sv
SF-Kanalen

SF-Kanalen

SF-kanalen är elfte kanalen i C More och är ett samarbete mellan C More och SF. Sändningarna startade 1 oktober 2009. Kanalen sänder dygnet runt och ingår i C Mores filmpaket. Kanalen visar svenska storfilmer, klassiska filmer och barnfilmer från SF.

Sweden

TV vodič - četvrtak, 09.05.2024

00:40
Scener fra et ægteskab
1973
da
03:20
Den rette mand til jobbet
1940
da
04:50
Ægget er skørt!
En rig direktør undertrykker sin kone og søn. En dag tager sønnen sagen i egen hånd og forsøger at myrde sin far. Men det glipper, og han kastes i søen, hvor han overnatter på båden. Sølivet passer ham og han overvinterer derude. Med forårets komme går han i land til en helt ny verden.
da
06:25
Jim og piraterne Blom
I Tomelilla bor niårige Jim. Hans mor Siv arbejder som servitrice på hotellet og far Gustav er kok. Da Jims far bliver syg og dør, tager han sin livlige fantasi i brug og flygter til sin egen verden.
da
07:55
Glædeskilden
1993
da
09:25
Arn - Tempelridderen
Arn Magnusson bliver født i 1150 som søn af stormanden Magnus og hans hustru Sigrid. Han bliver opdraget af cisterciensermunkene og får her den bedste uddannelse, Europa på det tidspunkt kan præstere. Som 18-årig vender Arn tilbage til den fædrene gård, hvor han for første gang møder kvinden, lysten og kærligheden i form af Cecilia med det resultat, at han dømmes af kirken til at gøre bod som tempelridder i det Hellige Land. Cecilia sendes til et afsidesliggende kloster, hvor hun skal være nonne. Separationen får dem begge til at tvivle på Gud og Guds godhed. Men én ting tvivler de aldrig på, at de en dag skal mødes igen.
da
11:40
Åsa-Nisse i rekordform
Åsa-Nisse og Sven opfinder en ny revolutionær type brændstof og sætter sig for at vinde det årlige kapsejlads. Da deres brændstof pludselig bliver stjålet, bliver de opsat på at få det tilbage.
da
12:55
En forelskelse
Simon og Ingrid lever hver især næsten perfekte liv med gode jobs, ægtefæller og halvvoksne børn. En sommeraften til en klaverkoncert på byens bibliotek krydses deres veje. De bliver forelskede og indleder et forhold, som dog snart bliver kompliceret.
da
14:30
To fyre og en pige
Thomas, Klasse og Anna mødtes alle i Stockholm i 60'erne. De hang ud og optrådte alle i studenterevyen, men efter afsluttet studium skildtes deres veje. 17 år senere mødes de igen og stærke følelser vækkes til live.
da
16:15
Rasmus på farten
Rasmus bor på børnehjem, og hans største ønske er at få en mor og en far. En dag beslutter han sig for at stikke af. Allerede den første dag møder han en vagabond, som meget gerne vil følges med Rasmus. Det bliver begyndelsen på en spændende rejse og et stærkt venskab.
da
18:00
Voksne mennesker
Frank arbejder på et advokatkontor og er gift med den smukke Nenne. Men under overfladen lurer usikkerheden, og han frygter at blive afsløret som en svag sjæl. Han lever nemlig i en drømmeverden og tænker alt for meget på sex og alt for lidt på sit arbejde.
da
19:30
Ugifte par - en anderledes film
Marie og David har et ustabilt forhold og de tvivler ofte på, om de er skabt til hinanden. Men selv om de uenes meget, forsones de altid og forbliver et par. Sara og Samuel er deres bedste venner og med deres tilsyneladende perfekte forhold, er de Marie og Davids totale modsætninger. Men er alt virkelig fryd og gammen bag den perfekte facade?
da
21:00
Snabba Cash II
JW drømte om hurtige penge. Nu afsoner han en dom på fire år. JW har en plan, der skal bringe hans liv tilbage på rette spor. Men en skikkelse fra hans voldsomme fortid ændrer alt. Samtidig vender pusheren Jorge tilbage til Stockholm efter tre år i landflygtighed. Han har planer om en hurtig kokainhandel, men planerne kører hurtigt af sporet.
da
22:40
Barnevognen
1963
da

TV vodič - petak, 10.05.2024

00:15
Hvisken og råb
Den 40-årige Agnes er kræftsyg og ligger på sit yderste, og da søstrene Maria og Karin vil våge ved hendes dødsleje, blusser barndommens indgroede rivalisering op på ny. Kun tjenestepigen Anna kan give den døende den støtte og kærlighed, hun tørster efter.
da
01:45
Hamilton: I nationens interesse
Superagenten Carl Hamilton har infiltreret en international liga, som har stjålet avancerede svenske raketvåben. Men ligaen angribes af en gruppe lejesoldater, som stikker af med raketterne. Nu må Hamilton begive sig ud på en dødsensfarlig mission for at forhindre et spektakulært attentat. En opgave, der bringer ham fra Somalias barske ødemark til Beiruts gader og Stockholms skærgård.
da
03:30
Swing it, frøken!
Frøken Lind (Alice Babs) er kommet til en ny skole og lejer et værelse hos fru Nilsson. Det viser sig, at hun skal have sin værtindes berygtede søn Sigge som elev. Det varer ikke længe, før frøken Lind tager Sigge i at snyde. Men også rektor Roos og hans søn Lasse har problemer.
da
05:10
Emil og Ida i Lønneberg
Emil og hans lillesøster Ida bor sammen med deres far Anton, deres mor Alma, landbrugsmedhjælperen Alfred og tjenestepigen Lina. Emil er en kær lille dreng, som gerne vil hjælpe til, men hans hjælpeløshed forveksles ofte med spilopper.
da
06:15
Pippi på de syv have
Tommy og Annika, Hr. Nilsson og Lille Gubben følger selvfølgelig med, da Pippi og hendes far rejser til Sydhavet. Nogle ubudne gæster følger desværre også med ombord på "Hoppetossa". Desuden får skibet besøg af sørøvere. De skulle bare have vidst, at Pippi var ombord.
da
07:30
Morgan Pålsson - verdensreporter
2008
da
08:55
Arn - Riget ved vejens ende
Korsridderen Arn bliver sendt på en sidste drabelig mission i det hellige land mod den saracenske hærfører Saladin, inden han vender hjem til Sverige og sin elskede Cecilia. Men hjemme i hans hjemland hersker der også ufred. Den danske hær vil invadere Sverige, og Arn må tage kampen op mod danskerne for at skabe fred i sit eget land.
da
11:00
En håndfuld kærlighed
1974
da
13:15
Flugten til fremtiden
Svante er en ung fyr i begyndelsen af 20'erne med en uhelbredelig hjertesygdom i 70'ernes Stockholm. Da han får det dårligt på en perron, dukker et mærkeligt tog pludselig op. Uden at vide, at destinationen er fremtiden, stiger han om bord. Her møder han Elsa, og sammen forsøger de at få Svante helbredt og regne ud, hvordan de kan leve sammen.
da
14:50
Drømmehuset
Göran køber et hus på auktion. Optimistisk og fuld af energi sætter han i gang med renovering af det gamle træhus. Det viser sig imidlertid hurtigt, at der skjuler sig en dødbringende hemmelighed...
da
16:30
Vindere og Tabere
2004
da
17:50
Kidz in da Hood
Den niårige Amina har boet i Sverige med sin bedstefar uden opholdstilladelse i tre år, hvor de har måtte flytte fra sted til sted. Aminas bedstefar dør af et hjerteanfald kort efter, at de er flyttet til en forstad til Stockholm for at bo hos den rare heavy-rocker Johan. Konfrontationen med myndighederne kan ikke undgås, men det bånd, der er knyttet mellem Johan og Amina, giver dem kræfterne til at kæmpe for Johans ret til at adoptere hende.
da
19:20
Kill Your Darlings
2006
da
21:00
Snabba cash - Livet deluxe
2013
da