C More Hits

C More Hits

De nyeste film, serier, børne- og dokumentarprogrammer. Nye premierer hver uge!

Denmark

TV guide - Monday, 29/04/24

01:15
Mile 22
Et hold jægersoldater skal transportere en fremmed agent fra den amerikanske ambassade i et sydøstasiatisk land til en flyveplads, hvorfra han skal fragtes ud af landet. Køreturen bliver et hæsblæsende og højeksplosivt kapløb med tiden, mens byens militær, politi og gadebander nærmer sig for at slå kløerne i agenten.
da
02:45
John Wick: Chapter 2
John Wick bliver tilbagekaldt fra sin pension af den italienske mafiaboss, Santino D’Antonio, som John skylder sit liv til, for nu at genoptage positionen som verdens bedste snigmorder. Wick tager til Rom, hvor han forsøger at dræbe D’Antonios rival- og søster, Gianna. Da mordforsøget mislykkes, står Wick pludselig over for en horde af de mest dødelige snigmordere på Jorden. Han må bruge hver eneste af sine forbindelser og alle sine evner, for at få hævn over den mand, der forrådte ham.
da
04:45
On Set
I underholdningsprogrammet On Set får vi lov til at komme bag kulisserne i Hollywood. Vi møder både stjerner og instruktører, og kommer også med til indspilningerne af en lang række filmfavoritter.
da
05:10
Efterårsmanøvre
En flok gamle venners sammenkomst udarter sig, da deltagerne er mere indstillet på at lægge an på damerne, danse på Stadshotellet og stoppe sig med mad og drikke.
da
06:35
Dag for dag
En broget gruppe, der består af plejehjemsbeboerne Malte, Rut og demente Tage samt plejeren Katrin og rengøringsassistenten Simon, begiver sig ud på en uforglemmelig rejse gennem Europa i en autocamper for at opfylde et sidste ønske.
da
08:20
Jeg er Ingrid
Et personligt portræt af en af ??Sveriges største filmstjerner, der altid gik sine egne veje. Gennem private filmoptagelser, breve og dagbøger tegnes Ingrid Bergmans liv fra barndommens Stockholm til toppen af ??hendes karriere i filmen Casablanca. Ingrid Bergman havde et sjældent stort talent, og livet igennem valgte hun de kunstneriske udfordringer, uanset de personlige omkostninger.
da
10:10
Bailey - en ven for livet
Ethan på otte og hans mor redder en golden retrieverhvalp ud af en brandvarm bil. Familien tager den lille hund til sig og kalder den Bailey. Det bliver begyndelsen på et livslangt venskab mellem Ethan og Bailey. Bailey bliver nemlig genfødt adskillige gange gennem årene, og hver gang havner den sammen med Ethan.
da
11:50
Ildsjæl
I 1930'ernes New York drømmerunge Georgia om at blive brandmand som sin far. Da en pyroman hærger byen, klæder hun sig ud som "Joe" og får chancen for at udleve sin drøm.
da
13:20
Now You See Me
Fire af verdens bedste tryllekunstnere har lavet deres egen gruppe "Apokalypsens fire ryttere", og under nogle stort anlagte shows begår "rytterne"- i al offentlighed - en serie utrolige kup mod korrupte forretningsmænd og lader millioner af dollarsedler regne ned over publikum. FBI-agenten Dylan Hobbs får til opgave at afsløre og fange de fire magikere, inden de begår deres næste dristige kup. Men han får sin sag for, for 'Rytterne' er sande mestre i at lægge røgslør ud.
da
15:15
Hustlers
Stripperen Destiny kæmper for at få enderne til at mødes. Da hun møder den erfarne poledancer Ramona lærer hun en gylden regel: Enten bliver du hustlet, eller også hustler du. Stripperne slår sig sammen og stjæler fra de kyniske Wall Street-typer, der har tjent deres penge på uhæderlig vis. Baseret på virkelige hændelser fra New York i slutningen af 00'erne.
da
17:05
The Best of Me
Amanda og Dawson møder hinanden som børn og bliver sjælevenner, men omstændigheder, som de ikke er herrer over, gør at de bliver adskilt. Tyve år senere mødes de igen, da en af deres fælles bekendte dør. Selv om Amanda er gift, begynder der at spire hede følelser frem mellem dem igen.
da
19:00
Long Shot
Charlotte Field er en af de mest indflydelsesrige kvinder i verden. Klog, sofistikeret og succesfuld - en fantastisk politiker med evner indenfor nærmest alt. Fred Flarsky er en dygtig og grænsesøgende journalist med selvdestruktive tendenser. De har intet tilfælles udover, at Charlotte var Freds babysitter og første kærlighed. Mens hun forbereder sit kandidatur til at blive USA's næste præsident, hyrer Charlotte impulsivt Fred som sin personlige taleskriver - hvilket går meget imod hendes betroede rådgivere. Fred bliver en del af Charlottes elitehold, men er uforberedt på hendes glamourøse og risikable livsstil. På trods af det flyver gnisterne imellem de to, da deres umiskendelige kemi bringer dem på en global kærlighedstur, som krydres af en række farlige og bizarre hændelser.
da
21:00
Last Seen Alive
Da Will Spann kører sin kone Lisa til hendes forældre, stopper de for at tanke brændstof. Men pludselig forsvinder Lisa sporløst. Will kontakter politiet, men da han selv bliver mistænkt, tager han sagen i egen hånd.
da
22:30
The Rental
To par lejer et hus ved havet for en hyggelig weekend. Men der opstår en uhyggelig stemning, da de begynder at mistænke ejeren for at udspionere dem.
da
23:55
Winchester - House of Ghosts
På en øde egn uden for San Francisco findes verdens mest hjemsøgte hus bygget af Sarah Winchester, arvingen til Winchester-formuen. Det kæmpe hus fungerer som et fængsel for hundredvis af hævngerrige spøgelser, der har et regnskab at gøre op.
da

TV guide - Tuesday, 30/04/24

01:30
Deepwater Horizon
Den 20. april, 2010. En voldsom eksplosion sønderriver boreplatformen Deepwater Horizon i Den Mexicanske Golf. Den ledende elektronikingeniør Mike Williams har igen og igen fortalt ledelsen, at sikkerheden er for dårlig, men tidspresset og økonomien er vigtigere. Nu er 146 mennesker fanget i et inferno på havet, og han kæmper desperat for at redde alle.
da
03:15
Beck
Politiaspirant Vilhelm Beck er på sit første praktikophold, da han bliver kaldt rutinemæssigt ud til et indbrud. På gerningsstedet findes en død 17-årig dreng, og sagen bliver straks overdraget til Beck-gruppen.
da
04:45
On Set
I underholdningsprogrammet On Set får vi lov til at komme bag kulisserne i Hollywood. Vi møder både stjerner og instruktører, og kommer også med til indspilningerne af en lang række filmfavoritter.
da
05:30
The Stones and Brian Jones
Britisk dokumentar om guitaristen Brian Jones, grundlæggeren af The Rolling Stones, som skildrer hans liv, eftermæle og tidlige død. Instruktør er Nick Broomfield, kendt for musikdokumentarer som Biggie & Tupac og Kurt and Courtney.
da
07:05
Til Frank skiller os ad
Vera er træt af singlelivet og længes efter den store kærlighed. Hun er hamrende forelsket i sin charmerende kollega Frank, men hendes coach mener, at tiden er inde for Vera til at sænke sine krav, gå målrettet efter en anstændig fyr og sætte turbo på sit liv.
da
08:45
Et sidste race
Stjernespækket actionkomedie om streetracinglegenden Dennis, som sammen med ekskonen Tove vil forsøge at afholde teenagedatteren Hanna fra et deltage i et gaderæs. Det bliver starten på et hæsblæsende sidste race igennem Sverige.
da
10:35
A Dog's Journey
Hunden Bailey lever det gode liv på gården, hvor han har fået en ny kammerat i sin ejer Ethans barnebarn CJ. Problemet er bare, at CJs mor, Gloria, beslutter sig for at rejse væk med CJ. Da Baileys sjæl står til at forlade denne verden og tage form i et nyt liv, lover den trofaste hund derfor Ethan at finde CJ og beskytte hende for enhver pris. Det bliver dermed starten på et venskab, der strækker sig over flere liv, og som aldrig slutter.
da
12:20
Sune vs. Sune
Da Sune skal begynde i 4. klasse, får han et chok. En ny dreng sidder på hans plads, og han er alt det, Sune gerne vil være.
da
13:45
Now You See Me 2
Efter at have snydt FBI for et år siden venter The Four Horsemen på at blive kontaktet af The Eye, en gruppe tryllekunstnere, som har ansat dem. J. Daniel Atlas starter sin egen eftersøgning for at finde dem, og data-nørden Walter Mabry beder The Horsemen om at stjæle et dataindsamlingsobjekt. Herefter følger en række vilde hændelser, der får konsekvenser for karakterer både fra nutiden, fortiden og fremtiden.
da
15:50
Englegård - Alle gode gange tre
Der sker meget i en landsby i løbet af 15 år. Det opdager Fanny, Zac og Fannys datter, Alice, da de vender tilbage til flækken Yxared. Det er Alice, der gerne vil tilbage til byen. Hvor kommer hun fra, hvor er hendes rødder? Spørgsmålet om, hvem der er Fannys far, kommer igen op at vende. Og hvem er egentlig Alices far?
da
17:45
The House With a Clock in it's Walls
Forældreløse Lewis flytter ind hos sin farbror i et hus fyldt med mystik og hemmeligheder. I væggene har en old troldmand gemt et ur, og ingen ved hvad det gør, kun at det er noget farligt.
da
19:30
All Inclusive
Tove og Malin fejrer deres mors 60-årsdag med en fælles rejse. Som nyslået single har moderen brug for det, men søstrene har meget forskelligt syn på, hvad der er bedst for deres mor.
da
21:00
Midsommer
Dani og Christian er et ungt amerikansk par, hvis forhold hænger i en tynd tråd. Efter en familietragedie inviterer den sørgende Dani sig selv med på Christian og vennernes tur til midsommerfejring i en afsidesliggende svensk landsby. Det, der begynder som en afslappende sommerferie i det soloplyste Sverige, tager hurtigt en mørk drejning, da landsbyboerne inviterer deres gæster til at deltage i festlighederne, som tager det svenske paradis i en mere og mere foruroligende retning.
da