FilmBox Extra

FilmBox Extra

Užite si exkluzívne televízne premiéry filmov slávnych hollywoodskych štúdií v HD kvalite. Kanál pre náročných divákov s vynikajúcou kvalitou obrazu a zvuku.

Slovakia

Przewodnik - poniedziałek, 20.05.2024

00:25
Lidé, které možná znáš
Jsi znuděn rutinou každodenního života? Vytvoř si lepší život….život online! Miliony sledujících ti garantujeme, ale je to cesta ke štěstí?
sk
01:55
Muž, který miloval
Všechny ženy v Robertově životě se postupně prolínají, až se stávají jen jednou ženou a jednou láskou. Na začátku příběhu se Roberto snaží upevnit své pouto k Sáře, která ho však opustí. Roberto je nešťastný, ale po čase si najde novou partnerku, Albu. Ta brzy otěhotní a hledají si společné bydlení. Ale Roberto je čím dál nejistější. Brzy se setkává se sympatickou ženou. Jmenuje se Sara…
sk
03:30
Vivárium
Mladý pár se poohlíží po dokonalém bydlení a ocitá se lapen v labyrintu plném identických domů.
sk
05:05
Pause
nedefinované
sk
05:15
Past na lásku
Rozčilená advokátka připoutá svého záletného manžela lepící páskou k trubce v koupelně právě ve chvíli, kdy se do jejich domu vloupou zloději.
sk
06:40
Starověka Histerie: Dobrodružství Povrchních Římanů
Teenager Atti je donucen vstoupit do římských legií a je vyslán do "děsivé, chladné a vlhké Británie", kde probíhá doslova revoluce tamějších obyvatel. Nikdy ale není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř. Attiho zajme Orla, mladá Keltka, která chce všem dokázat své válečnické schopnosti. Atti jí nakonec pomůže zachránit babičku, kterou unesl soupeřící kmen. Císař Nero se mezitím pokouší rozdrtit rebely vedené icenskou královnou Boudiccou. Atti se opět přidá ke svým římským spolubojovníkům a zjistí, že se armáda připravuje na rozhodující bitvu s Kelty u Watling Street. Atti a Orla se tak ocitají na opačné straně barikády.
sk
08:10
Pytel mouky
Alsemberg, prosinec 1975. Osmiletá Sarah vyrůstá mezi katolíky. Jednoho dne přijíždí její biologický otec, s nímž se nikdy dříve nesetkala, aby ji vzal na víkend do Paříže. Sarah se však probudí v Maroku, v městečku uprostřed pohoří Atlas. Její otec ji záhy bez jediného slova vysvětlení opustí. Stává se z ní tedy marocká dívenka, jejímž jediným vzděláním je výuka tkaní. O devět let později je 17tiletá Sarah klasickou teenagerkou. Tedy skoro. Nacházíme se totiž v roce 1984, uprostřed revolučních nepokojů a hladomoru. Náhradní rodina již nedokáže Sáru dále živit. Musí se tedy postavit na vlastní nohy a sní o cestě do rodné Belgie.
sk
09:40
Hospodu vám nedáme
Když mazaní irští venkované zjistí, že jejich městečko je na prodej, osnují plány, jak vydělat peníze, aby odprodeji zabránili.
sk
11:15
Hořko - sladko
Americký obchodník Brian je vyslán do Thajska s cílem vyhledávat a skupovat kávové plantáže - nakonec však najde mnohem víc než jen kávu, a zároveň zjistí, že původní účel jeho cesty se kávy vlastně vůbec netýkal.
sk
13:00
Deset pravidel jak se zamilovat
Sukničkářský otec učí neohrabaného syna desatero svádění: deset zaručených pravidel, jak získat lásku kterékoli ženy. Výsledky ale nedopadnou podle očekávání.
sk
14:35
Křehkost
O Francouzku, která už tři roky truchlí nad smrtí svého muže, se uchází její švédský kolega.
sk
16:20
Krádež legendy
Gram Parsons byl jedním z nejvlivnějších hudebníků své doby. Hudební génius, který znal Elvise, byl na turné s Rolling Stones a roku 1973 se smrtelně předávkoval morfiem a tequilou. A právě jeho smrtí snímek začíná. Příběh vycházející z folkloru, příběh o přátelství, cti a dobrodružství. Příběh tak mimořádný, že kdyby se nestal, nikdo by mu neuvěřil. Dva muži, pohřební auto, mrtvá rocková hvězda, pět galonu benzínu a slib. Manažer Phil Kaufman totiž kdysi Parsonsovi slíbil, že po jeho smrti odveze jeho tělo do milované pouště Joshua Tree National Monument v jihovýchodní Kalifornii, kde trávil celé týdny, a tam mu uspořádá kremaci. Phil tedy jeho tělo ukradne z mezinárodního letiště v Los Angeles, aby slib splnil, jelikož Parsonsova rodina podobný obřad odmítla. (oficiální text distributora)
sk
17:45
Bůh masakru
Vypráví příběh dvou dvojic rodičů, kteří se rozhodnou pro upřímné jednání poté, co se jejich synové poperou na dvoře školy.
sk
19:05
Zamračené dny
Snímek Silvia Soldiniho, na němž se podíleli také Dorianna Leondeffová, Francesco Piccolo a Federica Pontremoliová, vypráví příběh Elsy a Micheleho. Tento dobře zajištěný pár má dvacetiletou dceru a jejich situace je natolik dobrá, že Else umožní odejít z práce a splnit si svůj životní sen. Chce se vrátit do školy a vystudovat dějiny umění.
sk
21:00
Hra pro čtyři
Když se Carole a Lionel dozví, že jejich partneři mají poměr, spojí se, aby zachránili svá manželství.
sk
22:25
Sólista
Piano Solo je dechberoucí příběh skutečného života jazzového pianisty Luca Florese. Tragický osud jej zastihne již jako malého, když je v Africe svědkem automobilové nehody, při které zemře jeho matka. Od té doby v něm hlodá pocit viny za onu tragédii - a ačkoliv z jeho strany k žádnému provinění nedošlo, citlivého muzikanta bude tato drsná zkušenost pronásledovat po celý život.
sk

Przewodnik - wtorek, 21.05.2024

00:05
Tichý Don
Příběh odehrávající se za první světové války v Rusku zmítaném revolucí pojednává o mladém důstojníkovi, který se stane hrdinou i obětí své doby.
sk
01:40
Láska časem prokletá
Představa o tom, co je správné a špatné, vyvrací etika narcistické smyslnosti. Jedná se o pohled do spodiny společnosti složené ze ztracených individuí na jejich existenciální cestě při které hledají nepostižitelné odpovědi prostoupené drogami a sexuálně nabitými cestami, jsou mimo kontrolu a na cestě nikam...
sk
03:40
Satin
Lasvegaský barový zpěvák Jack Satin (Hamilton Von Watts) je na konci své kariéry a nemá ani peníze, ani práci, jen zmařené naděje na slávu. Když je Jack nucen opustit Vegas, sbalí se a vydá se svým starým cadillacem na cestu do Atlantic City.
sk
05:05
Pause
nedefinované
sk
05:45
Láska v Indii
Pařížská advokátka Anne se zamiluje do Françoise, který stejně bezhlavě miluje ji. Pár si naplánuje pohádkovou svatbu v indickém Džajpuru. François odjíždí do Indie před Anne, aby dokončil pár kontraktů ještě před svatbou. Anne a její starší sestra Betty se k němu mají za několik dní připojit. Anne má s sebou vzít urnu s popelem Françoisovy matky, aby jej v Indii rozptýlili. Ale cesta neprobíhá podle plánu. Anne během cesty urnu ztratí a v zemi, o které ni neví, se ji na vlastní pěst vydá hledat. Anne brzy začne být bezradná, ale pak potká okouzlujícího Raviho, napůl Francouze a napůl Inda, který se živí příležitostnou prací. Ravi se stane Anniným šoférem a nouzovým průvodcem při jejím hledání. Mají tři dny na to, aby urnu našli a aby se Anne dostala o Džajpuru na svou svatbu. Během třídenního dobrodružství plného překvapivých zvratů se velmi dobře poznají. Anne postupně podléhá Raviho kouzlu a začne si svatbu s Françoisem rozmýšlet. Vysílalo se v hlavním čase na TF1 (v tomto...
sk
07:20
Tygři Železnice
Jistý železniční dělník v Číně v roce 1941 vede skupinu bojovníků za svobodu proti Japonsku, aby získal potraviny pro chudé.
sk
09:20
Asterix a Olympijské hry
Asterix a Obelix jsou zpět! A tentokrát vás čeká příběh plný sportovního zápolení mezi Galy a jejich soupeři z celého světa. A při tom všem se odvážný mladý Gal Alafolix vášnivě zamiluje do řeské princezny Iriny. Spolu s Asterixem a Obelixem a za pomoci jejich čarovného elixíru se vydá do Řecka s cílem vyhrát nejen Olympijské hry, ale i srdce princezny Iriny. Střetává se tu však se zlomyslným Brutem, synem Césara, a jeho týmem, který je, zdá se, silným soupeřem. Jak je všeobecně známo, čarovné elixíry jsou na Olympijských hrách zakázané, ale Asterix už má plán, jak opět zvítězit.
sk
11:15
Strážce majáku
Píše se rok 1921 a Seth Atkins (Oscarem oceněný Richard Dreyfuss) pracuje jako správce majáku na opuštěné pláži Cape Cod. Sethův asistent náhle skončí, protože není nadále schopný snášet jeho hrozný postoj a nenávist vůči ženám. O provoz majáku se Seth musí starat sám až do chvíle, kdy je na břeh vyplaven záhadný urostlý muž, který se chce stát jeho asistentem. Sdělí si své příhody z minulosti, čímž se vysvětlí jejich nenávist vůči ženám. Je to nedlouho před tím, než se oba muži musí potýkat s krásnou Ruth Graham (Mamie Gummer) a její hospodyní paní Bascom (na Zlatý glóbus nominovaná Blythe Danner), které se na léto přestěhují do nedaleké chaty.
sk
12:50
Všechny cesty vedou do Říma
MAGGIE (Parker) je podrážděná svobodná matka z New Yorku, která na vysoké škole učí psaní. Ve snaze obnovit vztah se svou problémovou dospívající dcerou SUMMER (Day) se rozhodne, že ji vezme na cestu do jedné toskánské vesničky, kde za mlada často pobývala. Po příjezdu Maggie náhodou potká LUKU (Bova), svého bývalého milence, který dobře vypadá a je stále svobodný - žije se svou osmdesátiletou matkou CARMEN (Cardinale). Summer (které se stýská po její "nevhodné známosti" v New Yorku) a Carmen (proti Lucovu přání tajně plánující svatbu s MARCELINEM, její jedinou pravou láskou v Římě) impulzívně ukradnou Lucovo auto a vyrážejí do Říma. Maggie a Luca je rychle pronásledují, a takto strávený čas dává oběma dvojicím možnost navzájem si porozumět.
sk
14:20
Coco Chanel
Vedle perfektně ustlané postele v sirotčinci tiše stojí křehká desetiletá dívenka s hustými černými vlasy. Gabrielle Channel, známá jako Coco, žila mnoha životy. Sledujte její životní příběh od úplných začátků až po období slávy a oslepujících světel Paříže.
sk
16:10
Vítejte v Holly Springs
Film se odvíjí v průběhu rušných Velikonoc v městečku Holly Springs ve státě Mississippi. Obyvatelé městečka jsou mírumilovní a laskaví - s výjimkou Camille Dixonové (Glenn Close) - ambiciózní divadelní režisérky. Camille jednoho dne s úděsem zjistí, že její teta Cookie (Patricia Neal) spáchala sebevraždu. Zhrozí se, když si představí, jak to poskvrní jméno rodiny, a proto sní dopis na rozloučenou, aby to vypadalo jako loupež. To vede policii k hlavnímu podezřelému, Willisu Richlandovi (Charles S. Dutton), Cookiinu příteli. Když přijde neděle a Camillina hra má premiéru, pravda vyjde najevo a s ní víc tajemství, než kdo mohl tušit.
sk
18:05
Vysněný život
Příběh Barryho Minkowa, mladého charismatického obchodníka, který se lží, podvodem a krádeží dostane až na vrchol a stane se bohatým ředitelem.
sk
19:45
Deset věcí, které bychom měli udělat před rozchodem
Abigail je svobodná, soběstačná matka. Když se seznámí s Benem, shodnou se oba, že každý skvělý vztah končí katastrofou. Na prvním rande si tedy sestaví žebříček deseti věcí, které by měli udělat, než se rozejdou. Nicméně předpokládaný konec nakonec vůbec není tak jistý. Osud jim totiž na jejich seznam přidal číslo 11.
sk
21:00
Muž, který miloval
Všechny ženy v Robertově životě se postupně prolínají, až se stávají jen jednou ženou a jednou láskou. Na začátku příběhu se Roberto snaží upevnit své pouto k Sáře, která ho však opustí. Roberto je nešťastný, ale po čase si najde novou partnerku, Albu. Ta brzy otěhotní a hledají si společné bydlení. Ale Roberto je čím dál nejistější. Brzy se setkává se sympatickou ženou. Jmenuje se Sara…
sk
22:35
Za borovicovým hájem
Motocyklový kaskadér se vrátí k vykrádání bank, aby zajistil svou milenku a jejich miminko. Toto rozhodnutí však vede ke střetu s ambiciózním mladým policistou, který je novou posilou oddělení vedeného zkorumpovaným detektivem.
sk