Nickelodeon/Spike

Nickelodeon/Spike

lijf hier op de hoogte van al het Nickelodeon nieuws, de films, series en meer!

Belgium

TV guide - Monday, 22/04/24

00:10
Henry Danger
Een schurk achter een smiley-masker valt burgers aan die zich niet netjes gedragen in het openbaar. Captain Man en Kid Danger komen erachter dat een vriendelijke tv-presentator schuil gaat achter het masker.
nl
00:35
De Thundermans
De kinderen willen spijbelen. Maar Hank en Barb komen met het verhaal van Burgemeester Heinrich Schuildorp de Derde, die geen schooldag miste. Als Blobbin aankomt met een tijdmachine, besluiten de kinderen het verleden bij te stellen.
nl
00:55
De Thundermans
Max en Phoebe moeten een jonge superheld trainen om zo meer punten te scoren voor het Z-Korps. Maar wie kunnen ze daar voor gebruiken? Hank wordt door Blobbin gestrikt om het gezicht, en de kont, te zijn van een nieuwe onderbroekenlijn.
nl
01:20
Danger Force
Miles doet mee aan een ijssculptuurwedstrijd. Chapa zorgt ondertussen voor haar kleine zusje Sage tijdens een stroomstoring, die haar denkbeeldige vriend is verloren in een ongeluk.
nl
01:40
Danger Force
Door een experiment van Schwoz zit het SwAG-klaslokaal vol met gevaarlijke insecten. Mika, Miles, Chapa en Bose worden voor korte tijd naar Henry's oude school gestuurd: De Swellviewse middelbare school.
nl
02:00
The Patrick Star Show
De moeder van Bunny, Agnes, brengt een bezoekje aan de familie om erachter te komen of Octina net als haar oma een heks is. De Tuinies hebben Oma Tentakel ontdekt en achtervolgen haar omdat ze haar helemaal geweldig vinden.
nl
02:25
De Patrick Ster Show
Patrick and SpongeBob try to unlock a dull child's imagination.
nl
02:35
Huize Herrie
Lynn vindt iemand die het ook leuk vindt om naar sport op televisie te kijken. Lisa beseft dat Pop Pop er niet altijd zal zijn en zoekt een wetenschappelijke oplossing.
nl
02:55
Huize Herrie
Lola begeleidt een timide nieuwe studente en helpt haar een sociale vlinder te worden. Een uitwisselingsstudent blijft bij Clyde's familie wonen.
nl
03:20
Huize Herrie
Directeur Rivers moet bezuinigen en Luna ontdekt dat ze de muziekclub wil opheffen. Om dit tegen te houden, leidt Luna een protest. Lana verzint een list om Lincoln van zijn computerspel weg te krijgen, zodat zij het kan spelen.
nl
03:40
SpongeBob
Patrick werpt zich op als reisleider en leidt een enthousiaste vreemdeling rond.
nl
03:50
SpongeBob
Het vlooiencircus van SpongeBob wordt per ongeluk bij Octo bezorgd. Als de vlooien ontsnappen, zorgt dat voor een heleboel heibel. En als Octo geen zin heeft om te werken, besluit hij zich ziek te melden.
nl
04:10
SpongeBob
SpongeBob en Patrick proberen de band van het Pel de Pinda-restaurant weer bij elkaar te brengen. Patrick denkt dat hij een worm is en wordt naar het asiel gestuurd. SpongeBob en Octo moeten hem trainen.
nl
04:35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin pakt Teddy van Theodore af. Theodore besluit een denkbeeldig vriendje te verzinnen.
nl
04:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer Simon zich ziek voelt, valt Alvin voor hem in tijdens een kampeertrip. Al snel ontdekt hij dat het niet om een kampeertrip gaat, maar dat het eigenlijk een archeologische opgraving is.
nl
04:55
ALVINNN!!! en de Chipmunks
De Chipmunks verdenken Dave ervan dat hij liegt over de prijzen die hij heeft gewonnen.
nl
05:05
ALVINNN!!! en de Chipmunks
De klachten stapelen zich op wanneer Simons robot Geizmo overal wasmachines kapot maakt.
nl
05:20
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Brittany daagt een pestkop uit voor een skatewedstrijd, maar ze weet niet hoe ze moet skateboarden.
nl
05:30
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Theodore must pose as a dog after the chipmunks accidently shave the fur off a dog Miss Miller is dog sitting.
nl
05:40
ALVINNN!!! en de Chipmunks
ALVINNN!!! and The Chipmunks, met de internationale supersterren, Alvin, Simon en Theodore, neemt je mee op een doldwaze rit vol muziek, humor en verhalen die vier generaties aan Chipmunks-fans weten te boeien!
nl
05:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer Alvin Brittany's eikeltjes plattrapt, zweert zij al z'n bubbeltjesplastic te ploppen.
nl
06:00
Baby Shark's grote show
William begint zich zorgen te maken waarom zijn familie er anders uitziet dan alle anderen.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
Blaze komt tijdens een race met lekke banden te staan. Gelukkig regelt Gabby een set nieuwe banden: superbanden die zich kunnen aanpassen aan alle omstandigheden.
nl
06:40
PAW Patrol
Als een hevige regenbui een stoepkrijttekening weg lijkt te gaan spoelen, probeert Alex met de Mini Patrol het werk te redden. Boer Al heeft een bijzondere aardappel gekweekt die gefotografeerd zal worden voor een speciaal groentenboek.
nl
07:00
Huize Herrie
In de schoolbus maakt Lincoln onaangenaam kennis met drie ouderjaars leerlingen en hij blijft de klos, met z'n vrienden. Er is een kamer vrij in Huize Avondrood en de vriendin van Lincolns opa wil er graag komen wonen.
nl
07:25
Huize Herrie
Lynn krijgt tijdens de wedstrijd een enorme hoop kritiek van Scoots over zich heen en ze verstijft vervolgens compleet wanneer ze op het veld staat. Lincoln besluit om haar een handje te helpen.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
Team Rocket is weer bezig met snode plannetjes. Om het aantal leden van Team Rocket over de hele wereld te vergroten, beginnen Jessie en de andere leden in opdracht van baas Giovanni een radioprogramma.
nl
08:00
Steen, Papier, Schaar
Steen, Schaar en Papier bouwen hun ongewone auto, De Susan, om tot een prijswinnende bak. Papier geeft Steen mechanische wenkbrauwen voor een modellen auditie. Schaar heeft een avontuur met stand-ins.
nl
08:25
Henry Danger
Henry wordt niet uitgenodigd voor de verjaardag van Debbie, omdat iedereen denkt dat hij het jaar ervoor een bijna-dodelijk ongeluk heeft veroorzaakt. Wanneer iedereen toch gaat, besluit Henry de waarheid achter het ongeval alsnog te achterhalen.
nl
08:50
Henry Danger
Steeds meer apparatuur in de `man cave' gaat stuk, maar Ray wil de monteur niet laten komen omdat hij ruzie met hem heeft. Tegelijkertijd dreigt Henry uit het basketbalteam gezet te worden omdat zijn coach een betere, maar veel oudere speler heeft.
nl
09:15
Danger Force
Wanneer Danger Force de nieuwste tentoonstelling wordt in een buitenaardse dierentuin, moet Miles een manier vinden om ze te bevrijden voordat ze het avondmaal van de aliens worden.
nl
09:40
Danger Force
ShoutOut krijgt een eenmalige kans om een film te verkopen aan Hollywood-grootheid Deuce Van Nuys. Wanneer ze bezwijkt onder de druk, helpt de Danger Force mee door hun epische filmideeën te delen.
nl
10:00
De Thundermans
Door een komeet slaan de krachten van de Thundermans op hol, net als Phoebe's vlam haar vraagt voor een schoolfeest. Phoebe en Max merken dat ze hun krachten in toom kunnen houden als ze dicht bij elkaar blijven. Maar daar zijn ze niet blij mee.
nl
10:25
De Thundermans
De kids beschadigen een nieuwe auto die Hank als trouwdagcadeau voor Barb had gekocht, dus ze moeten hun superheldneef om hulp vragen.
nl
10:50
De Thundermans
Als Phoebe te veel hooi op haar vork neemt, helpt Max haar door een kloon van haar te maken, zodat ze op twee plekken tegelijk kan zijn. Als de kloon lastig wordt voor de echte Phoebe, moet Max bijspringen om Phoebes reputatie te redden.
nl
11:15
Henry Danger
Henry is door een schurk in een diepe droomtoestand gestraald. Charlotte wordt door Schwoz in Henry's droom gebracht om hem hopelijk weer wakker te krijgen.
nl
11:40
Henry Danger
Nadat Henry midden in de nacht thuis komt van een klus en door Piper betrapt wordt, krijgt hij huisarrest. Omdat Piper zich ook niet aan de regels heeft gehouden, krijgt zij het ook.
nl
12:05
Henry Danger
Captain Man is door een misverstand negatief in het nieuws gekomen. Om de waardering van het publiek terug te winnen, besluit het team een prijsvraag op te zetten waarbij de winnaars een bezoekje mogen brengen aan de Man Cave.
nl
12:30
Danger Force
Wanneer het peperdure paardrijzadel van haar vader wordt gestolen, doet Mika haar uiterste best het terug te vinden. Miles beweert echter dat hij het zadel eerder terug gaat vinden, zonder er ook maar iets voor te hoeven doen.
nl
12:45
Danger Force
Ray wordt opgeroepen voor zijn juryplicht, precies in de week waarin hij als Captain Man een inzamelingsactie moet presenteren. Mika heeft een oplossing: ze besluit Ray te klonen, met alle gevolgen van dien.
nl
13:10
De Thundermans
Het Z-korps geeft Max en Phoebe een dagje vrij, maar als ze deze dag steeds maar weer herbeleven, moeten ze iets bedenken om de tijdlus te doorbreken.
nl
13:35
De Thundermans
Phoebe en Max Thunderman lijken een doorsnee tienertweeling, maar maken deel uit van een gezin van superhelden. Phoebe wendt haar krachten aan voor het goede, maar Max gaat voor de duistere kant.
nl
13:55
De Thundermans
Nadat Max op schoolfotodag een grap uithaalt met Phoebe, ontvouwt zich tussen de twee een grappenstrijd die volledig uit de hand loopt. Intussen proberen Hank en Barb Nora en Billy zover te krijgen dat die hun klusjes in huis doen.
nl
14:20
Henry Danger
Henry en zijn vrienden brengen een bezoek aan Cactus Con. Henry gaat als Kid Danger om Jaspers date, de zieke Patina, te beschermen. Er meldt zich echter ook een schurk die een zeldzame cactus wil laten stelen.
nl
14:45
Henry Danger
Wanneer hun aartsvijand, Ryker, aankomt in Swellview, moeten Kid Danger en Captain Man hem verslaan. Ze nemen hem mee naar Burger Castle, maar worden daar gemanipuleerd en moeten Ryker helpen.
nl
15:10
De Casagrandes
Wanneer Arturo beseft dat Bobby niet over survivaltechnieken beschikt, besluit hij Bobby mee te nemen naar het bos om te trainen. Frida vraagt Carlota mee naar de spa, maar ze kunnen allebei moeilijk van hun telefoon afblijven.
nl
15:35
De Casagrandes
Ronnie Anne wint twee kaartjes voor Zuivelland. Het nadeel is dat ze twee beste vrienden heeft en niet wil hoeven kiezen tussen Sid en Lincoln.
nl
16:00
Monster High
Als Gil traint voor de Zoetwaterchallenge, beseft hij dat Lagoona beter geschikt is voor de opdracht. Skelita leert hoe ze haar abuela op haar eigen manier kan eren nadat ze per ongeluk een jurk vernielt voor een modewedstrijd.
nl
16:25
SpongeBob
Wanneer SpongeBob en Patrick het laatste Varkulon-actiefiguur kopen, probeert Bubbelbas het af te pakken. De 'SpongeBob is prut'-club komt bij elkaar om te bespreken hoe SpongeBob ze de laatste tijd geteisterd heeft.
nl
16:45
SpongeBob
SpongeBob komt erachter dat iedereen blij wordt als hij ze nadoet, omdat ze zich gevleid voelen. Niemand heeft hem echter verteld wanneer het genoeg is.
nl
17:00
Huize Herrie
De David Steele-film van Lincoln en Clyde loopt uit de hand wanneer Lisa een kernreactor bouwt. Wanneer Leni beseft dat Miguel verliefd is op Gavin, het nieuwe personeelslid van het restaurant, gaat ze Miguel helpen hem het hof te maken.
nl
17:20
Huize Herrie
Rusty wil de pret van Guus zijn zaak naar Kleding voor Kerels halen, als hij op de winkel moet passen. // Stella wint een schoolwedstrijd en is super enthousiast - totdat ze ontdekt dat ze een presentatie voor publiek moet geven.
nl
17:45
Huize Herrie
Opa worstelt met het draaiende houden van het kamp, dus de kinderen schieten te hulp.
nl
18:00
Steen, Papier, Schaar
Als Schaar geen geld meer heeft, gaat hij aan het werk als conciërge. Dit loopt niet zoals gepland.
nl
18:25
Steen, Papier, Schaar
Wanneer Potlood film komt kijken, raakt Papier in paniek. Hij moet haar de waarheid vertellen.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde delven het onderspit wanneer ze meedoen aan een intense prank-wedstrijd. Lisa besluit om een nieuwe sport uit te proberen en ze krijgt hierbij hulp en steun van Lynn.
nl
19:00
Het heuse huize herrie
Lincoln organiseert een leuk slaapfeestje voor Charlie en hij gebruikt daar technologie voor. Het vriendje van Lori, Bobby, wil ook graag deelnemen en hij zet alles op alles om dat voor elkaar te krijgen.
nl
19:25
Danger Force
Dr. Minyak koopt het Man's Nest waardoor Captain Man moet leren leven met zijn vreselijke nieuwe kamergenoot. De Danger Force probeert een manier te vinden om de verkoop ongedaan te maken voordat ze het Man's Nest voorgoed kwijtraken.
nl
19:50
De Thundermans
Wanneer Chloe roept dat Max haar favoriet is, probeert Phoebe haar de 'echte' Max te laten zien door een verhaal te vertellen over de grote Phoebe Hood en de slechte Maxingham.
nl
20:15
Tyler Perry's Young Dylan
Charlie en Yasmine zijn al jaren danspartners maar dit jaar heeft Charlie er geen zin in.
nl
20:35
Henry Danger
Omdat Captain Man moe wordt van het vechten tegen steeds dezelfde schurken, maakt hij een profiel aan op Knokr, een app die schurken en superhelden aan elkaar koppelt. Kid Danger doet hetzelfde en de twee maken een afspraak voor een dubbelgevecht.
nl
21:00
Henry Danger
Henry en de jongens transformeren de Mancave tot een ondergronds restaurant voor Charlotte en haar date, de beroemde muzikant Jack Swagger. Wanneer bekend wordt dat er een superster in de stad is, komen er ongewenste gasten op bezoek.
nl
21:25
Danger Force
Wanneer het peperdure paardrijzadel van haar vader wordt gestolen, doet Mika haar uiterste best het terug te vinden. Miles beweert echter dat hij het zadel eerder terug gaat vinden, zonder er ook maar iets voor te hoeven doen.
nl
21:45
De Thundermans
Hank besluit de nachtelijke familiespelletjes wat spannender te maken. Elk familielid wil nu maar al te graag de grote prijs winnen.
nl
22:15
De Thundermans
Max wordt nerveus als zijn vriendin auditie doet voor een romantische rol met als tegenspeler een leuke jongen. Hij overtuigt Phoebe om ook auditie te doen, maar alles gaat mis als Phoebe een verschrikkelijk slechte actrice blijkt.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Lincoln droomt ervan om een oudere broer te hebben en Lisa vindt Ro-Bro voor hem uit. Ro-Bro is te gek, totdat hij Clyde begint te pesten en Lincoln beseft dat hij alles heeft wat hij nodig heeft in zijn broer van twee andere vaders.
nl
23:00
Het heuse huize herrie
We ontmoeten het Actie Nieuwsteam, terwijl Lincoln overvallen wordt door een nieuwe verliefdheid. Mam en pap proberen vriendschap te sluiten met een dokter, om de kosten te vermijden die gepaard gaan met het hebben van elf kinderen.
nl
23:25
Henry Danger
Door een foutje van Schwoz krijgt Piper een vergiftigd koekje te eten en wordt doodziek. Ray reist terug naar de achttiende eeuw om een geneesmiddel te vinden. Schwoz is echter niet in staat hem weer terug te halen.
nl
23:50
Henry Danger
Henry ontvangt een zelf gemaakte brief waarop staat geschreven: `ik ken je geheim'. Jasper blijkt erachter te zitten, maar die heeft het over iets anders dan de identiteit van Kid Danger. Henry verraadt zijn alterego.
nl

TV guide - Tuesday, 23/04/24

00:10
Victorious
Andre krijgt gevoelens voor Jade terwijl ze samen aan een liedje werken. Tori probeert hem te helpen om over Jade heen te komen, maar dit blijkt moeilijker dan verwacht.
nl
00:35
Victorious
Een knappe jongen wil een duet met Tori zingen, maar ze heeft het gevoel dat hij anders is dan hij zich voordoet.
nl
00:55
De Thundermans
Phoebe mag de vleesetende plant van haar klas een weekend thuis verzorgen, maar na een experiment van Max blijft de plant groeien tot die het hele huis dreigt over te nemen.
nl
01:20
Danger Force
Het Man's Nest is de ruimte ingeschoten, en Rick Twitler kan zijn vrije gang gaan. Het team moet hem stoppen, voor hij wereldwijd het internet verwoest.
nl
01:40
Danger Force
Shoutout en Volt zijn spoorloos verdwenen. Ondertussen lopen Rick Twitler en Drex nog steeds vrij rond. Captain Man is ten einde raad en heeft nog maar één optie. Hij vraagt Henry om hulp.
nl
02:00
The Patrick Star Show
De show van Patrick weet Shmandor te bereiken, maar de impact van de show is anders dan verwacht. Patrick gaat zijn buren interviewen en komt achter een groot geheim.
nl
02:25
The Patrick Star Show
Patrick en Spongebob werken voor niks bij de bioscoop, zodat ze een nieuwe film kunnen zien. Dat gaat niet helemaal volgens plan. Sandy probeert te voorkomen dat Patrick niet-wetenschappelijke dingen deelt in zijn wetenschapsshow.
nl
02:45
Huize Herrie
De familie Herrie gaat een dagje weg. Volgens Lincoln is er maar één plek in de auto de beste om te zitten. // Tijdens het eten zit Lincoln aan de tafel met zijn jongere zussen, maar hij wil aan de grote mensentafel zitten.
nl
03:05
Huize Herrie
Lincoln moet een spreekbeurt houden over zijn familie. De familie Herrie gaat elk jaar naar dezelfde camping, maar nu mag Lincoln kiezen wat de vakantiebestemming zal zijn.
nl
03:25
Huize Herrie
Lincoln doet zijn oordopjes in om zijn stripblad te lezen en belooft per ongeluk van alles aan zijn zussen. Lynn besluit een tijdje bij haar broer te komen logeren. Die gaat daarmee akkoord.
nl
03:50
SpongeBob
SpongeBob's vrienden Narlene en Nobby komen op bezoek, die elkaar sinds hun kindertijd niet meer hebben gezien. Plankton probeert een manier te vinden hoe hij bij het geheime recept van Krabby Patty kan komen.
nl
04:10
SpongeBob
Mevrouw Puff's nieuwe vervangende leraar geeft SpongeBob een spoedcursus autorijden. Wanneer Mr. Krabs en Plankton een bron van wondervet onder hun restaurants ontdekken, moeten de twee hun krachten bundelen en samenwerken.
nl
04:30
SpongeBob
Sandy doet bijzondere experimenten met gedragspsychologie en vraagt SpongeBob en Patrick als proefpersonen. Het loopt echter niet helemaal zoals gepland.
nl
04:45
SpongeBob
Pearl neemt een baantje, om net als haar vrienden cool te zijn, maar de enige winkel die op zoek is naar personeel is volgens haar geen leuke winkel.
nl
04:55
SpongeBob
SpongeBob kan zijn duimen niet meer gebruiken en moet ze zien te redden voor zijn leven verwoest is.
nl
05:05
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin wil bij Simons schaakclub omdat hij een meisje leuk vindt.
nl
05:15
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer Eleanor hoort dat meisjes geen ridders kunnen zijn, besluit ze het tegendeel te bewijzen.
nl
05:25
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin droomt prachtige dingen en wordt steeds onderbroken door Theodore. Simon bedenkt een oplossing en creëert een uitvinding die de vervelende Theodore uit Alvins dromen kan verbannen en hem buiten kan sluiten.
nl
05:35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
ALVINNN!!! and The Chipmunks, met de internationale supersterren, Alvin, Simon en Theodore, neemt je mee op een doldwaze rit vol muziek, humor en verhalen die vier generaties aan Chipmunks-fans weten te boeien!
nl
05:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin and Eleanor train to be lifeguards, Theodore is passed over but later manages to save the day..
nl
06:00
Baby Shark's grote show
Baby vraagt Goldie om hulp om Penny Piranha te leren hoe hij kan stoppen met bijten.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
Gabby heeft voor Blaze en zijn vrienden warme chocolademelk gemaakt. Daar hebben ze met het koude weer wel trek in. Maar Crusher wil niet delen; hij wil alle chocolademelk voor zichzelf.
nl
06:40
PAW Patrol
Het broertje van Grote Harige valt in een gat en de pups moeten hem zien te redden. Danny gaat bergklimmen, maar wanneer het gevaarlijk wordt, moeten de pups in actie komen om hem te helpen.
nl
07:00
Huize Herrie
Niemand weet wie er verantwoordelijk is voor de 1 april grappen, terwijl ze met Luan opgesloten zitten in de kelder. Mam gaat undercover als leerling op de school van Leni, Luna en Luan om vrienden met hen te worden.
nl
07:25
Huize Herrie
Pap heeft totaal geen zin om een bezoekje te brengen aan tante Truus en hij besluit om te proberen om er onder uit te komen. Een bijkomend voordeel is dat hij nu het huis de hele dag voor zichzelf heeft.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
Yamper heeft de rol van grote broer in Cerise Park op zich genomen en helpt bij het oplossen van problemen. Hij heeft gemerkt dat het water vuil is, dus wil hij de Pokémon helpen die bij de rivier wonen.
nl
08:00
Steen, Papier, Schaar
Als Schaar geen geld meer heeft, gaat hij aan het werk als conciërge. Dit loopt niet zoals gepland.
nl
08:25
Henry Danger
Henry wordt per ongeluk geraakt door de straling van een machine in de man cave. Hierdoor wordt hij steeds mannelijker, tot in het extreme. De symptomen openbaren zich tijdens een etentje met een meisje.
nl
08:50
Henry Danger
Door toedoen van Captain Man is in het verleden een man onzichtbaar geworden. Deze Brad eist dat hij Captain Mans nieuwe hulpje mag worden als genoegdoening. Hij gebruikt zijn onzichtbaarheid om Henry te dwingen zijn baantje op te zeggen.
nl
09:15
Danger Force
Het is de grootste avond voor superhelden in Swellview, en Captain Man is niet uitgenodigd. Danger Force roept Henry's hulp in om ervoor te zorgen dat de avond vlekkeloos verloopt.
nl
09:40
Danger Force
Dr. Minyak koopt het Man's Nest waardoor Captain Man moet leren leven met zijn vreselijke nieuwe kamergenoot. De Danger Force probeert een manier te vinden om de verkoop ongedaan te maken voordat ze het Man's Nest voorgoed kwijtraken.
nl
10:00
De Thundermans
Phoebe ontwikkelt de gave om gevaar te voelen voordat het er is en ze gebruikt haar pas ontdekte instinct om indruk te maken op haar klasgenoten.
nl
10:25
De Thundermans
Phoebe en Max willen graag het vertrouwen om een normaal tienerverjaardagsfeest te geven, maar als een bevroren Mrs Wong zoek raakt en ze haar moeten vinden, gaan ze pas beseffen hoe leuk hun familiefeestjes eigenlijk zijn.
nl
10:50
De Thundermans
Phoebe geeft haar eerste slaapfeestje en wordt betrapt als ze telekinese gebruikt om een ramp te voorkomen. Nadat ze gestraft is, moet ze een enkelband dragen waardoor ze haar krachten niet kan gebruiken. Dus wendt ze zich tot Max voor hulp.
nl
11:15
Henry Danger
Henry en Charlotte willen Jasper graag op de hoogte stellen van hun geheim, maar Ray vindt dat geen goed idee. Hij besluit Jasper te testen met een nep-geheim. Als hij de test doorstaat mag hij de identiteit van Henry en Ray weten.
nl
11:40
Henry Danger
Omdat zowel de jongens als Henry en Charlotte niet geloven dat Jasper een vriendinnetje heeft, besluit Jasper haar uit te nodigen. Ze is echter zo jaloers dat ze een gevaar vormt voor Charlotte.
nl
12:05
Henry Danger
Captain Man en Kid Danger onderschatten een schurk en komen in grote problemen wanneer ze hun spierkracht verliezen. Dankzij Schwoz kunnen Jasper en Charlotte de helden op afstand besturen.
nl
12:30
Danger Force
De moeder van Bose neemt per ongeluk een levensgevaarlijke radioactieve kat mee naar huis. De leden van Danger Force moeten de kat koste wat kost terug zien te krijgen naar het Man's Nest.
nl
12:45
Danger Force
Miles begint steeds vaker het gevoel te krijgen dat hij dingen al heeft meegemaakt. Captain Man trekt de conclusie dat Miles vast zit in een tijd-loop, en besluit een bezoekje te brengen aan zijn oude vijand de Tijdrover.
nl
13:10
De Thundermans
Max wil een etentje verstieren omdat de jongen die Phoebe leuk vindt, ook komt, maar als er een onverwachte gast opduikt, moeten hij en zijn zus hun krachten bundelen.
nl
13:35
De Thundermans
Max verandert zijn cijferlijst op de schoolcomputer en komt terecht in het uitblinkersklasje waar Phoebe ook in zit. Hij moet het tegen haar opnemen in de quiz om de Wiskunde Cup. Intussen proberen Hank, Nora en Billy de krantendief te pakken.
nl
13:55
De Thundermans
Max en Phoebe gebruiken hun krachten om lol te trappen op Spijbeldag, maar als ze zich bedenken dat de school bewakingscamera's heeft, nemen ze Billy en Nora in de arm om de beelden te wissen, voordat hun geheim wordt onthuld.
nl
14:20
Henry Danger
Kid Danger breekt zijn arm in een gevecht met Dokter Karaté. Nadat het bericht op het nieuws komt, moet er iets verzonnen worden waardoor de buitenwereld geen link legt tussen Henry zijn gipsarm en die van Kid Danger.
nl
14:45
Henry Danger
Piper neemt een papegaai mee van school. Wanneer deze de zin `Henry is Kid Danger' oppikt, willen Henry, Jasper en Charlotte hem laten verdwijnen. Maar daarop schakelt Piper de politie in.
nl
15:10
De Casagrandes
Wanneer Bobby en Par de leiding krijgen over Ziggy's winkel, moeten ze weerstand bieden aan de muzikale schatten die er te vinden zijn. De familie probeert Hector van het roddelen af te krijgen, maar niks helpt. Tot ze de hulp inroepen van Greta.
nl
15:35
De Casagrandes
Papa Arturo is verliefd. Ronnie Anne vindt dat geweldig, tot ze hoort met wie hij afspreekt: haar juf van school.
nl
16:00
Monster High
Draculaura zoekt wanhopig naar haar unieke Heksenkracht zodat ze gekozen wordt voor een exclusief heksenkamp. Frankie zoekt een 'coole' manier om Cleo mee uit te vragen naar het Monsterbal voor Deuce haar voor is.
nl
16:25
SpongeBob
SpongeBob en Octo gaan met een voedselbus naar Steenbroek om krabburgers te verkopen. Parel en Nadine gaan shoppen bij het Opdraai warenhuis, maar Nadine heeft een iets andere smaak.
nl
16:45
SpongeBob
Meneer Krabs en zijn personeel verzorgen de catering in een chique landhuis. Ze zijn echter bang dat hun eten niet chique genoeg is voor hun nieuwe clientèle.
nl
17:00
Huize Herrie
Luna moet af zien te komen van een lelijke hik, vlak voor een grote rockwedstrijd. De Uitvaart Club probeert Bertrands ontsnapping te plannen van het cruise schip waar zijn ouders op werken.
nl
17:20
Huize Herrie
De cheerleaders dagen Lynn en haar ploeggenoten uit tot een cheer-duel, als Lynn ze afwijst als atleten. Lori wordt een instant beroemdheid als ze een hole-in-one slaat op een geducht, moeilijk parcours.
nl
17:45
Huize Herrie
De kinderen proberen Lana over haar angst voor logeerpartijtjes heen te helpen.
nl
18:00
Steen, Papier, Schaar
Wanneer de verwarming stuk gaat, verandert het appartement in een ijsvlakte en moet het drietal zien te overleven. De drie vrienden besluiten een grappenoorlog aan te gaan met de Rattenbroers.
nl
18:25
Steen, Papier, Schaar
Papier moet zijn innerlijke kracht vinden, wanneer een briesje hem doet wegwaaien.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Als Clyde deelneemt aan het BETR-programma op school, moet Lincoln een manier vinden om weer een band met hem te krijgen voor de propschiet-oorlog waar ze zich op hadden voorbereid. En pap wil een irritant liedje uit zijn hoofd te krijgen.
nl
19:00
Het heuse huize herrie
Mama en Papa wil dolgraag eens een dag met zijn tweeën doorbrengen. Ze besluiten om alle Loud-kinderen in teams te verdelen zodat ze vervolgens wat tijd met elkaar kunnen doorbrengen.
nl
19:25
Danger Force
De Danger Force wordt uitgedaagd om te vechten zonder hun superkrachten te gebruiken.
nl
19:50
De Thundermans
Max en Phoebe geven hun moeder het ultieme verjaardagscadeau door haar lang verloren zus op te sporen, maar het gaat mis als blijkt dat de zussen al jarenlang ruzie hebben.
nl
20:15
Tyler Perry's Young Dylan
Dylan probeert de ruzie tussen Rebecca en Bethany te sussen. Helaas maakt hij het alleen maar erger. Verschillende pogingen mislukken maar uiteindelijk slagen Dylan en Charlie er toch in om de ruzie tussen Rebecca en Bethany op te lossen.
nl
20:35
Henry Danger
Tegen de zin van Ray gaan hij en Henry helpen om een telefoondiefstal van een meisje op te lossen. Zo komen ze oog in oog met een aantal van hun grootste vijanden.
nl
21:00
Henry Danger
Captain Man en Kid Danger worden uitgenodigd voor de opening van een escape room. Dit blijkt echter een val te zijn en ze worden opgesloten. Nu moeten ze daadwerkelijk zien te ontsnappen, samen met twee tieners, Mika en Miles.
nl
21:25
Danger Force
Ray wordt opgeroepen voor zijn juryplicht, precies in de week waarin hij als Captain Man een inzamelingsactie moet presenteren. Mika heeft een oplossing: ze besluit Ray te klonen, met alle gevolgen van dien.
nl
21:45
De Thundermans
Billy en Nora willen wanhopig hun moeder's tablet terug nadat de school het in beslag genomen heeft. Phoebe helpt ze, om te bewijzen dat ze net zo geniepig als Max kan zijn.
nl
22:15
De Thundermans
Hoewel Max zijn vriendin heeft beloofd te stoppen met mensen te foppen, haalt hij een grap uit waar zijn vriend voor moet opdraaien. Wanneer het schoolhoofd de jongen wil schorsen, moet Max de situatie oplossen en zijn eigen rol geheim houden.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Lincoln moedigt Clyde aan om zijn geweldige kunnen als drummer te laten zien, maar gaat daarin te ver. Luan ontmoet haar comedy idool tijdens een comedy-optreden. En Luna helpt Leni haar geschiedenis spreekbeurt te halen, door haar liefde voor mode.
nl