sv
SF-Kanalen

SF-Kanalen

SF-kanalen är elfte kanalen i C More och är ett samarbete mellan C More och SF. Sändningarna startade 1 oktober 2009. Kanalen sänder dygnet runt och ingår i C Mores filmpaket. Kanalen visar svenska storfilmer, klassiska filmer och barnfilmer från SF.

Sweden

TV vodič - subota, 11.05.2024

00:50
Ved vejs ende
Den 78-årige professor Isak Borg skal hyldes og udnævnes som æresdoktor i Lund. I bilen på vej til Lund anklager hans svigerdatter ham for at være kold og egoistisk. Som menneske har han været en fiasko, og da Isak i drømme møder sin ungdoms store kærlighed, begynder han at reflektere over sine valg og sit liv. Er et begyndende tøbrud muligt?
da
02:25
Under solen
Analfabeten Olof lever et stille liv på sin gård i 50'ernes Sverige. Hans eneste ven er den unge Erik, og Olof savner en kvinde at dele sit liv med. Han sætter derfor en annonce i avisen, hvor han søger en husholderske. Så dukker den smukke Ellen op ...
da
04:30
Landmandsliv
1943
da
06:15
Håkan Bråkan & Josef
Sunes lillebror får det hårdt i denne anden spillefilm om familien Andersson. Da et nyt familiemedlem gør sin entré – den alt andet end stilfærdige Isabelle – mister Håkan forældrenes opmærksomhed. Men så dukker en skildpadde ved navn Josef op i hans liv.
da
07:35
Tjorven och Skrållan
Indbyggerne på Krageøen får nok at se til, da Malin og Peter får sit første barn – Skrubbe. Det bliver ikke let for en så forvirret og upraktisk morfar, som farbror Melker er, at holde øje med hende. Skrubbe stikker nemlig hele tiden af. Dessuden sælger Stina hende til Vesterman for 25 øre.
da
09:05
Ærter & knurhår
Plattenslageren Håna bor hos sin dominerende mor i hendes enorme lejlighed. Den tyndhårede morsdreng kommer i krise, da han møder søde Boel. Heldigvis er Boel typen, der ikke flygter skrigende, når Håna får en netstrømpe til at sidde fast i buksegylpen.
da
10:40
Tull-Bom
1951
da
12:00
Udvandrerne
Småbøndernes fremtidsudsigter i 1800-tallets Småland er dystre. Den forgældede Karl Oskar, hans kone Kristina og hans invalide bror Robert beslutter sig derfor til at emigrere til USA sammen med vennen Danjel og dennes familie.
da
15:05
Godnat hr. Vagabond
Børnene var alene hjemme. De sidste mor sagde var, at de skulle huske at lukke døren, så der ikke slipper vagabonder ind.
da
15:35
Glaspusterens børn
På den anden side af floden i det store slot bor Herskeren med sin Herskerinde. Herskerens største glæde i livet er at kunne opfylde Herskerindens ønsker. En dag ønsker hun sig at få nogle børn, en dreng og en pige...
da
17:25
Bitchkram
Kristin glæder sig til hun bliver student, og kan forlade den lille svenske by hun bor i, til fordel for New York, hvorfra hun skal lave reportager til lokalavisen. Men desværre drikker Kristin sig så fuld under sin dimissionsfest, at hun misser flyet til USA dagen efter. For at undgå ydmygelsen af at skulle fortælle familie og venner om fejltagelsen, gemmer hun sig hos veninden Andrea, hvorfra hun skriver om fiktive hændelser fra New York. Venskabet udvikler sig, og Kristin opdager nye sider af sig selv – men snart må hun igen må forholde sig til virkeligheden!
da
19:05
Englegård - Alle gode gange tre
Der sker meget i en landsby i løbet af 15 år. Det opdager Fanny, Zac og Fannys datter, Alice, da de vender tilbage til flækken Yxared. Det er Alice, der gerne vil tilbage til byen. Hvor kommer hun fra, hvor er hendes rødder? Spørgsmålet om, hvem der er Fannys far, kommer igen op at vende. Og hvem er egentlig Alices far?
da
21:00
Den tredje bølge
Efter at være stoppet som politimand slutter Johan Falk sig til en nydannet arbejdsgruppe inden for Europol, som skal bekæmpe økonomiske forbrydere. Det bliver begyndelsen på en lang række mareridtsagtige hændelser med vold, svig og død, da en hel verdensdel er ved at blive stjålet.
da
22:55
Manden på taget
Manden på taget er den første i rækken af film om kommissær Martin Beck. Bag dette mesterværk står instruktør og manuskriptforfatter Bo Widerberg, og i rollen som Martin Beck ser vi Carl Gustaf Lindstedt.
da

TV vodič - nedjelja, 12.05.2024

00:45
Persona - sonate for to
På overfladen virker Elisabeth Vogler lykkelig. Hun har alt, hvad hun kan ønske sig; en succesfuld karriere og mand og barn. Men pludselig en dag holder hun op med at tale. Sammen med en sygeplejerske, søster Alma, bosætter hun sig på en ø.
da
02:10
Den demokratiske terrorist
Den tyske efterretningstjeneste har fået et tip om en tysk terroristaktion i Sverige. De leder efter en svensk agent, som kan infiltrere og uskadeliggøre den sidste aktive celle i Rote Armé Fraktion. Carl Hamilton med sin ventreorienterede baggrund er den perfekte kandidat til opgaven.
da
03:45
Frøken Sverige
Moa, som er 19 år, lever i et miljø , der er gennemsyret af politisk korrekthed. Til trods for at hun gør alt for at passe ind, tiltrækkes hun af de forkerte mænd, hører den forkerte musik og gør ting, som hun ikke burde. Moa opdager lidt efter lidt, at vennerne betragter hende som en tegneseriefigur.
da
05:15
Swing it, frøken!
Frøken Lind (Alice Babs) er kommet til en ny skole og lejer et værelse hos fru Nilsson. Det viser sig, at hun skal have sin værtindes berygtede søn Sigge som elev. Det varer ikke længe, før frøken Lind tager Sigge i at snyde. Men også rektor Roos og hans søn Lasse har problemer.
da
06:55
Du er skrupskør, Madicken
Madicken hader sin klassekammerat Mia, som altid har lus. Men da Madicken en dag selv får lus, synes hun alligevel, de skal invitere Mia og hendes lillesøster til også at blive afluset. En dag kommer der en pilot til byen. Madicken vil vældig gerne op at flyve, men da hun endelig får chancen, synes hun, at det hellere skal være Abbe, der prøver. Borgmesterinden er en værre snob, og hun mener ikke, at tjenestepiger skal med til hendes fine høstbal. Men Alva kommer med alligevel, og selv om hun ikke kommer ud at danse med de fine officerer, så får hun til sidst en meget fin kavaler.
da
08:35
G
Robban er kommet ud i noget snavs. Han tager stoffer og omgås lyssky karakterer. Alex er sanger i et garageband, men han svigter sine venner for en karrieremulighed. Kim er forelsket i Mia, men tiltrækkes samtidig af Kristoffer, ejeren af klubben G.
da
10:25
Flyg-Bom
1952
da
12:00
Nybyggerne
1972
da
15:20
Under solen
Analfabeten Olof lever et stille liv på sin gård i 50'ernes Sverige. Hans eneste ven er den unge Erik, og Olof savner en kvinde at dele sit liv med. Han sætter derfor en annonce i avisen, hvor han søger en husholderske. Så dukker den smukke Ellen op ...
da
17:30
Liza Marklunds Paradiset
Mens hun undersøger Paradiset – en fond, der hævder at beskytte voldsramte kvinder – bliver journalisten Annika Bengtzon opsøgt af Aida, en ung bosnisk kvinde, der har brug for hendes hjælp. For Aida handler det om liv og død – for Annika Bengtzon er det en chance for en god historie.
da
19:25
En forelskelse
Simon og Ingrid lever hver især næsten perfekte liv med gode jobs, ægtefæller og halvvoksne børn. En sommeraften til en klaverkoncert på byens bibliotek krydses deres veje. De bliver forelskede og indleder et forhold, som dog snart bliver kompliceret.
da
21:00
Micke & Veronica
Den stenrige Veronica forelsker sig hovedkulds i tømreren Micke, da han skal hjælpe hende med at renovere hendes køkken. Og savsmulden har knapt lagt sig, før de udveksler det første kys. Deres to teenagebørn er dog ikke så begejstrede for forholdet, så Veronica beslutter at tage Micke med på ferie i den svenske skærgård hos hendes forældre. Men Micke har svært at falde til blandt overklassen. Og da hans lettere dysfunktionelle familie og seksuelt frigjorte nabo og indfinder sig, bliver forholdet mellem Veronica og Micke sat på den ultimative prøve.
da
22:35
Manden fra Mallorca
Da et voldeligt røveri mod et postkontor i Stockholms centrum finder sted midt under julehandlen, synes sagen i første omgang at være brutal, men ligetil. Det viser sig dog hurtigt, at sagen er langt mere kompliceret end først antaget, og betjentene Jarnebring og Johansson kommer på noget af en opgave.
da