C More Hits

C More Hits

De nyeste film, serier, børne- og dokumentarprogrammer. Nye premierer hver uge!

Denmark

TV guide - Tuesday, 30/04/24

01:30
Deepwater Horizon
Den 20. april, 2010. En voldsom eksplosion sønderriver boreplatformen Deepwater Horizon i Den Mexicanske Golf. Den ledende elektronikingeniør Mike Williams har igen og igen fortalt ledelsen, at sikkerheden er for dårlig, men tidspresset og økonomien er vigtigere. Nu er 146 mennesker fanget i et inferno på havet, og han kæmper desperat for at redde alle.
da
03:15
Beck
Politiaspirant Vilhelm Beck er på sit første praktikophold, da han bliver kaldt rutinemæssigt ud til et indbrud. På gerningsstedet findes en død 17-årig dreng, og sagen bliver straks overdraget til Beck-gruppen.
da
04:45
On Set
I underholdningsprogrammet On Set får vi lov til at komme bag kulisserne i Hollywood. Vi møder både stjerner og instruktører, og kommer også med til indspilningerne af en lang række filmfavoritter.
da
05:30
The Stones and Brian Jones
Britisk dokumentar om guitaristen Brian Jones, grundlæggeren af The Rolling Stones, som skildrer hans liv, eftermæle og tidlige død. Instruktør er Nick Broomfield, kendt for musikdokumentarer som Biggie & Tupac og Kurt and Courtney.
da
07:05
Til Frank skiller os ad
Vera er træt af singlelivet og længes efter den store kærlighed. Hun er hamrende forelsket i sin charmerende kollega Frank, men hendes coach mener, at tiden er inde for Vera til at sænke sine krav, gå målrettet efter en anstændig fyr og sætte turbo på sit liv.
da
08:45
Et sidste race
Stjernespækket actionkomedie om streetracinglegenden Dennis, som sammen med ekskonen Tove vil forsøge at afholde teenagedatteren Hanna fra et deltage i et gaderæs. Det bliver starten på et hæsblæsende sidste race igennem Sverige.
da
10:35
A Dog's Journey
Hunden Bailey lever det gode liv på gården, hvor han har fået en ny kammerat i sin ejer Ethans barnebarn CJ. Problemet er bare, at CJs mor, Gloria, beslutter sig for at rejse væk med CJ. Da Baileys sjæl står til at forlade denne verden og tage form i et nyt liv, lover den trofaste hund derfor Ethan at finde CJ og beskytte hende for enhver pris. Det bliver dermed starten på et venskab, der strækker sig over flere liv, og som aldrig slutter.
da
12:20
Sune vs. Sune
Da Sune skal begynde i 4. klasse, får han et chok. En ny dreng sidder på hans plads, og han er alt det, Sune gerne vil være.
da
13:45
Now You See Me 2
Efter at have snydt FBI for et år siden venter The Four Horsemen på at blive kontaktet af The Eye, en gruppe tryllekunstnere, som har ansat dem. J. Daniel Atlas starter sin egen eftersøgning for at finde dem, og data-nørden Walter Mabry beder The Horsemen om at stjæle et dataindsamlingsobjekt. Herefter følger en række vilde hændelser, der får konsekvenser for karakterer både fra nutiden, fortiden og fremtiden.
da
15:50
Englegård - Alle gode gange tre
Der sker meget i en landsby i løbet af 15 år. Det opdager Fanny, Zac og Fannys datter, Alice, da de vender tilbage til flækken Yxared. Det er Alice, der gerne vil tilbage til byen. Hvor kommer hun fra, hvor er hendes rødder? Spørgsmålet om, hvem der er Fannys far, kommer igen op at vende. Og hvem er egentlig Alices far?
da
17:45
The House With a Clock in it's Walls
Forældreløse Lewis flytter ind hos sin farbror i et hus fyldt med mystik og hemmeligheder. I væggene har en old troldmand gemt et ur, og ingen ved hvad det gør, kun at det er noget farligt.
da
19:30
All Inclusive
Tove og Malin fejrer deres mors 60-årsdag med en fælles rejse. Som nyslået single har moderen brug for det, men søstrene har meget forskelligt syn på, hvad der er bedst for deres mor.
da
21:00
Midsommer
Dani og Christian er et ungt amerikansk par, hvis forhold hænger i en tynd tråd. Efter en familietragedie inviterer den sørgende Dani sig selv med på Christian og vennernes tur til midsommerfejring i en afsidesliggende svensk landsby. Det, der begynder som en afslappende sommerferie i det soloplyste Sverige, tager hurtigt en mørk drejning, da landsbyboerne inviterer deres gæster til at deltage i festlighederne, som tager det svenske paradis i en mere og mere foruroligende retning.
da
23:25
Stowaway
Bella er en ung kvinde, som overraskende arver en yacht fra sin far, som hun ikke længere har kontakt med. Men ude på åbent vand bliver skibet kapret af forbrydere med en dyster plan. Bella må nu stole på sine egne evner for at overleve.
da

TV guide - Wednesday, 01/05/24

00:55
3:10 til Yuma
Efter at have røvet en diligence pågribes den berygtede revolvermand Ben Wade, der skal transporteres til Yuma for at hænges. For at redde sin gård tilbyder den gældsplagede Dan Evans at eskortere Wade gennem farefuldt apache-territorium. Det er den eneste måde, Evans kan redde sin gård.
da
02:55
Beck
En mand findes død på et loppemarked. Det ser ud til, at et almindeligt røveri er gået galt, men efterforskningen tager en uventet drejning, da Säpo pludselig interesserer sig for sagen.
da
04:25
Hairspray
Tracy Turnblad er en overvægtig high school-elev, hvis eneste drøm er at komme med i et danseprogram i Baltimore. Hendes far opfordrer hende til at følge sine drømme, men hendes mor advarer om, at hun jo ikke ligner de andre piger i programmet. Tracy får en plads på holdet efter at have gjort indtryk på programmets vært, men redder sig også en modstander, da hun hurtigt bliver en populær fornyelse på holdet. Skolens smukkeste pige ser sig vred på hende, og hendes mor er helt tilfældigt leder af den lokale tv-station.
da
06:45
Star File
Underholdningsprogrammet "Star File" graver dybt i Hollywood og sætter i hvert afsnit fokus på en af tidens hotteste navne blandt skuespillere og instruktører. Her får vi indblik i stjernernes op- og nedture, og hvordan det hele begyndte.
da
06:50
Star File
Underholdningsprogrammet "Star File" graver dybt i Hollywood og sætter i hvert afsnit fokus på en af tidens hotteste navne blandt skuespillere og instruktører. Her får vi indblik i stjernernes op- og nedture, og hvordan det hele begyndte.
da
07:00
On Set
I underholdningsprogrammet On Set får vi lov til at komme bag kulisserne i Hollywood. Vi møder både stjerner og instruktører, og kommer også med til indspilningerne af en lang række filmfavoritter.
da
07:25
Knives Out - var det mord?
Den succesfulde krimiforfatter Harlan Thrombey bliver fundet død i sit store hus efter sin 85-års fødselsdagsfest. Alle hans familiemedlemmer er under mistanke, og den excentriske detektiv Benoit Blanc bliver tilkaldt for at opklare mordet. Nu begynder familiens skeletter at vælte ud af skabene, og Blanc må optrævle et tæt spind af falske spor og løgne for at opklare mordmysteriet.
da
09:30
Book Club
Diane er lige blevet enke efter 40 års ægteskab. Vivian har uforpligtende forhold til sine mange mænd. Sharon arbejder sig igennem en årtier lang skilsmisse. Og Carols ægteskab er i krise. Men alt dette ændrer sig, da de fire veninder læser den berømte roman "50 Shades of Grey" i deres bogklub. Nu skal det næste kapitel i deres liv være det bedste. Sammen tager de på en humoristisk rejse, der byder på nye romancer og gammel kærlighed.
da
11:10
Sune - Best Man
Sunes klasse skal på en hemmelig lejrskole, men det går pludselig op for Sune, at lejrskolen foregår samme weekend som morfars bryllup. Panik! Skal han vælge lejrskolen eller morfar?
da
12:35
Strul
Conny er en kemilærer, der helt uskyldigt kommer i fængsel. Der mødes han nogle storkriminelle, der tager ind og ud af fængslet gennem en hemmelig tunnel. De bruger fængslet som en base for lyssky forretninger. Conny ser sig tvunget til at hjælpe med de kriminelle forretninger.
da
14:10
Slip fangerne løs, det er forår!
.
da
15:50
Comedy Queen
13-årige Sashas mor lever ikke længere. I al hemmelighed laver Sasha en liste over, hvad hun skal gøre for at komme sig over sorgen: Hun skal barbere sit hår af, takke nej til en hundehvalp og frem for alt blive en Comedy Queen.
da
17:20
Belle
Japansk animeret sci-fi-fantasi inspireret af klassiskeren Skønheden og udyret. Suzu er en genert skolepige. Hvad hendes klassekammerater ikke ved er, at hun har en hemmelig identitet - Belle - i den virtuelle verden U, hvor hun er en musicalstjerne.
da
19:15
Dag for dag
En broget gruppe, der består af plejehjemsbeboerne Malte, Rut og demente Tage samt plejeren Katrin og rengøringsassistenten Simon, begiver sig ud på en uforglemmelig rejse gennem Europa i en autocamper for at opfylde et sidste ønske.
da
21:05
Bäckström
Den tidligere mistænkte Ricardo Costa findes dræbt. Bäckström lover familien at finde den skyldige – et løfte, der kan blive svært at holde. Hvad har vingården med drabet og narkoen at gøre? Samtidig spirer kærligheden frem hist og her på øen. I tredje sæson rejser den egenrådige drabsefterforsker Evert Bäckström til ferieparadiset Palma for at opklare drabet på en barndomsven. Men Bäckström kastes ud i et mysterium med brutale drab, narkosmugling og uventede hemmeligheder.
da
21:50
Kamæleonen
Den unge Stephen Meyers er pressetalsmand for den idealistiske guvernør Mike Morris, der håber at blive demokraternes præsidentkandidat. Dermed trækkes Meyers ind i et politisk magtspil præget af intriger, manipulation og beskidte tricks, men det viser sig hurtigt, at det er et spil, som Meyers mestrer bedre end de fleste.
da