sv
SF-Kanalen

SF-Kanalen

SF-kanalen är elfte kanalen i C More och är ett samarbete mellan C More och SF. Sändningarna startade 1 oktober 2009. Kanalen sänder dygnet runt och ingår i C Mores filmpaket. Kanalen visar svenska storfilmer, klassiska filmer och barnfilmer från SF.

Sweden

TV vodič - srijeda, 15.05.2024

00:05
Hul i broho'det
En helt almindelig søndag tager fire mennesker ud på en skæbnesvanger tur. De har kurs imod en ø i Stockholms skærgård, hvor de skal fejre det årlige krebsegilde. Med om bord har de et stort kvantum spiritus. Men snart begynder alt at gå galt.
da
01:45
Åsa-Nisse i raketform
Åsa-Nisse og Klabbarparn er ved at bygge en måneraket. De har opfundet et nyt raket-drivmiddel, og er i gang med at træne Sjökvist til at blive den første astronaut. Men en journalist og hendes fotograf udspionerer dem og prøver at liste sig ind på deres projekt.
da
02:50
Høstsonaten
Charlotte Andergast, en internationalt succesrig pianist, har lige mistet sin mand. Hans død får hende til at rejse hen til datteren Eva. Der finder Charlotte også sin anden datter, Helen, som hun har anbragt på et psykiatrisk hospital, men som Eva har taget med hjem.
da
04:25
En håndfuld kærlighed
1974
da
06:45
Pelle flytter til Komfusenbo
Den 4-årige Pelle får skyld for, at hans fars favoritpen er forsvundet og beslutter sig for at flytte til Komfusenbo - helt i bunden af haven. Forældrene må nu trygle og bede deres dreng om at komme hjem igen. Forældrene (Krister Henriksson og Lena Endre) må nu trygle og bede deres dreng om at komme hjem igen.
da
07:15
Peter og Petra
Gunnar går i første klasse. En dag dukker de to bittesmå Peter og Petra op og vil begynde at gå i skole. De bliver Gunnars bedste venner.
da
08:30
To fyre og en pige
Thomas, Klasse og Anna mødtes alle i Stockholm i 60'erne. De hang ud og optrådte alle i studenterevyen, men efter afsluttet studium skildtes deres veje. 17 år senere mødes de igen og stærke følelser vækkes til live.
da
10:20
Kommissær Speck
Kriminalkommissær Speck bliver kaldt ud til et gerningssted, hvor et lig er blevet fundet, gennemboret af knive, gafler, skeer og en peberkværn. Speck mener, det er selvmord, men Grünvald Karlsson er ikke overbevist. Sammen med deres nye kollega, Irene Snusk, skal de løse en af de største kriminalsager i Sveriges historie.
da
11:40
To tossede rekrutter 4
Stockholm fejrer 700 års jubilæum med fest og parader, men rekrutterne 91 (Gus Dahlström) og 87 (Holger Höglund) er ikke med. De har fået en straf og skal rengøre et bibliotek. Her finder 91 bogen "Stockholm gennem syv århundreder". I det samme ryger han ned ad stigen, mister bevidstheden og sætter ud på en tidsrejse, hvor han kan møder alt fra vikinger til Gustav Vasa.
da
12:55
Picassos eventyr
1978
da
14:45
Hul i broho'det
En helt almindelig søndag tager fire mennesker ud på en skæbnesvanger tur. De har kurs imod en ø i Stockholms skærgård, hvor de skal fejre det årlige krebsegilde. Med om bord har de et stort kvantum spiritus. Men snart begynder alt at gå galt.
da
16:25
Smuglerne Krageøen
Lille Skrubbe tager med de andre på Krageøen. Egentlig skulle de ikke derhen, i hvertfald ikke for at blive, men Skrubben er ikke så god til at binde en båd fast, som hun selv tror. Børnene bliver skibsbrudende sammen med Bådsmand og to ubehagelige smuglere.
da
18:00
Bedst i Sverige
2002
da
19:25
Ulveland
2008
da
21:00
Persona - sonate for to
På overfladen virker Elisabeth Vogler lykkelig. Hun har alt, hvad hun kan ønske sig; en succesfuld karriere og mand og barn. Men pludselig en dag holder hun op med at tale. Sammen med en sygeplejerske, søster Alma, bosætter hun sig på en ø.
da
22:25
Micke & Veronica
Den stenrige Veronica forelsker sig hovedkulds i tømreren Micke, da han skal hjælpe hende med at renovere hendes køkken. Og savsmulden har knapt lagt sig, før de udveksler det første kys. Deres to teenagebørn er dog ikke så begejstrede for forholdet, så Veronica beslutter at tage Micke med på ferie i den svenske skærgård hos hendes forældre. Men Micke har svært at falde til blandt overklassen. Og da hans lettere dysfunktionelle familie og seksuelt frigjorte nabo og indfinder sig, bliver forholdet mellem Veronica og Micke sat på den ultimative prøve.
da

TV vodič - četvrtak, 16.05.2024

00:05
Ondskan
2002
da
01:55
Åsa-Nisse i agentform
1967
da
03:25
Den demokratiske terrorist
Den tyske efterretningstjeneste har fået et tip om en tysk terroristaktion i Sverige. De leder efter en svensk agent, som kan infiltrere og uskadeliggøre den sidste aktive celle i Rote Armé Fraktion. Carl Hamilton med sin ventreorienterede baggrund er den perfekte kandidat til opgaven.
da
05:05
Flådens glade gutter
1954
da
06:40
Kalle Blomkvist lever farligt
En professor og hans lille søn Rasmus bliver bortført af kidnappere. Mesterdetektiven Kalle Blomkvist tilkaldes. I Lillekøbing fortsætter den spændende krig mellem Den Røde og Hvide Rose. En nat bliver den Hvide Rose vidne, at professoren og hans søn Rasmus bliver bortført af ukendte mænd. Mesterdetektiven Kalle Blomkvist tilkaldes.
da
07:55
Kidz in da Hood
Den niårige Amina har boet i Sverige med sin bedstefar uden opholdstilladelse i tre år, hvor de har måtte flytte fra sted til sted. Aminas bedstefar dør af et hjerteanfald kort efter, at de er flyttet til en forstad til Stockholm for at bo hos den rare heavy-rocker Johan. Konfrontationen med myndighederne kan ikke undgås, men det bånd, der er knyttet mellem Johan og Amina, giver dem kræfterne til at kæmpe for Johans ret til at adoptere hende.
da
09:30
Monica Z
Den næsten sandfærdige historie om den store svenske jazzsangerinde Monica Zetterlund. Monica er enlig mor og bor hos sine forældre langt ude på landet i Sverige. Hendes far er en desillusioneret trompetist, som ikke tror på Monicas talent. Hun kæmper sig fri af de snærende bånd og kommer til USA for at synge, men vender skuffet hjem, da hun i et raceadskilt New York nægter at udskifte de sorte i sit band. Hendes liv og karriere går i stå flere gange – mest fordi hun har et stort forbrug af mænd og spiritus. Og selv om hendes talent er indlysende, og hun er meget anerkendt, findes der aldrig nok bekræftelse i verden for Monica Z.
da
11:20
To tossede rekrutter 3
Regimentet skal forberede en militær operation, og oberst Gyllenskalp har fået fremstillet et meget hemmeligt kort specielt til formålet. Panikken spreder sig imidlertid, da kortet bortkommer, og rekrut 91 og rekrut 87 bliver naturligvis dybt involveret i eftersøgningen, samtidig med at de kappes om Elviras gunst.
da
12:50
Kurt Olsson - filmen om mitt liv som mej själv
Kurt bliver født i Göteborg i 1945. Hans mor er en forsagt husmor og hans far en højtråbende sporvognschauffør. Allerede i en tidlig alder udvikler Kurt en evne til at lave kludder i alting. Han er hemmeligt forelsket i en pige fra skolen, Gudrun, men må nøjes med den mindre attraktive Gun.
da
14:20
Under solen
Analfabeten Olof lever et stille liv på sin gård i 50'ernes Sverige. Hans eneste ven er den unge Erik, og Olof savner en kvinde at dele sit liv med. Han sætter derfor en annonce i avisen, hvor han søger en husholderske. Så dukker den smukke Ellen op ...
da
16:25
Sørøverne på Krageøen
Den bedste gave Onkel Melker nogensinde har fået er sit fine ur, Pelles er sin kanin og Tjorvens er Båtsman. Malins bedste gave er en legedag, hun fik af onkel Melker, da hun fyldte fem år og en sådan en ønsker Pelle sig også. De tager til at Dødningebugten for at lege sørøvere og kæmpe om Mysak – verdens største diamant!
da
18:00
Emil og Ida i Lønneberg
Emil og hans lillesøster Ida bor sammen med deres far Anton, deres mor Alma, landbrugsmedhjælperen Alfred og tjenestepigen Lina. Emil er en kær lille dreng, som gerne vil hjælpe til, men hans hjælpeløshed forveksles ofte med spilopper.
da
19:05
Englegård - Alle gode gange tre
Der sker meget i en landsby i løbet af 15 år. Det opdager Fanny, Zac og Fannys datter, Alice, da de vender tilbage til flækken Yxared. Det er Alice, der gerne vil tilbage til byen. Hvor kommer hun fra, hvor er hendes rødder? Spørgsmålet om, hvem der er Fannys far, kommer igen op at vende. Og hvem er egentlig Alices far?
da
21:00
Hundetricket
Mario har fast kæreste, og Micke kan få alle de piger han peger på. Til gengæld går det ikke så godt for Simon, der venter og venter på, at den eneste ene skal dukke op. Men så får Micke en idé. Simon skal prøve hundetricket!
da
22:45
Hader Göteborg
Et drama om maskulinitet, der det er værst. "Hata Göteborg" er historien om en drengebande, hvor slagsmål er blevet vigtigere end fodbold. Da Isak dukker op og viser, at der er mere i livet, sker der for alvor noget i klubben.
da