RTL Telekids

RTL Telekids

De programma’s van RTL Telekids richten zich primair op kinderen tussen 3 en 9 jaar en zijn Nederlands gesproken, educatief en geweldloos. Voorbeelden van vertrouwde Telekids programma’s zijn Bibaboerderij, Green-Kids, Chuggington, Littlest Pet Shop, Hallo K3, Brandweerman Sam, Ernst & Bobbie en Chloe’s Toverkast. Daarnaast worden er ieder weekend diverse films uitgezonden. RTL Telekids startte in oktober 2010 en is inmiddels uitgegroeid tot een entertainment platform met een zender die dagelijks uitzendt op het kanaal van RTL 8, een 24 uurs-kanaal (RTL Telekids 24/7) bij alle grote kabelaars, de Telekids gemist app, online speelgoedwinkel (Telekids Toys), de Telekids tablet, een website, de Telekids Musical School en diverse evenementen.

Netherlands

TV guide - Monday, 29/04/24

00:05
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan bezoeken een park waar de grootste bomen ter wereld groeien, het Yosemite Park. De boeven krijgen ondertussen te maken met autopech, en de Baron stuurt B100 eropuit om benzine te gaan halen.
nl
00:35
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan beleven een avontuur als ze door de Death Valley reizen. Ze komen vast te zitten in de woestijn en hebben geen reservewater bij zich. De Baron, B100 en Handige Harry worden ondertussen gedwongen hun tocht lopend voort te zetten.
nl
01:05
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
In Las Vegas bekijken Bassie en Adriaan de vulkaanuitbarsting voor het Mirage Hotel.
nl
01:34
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Op hun reis door Amerika bezoeken Bassie en Adriaan het Wilde Westen. Ze komen in streken waar vroeger de cowboys en indianen leefden. Ze voelen zich net echte cowboys. Als er een wagen met passagiers wordt overvallen, wordt het wel erg spannend.
nl
02:01
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan reizen af naar Hollywood. Ze bezoeken de Hollywood Walk of Fame en rijden door Beverly Hills. Als ze een bungalow huren en Bassie een nat cementvloertje aantreft, kan hij het niet laten om zelf ook een afdruk achter te laten.
nl
02:29
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan reizen naar Monument Valley. Bassie raakt geïntrigeerd door de cultuur van de Navajo Indianen en besluit zelfs lessen te volgen om meer kennis op te doen. Hij leert ook hoe hij een regendans moet uitvoeren.
nl
02:57
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan reizen naar de Grand Canyon. Hierbij worden ze nog steeds achterna gezeten door de Baron, B100 en Handige Harry. Adriaan heeft een leuke verrassing voor Bassie, maar dit mondt uit in een onaangename verrassing voor de boeven.
nl
03:23
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan reizen door verschillende pretparken van Florida. De Baron en B100 volgen het tweetal door de parken, terwijl Harry vanuit zijn hotelkamer een vliegtuigje bestuurt met een onaangename verrassing voor de clown en acrobaat aan boord.
nl
03:50
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
De Baron wil wraak op Bassie en Adriaan en verstopt een pakje met een bom op Curaçao. Vervolgens lokt hij de vrienden naar het eiland. Hoewel ze het pakje vinden, gaat een ander ermee vandoor.
nl
04:18
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan zetten hun reis door de pretparken van Florida voort. Tijdens een bezoek aan Sea World zien ze niet alleen dolfijnen en orka's, maar ook de Baron en B100. Adriaan verzint een plan om de boeven te pakken te krijgen.
nl
04:46
Bassie en Adriaan
Een televisieserie voor kinderen over de avonturen en levens van een circusduo bestaande uit clown Bassie en acrobaat Adriaan, gespeeld door het echte circusduo Bas en Aad van Toor.
nl
04:53
Bassie en Adriaan
Een televisieserie voor kinderen over de avonturen en levens van een circusduo bestaande uit clown Bassie en acrobaat Adriaan, gespeeld door het echte circusduo Bas en Aad van Toor.
nl
04:59
Jabaloe
Sheriff Jack en Slampie ontdekken dat er in de saloon van moe Jabaloe een schat verborgen ligt. Sheriff Jack wil deze schat koste wat het kost voor hem houden. Al snel bedenkt hij een slim plannetje.
nl
05:12
Jabaloe
Bessy schrijft een toneelstuk en dwingt iedereen mee te doen. Zijzelf speelt de prinses die mag kussen met prins Joe. Sheriff is helemaal niet tevreden met zijn rol als boef. Hij wisselt zijn rol met die van Joe.
nl
05:25
Jabaloe
Slampie wint een ticket voor twee personen naar Las Vegas en moet dus één persoon kiezen om mee te nemen. Moe Jabaloe, sheriff Jack, Twinkly en Bessy overladen Slampie met cadeaus in de hoop dat zij dan mee mogen naar Las Vegas.
nl
05:36
Lolly Lolbroek
Lolly heeft een Verkleinfloepsmat ontvangen. Die kan voorwerpen verkleinen. Hubert gaat op de verkleinfloepsmat staan en stapt per ongeluk op de knop waardoor hij erg klein wordt. Helaas weet niemand hoe ze hem terug groot moeten maken.
nl
05:48
Lolly Lolbroek
Kara gaat Hubert helpen met de voorbereidingen voor de stand van de fanfare voor het dorpsfeest, maar er moet wel erg veel werk gedaan worden. Lolly geeft Kara de Kopieerfloepser zodat haar dubbelgangers haar kunnen helpen.
nl
06:01
Lolly Lolbroek
Lolly gebruikt de Pauzefloepser op haar luie dag. Maar dan zet Hubert Marx op pauze, tot grote ergernis van Kara die met hem gaat eten. Ze wil Marx terug normaal maken, maar laat de Pauzefloepser vallen.
nl
06:13
Piet Piraat
Stien heeft van Piraat Sterk een mooi hartje gekregen. Het is duidelijk dat de stoere piratenvrouw verliefd is. Maar het sieraad komt helaas in de verkeerde handen terecht. Steven Stil gaat de zee in om het rode hartje te zoeken.
nl
06:18
Daar Komt Dobus
Dobus belandt in de sporthal. Hij neemt een kijkje bij de turnles en is erg onder de indruk. De trainer denkt dat Dobus één van zijn leerlingen is en Dobus moet meedoen met de les.
nl
06:23
Zigby
Zigby voelt zich eenzaam omdat niemand met hem wil spelen. Hij besluit een opwind-pop te maken om hem gezelschap te houden. De apen steken hier echter een stokje voor en stelen de afstandbediening van de pop.
nl
06:34
Beertje Pol
Beertje Pol en zijn vriendjes gaan naar het strand om te genieten van een echt zonnige dag. De dag krijgt een interessante wending als ze met een zelfgemaakte waterfiets de zee op gaan.
nl
06:46
Mush Mush en de Zwammetjes
Puf moet de zomerpicknick organiseren maar kan moeilijk leiden. Het drietal gaat hem helpen door hem een fluitje te geven en te trainen, maar komen er al snel achter dat Puf is doorgedraaid in zijn nieuwe manier van doen.
nl
06:57
Super Caribou
Perry de bok en de mooie hinden hebben ruzie en nu is hun muziekgroep uit elkaar. Perry wil een andere kant op en de hinden werken aan een nieuw album. Zowel Perry als de hinden zijn geïnteresseerd in Bernard om hun act te versterken.
nl
07:08
Inspector Gadget
Gadget, Penny en Brain zijn op zoek naar De Verloren Diamantstad. Dr. Claw schakelt ondertussen de Koekoeksklokkenmaker in om de tijd te bevriezen bij een conferentie in St. Moritz.
nl
07:31
Ernst, Bobbie en de rest
Ernst en Bobbie lossen problemen op en beleven daarbij samen veel avonturen.
nl
07:43
Brandweerman Sam
Max leert de kinderen hoe ze buiten langzaam aardappels kunnen koken, maar door hun honger worden ze ongeduldig en beginnen de problemen.
nl
07:54
Bitz & Bob
Bitz heeft veel zin om haar heerlijke marmelade te serveren in het Jungle Café. Het wordt nog beter wanneer chefkok Madame Gourmet onverwachts arriveert. Als zij de marmelade lekker vindt, dan publiceert ze het recept misschien wel in haar kookboek.
nl
08:05
Dr. Panda
Dr. Panda schildert foto's met juni voor het Lentefestival. Een regenbui verpest hun foto's.
nl
08:14
Jul & Julia
Meneer Kaasgaaf wordt door zijn goede vriend, de Baron van Maasland tot Ementhaler, gevraagd om samen met Jul en Julia te passen op een echte kroon die wordt bewaard in zijn kasteel. Als de boeven erachter komen waarom het drietal het park verlaat, volgen zij hen naar het kasteel om de kroon te stelen. Mevrouw Suikerspin ruikt onraad en besluit een kijkje te gaan nemen op het kasteel. Bij haar aankomst blijkt al snel niet alles helemaal op rolletjes te lopen.
nl
08:21
Rainbow Ruby
Rainbow Ruby wordt danslerares om Ellie te helpen haar plankenkoorts te overwinnen. Een nieuwe fee genaamd Felicia blijft maar verstoppertje spelen, dus Rainbow Ruby bakt vers brood om haar naar buiten te lokken.
nl
08:45
Molang
Bij een opgraving merken Molang en Piu Piu dat het graven naar fossielen zwaar werk is, totdat ze een gigantische ontdekking doen.
nl
08:49
Sophie de giraf
In Sophie's kamer laat een toverlantaarn veel verlichte vormen op de muren verschijnen.
nl
08:52
Leren Met Jokie
Jokie en Jet leren de allerkleinsten onder andere tellen, vormen herkennen, kleuren benoemen en of iets groot of klein is.
nl
08:56
Remy & Boo
Remy is een avontuurlijk zesjarig meisje met een hele speciale beste vriend genaamd Boo. Samen ontdekken zij waar ze thuis horen in deze wereld en komen ze erachter dat er niks sterkers bestaat dan de band tussen goede vrienden.
nl
09:06
Teletubbies
Tinky Winky stopt Dipsy's hoed in een tas. Dan zuigt Noo-noo de tas op. De kinderen in het verhaaltje pakken hun tas voor een nachtje uit logeren en de Teletubbies doen een kofferdansje.
nl
09:20
Cocomelon
Het is Pasen en JJ en zijn vrienden besluiten om te gaan knutselen. Ze leren hierdoor een hoop nieuwe dingen bij.
nl
09:23
Sprookjesboom
Wolf is jarig en zit weer eens achter Roodkapje aan, maar hij kan haar niet vangen. Van de Fakir mag hij eens wens doen. Het loopt helaas niet zoals hij hoopte en hij krijgt een hongerige maag voor zijn verjaardag.
nl
09:28
Caillou
Caillou helpt een frambozenstruik te kweken. Papa bouwt een ijsbaan in de achtertuin. Caillou leert van een mug geen olifant te maken als hij de hik heeft.
nl
09:52
Mouk
Mouk en Chavapa vertellen over hun avontuur in Australië, waar ze een zandstorm meemaakten, hoe ze verdwaald raakten en waar ze naar sterren gingen kijken in het observatorium.
nl
10:05
Pingu
Moeder laat Pingu voor alle eieren zorgen die ze heeft gelegd.
nl
10:10
Bob de Bouwer
Bob en het team bouwen een funpark voor dinosauriërs, zodat mensen botten kunnen opgraven.
nl
10:23
Little Angel
Jantje krijgt een nieuwe speelgoedtrein, doet alsof hij een dappere astronaut is en bezoekt een pretpark met zijn familie. En dat is nog maar het begin.
nl
10:27
Little People
Eddie en Koby rennen door de achtertuin en doen alsof ze vliegtuigen zijn. Sofie en Eddie krijgen ruzie over waar ze heen moeten op hun avontuur.
nl
10:37
Florries draakjes
Drakenvriendje wil ook in de Drakenheuvels wonen. Hij is welkom bij alle draken. Maar bij Toet-Toet is er teveel herrie en bij Pom en Pom wordt er teveel gedanst. Ook bij Zoem-Zoem en bij Spetterspat gaat het mis. De vraag is waar hij kan gaan wonen.
nl
10:49
Ollie
Een race met papieren bootjes wordt heel competitief wanneer Ollie and Charles zich niet aan de regels houden.
nl
10:53
Fien & Teun TV
Fien en Teun beleven met hun dierenvriendjes de leukste avonturen op Avonturenboerderij Molenwaard. Zing en dans mee met je favoriete boertje en boerinnetje.
nl
11:17
Thomas de Stoomlocomotief
Als de gammele oude brug instort en Toby en Henrietta nog aan de andere kant van het ravijn staan, wordt uitvinder Ruth gevraagd om een nieuwe brug te bouwen. En snel!
nl
11:27
Super Wings
Jett en Mira vliegen naar Amphawa in Thailand en bezorgen een enorme taart bij een jongetje genaamd Phra. De taart is voor de verjaardag van zijn tante en ze vervoeren de taart op een vlot door de drijvende markt.
nl
11:41
Chuggington
De treintjes moeten leren hoe ze een moeilijke noodstop in de modder moeten maken.
nl
11:51
The Backyardigans
Pablo, Tyrone, en Uniqua gaan naar een oude villa, een spookhuis, om daar nietsvermoedende gasten de stuipen op het lijf te gaan jagen. Helaas is de eerste gast, Tasha, niet bang voor spoken. De drie vrienden moeten dus extra hun best doen.
nl
12:15
Zack and Quack
Zack en Quack gaan in de leer bij ninja's die meesters zijn in verstoppertje spelen. Zack neemt Fluffy mee op een diepzeeavontuur op zoek naar prachtige vissen die ze als huisdier kunnen nemen.
nl
12:38
Beertje Pol
Beertje Pol en zijn vriendjes gaan naar het strand om te genieten van een echt zonnige dag. De dag krijgt een interessante wending als ze met een zelfgemaakte waterfiets de zee op gaan.
nl
12:51
Rainbow Ruby
Ruby wordt dierenarts. Ruby wordt zeebioloog om een gewonde babydolfijn te helpen.
nl
13:15
Brandweerman Sam
Elvis en Mike maken ruzie over hoe een liedje gaat, en de band gaat uit elkaar.
nl
13:25
Jacob Dubbel
Nadat hij hoge cijfers heeft gehaald voor een aardrijkskundequiz, wordt Jacob gekozen om deel uit te maken van het team van zijn school voor een triviawedstrijd op de nationale televisie.
nl
13:49
Enchantimals
Als Felicity en Sage besluiten om een van Bree's recepten te bakken, is het resultaat niet geslaagd.
nl
13:59
Strawberry Shortcake's Berry Bitty Avonturen
Strawberry heeft moeite om de beste gastvrouw te zijn als ze een slechte gast moet ontvangen.
nl
14:22
Troetelbeertjes: Welkom in Troetelland
Wonderheart wil graag aan iemand vertellen over de feitjes die ze heeft geleerd, maar niemand wil luisteren. Als vervolgens Riley allerlei leugens vertelt, luisteren de beertjes ineens wel.
nl
14:44
My Little Pony
Wanneer de Jonge Zes de roep van de Boom van Harmonie horen en ernaartoe rennen, zien ze dat hij volledig is vernietigd. Nu is het hun taak om een passend monument voor de boom te maken. Ze willen een herinneringsplek maken.
nl
15:07
Barbie Dreamtopia
In hun tuin ontdekken Chelsea en Barbie een vreemde pot met zaadjes. In gedachten reist Chelsea af naar Sweetville, waar iedereen hun gewassen aan het planten is voor de grote markt.
nl
15:18
Monchhichi
Er is een standbeeld opgericht ter ere van de Grote Monchhichi-viering. Aikor overtuigt Twig ervan dat het standbeeld haar zal aanstellen als 'Grote Ceremonieorganisator', maar ze moet in ruil daarvoor een Gloeiend Fruit geven.
nl
15:29
Lassie
Er is een diefstal gepleegd op de archeologische vindplaats van het park. Zoë en Erwin gaan op onderzoek uit.
nl
15:54
The Jungle Book
Wanneer Mowgli wordt aangevallen door Tabaqui, schiet Rikki-Tikki-Tavi hem te hulp. De dieren plagen Mowgli omdat hij niet dapper genoeg is.
nl
16:06
Mush Mush en de Zwammetjes
Puf moet de zomerpicknick organiseren maar kan moeilijk leiden. Het drietal gaat hem helpen door hem een fluitje te geven en te trainen, maar komen er al snel achter dat Puf is doorgedraaid in zijn nieuwe manier van doen.
nl
16:20
Peter Pan
De piraten morren dat er nergens een schat te vinden is. Haak doet een wens bij de Fluisterboom, dat alles wat hij aanraakt in goud verandert.
nl
16:44
Polly Pocket
Wanneer Polly Pocket een magisch medaillon vindt waardoor ze kan krimpen, ontdekt ze dat klein zijn geen beperking is. Integendeel, het is haar grootste sterkte! Met haar nieuwe krachten beleeft ze grote avonturen en kan ze een verschil maken voor haar én haar beste vrienden.
nl
17:07
Mia and Me
Mia heeft voor school een tuinieropdracht. Plots wordt ze naar Centopia geroepen. Een deel van de trumptus ligt op de hoge Windrotsen. Mia bezeert haar vleugel en kan er niet heen. Een draak die vroeger met Onchao speelde, helpt haar gelukkig.
nl
17:31
LEGO Friends: Girls on a Mission
Een poging om de schuldige graffiti-artiest te vinden, brengt de meisjes naar het bos. Daar komen ze erachter dat er een bosbrand gaande is.
nl
17:43
Bitz & Bob
Bitz bouwt een huisje voor de geitjes van Bo, en ze bouwt ook nog een huisje voor drie kleine biggetjes. Dit huisje is zo stevig dat het de wolf niet zal lukken om het omver te blazen.
nl
17:53
5MinutenShow
Kinderen voeren grappige spelopdrachten uit om de gemeente schoon te houden. De meeste opdrachten hebben te maken met zwerfafval en afvalscheiding. Als ze slagen in hun opdracht, winnen ze een prijzenpakket.
nl
18:01
Blinky Bill
Greenpatch haalt zijn beste Schotse versiering boven als Blinky's oom, Roddy McBill, overkomt uit Schotland. Maar niet iedereen is tevreden met de Schotse gast: Cranky besluit de McCranks uit te roepen tot de beste Schotse clan, dapperder dan de McBills! De strijd barst los en er wordt een wedstrijd in de vorm van Highland Games opgezet om uit te maken wie er waardig genoeg is om een kilt te dragen.
nl
18:15
Vlady & Miró
Vlady wordt gedwongen om opnieuw haar toevlucht te nemen tot de dromenvanger als Mirò weer snurkt.
nl
18:21
Super Caribou
Perry de bok en de mooie hinden hebben ruzie en nu is hun muziekgroep uit elkaar. Perry wil een andere kant op en de hinden werken aan een nieuw album. Zowel Perry als de hinden zijn geïnteresseerd in Bernard om hun act te versterken.
nl
18:32
LEGO DreamZzz
Broer en zus Mateo en Izzie worden vanuit de echte wereld getransporteerd naar een droomdimensie, waar een gemene koning de macht probeert te grijpen.
nl
18:55
Arthur en de Minimoys
Tijdens een bezoek aan McSluw blijkt dat hij namaakzwaarden maakt. Maar wanneer Arthur het échte zwaard kwijtraakt, maken deze namaakzwaarden de zoektocht naar het echte zwaard alleen maar moeilijker.
nl
19:20
Bakugan: Battle Planet
Op de vlucht en met slinkende opties wenden de AO zich tot Shuns vader, Ichiro Kazami, voor hulp.
nl
19:32
Redakai
Ky en Maya moeten Boomer redden voordat een vulkaan uitbarst en alles vernietigt.
nl
19:55
LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: Sons of Garmadon
De ninja's roepen de hulp in van de politiecommissaris van Ninjago in een poging om Lloyd te redden en Harumi te stoppen in haar pogingen om de boosaardige Garmadon weer tot leven te roepen.
nl
20:16
Transformers: Cyberverse
De Autobots geven een feestje om hun recente overwinning te vieren, maar het loopt volledig uit de hand in een oncontroleerbare vechtpartij.
nl
20:26
Rox
Spelers in het Metropole Casino winnen de jackpot en worden meteen aangevallen door gewelddadige overvallers. De kolonel vraagt Team Rox om een einde te maken aan deze golf van roofovervallen.
nl
20:51
Jabaloe
De cowboys vernielen per ongeluk de nieuwe, heel speciale hoed van sheriff Jack en durven hem dat niet te vertellen. Joe beslist om naar Vegas te gaan om daar een identieke hoed te kopen, maar de tijd dringt.
nl
21:05
Lolly Lolbroek
Lex heeft Verjongfloepssap gemaakt. Het maakt rot fruit weer lekker en vers. Hubert komt zijn speech voorlezen en drinkt per ongeluk van het sap. Hierdoor verandert hij terug in een baby, maar dan in het lichaam van een volwassene.
nl
21:17
Gadget en de Gadgetinis
Penny wendt zich tot haar oude vriend Brains om haar te helpen de politieman te vinden.
nl
21:38
Gadget en de Gadgetinis
Claw neemt Gadgets nieuwe cyborg-partner over om te gebruiken in een complot.
nl
21:59
Dennis de Bengel
Ruff steelt de pet van een agent; Dennis steelt het huis van Mr. Wilson; Margaret zet een limonadekraampje op om te wedijveren met dat van Dennis.
nl
22:21
Dennis de Bengel
Dennis kan zijn huis niet in; Dennis ontmoet zijn held; Ruff wordt beschuldigd.
nl
22:42
Dennis de Bengel
George rijdt per ongeluk over Dennis' fiets; Dennis, Joey en Margaret rijden op de mijntrein; de hele bende is uitgenodigd op Margaret's verjaardagsfeestje.
nl
23:04
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
De Baron wil wraak op Bassie en Adriaan en verstopt een pakje met een bom op Curaçao. Vervolgens lokt hij de vrienden naar het eiland. Hoewel ze het pakje vinden, gaat een ander ermee vandoor.
nl
23:32
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan zetten hun reis door de pretparken van Florida voort. Tijdens een bezoek aan Sea World zien ze niet alleen dolfijnen en orka's, maar ook de Baron en B100. Adriaan verzint een plan om de boeven te pakken te krijgen.
nl

TV guide - Tuesday, 30/04/24

00:00
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan zijn op de hoogte van de aanwezigheid van de Baron, B100 en Handige Harry in Amerika. De boeven voelen zich daar veilig, omdat ze er niet gearresteerd kunnen worden. Adriaan wil de boeven in de val laten lopen.
nl
00:28
Bassie en Adriaan: De Verdwenen Kroon
De Baron, Vlugge Japie en B2 stelen een kostbare kroon uit een museum nadat ze uit de gevangenis ontsnapt zijn. Bassie en Adriaan gaan echter hen aan om de kroon veilig te stellen en de boeven naar de politie te brengen.
nl
00:52
Bassie en Adriaan: De Verdwenen Kroon
De Baron, Vlugge Japie en B2 stelen een kostbare kroon uit een museum nadat ze uit de gevangenis ontsnapt zijn. Bassie en Adriaan gaan echter hen aan om de kroon veilig te stellen en de boeven naar de politie te brengen.
nl
01:18
Bassie en Adriaan: De Verdwenen Kroon
De Baron, Vlugge Japie en B2 stelen een kostbare kroon uit een museum nadat ze uit de gevangenis ontsnapt zijn. Bassie en Adriaan gaan echter hen aan om de kroon veilig te stellen en de boeven naar de politie te brengen.
nl
01:39
Bassie en Adriaan: De Verdwenen Kroon
De Baron, Vlugge Japie en B2 stelen een kostbare kroon uit een museum nadat ze uit de gevangenis ontsnapt zijn. Bassie en Adriaan gaan echter hen aan om de kroon veilig te stellen en de boeven naar de politie te brengen.
nl
02:03
Bassie en Adriaan: De Verdwenen Kroon
De Baron, Vlugge Japie en B2 stelen een kostbare kroon uit een museum nadat ze uit de gevangenis ontsnapt zijn. Bassie en Adriaan gaan echter hen aan om de kroon veilig te stellen en de boeven naar de politie te brengen.
nl
02:26
Bassie en Adriaan: De Verdwenen Kroon
De Baron, Vlugge Japie en B2 stelen een kostbare kroon uit een museum nadat ze uit de gevangenis ontsnapt zijn. Bassie en Adriaan gaan echter hen aan om de kroon veilig te stellen en de boeven naar de politie te brengen.
nl
02:51
Bassie en Adriaan: De Verdwenen Kroon
De Baron, Vlugge Japie en B2 stelen een kostbare kroon uit een museum nadat ze uit de gevangenis ontsnapt zijn. Bassie en Adriaan gaan echter hen aan om de kroon veilig te stellen en de boeven naar de politie te brengen.
nl
03:15
Bassie en Adriaan: De Verdwenen Kroon
De Baron, Vlugge Japie en B2 stelen een kostbare kroon uit een museum nadat ze uit de gevangenis ontsnapt zijn. Bassie en Adriaan gaan echter hen aan om de kroon veilig te stellen en de boeven naar de politie te brengen.
nl
03:40
Bassie en Adriaan: De Verzonken Stad
Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop.
nl
04:04
Bassie en Adriaan: De Verzonken Stad
Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop.
nl
04:29
Bassie en Adriaan: De Verzonken Stad
Bassie en Adriaan gaan op vakantie in Griekenland, waar Bassie een mysterieuze steen met vreemde tekens vindt. Ze gaan op zoek naar de betekenis. Ondertussen zijn De Baron, B2 en Vlugge Japie uit de gevangenis ontsnapt en ook in Griekenland.
nl
04:54
Bassie en Adriaan
Een televisieserie voor kinderen over de avonturen en levens van een circusduo bestaande uit clown Bassie en acrobaat Adriaan, gespeeld door het echte circusduo Bas en Aad van Toor.
nl
04:59
Jabaloe
Wanneer sheriff Jack ontdekt dat Bessy in horoscopen gelooft, beslist hij om er handig gebruik van te maken. Hij zet alle middelen in om Bessy te laten geloven dat hij de grote liefde van haar leven is.
nl
05:12
Jabaloe
Joe is verliefd op cowgirl Wendy, maar Bessy is weer verliefd op Joe. Bessy wil Joe vragen voor het cowboybal en om hem jaloers te maken liegt ze dat ze ook een vriend heeft: Cowboy Bill. Al snel raakt Bessy verstrikt in haar leugens.
nl
05:26
Lolly Lolbroek
Lolly breekt per ongeluk de vaas voor Leontien. Hubert had deze nog wel gekocht voor hun 40e huwelijksverjaardag. Gelukkig heeft Lex Floepslijm gestuurd. Die werkt echter wat te goed, want Lolly, Kara en Marx plakken aan alles vast.
nl
05:39
Lolly Lolbroek
Hubert moet een speech voorbereiden voor de fanfare. Hij verwart de Musicalfloepser echter met een muntspray, en kan plots niet stoppen met zingen en dansen. Zo kan hij zijn speech natuurlijk niet houden. De kinderen moeten een oplossing zoeken.
nl
05:51
Lolly Lolbroek
Marx heeft zich gesneden en jammert over zijn pijnlijke vinger. Hij gaat liggen en wil dat Kara en Lolly hem bedienen. Wanneer hij zijn zin niet krijgt, hypnotiseert hij Kara met de meesterfloepser zodat ze alles voor hem doet.
nl
06:03
Piet Piraat
Piet Piraat vindt dat Berend veel te weinig weet om een goede piraat te zijn. Daarom geeft hij Berend een studieboek waarin alles staat wat een echte piraat moet weten.
nl
06:08
Piet Piraat
Piet ontvangt een brief van zijn vriend. Die vraagt aan Piet of hij een tijdje voor Liesje kan zorgen. Volgens Piet is Liesje de mooie dochter van piraat Grijsbaard en hij ziet het natuurlijk wel zitten om een poosje voor die lieve meid te zorgen...
nl
06:13
Daar Komt Dobus
De directrice heeft haar enkel verzwikt en moet dringend naar de dokter. Gelukkig is Dobus in de buurt om in te springen. Hij vervangt de directrice tot ze terug is.
nl
06:18
Zigby
Zigby heeft weer een nieuw idee: hij wil een toneelstuk maken. Hij besluit audities te houden, maar het vinden van een hoofdrolspeelster is erg moeilijk. De zebra kan maar niet kiezen tussen zijn beste vriendinnen Vicky en Celeen.
nl
06:29
Beertje Pol
Wanneer een arme wasbeer zijn favoriete hoed op zee verliest, besluiten Beertje Pol en Pingo hun diepzeeduikhelmen te testen om de hoed terug te krijgen.
nl
06:41
Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit, Mush-Mush en Chep zijn aan het bespreken op welke Zwammer ze later willen lijken. Mush-Mush kiest Starmush, maar heeft eigenlijk geen idee wat hij doet in het dagelijks leven. Hij besluit met Starmush mee te lopen om te zien wat hij doet.
nl
06:52
Super Caribou
Bernard de eekhoorn is er helemaal klaar mee dat hij steeds als klein en schattig wordt gezien. Hij vertrekt richting het hele enge bos om daar een leven in het wild te gaan leiden.
nl
07:03
Inspector Gadget
Gadget, Penny en Brain reizen naar het Canadese noordpoolgebied om een stad met gelukkige Gadget-fans te bezoeken, en MAD organiseert een schoolreünie voor Gadget en zijn vriendjes.
nl
07:26
Ernst, Bobbie en de rest
Als Ernst en Bobbie de dieren voeren, geeft Bobbie popcorn aan het geitje. Hij weet niet dat het geitje daar niet goed tegen kan en het diertje wordt ziek. Ernst en Bobbie vragen de dierenarts om raad.
nl
07:36
Brandweerman Sam
Wanneer Annie twee wilde zwijnen probeert te vervoeren, ontsnapt een van hen. Ze springt hem achterna in de rivier om hem tegen te houden, maar ze moeten allebei gered worden.
nl
07:51
Bitz & Bob
Er is een grote race en Bob is vastbesloten om die te winnen en zo een mooie bokaal te veroveren. Maar dan slaat het noodlot toe, als tijdens de race zijn wagen uit elkaar begint te vallen.
nl
08:02
Dr. Panda
Mei Mei vraagt Dr. Panda om de kippen te fotograferen als traktatie voor Moo.
nl
08:11
Jul & Julia
Meneer Kaasgaaf wordt door zijn goede vriend, de Baron van Maasland tot Ementhaler, gevraagd om samen met Jul en Julia te passen op een echte kroon die wordt bewaard in zijn kasteel. Als de boeven erachter komen waarom het drietal het park verlaat, volgen zij hen naar het kasteel om de kroon te stelen. Mevrouw Suikerspin ruikt onraad en besluit een kijkje te gaan nemen op het kasteel. Bij haar aankomst blijkt al snel niet alles helemaal op rolletjes te lopen.
nl
08:19
Rainbow Ruby
Rainbow Ruby wordt piloot om Chirpee te helpen vliegen. En helpt een vriendin een jurk te repareren.
nl
08:43
Molang
Tijdens een ijshockeywedstrijd komen Molang, Piu Piu en hun vriendjes in gevaar als het ijs op het bevroren meer begint te kraken.
nl
08:46
Sophie de giraf
Het is tijd om te zingen en de teksten te onthouden terwijl je plezier hebt.
nl
08:49
Leren Met Jokie
Jokie en Jet leren de allerkleinsten onder andere tellen, vormen herkennen, kleuren benoemen en of iets groot of klein is.
nl
08:56
Remy & Boo
Remy en haar vriendjes raken steeds hogerop bij hun scoutingvereniging. Maar als Boo moeite heeft om een bepaalde taak te volbrengen, werkt iedereen samen om te zorgen dat niemand achterop raakt.
nl
09:06
Teletubbies
De Teletubbies tellen tot vier, vier Teletubbies, vier bloemen en vier stuks Tubbietoast. In het verhaaltje helpen twee zusjes hun vader het cijfer vier op de voordeur te schroeven.
nl
09:20
Cocomelon
Leer alles over het repareren van verschillende dingen met JJ en zijn vrienden.
nl
09:24
Sprookjesboom
In het sprookjesbos beleven de sprookjesfiguren samen de grappigste en spannendste avonturen. Er wordt gezongen en gedanst.
nl
09:28
Caillou
Caillou leert hoe belangrijk het is om zich aan de veiligheidsregels te houden. Caillou leert hoe belangrijk het is om je handen te wassen. Caillou en zijn klasgenootjes ruimen achter zichzelf op.
nl
09:52
Mouk
Mouk en Chavapa zijn in Argentinië, waar ze Chaco ontmoeten, een cowboy (in Argentinië bekend als een gaucho). Het is zijn taak om zijn kudde bijeen te brengen en zijn koeien terug naar zijn ranch te brengen.
nl
10:04
Pingu
Pingy voelt zich steeds meer buitengesloten wanneer Pinga wordt geboren.
nl
10:10
Bob de Bouwer
Leo wil zelf een metselklus aanpakken, maar als het misgaat moet Bob te hulp schieten. Ondertussen ruimt Muck de tuin op en hoopt dat hij een certificaat krijgt voor zijn goede werk.
nl
10:22
Little Angel
Baby John ontdekt het belang van samenwerking als hij om de beurt met zijn vriendjes speelt in de speeltuin.
nl
10:26
Little People
Mia beweert Queen of the Backyard Stage te zijn, terwijl Eddie beweert King of the Swings te zijn.
nl
10:37
Florries draakjes
Zoem-Zoem houdt een luchtshow, terwijl Drakenvriendje en Florrie in de verkeerstoren zitten om hem te leiden. Florrie gaat even weg en dan gaat alles mis. Zoem-Zoem krijgt iets in zijn ogen. De vraag is hoe ze hem veilig aan de grond kunnen krijgen.
nl
10:49
Ollie
Charles wil wat tijd voor zichzelf, maar dat is lastig met Ollie en Mabel in de buurt.
nl
10:53
Fien & Teun TV
Fien en Teun beleven met hun dierenvriendjes de leukste avonturen op Avonturenboerderij Molenwaard. Zing en dans mee met je favoriete boertje en boerinnetje.
nl
11:16
Thomas de Stoomlocomotief
Yong Bao vertelt Thomas het verhaal over hoe hij aan de afbeelding van een tijger komt.
nl
11:27
Super Wings
Een meisje op de Paaseilanden vraagt de Super Wings om gigantische helikopterpetjes te maken voor de Moai standbeelden vlakbij haar huis. Maar dan gaat het harder waaien en veranderen de Moai in helikopters.
nl
11:40
Chuggington
Brewster bezorgt voedsel naar het safaripark, en heeft niet door dat er een aap op zijn trein zit.
nl
11:50
The Backyardigans
Pablo, Tasha en Uniqua zijn cowboys die op zoek gaan naar de dief van Uniquas springtouw. Onderweg ontmoeten ze cowboy Tyrone. Tyrone is op weg naar Texas en hoopt onderweg de eigenaar te vinden van een springtouw dat hij heeft gevonden.
nl
12:14
Zack and Quack
Zack geeft elk van zijn vrienden een ballon voor vriendschapsdag, maar die van Quack waait weg; een ruimte-atleet landt in Zacks achtertuin.
nl
12:37
Beertje Pol
Wanneer een arme wasbeer zijn favoriete hoed op zee verliest, besluiten Beertje Pol en Pingo hun diepzeeduikhelmen te testen om de hoed terug te krijgen.
nl
12:50
Rainbow Ruby
De dorpelingen worden gealarmeerd door de vogels die op hun haar landen. Rainbow Ruby wordt hoedenontwerpster om stijlvolle hoeden te maken waarop de vogels kunnen neerstrijken.
nl
13:14
Brandweerman Sam
De brandweer strijdt in een voetbalwedstrijd tegen de inwoners van Piekepolder.
nl
13:24
Jacob Dubbel
De school van Jacob houdt een inzamelingsactie om de gymzaal opnieuw te kunnen openen.
nl
13:48
Enchantimals
Danessa laat zich door Patter omtoveren tot een regelrechte fashionista. Ze beseft dat je niet zo makkelijk iedereen blij kan maken.
nl
13:58
Strawberry Shortcake's Berry Bitty Avonturen
Shortcake en haar vrienden doen mee aan een wedstrijd om een wereldrecord te breken en een leuke vakantie voor Berrykin Bloom te winnen.
nl
14:21
Troetelbeertjes: Welkom in Troetelland
De beertjes kunnen altijd erg goed samen werken, totdat zij een schatkaart ontdekken. De beertjes gaan individueel op zoek met het doel de schat als eerste te vinden. Ze komen er al gauw achter dat ze de schat alleen kunnen vinden als ze samenwerken.
nl
14:43
My Little Pony
Twilight en Shining Armor staan al lang tegenover elkaar als rivalen. Ze besluiten het tegen elkaar op te nemen, om deze rivaliteit eindelijk los te laten. Ze merken dat er naast hen nog meer concurrenten zijn.
nl
15:06
Barbie Dreamtopia
Animatiereeks over Barbie en haar vrienden die in het betoverende Dreamtopia wonen.
nl
15:18
Monchhichi
Glitter steelt een Tsuru met elixer en geeft het aan Aikor. De tovenaar verandert hem in een gigantische Tsuru en neemt hem mee naar de Droomboom om wat Glowing Fruits te stelen.
nl
15:29
Lassie
Zoë doet mee aan de jaarlijkse bosbessentaartbakwedstrijd. Samantha heeft zich ook aangemeld en Zoë is bang om te falen. Na een wilde bosbesplukrace staat Zoë op het punt het op te geven. Maar dan grijpt Lassie in.
nl
15:54
The Jungle Book
Mowgli daagt Phaona uit om te laten zien wie het dapperst is. Maar door de apenstreken van Mani is dat een moeilijke opgave.
nl
16:08
Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit, Mush-Mush en Chep zijn aan het bespreken op welke Zwammer ze later willen lijken. Mush-Mush kiest Starmush, maar heeft eigenlijk geen idee wat hij doet in het dagelijks leven. Hij besluit met Starmush mee te lopen om te zien wat hij doet.
nl
16:22
Peter Pan
Een spannende schattenjacht van de indianen loopt uit op een strijd tussen de meiden en de jongens.
nl
16:46
Polly Pocket
Polly en haar vriendinnen hebben een dierenclub opgericht op school, maar niemand lijkt geïnteresseerd. Polly gaat op zoek naar bijzondere dieren om nieuwe leden te werven, maar dat gaat helemaal mis.
nl
17:08
Mia and Me
Mia helpt Vincent met het verkopen van dozen chocola, zodat hij een computer kan winnen. Mia ontdekt dat Yuko en Mo liever even zonder haar zijn en gaat zelf op zoek naar een verdwenen trumptusstuk.
nl
17:33
LEGO Friends: Girls on a Mission
Dr. Alvah wil de kunstenaarsbuurt slopen. De meiden organiseren samen met Pranksy een demonstratie. Olivia twijfelt of ze het protest zal steunen, omdat ze fan is van dr. Alvah.
nl
17:45
Bitz & Bob
Purl en Bitz geven een feestje voor Bob en Bevel. Er is van alles te doen, van limbodansen tot een spel met pijl en boog. Er is ook goede muziek en lekker eten. Er is echter een probleem. Purl en Bitz zijn vergeten om Bob en Bevel ook uit te nodigen.
nl
17:55
5MinutenShow
Kinderen voeren grappige spelopdrachten uit om de gemeente schoon te houden. De meeste opdrachten hebben te maken met zwerfafval en afvalscheiding. Als ze slagen in hun opdracht, winnen ze een prijzenpakket.
nl
18:02
Blinky Bill
Cranky wil dat het stil is in Greenpatch. Daarom zorgt hij ervoor dat de kinderen op de schroothoop gaan spelen. Zodra ze daar zijn, wordt de brug afgebroken en zitten ze vast.
nl
18:15
Vlady & Miró
Om eindelijk in slaap te kunnen vallen, bouwt Vlady een speciale draaiende machine.
nl
18:22
Super Caribou
Bernard de eekhoorn is er helemaal klaar mee dat hij steeds als klein en schattig wordt gezien. Hij vertrekt richting het hele enge bos om daar een leven in het wild te gaan leiden.
nl
18:33
LEGO DreamZzz
Het was niet zomaar een droom! Mateo, Izzie en Z-Blob gaan terug om Cooper te redden, ontmoeten een onverwachte medestander en leren hun bijzondere nieuwe krachten kennen.
nl
18:55
Oggy en de Kakkerlakken
De zus van Jack laat haar baby voor een dagje bij Oggy achter.
nl
19:02
Arthur en de Minimoys
Wanneer Arthur, Selenia en Betameche een voorraad gloep halen bij McSluw, komt Betameche per ongeluk in een van de kruiken terecht. Zo ontdekt hij een plan van de Seides. Nu moet hij nog weten te ontsnappen.
nl
19:27
Bakugan: Battle Planet
Masato valt aan, maar de AO realiseert zich al snel dat Ichiro een Golden Bakugan gevangen houdt.
nl
19:40
Redakai
Het Stax-team vliegt naar de Middellandse Zee op zoek naar een Kairu-afzetting. Wanneer de drie vrienden aankomen, zijn ze tot hun verbazing getuige van enorme explosies onder water.
nl
20:04
LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: Sons of Garmadon
Net als de ninja's denken dat ze met succes de boel gered hebben, keert Garmadon terug. Hij bevrijdt Harumi en zij moedigt hem aan om datgene te veroveren dat altijd in zijn weg stond. Daarmee doelt zij op Garmadons zoon Lloyd.
nl
20:25
Transformers: Cyberverse
Hot Rod neemt Bumblebee en Cheetor mee om te ruimtesurfen door een asteroïden veld. Daar komen ze Sharkticons tegen.
nl
20:35
Rox
Een bende criminelen schakelt de controletoren van de nationale luchthaven tijdelijk uit. Ze eisen de vrijlating van een zware crimineel. Team Rox komt er snel achter dat een sterke magneet de computers van een afstand beïnvloedt.
nl
20:59
Jabaloe
In Jabaloe Town moet voor het eerst een burgemeester verkozen worden. Zowel Sheriff Jack als Twinkly stelt zich kandidaat. Slampie helpt Twinkly met zijn campagne en Moe werpt zich op als campagneleider van Sheriff Jack.
nl
21:14
Lolly Lolbroek
Marx schrijft een liefdesbrief naar Sylvie. Kara heeft daardoor liefdesverdriet. Lolly besluit om de Gevoelfloepser te gebruiken zodat Marx verliefd wordt op Kara. Dat loopt echter helemaal fout, en Marx en Hubert worden verliefd op Koko.
nl
21:26
Gadget en de Gadgetinis
Gadget en de Gadgetini's beschermen de sportieve erfgenaam van de alkalinebatterijkoning.
nl
21:48
Gadget en de Gadgetinis
Claw is van plan de Bank of Scotland te overvallen met de hulp van een rattenvanger.
nl
22:09
Dennis de Bengel
De Wilsons nemen Dennis mee naar een Japans dorp; Wilson heeft een sessie met zijn psychiater; George en zijn buurman, Tompkins, krijgen uiteindelijk grote ruzie.
nl
22:30
Dennis de Bengel
Ruff gebruikt de schilderspullen van Mr Wilson; Dennis, Joey en Ruff worden getransporteerd naar Dog City; PeeBee maakt een nieuwe formule waardoor dingen enorm groeien.
nl
22:52
Dennis de Bengel
Ruff vernielt per ongeluk zijn hondenhok; Professor Mentalapse neemt ze mee terug naar de ronde tafel van Koning Arthur; Mr Wilson krijgt de hik.
nl