Nickelodeon/Spike

Nickelodeon/Spike

lijf hier op de hoogte van al het Nickelodeon nieuws, de films, series en meer!

Belgium

TV guide - Monday, 29/04/24

00:10
Henry Danger
Tegen de zin van Ray gaan hij en Henry helpen om een telefoondiefstal van een meisje op te lossen. Zo komen ze oog in oog met een aantal van hun grootste vijanden.
nl
00:35
De Thundermans
Barb probeert oude tijden te doen opleven door een meidenavond te organiseren, maar Phoebe en Nora willen liever hun favoriete serie kijken. Intussen proberen Billy, Max en Hank te bewijzen dat ze kunnen overleven in het wild.
nl
00:55
De Thundermans
Phoebe en Cherry's broer groeien naar elkaar toe. Phoebe moet kiezen tussen liefde en vriendschap, nadat Cherry haar smeekt niet met haar broer uit te gaan.
nl
01:20
Danger Force
De vingerafdrukken van Danger Force komen op bewijsmateriaal terecht. Ze moeten inbreken bij de politie om de vingerafdrukken af te vegen, voordat hun geheime identiteiten op straat liggen, en Danger Force moet stoppen.
nl
01:40
Danger Force
Danger Force doet er alles aan om te voorkomen dat hun ouders achter hun geheime identiteit komen.
nl
02:00
The Patrick Star Show
De Ster familie moet een manier zien te vinden om genoeg geld verdienen, zodat ze seizoen twee van de show kunnen maken. Patrick wordt de host van een spelletjesshow en laat de rest van de familie meespelen aan vreemde spelletjes.
nl
02:25
De Patrick Ster Show
Patrick besluit om af te reizen naar een tijd lang geleden, toen Opat nog maar een hele kleine jongen was. Hij maakt daar in het verleden een aantal dingen mee die hij totaal niet had zien aankomen.
nl
02:35
Huize Herrie
Het is bijna zover, Lori gaat naar de Fairway universiteit. Leni is alleen maar bang dat ze haar zus en beste vriendin kwijtraakt. Clyde bakt onweerstaanbaar lekkere koekjes, zelfs schoolinspecteur Chen is lyrisch en wil een dozijn bestellen.
nl
02:55
Huize Herrie
Lynn heeft kaartjes voor de wedstrijd van haar ijshockeyclub. Lynn gaat ze steunen met een hele bak aan rituelen. Mam en pap stellen een deal voor aan de kinderen, als je iets nieuws wilt, moet je iets ouds wegdoen.
nl
03:20
Huize Herrie
Lori wil laatstejaars-herinneringen maken met haar vrienden voordat ze van school gaan. Als Lori Lola wegbrengt en Lily mee is, valt de jongste Herrie op door haar schattige uitstraling. De regisseuse wil graag met Lola en Lily werken.
nl
03:40
SpongeBob
Sandy heeft een nieuwe krabburger ontwikkeld, maar dat heeft monsterlijke gevolgen.
nl
03:50
SpongeBob
Wanneer SpongeBob en Patrick het laatste Varkulon-actiefiguur kopen, probeert Bubbelbas het af te pakken. De 'SpongeBob is prut'-club komt bij elkaar om te bespreken hoe SpongeBob ze de laatste tijd geteisterd heeft.
nl
04:10
SpongeBob
SpongeBob en Octo gaan met een voedselbus naar Steenbroek om krabburgers te verkopen. Parel en Nadine gaan shoppen bij het Opdraai warenhuis, maar Nadine heeft een iets andere smaak.
nl
04:35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Dave moet toezien dat zijn Chipmunks opgroeien en zelfstandig worden. Hij doet zijn best om ze wat meer aandacht te geven, maar verstikt ze alleen maar. Om wat meer vrijheid te krijgen, besluiten ze een nieuwe vriendin voor hem te zoeken.
nl
04:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Terwijl Dave werkt aan een belangrijk nieuw liedje, maken de Chipmunks er op hun kamer een rommeltje van. Dave beveelt ze op te ruimen, maar daarbij ruïneren ze per ongeluk zijn nieuwe liedje.
nl
04:55
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin wil een superauto hebben, maar Dave vindt dat niet goed. Daarom haalt Alvin haalt Simon over om er een te maken voor zijn schoolopdracht.
nl
05:05
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin wint een etentje met de Engelse prinses Kate, maar moet eerst bewijzen dat hij manieren heeft. Het probleem is dat hij dat aan Brittany moet bewijzen.
nl
05:20
ALVINNN!!! en de Chipmunks
De Chipmunks hebben een boom in hun achtertuin gered van een gewetenloze buurman, die hem wilde kappen. Daarna hebben ze er een boomhut in gemaakt, en nu is het hun thuis geworden.
nl
05:30
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin is bang dat Simon naar een kostschool gaat. Hij en de andere Chipmunks willen hem tegenhouden.
nl
05:40
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Dave blijkt nooit geslaagd te zijn voor wiskunde en moet daarom de schoolbanken weer in. Hij komt in dezelfde klas als Alvin terecht.
nl
05:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Simon heeft een nieuwe beste vriend, Jamie. Hij is behendig, grappig en net als Simon gek op wetenschap, maar wanneer Jamie ontdekt dat Alvin populairder is, laat hij Simon vallen om met de coole Alvin om te gaan.
nl
06:00
Baby Shark's grote show
Wanneer een mysterieuze gemaskerde vis problemen veroorzaakt voor Goldie's magnum opus, moeten detective Baby Shark en William Watson de dader vangen voor de openingsavond van start gaat.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en Crusher doen mee aan de 100-eieren-race. Wie van de twee heeft het snelst honderd eieren verzameld? De winnaar wint een wel heel bijzondere trofee.
nl
06:40
PAW Patrol
Rubble droomt dat hij aan boord van een ruimteschip is genomen en zijn buitenaardse dubbelganger ontmoet. De Pups moeten Burgemeester Humdinger en zijn kittens redden wanneer de auto van Blinky de Clown onklaar wordt gemaakt.
nl
07:00
Huize Herrie
Lincoln en de vrienden zitten vast in het bos met Mr. Bolhofner, die misschien niet is wie hij beweert te zijn. Lana is overweldigd als ze voor Stella's zeer ondeugende konijn zorgt.
nl
07:25
Huize Herrie
Wanneer de kinderen een avondje het restaurant runnen, komt kok Guy Grazer langs voor zijn kritische programma Keuken Overval.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
Terwijl ze op de Kroontoendra zijn, doen Lillie en haar familie een verbazingwekkende ontdekking.
nl
08:00
Steen, Papier, Schaar
Wanneer Potlood film komt kijken, raakt Papier in paniek. Hij moet haar de waarheid over al zijn leugens vertellen. Papier moet zijn innerlijke kracht vinden, wanneer een briesje hem doet wegwaaien.
nl
08:25
Henry Danger
De tas van mam is beroofd en aangezien pap in Baltimore zit, voelt Captain Man zich geroepen om over mam en de kinderen te waken. Hier is Henry helemaal niet blij mee.
nl
08:50
Henry Danger
Henry is door een schurk in een diepe droomtoestand gestraald. Charlotte wordt door Schwoz in Henry's droom gebracht om hem hopelijk weer wakker te krijgen.
nl
09:15
Danger Force
De vingerafdrukken van Danger Force komen op bewijsmateriaal terecht. Ze moeten inbreken bij de politie om de vingerafdrukken af te vegen, voordat hun geheime identiteiten op straat liggen, en Danger Force moet stoppen.
nl
09:40
Danger Force
Danger Force doet er alles aan om te voorkomen dat hun ouders achter hun geheime identiteit komen.
nl
10:00
De Thundermans
Als Max blauw wordt tijdens een date, is iedereen verdacht en ontpopt hij zich als speurneus om de dader te achterhalen.
nl
10:25
De Thundermans
Phoebe en Cherry's vriendschap wordt op de proef gesteld als slechts één van hen wordt geselecteerd voor het cheerleadersteam. Max wint een maand lang gratis pizza en moet zijn familie ervan overtuigen dat hij niet vals heeft gespeeld.
nl
10:50
De Thundermans
Billy steelt een vaas uit een museum, zodat Phoebe bij een kunstveiling kan doen alsof het haar vaas is. De kinderen moeten hem teruggeven, voordat iemand het merkt.
nl
11:15
Henry Danger
Charlotte wordt per ongeluk opgezogen door een stofzuiger van Schwoz bij Henry thuis. Wanneer Henry's familie ziet hoe hij en Jasper tegen de stofzuiger praten, denken ze dat er een geest in zit.
nl
11:40
Henry Danger
Charlotte droomde dat ze bijna Kid Danger kuste en probeert nu Henry te vermijden, omdat ze bang is dat haar droom verwezenlijkt zal worden.
nl
12:05
Henry Danger
Ray, Charlotte en Schwoz ontdekken een heel stelsel van tunnels onder Swellview, gegraven door de molmensen. In plaats van een deal met hen te sluiten, ontketent Ray een ruzie.
nl
12:30
Danger Force
Rick Twitler is terug met een nieuw plan om Mika's geest te controleren, deze keer via een griezelig virtual reality-videospel. De Danger Force zal Rick uit Mika's hoofd moeten krijgen voordat hij hen meesleurt in de duisternis.
nl
12:45
Danger Force
De Danger Force gelooft dat ze van Rick Twitler af zijn, maar Miles heeft een visioen dat het tegendeel bewijst. Het team gaat op zoek naar hem en komt onderweg een oude vijand tegen.
nl
13:10
De Thundermans
Phoebe en Max willen graag het vertrouwen om een normaal tienerverjaardagsfeest te geven, maar als een bevroren Mrs Wong zoek raakt en ze haar moeten vinden, gaan ze pas beseffen hoe leuk hun familiefeestjes eigenlijk zijn.
nl
13:35
De Thundermans
Phoebe geeft haar eerste slaapfeestje en wordt betrapt als ze telekinese gebruikt om een ramp te voorkomen. Nadat ze gestraft is, moet ze een enkelband dragen waardoor ze haar krachten niet kan gebruiken. Dus wendt ze zich tot Max voor hulp.
nl
13:55
De Thundermans
Het gemene meisje Veronica saboteert Phoebe in het koor en manipuleert Max om haar huiswerk te maken, dus de tweeling werkt samen om haar terug te pakken.
nl
14:20
Henry Danger
Schwoz ontwerpt een nieuw systeem dat dreigingen moet bestrijden in Swellview. Dit systeem is echter niet zonder fouten.
nl
14:45
Henry Danger
Captain Man en Kid Danger worden gevraagd om een beruchte, rijke crimineel op te pakken. Ze bezoeken daarvoor de zestiende verjaardag van zijn dochter.
nl
15:10
De Casagrandes
Arturo krijgt Beto op bezoek, een alpaca die hij destijds in Peru heeft grootgebracht. Deze probeert Bobby en Ronnie Anne weg te pesten. CJ wil voor zijn natuurkundeproject een raket de ruimte in sturen. Hector helpt hem en moedigt hem aan.
nl
15:35
De Casagrandes
Carlota is in de ban van Mode Safari, een app game waarmee ze vijfhonderd dollar shopping geld kan winnen.
nl
16:10
SpongeBob
Rob Goudvis neemt de kijker mee door Bikinibroek tijdens de uitzending van zijn televisieprogramma genaamd Ongelofelollig. Veel bekende plekken in Bikinibroek passeren hierbij de revue.
nl
16:25
SpongeBob
Een nieuwe blik op de het plaatsje Bikinibroek, dat voor de verandering volledig door robots bewoond wordt. Het levert een een hoop gekke taferelen en mooie avonturen op voor de betrokkenen.
nl
16:30
SpongeBob
Meneer Krabs plaatst een nieuwe telefoon waar munten in gegooid moeten worden in de Krokante Krab. Hij blijkt echter dat de telefoon vervloekt is. Opat besluit om een reist door de tijd af te leggen om thuis te raken.
nl
16:45
SpongeBob
Nadat SpongeBob opnieuw is gezakt voor zijn vaarbewijs komt hij op een idee. Hij maakt een bubbelboot en al snel wil iedereen er een. Iedereen behalve mevrouw Puff.
nl
17:00
Huize Herrie
Leni en Carlota's werkstijlen botsen, wanneer ze beide stage lopen bij een beroemde modeontwerpster. De Herries boeken een verblijf in een all-inclusive resort, maar ontdekken dat de vakantie niet is wat ze zich ervan hadden voorgesteld.
nl
17:20
Huize Herrie
Als er op school een zinkgat ontstaat, moeten Lincoln en zijn klasgenoten lockers delen. Als Lana een stinkdier mee naar huis neemt om te herstellen, raakt Lola eraan gehecht als ze ontdekt dat het stinkdier een verfijnde smaak heeft.
nl
17:45
Huize Herrie
Benny heeft moeite om Luan en haar grapjes in toom te houden als ze zijn collega wordt.
nl
18:00
Steen, Papier, Schaar
Als Schaar liegt over Steen's verjaardag, moet het drietal vluchten voor de Verjaardagspolitie. Wanneer Papier liegt om indruk te maken op zijn buurvrouw Potlood, moet hij de wereld redden van een alien invasie.
nl
18:25
Steen, Papier, Schaar
Steen vindt een baan bij een gemene Robot Organisatie maar Papier en Schaar weten dat dit bedrijf verkeerde intenties heeft.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Lincoln moedigt Clyde aan om zijn geweldige kunnen als drummer te laten zien, maar gaat daarin te ver. Luan ontmoet haar comedy idool tijdens een comedy-optreden. En Luna helpt Leni haar geschiedenis spreekbeurt te halen, door haar liefde voor mode.
nl
19:00
Het heuse huize herrie
Het is ouder-leraar gespreksavond en mam en pap Herrie rennen eindeloos rond van klas naar klas. Lincoln heeft zijn zinnen gezet op de banana split die hun ouders hebben beloofd als de Herrie-kinderen meer goede dan slechte beoordelingen krijgen.
nl
19:25
Danger Force
Danger Force vind het geweldig op de Swellviewse middelbare school, maar Ray mist zijn hulpjes.
nl
19:50
De Thundermans
De kinderen komen erachter dat Dr. Colosso indertijd de bruiloft van hun ouders verpest heeft. Ze besluiten om hun ouders voor hun huwelijksjubileum hun droombruiloft cadeau te geven.
nl
20:15
Tyler Perry's Young Dylan
Het label van Dylan en Rebecca wil niet echt van de grond komen. Dylan bedenkt een plan waardoor ze gratis publiciteit kunnen krijgen voor hun label. Miles en Viola raken verstrikt in een discussie over wie er wel of niet avontuurlijk is.
nl
20:35
Henry Danger
Ray wil een podcast maken en Jasper wordt onterecht opgesloten nadat Mitch de schuld van een snoepdiefstal in zijn schoenen heeft geschoven.
nl
21:00
Henry Danger
Er is een nucleair gaslek onder Swelview en Captain Man is ter plaatse maar Henry zit vast bij Mw Shapen. Henry zal moeten spijbelen om Captain Man te redden.
nl
21:25
Danger Force
Captain Man gaat in staking, omdat hij weigert te betalen voor kunstwerken die hij tijdens een missie heeft vernietigd. De vice-burgemeester stelt daarom een nieuwe held aan, Monsieur Man, om Swellview te verdedigen.
nl
21:45
De Thundermans
Phoebe en Max hebben een toets in groep 8 gemist, omdat Max destijds een vrij weekend had geritseld. Ze moeten terug naar school om de toets alsnog te doen, anders raakt Phoebe haar heldenstatus kwijt en draait Max de Jeugdgevangenis in.
nl
22:15
De Thundermans
Hank en Phoebe denken dat ze bestolen zijn wanneer ze thuis komen en alle meubels verdwenen zijn, maar Max geeft toe dat hij alles verstopt heeft en dwingt ze om de spullen terug te verdienen.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde delven het onderspit wanneer ze meedoen aan een intense prank-wedstrijd. Lisa besluit om een nieuwe sport uit te proberen en ze krijgt hierbij hulp en steun van Lynn.
nl
23:00
Het heuse huize herrie
Lincoln organiseert een leuk slaapfeestje voor Charlie en hij gebruikt daar technologie voor. Het vriendje van Lori, Bobby, wil ook graag deelnemen en hij zet alles op alles om dat voor elkaar te krijgen.
nl
23:25
Henry Danger
Henry helpt Jasper uit de brand met een potje trefbal als Oliver geblesseerd raakt. Ray is boos op Henry omdat hij vindt dat hij geen goed gebruik maakt van zijn superkrachten. Ray besluit ook mee te doen aan het toernooi.
nl
23:50
Henry Danger
Henry en Jasper vechten om de aandacht van Noëlle, het nichtje van ms. Shapen. Ze heeft echter een bijbaantje bij boorvinger en de liefde is daarom snel voorbij.
nl

TV guide - Tuesday, 30/04/24

00:10
Victorious
Tori moet, door het draaien van een grote film, 's ochtends extra lang in de file staan, een detail dat haar ochtendhumeur intensiveert. Verder raakt Cat verstrengeld aan een opmerkelijke verslaving.
nl
00:35
Victorious
Andre, Jade en Beck hebben elk hun eigen fantastische versie van hoe Trina op school terecht is gekomen. Sikowitz vertelt uiteindelijk het ware verhaal. Intussen zitten Tori en Robbie vast bij Nozu omdat ze hun rekening niet kunnen betalen.
nl
00:55
De Thundermans
De kids beschadigen een nieuwe auto die Hank als trouwdagcadeau voor Barb had gekocht, dus ze moeten hun superheldneef om hulp vragen.
nl
01:20
Danger Force
Wanneer Danger Force de nieuwste tentoonstelling wordt in een buitenaardse dierentuin, moet Miles een manier vinden om ze te bevrijden voordat ze het avondmaal van de aliens worden.
nl
01:40
Danger Force
ShoutOut krijgt een eenmalige kans om een film te verkopen aan Hollywood-grootheid Deuce Van Nuys. Wanneer ze bezwijkt onder de druk, helpt de Danger Force mee door hun epische filmideeën te delen.
nl
02:00
The Patrick Star Show
Straalman ontsnapt uit de Bikinibroek Bajes en wil de wereld vernietigen. Hiervoor heeft hij een bom nodig, die nog in zijn superschurkengrot ligt. Patrick en Octina willen munt slaan uit de Patrick Ster Show.
nl
02:25
The Patrick Star Show
Parel Krabs wil ook een ster worden. Hoewel haar podiumact nog wat te wensen over laat, ziet Octina wel mogelijkheden. Patrick en Spongebob reizen naar het verleden zodat ze de strips van Meerminman en Mosseljongen weer voor het eerst kunnen lezen.
nl
02:45
Huize Herrie
Lincoln en Clyde moeten een bedrijfje beginnen en besluiten adviezen over meisjes te verkopen. De kinderen worden strijdlustig tijdens de jaarlijkse garage-uitverkoop.
nl
03:05
Huize Herrie
Lincoln vreest dat hij zijn mannelijkheid is kwijtgeraakt door zoveel op te trekken met zijn zussen en besluit met Clyde te gaan kamperen. Lincoln en Clyde krijgen allebei geen uitnodiging voor een feestje.
nl
03:25
Huize Herrie
De moeder van Lincoln zet Lincoln op American football. Lynn neemt zijn plek in. Lincoln wordt erg nerveus als Lucy's voorspellingen uit beginnen te komen.
nl
03:50
SpongeBob
Als de ouders van SpongeBob op bezoek komen, komt hun zucht naar spanning als een grote verrassing. Squidward en SpongeBob spelen de hoofdrollen in educatieve films.
nl
04:10
SpongeBob
De Maatemmer wordt vervangen door een bloemenwinkel met een charmante eigenaresse. De Krokante Krab heeft een praalwagen in de jaarlijkse BikiniBroek optocht.
nl
04:30
SpongeBob
SpongeBob en Patrick gaan helemaal op in hun rollen als Meerminman en Mosseljongen. Dan komen hun helden ook echt aan in Bikinibroek.
nl
04:45
SpongeBob
SpongeBob en Patrick raken verslaafd aan de nieuwste rage en besturen met hun eigen brein een kleine drone. Er komen echter problemen wanneer de hersenen van SpongeBob in het huis van een oude man terechtkomen.
nl
04:55
SpongeBob
Octo wil een andere neus en SpongeBob blijkt de chirurg te zijn.
nl
05:05
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Dave belooft Alvin dat hij een eigen kamer krijgt als hij zich volwassen gedraagt. Alvin realiseert zich echter al snel dat dat helemaal niet zo leuk is als hij dacht.
nl
05:15
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin vernield per ongeluk de fiets van Theodore en meldt zichzelf en de broers aan bij een winkelwagencollectie, waar de eerste prijs een nieuwe fiets is.
nl
05:25
ALVINNN!!! en de Chipmunks
De Chipmunks doen mee aan een wedstrijd om te zien welk huishouden het meest milieubewust bezig is. Ze zijn echter behoorlijk fel tegen de concurrentie.
nl
05:35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin moet op een vogel passen voor een meisje dat hij leuk vindt, maar het blijkt dat deze alles onthoudt wat je zegt en dit allemaal kan herhalen.
nl
05:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Theodore denkt dat hij een echte superheld is en wanneer hij echt de misdaad wil bestrijden, loopt alles snel uit de hand.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
Als Baby Shark en zijn vriendjes meedoen aan een bandenwedstrijd, lopen de gemoederen tussen Baby Shark en zijn rivaal Shadow hoog op.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en zijn vrienden doen mee met de Midzomernachtsrace. Een race in het donker om een lichtgevende trofee.
nl
06:40
PAW Patrol
De Cheetah smeedt een kwaadaardig plan om de jungle te verwoesten en er de snelste cheetah-racebaan ter wereld te bouwen. Om haar plan uit te voeren, steelt ze de Paw Patroller. De pups hebben een nieuwe auto nodig om haar te stoppen.
nl
07:00
Huize Herrie
Luan wint de toneelschrijfwedstrijd van haar dramaclub en mag het toneelstuk zelf regisseren voor de schooluitvoering. Lynns American football-team verliest flink. Lisa overtuigt Lynn om haar tot analysecoach te benoemen.
nl
07:25
Huize Herrie
Lincoln Herrie is een elf jaar oude jongen die moet dealen met het feit dat hij maar liefst tien zussen heeft. Gelukkig is er nog zijn vriend Clyde, die hem ten allen tijden bij kan staan. De kinderen gaan op zoek naar vermiste meubelen.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
In de aanloop naar het Acht Meesterstoernooi kent de steun die Ash ontvangt in Alola geen grenzen.
nl
08:00
Steen, Papier, Schaar
Als Schaar liegt over Steen's verjaardag, moet het drietal vluchten voor de Verjaardagspolitie. Wanneer Papier liegt om indruk te maken op zijn buurvrouw Potlood, moet hij de wereld redden van een alien invasie.
nl
08:25
Henry Danger
Nadat Henry midden in de nacht thuis komt van een klus en door Piper betrapt wordt, krijgt hij huisarrest. Omdat Piper zich ook niet aan de regels heeft gehouden, krijgt zij het ook.
nl
08:50
Henry Danger
Captain Man is door een misverstand negatief in het nieuws gekomen. Om de waardering van het publiek terug te winnen, besluit het team een prijsvraag op te zetten waarbij de winnaars een bezoekje mogen brengen aan de Man Cave.
nl
09:15
Danger Force
Wanneer een wraakplan zich ontvouwt, zijn Mika en Chapa vastbesloten om aan Ray en de rest van Danger Force te bewijzen dat de nieuwe jongen op school, Buddy Fudgers, eigenlijk Captain Man's aartsvijand Lil' Dynomite is.
nl
09:40
Danger Force
Danger Force bewaakt voor een flink bedrag de paardenstaart van aartshertog Duke.
nl
10:00
De Thundermans
Gefrustreerd door de familieregels, gebruiken Phoebe en Max een van zijn uitvindingen om Hank en Barb tienergedrag te geven. Maar door de verantwoordelijkheid om nu voor ouders te moeten spelen krijgt de tweeling spijt van hun actie.
nl
10:25
De Thundermans
Phoebe gaat in het geheim uit met de zoon van een gepensioneerde superschurk die net naar Schuildorp is verhuisd en toevallig de oude aartsvijand is van Thunder Man.
nl
10:50
De Thundermans
Als de vrienden van Phoebe en Max tijd met elkaar doorbrengen, proberen ze in volle paniek de nieuwe relaties te ondermijnen met een ongezellig avondje naar de film.
nl
11:15
Henry Danger
Schwoz ontwerpt een nieuw systeem dat dreigingen moet bestrijden in Swellview. Dit systeem is echter niet zonder fouten.
nl
11:40
Henry Danger
Captain Man en Kid Danger worden gevraagd om een beruchte, rijke crimineel op te pakken. Ze bezoeken daarvoor de zestiende verjaardag van zijn dochter.
nl
12:05
Henry Danger
Een vrouw uit de toekomst bezoekt Henry en beweert Piper te zijn die haar jongere zelf komt beschermen tegen een robot. Ray is erg sceptisch totdat de robot verschijnt. De groep moet een manier zien te vinden om iedereen te redden.
nl
12:30
Danger Force
Het Man's Nest is de ruimte ingeschoten, en Rick Twitler kan zijn vrije gang gaan. Het team moet hem stoppen, voor hij wereldwijd het internet verwoest.
nl
12:45
Danger Force
Shoutout en Volt zijn spoorloos verdwenen. Ondertussen lopen Rick Twitler en Drex nog steeds vrij rond. Captain Man is ten einde raad en heeft nog maar één optie. Hij vraagt Henry om hulp.
nl
13:10
De Thundermans
Om geld te verdienen voor nieuwe mobieltjes, nemen Phoebe en Max allebei een baantje bij Wongs Pizzapaleis. Maar door een enorme bestelling zitten ze al snel in de nesten.
nl
13:35
De Thundermans
De Thundermans doen mee aan een wedstrijd om een droomvakantie te winnen. Ze kunnen het niet eens worden over de bestemming, dus doen ze mee met twee teams.
nl
13:55
De Thundermans
Hank is de nieuwe scheikundeleraar op de school van Phoebe en Max, maar als hij kalkoenbroodjes eet die hem slaperig maken, gebruiken ze hun krachten om hem te helpen.
nl
14:20
Henry Danger
Een vrouw uit de toekomst bezoekt Henry en beweert Piper te zijn die haar jongere zelf komt beschermen tegen een robot. Ray is erg sceptisch totdat de robot verschijnt. De groep moet een manier zien te vinden om iedereen te redden.
nl
14:45
Henry Danger
Captain Man is in verwachting van een alienbaby. De weeën doen zoveel pijn dat hij niet kan helpen om misdaad te bestrijden. Henry moet nu alleen op pad om schurken te vangen en Piper schiet hem te hulp.
nl
15:10
De Casagrandes
Ronnie Anne en Sid mogen figureren in de nieuwe 12 Is Midnight-videoclip. De opnames zijn in de oude GLC Concertzaal. Maar zodra de groep begint, gebeuren er vreemde dingen. Het gebouw blijkt behekst.
nl
15:35
De Casagrandes
Carl zit op karate. Hij vindt het super en wil de beste zijn. Dan komt Sids zusje Adelheid meedoen.
nl
16:10
SpongeBob
Sandy slaagt erin om een Krabburger tot leven te wekken en ze hoopt nu van harte dat SpongeBob er vriendjes mee kan worden. De Krabburger heeft echter een heel ander doel voor ogen.
nl
16:25
SpongeBob
De Krokante bemanning wil hun kapitein in het zonnetje zetten en ze hebben daarvoor een plan bedacht. Er wordt een schip ter ere van hem gebouwd, wat door hem zeer gewaardeerd wordt.
nl
16:30
SpongeBob
SpongeBob doet een schokkende ontdekking in zijn eigen huis. Het blijkt namelijk dat er een totaal gestoorde zwerver binnen zijn muren woont. Hij zal moeten dealen met dit probleem.
nl
16:45
SpongeBob
SpongeBob en Patrick zijn ervan overtuigd dat hen niets kan overkomen nadat ze een levensverzekering hebben afgesloten.
nl
17:00
Huize Herrie
Om geheimen uit het verleden te ontrafelen, gebruikt Lisa haar technologie om een bevroren holbewoner wakker te maken. Om de Prank Strijd te winnen tussen Fairway Universiteit en hun rivaal Sand Trap Universiteit, roept Lori de hulp in van Luan.
nl
17:20
Huize Herrie
Luna en de Moon Goats proberen een kinderband te worden, om genoeg geld bijeen te krijgen voor nieuwe apparatuur. Als Leni een nare gewoonte benoemd van haar nieuwe vriend Gavin, beginnen Lori en Luna de gewoonten van hun partners op te merken.
nl
17:45
Huize Herrie
De David Steele-film van Lincoln en Clyde staat op het spel, als Lisa een echte kernreactor bouwt.
nl
18:00
Steen, Papier, Schaar
Om uitgenodigd te worden voor het feest van de Rattenbroers, moet het drietal een springstok te pakken krijgen. Steen vindt een baan bij een gemene Robot Organisatie maar Papier en Schaar weten dat dit bedrijf verkeerde intenties heeft.
nl
18:25
Steen, Papier, Schaar
Schaar helpt Papier aan een weekend dat interessant genoeg is om indruk te maken op Potlood. Steen koopt een hoed voor zichzelf.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Lincoln besluit uit zijn broederlijk plichten te stappen en op vakantie te gaan. Clyde besluit om de rol van Lincoln in het gezin over te nemen. In eerste instantie gaat alles goed, totdat het tij keert en Clyde de hulp van Lincoln moet inroepen.
nl
19:00
Het heuse huize herrie
Lincoln en z'n vrienden maken zich klaar voor het schoolfeest. Clyde's vaders zijn vooral opgewonden, omdat dit misschien de avond is dat Clyde de ultieme ontmoeting heeft. Ondertussen slaat een verliefde Lincoln constant de plank mis bij Charlie.
nl
19:25
Danger Force
Captain Man en Danger Force bieden aan om de bruiloft van de eeuw te organiseren voor Swellview's nieuwslezer Trent Overunder en zijn internetvriendin Tracy426. Ze verdenken Tracy426 ervan dat ze niet is wie ze beweert te zijn.
nl
19:50
De Thundermans
Wanneer Phoebe beseft hoeveel familietijd ze gemist heeft, besluit ze Phoebe Familie Fun Tijd te organiseren en iedereen mee te nemen naar Oertijd Golf, een mini-golf pretpark.
nl
20:15
Tyler Perry's Young Dylan
Dylan en Charlie vinden dat het tijd is om volwassen te worden. Ze veranderen hun kamer in een echte man-cave. Miles is bezig met zijn fantasie basketbal team. Hij vraagt hulp aan Rebecca omdat als hij verliest, hij een lelijke trui moet dragen.
nl
20:35
Henry Danger
Piper gaat naar JAM les om haar boosheid onder controle te krijgen. Ray en Henry wedden over Piper's driftbuien. Er stevent een tornado op Swellview af.
nl
21:00
Henry Danger
Schwoz veroorzaakt een ziekte die Charlotte, Henry, zijn familie en zelfs Ray beïnvloedt. Hij blijft in het huis van Henry om een geneesmiddel te vinden.
nl
21:25
Danger Force
Chapa wil niet dat haar vrienden erachter komen dat ze geen ouders heeft. Tijdens ouderavond huurt ze daarom een acteur in om Chapa's vader te spelen. Maar er is één proleem: de acteur kan niet acteren.
nl
21:45
De Thundermans
Max krijgt het gevoel dat hij niet als een waardige superheld wordt gezien en maakt een machine waarmee hij toekomstige misdrijven kan voorspellen.
nl
22:15
De Thundermans
De kinderen komen erachter dat Dr. Colosso indertijd de bruiloft van hun ouders verpest heeft. Ze besluiten om hun ouders voor hun huwelijksjubileum hun droombruiloft cadeau te geven.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Als Clyde deelneemt aan het BETR-programma op school, moet Lincoln een manier vinden om weer een band met hem te krijgen voor de propschiet-oorlog waar ze zich op hadden voorbereid. En pap wil een irritant liedje uit zijn hoofd te krijgen.
nl