Nickelodeon/Spike

Nickelodeon/Spike

lijf hier op de hoogte van al het Nickelodeon nieuws, de films, series en meer!

Belgium

TV guide - Tuesday, 23/04/24

00:10
Victorious
Andre krijgt gevoelens voor Jade terwijl ze samen aan een liedje werken. Tori probeert hem te helpen om over Jade heen te komen, maar dit blijkt moeilijker dan verwacht.
nl
00:35
Victorious
Een knappe jongen wil een duet met Tori zingen, maar ze heeft het gevoel dat hij anders is dan hij zich voordoet.
nl
00:55
De Thundermans
Phoebe mag de vleesetende plant van haar klas een weekend thuis verzorgen, maar na een experiment van Max blijft de plant groeien tot die het hele huis dreigt over te nemen.
nl
01:20
Danger Force
Het Man's Nest is de ruimte ingeschoten, en Rick Twitler kan zijn vrije gang gaan. Het team moet hem stoppen, voor hij wereldwijd het internet verwoest.
nl
01:40
Danger Force
Shoutout en Volt zijn spoorloos verdwenen. Ondertussen lopen Rick Twitler en Drex nog steeds vrij rond. Captain Man is ten einde raad en heeft nog maar één optie. Hij vraagt Henry om hulp.
nl
02:00
The Patrick Star Show
De show van Patrick weet Shmandor te bereiken, maar de impact van de show is anders dan verwacht. Patrick gaat zijn buren interviewen en komt achter een groot geheim.
nl
02:25
The Patrick Star Show
Patrick en Spongebob werken voor niks bij de bioscoop, zodat ze een nieuwe film kunnen zien. Dat gaat niet helemaal volgens plan. Sandy probeert te voorkomen dat Patrick niet-wetenschappelijke dingen deelt in zijn wetenschapsshow.
nl
02:45
Huize Herrie
De familie Herrie gaat een dagje weg. Volgens Lincoln is er maar één plek in de auto de beste om te zitten. // Tijdens het eten zit Lincoln aan de tafel met zijn jongere zussen, maar hij wil aan de grote mensentafel zitten.
nl
03:05
Huize Herrie
Lincoln moet een spreekbeurt houden over zijn familie. De familie Herrie gaat elk jaar naar dezelfde camping, maar nu mag Lincoln kiezen wat de vakantiebestemming zal zijn.
nl
03:25
Huize Herrie
Lincoln doet zijn oordopjes in om zijn stripblad te lezen en belooft per ongeluk van alles aan zijn zussen. Lynn besluit een tijdje bij haar broer te komen logeren. Die gaat daarmee akkoord.
nl
03:50
SpongeBob
SpongeBob's vrienden Narlene en Nobby komen op bezoek, die elkaar sinds hun kindertijd niet meer hebben gezien. Plankton probeert een manier te vinden hoe hij bij het geheime recept van Krabby Patty kan komen.
nl
04:10
SpongeBob
Mevrouw Puff's nieuwe vervangende leraar geeft SpongeBob een spoedcursus autorijden. Wanneer Mr. Krabs en Plankton een bron van wondervet onder hun restaurants ontdekken, moeten de twee hun krachten bundelen en samenwerken.
nl
04:30
SpongeBob
Sandy doet bijzondere experimenten met gedragspsychologie en vraagt SpongeBob en Patrick als proefpersonen. Het loopt echter niet helemaal zoals gepland.
nl
04:45
SpongeBob
Pearl neemt een baantje, om net als haar vrienden cool te zijn, maar de enige winkel die op zoek is naar personeel is volgens haar geen leuke winkel.
nl
04:55
SpongeBob
SpongeBob kan zijn duimen niet meer gebruiken en moet ze zien te redden voor zijn leven verwoest is.
nl
05:05
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin wil bij Simons schaakclub omdat hij een meisje leuk vindt.
nl
05:15
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer Eleanor hoort dat meisjes geen ridders kunnen zijn, besluit ze het tegendeel te bewijzen.
nl
05:25
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin droomt prachtige dingen en wordt steeds onderbroken door Theodore. Simon bedenkt een oplossing en creëert een uitvinding die de vervelende Theodore uit Alvins dromen kan verbannen en hem buiten kan sluiten.
nl
05:35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
ALVINNN!!! and The Chipmunks, met de internationale supersterren, Alvin, Simon en Theodore, neemt je mee op een doldwaze rit vol muziek, humor en verhalen die vier generaties aan Chipmunks-fans weten te boeien!
nl
05:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin and Eleanor train to be lifeguards, Theodore is passed over but later manages to save the day..
nl
06:00
Baby Shark's grote show
Baby vraagt Goldie om hulp om Penny Piranha te leren hoe hij kan stoppen met bijten.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
Gabby heeft voor Blaze en zijn vrienden warme chocolademelk gemaakt. Daar hebben ze met het koude weer wel trek in. Maar Crusher wil niet delen; hij wil alle chocolademelk voor zichzelf.
nl
06:40
PAW Patrol
Het broertje van Grote Harige valt in een gat en de pups moeten hem zien te redden. Danny gaat bergklimmen, maar wanneer het gevaarlijk wordt, moeten de pups in actie komen om hem te helpen.
nl
07:00
Huize Herrie
Niemand weet wie er verantwoordelijk is voor de 1 april grappen, terwijl ze met Luan opgesloten zitten in de kelder. Mam gaat undercover als leerling op de school van Leni, Luna en Luan om vrienden met hen te worden.
nl
07:25
Huize Herrie
Pap heeft totaal geen zin om een bezoekje te brengen aan tante Truus en hij besluit om te proberen om er onder uit te komen. Een bijkomend voordeel is dat hij nu het huis de hele dag voor zichzelf heeft.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
Yamper heeft de rol van grote broer in Cerise Park op zich genomen en helpt bij het oplossen van problemen. Hij heeft gemerkt dat het water vuil is, dus wil hij de Pokémon helpen die bij de rivier wonen.
nl
08:00
Steen, Papier, Schaar
Als Schaar geen geld meer heeft, gaat hij aan het werk als conciërge. Dit loopt niet zoals gepland.
nl
08:25
Henry Danger
Henry wordt per ongeluk geraakt door de straling van een machine in de man cave. Hierdoor wordt hij steeds mannelijker, tot in het extreme. De symptomen openbaren zich tijdens een etentje met een meisje.
nl
08:50
Henry Danger
Door toedoen van Captain Man is in het verleden een man onzichtbaar geworden. Deze Brad eist dat hij Captain Mans nieuwe hulpje mag worden als genoegdoening. Hij gebruikt zijn onzichtbaarheid om Henry te dwingen zijn baantje op te zeggen.
nl
09:15
Danger Force
Het is de grootste avond voor superhelden in Swellview, en Captain Man is niet uitgenodigd. Danger Force roept Henry's hulp in om ervoor te zorgen dat de avond vlekkeloos verloopt.
nl
09:40
Danger Force
Dr. Minyak koopt het Man's Nest waardoor Captain Man moet leren leven met zijn vreselijke nieuwe kamergenoot. De Danger Force probeert een manier te vinden om de verkoop ongedaan te maken voordat ze het Man's Nest voorgoed kwijtraken.
nl
10:00
De Thundermans
Phoebe ontwikkelt de gave om gevaar te voelen voordat het er is en ze gebruikt haar pas ontdekte instinct om indruk te maken op haar klasgenoten.
nl
10:25
De Thundermans
Phoebe en Max willen graag het vertrouwen om een normaal tienerverjaardagsfeest te geven, maar als een bevroren Mrs Wong zoek raakt en ze haar moeten vinden, gaan ze pas beseffen hoe leuk hun familiefeestjes eigenlijk zijn.
nl
10:50
De Thundermans
Phoebe geeft haar eerste slaapfeestje en wordt betrapt als ze telekinese gebruikt om een ramp te voorkomen. Nadat ze gestraft is, moet ze een enkelband dragen waardoor ze haar krachten niet kan gebruiken. Dus wendt ze zich tot Max voor hulp.
nl
11:15
Henry Danger
Henry en Charlotte willen Jasper graag op de hoogte stellen van hun geheim, maar Ray vindt dat geen goed idee. Hij besluit Jasper te testen met een nep-geheim. Als hij de test doorstaat mag hij de identiteit van Henry en Ray weten.
nl
11:40
Henry Danger
Omdat zowel de jongens als Henry en Charlotte niet geloven dat Jasper een vriendinnetje heeft, besluit Jasper haar uit te nodigen. Ze is echter zo jaloers dat ze een gevaar vormt voor Charlotte.
nl
12:05
Henry Danger
Captain Man en Kid Danger onderschatten een schurk en komen in grote problemen wanneer ze hun spierkracht verliezen. Dankzij Schwoz kunnen Jasper en Charlotte de helden op afstand besturen.
nl
12:30
Danger Force
De moeder van Bose neemt per ongeluk een levensgevaarlijke radioactieve kat mee naar huis. De leden van Danger Force moeten de kat koste wat kost terug zien te krijgen naar het Man's Nest.
nl
12:45
Danger Force
Miles begint steeds vaker het gevoel te krijgen dat hij dingen al heeft meegemaakt. Captain Man trekt de conclusie dat Miles vast zit in een tijd-loop, en besluit een bezoekje te brengen aan zijn oude vijand de Tijdrover.
nl
13:10
De Thundermans
Max wil een etentje verstieren omdat de jongen die Phoebe leuk vindt, ook komt, maar als er een onverwachte gast opduikt, moeten hij en zijn zus hun krachten bundelen.
nl
13:35
De Thundermans
Max verandert zijn cijferlijst op de schoolcomputer en komt terecht in het uitblinkersklasje waar Phoebe ook in zit. Hij moet het tegen haar opnemen in de quiz om de Wiskunde Cup. Intussen proberen Hank, Nora en Billy de krantendief te pakken.
nl
13:55
De Thundermans
Max en Phoebe gebruiken hun krachten om lol te trappen op Spijbeldag, maar als ze zich bedenken dat de school bewakingscamera's heeft, nemen ze Billy en Nora in de arm om de beelden te wissen, voordat hun geheim wordt onthuld.
nl
14:20
Henry Danger
Kid Danger breekt zijn arm in een gevecht met Dokter Karaté. Nadat het bericht op het nieuws komt, moet er iets verzonnen worden waardoor de buitenwereld geen link legt tussen Henry zijn gipsarm en die van Kid Danger.
nl
14:45
Henry Danger
Piper neemt een papegaai mee van school. Wanneer deze de zin `Henry is Kid Danger' oppikt, willen Henry, Jasper en Charlotte hem laten verdwijnen. Maar daarop schakelt Piper de politie in.
nl
15:10
De Casagrandes
Wanneer Bobby en Par de leiding krijgen over Ziggy's winkel, moeten ze weerstand bieden aan de muzikale schatten die er te vinden zijn. De familie probeert Hector van het roddelen af te krijgen, maar niks helpt. Tot ze de hulp inroepen van Greta.
nl
15:35
De Casagrandes
Papa Arturo is verliefd. Ronnie Anne vindt dat geweldig, tot ze hoort met wie hij afspreekt: haar juf van school.
nl
16:00
Monster High
Draculaura zoekt wanhopig naar haar unieke Heksenkracht zodat ze gekozen wordt voor een exclusief heksenkamp. Frankie zoekt een 'coole' manier om Cleo mee uit te vragen naar het Monsterbal voor Deuce haar voor is.
nl
16:25
SpongeBob
SpongeBob en Octo gaan met een voedselbus naar Steenbroek om krabburgers te verkopen. Parel en Nadine gaan shoppen bij het Opdraai warenhuis, maar Nadine heeft een iets andere smaak.
nl
16:45
SpongeBob
Meneer Krabs en zijn personeel verzorgen de catering in een chique landhuis. Ze zijn echter bang dat hun eten niet chique genoeg is voor hun nieuwe clientèle.
nl
17:00
Huize Herrie
Luna moet af zien te komen van een lelijke hik, vlak voor een grote rockwedstrijd. De Uitvaart Club probeert Bertrands ontsnapping te plannen van het cruise schip waar zijn ouders op werken.
nl
17:20
Huize Herrie
De cheerleaders dagen Lynn en haar ploeggenoten uit tot een cheer-duel, als Lynn ze afwijst als atleten. Lori wordt een instant beroemdheid als ze een hole-in-one slaat op een geducht, moeilijk parcours.
nl
17:45
Huize Herrie
De kinderen proberen Lana over haar angst voor logeerpartijtjes heen te helpen.
nl
18:00
Steen, Papier, Schaar
Wanneer de verwarming stuk gaat, verandert het appartement in een ijsvlakte en moet het drietal zien te overleven. De drie vrienden besluiten een grappenoorlog aan te gaan met de Rattenbroers.
nl
18:25
Steen, Papier, Schaar
Papier moet zijn innerlijke kracht vinden, wanneer een briesje hem doet wegwaaien.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Als Clyde deelneemt aan het BETR-programma op school, moet Lincoln een manier vinden om weer een band met hem te krijgen voor de propschiet-oorlog waar ze zich op hadden voorbereid. En pap wil een irritant liedje uit zijn hoofd te krijgen.
nl
19:00
Het heuse huize herrie
Mama en Papa wil dolgraag eens een dag met zijn tweeën doorbrengen. Ze besluiten om alle Loud-kinderen in teams te verdelen zodat ze vervolgens wat tijd met elkaar kunnen doorbrengen.
nl
19:25
Danger Force
De Danger Force wordt uitgedaagd om te vechten zonder hun superkrachten te gebruiken.
nl
19:50
De Thundermans
Max en Phoebe geven hun moeder het ultieme verjaardagscadeau door haar lang verloren zus op te sporen, maar het gaat mis als blijkt dat de zussen al jarenlang ruzie hebben.
nl
20:15
Tyler Perry's Young Dylan
Dylan probeert de ruzie tussen Rebecca en Bethany te sussen. Helaas maakt hij het alleen maar erger. Verschillende pogingen mislukken maar uiteindelijk slagen Dylan en Charlie er toch in om de ruzie tussen Rebecca en Bethany op te lossen.
nl
20:35
Henry Danger
Tegen de zin van Ray gaan hij en Henry helpen om een telefoondiefstal van een meisje op te lossen. Zo komen ze oog in oog met een aantal van hun grootste vijanden.
nl
21:00
Henry Danger
Captain Man en Kid Danger worden uitgenodigd voor de opening van een escape room. Dit blijkt echter een val te zijn en ze worden opgesloten. Nu moeten ze daadwerkelijk zien te ontsnappen, samen met twee tieners, Mika en Miles.
nl
21:25
Danger Force
Ray wordt opgeroepen voor zijn juryplicht, precies in de week waarin hij als Captain Man een inzamelingsactie moet presenteren. Mika heeft een oplossing: ze besluit Ray te klonen, met alle gevolgen van dien.
nl
21:45
De Thundermans
Billy en Nora willen wanhopig hun moeder's tablet terug nadat de school het in beslag genomen heeft. Phoebe helpt ze, om te bewijzen dat ze net zo geniepig als Max kan zijn.
nl
22:15
De Thundermans
Hoewel Max zijn vriendin heeft beloofd te stoppen met mensen te foppen, haalt hij een grap uit waar zijn vriend voor moet opdraaien. Wanneer het schoolhoofd de jongen wil schorsen, moet Max de situatie oplossen en zijn eigen rol geheim houden.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Lincoln moedigt Clyde aan om zijn geweldige kunnen als drummer te laten zien, maar gaat daarin te ver. Luan ontmoet haar comedy idool tijdens een comedy-optreden. En Luna helpt Leni haar geschiedenis spreekbeurt te halen, door haar liefde voor mode.
nl
23:00
Het heuse huize herrie
Het is ouder-leraar gespreksavond en mam en pap Herrie rennen eindeloos rond van klas naar klas. Lincoln heeft zijn zinnen gezet op de banana split die hun ouders hebben beloofd als de Herrie-kinderen meer goede dan slechte beoordelingen krijgen.
nl
23:25
Henry Danger
Als een viñata op een kinderfeestje terechtkomt, vermommen Henry en Ray zich om de viñata te pakken. Jasper begint aan zijn eerste dag bij Troep en Zo en Charlotte zit vast in de autosnacker.
nl
23:50
Henry Danger
Ray is onder invloed van een liefdesmuffin tot over zijn oren verliefd op Gwen. Een crimineel wil een bank overvallen.
nl

TV guide - Wednesday, 24/04/24

00:10
Victorious
Als Tori ontdekt dat op Hollywood Arts nog nooit een bal is geweest, besluit ze er zelf een te organiseren. Toevallig valt het feest op dezelfde dag als de datum waarop Jade haar voorstelling wilde spelen. En er is maar één Asfalt Café.
nl
00:35
Victorious
Tori en haar vrienden hebben maar één nacht om zich voor te bereiden op de parade, en daarmee hun kans om op televisie te komen veilig te stellen.
nl
00:55
De Thundermans
Phoebe heeft zich aangemeld als kandidaat voor de studentenverkiezingen. Als Max de verkiezing wint, waar zij zo hard voor heeft gewerkt, zint Phoebe op wraak.
nl
01:20
Danger Force
Door een fout van Danger Force wordt de Man Buggy gestolen door Jeff en de Rammelaar. Ze moeten de Buggy terug zien te krijgen, voordat Ray erachter komt dat zijn geliefde auto weg is.
nl
01:40
Danger Force
Na een onhandige leugen moet Mika een uitverkocht theaterstuk zien te schrijven binnen één dag. Op dezelfde dag moet Danger Force de locoburgemeester, die naar het toneelstuk komt kijken, beschermen van een kidnapper.
nl
02:00
The Patrick Star Show
Patrick Ster presenteert een show over eten nadat hij zijn ontbijt heeft gemist. Patrick en SpongeBob gaan op zoek naar een baan en ervaren hoe het is om deel te nemen aan de arbeidsmarkt.
nl
02:25
The Patrick Star Show
Patrick en GrandPat proberen elkaar op de trap te passeren, wat leidt tot een belachelijk conflict. Hun absurde rivaliteit werkt aanstekelijk voor andere leden van de familie Star.
nl
02:45
Huize Herrie
Het is bijna de trouwdag van mam en pap Herrie. Lincoln wil een foto van alle elf de kinderen geven. Lincoln en zijn zussen kijken wie het langst zonder zijn of haar irritante gewoontes kan.
nl
03:05
Huize Herrie
Lincoln koopt een opblaasbaar bad van zijn eigen zakgeld. Alle tien zijn zussen willen het nieuwe zwembad gebruiken maar het is niet groot genoeg voor allemaal. Lincoln probeert zijn zusje Lily in een kleine versie van zichzelf te veranderen.
nl
03:25
Huize Herrie
Clyde komt logeren bij Lincoln. Zodra Clyde binnen is, wordt zijn aandacht opgeslokt door alle zussen van Lincoln. // Lincoln hoort een gesprek tussen zijn ouders, waarin mam duidelijk maakt aan pap dat 'de elf' het huis uit moeten.
nl
03:50
SpongeBob
Wanneer SpongeBob en Patrick het laatste Varkulon-actiefiguur kopen, probeert Bubbelbas het af te pakken. De 'SpongeBob is prut'-club komt bij elkaar om te bespreken hoe SpongeBob ze de laatste tijd geteisterd heeft.
nl
04:10
SpongeBob
SpongeBob en Octo gaan met een voedselbus naar Steenbroek om krabburgers te verkopen. Parel en Nadine gaan shoppen bij het Opdraai warenhuis, maar Nadine heeft een iets andere smaak.
nl
04:30
SpongeBob
Plankton kloont SpongeBob om de geheime formule van de Krabburger te stelen, maar zijn plan wordt in de weg gezeten door de echte SpongeBob.
nl
04:45
SpongeBob
De Haaien zijn de meest gevreesde groep in Bikinibroek, maar hun volgende confrontatie is mogelijk te veel voor SpongeBob.
nl
04:55
SpongeBob
Plankton beseft dat hij gelukskoekjes kan gebruiken om het recept van de krabburger te bemachtigen.
nl
05:05
ALVINNN!!! en de Chipmunks
ALVINNN!!! and The Chipmunks, met de internationale supersterren, Alvin, Simon en Theodore, neemt je mee op een doldwaze rit vol muziek, humor en verhalen die vier generaties aan Chipmunks-fans weten te boeien!
nl
05:15
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Theo is zich behoorlijk aan het opwinden. Wat hij namelijk ook probeert, het lijkt erop dat Simon altijd beter is in wat hij doet dan hijzelf. Theo besluit om op zoek te gaan naar iets waar hij beter in is dan Simon.
nl
05:25
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Op een regenachtige dag vindt Simon een machine uit die het hele huis in een virtual reality spel verandert. Cheesy denkt dat de kantinejuffen een speciaal toetje voor zichzelf houden en besluit met Theodore een kraak te zetten.
nl
05:35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Op een regenachtige dag vindt Simon een machine uit die het hele huis in een virtual reality spel verandert. Cheesy denkt dat de kantinejuffen een speciaal toetje voor zichzelf houden en besluit met Theodore een kraak te zetten.
nl
05:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Op een regenachtige dag zit Simon vast in huis. Hij vindt een machine uit die het hele huis in een virtual reality spel verandert met als gevolg dat alles heel snel uit de hand loopt.
nl
06:00
Baby Shark's grote show
Baby en William zwemmen mee met de postwalvis en moeten een pakje afleveren bij de hoofdpostbode.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
Blaze, Starla en Stripes veranderen in bouwvoertuigen om Pauline te helpen haar pizzeria te bouwen. Crusher en Pickle gaan ook aan de slag; zij bouwen een hoge toren.
nl
06:40
PAW Patrol
Burgemeester Goodway droomt dat ze naar het mysterieuze Cluck Cluck Island is gereisd, een heel vreemd land waar Chickaletta royalty is. Reizende ballon van Travis raakt verstrikt in de Bot.
nl
07:00
Huize Herrie
Lisa krijgt de leiding over de eerste klas en leert dat lesgeven meer is dan alleen feiten kennen. Leni neemt het op tegen de burgemeester bij een verkiezing van Royal Woods in de hele stad.
nl
07:25
Huize Herrie
Pap heeft totaal geen zin om een bezoekje te brengen aan tante Truus en hij besluit om te proberen om er onder uit te komen. Een bijkomend voordeel is dat hij nu het huis de hele dag voor zichzelf heeft.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
Ash traint en bereidt zich voor op zijn 'Masters Eight' plaatsingsgevecht. Een bezoek van een oude vriend biedt de broodnodige kans om een krachtige power-up in bezit te krijgen voor het komende gevecht.
nl
08:00
Steen, Papier, Schaar
Wanneer de verwarming stuk gaat, verandert het appartement in een ijsvlakte en moet het drietal zien te overleven. De drie vrienden besluiten een grappenoorlog aan te gaan met de Rattenbroers.
nl
08:25
Henry Danger
Swellview wordt lastiggevallen door ene De Spoiler, een schurk die het einde van films en tv-series verklapt. Captain Man en Kid Danger willen hem stoppen.Piper probeert lid te worden van de Captain Man fanclub.
nl
08:50
Henry Danger
Om een serie vreemde inbraken te onderzoeken, gaat Henry meedoen aan een tv-programma. Hij wint en blijkt gehypnotiseerd te zijn om zijn prijzen weer af te staan. Piper breekt Jasper zijn neus in de tv-studio.
nl
09:15
Danger Force
De Danger Force wordt uitgedaagd om te vechten zonder hun superkrachten te gebruiken.
nl
09:40
Danger Force
Chapa's jacht op de waarheid over haar verloren mobieltje dreigt de Danger Force kapot te maken.
nl
10:00
De Thundermans
Het gemene meisje Veronica saboteert Phoebe in het koor en manipuleert Max om haar huiswerk te maken, dus de tweeling werkt samen om haar terug te pakken.
nl
10:25
De Thundermans
De tweeling brengt de gewonde Billy naar het ziekenhuis en Max valt flauw bij het zien van een naald, dus de anderen moeten voorkomen dat artsen zijn hersenen scannen.
nl
10:50
De Thundermans
De Thundermans doen mee aan een wedstrijd om een droomvakantie te winnen. Ze kunnen het niet eens worden over de bestemming, dus doen ze mee met twee teams.
nl
11:15
Henry Danger
Henry is jarig en iedereen is benieuwd naar zijn speciale verjaardagstaart. Maar problemen met Jeff gooien steeds roet in het eten.
nl
11:40
Henry Danger
Captain Man en Kid Danger worden opgezadeld met een oude atoombom. Wanneer deze wordt geactiveerd, besluiten ze naar de woestijn te rijden om hem te ontmantelen. Helaas vergeten ze de bom mee te nemen.
nl
12:05
Henry Danger
Henry en zijn vrienden brengen een bezoek aan Cactus Con. Henry gaat als Kid Danger om Jaspers date, de zieke Patina, te beschermen. Er meldt zich echter ook een schurk die een zeldzame cactus wil laten stelen.
nl
12:30
Danger Force
Ray realiseert zich dat er een plaaggeest uit de jaren twintig in de school ronddwaalt. Danger Force probeert de geest tevreden te stellen door hem te helpen met zijn onafgemaakte zaken.
nl
12:45
Danger Force
Captain Man gaat in staking, omdat hij weigert te betalen voor kunstwerken die hij tijdens een missie heeft vernietigd. De vice-burgemeester stelt daarom een nieuwe held aan, Monsieur Man, om Swellview te verdedigen.
nl
13:10
De Thundermans
Om geld te verdienen voor nieuwe mobieltjes, nemen Phoebe en Max allebei een baantje bij Wongs Pizzapaleis. Maar door een enorme bestelling zitten ze al snel in de nesten.
nl
13:35
De Thundermans
Phoebe mag de vleesetende plant van haar klas een weekend thuis verzorgen, maar na een experiment van Max blijft de plant groeien tot die het hele huis dreigt over te nemen.
nl
13:55
De Thundermans
Phoebe heeft zich aangemeld als kandidaat voor de studentenverkiezingen. Als Max de verkiezing wint, waar zij zo hard voor heeft gewerkt, zint Phoebe op wraak.
nl
14:20
Henry Danger
Pipers nieuwe vriendje komt eten, samen met zijn moeder en broers. Die broers blijken echter Mitch Bilsky en Jeff te zijn. En dan neemt Jeff ook nog een cadeau mee dat gestolen lijkt te zijn.
nl
14:45
Henry Danger
Captain Man onthult een geheime kamer in de Man Cave die alleen voor misdaadbestrijders is. Charlotte, Jasper en Schwoz besluiten hun eigen betere kamer te maken.
nl
15:10
De Casagrandes
Nadat hij heeft gehoord over een wedstrijd om de volgende sidekick van El Falcón te vinden, wordt Carl El Pollito en probeert hij te winnen. Om de zieke Carlitos niet wakker te maken, moeten Carl en CJ muisstil met de El Falcón-actiefiguren spelen.
nl
15:35
De Casagrandes
Rosa moet weg en draagt de kleinkinderen klusjes op. Daar hebben ze geen zin in, want er komt iets leuks op tv wat ze graag willen zien.
nl
16:00
Monster High
Clawdeen leidt de Bloedmaaneclipsceremonie in een poging haar moeder terug te halen. Clawdeen, Draculaura, Frankie en de rest van de Boe Crew redden het Monsterbal en de wereld.
nl
16:25
SpongeBob
Plankton is gefrustreerd dat hij wordt gezien als schattig in plaats van slecht en bouwt een robot om iedereen te straffen die "aww" zegt. Patrick verplettert de postbode, waardoor hij en SpongeBob de post in Bikinibroek moeten bezorgen.
nl
16:45
SpongeBob
Octo heeft een auditie bij het Philharmonisch orkest, maar hij is niet wakker te krijgen. SpongeBob en Patrick proberen hem te wekken.
nl
17:00
Huize Herrie
Geërgerd door het opdringerige babysitten van Leni, schiet Lisa zichzelf en Todd per ongeluk de ruimte in. Lola probeert mam in tip-top missverkiezingsvorm te krijgen voor een moeder-dochter verkiezing.
nl
17:20
Huize Herrie
Wanneer Lincoln en Clyde Howard's zeldzame orchidee te veel water geven, gaan de twee op avontuur om de bloem te vervangen. Lynn Sr. doet mee aan een kookprogramma op televisie, maar hij dan moet hij het opnemen tegen Rosa Casagrande.
nl
17:45
Huize Herrie
De McBrides worstelen met het organiseren van een verjaardagsfeestje voor oma Gayle.
nl
18:00
Steen, Papier, Schaar
Papier wil een key lime taart bakken, maar Schuurpapier, zijn zus, komt roet in het eten gooien. Steen komt in opstand wanneer zijn opwarm maaltijd niet de juiste hoeveelheid stukjes kalkoen bevat.
nl
18:25
Steen, Papier, Schaar
Als Scissors liegt over Rocks verjaardag om gratis taart te krijgen, moet het trio op de vlucht voor de Verjaardagspolitie.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Na een mislukte moederdag probeert de familie Herrie het goed te maken met een "Moederdag Nog Es".
nl
19:00
Het heuse huize herrie
De Royal Woods talentenjacht staat op het punt om te beginnen. De familie Herrie is vastbesloten om de familie Torkelson voor eens en voor altijd te verslaan. Het belooft een spannende strijd te worden.
nl
19:25
Danger Force
Chapa's jacht op de waarheid over haar verloren mobieltje dreigt de Danger Force kapot te maken.
nl
19:50
De Thundermans
Phoebe en Max hebben een toets in groep 8 gemist, omdat Max destijds een vrij weekend had geritseld. Ze moeten terug naar school om de toets alsnog te doen, anders raakt Phoebe haar heldenstatus kwijt en draait Max de Jeugdgevangenis in.
nl
20:15
Tyler Perry's Young Dylan
Yasmine heeft de familie Wilson opgegeven voor een artikel over authentieke Amerikaanse families in een magazine. Dylan heeft andere plannen en wil graag samenwerken met de Color Schemers.
nl
20:35
Henry Danger
Kid Danger onthult aan Captain Man dat hij niet voor altijd in Swellview wil blijven als zijn assistent. De twee krijgen ruzie en Kid Danger wordt door een andere stad gevraagd om hun superheld te worden.
nl
21:00
Henry Danger
Drex, voormalig assistent en tegenwoordig vijand van Captain Man, reist terug uit het verleden met een leger van holbewoners om Captain Man voor eens en altijd te vernietigen. Kid Danger is de enige die hem kan redden.
nl
21:25
Danger Force
De moeder van Bose neemt per ongeluk een levensgevaarlijke radioactieve kat mee naar huis. De leden van Danger Force moeten de kat koste wat kost terug zien te krijgen naar het Man's Nest.
nl
21:45
De Thundermans
Phoebe's laatste heldenmissie is oppassen op Voorzitter Kickbutt's lastige tienerdochter. De missie loopt echter uit de hand wanneer ze een illegale nachtclub binnenglippen.
nl
22:15
De Thundermans
Nadat Cherry per ongeluk een foto online zet die het geheim van de Thundermans onthult, dwingt de heldenbond Phoebe om de vriendschap met haar beste vriendin te beëindigen.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Lincoln besluit uit zijn broederlijk plichten te stappen en op vakantie te gaan. Clyde besluit om de rol van Lincoln in het gezin over te nemen. In eerste instantie gaat alles goed, totdat het tij keert en Clyde de hulp van Lincoln moet inroepen.
nl