Nickelodeon/Spike

Nickelodeon/Spike

lijf hier op de hoogte van al het Nickelodeon nieuws, de films, series en meer!

Belgium

TV guide - Wednesday, 24/04/24

00:10
Victorious
Als Tori ontdekt dat op Hollywood Arts nog nooit een bal is geweest, besluit ze er zelf een te organiseren. Toevallig valt het feest op dezelfde dag als de datum waarop Jade haar voorstelling wilde spelen. En er is maar één Asfalt Café.
nl
00:35
Victorious
Tori en haar vrienden hebben maar één nacht om zich voor te bereiden op de parade, en daarmee hun kans om op televisie te komen veilig te stellen.
nl
00:55
De Thundermans
Phoebe heeft zich aangemeld als kandidaat voor de studentenverkiezingen. Als Max de verkiezing wint, waar zij zo hard voor heeft gewerkt, zint Phoebe op wraak.
nl
01:20
Danger Force
Door een fout van Danger Force wordt de Man Buggy gestolen door Jeff en de Rammelaar. Ze moeten de Buggy terug zien te krijgen, voordat Ray erachter komt dat zijn geliefde auto weg is.
nl
01:40
Danger Force
Na een onhandige leugen moet Mika een uitverkocht theaterstuk zien te schrijven binnen één dag. Op dezelfde dag moet Danger Force de locoburgemeester, die naar het toneelstuk komt kijken, beschermen van een kidnapper.
nl
02:00
The Patrick Star Show
Patrick Ster presenteert een show over eten nadat hij zijn ontbijt heeft gemist. Patrick en SpongeBob gaan op zoek naar een baan en ervaren hoe het is om deel te nemen aan de arbeidsmarkt.
nl
02:25
The Patrick Star Show
Patrick en GrandPat proberen elkaar op de trap te passeren, wat leidt tot een belachelijk conflict. Hun absurde rivaliteit werkt aanstekelijk voor andere leden van de familie Star.
nl
02:45
Huize Herrie
Het is bijna de trouwdag van mam en pap Herrie. Lincoln wil een foto van alle elf de kinderen geven. Lincoln en zijn zussen kijken wie het langst zonder zijn of haar irritante gewoontes kan.
nl
03:05
Huize Herrie
Lincoln koopt een opblaasbaar bad van zijn eigen zakgeld. Alle tien zijn zussen willen het nieuwe zwembad gebruiken maar het is niet groot genoeg voor allemaal. Lincoln probeert zijn zusje Lily in een kleine versie van zichzelf te veranderen.
nl
03:25
Huize Herrie
Clyde komt logeren bij Lincoln. Zodra Clyde binnen is, wordt zijn aandacht opgeslokt door alle zussen van Lincoln. // Lincoln hoort een gesprek tussen zijn ouders, waarin mam duidelijk maakt aan pap dat 'de elf' het huis uit moeten.
nl
03:50
SpongeBob
Wanneer SpongeBob en Patrick het laatste Varkulon-actiefiguur kopen, probeert Bubbelbas het af te pakken. De 'SpongeBob is prut'-club komt bij elkaar om te bespreken hoe SpongeBob ze de laatste tijd geteisterd heeft.
nl
04:10
SpongeBob
SpongeBob en Octo gaan met een voedselbus naar Steenbroek om krabburgers te verkopen. Parel en Nadine gaan shoppen bij het Opdraai warenhuis, maar Nadine heeft een iets andere smaak.
nl
04:30
SpongeBob
Plankton kloont SpongeBob om de geheime formule van de Krabburger te stelen, maar zijn plan wordt in de weg gezeten door de echte SpongeBob.
nl
04:45
SpongeBob
De Haaien zijn de meest gevreesde groep in Bikinibroek, maar hun volgende confrontatie is mogelijk te veel voor SpongeBob.
nl
04:55
SpongeBob
Plankton beseft dat hij gelukskoekjes kan gebruiken om het recept van de krabburger te bemachtigen.
nl
05:05
ALVINNN!!! en de Chipmunks
ALVINNN!!! and The Chipmunks, met de internationale supersterren, Alvin, Simon en Theodore, neemt je mee op een doldwaze rit vol muziek, humor en verhalen die vier generaties aan Chipmunks-fans weten te boeien!
nl
05:15
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Theo is zich behoorlijk aan het opwinden. Wat hij namelijk ook probeert, het lijkt erop dat Simon altijd beter is in wat hij doet dan hijzelf. Theo besluit om op zoek te gaan naar iets waar hij beter in is dan Simon.
nl
05:25
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Op een regenachtige dag vindt Simon een machine uit die het hele huis in een virtual reality spel verandert. Cheesy denkt dat de kantinejuffen een speciaal toetje voor zichzelf houden en besluit met Theodore een kraak te zetten.
nl
05:35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Op een regenachtige dag vindt Simon een machine uit die het hele huis in een virtual reality spel verandert. Cheesy denkt dat de kantinejuffen een speciaal toetje voor zichzelf houden en besluit met Theodore een kraak te zetten.
nl
05:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Op een regenachtige dag zit Simon vast in huis. Hij vindt een machine uit die het hele huis in een virtual reality spel verandert met als gevolg dat alles heel snel uit de hand loopt.
nl
06:00
Baby Shark's grote show
Baby en William zwemmen mee met de postwalvis en moeten een pakje afleveren bij de hoofdpostbode.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
Blaze, Starla en Stripes veranderen in bouwvoertuigen om Pauline te helpen haar pizzeria te bouwen. Crusher en Pickle gaan ook aan de slag; zij bouwen een hoge toren.
nl
06:40
PAW Patrol
Burgemeester Goodway droomt dat ze naar het mysterieuze Cluck Cluck Island is gereisd, een heel vreemd land waar Chickaletta royalty is. Reizende ballon van Travis raakt verstrikt in de Bot.
nl
07:00
Huize Herrie
Lisa krijgt de leiding over de eerste klas en leert dat lesgeven meer is dan alleen feiten kennen. Leni neemt het op tegen de burgemeester bij een verkiezing van Royal Woods in de hele stad.
nl
07:25
Huize Herrie
Pap heeft totaal geen zin om een bezoekje te brengen aan tante Truus en hij besluit om te proberen om er onder uit te komen. Een bijkomend voordeel is dat hij nu het huis de hele dag voor zichzelf heeft.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
Ash traint en bereidt zich voor op zijn 'Masters Eight' plaatsingsgevecht. Een bezoek van een oude vriend biedt de broodnodige kans om een krachtige power-up in bezit te krijgen voor het komende gevecht.
nl
08:00
Steen, Papier, Schaar
Wanneer de verwarming stuk gaat, verandert het appartement in een ijsvlakte en moet het drietal zien te overleven. De drie vrienden besluiten een grappenoorlog aan te gaan met de Rattenbroers.
nl
08:25
Henry Danger
Swellview wordt lastiggevallen door ene De Spoiler, een schurk die het einde van films en tv-series verklapt. Captain Man en Kid Danger willen hem stoppen.Piper probeert lid te worden van de Captain Man fanclub.
nl
08:50
Henry Danger
Om een serie vreemde inbraken te onderzoeken, gaat Henry meedoen aan een tv-programma. Hij wint en blijkt gehypnotiseerd te zijn om zijn prijzen weer af te staan. Piper breekt Jasper zijn neus in de tv-studio.
nl
09:15
Danger Force
De Danger Force wordt uitgedaagd om te vechten zonder hun superkrachten te gebruiken.
nl
09:40
Danger Force
Chapa's jacht op de waarheid over haar verloren mobieltje dreigt de Danger Force kapot te maken.
nl
10:00
De Thundermans
Het gemene meisje Veronica saboteert Phoebe in het koor en manipuleert Max om haar huiswerk te maken, dus de tweeling werkt samen om haar terug te pakken.
nl
10:25
De Thundermans
De tweeling brengt de gewonde Billy naar het ziekenhuis en Max valt flauw bij het zien van een naald, dus de anderen moeten voorkomen dat artsen zijn hersenen scannen.
nl
10:50
De Thundermans
De Thundermans doen mee aan een wedstrijd om een droomvakantie te winnen. Ze kunnen het niet eens worden over de bestemming, dus doen ze mee met twee teams.
nl
11:15
Henry Danger
Henry is jarig en iedereen is benieuwd naar zijn speciale verjaardagstaart. Maar problemen met Jeff gooien steeds roet in het eten.
nl
11:40
Henry Danger
Captain Man en Kid Danger worden opgezadeld met een oude atoombom. Wanneer deze wordt geactiveerd, besluiten ze naar de woestijn te rijden om hem te ontmantelen. Helaas vergeten ze de bom mee te nemen.
nl
12:05
Henry Danger
Henry en zijn vrienden brengen een bezoek aan Cactus Con. Henry gaat als Kid Danger om Jaspers date, de zieke Patina, te beschermen. Er meldt zich echter ook een schurk die een zeldzame cactus wil laten stelen.
nl
12:30
Danger Force
Ray realiseert zich dat er een plaaggeest uit de jaren twintig in de school ronddwaalt. Danger Force probeert de geest tevreden te stellen door hem te helpen met zijn onafgemaakte zaken.
nl
12:45
Danger Force
Captain Man gaat in staking, omdat hij weigert te betalen voor kunstwerken die hij tijdens een missie heeft vernietigd. De vice-burgemeester stelt daarom een nieuwe held aan, Monsieur Man, om Swellview te verdedigen.
nl
13:10
De Thundermans
Om geld te verdienen voor nieuwe mobieltjes, nemen Phoebe en Max allebei een baantje bij Wongs Pizzapaleis. Maar door een enorme bestelling zitten ze al snel in de nesten.
nl
13:35
De Thundermans
Phoebe mag de vleesetende plant van haar klas een weekend thuis verzorgen, maar na een experiment van Max blijft de plant groeien tot die het hele huis dreigt over te nemen.
nl
13:55
De Thundermans
Phoebe heeft zich aangemeld als kandidaat voor de studentenverkiezingen. Als Max de verkiezing wint, waar zij zo hard voor heeft gewerkt, zint Phoebe op wraak.
nl
14:20
Henry Danger
Pipers nieuwe vriendje komt eten, samen met zijn moeder en broers. Die broers blijken echter Mitch Bilsky en Jeff te zijn. En dan neemt Jeff ook nog een cadeau mee dat gestolen lijkt te zijn.
nl
14:45
Henry Danger
Captain Man onthult een geheime kamer in de Man Cave die alleen voor misdaadbestrijders is. Charlotte, Jasper en Schwoz besluiten hun eigen betere kamer te maken.
nl
15:10
De Casagrandes
Nadat hij heeft gehoord over een wedstrijd om de volgende sidekick van El Falcón te vinden, wordt Carl El Pollito en probeert hij te winnen. Om de zieke Carlitos niet wakker te maken, moeten Carl en CJ muisstil met de El Falcón-actiefiguren spelen.
nl
15:35
De Casagrandes
Rosa moet weg en draagt de kleinkinderen klusjes op. Daar hebben ze geen zin in, want er komt iets leuks op tv wat ze graag willen zien.
nl
16:00
Monster High
Clawdeen leidt de Bloedmaaneclipsceremonie in een poging haar moeder terug te halen. Clawdeen, Draculaura, Frankie en de rest van de Boe Crew redden het Monsterbal en de wereld.
nl
16:25
SpongeBob
Plankton is gefrustreerd dat hij wordt gezien als schattig in plaats van slecht en bouwt een robot om iedereen te straffen die "aww" zegt. Patrick verplettert de postbode, waardoor hij en SpongeBob de post in Bikinibroek moeten bezorgen.
nl
16:45
SpongeBob
Octo heeft een auditie bij het Philharmonisch orkest, maar hij is niet wakker te krijgen. SpongeBob en Patrick proberen hem te wekken.
nl
17:00
Huize Herrie
Geërgerd door het opdringerige babysitten van Leni, schiet Lisa zichzelf en Todd per ongeluk de ruimte in. Lola probeert mam in tip-top missverkiezingsvorm te krijgen voor een moeder-dochter verkiezing.
nl
17:20
Huize Herrie
Wanneer Lincoln en Clyde Howard's zeldzame orchidee te veel water geven, gaan de twee op avontuur om de bloem te vervangen. Lynn Sr. doet mee aan een kookprogramma op televisie, maar hij dan moet hij het opnemen tegen Rosa Casagrande.
nl
17:45
Huize Herrie
De McBrides worstelen met het organiseren van een verjaardagsfeestje voor oma Gayle.
nl
18:00
Steen, Papier, Schaar
Papier wil een key lime taart bakken, maar Schuurpapier, zijn zus, komt roet in het eten gooien. Steen komt in opstand wanneer zijn opwarm maaltijd niet de juiste hoeveelheid stukjes kalkoen bevat.
nl
18:25
Steen, Papier, Schaar
Als Scissors liegt over Rocks verjaardag om gratis taart te krijgen, moet het trio op de vlucht voor de Verjaardagspolitie.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Na een mislukte moederdag probeert de familie Herrie het goed te maken met een "Moederdag Nog Es".
nl
19:00
Het heuse huize herrie
De Royal Woods talentenjacht staat op het punt om te beginnen. De familie Herrie is vastbesloten om de familie Torkelson voor eens en voor altijd te verslaan. Het belooft een spannende strijd te worden.
nl
19:25
Danger Force
Chapa's jacht op de waarheid over haar verloren mobieltje dreigt de Danger Force kapot te maken.
nl
19:50
De Thundermans
Phoebe en Max hebben een toets in groep 8 gemist, omdat Max destijds een vrij weekend had geritseld. Ze moeten terug naar school om de toets alsnog te doen, anders raakt Phoebe haar heldenstatus kwijt en draait Max de Jeugdgevangenis in.
nl
20:15
Tyler Perry's Young Dylan
Yasmine heeft de familie Wilson opgegeven voor een artikel over authentieke Amerikaanse families in een magazine. Dylan heeft andere plannen en wil graag samenwerken met de Color Schemers.
nl
20:35
Henry Danger
Kid Danger onthult aan Captain Man dat hij niet voor altijd in Swellview wil blijven als zijn assistent. De twee krijgen ruzie en Kid Danger wordt door een andere stad gevraagd om hun superheld te worden.
nl
21:00
Henry Danger
Drex, voormalig assistent en tegenwoordig vijand van Captain Man, reist terug uit het verleden met een leger van holbewoners om Captain Man voor eens en altijd te vernietigen. Kid Danger is de enige die hem kan redden.
nl
21:25
Danger Force
De moeder van Bose neemt per ongeluk een levensgevaarlijke radioactieve kat mee naar huis. De leden van Danger Force moeten de kat koste wat kost terug zien te krijgen naar het Man's Nest.
nl
21:45
De Thundermans
Phoebe's laatste heldenmissie is oppassen op Voorzitter Kickbutt's lastige tienerdochter. De missie loopt echter uit de hand wanneer ze een illegale nachtclub binnenglippen.
nl
22:15
De Thundermans
Nadat Cherry per ongeluk een foto online zet die het geheim van de Thundermans onthult, dwingt de heldenbond Phoebe om de vriendschap met haar beste vriendin te beëindigen.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Lincoln besluit uit zijn broederlijk plichten te stappen en op vakantie te gaan. Clyde besluit om de rol van Lincoln in het gezin over te nemen. In eerste instantie gaat alles goed, totdat het tij keert en Clyde de hulp van Lincoln moet inroepen.
nl
23:00
Het heuse huize herrie
Lincoln en z'n vrienden maken zich klaar voor het schoolfeest. Clyde's vaders zijn vooral opgewonden, omdat dit misschien de avond is dat Clyde de ultieme ontmoeting heeft. Ondertussen slaat een verliefde Lincoln constant de plank mis bij Charlie.
nl
23:25
Henry Danger
Schwoz sloopt de uitvinding van Charlotte en wil haar helpen door een nieuwe machine te bouwen. Deze machine is echter zo goed dat het iets te veel publiciteit met zich mee brengt.
nl
23:50
Henry Danger
Frittle chips heeft twee nieuwe smaken waar door de klanten op gestemd kan worden. Dit leidt tot spanningen in de mancave.
nl

TV guide - Thursday, 25/04/24

00:10
Victorious
Tori en haar vrienden moeten op zaterdag nablijven als een lunchuitstapje verkeerd gaat. Ze hebben de hele dag om meer over elkaar te weten te komen, voedsel te vinden en ervoor te zorgen dat ze niet nog langer na hoeven te blijven.
nl
00:35
Victorious
Jade en Beck doen ontdekkingen over hun relatie terwijl ze Sinjin helpen met zijn gameshow. Tori wacht op de nieuwe telefoon.
nl
00:55
De Thundermans
Phoebe en Max helpen Billy en Nora met hun natuurkundeproject, maar al snel blijkt dat hun drijfveer oud zeer is. Intussen probeert Barb Hank te betrappen nadat hij haar aantekeningen voor de leeskring heeft overgekalkt.
nl
01:20
Danger Force
Het populaire muziekfestival Swellowlands komt eraan, en het Man's Nest wordt ingezet als hotel. Wanneer het festival niet door dreigt te gaan, besluit Danger Force het evenement zelf te organiseren.
nl
01:40
Danger Force
Danger Force verijdelt een overval op Club Soda en ze vieren de overwinning in stijl. Ray daagt de kinderen uit om die geweldige nacht te herhalen, maar deze keer zonder hun superheldenuniformen en krachten.
nl
02:00
The Patrick Star Show
Wanneer de afstandsbediening tussen de bankkussens valt, moet Patrick de bank induiken om hem te gaan zoeken. Patrick organiseert een geldinzameling voor slakken die niet kunnen dansen.
nl
02:25
The Patrick Star Show
Opat zorgt ervoor dat zijn dierbare herinneringen niet verkocht worden tijdens een tuinverkoop.
nl
02:45
Huize Herrie
Lincoln heeft de fiets van Lori gekregen, maar dat is een meisjesfiets en niet stoer voor een jongen. Lincoln is klaar om naar de Ace Savvy stripdag te gaan. Dan blijkt de wc verstopt te zijn en geeft pap iedereen huisarrest.
nl
03:05
Huize Herrie
Lincoln pocht met alle trucs die hij kent met zijn jojo. Eentje gaat fout en vernielt een experiment van Lisa. Lincolns' klas doet mee aan een energiezuinig project. Als de klas wint, redden ze een schattig ijsbeertje.
nl
03:25
Huize Herrie
Lincoln past het weekend op Frank, de spin en lieveling van zijn klas. Alle kinderen hebben een taak in huis. Lincoln vindt zijn taak, vuilnis buiten zetten, te zwaar in vergelijking met de taken van zijn zussen.
nl
03:50
SpongeBob
Plankton is gefrustreerd dat hij wordt gezien als schattig in plaats van slecht en bouwt een robot om iedereen te straffen die "aww" zegt. Patrick verplettert de postbode, waardoor hij en SpongeBob de post in Bikinibroek moeten bezorgen.
nl
04:10
SpongeBob
Plankton sluit zich aan bij S.L.E.C.H.T., zodat hij met een superschurkenteam het geheime recept van de krabburger kan stelen. Octo wint een vliegvakantie naar het schitterende Bora Bora Broek, maar SpongeBob en Patrick moeten mee.
nl
04:30
SpongeBob
Patrick en SpongeBob denken dat hun huis verkocht is nadat ze een TV reclame hebben gezien. Ze besluiten te vertrekken en daar is Octo erg blij mee.
nl
04:45
SpongeBob
SpongeBob hangt een prikbord op bij de Krokante Krab, maar anonieme recensies zorgen voor problemen.
nl
04:55
SpongeBob
Sandy maakt de nieuwste, op eikels gebaseerde, voedselsensatie. Maar haar boom betaalt uiteindelijk wel de prijs voor haar inhaligheid.
nl
05:05
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Cheesy denkt dat de kantinejuffen een toetje voor zichzelf houden en zet met Theodore een kraak.
nl
05:15
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin en Simon worden gek van Theodores nieuwe pratende teddybeer. Daarom besluiten ze de chip van de beer zo aan te passen dat zij hem kunnen besturen. Wanneer Alvin misbruik maakt van zijn macht, keert Simon zich echter tegen hem.
nl
05:25
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer Alvin na de vakantie op school de nieuwe knappe directrice ontmoet, wordt hij verliefd. Dat zorgt ervoor dat hij school veel leuker begint te vinden.
nl
05:35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Theodore verdwijnt uit zijn bed, en Alvin weet zeker dat hij ontvoerd is door aliens. Met de hulp van Simon en diens zelfgemaakte hightech apparatuur gaat hij op zoek naar zijn broertje.
nl
05:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Jeanette wil haar verjaardag niet vieren, omdat ze niet meer gelooft in de magie van verjaardagen. Alvin en zijn vriendjes proberen haar een sprookjesachtige verjaardag te geven.
nl
06:00
Baby Shark's grote show
Baby en zijn familie worden reality tv-sterren, maar ze verliezen de realiteit uit het oog.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ treden toe tot de politie. Met de hulp van de nieuwe politie-officier Anna, krijgt Blaze een supersnelle politieauto. Zo kan hij elke vrachtwagen in nood helpen.
nl
06:40
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger heeft een nieuw apparaat, de Troep-dinger 3000. De Prinses komt op bezoek in Avonturenbaai en Burgemeester Goodway heeft een speciaal cadeau besteld.
nl
07:00
Huize Herrie
Zach en Rusty doen alsof er een buitenaards schip is geland, nu is de hele stad op zoek naar kleine groene aliens. Clyde denkt dat hij de Glee Club zal betreden, maar Lincoln doet per ongeluk audities en krijgt een rol.
nl
07:25
Huize Herrie
De ogen van Lisa zijn niet meer wat ze geweest zijn en ze zal eigenlijk naar de oogarts moeten. Ze ontkent dit echter voor zichzelf omdat ze doodsbang is voor de oogarts en er alles aan wil doen om er niet naartoe te gaan.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
Het laatste Plaatsingsgevecht voor het Toernooi van de Acht Meesters begint en Ash wil winnen.
nl
08:00
Steen, Papier, Schaar
Papier wil een key lime taart bakken, maar Schuurpapier, zijn zus, komt roet in het eten gooien. Steen komt in opstand wanneer zijn opwarm maaltijd niet de juiste hoeveelheid stukjes kalkoen bevat.
nl
08:25
Henry Danger
Schwoz heeft ontdekt dat de wereld over twee dagen vergaat door de uitbarsting van een supervulkaan. Er wordt besloten niets aan de buitenwereld te vertellen. Henry besluit echter dat hij zich niet meer in hoeft te houden.
nl
08:50
Henry Danger
Het is Valentijnsdag en Henry was te laat om Bianca mee uit te vragen. Om haar jaloers te maken, gaat Henry uit met een robot van Schwoz. Tegelijkertijd regelt Henry een date tussen mevrouw Shapen en Captain Man.
nl
09:15
Danger Force
Miles doet mee aan een ijssculptuurwedstrijd. Chapa zorgt ondertussen voor haar kleine zusje Sage tijdens een stroomstoring, die haar denkbeeldige vriend is verloren in een ongeluk.
nl
09:40
Danger Force
Door een experiment van Schwoz zit het SwAG-klaslokaal vol met gevaarlijke insecten. Mika, Miles, Chapa en Bose worden voor korte tijd naar Henry's oude school gestuurd: De Swellviewse middelbare school.
nl
10:00
De Thundermans
Hank is de nieuwe scheikundeleraar op de school van Phoebe en Max, maar als hij kalkoenbroodjes eet die hem slaperig maken, gebruiken ze hun krachten om hem te helpen.
nl
10:25
De Thundermans
Hank haalt de Thunderbus op uit Metroburg, zodat Phoebe haar superheldentraining kan vervolgen. Als alle vier de kinderen stiekem de bus in kruipen voor een joy ride, bezorgt Hank hen een ritje dat ze nog lang zal heugen.
nl
10:50
De Thundermans
Phoebe sleept Billy en Nora mee naar het park om daar de jongen op wie ze verliefd is te ontmoeten, samen met zijn baby-broertje. Wanneer Max Billy en Nora mee naar huis neemt, pakken ze per ongeluk de echte baby in plaats van Nora's pop.
nl
11:15
Henry Danger
Wanneer hun aartsvijand, Ryker, aankomt in Swellview, moeten Kid Danger en Captain Man hem verslaan. Ze nemen hem mee naar Burger Castle, maar worden daar gemanipuleerd en moeten Ryker helpen.
nl
11:40
Henry Danger
Kid Danger breekt zijn arm in een gevecht met Dokter Karaté. Nadat het bericht op het nieuws komt, moet er iets verzonnen worden waardoor de buitenwereld geen link legt tussen Henry zijn gipsarm en die van Kid Danger.
nl
12:05
Henry Danger
Piper neemt een papegaai mee van school. Wanneer deze de zin `Henry is Kid Danger' oppikt, willen Henry, Jasper en Charlotte hem laten verdwijnen. Maar daarop schakelt Piper de politie in.
nl
12:30
Danger Force
Chapa wil niet dat haar vrienden erachter komen dat ze geen ouders heeft. Tijdens ouderavond huurt ze daarom een acteur in om Chapa's vader te spelen. Maar er is één proleem: de acteur kan niet acteren.
nl
12:45
Danger Force
Na een uit de hand gelopen grap, verschijnt er een levensgevaarlijke alien in het Man's Nest. De alien valt als een blok voor Bose.
nl
13:10
De Thundermans
Phoebe en Max helpen Billy en Nora met hun natuurkundeproject, maar al snel blijkt dat hun drijfveer oud zeer is. Intussen probeert Barb Hank te betrappen nadat hij haar aantekeningen voor de leeskring heeft overgekalkt.
nl
13:35
De Thundermans
Er wordt een buurtwacht opgericht om een mysterieuze vandaal te vangen. Phoebe verdenkt Max, totdat ze ontdekt dat haar broer een ander geheim verbergt.
nl
13:55
De Thundermans
Door een komeet slaan de krachten van de Thundermans op hol, net als Phoebe's vlam haar vraagt voor een schoolfeest. Phoebe en Max merken dat ze hun krachten in toom kunnen houden als ze dicht bij elkaar blijven. Maar daar zijn ze niet blij mee.
nl
14:20
Henry Danger
Schwoz neemt de anderen mee naar een afspraak met de beruchte Bigfoot. Tijdens hun bezoek aan het bos moeten ze het harige wezen echter beschermen tegen een jager.
nl
14:45
Henry Danger
Charlotte wordt per ongeluk opgezogen door een stofzuiger van Schwoz bij Henry thuis. Wanneer Henry's familie ziet hoe hij en Jasper tegen de stofzuiger praten, denken ze dat er een geest in zit.
nl
15:10
De Casagrandes
Sid neemt het op tegen Lisa Herrie in de robotica wedstrijd, om de aandacht van zijn moeder te trekken. Wanneer Frida wordt geconfronteerd met een schildersblok, doet ze net alsof Lalo's schilderijen haar eigen schilderijen zijn.
nl
15:35
De Casagrandes
Carl is enorm fan van El Falcón. Hij gelooft letterlijk in zijn bestaan. Bobby neemt hem mee naar een signeersessie.
nl
16:00
Monster High
Het is tijd voor de examenweek op Monster High en Clawdeen wordt belast met een onmogelijke missie van de Weerwezens. Clawdeen wordt gedwongen te leren van haar moeder en in haar voetsporen te treden als toekomstige packleider.
nl
16:25
SpongeBob
Plankton sluit zich aan bij S.L.E.C.H.T., zodat hij met een superschurkenteam het geheime recept van de krabburger kan stelen. Octo wint een vliegvakantie naar het schitterende Bora Bora Broek, maar SpongeBob en Patrick moeten mee.
nl
16:45
SpongeBob
Als SpongeBob thuis begint te koken, komen de klanten van meneer Krabs allemaal naar hem toe. Daar houdt de krab natuurlijk niet van. SpongeBob probeert Plankton te helpen, die door zijn computervrouw zijn restaurant werd uitgeschopt.
nl
17:00
Huize Herrie
Zat van mams post-it systeem met geheugensteuntjes, maken Lincoln en Lisa een app om het schema van het gezin bij te houden. Lana begint een garagebedrijf om een nieuwe fiets te kunnen kopen, maar haar zaak wordt corrupt als Flip haar mentor wordt.
nl
17:20
Huize Herrie
Als de kinderen ontdekken dat Myrtle een duister verleden heeft, proberen ze haar te ontmaskeren voordat Pop Pop een aanzoek doet. Lynn en Liam maken ruzie wanneer ze gedwongen worden om samen te werken.
nl
17:45
Huize Herrie
Lola vreest dat een gewonnen prijs het einde betekent van haar carrière als schoonheidskoningin.
nl
18:00
Steen, Papier, Schaar
Steen, Papier en Schaar ontdekken dat ze dubbelgangers hebben die een veel beter leven leiden dan zij. Ze doen er alles aan om zich te bewijzen. Papier en Steen doen er alles aan om een ruzie tussen Schaar en magiër Catalina te stoppen.
nl
18:25
Steen, Papier, Schaar
Wanneer Papier liegt om indruk te maken op Potlood, moet hij de wereld redden van een alien invasie.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Lincoln heeft veel zin om laat op te blijven met zijn beste vriend Clyde, om naar de Rip Hardcore Middernacht Marathon te kijken. Maar zijn plannen worden de grond in geboord, als pap een vroege avondklok instelt.
nl
19:00
Het heuse huize herrie
Als Lincoln probeert onder zijn klusjes uit te komen, belanden hij en Clyde in een ritje met de politie, waarbij ze de aandacht trekken van de beruchte Custard Bende leider. Ondertussen raakt pap gedurende de middag alle kinderen kwijt.
nl
19:25
Danger Force
Miles doet mee aan een ijssculptuurwedstrijd. Chapa zorgt ondertussen voor haar kleine zusje Sage tijdens een stroomstoring, die haar denkbeeldige vriend is verloren in een ongeluk.
nl
19:50
De Thundermans
Hank en Phoebe denken dat ze bestolen zijn wanneer ze thuis komen en alle meubels verdwenen zijn, maar Max geeft toe dat hij alles verstopt heeft en dwingt ze om de spullen terug te verdienen.
nl
20:15
Tyler Perry's Young Dylan
Dylan en Rebecca bedenken een plan om Viola op een date te krijgen met de bezorger.
nl
20:35
Henry Danger
Als een viñata op een kinderfeestje terechtkomt, vermommen Henry en Ray zich om de viñata te pakken. Jasper begint aan zijn eerste dag bij Troep en Zo en Charlotte zit vast in de autosnacker.
nl
21:00
Henry Danger
Ray is onder invloed van een liefdesmuffin tot over zijn oren verliefd op Gwen. Een crimineel wil een bank overvallen.
nl
21:25
Danger Force
Miles begint steeds vaker het gevoel te krijgen dat hij dingen al heeft meegemaakt. Captain Man trekt de conclusie dat Miles vast zit in een tijd-loop, en besluit een bezoekje te brengen aan zijn oude vijand de Tijdrover.
nl
21:45
De Thundermans
Omdat hij zenuwachtig is voor de ontmoeting met de ouders van zijn vriendin, vraagt Max hulp aan Phoebe. Haar charme werkt echter averechts, waardoor Max zijn vriendin nooit meer mag zien.
nl
22:15
De Thundermans
Nadat Phoebe een leuke jongen ziet, maar hem uit het oog verliest, gebruikt ze de software van de Heldenbond om hem op te sporen. Haar misbruik heeft onverwachte gevolgen voor haar vlam.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde zijn vastbesloten om naam te maken voor zichzelf. Maar ze ontdekken dat het opofferen van de droom van iemand anders om dat te bereiken, het uiteindelijk niet waard is.
nl