Film1 Action

Film1 Action

Hier komen de liefhebbers van bloedstollende achtervolgingen, zenuwslopende thrillers, angstaanjagende horror, spannende mysteries en duizelingwekkende science fiction ruimschoots aan hun trekken. Voor een avond vol spanning en sensatie zap je naar Film1 Action.

Netherlands

TV guide - Saturday, 27/04/24

00:55
The Passionate Three
Vanessa Decker, Jayden en Pavlos hebben een gepassioneerd trio en smelten samen tot één.
nl
01:35
Before The Wedding
Kira gaat trouwen met haar grote liefde Aaron. De twee verzinnen een plan en besluiten geen seks te hebben tijdens de weken in aanloop naar hun trouwdag.
nl
03:10
Unearth
Twee naburige boerenfamilies in Pennsylvania hebben het financieel zwaar te verduren. Ze komen op gespannen voet te staan wanneer een van hen ervoor kiest hun land te verhuren aan een olie- en gasbedrijf. Te midden van toenemende spanning gaan de boringen naar gas verder en wordt iets dat lang, diep onder het aardoppervlak verborgen was losgelaten, met gruwelijke gevolgen.
nl
04:45
Sanctum
Tijdens hun missie om de grootste onderwatergrot ter wereld te verkennen, raken grotduikers Frank McGuire en Carl Hurley verstrikt in een storm die hen vasthoudt in de grot. Het team is in paniek en wanhopig op zoek naar een uitweg.
nl
06:30
The Last Son
Bij het horen van de voorspelling van een waarzegster dat hij zal worden vermoord door een van zijn kinderen, begint een revolverheld op jacht te gaan naar zijn nakomelingen.
nl
08:05
Dark Web: Cicada 3301
Connor, een geniale hacker, stuit tijdens een van zijn illegale computerkraken op een verborgen bericht van een geheim genootschap dat zich Cicada 3301 noemt. Cicada blijkt achter de schermen een gigantische macht over de hele wereld te hebben. Connor raakt betrokken bij een levensgevaarlijke, geheime strijd tussen het genootschap en de Amerikaanse geheime dienst NSA. Wat begon als een intrigerend mysterie verandert al snel in een gevecht op leven en dood.
nl
09:50
Death in Texas
Om een levertransplantatie voor zijn moeder te kunnen bekostigen, daalt ex-gevangene Billy Walker opnieuw af in de onderwereld van Texas en bindt hij de strijd aan met een meedogenloze gangster.
nl
11:30
Door Mouse
Mouse is een eigengereide jonge meid, die om bij te verdienen werkt als stripteasedanseres in een dubieuze nachtclub. Wanneer een aantal danseressen verdwijnt denkt Mama, de clubeigenaar, dat ze vertrokken zijn naar een andere club. De politie heeft al helemaal geen interesse, dus besluit Mouse zelf op onderzoek uit te gaan. Geholpen door haar 'goede vriend', de mega-knappe hunk 'Ugly', ontdekt ze een ondergronds netwerk van mensenhandelaren.
nl
13:10
Monsters of Man
Een robotfabrikant en een corrupte CIA-agent laten vier gevechtsrobots los in de jungle, waar een drugslaboratorium zou moeten zitten. Het vermeende drugslab blijkt echter een onschuldig dorpje. Er volgt een dodelijk slachting, die door zes dokters wordt gezien. Aangezien zij de enige getuigen zijn, worden de robots ingezet om de dokters op te jagen. Een dodelijk kat-en-muisspel volgt.
nl
15:20
House at the End of the Street
Een gescheiden vrouw en haar dochter komen erachter dat ze zijn verhuisd naar een huis waar een meisje haar ouders heeft vermoord en vervolgens is verdwenen, terwijl een broer de enige overlevende is.
nl
17:00
American Night
Een legendarisch en verloren gewaand kunstwerk van Andy Warhol vormt de inzet van een harde en bloedige strijd tussen ex-vervalser annex kunsthandelaar en een meedogenloze maffiabaas.
nl
19:05
The Grey
Na een vliegtuigcrash in Alaska, moeten de overlevers vechten voor hun leven in de wildernis, maar een roedel wolven maakt hen dit zo moeilijk mogelijk.
nl
21:00
The Last Victim
Een lokale sheriff achtervolgt een groep moderne bandieten nadat ze een gruwelijke misdaad hebben begaan in een stadje in het zuidwesten. Wanneer een professor en haar man de criminelen kruisen, komen ze in een spiraal van vergelding terecht.
nl
22:50
The Lair
Wanneer Royal Air Force-piloot Kate boven Afghanistan wordt neergeschoten, zoekt ze haar toevlucht in een verlaten ondergrondse bunker. Daar vindt ze dodelijke, door mensen gemaakte biologische wapens: half mens, half buitenaards.
nl

TV guide - Sunday, 28/04/24

00:25
Wet! 1
Water stroomt over hun hete, sexy lichamen, maar alles wat ze zien en voelen is liefde en passie.
nl
01:00
Wet! 2
Deze koppels genieten van seks als het regent om deze ervaring van hun bucketlist te kunnen strepen.
nl
01:30
Wet! 3
Water stroomt over hun hete lichamen, maar alles wat ze zien en voelen is liefde en passie.
nl
02:00
Fairytale Garden
Welkom in de dromen van een engel waarin ze de seksuele escapades van haar gasten bespioneert.
nl
03:40
While We Sleep
Nadat de dertienjarige Cora een gemene grap uithaalt op een feestje, merken haar ouders dat ze zich steeds vreemder begint te gedragen. Ze blijkt aan een slaapstoornis te lijden en heeft last van nachtmerries. De familie huurt een radioloog in om achter de oorzaak van de enge dromen te komen. Dat lukt, maar deze blijkt gruwelijker te zijn dan de dromen zelf.
nl
05:10
Piranha 3DD
Niemand is veilig voor een school prehistorische vleesetende vissen die hun vlijmscherpe tanden in de klanten zetten in de populairste attractie van de zomer, het Big Wet Water Park.
nl
06:30
Daughter of the Wolf
Clair Hamilton is een Black Ops commando, die een fortuin erft wanneer haar vader komt te overlijden. Dit nieuws blijkt uitgelekt te zijn, want een groep gewelddadige criminelen ontvoeren Clairs dertienjarige zoon Charlie en eisen precies het bedrag van de erfenis aan losgeld. Clair gebruikt al haar gevechtservaring om de kidnappers op te sporen en uit te schakelen. Haar jacht leidt haar diep in het hooggebergte aan de Amerikaans-Canadese grens.
nl
07:55
Old Henry
Een man en zijn zoon vinden een gewonde vreemde in de buurt van hun huis. Ze besluiten hem te helpen. De vreemde heeft een zak met geld en hij claimt dat hij een sheriff is die achterna wordt gezeten door bandieten. De man is hier niet zeker van.
nl
09:30
The Good Neighbor
David en Robert zijn nieuwe buren en ze kunnen het goed met elkaar vinden. Dan raken ze betrokken bij een aanrijding waarbij een jonge vrouw komt te overlijden. David raakt overmand door schuldgevoelens, maar Robert wil vooral zijn nieuwe vriend niet kwijtraken. Hun vervolgstap heeft ernstige consequenties.
nl
11:15
Bull
Bull is al tien jaar afwezig in het dorp waar hij terreur zaaide als bendelid. Hij keert terug op zoek naar voormalige kompanen die hem belazerd hebben. Terwijl hij het pad van gerechtigheid bewandelt, gaat hij ook op zoek naar zijn vermiste zoon.
nl
12:40
Wander
De paranoïde Arthur Bretnik is een privédetective met een bewogen verleden. Hij wordt ingehuurd om een verdacht overlijden in het stadje Wander te onderzoeken. Gedurende zijn onderzoek stort Bretnik zich in een wereld van leugens en bedrog en raakt hij er steeds meer van overtuigd dat de zaak verband houdt met hetzelfde complot dat de dood van zijn dochter veroorzaakte.
nl
14:10
Infamous
Het leven van serveerster Arielle verandert plotseling als ze verliefd wordt op de criminele Dean. Ze filmen hun misdaden en plaatsen ze online. Het aantal van hun volgers neemt snel toe, wat hen binnenkort internetsterren zal maken.
nl
15:50
Lawless
Deze levensechte actie-saga beschrijft Virginia's bootlegende Bondurant-broers, wiens heldendaden tijdens het verbodstijdperk hen tot outlaw-helden maakten.
nl
17:45
Prooi
Een dierenarts leidt de jacht op een leeuw in hartje Amsterdam. Ze zal moeten samenwerken met een leeuwenjager in een rolstoel.
nl
19:30
The Hustle
Een charmante, glamoureuze Britse dame bundelt haar krachten met een grappige, maar minder stijlvolle Australische vrouw om een jonge en naïeve tech-miljardair in Zuid-Frankrijk op te lichten.
nl
21:00
Collection
Een rouwende vader worstelt met zijn keuzes in de meedogenloze wereld van de incassobureaus wanneer zijn nieuwe vriendin het volgende doelwit van zijn bedrijf is. Hij moet beslissen wat waardevoller is: ware liefde of zijn grootste hit tot nu toe.
nl
22:25
Censor
In 1985 werkt de jonge Enid Baines voor de Britse Film Censuurdienst. Ze wordt door haar collega's 'Little Miss Perfect' genoemd omdat ze aanraadt aan gewelddadige inhoud in films te censureren. Ze maakt zich ook zorgen over de mysterieuze verdwijning van haar zus. Als ze naar een vreemde video kijkt is ze er ineens van overtuigd dat haar dood verklaarde zus nog in leven is.
nl