechny strasti a pasti?
sk
12:45
Armáda Jednoho
Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala.
sk
14:15
Leonie
Oceňovaný režisér Hisako Matsui přichází se snímkem, který sleduje pravdivý životní příběh Leonie Gilmour - americké novinářky, která se na začátku 20. století zamilovala do slavného japonského básníka a společně s ním přivedla na svět Isamu Noguchiho, světově uznáváného sochaře a architekta. Rozmáchlý snímek byl natáčen v lokacích v Japonsku i USA za účasti mezinárodního štábu s cílem představit publiku úplný životní příběh americké ženy, která dala život géniovi zrozenému ze dvou úplně odlišných světů.
sk
15:55
Muž Ve Stínu
Thriller Muž ve stínu z pera mistra historických románů Roberta Harrise přináší napínavý příběh spisovatele, který je najat na sepsání pamětí bývalého britského premiéra. Děj začíná nabírat nebezpečné obrátky krátce poté, co na opuštěnou zimní pláž známého amerického letoviska vyplaví moře mrtvolu jeho předchůdce na tomto literárním projektu. Netrvá dlouho a ""muž ve stínu"" si uvědomí, že přijetím atraktivní práce učinil strašlivou chybu: ukazuje se, že expremiér je muž, v jehož minulosti se skrývají tajemství, která mají sílu zabíjet.
sk
18:00
Jak milovat s D
Už jedenáctkrát v řadě dostala mladá žena kopačky. Ke své nelibosti zjišťuje, že je toto neštěstí podmíněno jejími milostnými geny.
sk
19:35
To jsem já
Bývalé pěvecké hvězdě Gillu Gabrielovi zkříží plán na návrat na výsluní, když se střetne s bláznivým účetním Jeanem-Christianem Ranu. Život Jeana-Christiana se převrátí v totální chaos, jakmile zjistí, že Gills byl zavražděn a nyní přebývá v jeho hlavě! Bylo to i před tím dost komplikované, když byli každý na své straně. Ale nyní! Dva v jedné osobě?!
sk
21:00
Stažení
Juliette Binocheová v komorním koprodukčním dramatu reflektujícím dramatické události kolem násilného vyklizení židovských osad v Gaze v roce 2005.Násilné, armádou řízené vyklizení pásma Gazy, k němuž jako k poslední možnosti přikročila izraelská vláda v roce 2005, je jedním z mnoha traumat, které tíží tento stát a s nímž se mnozí jeho obyvatelé dodnes snaží vypořádat. Pokouší se o to i padesátiletý rodák z Haify, světově uznávaný režisér Amos Gitai, který se rozhodl přispět k tomuto tématu koprodukčním dramatem s Juliette Binocheovou a Lironem Levem v hlavních rolích. Oscarová francouzská herečka zde ztělesňuje Anu, ženu s nizozemsko - palestinskými kořeny žijící v Avignonu, které nedávno zemřel otec. Z toho důvodu za ní přijíždí její odcizený adoptivní bratr, vášnivý a impulzivní Uli, kterému pro změnu v žilách koluje krev francouzských Židů. Jeho postoj ohledně Gazy je poměrně jednoznačný a radikální. Ostatně z Francie má namířeno rovnou do Izraele, kde přijal práci právě na...
sk
22:50
Komplikované osudy
Začíná zábavný souboj pohlaví. Vztahy zaměstnanců a stálých návštěvníků svérázné londýnské kavárny se nečekaně obrátí a všechny zúčastněné čeká odhalení jejich trapasů souvisejících se sexuálními nezdary.
sk

Przewodnik - środa, 29.05.2024

00:20
Vivárium
Mladý pár se poohlíží po dokonalém bydlení a ocitá se lapen v labyrintu plném identických domů.
sk
01:55
Ztracená generace
Film ""Generation Um"" sleduje jeden den v životě Johna a jeho dvou krásných společnic. Den v životě lidí na okraji společnosti, lidí, kteří v rušném New Yorku putují bary, oddávají se sexu a netuší, kam je život dovede.
sk
03:30
Smrtící krása
Max měl vždy zabijácký půvab. Doslova. Alexandra si nemůže dovolit žádné silné emoce, protože její vlastní srdce ji může zabít. Když je osud svede dohromady, začnou pociťovat neobyčejné spojení. Mohou však s takovými hendikepy očekávat něco víc?
sk
05:00
Pause
nedefinované
sk
05:15
Hospodu vám nedáme
Když mazaní irští venkované zjistí, že jejich městečko je na prodej, osnují plány, jak vydělat peníze, aby odprodeji zabránili.
sk
06:50
Jurský masakr
Jurský masakr vypráví o konžské expedici otce a syna, které sleduje televizní štáb natáčející dokument. Když všichni účastníci tajemně zmizí, na filmovém materiálu, který po nich zůstal, jsou nalezeny záběry dinosaura, který měl vyhynout před 65 miliony let.
sk
08:10
Všechny cesty vedou do Říma
MAGGIE (Parker) je podrážděná svobodná matka z New Yorku, která na vysoké škole učí psaní. Ve snaze obnovit vztah se svou problémovou dospívající dcerou SUMMER (Day) se rozhodne, že ji vezme na cestu do jedné toskánské vesničky, kde za mlada často pobývala. Po příjezdu Maggie náhodou potká LUKU (Bova), svého bývalého milence, který dobře vypadá a je stále svobodný - žije se svou osmdesátiletou matkou CARMEN (Cardinale). Summer (které se stýská po její "nevhodné známosti" v New Yorku) a Carmen (proti Lucovu přání tajně plánující svatbu s MARCELINEM, její jedinou pravou láskou v Římě) impulzívně ukradnou Lucovo auto a vyrážejí do Říma. Maggie a Luca je rychle pronásledují, a takto strávený čas dává oběma dvojicím možnost navzájem si porozumět.
sk
09:40
Spy Kids: Stroj času
Jeden z prvních režisérů, kteří použili trojrozměrnost na Spy Kids 3D: Game Over, uznávaný filmový tvůrce Robert Rodriguez (Sin City, Machete) se vrací ke svému 450 milionovému dílu. Ve svém arsenálu má pro SPY KIDS 4: ALL THE TIME IN THE WORLD ve 3D připravené veškerou nejposlednější stereoskopickou technologii. Ve Spy Kids 4 hraje nádherná Jessica Alba super agentku Jessicu Wilson, která nedávno odešla do důchodu. Tato žena se snaží přivyknout životu mimo špionážní svět se svou novou rodinou, která neví nic o její bývalé profesi. Netřeba říkat, že Jessica zjistí, že život okolo domu může být větší výzvou než její nejnebezpečnější mise! A když drahocenné rodinné dědictví, které ji mělo přivést blíže k dětem, pustí ze řemene superpadoucha Time Keepera, Jessica musí pověsit svou zástěru na hřebík a vrátit se do akce. Teď, vhozeni do světa, který dosud znali jen z televize, Jessičiny děti, Cecil a Rebecca, brzy zjistí, že jsou na stopě samému Time Keeperovi. S menším výcvikem od...
sk
11:05
Láska v Indii
Pařížská advokátka Anne se zamiluje do Françoise, který stejně bezhlavě miluje ji. Pár si naplánuje pohádkovou svatbu v indickém Džajpuru. François odjíždí do Indie před Anne, aby dokončil pár kontraktů ještě před svatbou. Anne a její starší sestra Betty se k němu mají za několik dní připojit. Anne má s sebou vzít urnu s popelem Françoisovy matky, aby jej v Indii rozptýlili.Ale cesta neprobíhá podle plánu. Anne během cesty urnu ztratí a v zemi, o které ni neví, se ji na vlastní pěst vydá hledat. Anne brzy začne být bezradná, ale pak potká okouzlujícího Raviho, napůl Francouze a napůl Inda, který se živí příležitostnou prací. Ravi se stane Anniným šoférem a nouzovým průvodcem při jejím hledání. Mají tři dny na to, aby urnu našli a aby se Anne dostala o Džajpuru na svou svatbu. Během třídenního dobrodružství plného překvapivých zvratů se velmi dobře poznají. Anne postupně podléhá Raviho kouzlu a začne si svatbu s Françoisem rozmýšlet.Vysílalo se v hlavním čase na TF1 (v tomto čase...
sk
12:40
Hořko - sladko
Americký obchodník Brian je vyslán do Thajska s cílem vyhledávat a skupovat kávové plantáže - nakonec však najde mnohem víc než jen kávu, a zároveň zjistí, že původní účel jeho cesty se kávy vlastně vůbec netýkal.
sk
14:25
Písečný muž
Jednoho krásného rána objeví Benno ve své posteli písek. Zpočátku to ignoruje, ale brzy je nucen si uvědomit, že onen písek padá z něho samotného. Benno se začíná drolit čím dál tím víc, až si uvědomí, že jeho čas mizí doslova jako v přesýpacích hodinách. Nakonec mu nezbude než se obrátit s prosbou o pomoc na Sandru, která vede malou kavárnu pod jeho bytem. Přestože ji Benno nesnáší, začalo se mu o ní každou noc zdát. Nemají snad jeho sny a Sandra něco společného s oním pískem?
sk
15:55
Vítejte v Holly Springs
Film se odvíjí v průběhu rušných Velikonoc v městečku Holly Springs ve státě Mississippi. Obyvatelé městečka jsou mírumilovní a laskaví - s výjimkou Camille Dixonové (Glenn Close) - ambiciózní divadelní režisérky. Camille jednoho dne s úděsem zjistí, že její teta Cookie (Patricia Neal) spáchala sebevraždu. Zhrozí se, když si představí, jak to poskvrní jméno rodiny, a proto sní dopis na rozloučenou, aby to vypadalo jako loupež. To vede policii k hlavnímu podezřelému, Willisu Richlandovi (Charles S. Dutton), Cookiinu příteli. Když přijde neděle a Camillina hra má premiéru, pravda vyjde najevo a s ní víc tajemství, než kdo mohl tušit.
sk
17:50
Deset věcí, které bychom měli udělat před rozchodem
Abigail je svobodná, soběstačná matka. Když se seznámí s Benem, shodnou se oba, že každý skvělý vztah končí katastrofou. Na prvním rande si tedy sestaví žebříček deseti věcí, které by měli udělat, než se rozejdou. Nicméně předpokládaný konec nakonec vůbec není tak jistý. Osud jim totiž na jejich seznam přidal číslo 11.
sk
19:05
Zamračené dny
Snímek Silvia Soldiniho, na němž se podíleli také Dorianna Leondeffová, Francesco Piccolo a Federica Pontremoliová, vypráví příběh Elsy a Micheleho. Tento dobře zajištěný pár má dvacetiletou dceru a jejich situace je natolik dobrá, že Else umožní odejít z práce a splnit si svůj životní sen. Chce se vrátit do školy a vystudovat dějiny umění.
sk
21:00
Tělo
Skupina tří přátel žije společně až do chvíle, než jeden z nich zemře kvůli svým ilegálním kšeftům. Zbývající dva ztratí jeho tělo a tak se musí vydat jej hledat. Tělo zatím putuje z ruky do ruky, protože kdokoliv se k němu dostane, ten se snaží se ho zase rychle zbavit, pokud možno bez asistence policie. Čeká Vás napětí a dostatečná dávka humoru od začátku do konce.
sk
22:35
Spůner
Zrovna když mu hrozí, že jej rodiče v den jeho třicátých narozenin vystěhují ze svého domu, potkává nepraktický mladý muž dívku svých snů a vytvoří si vlastní pravidla, jak dospět.
sk