sv
SF-Kanalen

SF-Kanalen

SF-kanalen är elfte kanalen i C More och är ett samarbete mellan C More och SF. Sändningarna startade 1 oktober 2009. Kanalen sänder dygnet runt och ingår i C Mores filmpaket. Kanalen visar svenska storfilmer, klassiska filmer och barnfilmer från SF.

Sweden

TV vodič - ponedjeljak, 13.05.2024

00:20
Tystnaden
1963
da
01:55
Kommissær Speck
Kriminalkommissær Speck bliver kaldt ud til et gerningssted, hvor et lig er blevet fundet, gennemboret af knive, gafler, skeer og en peberkværn. Speck mener, det er selvmord, men Grünvald Karlsson er ikke overbevist. Sammen med deres nye kollega, Irene Snusk, skal de løse en af de største kriminalsager i Sveriges historie.
da
03:15
Joker
Da Pelle skal giftes, står hans ven Nicke for polterabenden, der skal begynde med en kidnapning. Men alt går galt, og Pelle kidnappes af en ægte terroristgruppe!
da
05:00
Til og fra med Herr Gunnar Papphammar
1981
da
05:50
Agnes Cecilia – en sælsom historie
Da Nora er fem år, omkommer hendes forældre. Men de andre voksne påstår, at hendes mor og far er bortrejst. Ti år senere flytter Nora og hendes nye familie til en ny lejlighed, hvor den ene mystiske hændelse afløser den næste.
da
08:00
Jeg er med barn
Bosse arbejder på et reklamebureau, mens han skriver på århundredets bedste roman. På en burgerrestaurant møder han Lena, og inden længe er hun gravid.
da
09:45
Voksne mennesker
Frank arbejder på et advokatkontor og er gift med den smukke Nenne. Men under overfladen lurer usikkerheden, og han frygter at blive afsløret som en svag sjæl. Han lever nemlig i en drømmeverden og tænker alt for meget på sex og alt for lidt på sit arbejde.
da
11:20
To tossede rekrutter
I den svenske komedie "To tossede rekrutter" møder vi rekrut 91, Karlsson (Gus Dahlström). Livet i regimentet i den lille flække Sålunda er præget af forviklinger, da han og vennerne bliver udsat for en masse tossestreger. Årsagen er, at en anden rekrut, nemlig 87, Axelsson (Holger Höglund), gør alt for vinde den smukke ungmø Elviras gunst, som 91 også er meget interesseret i.
da
12:45
Bitchkram
Kristin glæder sig til hun bliver student, og kan forlade den lille svenske by hun bor i, til fordel for New York, hvorfra hun skal lave reportager til lokalavisen. Men desværre drikker Kristin sig så fuld under sin dimissionsfest, at hun misser flyet til USA dagen efter. For at undgå ydmygelsen af at skulle fortælle familie og venner om fejltagelsen, gemmer hun sig hos veninden Andrea, hvorfra hun skriver om fiktive hændelser fra New York. Venskabet udvikler sig, og Kristin opdager nye sider af sig selv – men snart må hun igen må forholde sig til virkeligheden!
da
14:25
Ronja Røverdatter
Tage Danielssons film fra 1984 efter Astrid Lindgrens spændende fortælling om Ronja, der vokser op i røverborgen langt ude i skoven. Da Ronja er 11 år, møder hun Birk, som er søn af røverhøvdingen Bork. Først vil hun ikke vide af ham, men da de et par gange har frelst hinandens liv, bliver de to børn uadskillelige, selv om deres fædre er ærkefjender. For at være sammen med Birk bliver Ronja nødt til at flytte hjemmefra, og hun og Birk bor hele sommeren i en forladt bjørnegrotte.
da
16:30
Tjorven och Skrållan
Indbyggerne på Krageøen får nok at se til, da Malin og Peter får sit første barn – Skrubbe. Det bliver ikke let for en så forvirret og upraktisk morfar, som farbror Melker er, at holde øje med hende. Skrubbe stikker nemlig hele tiden af. Dessuden sælger Stina hende til Vesterman for 25 øre.
da
18:00
Krakel Spektakel
Annabell er ældre end syv, men yngre end 11. Hun har tre nyfødte trillingesøskende, som mest er til besvær, og en farmor, som rummer et større eventyr end Annabell har idé om. På farmors landsted findes en bog, som indeholder et uløst mysterium, nemlig det om trolden, der forvandlede sig til et glas saftevand og drak sig selv. I mere end 70 år har farmor tænkt over, hvordan det kunne lade sig gøre, og hvordan trolden kan trylle sig tilbage. Måske kan Annabell hjælpe farmor med at hjælpe trolden og løse mysteriet...
da
19:15
Det store gennembrud
Da Reine tvinges til at tage et job som fritidspædagog på Kumla anstalten får han en idé – han vil lave et teaterstykke med fangerne!
da
21:00
Pensionat Oskar
Tilværelsen forandres drastisk, da en ganske normal familile holde ferie i en lille by.
da
22:40
Ormens väg på hälleberget
Historien om den fattige enke Tea, som er tvunget til at betale sin husleje med sin krop. En skildring af den fysiske og psykiske undertrykkelse i 1800-tallets fattige Sverige. Bo Widerbergs film er baseret på Torgny Lindgrens roman af samme navn.
da

TV vodič - utorak, 14.05.2024

00:30
Ægget er skørt!
En rig direktør undertrykker sin kone og søn. En dag tager sønnen sagen i egen hånd og forsøger at myrde sin far. Men det glipper, og han kastes i søen, hvor han overnatter på båden. Sølivet passer ham og han overvinterer derude. Med forårets komme går han i land til en helt ny verden.
da
02:05
Brita i storbyen
Gårdejerdatteren Brita får plads som hushjælp i Stockholm. Hun bliver fascineret af den vilde luksus hos grossererfamilien og forelsker sig i husets søn. Der opstår komplikationer, da den forlovede, hun forlod i landsbyen, pludselig dukker op.
da
03:45
Fjorten år er noget lort
Den 14-årige Emma fra Helsingborg er med til en fest hos af en af sin storebrors venner. Men hun har ikke den store erfaring med alkohol og ender med at dejse beruset om. Da hun vågner, er hendes storebrors kammerat i gang med at voldtage hende. Emma prøver bagefter at holde det som en hemmelighed, men efterhånden får hendes storebror en fornemmelse af, at noget er helt galt. Samtidig forelsker Emma sig i den søde Aron.
da
05:05
20'ernes glade dage
Rigmandssønnen Teddy Anker har alt, hvad hjertet kan begære, men keder sig lidt, så da pølsemanden Mille giver ham ideen til at starte Stockholms første natklub, kaster han sig straks ud i det. Natklubben bliver en succes, men til gengæld går det ikke så godt med Teddys ægteskab.
da
06:50
Pippi Langstrømpe
Tænk sig at kunne få lov til at sejle på de syv have med sin far og derefter flytte ind i et gammelt hurlumhejhus. Et hus, hvor det bare er dig, der bestemmer! Forestil dig desuden, hvordan det må være at have sin egen abe og sin egen hest. Sådan er det at være Pippi Langstrømpe!
da
08:05
Emil og Ida i Lønneberg
Emil og hans lillesøster Ida bor sammen med deres far Anton, deres mor Alma, landbrugsmedhjælperen Alfred og tjenestepigen Lina. Emil er en kær lille dreng, som gerne vil hjælpe til, men hans hjælpeløshed forveksles ofte med spilopper.
da
09:05
Under solen
Analfabeten Olof lever et stille liv på sin gård i 50'ernes Sverige. Hans eneste ven er den unge Erik, og Olof savner en kvinde at dele sit liv med. Han sætter derfor en annonce i avisen, hvor han søger en husholderske. Så dukker den smukke Ellen op ...
da
11:10
To tossede rekrutter 2
I "To tossede rekrutter 2" kommer kommer rekrut 91 Karlsson (Gus Dahlström) igen ud i problemer, der begynder, da han skal rense sit og rekrut 87s (Holger Höglund) geværer. Han bliver nemlig distraheret et kort øjeblik og efterlader dem uebvogtet, lige da major Morgonkröök (Douglas Håge) går forbi. For at give rekrut 91 en lektie skjuler majoren geværerne – os så har vi ellers balladen.
da
12:45
Joker
Da Pelle skal giftes, står hans ven Nicke for polterabenden, der skal begynde med en kidnapning. Men alt går galt, og Pelle kidnappes af en ægte terroristgruppe!
da
14:30
Elsker, elsker ikke
Mia og Patrik lever et sorgløst liv, indtil Patrik brækker nakken i en dykkerulykke. Bange for at ødelægge Mias liv slutter han til hendes store sorg deres forhold og flytter på et genoptræningscenter. Men lidt efter lidt begynder han at acceptere sin situation.
da
16:10
Vi på Krageøen
Det er sommer på Krageøen, og Trunte bliver overlykkelig, da hun får en sælunge af Vesterman. Hun giver den straks navnet Moses, som bilver en favorit hos alle på Krageøen. Men da Vesterman får at vide, at han kan sælge sælen og få flere hundrede kroner for den, vil han have den tilbage.
da
17:40
Reine og Mimmi i fjeldene
Mimmi har fået nok af den triste hverdag og stiller et ultimatum: Enten tager de på ferie sammen, eller også skrider hun selv uden at komme tilbage. Reine finder hurtigt en billige ferie i bjergene, som skal dæmpe Mimmis vrede, men selvfølgelig bliver intet, som de havde forestillet sig.
da
19:15
Jönsson-banden og Dynamit-Harry
Jönssonligaens hjerne Sickan har planlagt det perfekte kup, mens han har siddet i fængsel. Banden skal bryde ind hos bankieren Wall-Engberg for at stjæle hans formue. De får hjælp af den fordrukne sprængstofsekspert Dynamit-Harry, som er intet mindre end en omvandrende bombe. Men Jönsson-ligaen er ikke de eneste, der planlægger et kup mod Wall-Engberg
da
21:00
Efterårsmanøvre
En flok gamle venners sammenkomst udarter sig, da deltagerne er mere indstillet på at lægge an på damerne, danse på Stadshotellet og stoppe sig med mad og drikke.
da
22:20
Den enfoldige morder
Sven er en ung mand med læbespalte, der gør det svært for ham at tale. Hans arbejdsgiver Höglund er et menneske, som udnytter sine omgivelser på det grusomste og derved sætter dem på en hård prøve. Hvor længe skal man vende den anden kind til?
da