RTL Telekids

RTL Telekids

De programma’s van RTL Telekids richten zich primair op kinderen tussen 3 en 9 jaar en zijn Nederlands gesproken, educatief en geweldloos. Voorbeelden van vertrouwde Telekids programma’s zijn Bibaboerderij, Green-Kids, Chuggington, Littlest Pet Shop, Hallo K3, Brandweerman Sam, Ernst & Bobbie en Chloe’s Toverkast. Daarnaast worden er ieder weekend diverse films uitgezonden. RTL Telekids startte in oktober 2010 en is inmiddels uitgegroeid tot een entertainment platform met een zender die dagelijks uitzendt op het kanaal van RTL 8, een 24 uurs-kanaal (RTL Telekids 24/7) bij alle grote kabelaars, de Telekids gemist app, online speelgoedwinkel (Telekids Toys), de Telekids tablet, een website, de Telekids Musical School en diverse evenementen.

Netherlands

TV guide - Saturday, 04/05/24

00:00
Bassie en Adriaan: De Diamant
Bassie en Adriaan worden ervan verdacht een diamant te hebben gestolen, maar ze zijn onschuldig. De diamant werd gestolen door twee boeven die zich vermomd hadden als Bassie en Adriaan.
nl
00:23
Bassie en Adriaan: De Diamant
De boeven willen niets liever dan wraak nemen op Bassie en Adriaan, daarom vermommen ze zich als het duo om een diamant te stelen en Bassie en Adriaan voor de diefstal op te laten draaien. Bassie en Adriaan proberen de diamant terug te krijgen.
nl
00:42
Bassie en Adriaan: De Diamant
De boeven willen niets liever dan wraak nemen op Bassie en Adriaan, daarom vermommen ze zich als het duo om een diamant te stelen en Bassie en Adriaan voor de diefstal op te laten draaien. Bassie en Adriaan proberen de diamant terug te krijgen.
nl
01:04
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Bassie en Adriaan vinden een mysterieuze brief waarin ze gevraagd worden een pakje op te sporen.
nl
01:32
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Bassie en Adriaan moeten dwars door Frankrijk reizen om een geheimzinnig pakje op te sporen.
nl
02:02
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Bassie en Adriaan moeten een pakje opsporen in Groot Brittannië en B100 zit hen op het spoor.
nl
02:31
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
De mysterieuze opdrachtgever geeft Bassie en Adriaan een opdracht die hen naar Portugal brengt.
nl
03:00
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Bassie wil weten wat er in het pakje zit en Adriaan wil weten van de opdrachtgever achterhalen.
nl
03:30
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Bassie is het zoeken zat, maar dan horen ze dat ze naar Italie moeten, daar heeft Bassie wel zin in.
nl
04:00
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Adriaan is het pakjes zoeken zat, zelfs als Bassie hoort dat het volgende pakje in Duitsland ligt.
nl
04:29
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Handige Harry stopt een zender in een walkman en stuurt deze naar Bassie om hem te kunnen volgen.
nl
05:00
Zigby
Zara gaat op zoek naar botten van dinosauriërs en Zigby helpt haar door bewijs te planten.
nl
05:14
Florries draakjes
Florrie speelt tikkertje met Pom 1 en Pom 2, maar Pom 1 is bang om te schaatsen.
nl
05:24
Beertje Pol
Eigenlijk wilden de vrienden gewoon gaan kamperen. Maar dan komen ze kinderen tegen die hen met hun handen op het voorhoofd slaan. Petzi, Pingo en Pelle begrijpen niet wat dat moet betekenen. Een kussen op het hoofd beschermt tegen dit bonzen.
nl
05:35
Jokie
Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje een grote sneeuwbal rollen. Vandaag gaan ze samen een grote sneeuwpop maken.
nl
05:45
Little People
Eddie en Sofie, met muzikale begeleiding van Koby, beginnen hun versie van Little Bo Peep op het podium. Sofie raakt geïnspireerd om het toneelstuk voor echte schapen op te voeren.
nl
05:55
Fien & Teun TV
Fien en Teun beleven met hun dierenvriendjes de leukste avonturen op Avonturenboerderij Molenwaard. Zing en dans mee met je favoriete boertje en boerinnetje.
nl
06:16
Jul & Julia
De muizen Jul en Julia van het pretpark `Koningin Julianatoren' beleven samen met hun vrienden Mevrouw Suikerspin en Meneer Kaasgaaf allerlei spannende avonturen. Keer op keer proberen boeven het pretpark in handen te krijgen.
nl
06:38
De opmerkelijke meneer King
Nadat hij de vis met ketsen heeft verstoord, is Meneer King wat voorzichtiger.
nl
06:45
Rainbow Ruby
De dorpelingen worden gealarmeerd door de vogels die op hun haar landen. Rainbow Ruby wordt hoedenontwerpster om stijlvolle hoeden te maken waarop de vogels kunnen neerstrijken.
nl
07:08
Remy & Boo
Remy leert Boo hoe je stil kan zijn en stil kan blijven zitten, zodat ze een mooi portret kunnen maken. Remy haast zich daarna naar het kunstkamp van het museum, om haar schilderij te laten zien.
nl
07:20
Uki
Uki en Konijn schilderen een schilderij, maar ze komen onder de verf te zitten en moeten in bad.
nl
07:25
Thomas de Stoomlocomotief
Duncan, de chagrijnigste motor, krijgt een koekje van eigen deeg met een zeer chagrijnige passagier. He doet zijn best om de passagier te helpen, zodat deze stopt met klagen, maar het is onmogelijk iedereen tevreden te stellen.
nl
07:36
Chuggington
Animatieserie over de drie jonge locomotieven Wilson, Brewster en Koko. Ze maken allerlei spannende avonturen mee in het plaatsje Chuggington.
nl
07:48
Super Wings
Jett levert een trouwring aan een jongen genaamd Christo wiens vader gaat trouwen, maar er ontstaan problemen wanneer een pelikaan de ring grijpt. Mira's Wild Team wordt gestuurd en er ontstaat een onderwateravontuur.
nl
07:59
Ernst, Bobbie en de rest
Ernst en Bobbie lossen problemen op en beleven daarbij samen veel avonturen.
nl
08:07
Brandweerman Sam
Angstig na het kijken van een zombiefilm met Derek, probeert Norman om hulp te vragen en steekt binnen een vuurpijl af, waardoor een brand ontstaat in het Flood-huis.
nl
08:19
Bitz & Bob
Bitz en Bob zijn op jacht naar ruimteschepen in de Big Hot Sandy Desert wanneer een raket dicht bij hen neerstort. Ze komen in actie om te helpen en ontmoeten twee aliens die een vreemde taal spreken.
nl
08:29
Strawberry Shortcake's Berry Bitty Avonturen
Lemon vindt nagellak uit die fonkelt en muziek maakt, en iedereen vindt het geweldig totdat de constante muziek problemen begint te veroorzaken.
nl
08:52
My Little Pony
Smolder keert terug naar de Drakenlanden met Spike en Fluttershy om haar gevoelige broer op te vrolijken. Maar als ze aankomen, komen ze erachter dat de drakeneieren niet uitkomen.
nl
09:15
Troetelbeertjes: Welkom in Troetelland
Wonderheart moet leren om verantwoordelijk om te gaan met haar buikprent.
nl
09:38
Enchantimals
Wanneer Sage en Caper indruk proberen te maken op Sela en Treebody met speciale nieuwe parfums, veranderen ze Sela's spa per ongeluk in een spa-taculaire ramp.
nl
09:43
Monchhichi
Er zit een joker in de boom en het trio is vastbesloten om erachter te komen wie het is. Maar ze weten niet dat de schuldige niemand minder is dan een stel vrolijke Tsurus.
nl
09:54
The Jungle Book
Baloe wil Mowgli een visles geven, maar Mowgli heeft bij de mensen al lang gezien hoe het moet. Baloe gelooft niet in vissen met een hengel.
nl
10:08
Tashi
Nadat hij een groep apen heeft achtervolgd, wordt Jack gekust door de Apenprinses en begint hij in een aap te veranderen. De enige manier om hem terug te draaien is door de Monkey Temple te betreden en de Monkey Princess te kussen.
nl
10:19
LEGO City
Het Lego-team gebruikt boten, brandweerauto's, raketten en meer om slechteriken te vangen en problemen op te lossen.
nl
10:21
Inspector Gadget
Talon wordt door Dr. Claw naar Hawaï gestuurd om een vulkaanuitbarsting in gang te zetten. Dr. Claw probeert Broadway ondertussen stil te leggen door de slechtste show ooit te produceren.
nl
10:45
Vlady & Miró
Omdat Miró niet stopt met snurken, besluit Vlady hem een reis naar het Caribisch gebied te geven.
nl
10:49
Arthur en de Minimoys
Arthur vindt de verlovingsring van zijn grootmoeder terug en bedenkt een plan om deze weer aan zijn oma te bezorgen. Maar de Seides komen hem op het spoor en denken dat de ring magisch is.
nl
11:14
Mega Mindy Versus ROX
Mega Mindy moet eropuit om de Gouden Helm te vernietigen om de plannen van Achiel te dwarsbomen. Als hij de Gouden Helm in handen krijgt, zal hij zijn verschrikkelijke plan voortzetten en Malta verwoesten.
nl
12:38
Lassie
Zoe, Lassie en Harvey gaan achter een vogeltje aan dat ze in de wildernis hebben vrijgelaten, ondanks de waarschuwingen van Graham.
nl
13:03
Lassie
Zoë en haar vader ontdekken dat er stropers actief zijn in het park. Ze bevrijden een berenjong dat gevangen was, en vangen het thuis op. Maar de stropers vangen het jong opnieuw.
nl
13:28
Lassie
Zoe en Lassie nemen Harvey mee langs een klein beekje om een beverdam te bekijken.
nl
13:53
Lassie
Zoe, Harvey en Lassie beginnen aan een gevaarlijke zoektocht door het bos. De tante van Zoe is hoog in de bergen neergestort met haar vliegtuig.
nl
14:17
Lassie
Zoë en Erwin vinden bij mevrouw Lee een doos met een schatkaart erin. Die is gemaakt door de legendarische Ben Montana, die mevrouw Lee nog gekend heeft.
nl
14:42
Lassie
Zoë en Erwin gaan vroeg op pad om de langstrekkende wapiti's te zien, maar als ze op de berg zijn, slaat de bliksem in een dorre boom en ontstaat er een bosbrand.
nl
15:06
Peter Pan
Michael en John willen veel speelgoed weggeven, maar Michael wil Pinky wel houden, zijn geliefde teddybeer. Kapitein Haak organiseert een auditie om Smee te vervangen.
nl
15:31
Troetelbeertjes: Welkom in Troetelland
Kaylee heeft het naar haar zin bij de beertjes en speelt graag op haar Ukulele. Dit verandert wanneer pestkop Madison langskomt bij de beertjes. Gelukkig kunnen de beertjes Kaylee helpen om het gepest van Madison te laten stoppen.
nl
15:53
Hatchimals: Adventures in Hatchtopia
Dankzij SnailTail kunnen de Hatchimals even heerlijk surfen. Ze houden een wedstrijdje op het water.
nl
15:56
Piet Piraat
Stien Struis heeft vandaag in de haven inkopen gedaan. Ze komt terug met prachtig mooie piratenoorbellen en vraagt Steven haar even te helpen om de oorbellen in te doen. Maar Steven is niet zo handig met oorbellen...
nl
16:01
Piet Piraat Wonderwaterwereld
Piet Piraat gaat met zijn duikboot op ontdekkingsreis in de oceaan. Dit keer vertelt Piet Piraat je over de zeeschildpad.
nl
16:07
Piet Piraat Wonderwaterwereld
Piet Piraat gaat met zijn duikboot op ontdekkingsreis in de oceaan. Dit keer vertelt Piet Piraat je over de Hamerhaai en over twee baarsachtige vissen, namelijk de marlijn en de zeilvis.
nl
16:16
Pipo
Kinderserie over de clown Pipo. Samen met Mammaloe en Klukkluk reist hij door Nederland, op zoek naar plekken om op te treden. Met de Dikke Deur in de buurt is het altijd weer de vraag of dat gaat lukken.
nl
16:26
Flin & Flo
Flin heeft alle sokken van Flo gebruikt om poppenkastpopjes van te maken. Zelfs zijn lievelingspaar moest eraan geloven. Dat kan toch niet, een ridder zonder propere sokken? Ridder Flo vertelt over Wriemel, de Wormdraak.
nl
16:36
Brandweerman Sam
Wanneer Hannah de JoeJet2000 van haar vader gebruikt om hun heteluchtballon voort te stuwen, verliest ze de controle en heeft ze het Ocean Rescue-team nodig om ze weer in veiligheid te brengen.
nl
16:48
Mush Mush en de Zwammetjes
Het lichtbaken van Zwamdorp is uitgegaan, en dus neemt Lillit het over. Alleen laat haar licht haar ineens in de steek. Daarom gaat ze midden in de nacht in het donkere bos op zoek naar Starmush.
nl
16:59
The Mojicons
Moji gaat naar de Vallei van de verlaten websites om hulp te zoeken voor Fringe en loopt in een hinderlaag. Gangster redt Moji van de criminelen en haalt zijn vrouw over om Fringe te helpen.
nl
17:10
Droomklus
Kinderprogramma waarin elke aflevering twee gelukkige, jeugdige klussers gevolgd worden tijdens het helpen met het klaarstomen van de Efteling, voordat de bezoekers het park betreden.
nl
17:27
Lassie
Een boer die in de omgeving woont vertelt dat zijn koeien aangevallen worden door een wolf.
nl
17:52
Blinky Bill
Het eksterseizoen is aangebroken en de inwoners van Greenpatch zijn bang dat ze zullen worden aangevallen door de vliegende monsters die bovenop het huis van Cranky zitten. De eksters kunnen alleen worden verslagen door een nobele ridder.
nl
18:03
Inspector Gadget
Gadget, Penny en Brain reizen naar het Canadese noordpoolgebied om een stad met gelukkige Gadget-fans te bezoeken, en MAD organiseert een schoolreünie voor Gadget en zijn vriendjes.
nl
18:26
Arthur en de Minimoys
Koning Sifrat, zijn familie en Arthur worden door Malthazard uitgenodigd om zijn verjaardag te vieren. Alles lijkt goed te gaan totdat zij het feest willen verlaten en Malthazard een Chilop op hen afstuurt.
nl
18:51
Transformers Rescue Bots Academy
Hoist wordt leider gemaakt van een missie, maar hij vertrouwt zijn eigen ideeën niet en Hot Shot en Wedge nemen het over met hun eigen plan.
nl
19:01
Transformers: Cyberverse
Bumblebee heeft een groot probleem wanneer hij op een missie vergeet wat voor missie het is. Optimus Prime leidt een missie om de Decepticons van Starscream te redden.
nl
19:13
LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: Skybound
De Ninja's gaan met een schip naar het eiland van de Tijger Weduwe. Nadakhan verschijnt en Zane verdwijnt nadat hij drie wensen gedaan heeft. Jay krijgt het gif uit de spin maar dan verschijnt Nadakhan ook. Hij neemt Jay mee.
nl
19:37
Bakugan: Battle Planet
Masato valt aan, maar de AO realiseert zich al snel dat Ichiro een Golden Bakugan gevangen houdt.
nl
19:48
Redakai
Op een nieuwe missie in de Afrikaanse savanne slagen de helden er niet in om als eerste het gezochte Kairu artefact, een schild van een krijger, te bemachtigen. Al snel ontmoeten ze een tiener genaamd Ekon.
nl
20:11
Oggy en de Kakkerlakken
Wanneer Oggy terug van vakantie komt, ontdekt hij dat Jack zijn huis in verval heeft achtergelaten. Hij dwingt Jack op te ruimen. De kakkerlakken, geïnstalleerd in een paleis van vuile vaat, willen Jack zijn schoonmaakwerk laten vergeten.
nl
20:19
De Daltons
Een nieuwe gevangene heeft de gave van helderziendheid, hij heeft visioenen die direct uitkomen. Hij heeft ook een visioen dat de Daltons vrij zwemmen.
nl
20:28
Rox
Een bende criminelen schakelt de controletoren van de nationale luchthaven tijdelijk uit. Ze eisen de vrijlating van een zware crimineel. Team Rox komt er snel achter dat een sterke magneet de computers van een afstand beïnvloedt.
nl
20:52
De Magische Wereld van Pardoes
Pantagor heeft de kou weggenomen uit Hartenstad zodat iedereen oververhit raakt. Als Pardoes een kool van de Vurige Vlakte en een ijsblok van de Blauwe IJsgrot bij elkaar brengt, zal het weer koeler worden.
nl
21:12
Jabaloe
Wanneer de beroemde superster Lady Gogo moet overnachten in Jabaloe Town is er een probleem, want Jabaloe Town heeft geen hotel. Moe besluit haar saloon om te bouwen tot Hotel Jabaloe.
nl
21:27
Lolly Lolbroek
Lex heeft de Spelfloepser uitgevonden. Als je niet kan raden welk dier je bent, moet iemand op een knop drukken en dan verander je in dat dier. Marx verandert in een kat, Hubert in een kanarie. Net op dat moment gaat de Spelfloepser stuk.
nl
21:39
Gadget en de Gadgetinis
Claw stuurt een agent door een tijdreisportaal om de ouders van Gadget uit elkaar te houden.
nl
22:00
Gadget en de Gadgetinis
Luitenant Gadget en zijn robot-hulpjes, de Gadgetinis, bestrijden samen het kwaad. Penny, Gadgets nichtje, helpt hem in het geheim, en Gadget heeft de hulp hard nodig, want hij is nog net zo stuntelig als voorheen.
nl
22:22
Dennis de Bengel
Henry neemt zijn gezin mee naar Dallas; een vulkaan barst uit wanneer de Mitchells Hawaï bezoeken; George denkt dat hij olie heeft ontdekt in zijn achtertuin.
nl
22:43
Dennis de Bengel
Dennis jaagt op slechteriken. Dennis wordt beschuldigd van het eten van chocolaatjes.
nl
23:05
Dennis de Bengel
Dennis valt in het water als de pier breekt. Ruff graaft een doos op. Dennis neemt karatelessen.
nl
23:26
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Handige Harry stopt een zender in een walkman en stuurt deze naar Bassie om hem te kunnen volgen.
nl
23:56
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Bassie en Adriaan ontvangen in Denemarken een pakje uit de handen van een kindervriend.
nl

TV guide - Sunday, 05/05/24

00:28
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Bassie en Adriaan hoeven dit keer niet ver te reizen, ze moeten namelijk een pakje zoeken in België.
nl
00:55
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Het volgende geheimzinnige pakje dat Bassie en Adriaan moeten vinden is in Spanje te vinden.
nl
01:24
Bassie en Adriaan: De Geheimzinnige Opdracht
Bassie en Adriaan krijgen hun allerlaatste geheimzinnige opdracht, ze moeten naar Luxemburg.
nl
01:55
Bassie en Adriaan - De Huilende Professor
Archibald Chagrijn vindt dat lachen energieverspilling is en wil de hele wereld laten huilen met zijn griengas. Bassie en Adriaan proberen hier een stokje voor te steken door een van zijn handlangers te volgen naar de Canarische Eilanden.
nl
02:20
Bassie en Adriaan - De Huilende Professor
Van griengas gaat iedereen huilen. Daarom willen Bassie en Adriaan de gemene professor opsporen.
nl
02:43
Bassie en Adriaan - De Huilende Professor
Archibald Chagrijn vindt dat lachen energieverspilling is en wil de hele wereld laten huilen met zijn griengas. Bassie en Adriaan proberen hier een stokje voor te steken door een van zijn handlangers te volgen naar de Canarische Eilanden.
nl
03:05
Bassie en Adriaan - De Huilende Professor
Archibald Chagrijn vindt dat lachen energieverspilling is en wil de hele wereld laten huilen met zijn griengas. Bassie en Adriaan proberen hier een stokje voor te steken door een van zijn handlangers te volgen naar de Canarische Eilanden.
nl
03:29
Bassie en Adriaan - De Huilende Professor
Archibald Chagrijn vindt dat lachen energieverspilling is en wil de hele wereld laten huilen met zijn griengas. Bassie en Adriaan proberen hier een stokje voor te steken door een van zijn handlangers te volgen naar de Canarische Eilanden.
nl
03:51
Bassie en Adriaan - De Huilende Professor
Archibald Chagrijn vindt dat lachen energieverspilling is en wil de hele wereld laten huilen met zijn griengas. Bassie en Adriaan proberen hier een stokje voor te steken door een van zijn handlangers te volgen naar de Canarische Eilanden.
nl
04:14
Bassie en Adriaan - De Huilende Professor
Archibald Chagrijn vindt dat lachen energieverspilling is en wil de hele wereld laten huilen met zijn griengas. Bassie en Adriaan proberen hier een stokje voor te steken door een van zijn handlangers te volgen naar de Canarische Eilanden.
nl
04:37
Bassie en Adriaan - De Huilende Professor
Archibald Chagrijn vindt dat lachen energieverspilling is en wil de hele wereld laten huilen met zijn griengas. Bassie en Adriaan proberen hier een stokje voor te steken door een van zijn handlangers te volgen naar de Canarische Eilanden.
nl
05:02
Zigby
Zigby en Bertie gaan naar het strand om te zien hoe de baby schildpadden uit hun eieren komen. McMeer valt echter steeds in slaap, wat hun reis naar het strand moeilijker maakt.
nl
05:12
Florries draakjes
Toet-Toet is ervan overtuigd dat overal muziek te vinden is. Meteen vindt hij daarvan bewijs.
nl
05:22
Beertje Pol
Midden in de woestijn gaan de vrienden een gebouw binnen dat half in het zand is verzonken. Het is geen piramide, en de dode mummie binnenin is een zeer levend nijlpaard genaamd Nils. Nils probeerde naar een bron te graven in de kelder van het huis.
nl
05:37
Jokie
Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje schaatsen. Vandaag leert Jokie ook schaatsen. Maar dat valt nog niet mee.
nl
05:42
Little People
Mia vraagt zich af waarom varkens zich als varkens gedragen. Om hun vragen het zwijgen op te leggen, gaan Mia en Tessa naar het luxueuze paleis waar King Pig woont.
nl
05:53
Fien & Teun TV
Fien en Teun beleven met hun dierenvriendjes de leukste avonturen op Avonturenboerderij Molenwaard. Zing en dans mee met je favoriete boertje en boerinnetje.
nl
06:15
Jul & Julia
De muizen Jul en Julia van het pretpark `Koningin Julianatoren' beleven samen met hun vrienden Mevrouw Suikerspin en Meneer Kaasgaaf allerlei spannende avonturen. Keer op keer proberen boeven het pretpark in handen te krijgen.
nl
06:38
De opmerkelijke meneer King
Meneer King moet zijn plan heroverwegen als het te veel vogels aantrekt.
nl
06:45
Rainbow Ruby
De maan is weg en de dorpelingen kunnen niet slapen zonder dat hij hen welterusten heeft gewenst. Het is aan astronaut Ruby om te ontdekken wat er is gebeurd. Ruby wordt wetenschapper om Thunderbell te helpen.
nl
07:07
Remy & Boo
Remy's nichtje komt langs. Remy beseft al snel hoe erg ze is veranderd. Wanneer Remy beseft dat Boo niet in de familiefoto's te zien is, besluit hij daar iets aan te doen.
nl
07:20
Uki
Uki verwent een zieke bloem met lekkere drankjes en een knuffeldier.
nl
07:25
Thomas de Stoomlocomotief
Het is Kerstmis op het eiland Sodor. Percy maakt zich zorgen dat Reg Kerstmis mist daar op de schroothoop, waar niet bepaald een kerstsfeer hangt. Hij besluit te proberen Reg op te vrolijken.
nl
07:35
Chuggington
De stagiaires strijden om in Skylar's Squad, een nieuw reddingsteam. Maar Lea en Leon beginnen elkaar op de zenuwen te werken en moeten apart worden getraind.
nl
07:47
Super Wings
Jett levert een boomkraan en een emmer aan een meisje genaamd Manon in een esdoornsuikerstruik in Quebec, Canada. Wanneer een stroperige lekkage een grote wegversperring veroorzaakt, moeten de Super Wings snel werken om het probleem op te lossen.
nl
07:59
Ernst, Bobbie en de rest
Ernst en Bobbie lossen problemen op en beleven daarbij samen veel avonturen.
nl
08:08
Brandweerman Sam
Norman, James, Sarah en Mandy worden competitief tijdens het spelen van Buitenaardse Beestenjacht. In een poging het laatste beestje te vangen, nemen ze een boot de zee op.
nl
08:20
Bitz & Bob
Tijdens de parade voor prinses Purl, bestuurt Bitz de koninklijke koets, terwijl Purl naar de menigte zwaait. Maar als de rem plotseling blokkeert en Bitz hem probeert te repareren, breekt de rem af in haar hand.
nl
08:30
Strawberry Shortcake's Berry Bitty Avonturen
Een zeer populaire nieuwe game komt naar Tutti Frutti en Naranjita moet een manier vinden om voor iedereen toegang te krijgen tot openbare ruimtes.
nl
08:53
My Little Pony
Applejacks plannen voor een goede oogst lopen geheel mis wanneer Apple Bloom geobsedeerd raakt door het vangen van een magisch wezen. Ze denkt namelijk dat het wezen hen kan helpen.
nl
09:16
Troetelbeertjes: Welkom in Troetelland
Iedere nacht zorgt Sweet Dreams Bear met haar Moon Rainbow voor leuke dromen bij de beertjes. Maar op een dag verschijnt er een Plainbow en krijgen de beertjes allemaal nachtmerries.
nl
09:39
Enchantimals
Met Fashion Week voor de deur, proberen Patter en Flap hun ontwerpen op tijd klaar te krijgen. Maar Tamika en Burst gooien per ongeluk alle ontwerpen in de prullenbak als zij helpen met opruimen.
nl
09:44
Hatchimals
De vrienden komen in het bos een troetelplant tegen die hen doet vergeten wie ze zijn.
nl
09:47
The Jungle Book
Lali, een wolvenpup, wordt door de wouw Chil gepakt en meegenomen naar zijn nest. Hetzelfde overkomt Mowgli even later. Baloe en Bagheera starten een reddingsmissie, maar Chil blijkt Lali en Mowgli alleen te hebben willen redden van een slang.
nl
10:00
Tashi
Het is Baba Yaga's verjaardag en elk jaar vindt ze een manier om de stad problemen te bezorgen. Dit jaar heeft ze een maquette van de stad gemaakt en alle problemen die ze met het model veroorzaakt, doen zich voor in de echte stad.
nl
10:12
LEGO City
Het Lego-team gebruikt boten, brandweerauto's, raketten en meer om slechteriken te vangen en problemen op te lossen.
nl
10:14
Inspector Gadget
Gadget en zijn team gaan naar Australië om te voorkomen dat Talon het gezicht van Claw uithakt in Ayers Rock. MAD gebruikt een apparaat om de lichamen van Brain en MADcat te verwisselen.
nl
10:38
Vlady & Miró
Vlady vindt een doos vol tovenaarstrucs in de grot. Hij gebruikt alle magische voorwerpen.
nl
10:43
Arthur en de Minimoys
Arthur, Selenia en Betameche redden een megablino uit de handen van de Seides. Ze moeten het dier beschermen zodat hij het Bos van het Lot kan bereiken.
nl
11:07
6teen
Jen heeft een nieuwe collega, Charlie, en is helemaal hoteldebotel van hem. Maar ze weet niet hoe ze het moet aanpakken. Caitlin komt met advies: maak hem jaloers op het jaarlijkse personeelsfeest.
nl
11:30
6teen
Het winkelcentrum regelt een boyband om klanten aan te trekken. Jen en Caitlin hebben het niet meer als ze horen dat er audities zijn om als danseres bij de boyband te mogen dansen. Nikki moet er niets van hebben.
nl
11:52
Roodkapje De Musical
Roodkapje gaat naar haar zieke oma om een mandje met koekjes te brengen. Diep in het bos ontmoet Roodkapje de lieve Gerrit de Wolf. Hij weet een plek waar de prachtigste bloemen groeien en raadt het meisje aan een mooie bos voor haar oma te plukken.
nl
13:14
My Little Pony
Wanneer de Cutie Mark Crusaders op magische wijze worden getransformeerd in volwassenen, ontdekken ze dat op de juiste manier opgroeien betekent dat je ervaring en wijsheid opdoet die je gewoon niet kunt overhaasten.
nl
13:37
My Little Pony
Big Mac en Sugar Belle weten het zeker: ze willen trouwen. Beiden besluiten de ander te verrassen met een huwelijksaanzoek. Dat zou goed kunnen gaan zonder de vele lieve vrienden die allemaal willen helpen met de plannen.
nl
14:00
My Little Pony
Tirek, Chrysalis en Cozy Glow vallen gezamelijk Equestria aan om het eindelijk te veroveren. Twilight en haar vrienden moeten hen stoppen.
nl
14:22
My Little Pony
Twilight Sparkle probeert haar metgezellen klaar te maken voor de komende strijd. Hun vriendschap is het ultieme wapen tegen Tirek, Chrysalis en Cozy.
nl
14:45
My Little Pony
Ver in de toekomst wacht Prinses Twilight, heerser van Equestria, op een bezoek van een student met een probleem. Ze kijkt terug op haar tijd met haar vriendinnen.
nl
15:07
Peter Pan
Wendy wil graag een tijdje alleen zijn om rustig in haar dagboek te kunnen schrijven. Ze heeft gelezen over een geheime tuin en gaat ernaar op zoek.
nl
15:31
Troetelbeertjes: Welkom in Troetelland
Peter is een aardig jongetje dat zich altijd netjes gedraagt totdat Funshine en Grumpy hem aanmoedigen om eens de regels te breken. Maar hoe lossen ze het op als Peter de ultieme regel overtreedt, namelijk Bedtime Bear wakker maken?
nl
15:54
Piet Piraat
Piraat Piet beloofde zijn piratenoom een week lang op zijn papegaai Cricrac te passen. De hele bemanning wil wel helpen, maar dan verdwijnt Cricrac. Steven maakt een opgezette papegaai terwijl ze zoeken, maar Piet komt erachter.
nl
15:59
Piet Piraat Wonderwaterwereld
Piet Piraat gaat met zijn duikboot op ontdekkingsreis in de oceaan. Dit keer leert Piet Piraat je alles over de ijsbeer.
nl
16:05
Piet Piraat Wonderwaterwereld
Piet Piraat gaat met zijn duikboot op ontdekkingsreis in de oceaan. Dit keer leert Piet Piraat je alles over de krab.
nl
16:13
Pipo
Kinderserie over de clown Pipo. Samen met Mammaloe en Klukkluk reist hij door Nederland, op zoek naar plekken om op te treden. Met de Dikke Deur in de buurt is het altijd weer de vraag of dat gaat lukken.
nl
16:24
Flin & Flo
Flin speelt een spelletje met Flo, maar verliest elke keer. Daar wordt hij zo kwaad van dat hij het spelbord van tafel gooit. Flin kan helemaal niet tegen zijn verlies. Flo vertelt vervolgens over ridder Wout, die ook niet tegen zijn verlies kon.
nl
16:34
Brandweerman Sam
James wil het opblaasbare paddleboard helemaal voor zichzelf, neemt het alleen op de rivier en wordt de zee in geveegd. Tijd om Ocean Rescue te bellen.
nl
16:45
Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush denkt dat hij een nieuw spel heeft uitgevonden door rond te stuiteren op een bes, maar komt er al gauw achter dat de Zwammers dat al veel eerder deden, en nog veel beter zijn ook.
nl
16:56
The Mojicons
De vrienden gaan naar de sociale netwerken en ontdekken dat Beggar is verbonden met Major Scanson.
nl
17:08
Droomklus
Kinderprogramma waarin elke aflevering twee gelukkige, jeugdige klussers gevolgd worden tijdens het helpen met het klaarstomen van de Efteling, voordat de bezoekers het park betreden.
nl
17:25
Lassie
Zoe en Erwin ontmoeten een jongen, Daan. Daan haalt hen over van een moeilijke helling te gaan skiën, ondanks het lawinegevaar buiten de piste. Gelukkig houdt Lassie een oogje in het zeil.
nl
17:49
Blinky Bill
Greenpatch wordt opgeschrikt door het gerucht dat een gevaarlijke krokodil onderweg zou zijn naar het stadje. Blinky en Jacko besluiten de zaak zelf in handen te nemen en reizen terug in de tijd. Ze willen de krokodil tegenhouden.
nl
18:01
Inspector Gadget
Dr. Claw en zijn moeder bedenken een recept voor donuts waarmee hij de wereld wil veroveren. Dr. Claw huurt ondertussen een kwaadaardige goochelaar in om Gadget te laten verdwijnen.
nl
18:24
Arthur en de Minimoys
Koning Sifrat vertrekt op pelgrimage en benoemt Selenia tot koningin. Daardoor kunnen de drie helden de koning niet beschermen tijdens zijn reis. En daar maakt Malthazard handig gebruik van.
nl
18:49
Transformers Rescue Bots Academy
Medix' liefde voor logica komt goed van pas wanneer hij een truc leert in een computersimulatie.
nl
18:59
Transformers: Cyberverse
De Autobots bereiden zich voor op een aanval, maar Cheetor heeft moeite zijn plaats te vinden binnen de hechte groep.
nl
19:11
LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: Skybound
Jay wordt vastgehouden door Nadakhan en zijn handlangers. Azad probeert Jay te breken, omdat hij Jay's laatste wens wil hebben. De rest van de ninja's proberen van het eiland te vluchten.
nl
19:35
Bakugan: Battle Planet
Shun doet een pleidooi voor Ichiro. De Kazami-compound wordt overspoeld door Bakuzon.
nl
19:45
Redakai
Baoddai geeft Maya een nieuwe X-Drive. Maya vraagt zich af wat haar relatie is met Master B.
nl
20:09
Oggy en de Kakkerlakken
Oggy koopt een speciale doos koekjes. Wie een koekje eet, begint meteen te roddelen.
nl
20:16
De Daltons
Een Schotse gevangene introduceert rugby in de gevangenis. De Daltons willen hiervan profiteren en tijdens de grote wedstrijd ontsnappen.
nl
20:25
Rox
De conditie van Rick is ondermaats. Hij moet op trainingskamp en Olivia en Xavier gaan met hem mee. Op het kamp gebeurt echter het ene ongeluk na het andere, team ROX vermoedt dat er sabotage in het spel is.
nl
20:50
De Magische Wereld van Pardoes
Wanneer Pantagor alle geschreven woorden heeft gestolen uit Hartenstad is het aan Pardoes om de magische veer van de Gouden Librissander in handen te krijgen. Hij moet in de hoge top van de boom waar het nest is zien te komen.
nl
21:10
Jabaloe
De zes cowboys winnen met een gezamenlijk tombolaticket een mooie prijs: een paard. Maar voor wie is het paard? Joe heeft een idee. De cowboy die het langst zijn slechte gewoonte kan laten, krijgt de prijs.
nl
21:25
Lolly Lolbroek
Lolly heeft een Verkleinfloepsmat ontvangen. Die kan voorwerpen verkleinen. Hubert gaat op de verkleinfloepsmat staan en stapt per ongeluk op de knop waardoor hij erg klein wordt. Helaas weet niemand hoe ze hem terug groot moeten maken.
nl
21:37
Gadget en de Gadgetinis
Gadget en de Gadgetini's krimpen tot deeltjesgrootte en gaan het lichaam van de onvergankelijke generaal binnen om het daar gedetecteerde hersencontroleapparaat op te halen.
nl
21:58
Gadget en de Gadgetinis
Luitenant Gadget en zijn robot-hulpjes, de Gadgetinis, bestrijden samen het kwaad. Penny, Gadgets nichtje, helpt hem in het geheim, en Gadget heeft de hulp hard nodig, want hij is nog net zo stuntelig als voorheen.
nl
22:19
Dennis de Bengel
Dennis en PeeBee bezoeken een vriend. De Mitchells en Wilsons brengen de nacht samen door.
nl
22:41
Dennis de Bengel
Ruff probeert de frisbee te vangen. Ruff gaat naar het verborgen museum. Dennis verliest een zeldzame munt tijdens een uitstapje.
nl