C More Hits

C More Hits

De nyeste film, serier, børne- og dokumentarprogrammer. Nye premierer hver uge!

Denmark

TV guide - Friday, 26/04/24

00:40
All the Money in the World
I 1973 kidnappes den 16-årige John Paul Getty III i Rom af De Røde Brigader. Drengen er sønnesøn af verdens rigeste mand, men den gamle oliemilliardær har ikke tænkt sig at betale den enorme løsesum. Desperat forsøger drengens mor at få sin svigerfar til at ombestemme sig - alt imens kidnapperne gør det klart, at deres trusler mod Getty junior skal tages dødsensalvorligt.
da
02:50
Beck
Politiet får massiv kritik, da en 14-årig dreng bliver skudt og dræbt. Snart bliver en bus, som holder ved Politiskolen, udsat for et brutalt attentat. Alex og Martin er på sagen og får hjælp af Martins barnebarn Vilhelm, der går på Politiskolen.
da
04:20
On Set
I underholdningsprogrammet On Set får vi lov til at komme bag kulisserne i Hollywood. Vi møder både stjerner og instruktører, og kommer også med til indspilningerne af en lang række filmfavoritter.
da
04:45
Star File
Underholdningsprogrammet "Star File" graver dybt i Hollywood og sætter i hvert afsnit fokus på en af tidens hotteste navne blandt skuespillere og instruktører. Her får vi indblik i stjernernes op- og nedture, og hvordan det hele begyndte.
da
05:10
Book Club
Diane er lige blevet enke efter 40 års ægteskab. Vivian har uforpligtende forhold til sine mange mænd. Sharon arbejder sig igennem en årtier lang skilsmisse. Og Carols ægteskab er i krise. Men alt dette ændrer sig, da de fire veninder læser den berømte roman "50 Shades of Grey" i deres bogklub. Nu skal det næste kapitel i deres liv være det bedste. Sammen tager de på en humoristisk rejse, der byder på nye romancer og gammel kærlighed.
da
06:50
Irrational Man
Professoren Abe Lucas er deprimeret og har svært ved at finde mening livet - selv om både hans kollega Rita Richardson og hans elev Jill bager på ham. En dag overhører Abe en tilfældig samtale i en diner og indser, at han kan løse en enlig mors alvorlige problemer ved, at han begår et mord - og tanken giver ham straks livsglæden tilbage! I al hemmelighed går Abe nu i gang med at planlægge forbrydelsen, men tingene udvikler sig ikke, som han havde forestillet sig.
da
08:25
Paris må vente
Anne står ved en korsvej i livet. Hun er gift med en succesrig, men arbejdsgal filmproducer, der har en tendens til at overse hende. Hans partner tilbyder hende et lift fra Cannes til Paris, hvor hun skal møde sin mand. Det bliver en tur med mange lange omveje, med maleriske seværdigheder, skøn mad og vin og gode samtaler - en tur, som vækker hendes livsglæde igen.
da
09:55
Monica Z
Den næsten sandfærdige historie om den store svenske jazzsangerinde Monica Zetterlund. Monica er enlig mor og bor hos sine forældre langt ude på landet i Sverige. Hendes far er en desillusioneret trompetist, som ikke tror på Monicas talent. Hun kæmper sig fri af de snærende bånd og kommer til USA for at synge, men vender skuffet hjem, da hun i et raceadskilt New York nægter at udskifte de sorte i sit band. Hendes liv og karriere går i stå flere gange – mest fordi hun har et stort forbrug af mænd og spiritus. Og selv om hendes talent er indlysende, og hun er meget anerkendt, findes der aldrig nok bekræftelse i verden for Monica Z.
da
11:45
Guernseys litterære kartoffeltærteklub
I 1946 modtager den unge forfatter Juliet et brev fra landmanden Dawsey fra kanaløen Guernsey. Impulsivt rejser Juliet til Guernsey med en plan om at skrive om øens bogklub, der blev grundlagt under krigen. Juliet danner et stærkt bånd med klubbens medlemmer - ikke mindst med Dawsey. Men hun opdager også, at klubben skjuler en hjerteskærende hemmelighed, som de nødigt vil have frem i lyset.
da
13:45
Hands of Stone
Den legendariske nævefægter Roberto Duran fra Panama, der nåede at være mester i fire vægtklasser, debuterede som professionel allerede som 16-årig og trak sig først tilbage som 50-årig efter 119 kampe, hvor 70 blev vundet på knockout. Han var kendt for sin imponerende slagstyrke og eminente evne til at forsvare sig i ringen. Gennem hele sin karriere blev han trænet af den karismatiske Ray Arcel.
da
15:35
Efterårsmanøvre
En flok gamle venners sammenkomst udarter sig, da deltagerne er mere indstillet på at lægge an på damerne, danse på Stadshotellet og stoppe sig med mad og drikke.
da
17:00
Bränn alla mina brev
Efter et vredesudbrud indser forfatteren Alex Schulman, at han må tage et opgør med sin egen vrede. Det er en vrede, der er gået i arv i generationer, og alle slægtens konflikter skyldes én person, morfaderen Sven Stolpe.
da
18:55
Now You See Me 2
Efter at have snydt FBI for et år siden venter The Four Horsemen på at blive kontaktet af The Eye, en gruppe tryllekunstnere, som har ansat dem. J. Daniel Atlas starter sin egen eftersøgning for at finde dem, og data-nørden Walter Mabry beder The Horsemen om at stjæle et dataindsamlingsobjekt. Herefter følger en række vilde hændelser, der får konsekvenser for karakterer både fra nutiden, fortiden og fremtiden.
da
21:00
Så længe vi lever
Beta genfinder sin musikalske inspiration og er overbevist om, at det skyldes Atlis tilstedeværelse i hjemmet. Samtidig kæmper Thomas i den nye dynamik, og Atli får følelser for Beta. Situationen spidser til, da Atlis ekskæreste kommer til middag.
da
21:45
Så længe vi lever
Efter den dramatiske afslutning på middagen forsøger Beta igen at styrke dynamikken i trioen. Atli foreslår en ny opgave, hvor det er Betas tur til at flirte med andre, hvilket hun er usikker overfor. Da hun gør det, begynder tingene at gå skævt.
da
22:30
Lawless
I Virginias bjerge under forbudstiden tjener de tre Bondurant-brødre gode penge på at smugle hjemmebrændt spiritus. Men da den særlige efterforsker Charlie Rakes sendes til området, er de kronede dage talte. Rakes er korrupt og dødsensfarlig og udfordrer alt, brødrene har bygget op. Men Howard, Forrest og Jack Bondurant bøjer sig ikke frivilligt.
da

TV guide - Saturday, 27/04/24

00:20
Kamæleonen
Den unge Stephen Meyers er pressetalsmand for den idealistiske guvernør Mike Morris, der håber at blive demokraternes præsidentkandidat. Dermed trækkes Meyers ind i et politisk magtspil præget af intriger, manipulation og beskidte tricks, men det viser sig hurtigt, at det er et spil, som Meyers mestrer bedre end de fleste.
da
02:00
1917
I Nordfrankrig under Første Verdenskrig står to britiske regimenter til at blive udsat for et bagholdsangreb af tyskerne. Den eneste måde at undgå angrebet på - og redde 1600 soldaters liv - er at få en besked afsted til regimenterne gennem ingenmandsland med kurér. De to soldater Blake og Schofield får den vigtige og ekstremt farlige opgave. De må nu, i et kapløb med tiden, forsøge at kæmpe sig gennem mudder, lig og pigtråd for at levere beskeden - og redde de mange engelske soldaters liv.
da
03:55
Bad Moms
Amy knokler! Hun arbejder, har to børn i skolealderen, engagerer sig i samtlige bestyrelser på skolen. Hun har et smukt og rent hjem - og 365 dage om året med perfekt makeup og hår. Udadtil er alt perfekt - men i virkeligheden er hun fuldstændig udmattet og ved at gå ned med stress. Presset fra områdets speltmødre - de ambitiøse "supermødre" - er ulideligt, og hendes dovne mand hjælper hende ikke. En dag får hun nok og smider sin mand ud. Nu slår hun sig sammen med to lige så udkørte mødre, Kiki og Carla. Trekløveret vil være frie, slippe kontrollen og nyde friheden. Det går ikke stille for sig!
da
05:45
Drømmehuset
Göran køber et hus på auktion. Optimistisk og fuld af energi sætter han i gang med renovering af det gamle træhus. Det viser sig imidlertid hurtigt, at der skjuler sig en dødbringende hemmelighed...
da
07:25
Göta kanal 3 - kanalkongens hemmelighed
Endnu engang opstår der tumult i og omkring Göta-kanalen. Igen er bådebyggeren Janne Andersson omdrejningspunktet for begivenhederne, og nu kommer han i problemer, da en leverance af motorer til Italien bliver beslaglagt af mafiaen. Janne får heldigvis hjælp af sin datter Petra, der har hjerne nok til at få løst situationen.
da
09:00
Black Jack
Inger vender tilbage til sin lille hjemby efter et mislykket ægteskab i Stockholm. Første weekend hjemme tager hun ud og danser på et lille dansested. Der møder hun Kaj, der straks forelsker sig i hende. Hun møder også Tommy, dansebandet Black Jack's helt egen Casanova.
da
10:50
Svensson, Svensson
Da mor Lena bliver tilbudt et spændende job i Stockholm, begynder hun at pendle mellem hovedstaden og Vivalla. Efter nogen tid bliver længslen efter Lena for meget for Gustav, så han sælger huset og opsøger eventyret i Stockholm.
da
12:10
The Program
Den amerikanske cykelrytter Lance Armstrong er en rigtig god historie, da han både besejrer sin testikelkræft - og vinder Tour de France syv år i træk. Men det er næsten for godt til at være sandt, så den britiske journalist David Walsh begynder at grave i om Armstrong skulle have taget doping. Han finder tegn på, at Armstrong lyver - men kan han bevise, at sportsidolet har ført verden bag lyset?
da
13:50
All Inclusive
Tove og Malin fejrer deres mors 60-årsdag med en fælles rejse. Som nyslået single har moderen brug for det, men søstrene har meget forskelligt syn på, hvad der er bedst for deres mor.
da
15:20
Wonder
Tiårige Auggie er født med et deformt ansigt og har gennemgået mange operationer. Hidtil er Auggie blevet hjemmeskolet, men nu har hans forældre besluttet at sende ham i en rigtig skole. Det bliver en svær begyndelse, for nogle af de andre drenge driller Auggie, men efterhånden bliver han accepteret som den, han er.
da
17:10
Joan Baez: I Am a Noise
Dokumentar om den legendariske folkesanger og aktivist Joan Baez, som dykker ned i unikt materiale fra sit arkiv. Her skildres alt fra musikkarrieren til borgerrettighedsbevægelsen, kampen mod psykisk sygdom og romancen med en ung Bob Dylan.
da
19:00
Hundredefodsrejsen
Familien Kadam flytter fra Indien til en sydfransk landsby. Her åbner de et indisk spisested - lige over for madame Mallorys Michelin-stjernede, klassisk franske restaurant. Det skaber røg i køkkenet, for den snobbede madame Mallory har svært ved at tolerere de farverige, støjende konkurrenter. Men måske kan madame Mallory i virkeligheden lære noget af det krydrede indiske køkken?
da
21:00
3:10 til Yuma
Efter at have røvet en diligence pågribes den berygtede revolvermand Ben Wade, der skal transporteres til Yuma for at hænges. For at redde sin gård tilbyder den gældsplagede Dan Evans at eskortere Wade gennem farefuldt apache-territorium. Det er den eneste måde, Evans kan redde sin gård.
da