sv
SF-Kanalen

SF-Kanalen

SF-kanalen är elfte kanalen i C More och är ett samarbete mellan C More och SF. Sändningarna startade 1 oktober 2009. Kanalen sänder dygnet runt och ingår i C Mores filmpaket. Kanalen visar svenska storfilmer, klassiska filmer och barnfilmer från SF.

Sweden

TV vodič - ponedjeljak, 06.05.2024

00:55
Jeg er med barn
Bosse arbejder på et reklamebureau, mens han skriver på århundredets bedste roman. På en burgerrestaurant møder han Lena, og inden længe er hun gravid.
da
02:40
Mig ejer ingen
Sverige i 1970'erne. Lisa bor sammen med sin far og bedste ven Hasse, som hun elsker uden forbehold. Han er metalarbejder – Sveriges stærkeste selvfølgelig! Moderen har fundet en anden mand, og overladt de to til sig selv, og de klarer sig stort set helt fint – bortset fra at moderens side af dobbeltsengen forbliver tom. Den tabte kærlighed tager dog hårdt på Hasse, og alkoholen begynder at fylde mere og mere i hans liv.
da
04:25
Åsa-Nisse i rekordform
Åsa-Nisse og Sven opfinder en ny revolutionær type brændstof og sætter sig for at vinde det årlige kapsejlads. Da deres brændstof pludselig bliver stjålet, bliver de opsat på at få det tilbage.
da
05:40
Smuglerne på Krageøen
Lille Skrubbe tager med de andre på Krageøen. Egentlig skulle de ikke derhen, i hvertfald ikke for at blive, men Skrubben er ikke så god til at binde en båd fast, som hun selv tror. Børnene bliver skibsbrudende sammen med Bådsmand og to ubehagelige smuglere.
da
07:15
Pippi stikker af
Annika bliver sur på sin mor og vil løbe hjemmefra. Tommy og Pippi følger med. De kommer til et forladt hus, hvor de møder Konrad. Der har de det sjovt med bl.a at kravle på loftet. Dagen efter bliver de væk fra hinanden i skoven, da Pippi hopper i en tønde, ruller i vandet og skylles langt væk. Annika og Tommy finder hende til sidst, og sammen rejser de ud på nye eventyr.
da
08:50
Ægget er skørt!
En rig direktør undertrykker sin kone og søn. En dag tager sønnen sagen i egen hånd og forsøger at myrde sin far. Men det glipper, og han kastes i søen, hvor han overnatter på båden. Sølivet passer ham og han overvinterer derude. Med forårets komme går han i land til en helt ny verden.
da
10:25
Åsa-Nisse i raketform
Åsa-Nisse og Klabbarparn er ved at bygge en måneraket. De har opfundet et nyt raket-drivmiddel, og er i gang med at træne Sjökvist til at blive den første astronaut. Men en journalist og hendes fotograf udspionerer dem og prøver at liste sig ind på deres projekt.
da
11:30
Græsenkemænd
To fyre med forskellige baggrunde og forskellige værdier bliver konfronteret med hinanden i løbet af en travl sommer uge i Stockholm. Deres koner er på ferie. Lasse glæder sig til en ungkarleuge, og Gary glæder sig til at kunne arbejde i fred og ro. Men det bliver ikke, som de tror..
da
13:10
Sejled' op ad åen
En arabisk prins vil købe en armada af svenske motorbåde. For at afgøre hvem der skal have ordren, udskriver han en konkurrence de to konkurrenter; storfimaet Uniship og Anderssons lille bådforetagende. Hvem kommer hurtigst gennem Göta kanal?
da
14:45
Kontortid
Lotta og Pernilla arbejder på det samme kontor og er også bedste veninder udenfor arbejde. Da de to homoseksuelle fyre Bill og Erik vender tilbage til Sverige for første gang i mange år, har de medbragt sig en plan, der går ud på at omorganisere kontoret i et forsøg på at øge effektiviteten. Dette resulterer i, at Lotta bliver forfremmet, mens Pernilla bliver indlagt til behandling for depression – vil deres venskab kunne overleve disse forandringer?
da
16:30
Klara
Klara er flyttet ud på en lille gård sammen med sin mor efter forældrenes skilsmisse Hun føler sig udstødt og har svært ved at få venner. De fleste piger i Klaras klasse rider, og for at komme med i gruppen følger hun med dem til rideskolen. For ikke at afsløre at hun er nybegynder på hesten, bliver Klara nødt til at lyve, og før hun får stoppet løgnene, har hun fået tilmeldt sig et ridestævne.
da
17:55
Kurt Olsson - filmen om mitt liv som mej själv
Kurt bliver født i Göteborg i 1945. Hans mor er en forsagt husmor og hans far en højtråbende sporvognschauffør. Allerede i en tidlig alder udvikler Kurt en evne til at lave kludder i alting. Han er hemmeligt forelsket i en pige fra skolen, Gudrun, men må nøjes med den mindre attraktive Gun.
da
19:25
Rallybrude
I 60'ernes Värmland slår to kvinder sig sammen og trodser omgivelsernes forventninger – ved at deltage i motorsportsløb. Veterinærassistenten Birgitta drømmer om at rejse til Paris. Som rallypar kan de måske virkeliggøre deres drømme.
da
21:00
Hamilton: I nationens interesse
Superagenten Carl Hamilton har infiltreret en international liga, som har stjålet avancerede svenske raketvåben. Men ligaen angribes af en gruppe lejesoldater, som stikker af med raketterne. Nu må Hamilton begive sig ud på en dødsensfarlig mission for at forhindre et spektakulært attentat. En opgave, der bringer ham fra Somalias barske ødemark til Beiruts gader og Stockholms skærgård.
da
22:45
Solstorm
2007
da

TV vodič - utorak, 07.05.2024

00:25
Som i et spejl
1961
da
01:55
Udvandrerne
Småbøndernes fremtidsudsigter i 1800-tallets Småland er dystre. Den forgældede Karl Oskar, hans kone Kristina og hans invalide bror Robert beslutter sig derfor til at emigrere til USA sammen med vennen Danjel og dennes familie.
da
05:00
Eva & Adam - Fire fødselsdage og en fiasko
2001
da
06:30
Vi på Krageøen
Det er sommer på Krageøen, og Trunte bliver overlykkelig, da hun får en sælunge af Vesterman. Hun giver den straks navnet Moses, som bilver en favorit hos alle på Krageøen. Men da Vesterman får at vide, at han kan sælge sælen og få flere hundrede kroner for den, vil han have den tilbage.
da
08:00
Hul i broho'det
En helt almindelig søndag tager fire mennesker ud på en skæbnesvanger tur. De har kurs imod en ø i Stockholms skærgård, hvor de skal fejre det årlige krebsegilde. Med om bord har de et stort kvantum spiritus. Men snart begynder alt at gå galt.
da
09:40
Åsa-Nisse i agentform
1967
da
11:10
P og B
Pettersson og Bendel mødes en nat under en presenning i Stockholm. De slår pjalterne sammen og begynder at lave småplat. Bendel har hjernen og Pettersson charmen, og efterhånden får de mere og mere succes med deres »forretninger«.
da
12:55
Göta kanal 2: Kanalkampen
For 25 år siden sejlede to både om kap i Göta kanal, og det blev en stor biografsucces. Nu er der et nyt eventyr klar, og denne gang følges kapsejladsen af et tv-hold, som sender det hele direkte i et ellevildt reality-show!
da
14:30
Kidz in da Hood
Den niårige Amina har boet i Sverige med sin bedstefar uden opholdstilladelse i tre år, hvor de har måtte flytte fra sted til sted. Aminas bedstefar dør af et hjerteanfald kort efter, at de er flyttet til en forstad til Stockholm for at bo hos den rare heavy-rocker Johan. Konfrontationen med myndighederne kan ikke undgås, men det bånd, der er knyttet mellem Johan og Amina, giver dem kræfterne til at kæmpe for Johans ret til at adoptere hende.
da
16:05
Elvis, Elvis
Syvårige Elvis Karlsson er opkaldt efter sin mors store idol, Elvis Presley. Men det er svært at skulle leve op til det navn, og den lille dreng er da også et forsømt barn, der hungrer efter en kærlighed, som hverken hans mor eller far er i stand til at give ham. Og hvordan skal det så ikke gå, når Elvis skal begynde i skolen?
da
17:45
Picassos eventyr
1978
da
19:35
Yrrol
Lorry-Banden umådeligt morsomme film, som bl.a. involverer en bartender med nøgen underkrop, en voldelig stewardesse og fem fanatikere fra Frelsens Hær, en blind tv-sælger og ikke mindst farbror Bosse – slemmere end nogensinde.
da
21:00
Hamilton - Men ikke hvis det gælder din datter
2012
da
22:30
Den sidste kontrakt
Betjenten Roger Nyman rekrutteres til sikkerhedstjenesten efter at være blevet såret i tjeneste. Han får et tip om en person, der skal være rejst ind i landet under falsk navn. Efterforskningen fører frem til en person, der tilsyneladende har planer om at udføre et mord – på den svenske statsminister, Olof Palme.
da