sv
SF-Kanalen

SF-Kanalen

SF-kanalen är elfte kanalen i C More och är ett samarbete mellan C More och SF. Sändningarna startade 1 oktober 2009. Kanalen sänder dygnet runt och ingår i C Mores filmpaket. Kanalen visar svenska storfilmer, klassiska filmer och barnfilmer från SF.

Sweden

TV vodič - subota, 04.05.2024

00:20
Noll tolerans
1999
da
02:05
Göta kanal 3 - kanalkongens hemmelighed
Endnu engang opstår der tumult i og omkring Göta-kanalen. Igen er bådebyggeren Janne Andersson omdrejningspunktet for begivenhederne, og nu kommer han i problemer, da en leverance af motorer til Italien bliver beslaglagt af mafiaen. Janne får heldigvis hjælp af sin datter Petra, der har hjerne nok til at få løst situationen.
da
03:35
Slanke Sussie
Da Sussie forsvinder sporløst bliver hendes bror Erik tvunget til at vende tilbage til sin barndoms by i Värmland for at lede efter hende. Inden længe befinder Erik sig midt i et hvepesebo af løgne, grådighed og värmländsk galskab.
da
05:25
Rasmus på farten
Rasmus bor på børnehjem, og hans største ønske er at få en mor og en far. En dag beslutter han sig for at stikke af. Allerede den første dag møder han en vagabond, som meget gerne vil følges med Rasmus. Det bliver begyndelsen på en spændende rejse og et stærkt venskab.
da
07:10
Vi på Krageøen
Det er sommer på Krageøen, og Trunte bliver overlykkelig, da hun får en sælunge af Vesterman. Hun giver den straks navnet Moses, som bilver en favorit hos alle på Krageøen. Men da Vesterman får at vide, at han kan sælge sælen og få flere hundrede kroner for den, vil han have den tilbage.
da
08:40
Alle tiders Kalle
1972
da
10:20
Bitchkram
Kristin glæder sig til hun bliver student, og kan forlade den lille svenske by hun bor i, til fordel for New York, hvorfra hun skal lave reportager til lokalavisen. Men desværre drikker Kristin sig så fuld under sin dimissionsfest, at hun misser flyet til USA dagen efter. For at undgå ydmygelsen af at skulle fortælle familie og venner om fejltagelsen, gemmer hun sig hos veninden Andrea, hvorfra hun skriver om fiktive hændelser fra New York. Venskabet udvikler sig, og Kristin opdager nye sider af sig selv – men snart må hun igen må forholde sig til virkeligheden!
da
12:00
Arn - Tempelridderen
Arn Magnusson bliver født i 1150 som søn af stormanden Magnus og hans hustru Sigrid. Han bliver opdraget af cisterciensermunkene og får her den bedste uddannelse, Europa på det tidspunkt kan præstere. Som 18-årig vender Arn tilbage til den fædrene gård, hvor han for første gang møder kvinden, lysten og kærligheden i form af Cecilia med det resultat, at han dømmes af kirken til at gøre bod som tempelridder i det Hellige Land. Cecilia sendes til et afsidesliggende kloster, hvor hun skal være nonne. Separationen får dem begge til at tvivle på Gud og Guds godhed. Men én ting tvivler de aldrig på, at de en dag skal mødes igen.
da
14:20
Noget levende til Lamme Karl
Annastina og Lillestump vil give Lamme Karl en kattekilling. Da han var lille, blev han syg og har siden været lam i benene. Nu drømmer han om at få noget, som kan holde ham med selskab.
da
14:50
En forelskelse
Simon og Ingrid lever hver især næsten perfekte liv med gode jobs, ægtefæller og halvvoksne børn. En sommeraften til en klaverkoncert på byens bibliotek krydses deres veje. De bliver forelskede og indleder et forhold, som dog snart bliver kompliceret.
da
16:25
En håndfuld kærlighed
1974
da
18:45
Natbio: Englegård - næste sommer
Fanny og Zac er tilbage på Englegård, hvor brødrene Ivar og Gottfrid er kommet til penge. Præsten lytter stadig til Abba, købmandens hustru er stadig løs på tråden, og købmanden selv ser stadig videofilm i baglokalet. Axel Flogfält har endnu ikke fået fortalt sin søn og byens øvrige beboere, at han er Fannys far, og det giver forviklinger, for han er ikke den eneste, der kunne være hendes far. Oven i købet sætter Fanny sig for at finde Ivar og Gottfrids forsvundne bror.
da
21:00
Livvagterne
Den degraderede kriminalbetjent Johan Falk må hjælpe sin gamle ven Sven, der har alvorlige problemer. Sven har lagt sig ud med den tidligere tyske elitesoldat Nikolaus, som har arbejdet som sikkerhedschef på hans fabrik i Estland. Da tyske lejesoldater begynder at dukke op i Sverige og true Svens familie, opfordrer Johan sin ven til at hyre »Livvagterne«, en gruppe af tidligere politifolk.
da
22:50
Fidusen
1978
da

TV vodič - nedjelja, 05.05.2024

00:45
Drømmehuset
Göran køber et hus på auktion. Optimistisk og fuld af energi sætter han i gang med renovering af det gamle træhus. Det viser sig imidlertid hurtigt, at der skjuler sig en dødbringende hemmelighed...
da
02:25
To fyre og en pige
Thomas, Klasse og Anna mødtes alle i Stockholm i 60'erne. De hang ud og optrådte alle i studenterevyen, men efter afsluttet studium skildtes deres veje. 17 år senere mødes de igen og stærke følelser vækkes til live.
da
04:15
Morgan Pålsson - verdensreporter
2008
da
05:45
Misa og ulven
10-årige Misa har mistet sin mor og rejser til Norrland for at tilbringe sommeren hos sin mormor. Det føles som om hun har mistet alt håb for fremtiden, men hendes liv forandrer sig, da hun i skovene støder på en ulvemor med unger.
da
07:05
Karlsson på taget
Lillebror er meget ensom, selvom han har sin familie, for de andre er altid optaget. En dag møder Lillebror Karlsson, en rund, lille mand i sin bedste alder, der bor på taget og kan flyve. Lillebror og Karlsson bliver bedste venner, men mor og far tror ikke på, at Karlsson findes – lige indtil den dag, hvor de selv møder Verdens Bedste Karlsson.
da
08:40
Jönssonligaen og den sorte diamant
Sickan har trukket sig tilbage som leder for Jönssonligaen og overladt Vanheden og Dynamit-Harry til sig selv. Situationen er mildest talt fortvivlende – indtil de finder en ny chef i skikkelse af doktor M. A. Buse. Og han har en sindrig plan. Det gælder Romanoffs sorte diamant på Nationalmuseet.
da
10:20
Flugten til fremtiden
Svante er en ung fyr i begyndelsen af 20'erne med en uhelbredelig hjertesygdom i 70'ernes Stockholm. Da han får det dårligt på en perron, dukker et mærkeligt tog pludselig op. Uden at vide, at destinationen er fremtiden, stiger han om bord. Her møder han Elsa, og sammen forsøger de at få Svante helbredt og regne ud, hvordan de kan leve sammen.
da
12:00
Arn - Riget ved vejens ende
Korsridderen Arn bliver sendt på en sidste drabelig mission i det hellige land mod den saracenske hærfører Saladin, inden han vender hjem til Sverige og sin elskede Cecilia. Men hjemme i hans hjemland hersker der også ufred. Den danske hær vil invadere Sverige, og Arn må tage kampen op mod danskerne for at skabe fred i sit eget land.
da
14:05
S.O.S. - amatører til søs
Den rare svenske brødristerkontrollant Stig-Helmer står til søs i skærgården. Egentlig skulle han have fejret midsommer hjemme hos mor, men nu kastes han ud i en heftig kapsejlads – naturligvis sammen med sin gode ven, Ole af Norge.
da
15:50
Hader Göteborg
Et drama om maskulinitet, der det er værst. "Hata Göteborg" er historien om en drengebande, hvor slagsmål er blevet vigtigere end fodbold. Da Isak dukker op og viser, at der er mere i livet, sker der for alvor noget i klubben.
da
17:15
Kontortid
Lotta og Pernilla arbejder på det samme kontor og er også bedste veninder udenfor arbejde. Da de to homoseksuelle fyre Bill og Erik vender tilbage til Sverige for første gang i mange år, har de medbragt sig en plan, der går ud på at omorganisere kontoret i et forsøg på at øge effektiviteten. Dette resulterer i, at Lotta bliver forfremmet, mens Pernilla bliver indlagt til behandling for depression – vil deres venskab kunne overleve disse forandringer?
da
19:05
Kokken
Året er 1969, og andenkokken Martin påmønstrer handelsskibet Snow Flower. Det er Martins tredje rejse, og han er helt uvidende om, hvad der venter ham og hans ven, kokkeeleven Sundsvall. I skibets køkken hersker Peter Stein, og mødet mellem dem bliver dramatisk.
da
21:00
Ondskan
2002
da
22:50
Liza Marklunds Nedtælling
Da Christina Furhage, der er ansvarlig for de kommende Olympiske Lege i Stockholm, bliver sprængt i stykker på Victoria Stadion starter en desperat jagt på morderen.
da