Film1 Action

Film1 Action

Hier komen de liefhebbers van bloedstollende achtervolgingen, zenuwslopende thrillers, angstaanjagende horror, spannende mysteries en duizelingwekkende science fiction ruimschoots aan hun trekken. Voor een avond vol spanning en sensatie zap je naar Film1 Action.

Netherlands

TV guide - Wednesday, 01/05/24

00:10
Love Triangle
Een erotische film met onder andere Stella Lust en Vanda Cox.
nl
02:05
Sexual Desire
Erotische film met Stasy Riviera en Mugur.
nl
04:15
The Passionate Three
De gepassioneerde drie beleven, zoals verwacht, een gepassioneerd trio en smelten samen tot één.
nl
04:45
Crypto
Misdaadthriller waarin een jonge, rechtschapen Wall Street-bankier afgeserveerd wordt naar zijn geboortestad, waar hij verwikkeld raakt in een groot onderzoek naar fraude en corruptie.
nl
06:30
The Vanished
Een familievakantie neemt een angstaanjagende wending wanneer een stel ontdekt dat hun jonge dochter spoorloos is verdwenen. Hun wanhopige zoektocht naar de waarheid leidt tot een schokkende onthulling.
nl
08:25
Smiley Face Killers
Wanneer hij stopt met zijn antidepressiva, valt student en succesvol sporter Jake ten prooi aan paranoia. Hij verdenkt de ex van zijn vriendin ervan hem te willen opfokken met bizarre sms'jes. De waarheid is echter veel gruwelijker.
nl
10:00
Mister Mayfair: Shooting Paul
In een poging zijn criminele verleden achter zich te laten, opent Max Mayfair een nieuwe nachtclub in Portugal waar hij betrokken raakt bij een levensgevaarlijke strijd tussen een stel Londense gangsters en de Italiaanse maffia.
nl
11:35
Lying and Stealing
Kunstrover Ivan is van plan om te infiltreren en te stelen van de grootste verzamelaars uit Los Angeles. Wanneer Ivan een ambitieuze actrice ontmoet, voelt hij zich al snel aangetrokken tot haar. De twee werken vervolgens samen.
nl
13:15
Unhinged
Wanneer de alleenstaande moeder Rachel wordt opgehouden in het verkeer door een trage chauffeur voor haar, laat ze toeterend haar onvrede blijken. De man waar ze zich aan ergert blijkt echter een gevaarlijke psychopaat die haar achterna komt.
nl
14:45
The Marco Effect
Marco Jameson wil opgroeien als een normale Deense burger maar zijn oom regeert een bende met ijzeren hand. Marco vindt op een dag een dode man en besluit in verband met de criminele daden van zijn oom te vluchten. Maar hij komt erachter dat er naast zijn familie nog iemand is die hem stil wil houden. Commissaris Carl Mørck is vastberaden om Marco te vinden en redden omdat hij belangrijke informatie heeft om de zaak op te lossen.
nl
16:50
Robert the Bruce
Het middeleeuwse Schotland wordt bezet en onderdrukt door de Engelse koning Edward I en diens gewelddadige zoon, de prins van Wales. Nadat Robert the Bruce achterna gezeten wordt door aanhangers van de Britse kroon, zoekt hij toevlucht bij een weduwe en haar familie. De verslagen adelheer verandert in een legende als hij de moed vindt om zijn volk te mobiliseren om de vrijheid van Schotland op te eisen.
nl
18:50
Moonfall
Een mysterieus incident zorgt ervoor dat de maan uit zijn baan raakt en op de aarde begint af te stevenen. De wereld staat op het punt om totaal verwoest te worden, maar drie onwaarschijnlijke helden gaan op een missie om dit te voorkomen. Een leidinggevende bij Nasa gaat samen met een man uit haar verleden en een samenzweringstheoreticus de ruimte in om de mensheid te redden.
nl
21:00
Last Seen Alive
Aan het huwelijk van Will en zijn vrouw Lisa komt na veel problemen in de relatie een einde als Lisa tijdens een reis naar haar ouders spoorloos verdwijnt bij een tankstation. Will roept de hulp van Lisa's ouders in bij de zoektocht en ook de lokale autoriteiten zijn betrokken. De politie verdenkt Will al snel van de verdwijning van zijn vrouw. Will neemt de zoektocht in eigen handen en brengt zichzelf in gevaar.
nl
22:35
The Djinn
Het is de jaren tachtig en de doofstomme Dylan probeert de dood van zijn moeder te verwerken. Samen met zijn vader verhuist hij naar een appartement, waar hij op een boek stuit waarin staat hoe je grootste wens kan uitkomen door middel van een seance. In de hoop eindelijk een stem te krijgen, voert Dylan het ritueel uit, maar hiermee roept hij een entiteit op die zelf een grote wens koestert: Dylan opsporen en doden.
nl
23:55
A Touch Of L...
Uitzending van de erotische serie A Touch Of Lust met aflevering 'The Book of Love'.
nl

TV guide - Thursday, 02/05/24

00:25
A Touch Of L...
Uitzending van de erotische serie A Touch of Lust met de aflevering 'Holly & Jesse Jazz'.
nl
00:55
A Touch of Lust
Sinful XXX's Roma Amor presenteert drie koppels die zowel de liefde bedrijven als wilde seks hebben.
nl
01:30
Blind Date Swingers Club
Swingermaskerade voor carnaval: Tina en haar beste vriendin Georgie plannen een swingersfeest. In bed denken ze na over het heetste motto en komen uiteindelijk op een geweldig idee.
nl
03:15
The Lockdown Hauntings
Wanneer enkele jonge vrouwen tijdens de corona-lockdown op onverklaarbare en gruwelijke wijze om het leven komen, bundelt rechercheur Parker haar krachten met een controversiële expert in paranormale verschijnselen: Jordan Myers. Alles wijst erop dat seriemoordenaar The Locksmith weer aan het moorden is geslagen. Het punt is echter dat deze psychopaat al dood is.
nl
05:00
The Super
Phil Lodge is een gepensioneerde agent die gaat wonen en werken in een oud flatgebouw in New York, als een van de drie conciërges. Phil neemt zijn intrek in het complex met zijn twee dochters, Violet en Rose. Kort nadat Phil aan het werk gaat, vindt er een reeks verdwijningen plaats. Zijn jongste dochter Rose begint een vreemde fascinatie te krijgen voor een van de andere conciërges, Walter, en Phil begint te vermoeden dat Walter achter de mysterieuze verdwijningen zit.
nl
06:30
Castle Falls
Een ziekenhuis staat klaar om te worden gesloopt en zit dus vol met dynamiet. Een bendeleider heeft drie miljoen dollar daar verstopt. Drie wanhopige partijen willen het geld, maar ze hebben slechts negentig minuten om het te vinden en te ontsnappen.
nl
08:00
Pixie
Pixie zweert wraak voor de dood van haar moeder en beraamt hierop het plan om een overval te plegen, zodat ze de middelen heeft om haar leven in een klein dorpje achter zich te laten. Wanneer dit mislukt, slaat ze samen met twee jongemannen op de vlucht. Om uit handen te blijven van een criminele bende priesters en nonnen, bedriegen ze iedereen die ze tegenkomen.
nl
09:30
Knight and Day
June Haven wordt ineens de partner van op de vlucht geslagen geheim agent Roy Miller die beweert dat hij erin is geluisd.
nl
11:20
Legacy of Lies
Martin Baxter, een oud-MI6-agent, maakte in het verleden een fatale inschatting tijdens een operatie in Kiev. Tien jaar later wordt hij teruggeworpen in de duistere wereld van spionage wanneer de aantrekkelijke Oekraïense journalist Shasha Stepanenko zijn hulp zoekt. De twee werken samen om de schokkende waarheid te ontdekken over de dubbelzinnige operaties die de Russische geheime dienst uitvoert.
nl
13:00
Gold
Twee mannen trekken door de woestijn en vinden de grootste klomp goud die ze ooit hebben gezien. Het duo beschikt niet over de materialen om de goudklomp mee te nemen, maar ze willen hun vondst beschermen. Ze bedenken een plan: een van de mannen trekt naar de bewoonde wereld om materiaal te bemachtigen, terwijl de andere man bij het goudstuk blijft. De man die achterblijft krijgt echter alle narigheid van de woestijn over zich heen.
nl
14:35
47 Hours
Twee tienermeisjes klagen dat horrorfilms niet meer eng zijn tegenwoordig. Uit verveling zoeken ze het internet af op zoek naar enge verhalen. Ze vinden een spel op een website die beweert dat je je telefoon kunt gebruiken om het bovennatuurlijke op te roepen. De enige regel is, als je het spel verliest, verlies je ook je leven. Ondanks deze waarschuwing spelen ze het spel, met desastreuze gevolgen.
nl
16:05
The Legend of Tomiris
Tomiris was de koningin van de Amazones, die zeshonderd jaar voor Christus een bloedige oorlog voerde tegen het Perzische Rijk. Nadat de Perzische koning Cyrus haar dorp laat uitroeien verenigt Tomiris een gigantisch leger om haar volk te bevrijden. Wat volgt is een strijd op leven en dood, en intriges van een wrede koning die met geweld, list en bedrog de bevolking probeert te onderdrukken.
nl
18:10
Dreamkatcher
Gail en haar nieuwe stiefzoon, Josh, nemen hun intrek in een afgelegen landhuis. Na het stelen van een dromenvanger van hun mysterieuze buurman, krijgt Josh nachtmerries over zijn dode moeder, die Josh beveelt Gail te vermoorden. Als Josh' vader Luke terugkeert, vermoeden hij en Gail dat hun zoon bezeten is door een oude, rusteloze geest. Terwijl Gail en Luke alles op alles zetten Josh te redden, worden zijn nachtmerries steeds meer werkelijkheid.
nl
19:35
Seized
Voormalig geheim agent Carl Rizk is verhuisd naar een rustig stadje, waar hij zijn twee kinderen wil grootbrengen. Op een dag krijgt Carl een telefoontje met het bericht dat zijn kinderen zijn ontvoerd en levend begraven. Ze hebben maar een beperkte hoeveelheid lucht, wat betekent dat Carl maar vijf uur heeft om ze te redden. Er staan ook nog enkele criminele bendes in de weg die hij eerst moet uitschakelen.
nl
21:00
The Engineer
Wanneer Israël wordt opgeschrikt door een reeks terroristische bomaanslagen, moet Ex-Mossad-agent Etan een geheim team leiden om ervoor te zorgen dat de verantwoordelijke man gevonden wordt.
nl
22:30
Rebel
Vastbesloten zijn leven te beteren, verruilt Kamal België voor Syrië om oorlogsslachtoffers te helpen. Bij aankomst wordt hij echter in het leger gedwongen en hij strandt in Raqqa. Intussen valt zijn jongere broer Nassim thuis ten prooi aan radicalen. Hun moeder Leila wil koste wat het kost voorkomen dat Nassim in de voetsporen van Kamal treedt.
nl