Film1 Action

Film1 Action

Hier komen de liefhebbers van bloedstollende achtervolgingen, zenuwslopende thrillers, angstaanjagende horror, spannende mysteries en duizelingwekkende science fiction ruimschoots aan hun trekken. Voor een avond vol spanning en sensatie zap je naar Film1 Action.

Netherlands

TV guide - Friday, 26/04/24

00:10
The Artist 1
Een uitzending van de erotische film die de titel 'The Artist 1' draagt.
nl
00:45
The Artist 2
Een uitzending van de erotische film met de titel "The Artist 2".
nl
01:20
The Artist 3
Een uitzending van de erotische film die de titel 'The Artist 3' draagt.
nl
01:55
Laguna Passionata
In het licht van de maan te midden van een afgelegen lagune beminnen prachtige lichamen elkaar.
nl
03:30
Bloodthirsty
Na haar succesvolle eerste album krijgt zangeres Gray de kans om haar volgende album op te nemen met de beruchte producer Vaughn Daniels in zijn afgelegen studio in het bos. Vergezeld door haar vriend Charlie, arriveert ze bij zijn landhuis en beginnen met opnemen. Gray verdiept in het werken met de emotioneel veeleisende Vaughn, en ze ondergaat een transformatie die begint met een honger voor bloed.
nl
04:55
Blood Quantum
De doden komen weer tot leven rond het geïsoleerde reservaat van de Mi'gmaq, in Red Crow. De inheemse bewoners hebben evenwel geluk en blijken op onverklaarbare wijze immuun voor de zombieplaag. Terwijl de burgers van de omliggende steden naar het Mi'gmaq-reservaat vluchten op zoek naar een toevluchtsoord tegen de uitbraak, moet de gemeenschap afwegen of ze de buitenstaanders binnenlaten of niet. Een keuze die gevolgen heeft voor hun stam, maar ook voor het voortbestaan van de gehele mensheid.
nl
06:30
Killing Them Softly
Na een overval verdenkt Jackie gokhaleigenaar Markie ervan de overval zelf in scène te hebben gezet. Zijn oog valt echter al snel op twee sukkels: de werkloze Frankie en junkie Russell.
nl
08:05
Mister Mayfair
De voormalige New Yorkse gangster Max Mayfair heeft het goed voor elkaar in Londen als de eigenaar van een nachtclub waar hij de meest glamoureuze gasten ontvangt. Zijn luxe leventje komt echter in gevaar wanneer Mike en Armen, twee oude bekenden, op de stoep staan omdat ze zich in New York in de nesten hebben gewerkt. Bovendien krijgt Max bezoek van zijn kleindochter Barbara, die de heren over weet te halen om samen met haar verloofde JB een kraak te zetten in Portugal.
nl
09:30
The Boy Behind the Door
De twaalfjarige Bobby Green komt terecht in een nachtmerrie wanneer hij en zijn beste vriend Kevin na school worden ontvoerd. Bobby weet te ontsnappen uit het afgelegen huis waar ze worden vastgehouden. Maar net wanneer hij hulp wil gaan halen, hoort hij de angstkreten van Kevin. Hij besluit om met gevaar voor eigen leven terug te gaan - je beste vriend laat je immers niet zitten. Er staat hen een angstaanjagende nacht te wachten.
nl
11:00
Oldboy
Een reclameman, ontvoerd en twintig jaar in eenzame opsluiting vastgehouden, zint op wraak na zijn bevrijding. Hij gaat op zoek naar de verantwoordelijke van zijn vreselijke straf en ontdekt dat het sadistische spel nog lang niet voorbij is.
nl
12:40
Army of One
Dillion en Brenner Baker wandelen in een bos wanneer ze plotseling worden betrapt en gemarteld door een drugskartel. Dillion sterft, maar Brenner weet te overleven en wil maar één ding: de dood van haar man wreken.
nl
14:05
The Night Clerk
Tijdens zijn werk filmt een hoogbegaafde hotelbediende met behulp van bewakingscamera's zijn gasten om zo zijn sociale vaardigheden te kunnen verbeteren. Wanneer een vrouw vermoord wordt, wordt hij al snel hoofdverdachte.
nl
15:35
Foster Boy
Michael Trainer is een advocaat die betrokken is bij een rechtszaak waarin een for-profit pleegzorgbureau een bekende zedendelinquent in hetzelfde pleeggezin plaatst als zijn jonge cliënt Jamal, met catastrofale gevolgen. Hij wil in eerste instantie niets te maken hebben met Jamal's zaak. Aanvankelijk ziet hij Jamal als een criminele jongeman die een slaatje probeert te slaan uit de bedrijfswinsten. Maar wanneer Jamal weigert een schikking te treffen, begint Michael de zaak serieus te nemen.
nl
17:20
The Ice Road
Nadat een afgelegen diamantmijn in het uiterste noorden van Canada instort, leidt een ijsdrijver een onwaarschijnlijke reddingsmissie over een bevroren oceaan om de levens van vastzittende mijnwerkers te redden.
nl
19:05
L'immortale
Het verhaal van de gangster Ciro Di Marzio, die opgroeide in een wreed Napels en een aardbeving overleefde. Terwijl Ciro's lichaam langzaam zinkt in de Golf van Napels en hij in de duisternis duikt, komen er herinneringen boven.
nl
21:00
Child 44
Idealistische overheidsfunctionaris Leo Demidov beslist om een reeks kindermoorden te onderzoeken. De staat wil echter niets weten van de zaak en degradeert Leo. Wanneer hij wordt verbannen, gaat hij zelf op onderzoek uit.
nl
23:15
There Are No Saints
Een man met de bijnaam 'de Jezuïet' was in een vorig leven voor het kartel actief, tot hij valselijk beschuldigd werd en in de gevangenis terechtkwam. Wanneer hij wordt vrijgelaten, ontdekt hij dat zijn vrouw is vermoord en zijn zoon ontvoerd naar Mexico. Hij beraamt een ingenieus, maar gevaarlijk plan om zijn zoon terug te halen en zich te wreken op de verantwoordelijken.
nl

TV guide - Saturday, 27/04/24

00:55
The Passionate Three
Vanessa Decker, Jayden en Pavlos hebben een gepassioneerd trio en smelten samen tot één.
nl
01:35
Before The Wedding
Kira gaat trouwen met haar grote liefde Aaron. De twee verzinnen een plan en besluiten geen seks te hebben tijdens de weken in aanloop naar hun trouwdag.
nl
03:10
Unearth
Twee naburige boerenfamilies in Pennsylvania hebben het financieel zwaar te verduren. Ze komen op gespannen voet te staan wanneer een van hen ervoor kiest hun land te verhuren aan een olie- en gasbedrijf. Te midden van toenemende spanning gaan de boringen naar gas verder en wordt iets dat lang, diep onder het aardoppervlak verborgen was losgelaten, met gruwelijke gevolgen.
nl
04:45
Sanctum
Tijdens hun missie om de grootste onderwatergrot ter wereld te verkennen, raken grotduikers Frank McGuire en Carl Hurley verstrikt in een storm die hen vasthoudt in de grot. Het team is in paniek en wanhopig op zoek naar een uitweg.
nl
06:30
The Last Son
Bij het horen van de voorspelling van een waarzegster dat hij zal worden vermoord door een van zijn kinderen, begint een revolverheld op jacht te gaan naar zijn nakomelingen.
nl
08:05
Dark Web: Cicada 3301
Connor, een geniale hacker, stuit tijdens een van zijn illegale computerkraken op een verborgen bericht van een geheim genootschap dat zich Cicada 3301 noemt. Cicada blijkt achter de schermen een gigantische macht over de hele wereld te hebben. Connor raakt betrokken bij een levensgevaarlijke, geheime strijd tussen het genootschap en de Amerikaanse geheime dienst NSA. Wat begon als een intrigerend mysterie verandert al snel in een gevecht op leven en dood.
nl
09:50
Death in Texas
Om een levertransplantatie voor zijn moeder te kunnen bekostigen, daalt ex-gevangene Billy Walker opnieuw af in de onderwereld van Texas en bindt hij de strijd aan met een meedogenloze gangster.
nl
11:30
Door Mouse
Mouse is een eigengereide jonge meid, die om bij te verdienen werkt als stripteasedanseres in een dubieuze nachtclub. Wanneer een aantal danseressen verdwijnt denkt Mama, de clubeigenaar, dat ze vertrokken zijn naar een andere club. De politie heeft al helemaal geen interesse, dus besluit Mouse zelf op onderzoek uit te gaan. Geholpen door haar 'goede vriend', de mega-knappe hunk 'Ugly', ontdekt ze een ondergronds netwerk van mensenhandelaren.
nl
13:10
Monsters of Man
Een robotfabrikant en een corrupte CIA-agent laten vier gevechtsrobots los in de jungle, waar een drugslaboratorium zou moeten zitten. Het vermeende drugslab blijkt echter een onschuldig dorpje. Er volgt een dodelijk slachting, die door zes dokters wordt gezien. Aangezien zij de enige getuigen zijn, worden de robots ingezet om de dokters op te jagen. Een dodelijk kat-en-muisspel volgt.
nl
15:20
House at the End of the Street
Een gescheiden vrouw en haar dochter komen erachter dat ze zijn verhuisd naar een huis waar een meisje haar ouders heeft vermoord en vervolgens is verdwenen, terwijl een broer de enige overlevende is.
nl
17:00
American Night
Een legendarisch en verloren gewaand kunstwerk van Andy Warhol vormt de inzet van een harde en bloedige strijd tussen ex-vervalser annex kunsthandelaar en een meedogenloze maffiabaas.
nl
19:05
The Grey
Na een vliegtuigcrash in Alaska, moeten de overlevers vechten voor hun leven in de wildernis, maar een roedel wolven maakt hen dit zo moeilijk mogelijk.
nl
21:00
The Last Victim
Een lokale sheriff achtervolgt een groep moderne bandieten nadat ze een gruwelijke misdaad hebben begaan in een stadje in het zuidwesten. Wanneer een professor en haar man de criminelen kruisen, komen ze in een spiraal van vergelding terecht.
nl
22:50
The Lair
Wanneer Royal Air Force-piloot Kate boven Afghanistan wordt neergeschoten, zoekt ze haar toevlucht in een verlaten ondergrondse bunker. Daar vindt ze dodelijke, door mensen gemaakte biologische wapens: half mens, half buitenaards.
nl