Film1 Action

Film1 Action

Hier komen de liefhebbers van bloedstollende achtervolgingen, zenuwslopende thrillers, angstaanjagende horror, spannende mysteries en duizelingwekkende science fiction ruimschoots aan hun trekken. Voor een avond vol spanning en sensatie zap je naar Film1 Action.

Netherlands

TV guide - Tuesday, 30/04/24

00:45
Erotic Desire
Verleidelijke vrouwen plagen hun nieuwe minnaars.
nl
02:45
Body 2 Body
Lichaam tegen lichaam onder artistieke belichting waardoor de passie van het scherm spat.
nl
04:25
Rules of Engagement
Terry Childers heeft de leiding over een militaire missie in Jemen die door zijn toedoen uit de hand loopt. Hij staat terecht en vraagt een vriend om hem te verdedigen.
nl
06:30
Bangkok Bound
Een voormalig bokser wordt geconfronteerd met zijn gewelddadige verleden na een ontmoeting met een mysterieuze fan in Bangkok.
nl
08:00
Atlantis Down
De bemanning van de shuttle Atlantis is in 2025 op een routinemissie om experimenten uit te voeren in de ruimte, maar alles gaat fout.
nl
09:25
Mister Mayfair: Shooting Paul
In een poging zijn criminele verleden achter zich te laten, opent Max Mayfair een nieuwe nachtclub in Portugal waar hij betrokken raakt bij een levensgevaarlijke strijd tussen een stel Londense gangsters en de Italiaanse maffia.
nl
11:00
The 100 Candles Game
Een groep vrienden komt hun angsten onder ogen door een duister spel. Ze zitten in een cirkel van honderd kaarsen en vertellen om de beurt een horrorverhaal. Langzaam gebeuren er vreemde dingen terwijl de kaarsen uitgeblazen worden.
nl
12:40
The Last Son
Bij het horen van de voorspelling van een waarzegster dat hij zal worden vermoord door een van zijn kinderen, begint een revolverheld op jacht te gaan naar zijn nakomelingen.
nl
14:15
Rules of Engagement
Terry Childers heeft de leiding over een militaire missie in Jemen die door zijn toedoen uit de hand loopt. Hij staat terecht en vraagt een vriend om hem te verdedigen.
nl
16:20
Castle Falls
Een ziekenhuis staat klaar om te worden gesloopt en zit dus vol met dynamiet. Een bendeleider heeft drie miljoen dollar daar verstopt. Drie wanhopige partijen willen het geld, maar ze hebben slechts negentig minuten om het te vinden en te ontsnappen.
nl
17:50
App
Een mysterieuze app verschijnt plotseling op de telefoon van tiener Anna. Daarmee wordt haar persoonlijke informatie doorgegeven. Als ze probeert de app te verwijderen, beginnen de mensen om haar heen op vreselijke manieren te sterven.
nl
19:10
Queenpins
Connie en JoJo zijn beste vriendinnen en proberen hun torenhoge rekeningen weg te werken door geld te besparen met behulp van kortingsvouchers. Om nog meer inkomsten te verkrijgen, beginnen ze een coupon-handel en slagen ze erin supermarktketens voor ruim 40 miljoen dollar op te lichten. Maar terwijl hun bankrekeningen volstromen en hun club intussen uit miljoenen leden bestaat, raken ze in het vizier van twee agenten die ingezet worden om de oorsprong van de frauduleuze coupons op te sporen.
nl
21:00
Clean
Vuilnisman Clean wordt geteisterd door zijn verleden. Hij wil een rustig leventje leiden, maar hij komt in het vizier van een lokale crimineel terecht als hij iets goeds probeert te doen. Clean wordt gedwongen om opnieuw geweld te gebruiken.
nl
22:35
The Exorcism of God
Peter Williams is een Amerikaanse priester en duiveluitdrijver in Mexico. Als hij probeert een jonge vrouw te helpen, raakt hij zelf bezeten door een demoon, waarna hij een verschrikkelijke zonde begaat. Achttien jaar later krijgt Williams opnieuw te maken met de gevolgen van zijn zonde, de kinderen in het dorp krijgen een dodelijke ziekte. Ook heeft de demoon nu de jonge vrouw genaamd Esperanza bezeten. Het ontketent een grote innerlijke strijd voor Peter.
nl

TV guide - Wednesday, 01/05/24

00:10
Love Triangle
Een erotische film met onder andere Stella Lust en Vanda Cox.
nl
02:05
Sexual Desire
Erotische film met Stasy Riviera en Mugur.
nl
04:15
The Passionate Three
De gepassioneerde drie beleven, zoals verwacht, een gepassioneerd trio en smelten samen tot één.
nl
04:45
Crypto
Misdaadthriller waarin een jonge, rechtschapen Wall Street-bankier afgeserveerd wordt naar zijn geboortestad, waar hij verwikkeld raakt in een groot onderzoek naar fraude en corruptie.
nl
06:30
The Vanished
Een familievakantie neemt een angstaanjagende wending wanneer een stel ontdekt dat hun jonge dochter spoorloos is verdwenen. Hun wanhopige zoektocht naar de waarheid leidt tot een schokkende onthulling.
nl
08:25
Smiley Face Killers
Wanneer hij stopt met zijn antidepressiva, valt student en succesvol sporter Jake ten prooi aan paranoia. Hij verdenkt de ex van zijn vriendin ervan hem te willen opfokken met bizarre sms'jes. De waarheid is echter veel gruwelijker.
nl
10:00
Mister Mayfair: Shooting Paul
In een poging zijn criminele verleden achter zich te laten, opent Max Mayfair een nieuwe nachtclub in Portugal waar hij betrokken raakt bij een levensgevaarlijke strijd tussen een stel Londense gangsters en de Italiaanse maffia.
nl
11:35
Lying and Stealing
Kunstrover Ivan is van plan om te infiltreren en te stelen van de grootste verzamelaars uit Los Angeles. Wanneer Ivan een ambitieuze actrice ontmoet, voelt hij zich al snel aangetrokken tot haar. De twee werken vervolgens samen.
nl
13:15
Unhinged
Wanneer de alleenstaande moeder Rachel wordt opgehouden in het verkeer door een trage chauffeur voor haar, laat ze toeterend haar onvrede blijken. De man waar ze zich aan ergert blijkt echter een gevaarlijke psychopaat die haar achterna komt.
nl
14:45
The Marco Effect
Marco Jameson wil opgroeien als een normale Deense burger maar zijn oom regeert een bende met ijzeren hand. Marco vindt op een dag een dode man en besluit in verband met de criminele daden van zijn oom te vluchten. Maar hij komt erachter dat er naast zijn familie nog iemand is die hem stil wil houden. Commissaris Carl Mørck is vastberaden om Marco te vinden en redden omdat hij belangrijke informatie heeft om de zaak op te lossen.
nl
16:50
Robert the Bruce
Het middeleeuwse Schotland wordt bezet en onderdrukt door de Engelse koning Edward I en diens gewelddadige zoon, de prins van Wales. Nadat Robert the Bruce achterna gezeten wordt door aanhangers van de Britse kroon, zoekt hij toevlucht bij een weduwe en haar familie. De verslagen adelheer verandert in een legende als hij de moed vindt om zijn volk te mobiliseren om de vrijheid van Schotland op te eisen.
nl
18:50
Moonfall
Een mysterieus incident zorgt ervoor dat de maan uit zijn baan raakt en op de aarde begint af te stevenen. De wereld staat op het punt om totaal verwoest te worden, maar drie onwaarschijnlijke helden gaan op een missie om dit te voorkomen. Een leidinggevende bij Nasa gaat samen met een man uit haar verleden en een samenzweringstheoreticus de ruimte in om de mensheid te redden.
nl
21:00
Last Seen Alive
Aan het huwelijk van Will en zijn vrouw Lisa komt na veel problemen in de relatie een einde als Lisa tijdens een reis naar haar ouders spoorloos verdwijnt bij een tankstation. Will roept de hulp van Lisa's ouders in bij de zoektocht en ook de lokale autoriteiten zijn betrokken. De politie verdenkt Will al snel van de verdwijning van zijn vrouw. Will neemt de zoektocht in eigen handen en brengt zichzelf in gevaar.
nl
22:35
The Djinn
Het is de jaren tachtig en de doofstomme Dylan probeert de dood van zijn moeder te verwerken. Samen met zijn vader verhuist hij naar een appartement, waar hij op een boek stuit waarin staat hoe je grootste wens kan uitkomen door middel van een seance. In de hoop eindelijk een stem te krijgen, voert Dylan het ritueel uit, maar hiermee roept hij een entiteit op die zelf een grote wens koestert: Dylan opsporen en doden.
nl