C More Hits

C More Hits

De nyeste film, serier, børne- og dokumentarprogrammer. Nye premierer hver uge!

Denmark

TV guide - Wednesday, 24/04/24

00:35
Dame, Konge, Es, Spion
En britisk spionmission i Ungarn går grueligt galt. Efterretningsofficeren George Smiley får en fyreseddel, men nogle måneder senere bliver den snu mesterspion hentet ind til en ny, tophemmelig opgave. Den Kolde Krig er på sit højeste, og der er mistanke om, at russerne har plantet en dobbeltagent i toppen af den britiske efterretningstjeneste. Nu er det op til Smiley at sætte en fælde op for muldvarpen.
da
02:40
Beck - Rage Room
En mand findes brutalt myrdet i skoven ved en løbesti. Alex, Steinar og Martin er på stedet og begynder efterforskningen. Josef bliver på eget initiativ indblandet i en skrinlagt efterforskning, hvor han har et personligt forhold til en forbrydelse.
da
04:10
Svensson, Svensson
Da mor Lena bliver tilbudt et spændende job i Stockholm, begynder hun at pendle mellem hovedstaden og Vivalla. Efter nogen tid bliver længslen efter Lena for meget for Gustav, så han sælger huset og opsøger eventyret i Stockholm.
da
05:35
Star File
Underholdningsprogrammet "Star File" graver dybt i Hollywood og sætter i hvert afsnit fokus på en af tidens hotteste navne blandt skuespillere og instruktører. Her får vi indblik i stjernernes op- og nedture, og hvordan det hele begyndte.
da
05:40
Bill Cunningham New York
Amerikansk dokumentar om modefotografen Bill Cunningham, der også blev berømt for sine gadefotografier i New York Times, hvor han fotograferede New Yorks velklædte mennesker. "Vi klæder os ud for Bill," som Vogues chefredaktør Anna Wintour sagde.
da
07:00
Mindst holdbar til
De tre gamle venner, Bosse (Brasse Brännström), Lennart (Kjell Bergqvist) og Anders (Göran Ragnerstam) har hvert deres at kæmpe med. Da de vinder en mindre sum penge i et hestevæddeløb, beslutter de at forsøde tilværelsen lidt ved at arrangere et krydstogt. Men da Bosses barndomskæreste, Anna (Ewa Fröling), pludselige dukker op på skibet, bliver deres venskab for alvor sat på prøve.
da
08:40
Black Jack
Inger vender tilbage til sin lille hjemby efter et mislykket ægteskab i Stockholm. Første weekend hjemme tager hun ud og danser på et lille dansested. Der møder hun Kaj, der straks forelsker sig i hende. Hun møder også Tommy, dansebandet Black Jack's helt egen Casanova.
da
10:30
The Space Between Us
Gardner Elliot bliver, som det første menneske nogensinde, født på Mars. Hans mor dør i forbindelse med fødslen, og når ikke at fortælle ham, hvem hans far er. Han vokser op med kun 14 mennesker omkring sig, og da han er blevet stor, sætter han sig for at tage til Jorden og finde sin far.
da
12:30
The House With a Clock in it's Walls
Forældreløse Lewis flytter ind hos sin farbror i et hus fyldt med mystik og hemmeligheder. I væggene har en old troldmand gemt et ur, og ingen ved hvad det gør, kun at det er noget farligt.
da
14:15
A Dog's Journey
Hunden Bailey lever det gode liv på gården, hvor han har fået en ny kammerat i sin ejer Ethans barnebarn CJ. Problemet er bare, at CJs mor, Gloria, beslutter sig for at rejse væk med CJ. Da Baileys sjæl står til at forlade denne verden og tage form i et nyt liv, lover den trofaste hund derfor Ethan at finde CJ og beskytte hende for enhver pris. Det bliver dermed starten på et venskab, der strækker sig over flere liv, og som aldrig slutter.
da
16:00
Sune i Grækenland
Sune er tilbage! Hvert år tilbringer Sune og familien deres ferie i Myggträsk. Men dette år sker noget uventet. Sunes far Rudolf har ooket en all-inclusive-ferie til Grækenland. Hele familien ser frem til ferien, men de har også en masse spørgsmål til den kommende tur.
da
17:30
Et sidste race
Stjernespækket actionkomedie om streetracinglegenden Dennis, som sammen med ekskonen Tove vil forsøge at afholde teenagedatteren Hanna fra et deltage i et gaderæs. Det bliver starten på et hæsblæsende sidste race igennem Sverige.
da
19:20
Bad Moms
Amy knokler! Hun arbejder, har to børn i skolealderen, engagerer sig i samtlige bestyrelser på skolen. Hun har et smukt og rent hjem - og 365 dage om året med perfekt makeup og hår. Udadtil er alt perfekt - men i virkeligheden er hun fuldstændig udmattet og ved at gå ned med stress. Presset fra områdets speltmødre - de ambitiøse "supermødre" - er ulideligt, og hendes dovne mand hjælper hende ikke. En dag får hun nok og smider sin mand ud. Nu slår hun sig sammen med to lige så udkørte mødre, Kiki og Carla. Trekløveret vil være frie, slippe kontrollen og nyde friheden. Det går ikke stille for sig!
da
21:00
Bäckström
Sæsonstart. Bäckström rejser til Palma for at følge et spor efter drabet på barndomsvennen Sally – kommissærens eneste uopklarede drabssag. Efterforskningen tager en uventet drejning, da en svensk mand findes dræbt, og en bombe detonerer i Stockholm. I tredje sæson rejser den egenrådige drabsefterforsker Evert Bäckström til ferieparadiset Palma for at opklare drabet på en barndomsven. Men Bäckström kastes ud i et mysterium med brutale drab, narkosmugling og uventede hemmeligheder.
da
21:45
Bäckström
Tre svenske betjente. En dræbt, en arresteret og en forsvundet. Bäckström griber til ukonventionelle metoder i jagten på ledetråde og for at komme forbi det spanske politi. Tussan prøver at skjule en hemmelighed, og Toivonen aflægger uventet besøg. I tredje sæson rejser den egenrådige drabsefterforsker Evert Bäckström til ferieparadiset Palma for at opklare drabet på en barndomsven. Men Bäckström kastes ud i et mysterium med brutale drab, narkosmugling og uventede hemmeligheder.
da
22:30
Bäckström
De to sager ser ud til at flette sig sammen. Der er mange spørgsmål, hvem dræbte Miguel, og hvorfor? Hvem smugler narko fra Mallorca? Er Sallys familie indblandet? Bäckström har mildest talt hænderne fulde, både med efterforskningen og med Tussan. I tredje sæson rejser den egenrådige drabsefterforsker Evert Bäckström til ferieparadiset Palma for at opklare drabet på en barndomsven. Men Bäckström kastes ud i et mysterium med brutale drab, narkosmugling og uventede hemmeligheder.
da
23:15
Angel Has Fallen
Secret Service-agenten Mike Banning er nu bodyguard for Præsident Allen Trumbull og står til en forfremmelse. Men da præsidenten bliver forsøgt myrdet på en fisketur, bliver Banning mistænkt for at stå bag. Han må nu flygte fra både FBI og sine egne kolleger, bevise sin uskyld og finde de skyldige - samt blotlægge deres ondsindede plan om at starte en krig mod Nordkorea. Han finder en allieret i sin far, Clay, en mand, der har skåret båndene til civilisationen, og som nu lever alene i skoven.
da

TV guide - Thursday, 25/04/24

01:10
Stowaway
Bella er en ung kvinde, som overraskende arver en yacht fra sin far, som hun ikke længere har kontakt med. Men ude på åbent vand bliver skibet kapret af forbrydere med en dyster plan. Bella må nu stole på sine egne evner for at overleve.
da
02:40
Beck
Alexandra Beijer ender i et gidseldrama, da hun skal medvirke i morgen-tv. En bevæbnet mand dukker op og truer for rullende kameraer entreprenøren Tomas Tormalm, som også er gæst i programmet. Pludselig er alle i studiet taget som gidsler, og Beck-gruppen starter en kamp mod uret for at få dem frigivet.
da
04:10
Hands of Stone
Den legendariske nævefægter Roberto Duran fra Panama, der nåede at være mester i fire vægtklasser, debuterede som professionel allerede som 16-årig og trak sig først tilbage som 50-årig efter 119 kampe, hvor 70 blev vundet på knockout. Han var kendt for sin imponerende slagstyrke og eminente evne til at forsvare sig i ringen. Gennem hele sin karriere blev han trænet af den karismatiske Ray Arcel.
da
06:50
The Program
Den amerikanske cykelrytter Lance Armstrong er en rigtig god historie, da han både besejrer sin testikelkræft - og vinder Tour de France syv år i træk. Men det er næsten for godt til at være sandt, så den britiske journalist David Walsh begynder at grave i om Armstrong skulle have taget doping. Han finder tegn på, at Armstrong lyver - men kan han bevise, at sportsidolet har ført verden bag lyset?
da
08:30
All Inclusive
Tove og Malin fejrer deres mors 60-årsdag med en fælles rejse. Som nyslået single har moderen brug for det, men søstrene har meget forskelligt syn på, hvad der er bedst for deres mor.
da
10:00
Hustlers
Stripperen Destiny kæmper for at få enderne til at mødes. Da hun møder den erfarne poledancer Ramona lærer hun en gylden regel: Enten bliver du hustlet, eller også hustler du. Stripperne slår sig sammen og stjæler fra de kyniske Wall Street-typer, der har tjent deres penge på uhæderlig vis. Baseret på virkelige hændelser fra New York i slutningen af 00'erne.
da
11:50
Belle
Japansk animeret sci-fi-fantasi inspireret af klassiskeren Skønheden og udyret. Suzu er en genert skolepige. Hvad hendes klassekammerater ikke ved er, at hun har en hemmelig identitet - Belle - i den virtuelle verden U, hvor hun er en musicalstjerne.
da
13:50
Forelsket i New York
Singer-songwriter Gretta fra New York får sig noget af en mavepuster, da hun bliver droppet af sin kæreste, rockstjernen Dave. Men i mødet med den uglesete pladeproducer Dan opstår - i bogstaveligste forstand - sød musik.
da
15:30
Sune på bilferie
Sune og hans familie er tilbage! Denne gang skal de på biltur gennem Europa. Destinationen er en lille by i Sydtyrol, hvor hans forældre var på bryllupsrejse for 20 år siden. Da de ankommer til byen, møder Sune ikke blot sin drømmepige, men også en kunstner, som kunne gøre familien rigere, end de nogensinde kunne drømme om. Alt hvad de behøver, er hans underskrift. Kan der overhovedet gå noget galt?
da
17:00
Knives Out - var det mord?
Den succesfulde krimiforfatter Harlan Thrombey bliver fundet død i sit store hus efter sin 85-års fødselsdagsfest. Alle hans familiemedlemmer er under mistanke, og den excentriske detektiv Benoit Blanc bliver tilkaldt for at opklare mordet. Nu begynder familiens skeletter at vælte ud af skabene, og Blanc må optrævle et tæt spind af falske spor og løgne for at opklare mordmysteriet.
da
19:05
Mother's Day
Sandy er en fraskilt alenemor til to børn, hvis eksmand er stukket af med en yngre model. Hun møder den flotte enkemand Bradly, der også er alene med sine døtre. Måske er han noget for hende? Sandys veninde, karrierekvinden Jesse, ser ikke sine forældre, da de ikke bryder sig om hendes mand, fordi han er inder. Men pludselig kommer de alligevel på uanmeldt besøg. Og så bliver tv-værten Miranda opsøgt af sin biologiske datter Kristin, som hun bortadopterede for mange år siden. Det bliver et meget følelsesladet møde.
da
21:00
Olympus Has Fallen
Det Hvide Hus bliver angrebet af terrorister, der tager den amerikanske præsident til fange. Tilfældigvis befinder den tidligere Secret Service-agent Mike Banning sig i bygningen, og han er nu den eneste, der kan redde verdens mægtigste mand. Da det nationale sikkerhedsråd træder sammen og gør klar til et modtræk, er de tvunget til at stole på Bannings kendskab til huset, hvis de vil redde præsidenten og forhindre en endnu større katastrofe, der pludselig truer USA.
da
22:55
Our Kind of Traitor
På en ferie møder ægteparret Perry og Gail den flamboyante Dima, der viser sig at være pengevasker for den russiske mafia. Dima beder dem overrække en fil med fortrolige oplysninger til den britiske efterretningstjeneste. Snart hvirvles parret ind i en farlig verden af international spionage og møgbeskidt politik.
da