RTL Telekids

RTL Telekids

De programma’s van RTL Telekids richten zich primair op kinderen tussen 3 en 9 jaar en zijn Nederlands gesproken, educatief en geweldloos. Voorbeelden van vertrouwde Telekids programma’s zijn Bibaboerderij, Green-Kids, Chuggington, Littlest Pet Shop, Hallo K3, Brandweerman Sam, Ernst & Bobbie en Chloe’s Toverkast. Daarnaast worden er ieder weekend diverse films uitgezonden. RTL Telekids startte in oktober 2010 en is inmiddels uitgegroeid tot een entertainment platform met een zender die dagelijks uitzendt op het kanaal van RTL 8, een 24 uurs-kanaal (RTL Telekids 24/7) bij alle grote kabelaars, de Telekids gemist app, online speelgoedwinkel (Telekids Toys), de Telekids tablet, een website, de Telekids Musical School en diverse evenementen.

Netherlands

TV guide - Friday, 26/04/24

00:02
Bassie en Adriaan: De Diamant
Bassie en Adriaan worden ervan verdacht een diamant te hebben gestolen, maar ze zijn onschuldig. De diamant werd gestolen door twee boeven die zich vermomd hadden als Bassie en Adriaan.
nl
00:24
Bassie en Adriaan: De Diamant
De boeven willen niets liever dan wraak nemen op Bassie en Adriaan, daarom vermommen ze zich als het duo om een diamant te stelen en Bassie en Adriaan voor de diefstal op te laten draaien. Bassie en Adriaan proberen de diamant terug te krijgen.
nl
00:43
Bassie en Adriaan: De Diamant
De boeven willen niets liever dan wraak nemen op Bassie en Adriaan, daarom vermommen ze zich als het duo om een diamant te stelen en Bassie en Adriaan voor de diefstal op te laten draaien. Bassie en Adriaan proberen de diamant terug te krijgen.
nl
01:05
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Bassie en Adriaan vinden een mysterieuze brief waarin ze gevraagd worden een pakje op te sporen.
nl
01:33
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Bassie en Adriaan moeten dwars door Frankrijk reizen om een geheimzinnig pakje op te sporen.
nl
02:03
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Bassie en Adriaan moeten een pakje opsporen in Groot Brittannië en B100 zit hen op het spoor.
nl
02:32
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
De mysterieuze opdrachtgever geeft Bassie en Adriaan een opdracht die hen naar Portugal brengt.
nl
03:01
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Bassie wil weten wat er in het pakje zit en Adriaan wil weten van de opdrachtgever achterhalen.
nl
03:31
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Bassie is het zoeken zat, maar dan horen ze dat ze naar Italie moeten, daar heeft Bassie wel zin in.
nl
04:01
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Adriaan is het pakjes zoeken zat, zelfs als Bassie hoort dat het volgende pakje in Duitsland ligt.
nl
04:30
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Handige Harry stopt een zender in een walkman en stuurt deze naar Bassie om hem te kunnen volgen.
nl
05:01
Jabaloe
Burgemeester Jock, de tweelingbroer van sheriff Jack, komt naar Jabaloe Saloon. Moe wil hem hartelijk ontvangen en beslist om hem een prachtig geschenk cadeau te doen als hij langskomt. Sheriff Jack is jaloers op zijn broer. Waarom krijgt hij geen cadeau van Moe?
nl
05:14
Jabaloe
Moe en Sheriff Jack zijn teleurgesteld wanneer iedereen, behalve zij, een uitnodiging krijgen voor het verjaardagsfeestje van Slampie. Logisch, vind de rest, Moe zeurt altijd en Sheriff eet alle hapjes op. Moe en Sheriff proberen aan Slampie te bewijzen dat ze het wel waard zijn om naar zijn feestje te komen. Wanneer hun inspanningen geen gevolg krijgen veranderen Moe en Sheriff van tactiek en proberen ze het slechtste in elkaar naar boven te krijgen.
nl
05:26
Jabaloe
Als sheriff Jack op reis gaat, moet hij dringend op zoek naar iemand die hem vervangt tijdens zijn afwezigheid. Zowel Slampie, Twinkly als Joe willen wel interim sheriff zijn. Sheriff Jack besluit hen alledrie proeven te laten afleggen. Wie de testen het best aflegt, wordt interim sheriff. Het wordt een bikkelharde strijd!
nl
05:39
Lolly Lolbroek
Met de Kleurfloepser worden voorwerpen zwart-wit. Wanneer Lolly de rode tas van Kara kleurfloepst, is Kara boos. Ze wil Lolly kleurfloepsen, maar richt per ongeluk op een schilderij dat Hubert voor Leontien haar verjaardag heeft gekocht.
nl
05:51
Lolly Lolbroek
Lex heeft Lolly twee Floepshoepels gestuurd. Met deze hoepels kan je van de ene naar de andere teleporteren. Kara en Hubert gebruiken de floepshoepels tegelijkertijd zonder dat ze het weten en verwisselen daardoor van lichaam.
nl
06:03
Lolly Lolbroek
Lex heeft de Spelfloepser uitgevonden. Als je niet kan raden welk dier je bent, moet iemand op een knop drukken en dan verander je in dat dier. Marx verandert in een kat, Hubert in een kanarie. Net op dat moment gaat de Spelfloepser stuk.
nl
06:15
Piet Piraat
Piet Piraat zit met een probleem. Hij slaapt al enkele nachten heel slecht en loopt er slecht gezind bij. Steven, Stien en Berend vinden dit niet leuk. Ze proberen Piet in slaap te krijgen, maar dat blijkt geen eenvoudige klus te zijn.
nl
06:20
Daar Komt Dobus
Dobus wandelt voorbij een tennisveld. Wanneer hij de tennissers bezig ziet, wil hij ook graag eens meedoen. Eerst gaat Dobus op zoek naar een gepaste outfit. En dan oefenen maar.
nl
06:25
Zigby
Flamingo Vicky heeft genoeg van ballet en heeft een nieuwe droom: ze wil voetbalspeelster worden. Zigby besluit haar op te nemen in zijn team en haar te trainen, maar dit blijkt haast een onbegonnen zaak.
nl
06:37
Beertje Pol
Beertje Pol en zijn vriendjes reizen naar Pingonesië met een levering voor Pingo's oma. Daar zien ze hoe de babypinguïns uitkomen. Voor Pol zien ze er echter allemaal hetzelfde uit, wat Pingo helemaal niet kan begrijpen.
nl
06:48
Mush Mush en de Zwammetjes
Starmush krijgt het aan zijn rug en beland vlakbij Chep in de bosjes na een avontuur met een kever. Hij eist dat Chep hem naar Zwamdorp brengt om zich door Sumush te laten behandelen. Chep doet dat, Sumush ook, en Starmush wil weer terug naar huis.
nl
07:00
Super Caribou
Jeremy, Albert en meneer Martin willen gaan vissen en krijgen een gesynchroniseerd horloge van Francis om op tijd te komen. Omdat ze alle drie knoeien met de tijd, raken ze in de war en wordt het een rotzooitje.
nl
07:10
Inspector Gadget
Inspecteur Gadget en Sophie hebben een plan om samen MAD's evenement te infiltreren.
nl
07:34
Ernst, Bobbie en de rest
Ernst en Bobbie lossen problemen op en beleven daarbij samen veel avonturen.
nl
07:45
Brandweerman Sam
Het PA-systeem valt uit en veroorzaakt daarmee brand tijdens de Pontypandy Fun Run.
nl
08:00
Dr. Panda
Dr. Panda geeft ritten in een heteluchtballon. Moo's kippen gaan zonder toezicht de lucht in.
nl
08:10
Jul & Julia
Meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin gaan op safari in Afrika. Jul en Julia moeten op de toren passen, maar meneer Kaasgaaf heeft per ongeluk de sleutel meegenomen. Jul en Julia reizen het tweetal achterna, net als de boeven.
nl
08:18
Rainbow Ruby
Rainbow Ruby creëert een golfspel om het veld te ruimen voor een regenboogbaltoernooi. Detective Rainbow Ruby en Choco moeten de dader vinden wanneer er dingen verdwijnen in Rainbow Village.
nl
08:43
Molang
Wanneer Molang en Piu Piu een monsterfilmavond voor hun vrienden organiseren, kunnen ze niet slapen door vreemde geluiden in de woonkamer.
nl
08:46
Sophie de giraf
Leer de delen van het gezicht herkennen met Sophie de giraf en haar vriendjes.
nl
08:49
Leren Met Jokie
Jokie en Jet leren de allerkleinsten onder andere tellen, vormen herkennen, kleuren benoemen en of iets groot of klein is.
nl
08:54
Remy & Boo
Remy is een avontuurlijk zesjarig meisje met een hele speciale beste vriend genaamd Boo. Samen ontdekken zij waar ze thuis horen in deze wereld en komen ze erachter dat er niks sterkers bestaat dan de band tussen goede vrienden.
nl
09:04
Teletubbies
Het is een koude dag in Teletubbieland en het sneeuwt. De Teletubbies maken sneeuwballen, dansen met een sneeuwpop en kijken naar een verhaaltje waarin kinderen een rups van sneeuw maken.
nl
09:18
Cocomelon
Het is tijd voor enkele verhaaltjes van JJ en zijn klasgenoten. Er zal daarbij ook flink bewogen worden.
nl
09:21
Sprookjesboom
Ezel staat de hele dag te mopperen omdat hij niet kan bewegen. Reus brengt hem op een goed idee. Hij is zo groot en sterk, dat hij Ezel wel zou kunnen ronddragen. Nu kan Ezel ook eens reizen door het hele Sprookjesbos.
nl
09:26
Caillou
Caillou en Leo leren de ware betekenis van delen. Opa neemt de taak van voetbalcoach op zich.
nl
09:49
Mouk
Mouk en Chavapa vertellen over hun avontuur in India, waar ze een olifant beschilderen als een zeer bijzonder verjaardagscadeau.
nl
10:02
Pingu
Pingu helpt de post te bezorgen, maar leert dat brieven zowel goed als slecht nieuws kunnen hebben.
nl
10:08
Bob de Bouwer
Scoop besluit dat hij genoeg weet om met Muck in het bos te gaan kamperen, maar verdwaalt.
nl
10:21
Little Angel
Vrolijk kerstfeest. De familie brengt graag tijd met elkaar door en daarom houden ze zo van Kerstmis. Kom samen met hen versieren en spelen in de sneeuw.
nl
10:24
Little People
Mia vraagt zich af waarom varkens zich als varkens gedragen. Om hun vragen het zwijgen op te leggen, gaan Mia en Tessa naar het luxueuze paleis waar King Pig woont.
nl
10:35
Florries draakjes
Florrie mag meevliegen met Zoem-Zoem, maar ze heeft koorts en moet dus van Paprika in bed blijven. Ze stopt Drakenvriend in bed met haar kleren aan en gaat vervolgens het dak op om toch te gaan vliegen. Maar Paprika trapt er niet in.
nl
10:47
Ollie
Als een oude boom in het bos omvalt, probeert Ollie tevergeefs om die weer overeind te krijgen.
nl
10:51
Fien & Teun TV
Fien en Teun beleven met hun dierenvriendjes de leukste avonturen op Avonturenboerderij Molenwaard. Zing en dans mee met je favoriete boertje en boerinnetje.
nl
11:16
Thomas de Stoomlocomotief
Thomas helpt Ruth met het verbouwen van een windmolen tot haar nieuwe, energiezuinige werkplaats.
nl
11:26
Super Wings
Een Deens jongetje besteld ei-capsules om drie baby dinosaurussen in te bewaren.
nl
11:40
Chuggington
Koko moet haar eerste grote klus alleen doen: ze moet hout bezorgen aan de papierfabriek.
nl
11:50
The Backyardigans
Pablo, Tyrone, en Uniqua zijn geheim agenten en moeten een bot terugbrengen naar een dinosaurus.
nl
12:15
Zack and Quack
Zack, Kira en Quack besluiten om samen mee te doen met de grote pop-up-vliegerwedstrijd, maar al snel krijgen Zack en Kira ruzie. Als Zacks speciale bloem snel water nodig heeft, schiet een cowboy hen te hulp.
nl
12:37
Beertje Pol
Beertje Pol en zijn vriendjes reizen naar Pingonesië met een levering voor Pingo's oma. Daar zien ze hoe de babypinguïns uitkomen. Voor Pol zien ze er echter allemaal hetzelfde uit, wat Pingo helemaal niet kan begrijpen.
nl
12:51
Rainbow Ruby
Als Kiki's penvriend prins Frederick zich verveelt op het feestje dat Kiki voor hem heeft voorbereid, wordt Ruby een feestplanner. Ruby wordt een opruimer en helpt haar vrienden bij een schoonmaakactie.
nl
13:15
Brandweerman Sam
James en Sarah geven een griezelig feest voor Halloween, maar er breekt brand uit in het spookhuis.
nl
13:25
Jacob Dubbel
Jacob wordt wakker met een hopeloos ongetemde haarlok die boven zijn voorhoofd uitsteekt.
nl
13:50
Enchantimals
Een groep meisjes beschermen het betoverde bos waar ze wonen. Het zijn geen gewone meisjes: ze zijn niet helemaal mens, maar ook niet helemaal dier. Ze zijn de beste vrienden en hebben een onbreekbare band.
nl
14:00
Strawberry Shortcake's Berry Bitty Avonturen
Strawberry leert dat hoe hard je het ook probeert vaak niet alles volgens plan verloopt.
nl
14:23
Troetelbeertjes: Welkom in Troetelland
Op een dag zijn de beertjes allemaal veranderd van emotie. Zo is Grumpy ineens vrolijk, Cheer is chagrijnig en Funshine is heel vriendelijk.
nl
14:46
My Little Pony
Terwijl Twilight en de rest van de zes proberen om de vernietiging van de Boom en de Elementen van Harmonie te verwerken, zet koning Sombra zijn zinnen op het veroveren van heel Equestria.
nl
15:09
Barbie Dreamtopia
Als Otto telkens wint met bordspelletjes, bedenkt Chelsea dat ze in Regenwoud Wereld is. Daar speelt ze een teamsport tegen Barbie en de Notenprins. Tijdens het spel leert ze hoe ze het team moet leiden met eerlijkheid en positiviteit.
nl
15:22
Hatchimals: Adventures in Hatchtopia
De Hatchimals komen een nieuwe groep Mermals tegen en verdiepen zich in hun cultuur in Coral Castle.
nl
15:25
Lassie
Zoë en Lassie moeten binnen blijven omdat er een grote sneeuwstorm dreigt, maar Zoë heeft andere plannen. Er is een wolvenjong in nood dat gered moet worden.
nl
15:50
The Jungle Book
Mowgli heeft een spiegel gevonden die door een mens verloren is. Door de weerspiegeling van de spiegel denkt Tabaqui dat er nog meer mensenkinderen in de jungle zijn.
nl
16:03
Mush Mush en de Zwammetjes
Starmush krijgt het aan zijn rug en beland vlakbij Chep in de bosjes na een avontuur met een kever. Hij eist dat Chep hem naar Zwamdorp brengt om zich door Sumush te laten behandelen. Chep doet dat, Sumush ook, en Starmush wil weer terug naar huis.
nl
16:16
Peter Pan
Michael is in een 'ik doe net als John'-fase. John is het echter snel beu om bij elke beweging geïmiteerd te worden. Op Nooitgedachtland stuurt John hem weg om te gaan wandelen. Michael vlucht geïrriteerd met sirenes naar de lagune.
nl
16:41
Polly Pocket
De familie gaat een dagje naar het strand. Polly kan niet wachten om haar onderzeeër te testen. Wanneer haar vader een bijzondere ring kwijtraakt, gaat Polly ernaar op zoek.
nl
17:04
Mia and Me
Mia volgt Violetta voor een reportage over mode voor de schoolkrant. Plots wordt ze naar Centopia geroepen. Bij de landing in Centopia stoot ze haar hoofd en raakt haar geheugen kwijt.
nl
17:29
LEGO Friends: Girls on a Mission
Een graffitikunstenaar vernielt de muurschildering van Emma. Wanneer de meiden naar hem op zoek gaan, ontdekken ze een verlaten brandweerstation. Ze besluiten er hun nieuwe thuisbasis van te maken.
nl
17:41
Bitz & Bob
Als de vrienden gaan kamperen op High Snowy Mountain bieden Bitz, Bob en Purl aan berenoppas Bevel te helpen om twee berenwelpjes naar bed te brengen. Maar de ondeugende welpjes worden steeds wakker.
nl
17:52
5MinutenShow
Kinderen voeren grappige spelopdrachten uit om de gemeente schoon te houden. De meeste opdrachten hebben te maken met zwerfafval en afvalscheiding. Als ze slagen in hun opdracht, winnen ze een prijzenpakket.
nl
18:00
Blinky Bill
Om ervoor te zorgen dat burgemeester Cranky zich eindelijk eens gedraagt, schrijft Blinky een brief naar de enige persoon die hem op zijn plaats kan zetten: zijn moeder. Maar wist hij veel dat hij daardoor een onstuitbare storm van schoonmakerij over de stad zou afroepen! Blinky en Jacko zullen moeten samenwerken met Cranky als ze het tirannieke schoonmaken willen stoppen.
nl
18:14
Vlady & Miró
De nacht valt en Miró begint meteen te snurken en houdt Vlady met haar poten vast in haar slaap.
nl
18:21
Super Caribou
Jeremy, Albert en meneer Martin willen gaan vissen en krijgen een gesynchroniseerd horloge van Francis om op tijd te komen. Omdat ze alle drie knoeien met de tijd, raken ze in de war en wordt het een rotzooitje.
nl
18:32
LEGO DreamZzz
De barrière naar de Waking World is gescheurd en de Nightmare King valt Brooklyn binnen. De Dream Chasers nemen hun laatste standpunt in.
nl
18:55
Oggy en de Kakkerlakken
Oggy vindt een schatkaart en gaat meteen naar de schat op zoek. Op de betreffende plek is nu helaas een gevangenis gebouwd. Oggy heeft dus geen andere keuze dan in te breken in de gevangenis.
nl
19:02
Arthur en de Minimoys
Arak is verdwenen uit haar web en laat zo het dorp van de Minimoys onbeschermd achter. Arthur, Selenia en Betameche onderzoeken wat er gebeurd is en hoe ze Arak weer terug in haar web kunnen krijgen.
nl
19:27
Bakugan: Battle Planet
China komt tot een overeenkomst met Lia nadat ze zich realiseert dat ze is opgezet door Benton/Tiko.
nl
19:40
Redakai
Ky, Maya en Boomer reizen naar het regenwoud en moeten Kairu redden van een pterodactylus.
nl
20:04
LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: Sons of Garmadon
Lloyd en Harumi doorzoeken de Onitempel op zoek naar het laatste Onimasker. De ninja's worden gevangengenomen en zo ontdekken zij de ware motieven van prinses Harumi.
nl
20:24
Transformers: Cyberverse
De Autobots hebben de Allspark weer in handen, maar de missie is nog niet voorbij. Om echt te slagen, moeten ze de Allspark terug naar Cybertron brengen, weg van de aarde.
nl
20:35
Rox
Eén voor één worden de spelers van de FC Tijgers het slachtoffer van spontane verlamming. Het team is zijn beste spelers kwijt. De finale staat op het punt plaats te vinden. Sportieve infiltratie voor Xavier, een missie met hoog risico voor Team Rox.
nl
20:59
Jabaloe
Moe overhoort een gesprek tussen Slampie en Twinkly en denkt verkeerdelijk dat Slampie vader wordt. Moe wil Slampie voorbereiden op het vaderschap en besluit hem te laten oefenen op een baby: baby Jack!
nl
21:12
Lolly Lolbroek
Lolly Lolbroek is de dochter van Lex Lolbroek, een uitvinder. Samen met haar vriendinnen Kara en Marx kan ze doen wat ze wil want haar vader is niet veel thuis. Zijn huis is veranderd in een speelhuis waar ze met veel lol uitvindingen uitproberen.
nl
21:25
Gadget en de Gadgetinis
Claw plant nog een gemene onderneming om miljoenen te verdienen op een kunstveiling.
nl
21:46
Gadget en de Gadgetinis
Gadget wordt gestuurd om kantoorbenodigdheden te kopen in Maleisië, waar hij Claws plan verijdelt.
nl
22:08
Dennis de Bengel
Nadat hij de waakhond van de kapper ziek heeft gemaakt, biedt Dennis Ruff aan als waakhond; Dennis, zijn ouders en de Wilsons bezoeken een legerbasis in Arizona.
nl
22:29
Dennis de Bengel
Dennis doet de auto dicht met de sleutels er nog in als zijn ouders weggaan; PeeBee's nieuwe uitvinding creëert per ongeluk nog vier Dennisjes; PeeBee vindt een robot uit om Joey's tand eruit te halen.
nl
22:51
Dennis de Bengel
Joey wordt opgehaald door een ambulance; Dennis sluit vriendschap met een oud paard genaamd Horace.
nl
23:12
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Handige Harry stopt een zender in een walkman en stuurt deze naar Bassie om hem te kunnen volgen.
nl
23:43
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Bassie en Adriaan ontvangen in Denemarken een pakje uit de handen van een kindervriend.
nl

TV guide - Saturday, 27/04/24

00:15
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Bassie en Adriaan hoeven dit keer niet ver te reizen, ze moeten namelijk een pakje zoeken in België.
nl
00:42
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Het volgende geheimzinnige pakje dat Bassie en Adriaan moeten vinden is in Spanje te vinden.
nl
01:10
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Bassie en Adriaan krijgen hun allerlaatste geheimzinnige opdracht, ze moeten naar Luxemburg.
nl
01:41
Bassie en Adriaan - De Huilende Professor
Archibald Chagrijn vindt dat lachen energieverspilling is en wil de hele wereld laten huilen met zijn griengas. Bassie en Adriaan proberen hier een stokje voor te steken door een van zijn handlangers te volgen naar de Canarische Eilanden.
nl
02:06
Bassie en Adriaan - De Huilende Professor
Van griengas gaat iedereen huilen. Daarom willen Bassie en Adriaan de gemene professor opsporen.
nl
02:29
Bassie en Adriaan - De Huilende Professor
Archibald Chagrijn vindt dat lachen energieverspilling is en wil de hele wereld laten huilen met zijn griengas. Bassie en Adriaan proberen hier een stokje voor te steken door een van zijn handlangers te volgen naar de Canarische Eilanden.
nl
02:52
Bassie en Adriaan - De Huilende Professor
Archibald Chagrijn vindt dat lachen energieverspilling is en wil de hele wereld laten huilen met zijn griengas. Bassie en Adriaan proberen hier een stokje voor te steken door een van zijn handlangers te volgen naar de Canarische Eilanden.
nl
03:15
Bassie en Adriaan - De Huilende Professor
Archibald Chagrijn vindt dat lachen energieverspilling is en wil de hele wereld laten huilen met zijn griengas. Bassie en Adriaan proberen hier een stokje voor te steken door een van zijn handlangers te volgen naar de Canarische Eilanden.
nl
03:37
Bassie en Adriaan - De Huilende Professor
Archibald Chagrijn vindt dat lachen energieverspilling is en wil de hele wereld laten huilen met zijn griengas. Bassie en Adriaan proberen hier een stokje voor te steken door een van zijn handlangers te volgen naar de Canarische Eilanden.
nl
04:00
Bassie en Adriaan - De Huilende Professor
Archibald Chagrijn vindt dat lachen energieverspilling is en wil de hele wereld laten huilen met zijn griengas. Bassie en Adriaan proberen hier een stokje voor te steken door een van zijn handlangers te volgen naar de Canarische Eilanden.
nl
04:23
Bassie en Adriaan - De Huilende Professor
Archibald Chagrijn vindt dat lachen energieverspilling is en wil de hele wereld laten huilen met zijn griengas. Bassie en Adriaan proberen hier een stokje voor te steken door een van zijn handlangers te volgen naar de Canarische Eilanden.
nl
04:48
Bassie en Adriaan
Een televisieserie voor kinderen over de avonturen en levens van een circusduo bestaande uit clown Bassie en acrobaat Adriaan, gespeeld door het echte circusduo Bas en Aad van Toor.
nl
05:00
Zigby
Zigby heeft een warmwaterbron gevonden op het eiland, aan de andere kant van een groot stinkend moeras. Samen met Bertie, McMeer en El maakt hij met planken een weg over het moeras. Maar de planken zijn niet zo heel stevig.
nl
05:15
Florries draakjes
Ferdinand maakt elk jaar van een boompje een gesnoeid kunstwerkje voor Paprika. Florrie en Drakenvriend zijn zo vreselijk nieuwsgierig en maken per ongeluk het boompje kapot.
nl
05:24
Beertje Pol
In de berg komen de vrienden een kamer, een tovenaarskostuum en een draaiorgel tegen. Ze begrijpen niet waar dit voor dient. Zeker niet als er ineens geen ontkomen meer aan is. Het kan zijn dat al deze apparaten iets met de kangoeroe te maken hebben.
nl
05:36
Jokie
Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon de zee. Vandaag gaan ze diepzeeduiken! En Jet mag mee in een eigen onderzeeërtje.
nl
05:45
Little People
Sofie kondigt `The Back Yard Egg-stravaganza' aan, waar twee teams strijden om hun ei door een hindernisbaan te krijgen zonder het te breken.
nl
05:56
Fien & Teun TV
Fien en Teun beleven met hun dierenvriendjes de leukste avonturen op Avonturenboerderij Molenwaard. Zing en dans mee met je favoriete boertje en boerinnetje.
nl
06:18
Jul & Julia
De muizen Jul en Julia van het pretpark `Koningin Julianatoren' beleven samen met hun vrienden Mevrouw Suikerspin en Meneer Kaasgaaf allerlei spannende avonturen. Keer op keer proberen boeven het pretpark in handen te krijgen.
nl
06:40
De opmerkelijke meneer King
Meneer King probeert Rolo te helpen een regenboog op de bodem van een jampot te houden.
nl
06:47
Rainbow Ruby
Als Kiki's penvriend prins Frederick zich verveelt op het feestje dat Kiki voor hem heeft voorbereid, wordt Ruby een feestplanner. Ruby wordt een opruimer en helpt haar vrienden bij een schoonmaakactie.
nl
07:09
Remy & Boo
Remy en Boo helpen Poppy die de vuurtoren wil bereiken. Meneer Periwinkle gaat door zijn rug wanneer hij in de tuin werkt.
nl
07:21
Uki
Uki en Konijn willen spelen met een bal, maar ze vallen over de rommel die ze hebben gemaakt. Er zit niets anders op dan op te ruimen. Opruimen wordt leuker als je er een spelletje van maakt: Konijn gooit hun speelgoed omhoog, en Uki legt ze weg.
nl
07:26
Thomas de Stoomlocomotief
Thomas staat op zijn zijlijn als een passagier aan de noodkabel trekt en hij snel moet stoppen. Er blijkt echter helemaal geen sprake te zijn van een noodgeval, maar van een vogelaar die een zeldzame vogel zag.
nl
07:37
Chuggington
De burgemeester vraagt Brewster of hij een film wil maken over Chuggington. Brewster vind de stad alleen een beetje saai en probeert meer glamour te creëeren, maar hij heeft geen inspiratie.
nl
07:49
Super Wings
Jett brengt een dierenartskit naar een jongen genaamd Adika in Serengeti National Park in Tanzania. Jett gaat met Adika mee op veldbezoek om een olifant te onderzoeken die midden op de weg vastzit.
nl
08:00
Ernst, Bobbie en de rest
Ernst en Bobbie vinden een schatkaart en brengen die naar de boswachter. Even later zijn de boswachter maar ook de schatkaart verdwenen. Ze volgen het spoor en zien een boef de schat opgraven.
nl
08:11
Brandweerman Sam
Sam redt een kat uit een afvoer en Hannah, Mandy en Norman zorgen ervoor. Als de kat hen echter niet in alle rust naar een film laat kijken, laat Norman het dier los, met catastrofale gevolgen.
nl
08:22
Bitz & Bob
Ranger Bevel is vast komen te zitten in een berg zachte sneeuw op een hoge sneeuwtop. Bitz moet een manier bedenken hoe ze hem eruit kunnen trekken zonder dat ze er zelf in zakken.
nl
08:33
Strawberry Shortcake's Berry Bitty Avonturen
Raspberry raakt overstuur als ze haar vrienden verdenkt van het kopiëren van haar lantaarnontwerp voor de Glimmerberry Gathering.
nl
08:55
My Little Pony
Wanneer Sandbar Yona voor een ponydans vraagt, gaat ze naar Rarity en haar vrienden, en vraagt ze om hun hulp. Ze moeten haar helpen met een make-over voor haar uiterlijk en haar persoonlijkheid.
nl
09:18
Troetelbeertjes: Welkom in Troetelland
Het is weer tijd om buikprents te verzamelen! Maar Wonderheart heeft nog geen buikprent weten te bemachtigen en is daarmee het enige jonge beertje zonder buikprent. Om indruk te maken liegt Wonderheart dat ze al een heleboel buikprents heeft.
nl
09:40
Enchantimals
Het nieuwe parfum van Sage en Caper veroorzaakt een stank op de ambachtsmarkt van Parrot Cafe wanneer Caper per ongeluk ichweed in de pot doet.
nl
09:45
Monchhichi
Aikor ontvoert Hanae, neemt haar uiterlijk aan en glipt incognito de Boom binnen om Gloeiend Fruit te stelen. Kauri en Willow kennen hun Chhichichum Hanae maar al te goed en merken iets verdachts op in het vreemde gedrag van hun vriend.
nl
09:56
The Jungle Book
De schat van de Koele Holen wordt altijd beschermd door Thuu, de zwarte cobra. Maar nu hij ziek is, ligt de schat voor het grijpen. De mensen zijn al onderweg. Baloo, Bagheera en Mowgli doen er alles aan om dit te voorkomen.
nl
10:09
Tashi
Het lukt Lotus om een draak lang genoeg te kalmeren om achter het probleem te komen: een zere tand.
nl
10:21
LEGO City
De stad is een smeltkroes van actie, van brandweermannen die branden bestrijden tot politieagenten.
nl
10:23
Inspector Gadget
MAD maakt een boze kloon van Penny om in te breken bij HQ. Gadget besluit zich ondertussen aan te melden voor een datingsite en wordt vervolgens gematcht met Sue Donym, een agente van MAD.
nl
10:46
Vlady & Miró
Aan het eind van een schaakspel begint Miró zwaar te snurken en komt Vlady uit de grot.
nl
10:51
Arthur en de Minimoys
De Seides ontvoeren Gokslok zodat ze een slaapdrankje kan maken voor Arthur. Maar ze betovert de Seides met een liefdesdrankje en daar krijgt ze al snel spijt van.
nl
11:15
Lang leve de koningin
Sara is ongelukkig. Op een dag ontmoet ze Victor, die een heel bijzonder schaakspel heeft met prachtige schaakstukken. Hij vertelt enthousiast over de trieste schaakkoningin en Sara raakt in de ban van het verhaal.
nl
13:08
LEGO Friends: Girls on a Mission
Andrea vind het lastig om aan haar huis te wennen, maar ze beseft dat verandering ook goed kan zijn.
nl
13:18
LEGO Friends: Girls on a Mission
Als de meiden een thuis zoeken voor een nestje katten, komen ze erachter hoe bijzonder dieren zijn.
nl
13:28
LEGO Friends: Girls on a Mission
Olivia ruilt een dagje van plek met een beroemde actrice die precies op haar lijkt.
nl
13:40
LEGO Friends: Girls on a Mission
Door een sneeuwstorm komen de meiden vast te zitten in een winkelcentrum en kan Emma geen jurk meer ontwerpen voor een belangrijke sollicitatie.
nl
13:50
LEGO Friends: Girls on a Mission
Mysterieuze figuren in de stad leiden de meiden naar een circus waar ze een paard moeten redden.
nl
14:01
LEGO Friends: Girls on a Mission
De meiden geven de circusartiesten een rondleiding door Heart Lake City en in ruil daarvoor leren ze over de geheimen van het circus.
nl
14:13
LEGO Friends: Girls on a Mission
Als de meiden vast komen te zitten in het lunapark, moeten ze samenwerken om te ontsnappen.
nl
14:23
LEGO Friends: Girls on a Mission
De meiden doen mee met de laatste show van het circus en Andrea krijgt goed advies van Claire.
nl
14:33
LEGO Friends: Girls on a Mission
Olive, Andrea, Emma, Mia en Stephanie werken samen om Heartlake City te beschermen. Ze moeten daarvoor goed samenwerken.
nl
14:45
LEGO Friends: Girls on a Mission
Een graffitikunstenaar vernielt de muurschildering van Emma. Wanneer de meiden naar hem op zoek gaan, ontdekken ze een verlaten brandweerstation. Ze besluiten er hun nieuwe thuisbasis van te maken.
nl
14:55
LEGO Friends: Girls on a Mission
Andrea vraagt haar zusje, Liz, om met haar mee te doen en beroemd te worden. Maar Liz heeft helemaal geen zin om een beroemde zangeres te worden. Toch ontdekken ze dat ze meer op elkaar lijken dan ze dachten.
nl
15:05
Peter Pan
Wendy heeft ruzie met Anna, haar beste vriendin, en is boos op Tinkerbell als Kapitein Haak Peter, de Slimme jongens en haar broers ontvoert. Wendy en Tinkerbell moeten samenwerken om ze allemaal te redden.
nl
15:30
Troetelbeertjes: Welkom in Troetelland
Share wil graag een magische lekkere thee maken en vraagt Susan om hulp. Susan is erg lui en wil liever haar videospelletje spelen. Share raakt oververmoeid en maakt daardoor een magische foutje bij haar thee, die invloed heeft op alle beertjes.
nl
15:53
Hatchimals: Adventures in Hatchtopia
De Hatchimals zijn diep onder de indruk van een bijzondere parel. Ondertussen krijgen de vriendjes eveneens meer te horen over het Mermal-artefact van de kasteelheer met tentakels.
nl
15:56
Piet Piraat
Berend wil gaan zwemmen, maar dan komen de piraten erachter dat ze in een baai met haaien voor anker liggen.
nl
16:01
Piet Piraat Wonderwaterwereld
Piet Piraat gaat met zijn duikboot op ontdekkingsreis in de oceaan. Dit keer leert Piet Piraat je alles over twee verschillende dieren, namelijk de orka en het zeeluipaard.
nl
16:07
Piet Piraat Wonderwaterwereld
Piet Piraat gaat met zijn duikboot op ontdekkingsreis in de oceaan. Dit keer leert Piet Piraat je alles over de dolfijn.
nl
16:15
De nieuwe avonturen van Pipo
Kinderserie over Pipo de Clown. Samen met zijn vrouw Mammaloe en de klunzige Klukkluk reist hij door het land om te kunnen spelen voor de kinderen. Maar met de Dikke Deur op hun hielen is het de vraag of dat zal lukken.
nl
16:26
Flin & Flo
Flin en Flo spelen met holle en bolle spiegels. Op een gegeven moment trekt Flin zo'n eng gezicht, dat hij schrikt van zichzelf. Flo moet lachen. Zag hij misschien Speculo, de draak in het spiegelpaleis? Flo vertelt het verhaal.
nl
16:36
Brandweerman Sam
Wanneer Gareth de kinderen meeneemt op een wandeling ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de Pontypandy Pioneers, belanden ze verdwaald in de bergen en moeten ze worden gered.
nl
16:47
Mush Mush en de Zwammetjes
Nadat Mush-Mush per ongeluk een mierenhoop heeft vernield, trekken de mieren erop uit om eten te zoeken, waardoor ze in de thuisboom van Fung en Miff terecht komen. Ze willen daar niet weg. Dus blijven Miff en Fung bij onze vriendjes logeren.
nl
16:59
The Mojicons
Iedereen wordt gegooid wanneer Mojitown wordt belegerd door een roedel wormen.
nl
17:11
Droomklus
Kinderprogramma waarin elke aflevering twee gelukkige, jeugdige klussers gevolgd worden tijdens het helpen met het klaarstomen van de Efteling, voordat de bezoekers het park betreden.
nl
17:27
Lassie
Mevrouw Lee is gebeten door een giftige spin, en heeft het tegengif nodig om te kunnen herstellen.
nl
17:51
Blinky Bill
Blinky en Jacko zijn superhelden. Als ze een potoroe redden die vast zit in een boom, is ze zo onder de indruk van hun moed dat ze ook een superheld wil worden. Maar dat loopt al snel in het honderd.
nl
18:03
Inspector Gadget
Inspecteur Gadget en Sophie hebben een plan om samen MAD's evenement te infiltreren.
nl
18:26
Arthur en de Minimoys
Het is koningsdag en op die dag wordt door een loting een koning-voor-één-dag uitgekozen. Dit jaar valt de keuze per ongeluk op McSluw. Hij maakt natuurlijk van de gelegenheid gebruik om het dorp te verkopen aan Malthazard.
nl
18:51
Transformers Rescue Bots Academy
Wedge probeert een plan uit te voeren om de responstijd van de rekruten te optimaliseren, maar zijn perfectionisme doet meer meer kwaad dan goed.
nl
19:01
Transformers: Cyberverse
De Transformers worden geconfronteerd met een andere gevaarlijke situatie wanneer Starscream Allspark gebruikt. Hij wil een enorm leger verzamelen.
nl
19:13
LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: Skybound
De Ninja's zijn diep gezonken nadat ze onterecht gevangen zijn gezet, maar ze krijgen een onverwachte vriend in de gedaante van een oude vijand. Ondertussen redt Nadakhan zijn verloren bemanning en vindt hij een nieuw mysterieus plan.
nl
19:37
Bakugan: Battle Planet
China komt tot een overeenkomst met Lia nadat ze zich realiseert dat ze is opgezet door Benton/Tiko.
nl
19:48
Redakai
Het Stax-team is verwikkeld in een gevecht tegen de Imperiaz. De E-Teens winnen het Relict en Kairu, en Ky, Maya, en Boomer zijn gedemoraliseerd. Het duurt niet lang voor hun stemming verandert, als ze terugkeren naar het klooster.
nl
20:11
Oggy en de Kakkerlakken
Wanneer kakkerlakken nepvideo's op internet plaatsen en doen alsof ze door Oggy zijn misbruikt, krijgt de reputatie van de kat een deuk. Jack en Oggy vangen de kakkerlakken om de waarheid te herstellen.
nl
20:19
De Daltons
Lou, een nieuwe gevangene, komt aan in de gevangenis, en Joe wordt halsoverkop verliefd. Lou probeert hem ervan te overtuigen om samen met haar te ontsnappen, maar wil dat hij zijn broers achterlaat.
nl
20:28
Rox
Eén voor één worden de spelers van de FC Tijgers het slachtoffer van spontane verlamming. Het team is zijn beste spelers kwijt. De finale staat op het punt plaats te vinden. Sportieve infiltratie voor Xavier, een missie met hoog risico voor Team Rox.
nl
20:53
De Magische Wereld van Pardoes
Pantagor is net als Pardoes een Uitverkorene en leerling van Almar. Pantagor werd echter gevangen door de kracht van de Zwarte Magie. Helaas is de macht van Pantagor nog steeds groeiende; hij heeft nu iedereen slaperig gemaakt.
nl
21:16
Jabaloe
Een tornado raast door Jabaloe Town. Sheriff Jack vraagt aan moe om een opvangcentrum op te zetten en eten te voorzien voor als er slachtoffers vallen. Moe gaat aan de slag en ze voorziet eten, drinken en bedden.
nl
21:29
Lolly Lolbroek
Lex heeft Floepspillen uitgevonden die verwelkte plantjes terug laten bloeien. Hubert ziet ze aan voor gewone snoepjes en eet ze allemaal op. Al snel begint hij te veranderen in een plant.
nl
21:41
Gadget en de Gadgetinis
Claw beraamt een plan om de stilgelegde nucleaire onderzeeërs in het Meer van Genève over te nemen.
nl
22:03
Gadget en de Gadgetinis
Een obscuur land steelt de Chinese Muur om aandacht.
nl
22:24
Dennis de Bengel
Dennis wordt op zijn hoofd geraakt door een bal; de Mitchells en de Wilsons bezoeken Sydney, Australië; Dennis, Joey en Gina besluiten pasta te maken.
nl
22:46
Dennis de Bengel
Dennis wordt naar het landgoed van tante Olivia gestuurd om manieren te leren; Dennis valt in slaap terwijl hij televisie kijkt; Dennis en PeeBee hebben plezier met de nieuwe uitvinding van PeeBee.
nl