sv
SF-Kanalen

SF-Kanalen

SF-kanalen är elfte kanalen i C More och är ett samarbete mellan C More och SF. Sändningarna startade 1 oktober 2009. Kanalen sänder dygnet runt och ingår i C Mores filmpaket. Kanalen visar svenska storfilmer, klassiska filmer och barnfilmer från SF.

Sweden

TV vodič - utorak, 07.05.2024

00:25
Som i et spejl
1961
da
01:55
Udvandrerne
Småbøndernes fremtidsudsigter i 1800-tallets Småland er dystre. Den forgældede Karl Oskar, hans kone Kristina og hans invalide bror Robert beslutter sig derfor til at emigrere til USA sammen med vennen Danjel og dennes familie.
da
05:00
Eva & Adam - Fire fødselsdage og en fiasko
2001
da
06:30
Vi på Krageøen
Det er sommer på Krageøen, og Trunte bliver overlykkelig, da hun får en sælunge af Vesterman. Hun giver den straks navnet Moses, som bilver en favorit hos alle på Krageøen. Men da Vesterman får at vide, at han kan sælge sælen og få flere hundrede kroner for den, vil han have den tilbage.
da
08:00
Hul i broho'det
En helt almindelig søndag tager fire mennesker ud på en skæbnesvanger tur. De har kurs imod en ø i Stockholms skærgård, hvor de skal fejre det årlige krebsegilde. Med om bord har de et stort kvantum spiritus. Men snart begynder alt at gå galt.
da
09:40
Åsa-Nisse i agentform
1967
da
11:10
P og B
Pettersson og Bendel mødes en nat under en presenning i Stockholm. De slår pjalterne sammen og begynder at lave småplat. Bendel har hjernen og Pettersson charmen, og efterhånden får de mere og mere succes med deres »forretninger«.
da
12:55
Göta kanal 2: Kanalkampen
For 25 år siden sejlede to både om kap i Göta kanal, og det blev en stor biografsucces. Nu er der et nyt eventyr klar, og denne gang følges kapsejladsen af et tv-hold, som sender det hele direkte i et ellevildt reality-show!
da
14:30
Kidz in da Hood
Den niårige Amina har boet i Sverige med sin bedstefar uden opholdstilladelse i tre år, hvor de har måtte flytte fra sted til sted. Aminas bedstefar dør af et hjerteanfald kort efter, at de er flyttet til en forstad til Stockholm for at bo hos den rare heavy-rocker Johan. Konfrontationen med myndighederne kan ikke undgås, men det bånd, der er knyttet mellem Johan og Amina, giver dem kræfterne til at kæmpe for Johans ret til at adoptere hende.
da
16:05
Elvis, Elvis
Syvårige Elvis Karlsson er opkaldt efter sin mors store idol, Elvis Presley. Men det er svært at skulle leve op til det navn, og den lille dreng er da også et forsømt barn, der hungrer efter en kærlighed, som hverken hans mor eller far er i stand til at give ham. Og hvordan skal det så ikke gå, når Elvis skal begynde i skolen?
da
17:45
Picassos eventyr
1978
da
19:35
Yrrol
Lorry-Banden umådeligt morsomme film, som bl.a. involverer en bartender med nøgen underkrop, en voldelig stewardesse og fem fanatikere fra Frelsens Hær, en blind tv-sælger og ikke mindst farbror Bosse – slemmere end nogensinde.
da
21:00
Hamilton - Men ikke hvis det gælder din datter
2012
da
22:30
Den sidste kontrakt
Betjenten Roger Nyman rekrutteres til sikkerhedstjenesten efter at være blevet såret i tjeneste. Han får et tip om en person, der skal være rejst ind i landet under falsk navn. Efterforskningen fører frem til en person, der tilsyneladende har planer om at udføre et mord – på den svenske statsminister, Olof Palme.
da

TV vodič - srijeda, 08.05.2024

00:25
Natbio: Sommernattens smil
Advokat Fredrik Egerman er netop blevet gift, da elskerinden mellem hans to ægteskaber, skuespillerinden Desirée Armfeldt, beslutter sig for at vinde ham tilbage. Til formålet arrangerer hendes mor en fest på sit gods, hvor kærlighed og jalousi får frit løb.
da
02:15
Nybyggerne
1972
da
05:30
Kitte Kry hjælper mormor
Kajsa hjælper gerne mormor med at sælge slik på torvet. Men en dag får mormor ondt i benet, og Kajsa må helt alene tage sig af slikforretningen. Hvordan kommer det mon til at gå?
da
06:05
Lotte fra Spektakelmagergade
Lotte fra Ballademagergade er en sjov og fræk femårig. En dag da Lotte ser sine søskende Jonas og Mia komme cyklende i høj fart skriger hun " Jeg kan også cykle, men i smug". Men hvordan skal man kunne cykle uden en cykel? Lotte beslutter sig derfor til at stjæle en.
da
07:20
Karlsson taget
En smuk, klog og tilpas tyk mand i sine bedste år – det er Karlsson på taget. Karlsson er nemlig absolut ikke nogen genert person, og på døren til sit hus står: "Her bor verdens bedste Karlsson". En dag kommer Karlsson flyvende ind gennem vinduet til Lillebror. Karlsson fascineres af Lillebrors dampmaskine og sætter – trods Lillebrors bekymringer – med sædvanlig selvtillid gang i maskineriet. Karlsson forsikrer nemlig Lillebror, at han er intet mindre end verdens bedste dampmaskine operatør! Karlsson er rent faktisk verdens bedste i alt, hvis man skulle tro ham selv. Vigtigst af alt er dog, at Lillebror tror på ham – at Karlsson er verdens bedste i alt... om ikke andet verdens bedste legekammerat...
da
08:35
Æblekrigen
En pengestærk forretningsmand kommer med sine håndlangere til den lille by Änglamark, hvor de vil anlægge en stor forlystelsespark. De planer huer ikke lokalbefolkningen, der samles under æbletræet for at organisere en modstandsbevægelse.
da
10:15
Åsa-Nisse og den store tumult
Sjökvist annoncerer efter en husbestyrerinde. Under påskud af en harejagt begiver Åsa-Nisse og Knohultarn sig af sted til hotellet i Vetlanda for at tage ansøgerne i øjesyn, men ægtefællerne Eulalia og Hilma aner uråd og følger efter dem.
da
11:30
Høstsonaten
Charlotte Andergast, en internationalt succesrig pianist, har lige mistet sin mand. Hans død får hende til at rejse hen til datteren Eva. Der finder Charlotte også sin anden datter, Helen, som hun har anbragt på et psykiatrisk hospital, men som Eva har taget med hjem.
da
13:00
Göta kanal 3 - kanalkongens hemmelighed
Endnu engang opstår der tumult i og omkring Göta-kanalen. Igen er bådebyggeren Janne Andersson omdrejningspunktet for begivenhederne, og nu kommer han i problemer, da en leverance af motorer til Italien bliver beslaglagt af mafiaen. Janne får heldigvis hjælp af sin datter Petra, der har hjerne nok til at få løst situationen.
da
14:30
Ugifte par - en anderledes film
Marie og David har et ustabilt forhold og de tvivler ofte på, om de er skabt til hinanden. Men selv om de uenes meget, forsones de altid og forbliver et par. Sara og Samuel er deres bedste venner og med deres tilsyneladende perfekte forhold, er de Marie og Davids totale modsætninger. Men er alt virkelig fryd og gammen bag den perfekte facade?
da
16:00
Agnes Cecilia – en sælsom historie
Da Nora er fem år, omkommer hendes forældre. Men de andre voksne påstår, at hendes mor og far er bortrejst. Ti år senere flytter Nora og hendes nye familie til en ny lejlighed, hvor den ene mystiske hændelse afløser den næste.
da
18:10
Ronja Røverdatter
Tage Danielssons film fra 1984 efter Astrid Lindgrens spændende fortælling om Ronja, der vokser op i røverborgen langt ude i skoven. Da Ronja er 11 år, møder hun Birk, som er søn af røverhøvdingen Bork. Først vil hun ikke vide af ham, men da de et par gange har frelst hinandens liv, bliver de to børn uadskillelige, selv om deres fædre er ærkefjender. For at være sammen med Birk bliver Ronja nødt til at flytte hjemmefra, og hun og Birk bor hele sommeren i en forladt bjørnegrotte.
da
20:10
Til og fra med Herr Gunnar Papphammar
1981
da
21:00
Snabba Cash
Johan, kaldet JW, lever et dobbeltliv. Han studerer økonomi på universitetet i Stockholm, mænger sig med overklassens gulddrenge og lyver om sin barndom som søn af en mindre velstillet familie. Da JW forelsker sig i overklassepigen Sophie, lokkes han ind i en verden af organiseret kriminalitet.
da