RTL Telekids

RTL Telekids

De programma’s van RTL Telekids richten zich primair op kinderen tussen 3 en 9 jaar en zijn Nederlands gesproken, educatief en geweldloos. Voorbeelden van vertrouwde Telekids programma’s zijn Bibaboerderij, Green-Kids, Chuggington, Littlest Pet Shop, Hallo K3, Brandweerman Sam, Ernst & Bobbie en Chloe’s Toverkast. Daarnaast worden er ieder weekend diverse films uitgezonden. RTL Telekids startte in oktober 2010 en is inmiddels uitgegroeid tot een entertainment platform met een zender die dagelijks uitzendt op het kanaal van RTL 8, een 24 uurs-kanaal (RTL Telekids 24/7) bij alle grote kabelaars, de Telekids gemist app, online speelgoedwinkel (Telekids Toys), de Telekids tablet, een website, de Telekids Musical School en diverse evenementen.

Netherlands

TV guide - Sunday, 28/04/24

00:02
Bassie en Adriaan - De Huilende Professor
Archibald Chagrijn vindt dat lachen energieverspilling is en wil de hele wereld laten huilen met zijn griengas. Bassie en Adriaan proberen hier een stokje voor te steken door een van zijn handlangers te volgen naar de Canarische Eilanden.
nl
00:26
Bassie en Adriaan - De Plaaggeest
Bassie en Adriaan missen het vertrek van het circus en zitten daarom zonder werk. Ze besluiten om te gaan werken bij de bakker, maar de plaaggeest zit ze dwars.
nl
00:51
Bassie en Adriaan - De Plaaggeest
Bassie en Adriaan gaan werken in een basisschool.
nl
01:16
Bassie en Adriaan - De Plaaggeest
Bassie en Adriaan gaan in een garage werken. De plaaggeest strooit roet in het eten.
nl
01:42
Bassie en Adriaan - De Plaaggeest
Bassie en Adriaan gaan werken in de haven. Ze worden dwarsgezeten door een zekere plaaggeest.
nl
02:06
Bassie en Adriaan - De Plaaggeest
Bassie en Adriaan gaan werken in het restaurant, maar worden dwarsgezeten door een plaaggeest.
nl
02:29
Bassie en Adriaan - De Plaaggeest
Bassie en Adriaan zijn terug in het circus.
nl
02:55
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Na hun zoektocht door Europa zijn Bassie en Adriaan weer terug in Nederland. Ze hebben alle pakjes gevonden en zijn de boeven steeds te slim af geweest. Wat Bassie en Adriaan niet weten, is dat de Baron weer een gemeen plan heeft bedacht.
nl
03:24
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Clown Bassie en acrobaat Adriaan beleven allerlei avonturen in de Verenigde Staten.
nl
03:54
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie doet mee aan een quiz op tv en wint een rondreis voor twee personen naar Amerika. Als ze in Amerika zijn, bezoeken Bassie en Adriaan New York. De Baron laat het er niet bij zitten en informeert zijn Amerikaanse collega's.
nl
04:24
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan verlaten New York en trekken verder op hun reis door de Verenigde Staten. Ze komen aan in de stad Washington en bezoeken het Witte Huis.
nl
04:53
Bassie en Adriaan
Een televisieserie voor kinderen over de avonturen en levens van een circusduo bestaande uit clown Bassie en acrobaat Adriaan, gespeeld door het echte circusduo Bas en Aad van Toor.
nl
05:00
Zigby
Laurens wil heel graag een echte eenhoorn ontmoeten, nadat hij erover gelezen heeft.
nl
05:11
Florries draakjes
Drakenvriend is chagrijnig omdat hij niet kon slapen. Florrie probeert hem op te vrolijken.
nl
05:26
Beertje Pol
Seebär heeft zijn vrienden uitgenodigd om het onderwaterballet van de vissen in de onderzeeër te bekijken. Maar even plotseling en zonder commentaar stelt Seebär de afspraak uit en verdwijnt met de Mary. De vrienden hechten zich aan de onderzeeër.
nl
05:38
Jokie
Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon kinderen riddertje spelen. Ze mogen meespelen en houden een echt toernooi.
nl
05:43
Little People
Terwijl ze in de achtertuin op de rand van het podium zit, laat Tessa Mia alle trofeeën, linten en plaquettes zien die ze heeft gewonnen. Mia is onder de indruk maar ook een beetje jaloers.
nl
05:54
Fien & Teun TV
Fien en Teun beleven met hun dierenvriendjes de leukste avonturen op Avonturenboerderij Molenwaard. Zing en dans mee met je favoriete boertje en boerinnetje.
nl
06:15
Jul & Julia
De muizen Jul en Julia van het pretpark `Koningin Julianatoren' beleven samen met hun vrienden Mevrouw Suikerspin en Meneer Kaasgaaf allerlei spannende avonturen. Keer op keer proberen boeven het pretpark in handen te krijgen.
nl
06:38
De opmerkelijke meneer King
Meneer King verbergt de zon zodat de konijnen de sterren kunnen zien.
nl
06:45
Rainbow Ruby
Ruby wordt dierenarts. Ruby wordt zeebioloog om een gewonde babydolfijn te helpen.
nl
07:08
Remy & Boo
Remy, Mia en Nikhil willen dat Boo meedoet met hun denkbeeldige spelletjes. Na een intens spel spelen Remy en Boo niet meer met elkaar.
nl
07:20
Uki
Na een lange vlucht landt Anden. Ze is uitgeput en niet in staat om zelf naar de vijver te gaan.
nl
07:25
Thomas de Stoomlocomotief
Terwijl iedereen blij is rond de kerstdagen, begint Duncan juist meer te mopperen dan normaal. Victor biedt Duncan een nieuwe verflaag aan als hij belooft een hele dag niet te mopperen.
nl
07:36
Chuggington
Koko krijgt een geheimpje te horen, maar hij kan het niet lang voor zichzelf houden en vertelt de locomotieven wat zijn geheim is.
nl
07:47
Super Wings
Als Jett een speelgoedstofzuiger levert aan een jongen in Zwitserland, past Donnie deze aan om hem beter te maken. Wanneer het krachtige nieuwe vacuüm ontsnapt, is het aan de Super Wings om het te stoppen.
nl
07:59
Ernst, Bobbie en de rest
Ernst en Bobbie lossen problemen op en beleven daarbij samen veel avonturen.
nl
08:12
Brandweerman Sam
Dilys haast zich om Norman naar het Mountain Activity Centre te brengen voor zijn Wallaby twee-rit en neemt een kortere weg, maar haar roekeloze rijgedrag blijk erg gevaarlijk te zijn.
nl
08:23
Bitz & Bob
Als de de prinses haar tiara kwijt is, blijkt deze gestolen te zijn door de kasteeltrollen. Zij lopen vol trots met hun buit rond. Bevel probeert over de muur te springen om de tiara terug te krijgen.
nl
08:34
Strawberry Shortcake's Berry Bitty Avonturen
Het is tijd voor het Glimmerberry Ball, maar het café is niet groot genoeg om het te organiseren, dus gaan de meiden op zoek naar iets groters.
nl
08:56
My Little Pony
Grogar stuurt zijn troepen van onheil op een missie om bondgenoten te maken. Maar zijn plan werkt beter dan verwacht en misschien zelfs iets té goed, want ze worden bijna vrienden.
nl
09:19
Troetelbeertjes: Welkom in Troetelland
Er komt een jongen in een rolstoel naar Troetelland. Funshine heeft zin om met hem te spelen, maar weet niet hoe hij moet omgaan met iemand in een rolstoel. Grumpy laat hem zien dat kinderen in een rolstoel net zo veel plezier kunnen hebben.
nl
09:41
Wissper
Lotti voelt zich niet serieus genomen. Iedereen vindt haar altijd vriendelijk en grappig. Lotti wil van andere dieren leren om eng te zijn.
nl
09:48
Hatchimals
De Hatchimals zijn magische wezentjes die uit een ei komen. Volg de avonturen van Cheetree, Penguala, Puppit en Draggle. Terwijl ze door Hatchtopia reizen, leren ze belangrijke lessen over vriendschap, teamwork en het oplossen van problemen.
nl
09:52
The Jungle Book
Baloo vertelt Mowgli en Bagheera de legende over Reuzenklauw. De twee gaan naar hem op zoek. Al snel komen ze erachter dat Reuzenklauw niet bestaat, maar dat hij wel een goede manier is om Shere Khan bang te maken.
nl
10:04
Tashi
De avontuurlijke Tashi en de intelligente Jack beleven met de vrolijke Lotus de gekste avonturen. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten en ander onguur gezelschap.
nl
10:16
LEGO City
Het Lego-team gebruikt boten, brandweerauto's, raketten en meer om slechteriken te vangen en problemen op te lossen.
nl
10:18
Inspector Gadget
Talon verkleint zichzelf om de ontwerpen van Gadget en een soeprecept te stelen. Dr. Claw creëert een apparaat dat in staat is alle elektronische gadgets ter wereld uit te schakelen.
nl
10:41
Vlady & Miró
Na het lezen van een boek over de ruimte, begint Miró te snurken als het geluid van een ruimteschip.
nl
10:46
Arthur en de Minimoys
Betameche vindt een namaakkristal en gelooft dat hij een Barbaar is die alles en iedereen kan verslaan. Hij daagt Darkos uit tot een duel en daarbij staat de stronk op het spel.
nl
11:11
6teen
Jonesy heeft een baantje in de wacht gesleept bij de populaire elektronicazaak De bliep door te liegen op haar cv. Jude is ondertussen verliefd geworden op een massagestoel die tegen hem spreekt en Jen heeft haar oog laten vallen op een duur jasje.
nl
11:33
6teen
Jonesy heeft op de een of ander manier de ere-job van Spion Client gekregen. Door misbruik te maken van zijn positie, sleept hij allerlei gratis artikelen binnen en danst iedereen naar zijn pijpen om maar een goede beoordeling te krijgen.
nl
11:56
Musical Sneeuwwitje
Lang geleden, in een land hier ver vandaan, kregen een koning en een koningin een prachtige dochter. Ze noemden haar Sneeuwwitje. De koningin werd erg ziek en ze stierf. Na een tijdje hertrouwde de koning.
nl
13:17
Thomas de Stoomlocomotief
Als Kenji hoort dat hij in zijn eentje naar Japan moet reizen, wordt hij bang en verstopt hij zich.
nl
13:27
Thomas de Stoomlocomotief
Cleo gaat het spoor op om tegen Thomas te racen. Daar ontdekt ze waarom ze is ontworpen voor de weg.
nl
13:40
Thomas de Stoomlocomotief
Nia gebruikt haar kennis over vuurtorens wanneer ze voorstelt om kerstverlichting in het reuzenrad te hangen, zodat Harold in een storm kan zien waar hij vliegt.
nl
13:50
Thomas de Stoomlocomotief
Cleo is geschokt als ze hoort dat sneeuw niet eeuwig duurt en ze wil voorkomen dat het smelt.
nl
14:03
Thomas de Stoomlocomotief
Thomas wordt gevraagd om het dierenpark te promoten door zich te verkleden als aap. Thomas vindt het leuk, totdat hij erachter dat de andere locomotieven hem uitlachen.
nl
14:13
Chuggington
De Chuggers leren hoe ze hun sneeuwploegen, sneeuwhoorn en sneeuwlantaarns kunnen gebruiken. Wanneer er een krachtige sneeuwstorm dreigt, vlucht Wilson in een tunnel, waar hij vast komt te zitten.
nl
14:26
Chuggington
Als Koko het mooie ontwerp ziet dat Lori op het gezicht van Zephie gemaakt heeft, wil zij dat ook. De twee proberen elkaar de loef af te steken in een wedstrijd wie het grootste en mooiste ontwerp kan maken.
nl
14:36
Chuggington
Op de warmste dag van het jaar gaat Frostini ijs rondbrengen, maar dan valt de stroom uit. Speedy krijgt een goed idee. Hij wil samen met Frostini naar de ijsgrotten in de bergen gaan, om ijs te halen waar ze alles mee koud kunnen houden.
nl
14:48
Chuggington
Calley leert Hoot en Toot hoe ze de verschuifbare draaitafel moeten gebruiken, maar ze wordt weggeroepen. Ze vraagt Brewster om het over te nemen, maar de tweeling vindt zijn manier van lesgeven te saai en ontsnappen.
nl
15:00
Chuggington
Het is een koude, besneeuwde dag in Chuggington en de chuggers gaan aan het ploegen. Koko en Harrison gaan als een team op pad en Harrison schept op dat er geen drift is die hem kan stoppen.
nl
15:10
Peter Pan
Michael en John vinden een magische veer waarmee alles wat ze in het grote boek schrijven, werkelijkheid wordt. Als de piraten de veer in handen krijgen, moeten Peter en zijn vrienden Haak verslaan.
nl
15:35
Troetelbeertjes: Welkom in Troetelland
Hayden en Jayden willen allebei graag vrienden worden met de beertjes. Echter willen ze de beertjes niet graag met elkaar delen, wat zorgt voor een strijd tussen de tweelingzusjes.
nl
15:58
Hatchimals: Adventures in Hatchtopia
De Hatchimals doen Bliss Bubbles aan en gaan diepzeeduiken in de Hatchtopische Zee.
nl
16:01
Piet Piraat
Er is een brief aangekomen voor de kapitein van de Scheve Schuit. Piet wordt uitgenodigd om op een ander schip als kapitein te gaan werken. Dit zien de anderen helemaal niet zitten en ze zijn bang om hun lieve kapitein te verliezen.
nl
16:06
Piet Piraat Wonderwaterwereld
Piet Piraat gaat met zijn duikboot op ontdekkingsreis in de oceaan. Dit keer leert Piet Piraat je alles over de keizerspinguïn.
nl
16:12
Piet Piraat Wonderwaterwereld
Piet Piraat gaat met zijn duikboot op ontdekkingsreis in de oceaan. Dit keer vertelt Piet Piraat je over het zeepaard en het zeedraakje.
nl
16:20
Pipo
Kinderserie over de clown Pipo. Samen met Mammaloe en Klukkluk reist hij door Nederland, op zoek naar plekken om op te treden. Met de Dikke Deur in de buurt is het altijd weer de vraag of dat gaat lukken.
nl
16:31
Flin & Flo
Flin heeft gelezen dat je schatten kan vinden in stenen, en probeert een grote steen kapot te breken. Dat lukt echter niet zo goed, en hij raakt gefrustreerd. Flo weet een goeie manier om de steen te breken en vertelt over Brock.
nl
16:41
Brandweerman Sam
Wanneer Gareth de kinderen meeneemt op een wandeling ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de Pontypandy Pioneers, belanden ze verdwaald in de bergen en moeten ze worden gered.
nl
16:52
Mush Mush en de Zwammetjes
Mushpot was vroeger de grote schors-surf-dude van Zwamdorp, en nu komt hij erachter dat het tijd wordt dat stokje door te geven aan de jongere generatie. Plus een schatkaart die eigenlijk nog cooler is dan schorssurfen.
nl
17:04
The Mojicons
Glitch neutraliseert de wormen. Op het hoofd van een van hen zien de vrienden een camera die duidelijk maakt dat dit allemaal door Fidolord is beraamd.
nl
17:15
Droomklus
Kinderprogramma waarin elke aflevering twee gelukkige, jeugdige klussers gevolgd worden tijdens het helpen met het klaarstomen van de Efteling, voordat de bezoekers het park betreden.
nl
17:31
Lassie
Zoe en Harvey mogen eindelijk met Graham mee om de wilde paarden bijeen te drijven.
nl
17:55
Blinky Bill
Spike geeft een leuk verjaardagsfeestje, tot Cranky de boel dreigt te bederven en alle balonnen laat knappen. Blinky en Jacko besluiten om voor eens en altijd een einde te maken aan het akelige gedrag van hun burgemeester.
nl
18:07
Inspector Gadget
Gadget, Penny en Brain zijn op zoek naar De Verloren Diamantstad. Dr. Claw schakelt ondertussen de Koekoeksklokkenmaker in om de tijd te bevriezen bij een conferentie in St. Moritz.
nl
18:30
Arthur en de Minimoys
Betameche vergeet telkens waar hij mee bezig was. Daardoor slaat zijn bal op tilt en zuigt het tunnelplan van Miro op. Wanneer dit in de handen van de Seides valt, is het dorp in groot gevaar.
nl
18:54
Transformers Rescue Bots Academy
Hotshot is in de problemen wanneer zijn gigantische sculptuur Griffin Rock dreigt te vernietigen.
nl
19:04
Transformers: Cyberverse
De Autobots en de Decepticons proberen samen te werken nu ze Starscream moeten verslaan. Ze kunnen het echter maar niet eens worden over de voorwaarden.
nl
19:16
LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: Skybound
De Ninja's liggen op ramkoers. Om de kaart te vinden en Nadakhan tegen te houden moeten ze hem eerst vinden. Ondertussen doet Jay een wens om zijn toekomst te veranderen maar dat zou ook zijn verleden kunnen aantasten.
nl
19:39
Bakugan: Battle Planet
Op de vlucht en met slinkende opties wenden de AO zich tot Shuns vader, Ichiro Kazami, voor hulp.
nl
19:50
Redakai
Het Stax-team reist naar de Everglades, waar zich een Kairu-bron bevindt. De Radikors, die ook op zoek zijn naar het artefact en er al wat langer zijn, drogen het moeras uit om bij de Kairu te komen.
nl
20:13
Oggy en de Kakkerlakken
Jack ontwikkelt een geweldige machine die elk materiaal kan vormen, recyclen en transformeren.
nl
20:20
De Daltons
Miss Betty brengt een cowgirl naar de gevangenis, met haar kudde koeien en schapen. Ze wil de gevangenen het vak boer leren, maar de Daltons hebben andere plannen.
nl
20:30
Rox
Spelers in het Metropole Casino winnen de jackpot en worden meteen aangevallen door gewelddadige overvallers. De kolonel vraagt Team Rox om een einde te maken aan deze golf van roofovervallen.
nl
20:55
De Magische Wereld van Pardoes
Al snel wordt duidelijk dat de slechterik Pantagor terug is op Symbolica en hij wil de macht overnemen. Hij heeft het Boek der Voorbestemming gestolen.
nl
21:15
Jabaloe
Sheriff Jack vindt net voor de saloon olie in de grond. Door het vinden van de oliebron zal hij stinkend rijk worden. Hij begint zich te gedragen als een echte oliebaron en spant de anderen voor zijn kar door hen van alles te beloven.
nl
21:30
Lolly Lolbroek
Hubert zit met een groot probleem. Zijn snor zit namelijk scheef. Maar dankzij de Snorfloepsbalsem van Lex krijgt Hubert een prachtige snor. Kara verwart de snorbalsem echter met lippenbalsem en krijgt ook een snor.
nl
21:42
Gadget en de Gadgetinis
Een duivelse videogame zuigt Kolonel Neushaar en Gadget in zijn gedigitaliseerde wereld.
nl
22:04
Gadget en de Gadgetinis
Dr. Claw ontvoert de kerstman en biedt de kinderen die zich misdragen een Future-Mad-Agent-kit aan.
nl
22:25
Dennis de Bengel
Dennis' neef gaat naar Mitchells huis; Dennis wordt aangezien voor PeeBee.
nl
22:47
Dennis de Bengel
Henry's baas komt langs voor een etentje; PeeBee en Dennis halen een oude etalagepop op uit een warenhuis; Mark Twain, Dennis en Gina krijgen scherpzinnig advies.
nl
23:08
Dennis de Bengel
Dennis en zijn vrienden besluiten een wasserijbedrijf te beginnen; de boerderij van oom Charlie maakt een periode van droogte door; Dennis plaatst reuzenveren in Wilsons voeten terwijl hij slaapt.
nl
23:30
Bassie en Adriaan
Een televisieserie voor kinderen over de avonturen en levens van een circusduo bestaande uit clown Bassie en acrobaat Adriaan, gespeeld door het echte circusduo Bas en Aad van Toor.
nl
23:35
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan reizen naar San Francisco. Het ziet er naar uit dat het een leuke vakantiereis wordt, maar dat verandert als ze een bezoek brengen aan Alcatraz. Dat is een gevangeniseiland waar vroeger de grote boeven van Amerika opgesloten zaten.
nl

TV guide - Monday, 29/04/24

00:05
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan bezoeken een park waar de grootste bomen ter wereld groeien, het Yosemite Park. De boeven krijgen ondertussen te maken met autopech, en de Baron stuurt B100 eropuit om benzine te gaan halen.
nl
00:35
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan beleven een avontuur als ze door de Death Valley reizen. Ze komen vast te zitten in de woestijn en hebben geen reservewater bij zich. De Baron, B100 en Handige Harry worden ondertussen gedwongen hun tocht lopend voort te zetten.
nl
01:05
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
In Las Vegas bekijken Bassie en Adriaan de vulkaanuitbarsting voor het Mirage Hotel.
nl
01:34
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Op hun reis door Amerika bezoeken Bassie en Adriaan het Wilde Westen. Ze komen in streken waar vroeger de cowboys en indianen leefden. Ze voelen zich net echte cowboys. Als er een wagen met passagiers wordt overvallen, wordt het wel erg spannend.
nl
02:01
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan reizen af naar Hollywood. Ze bezoeken de Hollywood Walk of Fame en rijden door Beverly Hills. Als ze een bungalow huren en Bassie een nat cementvloertje aantreft, kan hij het niet laten om zelf ook een afdruk achter te laten.
nl
02:29
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan reizen naar Monument Valley. Bassie raakt geïntrigeerd door de cultuur van de Navajo Indianen en besluit zelfs lessen te volgen om meer kennis op te doen. Hij leert ook hoe hij een regendans moet uitvoeren.
nl
02:57
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan reizen naar de Grand Canyon. Hierbij worden ze nog steeds achterna gezeten door de Baron, B100 en Handige Harry. Adriaan heeft een leuke verrassing voor Bassie, maar dit mondt uit in een onaangename verrassing voor de boeven.
nl
03:23
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan reizen door verschillende pretparken van Florida. De Baron en B100 volgen het tweetal door de parken, terwijl Harry vanuit zijn hotelkamer een vliegtuigje bestuurt met een onaangename verrassing voor de clown en acrobaat aan boord.
nl
03:50
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
De Baron wil wraak op Bassie en Adriaan en verstopt een pakje met een bom op Curaçao. Vervolgens lokt hij de vrienden naar het eiland. Hoewel ze het pakje vinden, gaat een ander ermee vandoor.
nl
04:18
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan zetten hun reis door de pretparken van Florida voort. Tijdens een bezoek aan Sea World zien ze niet alleen dolfijnen en orka's, maar ook de Baron en B100. Adriaan verzint een plan om de boeven te pakken te krijgen.
nl
04:46
Bassie en Adriaan
Een televisieserie voor kinderen over de avonturen en levens van een circusduo bestaande uit clown Bassie en acrobaat Adriaan, gespeeld door het echte circusduo Bas en Aad van Toor.
nl
04:53
Bassie en Adriaan
Een televisieserie voor kinderen over de avonturen en levens van een circusduo bestaande uit clown Bassie en acrobaat Adriaan, gespeeld door het echte circusduo Bas en Aad van Toor.
nl
04:59
Jabaloe
Sheriff Jack en Slampie ontdekken dat er in de saloon van moe Jabaloe een schat verborgen ligt. Sheriff Jack wil deze schat koste wat het kost voor hem houden. Al snel bedenkt hij een slim plannetje.
nl
05:12
Jabaloe
Bessy schrijft een toneelstuk en dwingt iedereen mee te doen. Zijzelf speelt de prinses die mag kussen met prins Joe. Sheriff is helemaal niet tevreden met zijn rol als boef. Hij wisselt zijn rol met die van Joe.
nl
05:25
Jabaloe
Slampie wint een ticket voor twee personen naar Las Vegas en moet dus één persoon kiezen om mee te nemen. Moe Jabaloe, sheriff Jack, Twinkly en Bessy overladen Slampie met cadeaus in de hoop dat zij dan mee mogen naar Las Vegas.
nl
05:36
Lolly Lolbroek
Lolly heeft een Verkleinfloepsmat ontvangen. Die kan voorwerpen verkleinen. Hubert gaat op de verkleinfloepsmat staan en stapt per ongeluk op de knop waardoor hij erg klein wordt. Helaas weet niemand hoe ze hem terug groot moeten maken.
nl
05:48
Lolly Lolbroek
Kara gaat Hubert helpen met de voorbereidingen voor de stand van de fanfare voor het dorpsfeest, maar er moet wel erg veel werk gedaan worden. Lolly geeft Kara de Kopieerfloepser zodat haar dubbelgangers haar kunnen helpen.
nl
06:01
Lolly Lolbroek
Lolly gebruikt de Pauzefloepser op haar luie dag. Maar dan zet Hubert Marx op pauze, tot grote ergernis van Kara die met hem gaat eten. Ze wil Marx terug normaal maken, maar laat de Pauzefloepser vallen.
nl
06:13
Piet Piraat
Stien heeft van Piraat Sterk een mooi hartje gekregen. Het is duidelijk dat de stoere piratenvrouw verliefd is. Maar het sieraad komt helaas in de verkeerde handen terecht. Steven Stil gaat de zee in om het rode hartje te zoeken.
nl
06:18
Daar Komt Dobus
Dobus belandt in de sporthal. Hij neemt een kijkje bij de turnles en is erg onder de indruk. De trainer denkt dat Dobus één van zijn leerlingen is en Dobus moet meedoen met de les.
nl
06:23
Zigby
Zigby voelt zich eenzaam omdat niemand met hem wil spelen. Hij besluit een opwind-pop te maken om hem gezelschap te houden. De apen steken hier echter een stokje voor en stelen de afstandbediening van de pop.
nl
06:34
Beertje Pol
Beertje Pol en zijn vriendjes gaan naar het strand om te genieten van een echt zonnige dag. De dag krijgt een interessante wending als ze met een zelfgemaakte waterfiets de zee op gaan.
nl
06:46
Mush Mush en de Zwammetjes
Puf moet de zomerpicknick organiseren maar kan moeilijk leiden. Het drietal gaat hem helpen door hem een fluitje te geven en te trainen, maar komen er al snel achter dat Puf is doorgedraaid in zijn nieuwe manier van doen.
nl
06:57
Super Caribou
Perry de bok en de mooie hinden hebben ruzie en nu is hun muziekgroep uit elkaar. Perry wil een andere kant op en de hinden werken aan een nieuw album. Zowel Perry als de hinden zijn geïnteresseerd in Bernard om hun act te versterken.
nl
07:08
Inspector Gadget
Gadget, Penny en Brain zijn op zoek naar De Verloren Diamantstad. Dr. Claw schakelt ondertussen de Koekoeksklokkenmaker in om de tijd te bevriezen bij een conferentie in St. Moritz.
nl
07:31
Ernst, Bobbie en de rest
Ernst en Bobbie lossen problemen op en beleven daarbij samen veel avonturen.
nl
07:43
Brandweerman Sam
Max leert de kinderen hoe ze buiten langzaam aardappels kunnen koken, maar door hun honger worden ze ongeduldig en beginnen de problemen.
nl
07:54
Bitz & Bob
Bitz heeft veel zin om haar heerlijke marmelade te serveren in het Jungle Café. Het wordt nog beter wanneer chefkok Madame Gourmet onverwachts arriveert. Als zij de marmelade lekker vindt, dan publiceert ze het recept misschien wel in haar kookboek.
nl
08:05
Dr. Panda
Dr. Panda schildert foto's met juni voor het Lentefestival. Een regenbui verpest hun foto's.
nl
08:14
Jul & Julia
Meneer Kaasgaaf wordt door zijn goede vriend, de Baron van Maasland tot Ementhaler, gevraagd om samen met Jul en Julia te passen op een echte kroon die wordt bewaard in zijn kasteel. Als de boeven erachter komen waarom het drietal het park verlaat, volgen zij hen naar het kasteel om de kroon te stelen. Mevrouw Suikerspin ruikt onraad en besluit een kijkje te gaan nemen op het kasteel. Bij haar aankomst blijkt al snel niet alles helemaal op rolletjes te lopen.
nl
08:21
Rainbow Ruby
Rainbow Ruby wordt danslerares om Ellie te helpen haar plankenkoorts te overwinnen. Een nieuwe fee genaamd Felicia blijft maar verstoppertje spelen, dus Rainbow Ruby bakt vers brood om haar naar buiten te lokken.
nl
08:45
Molang
Bij een opgraving merken Molang en Piu Piu dat het graven naar fossielen zwaar werk is, totdat ze een gigantische ontdekking doen.
nl
08:49
Sophie de giraf
In Sophie's kamer laat een toverlantaarn veel verlichte vormen op de muren verschijnen.
nl
08:52
Leren Met Jokie
Jokie en Jet leren de allerkleinsten onder andere tellen, vormen herkennen, kleuren benoemen en of iets groot of klein is.
nl
08:56
Remy & Boo
Remy is een avontuurlijk zesjarig meisje met een hele speciale beste vriend genaamd Boo. Samen ontdekken zij waar ze thuis horen in deze wereld en komen ze erachter dat er niks sterkers bestaat dan de band tussen goede vrienden.
nl
09:06
Teletubbies
Tinky Winky stopt Dipsy's hoed in een tas. Dan zuigt Noo-noo de tas op. De kinderen in het verhaaltje pakken hun tas voor een nachtje uit logeren en de Teletubbies doen een kofferdansje.
nl
09:20
Cocomelon
Het is Pasen en JJ en zijn vrienden besluiten om te gaan knutselen. Ze leren hierdoor een hoop nieuwe dingen bij.
nl
09:23
Sprookjesboom
Wolf is jarig en zit weer eens achter Roodkapje aan, maar hij kan haar niet vangen. Van de Fakir mag hij eens wens doen. Het loopt helaas niet zoals hij hoopte en hij krijgt een hongerige maag voor zijn verjaardag.
nl
09:28
Caillou
Caillou helpt een frambozenstruik te kweken. Papa bouwt een ijsbaan in de achtertuin. Caillou leert van een mug geen olifant te maken als hij de hik heeft.
nl
09:52
Mouk
Mouk en Chavapa vertellen over hun avontuur in Australië, waar ze een zandstorm meemaakten, hoe ze verdwaald raakten en waar ze naar sterren gingen kijken in het observatorium.
nl
10:05
Pingu
Moeder laat Pingu voor alle eieren zorgen die ze heeft gelegd.
nl
10:10
Bob de Bouwer
Bob en het team bouwen een funpark voor dinosauriërs, zodat mensen botten kunnen opgraven.
nl
10:23
Little Angel
Jantje krijgt een nieuwe speelgoedtrein, doet alsof hij een dappere astronaut is en bezoekt een pretpark met zijn familie. En dat is nog maar het begin.
nl
10:27
Little People
Eddie en Koby rennen door de achtertuin en doen alsof ze vliegtuigen zijn. Sofie en Eddie krijgen ruzie over waar ze heen moeten op hun avontuur.
nl
10:37
Florries draakjes
Drakenvriendje wil ook in de Drakenheuvels wonen. Hij is welkom bij alle draken. Maar bij Toet-Toet is er teveel herrie en bij Pom en Pom wordt er teveel gedanst. Ook bij Zoem-Zoem en bij Spetterspat gaat het mis. De vraag is waar hij kan gaan wonen.
nl
10:49
Ollie
Een race met papieren bootjes wordt heel competitief wanneer Ollie and Charles zich niet aan de regels houden.
nl
10:53
Fien & Teun TV
Fien en Teun beleven met hun dierenvriendjes de leukste avonturen op Avonturenboerderij Molenwaard. Zing en dans mee met je favoriete boertje en boerinnetje.
nl
11:17
Thomas de Stoomlocomotief
Als de gammele oude brug instort en Toby en Henrietta nog aan de andere kant van het ravijn staan, wordt uitvinder Ruth gevraagd om een nieuwe brug te bouwen. En snel!
nl
11:27
Super Wings
Jett en Mira vliegen naar Amphawa in Thailand en bezorgen een enorme taart bij een jongetje genaamd Phra. De taart is voor de verjaardag van zijn tante en ze vervoeren de taart op een vlot door de drijvende markt.
nl
11:41
Chuggington
De treintjes moeten leren hoe ze een moeilijke noodstop in de modder moeten maken.
nl
11:51
The Backyardigans
Pablo, Tyrone, en Uniqua gaan naar een oude villa, een spookhuis, om daar nietsvermoedende gasten de stuipen op het lijf te gaan jagen. Helaas is de eerste gast, Tasha, niet bang voor spoken. De drie vrienden moeten dus extra hun best doen.
nl
12:15
Zack and Quack
Zack en Quack gaan in de leer bij ninja's die meesters zijn in verstoppertje spelen. Zack neemt Fluffy mee op een diepzeeavontuur op zoek naar prachtige vissen die ze als huisdier kunnen nemen.
nl
12:38
Beertje Pol
Beertje Pol en zijn vriendjes gaan naar het strand om te genieten van een echt zonnige dag. De dag krijgt een interessante wending als ze met een zelfgemaakte waterfiets de zee op gaan.
nl
12:51
Rainbow Ruby
Ruby wordt dierenarts. Ruby wordt zeebioloog om een gewonde babydolfijn te helpen.
nl
13:15
Brandweerman Sam
Elvis en Mike maken ruzie over hoe een liedje gaat, en de band gaat uit elkaar.
nl
13:25
Jacob Dubbel
Nadat hij hoge cijfers heeft gehaald voor een aardrijkskundequiz, wordt Jacob gekozen om deel uit te maken van het team van zijn school voor een triviawedstrijd op de nationale televisie.
nl
13:49
Enchantimals
Als Felicity en Sage besluiten om een van Bree's recepten te bakken, is het resultaat niet geslaagd.
nl
13:59
Strawberry Shortcake's Berry Bitty Avonturen
Strawberry heeft moeite om de beste gastvrouw te zijn als ze een slechte gast moet ontvangen.
nl
14:22
Troetelbeertjes: Welkom in Troetelland
Wonderheart wil graag aan iemand vertellen over de feitjes die ze heeft geleerd, maar niemand wil luisteren. Als vervolgens Riley allerlei leugens vertelt, luisteren de beertjes ineens wel.
nl
14:44
My Little Pony
Wanneer de Jonge Zes de roep van de Boom van Harmonie horen en ernaartoe rennen, zien ze dat hij volledig is vernietigd. Nu is het hun taak om een passend monument voor de boom te maken. Ze willen een herinneringsplek maken.
nl
15:07
Barbie Dreamtopia
In hun tuin ontdekken Chelsea en Barbie een vreemde pot met zaadjes. In gedachten reist Chelsea af naar Sweetville, waar iedereen hun gewassen aan het planten is voor de grote markt.
nl
15:18
Monchhichi
Er is een standbeeld opgericht ter ere van de Grote Monchhichi-viering. Aikor overtuigt Twig ervan dat het standbeeld haar zal aanstellen als 'Grote Ceremonieorganisator', maar ze moet in ruil daarvoor een Gloeiend Fruit geven.
nl
15:29
Lassie
Er is een diefstal gepleegd op de archeologische vindplaats van het park. Zoë en Erwin gaan op onderzoek uit.
nl
15:54
The Jungle Book
Wanneer Mowgli wordt aangevallen door Tabaqui, schiet Rikki-Tikki-Tavi hem te hulp. De dieren plagen Mowgli omdat hij niet dapper genoeg is.
nl
16:06
Mush Mush en de Zwammetjes
Puf moet de zomerpicknick organiseren maar kan moeilijk leiden. Het drietal gaat hem helpen door hem een fluitje te geven en te trainen, maar komen er al snel achter dat Puf is doorgedraaid in zijn nieuwe manier van doen.
nl
16:20
Peter Pan
De piraten morren dat er nergens een schat te vinden is. Haak doet een wens bij de Fluisterboom, dat alles wat hij aanraakt in goud verandert.
nl
16:44
Polly Pocket
Wanneer Polly Pocket een magisch medaillon vindt waardoor ze kan krimpen, ontdekt ze dat klein zijn geen beperking is. Integendeel, het is haar grootste sterkte! Met haar nieuwe krachten beleeft ze grote avonturen en kan ze een verschil maken voor haar én haar beste vrienden.
nl
17:07
Mia and Me
Mia heeft voor school een tuinieropdracht. Plots wordt ze naar Centopia geroepen. Een deel van de trumptus ligt op de hoge Windrotsen. Mia bezeert haar vleugel en kan er niet heen. Een draak die vroeger met Onchao speelde, helpt haar gelukkig.
nl
17:31
LEGO Friends: Girls on a Mission
Een poging om de schuldige graffiti-artiest te vinden, brengt de meisjes naar het bos. Daar komen ze erachter dat er een bosbrand gaande is.
nl
17:43
Bitz & Bob
Bitz bouwt een huisje voor de geitjes van Bo, en ze bouwt ook nog een huisje voor drie kleine biggetjes. Dit huisje is zo stevig dat het de wolf niet zal lukken om het omver te blazen.
nl
17:53
5MinutenShow
Kinderen voeren grappige spelopdrachten uit om de gemeente schoon te houden. De meeste opdrachten hebben te maken met zwerfafval en afvalscheiding. Als ze slagen in hun opdracht, winnen ze een prijzenpakket.
nl
18:01
Blinky Bill
Greenpatch haalt zijn beste Schotse versiering boven als Blinky's oom, Roddy McBill, overkomt uit Schotland. Maar niet iedereen is tevreden met de Schotse gast: Cranky besluit de McCranks uit te roepen tot de beste Schotse clan, dapperder dan de McBills! De strijd barst los en er wordt een wedstrijd in de vorm van Highland Games opgezet om uit te maken wie er waardig genoeg is om een kilt te dragen.
nl
18:15
Vlady & Miró
Vlady wordt gedwongen om opnieuw haar toevlucht te nemen tot de dromenvanger als Mirò weer snurkt.
nl
18:21
Super Caribou
Perry de bok en de mooie hinden hebben ruzie en nu is hun muziekgroep uit elkaar. Perry wil een andere kant op en de hinden werken aan een nieuw album. Zowel Perry als de hinden zijn geïnteresseerd in Bernard om hun act te versterken.
nl
18:32
LEGO DreamZzz
Broer en zus Mateo en Izzie worden vanuit de echte wereld getransporteerd naar een droomdimensie, waar een gemene koning de macht probeert te grijpen.
nl
18:55
Arthur en de Minimoys
Tijdens een bezoek aan McSluw blijkt dat hij namaakzwaarden maakt. Maar wanneer Arthur het échte zwaard kwijtraakt, maken deze namaakzwaarden de zoektocht naar het echte zwaard alleen maar moeilijker.
nl
19:20
Bakugan: Battle Planet
Op de vlucht en met slinkende opties wenden de AO zich tot Shuns vader, Ichiro Kazami, voor hulp.
nl
19:32
Redakai
Ky en Maya moeten Boomer redden voordat een vulkaan uitbarst en alles vernietigt.
nl
19:55
LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: Sons of Garmadon
De ninja's roepen de hulp in van de politiecommissaris van Ninjago in een poging om Lloyd te redden en Harumi te stoppen in haar pogingen om de boosaardige Garmadon weer tot leven te roepen.
nl
20:16
Transformers: Cyberverse
De Autobots geven een feestje om hun recente overwinning te vieren, maar het loopt volledig uit de hand in een oncontroleerbare vechtpartij.
nl
20:26
Rox
Spelers in het Metropole Casino winnen de jackpot en worden meteen aangevallen door gewelddadige overvallers. De kolonel vraagt Team Rox om een einde te maken aan deze golf van roofovervallen.
nl
20:51
Jabaloe
De cowboys vernielen per ongeluk de nieuwe, heel speciale hoed van sheriff Jack en durven hem dat niet te vertellen. Joe beslist om naar Vegas te gaan om daar een identieke hoed te kopen, maar de tijd dringt.
nl
21:05
Lolly Lolbroek
Lex heeft Verjongfloepssap gemaakt. Het maakt rot fruit weer lekker en vers. Hubert komt zijn speech voorlezen en drinkt per ongeluk van het sap. Hierdoor verandert hij terug in een baby, maar dan in het lichaam van een volwassene.
nl
21:17
Gadget en de Gadgetinis
Penny wendt zich tot haar oude vriend Brains om haar te helpen de politieman te vinden.
nl
21:38
Gadget en de Gadgetinis
Claw neemt Gadgets nieuwe cyborg-partner over om te gebruiken in een complot.
nl
21:59
Dennis de Bengel
Ruff steelt de pet van een agent; Dennis steelt het huis van Mr. Wilson; Margaret zet een limonadekraampje op om te wedijveren met dat van Dennis.
nl
22:21
Dennis de Bengel
Dennis kan zijn huis niet in; Dennis ontmoet zijn held; Ruff wordt beschuldigd.
nl
22:42
Dennis de Bengel
George rijdt per ongeluk over Dennis' fiets; Dennis, Joey en Margaret rijden op de mijntrein; de hele bende is uitgenodigd op Margaret's verjaardagsfeestje.
nl