Nickelodeon/Spike

Nickelodeon/Spike

lijf hier op de hoogte van al het Nickelodeon nieuws, de films, series en meer!

Belgium

TV guide - Friday, 19/04/24

00:10
Victorious
Tori doet auditie voor een rol in een grote Hollywood-film. Ze wordt al geconfronteerd met de gevolgen van liegen op haar cv wanneer ze wordt gevraagd om een stunt uit te voeren.
nl
00:35
Victorious
Wanneer Hollywood Arts een nieuwe directeur aanneemt, moeten de studenten opnieuw auditie doen om op school te mogen blijven.
nl
00:55
De Thundermans
Max en Phoebe gebruiken hun krachten om lol te trappen op Spijbeldag, maar als ze zich bedenken dat de school bewakingscamera's heeft, nemen ze Billy en Nora in de arm om de beelden te wissen, voordat hun geheim wordt onthuld.
nl
01:20
Danger Force
Captain Man loopt mee in de Swellviewse modeshow, in kleren van befaamd modeontwerper Chunk Manlunk. Danger Force komt er echter achter dat Manlunk een oplichter is die uit is op wraak.
nl
01:40
Danger Force
Captain Man en Danger Force worden ingehuurd om een Hollywoodfilm met een groot budget af te leveren bij de première, maar de producent waarschuwt hen dat rivaliserende studio's en internettrollen erop uit zijn om de film te stelen.
nl
02:00
The Patrick Star Show
Bubbelbas maakt een kritische show waarin hij reviews geeft over afleveringen van De Patrick Show.
nl
02:25
The Patrick Star Show
De Ster familie moet een manier zien te vinden om genoeg geld verdienen, zodat ze seizoen twee van de show kunnen maken. Patrick wordt de host van een spelletjesshow en laat de rest van de familie meespelen aan vreemde spelletjes.
nl
02:45
Huize Herrie
Monsterbus gaat stuk. Lynn en haar vriendinnen genieten van gratis voordeeltjes in Royal Woods.
nl
03:05
Huize Herrie
Als Sergio bij de Herries logeert, komt hij al snel in de problemen als hij niet wil omgaan met de andere huisdieren. Omdat ze Lily niet in slaap kan krijgen, gaat mam met haar een ritje maken waarbij ze toevallig getuige zijn van een inbraak.
nl
03:25
Huize Herrie
Wanneer Liam invalt als verslaggever, raakt de school al snel in de ban van Liams leven op de Hunnicutt boerderij. Wanneer Lynn wordt gescout vanwege haar atletische talenten, wordt ze al snel een professionele worstelaar.
nl
03:50
SpongeBob
SpongeBob en Octo maken reclame voor de Krokante Krab tijdens een groot concert in Bikinibroek. De dromen van SpongeBob, Octo en Patrick zijn met elkaar verweven.
nl
04:10
SpongeBob
Meneer Krabs kan veel geld verdienen door de Krokante Krab open te stellen voor dieren. Karen sluit Plankton op tot hij een onverstoord romantisch avondje organiseert.
nl
04:30
SpongeBob
Patrick komt voor Bikinibroek op en neemt het op tegen de kampioen krabburgers eten.
nl
04:45
SpongeBob
Patrick wil zelf een bordspel uitvinden en nodigt zijn vrienden uit om met hem mee te spelen.
nl
04:55
SpongeBob
SpongeBob en Octo spoelen van alles door de WC, met alle gevolgen van dien. Ze spoelen ook per ongeluk de kluis van meneer Krabs door en moeten deze snel weer vinden.
nl
05:05
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin wil Dave ervan overtuigen dat hij wordt opgejaagd door een angstaanjagend vliegend beest.
nl
05:15
ALVINNN!!! en de Chipmunks
De Chipmunks willen niet langer in het schooltoneelstuk spelen, nadat ze hebben gehoord over de vloek die over alle castleden heerst.
nl
05:25
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Het lijkt erop dat de robot van Simon, Geizmo, jaloers is op de robot van Jeanette, totdat een tragedie zijn ware gevoelens onthult.
nl
05:35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin krijgt een koekje van eigen deeg wanneer hij Dave verandert in een onverantwoordelijke tiener door middel van een soort laserstraal.
nl
05:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
In een poging om productiever te zijn, vindt Simon een apparaat uit dat de behoefte om te slapen kan opheffen. De vraag is echter of het wel gaat werken.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
Oma is de beste grappenmaker van Roversrif en het lukt Baby Shark maar niet om haar in de maling te nemen. Baby Shark besluit munt te slaan uit het speciale limonaderecept van opa.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
Blaze, Zegg en AJ brengen drie verdwaalde, kleine T. rexen weer terug naar huis. En daarbij gebruiken ze hun robotkrachten.
nl
06:40
PAW Patrol
Ome Otis gaat mee naar de jungle om een verborgen goudmijn te zoeken. Meneer Wingnut gaat bij Ome Otis langs om zijn hut van de nieuwste technologie te voorzien, maar ze worden per ongeluk opgesloten.
nl
07:00
Huize Herrie
Lynn drijft Liam tot het uiterste als hij de ster wordt van het honkbalteam van de middelbare school. Lincoln's vrienden proberen hem ervan te weerhouden een magische act op te voeren tijdens de talentenjacht op school.
nl
07:25
Huize Herrie
Lincoln moet in de klas plaatsnemen voor Chandler en dat is absoluut niet leuk voor hem. Lincoln wil dolgraag op een andere plek zitten, maar daar steekt Bolhofner een stokje voor.
nl
07:40
Pokémon Ultimate Journeys: The Series
Er verschijnt een oude vriendin van Ash om Chloe te helpen haar eigen doel te ontdekken.
nl
08:00
Steen, Papier, Schaar
Het drietal speelt een ultiem potje verstoppertje: een die jaren duurt en over de hele wereld gespeeld mag worden. Om ervoor te zorgen dat hun huurbaas de huur verlaagt, moet het drietal hem helpen om zijn droom te verwezenlijken.
nl
08:25
Henry Danger
Ray raakt in grote paniek als hij denkt dat de zoon van Dril Vinger in de klas zit bij Henry. Om erachter te komen wat de plannen zijn van Ortho en zijn vader vermomt Ray zich als leraar om ze te kunnen bespioneren op school.
nl
08:50
Henry Danger
Gooch heeft een steen uit de ruimte gevonden, maar 's nachts blijkt dit een ei te zijn waar een monster uit komt. Uiteindelijk komt het beest in het Huis van Henry terecht. Ondertussen haalt Piper een streek uit met Jasper en zijn emmerpodcast.
nl
09:15
Danger Force
Mitch Bilsky schrijft zich in bij SWAG. Schoolhoofd Ray en de Danger Force hebben geduld en wilskracht nodig om hem te helpen het onmogelijke te bereiken en te slagen voor de middelbare school.
nl
09:40
Danger Force
Wanneer een mysterieuze nieuwe kapper Swellview overvalt met een reeks gruwelijke kapsels, is het aan de Danger Force om de identiteit van de kapper te onthullen voordat hun eigen haar ook wordt afgeknipt.
nl
10:00
De Thundermans
Phoebe heeft zich aangemeld als kandidaat voor de studentenverkiezingen. Als Max de verkiezing wint, waar zij zo hard voor heeft gewerkt, zint Phoebe op wraak.
nl
10:25
De Thundermans
Phoebe en Max helpen Billy en Nora met hun natuurkundeproject, maar al snel blijkt dat hun drijfveer oud zeer is. Intussen probeert Barb Hank te betrappen nadat hij haar aantekeningen voor de leeskring heeft overgekalkt.
nl
10:50
De Thundermans
Er wordt een buurtwacht opgericht om een mysterieuze vandaal te vangen. Phoebe verdenkt Max, totdat ze ontdekt dat haar broer een ander geheim verbergt.
nl
11:15
Henry Danger
Doordat Jasper een schakelaar overhaald, zijn hij, Piper, Charlotte, Henry en Ray ingesloten. Het drietal beneden in de Man Cave, en Jasper en Piper boven in de winkel.
nl
11:40
Henry Danger
Kid Danger redt Bianca uit een gevaarlijke situatie en ze kust hem. Henry wordt boos als hij beseft dit het een soort van vreemdgaan is.
nl
12:05
Henry Danger
De tas van mam is beroofd en aangezien pap in Baltimore zit, voelt Captain Man zich geroepen om over mam en de kinderen te waken. Hier is Henry helemaal niet blij mee.
nl
12:30
Danger Force
Captain Man mag model staan voor de cover van een befaamd superheldenmagazine, en de leden willen van Danger Force ook op de cover. Ray zet alles op het spel om er zeker van te zijn dat hij zijn team kan vertrouwen.
nl
12:45
Danger Force
De Danger Force vergeet per ongeluk de plannen van het team met Ray en is verrast wanneer hij een nieuw lid aan het team voorstelt, waardoor iedereen daar behoorlijk jaloers wordt.
nl
13:10
De Thundermans
Wanneer Phoebe en Max Voorzitter Kickbutt uit een toespraak sleuren, gooit Kickbutt het bijltje erbij neer en benoemt ze Hank als haar opvolger. Maar Hank gaat al voor de inauguratie ernstig in de fout.
nl
13:35
De Thundermans
Wanneer Max van zijn ouders geen jacuzzi mag bouwen in zijn lab, besluit hij het huis uit te gaan. Hij trekt in bij de opa van Gideon, die zonder regels leeft.
nl
13:55
De Thundermans
Phoebe en Max staan op negentig officiële reddingen. Omdat de 100ste traditiegetrouw verfilmd zal worden, streven ze naar een redding die het verfilmen waard is.
nl
14:20
Henry Danger
Henry is jarig en iedereen is benieuwd naar zijn speciale verjaardagstaart. Maar problemen met Jeff gooien steeds roet in het eten.
nl
14:45
Henry Danger
Captain Man en Kid Danger worden opgezadeld met een oude atoombom. Wanneer deze wordt geactiveerd, besluiten ze naar de woestijn te rijden om hem te ontmantelen. Helaas vergeten ze de bom mee te nemen.
nl
15:10
De Casagrandes
Als de baan van meneer Chang misschien naar een snellere treinconducteur gaat, moet hij bewijzen dat hij net zo snel kan zijn als een robot. Adelheid probeert de straatkatten te temmen en te laten adopteren.
nl
15:35
De Casagrandes
Frida en Carlos gaan op een vliegreis, maar Carl en CJ proberen stiekem mee te gaan.
nl
16:00
Monster High
Clawdeen worstelt met haar onzekerheden omdat ze half mens is terwijl ze andere weerwolven rondleidt in de Mensenwereld. Lagoona probeert indruk te maken op Gil, maar als Frankie haar wil helpen, laat Lagoona zich een beetje meeslepen.
nl
16:25
SpongeBob
Mevrouw Puff's nieuwe vervangende leraar geeft SpongeBob een spoedcursus autorijden. Wanneer Mr. Krabs en Plankton een bron van wondervet onder hun restaurants ontdekken, moeten de twee hun krachten bundelen en samenwerken.
nl
16:45
SpongeBob
Een wormenkolonie besluit zich te vestigen in het lijf van SpongeBob. Hij moet zijn nieuwe vies uitziende vrienden verbergen voor andere mensen.
nl
17:00
Huize Herrie
De kinderen breken de kostbare vaas van mam en pap. Ze zijn bang dat ze heel lang huisarrest zullen krijgen. Lisa zegt dat ze de vaas voor iets onbreekbaars kan omruilen, door terug te reizen in de tijd.
nl
17:20
Huize Herrie
De David Steele-film van Lincoln en Clyde loopt uit de hand wanneer Lisa een kernreactor bouwt. Wanneer Leni beseft dat Miguel verliefd is op Gavin, het nieuwe personeelslid van het restaurant, gaat ze Miguel helpen hem het hof te maken.
nl
17:45
Huize Herrie
Luan denkt dat meneer Kokosnoot uit is op wraak als ze hem vervangt door Lola. Leni en Lori gaan een weekend shoppen, maar er is niemand die Leni naar Lori kan brengen. Als ze haar rijangst kan overwinnen zou ze zelf haar rijbewijs kunnen halen.
nl
18:00
Steen, Papier, Schaar
Steen, Schaar en Papier bouwen hun ongewone auto, De Susan, om tot een prijswinnende bak. Papier geeft Steen mechanische wenkbrauwen voor een modellen auditie. Schaar heeft een avontuur met stand-ins.
nl
18:25
Steen, Papier, Schaar
Papier en Steen doen er alles aan om een ruzie tussen Schaar en magiër Catalina te stoppen.
nl
18:40
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde willen een Rip Hardcore wedstrijd winnen om een dag met hun held door te brengen. Maar ze ontdekken dat Lincolns echte held de hele tijd al aan zijn zijde heeft gestaan.
nl
19:00
Het heuse huize herrie
Lucy en de leden van de Uitvaart Club halen een vervloekte kaas in huis. Het is hierna aan Lincoln en Clyde om in te grijpen om te proberen om te voorkomen dat hun ergste nachtmerrie uit zal komen.
nl
19:25
Danger Force
Het is de grootste avond voor superhelden in Swellview, en Captain Man is niet uitgenodigd. Danger Force roept Henry's hulp in om ervoor te zorgen dat de avond vlekkeloos verloopt.
nl
19:50
De Thundermans
Nadat Phoebe een leuke jongen ziet, maar hem uit het oog verliest, gebruikt ze de software van de Heldenbond om hem op te sporen. Haar misbruik heeft onverwachte gevolgen voor haar vlam.
nl
20:15
Tyler Perry's Young Dylan
Dylan en Rebecca werken hard aan het opzetten van hun eigen label. Ze focussen zich op de naam en ze willen een single uitbrengen. Via oma Viola regelen ze een collab met Pi'erre Bourne.
nl
20:35
Henry Danger
Een schurk achter een smiley-masker valt burgers aan die zich niet netjes gedragen in het openbaar. Captain Man en Kid Danger komen erachter dat een vriendelijke tv-presentator schuil gaat achter het masker.
nl
21:00
Henry Danger
Henry en de anderen vernietigen Ray's gewaardeerde filmprop, de Theranosschoen. Om dit kostbare verzamelobject te vervangen, reizen Henry en Jasper naar een alternatieve dimensie en stelen ze de schoen voordat Ray erachter komt.
nl
21:25
Danger Force
De Danger Force vergeet per ongeluk de plannen van het team met Ray en is verrast wanneer hij een nieuw lid aan het team voorstelt, waardoor iedereen daar behoorlijk jaloers wordt.
nl
21:45
De Thundermans
Phoebe's relatie met haar superheld vriendje wordt op de proef gesteld wanneer hij een opdracht krijgt aangeboden, aan de andere kant van de zee.
nl
22:15
De Thundermans
Phoebe voelt zich gedwongen haar vader te kiezen als haar held in de Superhero Mentor Program, hoewel ze eigenlijk iemand anders zou willen kiezen.
nl
22:40
Het heuse huize herrie
Lincoln heeft veel zin om laat op te blijven met zijn beste vriend Clyde, om naar de Rip Hardcore Middernacht Marathon te kijken. Maar zijn plannen worden de grond in geboord, als pap een vroege avondklok instelt.
nl
23:00
Het heuse huize herrie
Als Lincoln probeert onder zijn klusjes uit te komen, belanden hij en Clyde in een ritje met de politie, waarbij ze de aandacht trekken van de beruchte Custard Bende leider. Ondertussen raakt pap gedurende de middag alle kinderen kwijt.
nl
23:25
Henry Danger
De robotvriendin van Schwoz, Gerta, neemt de gedaante van Henry aan, zodat zij naar een etentje kan. Na afloop wil Gerta echter niet meer de vriendin van Schwoz worden.
nl
23:50
Henry Danger
Ray begint zich erg vreemd te gedragen en al snel blijkt dat Onzichtbare Bert erachter zit. Kid Danger en Captain Man gaan naar hem op zoek. Piper heeft per ongeluk een rijbewijs gekregen.
nl

TV guide - Saturday, 20/04/24

00:10
Victorious
Tori bemachtigt, tot haar grote vreugde, de hoofdrol in een stuk op school. Maar Jade is hier niet even blij mee, en doet er alles aan om het proces to saboteren.
nl
00:35
Victorious
De kinderen nemen Sikowitz mee naar het theater om zijn 10-jarig jubileum te vieren. Maar het onderwerp van het stuk maakt Sikowitz erg somber, Tori moet hem opbeuren.
nl
00:55
De Thundermans
Om geld te verdienen voor nieuwe mobieltjes, nemen Phoebe en Max allebei een baantje bij Wongs Pizzapaleis. Maar door een enorme bestelling zitten ze al snel in de nesten.
nl
01:20
Danger Force
Rick Twitler is terug met een nieuw plan om Mika's geest te controleren, deze keer via een griezelig virtual reality-videospel. De Danger Force zal Rick uit Mika's hoofd moeten krijgen voordat hij hen meesleurt in de duisternis.
nl
01:40
Danger Force
De Danger Force gelooft dat ze van Rick Twitler af zijn, maar Miles heeft een visioen dat het tegendeel bewijst. Het team gaat op zoek naar hem en komt onderweg een oude vijand tegen.
nl
02:00
The Patrick Star Show
De familie Ster heeft superkrachten en ze worden door de burgemeester ingehuurd om goede daden te verrichten in de stad. Cecil krijgt een baantje als bewaker van het museum en moet een erg kostbare kunstcollectie beschermen.
nl
02:25
The Patrick Star Show
Pleetje zet elf kleine toiletten op de wereld. Maar dan zijn alle baby's opeens verdwenen. Terwijl de soep van Cecil staat te pruttelen gaat de hele familie naar het park voor wat ontspanning. Maar ze komen per ongeluk ergens anders terecht.
nl
02:45
Huize Herrie
Lincoln moet als eerst op de bank zitten zodat hij de finale van zijn favoriete show kan kijken. Lincoln spreekt een vernietigend bericht in op Lori's voice-mail en moet deze wissen voordat zij dit hoort.
nl
03:05
Huize Herrie
Lincoln wordt gepest. Hij wil de pestkop aanpakken, maar wil niet dat zijn zussen het weten. De prijzenkast zit vol met prijzen van alle kinderen, behalve Lincoln. Maar ook hij heeft nu de kans om een grote prijs te winnen.
nl
03:25
Huize Herrie
Als hun ouders niet thuis zijn, zijn de anderen van Lori afhankelijk om een lift te krijgen. Wanneer de ouders niet thuis zijn, laat Lori merken dat zij de baas in huis is.
nl
03:50
SpongeBob
Het vlooiencircus van SpongeBob wordt per ongeluk bij Octo bezorgd. Als de vlooien ontsnappen, zorgt dat voor een heleboel heibel. En als Octo geen zin heeft om te werken, besluit hij zich ziek te melden.
nl
04:10
SpongeBob
SpongeBob en Patrick proberen de band van het Pel de Pinda-restaurant weer bij elkaar te brengen. Patrick denkt dat hij een worm is en wordt naar het asiel gestuurd. SpongeBob en Octo moeten hem trainen.
nl
04:30
SpongeBob
Leendert opent zijn eigen nieuwe sportschool en iedereen is uitgenodigd voor een dag gratis sporten.
nl
04:45
SpongeBob
SpongeBob koopt een lange broek en gaat voor een chique look. Op onverwachte manieren verandert dit zijn leven.
nl
04:55
SpongeBob
Meneer Krabs wordt verliefd op geld en besluit met haar te trouwen, op advies van Plankton.
nl
05:05
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Als Brittany de hulp van Alvin voor een talentenjacht afwijst, overtuigt hij Jeanette om mee te doen, waardoor ze op gespannen voet komen te staan.
nl
05:15
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Alvin slaat alarm als hij denkt dat Theodore zich heeft aangesloten bij een motorbende met vampiers.
nl
05:25
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Na een ruzie doet Mevrouw Kramer alsof ze vermist is om mevrouw Miller terug te pakken.
nl
05:35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Simon zegt tegen Alvin dat tijdreizen niet kan, tot een man uit de toekomst hen bezoekt.
nl
05:45
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer juf Smith Simon in de klas prijst voor zijn cijfers, besluit Derek hem te pesten door hem niet meer in de wc te laten.
nl
06:00
Baby Shark's grote show
Baby's communicatievaardigheden worden op de proef gesteld wanneer er een bezoeker langskomt.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
Crusher bakt overheerlijke gehaktballen met een bijzonder ingrediënt: groeikruid. Wanneer Crusher met het kruid morst zorgt dat echter voor ontzettend grote problemen.
nl
06:40
PAW Patrol
De pakketjes van Danny en juf Marjorie worden per ongeluk verwisseld. De pups hebben een verrassing voor Ryder, maar voordat ze die aan hem kunnen geven, komt het cadeau in de jungle terecht.
nl
07:05
The Patrick Star Show
Patrick host een speciale awardshow, maar Oma Tentakel heeft een hekel aan awardshows en probeert de show te saboteren. Het is Thanksgiving en Patrick kijkt samen met Octina naar een speciale film op tv.
nl
07:25
Huize Herrie
Lucy is de jaarlijkse feestelijkheden op haar verjaardag zat en spreekt een spreuk uit, zodat haar familie de dag vergeet. Als Zach moet nablijven, proberen Rusty en de andere vrienden hem weerbaar te maken tegenover andere nablijvers.
nl
07:50
Huize Herrie
Aangezien Leni de nodige verrassingen heeft verpest, vertellen de kinderen haar niet over het komende feest van mama.
nl
08:00
Huize Herrie
Als Sergio bij de Herries logeert, komt hij al snel in de problemen als hij niet wil omgaan met de andere huisdieren. Omdat ze Lily niet in slaap kan krijgen, gaat mam met haar een ritje maken waarbij ze toevallig getuige zijn van een inbraak.
nl
08:25
De Casagrandes
Ronnie Anne is nerveus om weer te gaan skateboarden nadat ze een flinke val heeft gemaakt. Een machtig artefact is op weg naar het museum, en dit brengt een storm teweeg voor de familie Casagrande.
nl
08:50
De Casagrandes
Als de baan van meneer Chang misschien naar een snellere treinconducteur gaat, moet hij bewijzen dat hij net zo snel kan zijn als een robot. Adelheid probeert de straatkatten te temmen en te laten adopteren.
nl
09:15
SpongeBob
SpongeBob en Patrick gaan naar de film 'De Visserman'. Eenmaal thuis zien ze de visserman overal en nergens. SpongeBob organiseert een Seance in de Krokante Krab om de overleden Rusty Rikkens uit te horen.
nl
09:40
SpongeBob
Kenny de Kat is wereldberoemd omdat hij zijn adem eindeloos kan inhouden onder water. SpongeBob is zijn grootste fan. Als Octo weer eens te beroerd is om te werken, vertelt Meneer Krabs hem het verhaal van de Yeti-Krab.
nl
10:00
Monster High
Het is tijd voor de examenweek op Monster High en Clawdeen wordt belast met een onmogelijke missie van de Weerwezens. Clawdeen wordt gedwongen te leren van haar moeder en in haar voetsporen te treden als toekomstige packleider.
nl
10:25
Monster High
Watzie en Graaf Draculeus komen per ongeluk in de mensenwereld terecht en moeten samenwerken om veilig thuis te komen. Twyla moet het overgangsritueel afmaken door achter Nacht Terror aan te gaan in de nachtmerries van haar vrienden.
nl
10:50
Steen, Papier, Schaar
Wanneer de verwarming stuk gaat, verandert het appartement in een ijsvlakte en moet het drietal zien te overleven. De drie vrienden besluiten een grappenoorlog aan te gaan met de Rattenbroers.
nl
11:15
SpongeBob
De Maatemmer wordt vervangen door een bloemenwinkel met een charmante eigenaresse. De Krokante Krab heeft een praalwagen in de jaarlijkse BikiniBroek optocht.
nl
11:40
SpongeBob
SpongeBob vindt een zeepaardje en adopteert 'm. SpongeBob en Patrick bouwen een clubhuis. Octo wil erbij horen, omdat SpongeBob zei dat hij er niet bij zou passen.
nl
12:00
SpongeBob
Meneer Krabs wil geld verdienen op de kinderen die vrij zijn van school in de zomer en bouwt een speeltuin die eigenlijk heel gevaarlijk is. SpongeBob en Patrick kamperen twee meter van hun huis.
nl
12:25
SpongeBob
Spongebob is jarig en om dat te vieren gaat hij met zijn vrienden in een aquarium op wieltjes naar het Vasteland. Daar beleven ze allerlei avonturen.
nl
12:50
SpongeBob
Spongebob is jarig en om dat te vieren gaat hij met zijn vrienden in een aquarium op wieltjes naar het Vasteland. Daar beleven ze allerlei avonturen.
nl
13:15
SpongeBob
SpongeBob en Octo houden schoonmaak in Bikinibroek. Octo heeft een lastig zeekonijn in de tuin.
nl
13:40
SpongeBob
SpongeBob probeert als eerste spons naar het oceaanoppervlak te duiken. SpongeBob en Octo proberen de Geheime Krabburger-formule terug te stelen van Plankton.
nl
14:00
SpongeBob
SpongeBob en Plankton moeten samenwerken om een eiland vol dodelijke monsters te overleven. SpongeBob leert Patrick fietsen.
nl
14:25
SpongeBob
Meneer Krabs besluit om de nootjes van Sandy te gaan verkopen. Het probleem is echter dat hierna niemand meer krabburgers wil kopen. Het favoriete komische duo van SpongeBob en Patrick gaat uit elkaar.
nl
14:50
Huize Herrie
Lori wil laatstejaars-herinneringen maken met haar vrienden voordat ze van school gaan. Als Lori Lola wegbrengt en Lily mee is, valt de jongste Herrie op door haar schattige uitstraling. De regisseuse wil graag met Lola en Lily werken.
nl
15:15
Huize Herrie
Lana wil meedoen aan de Royal Woods Go-Kart Grand Prix. Ze bouwt haar eigen auto en vraagt Lincoln als bijrijder. Luan heeft een module koken op school, wat ze niet ziet zitten. Pap helpt haar en ontdekt dat ze een kooktalent heeft.
nl
15:35
Huize Herrie
Als de Herries een oude vlam tegenkomen van mams vakantiekamp, die nu een beroemdheid is geworden, probeert pap hem af te troeven. Luan ontdekt dat meneer Kokosnoot vermist is en trommelt de Herries op om hem op te sporen langs Route 66.
nl
16:00
Huize Herrie
De Herrie-kinderen komen in Hollywood terecht. Lola is van plan om daar uit te groeien tot een ster. De Herrie-kinderen besluiten om hun moeder te helpen zodat ze een deadline kan halen.
nl
16:25
Huize Herrie
Het Actie Nieuwsteam denkt met onthullend nieuws op de proppen te komen, maar ze kijken vervolgens flink op hun neus als blijkt dat Katerien Meulemans nog net even wat eerder blijkt te zijn.
nl
16:40
Steen, Papier, Schaar
Papier wil een key lime taart bakken, maar Schuurpapier, zijn zus, komt roet in het eten gooien. Steen komt in opstand wanneer zijn opwarm maaltijd niet de juiste hoeveelheid stukjes kalkoen bevat.
nl
17:00
De Thundermans
Gefrustreerd door de familieregels, gebruiken Phoebe en Max een van zijn uitvindingen om Hank en Barb tienergedrag te geven. Maar door de verantwoordelijkheid om nu voor ouders te moeten spelen krijgt de tweeling spijt van hun actie.
nl
17:25
De Thundermans
Phoebe gaat in het geheim uit met de zoon van een gepensioneerde superschurk die net naar Schuildorp is verhuisd en toevallig de oude aartsvijand is van Thunder Man.
nl
17:50
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde delven het onderspit wanneer ze meedoen aan een intense prank-wedstrijd. Lisa besluit om een nieuwe sport uit te proberen en ze krijgt hierbij hulp en steun van Lynn.
nl
18:15
Het heuse huize herrie
Lincoln organiseert een leuk slaapfeestje voor Charlie en hij gebruikt daar technologie voor. Het vriendje van Lori, Bobby, wil ook graag deelnemen en hij zet alles op alles om dat voor elkaar te krijgen.
nl
18:40
Danger Force
Miles besluit Mika te helpen met een zangwedstrijd door zijn ziel te verkopen aan een demoon.
nl
19:05
Danger Force
Mika, Miles, Chapa en Bose hebben dates geregeld voor het Swell-loenenfeest. Van Ray moeten ze op dat feest echter op wacht staan als Danger Force.
nl
19:25
De Thundermans
Max krijgt het gevoel dat hij niet als een waardige superheld wordt gezien en maakt een machine waarmee hij toekomstige misdrijven kan voorspellen.
nl
19:50
De Thundermans
De kinderen komen erachter dat Dr. Colosso indertijd de bruiloft van hun ouders verpest heeft. Ze besluiten om hun ouders voor hun huwelijksjubileum hun droombruiloft cadeau te geven.
nl
20:15
Henry Danger
Ray, Charlotte en Schwoz ontdekken een heel stelsel van tunnels onder Swellview, gegraven door de molmensen. In plaats van een deal met hen te sluiten, ontketent Ray een ruzie.
nl
20:40
Henry Danger
Schwoz ontwerpt een nieuw systeem dat dreigingen moet bestrijden in Swellview. Dit systeem is echter niet zonder fouten.
nl
21:00
Het heuse huize herrie
Lincoln moedigt Clyde aan om zijn geweldige kunnen als drummer te laten zien, maar gaat daarin te ver. Luan ontmoet haar comedy idool tijdens een comedy-optreden. En Luna helpt Leni haar geschiedenis spreekbeurt te halen, door haar liefde voor mode.
nl
21:25
Danger Force
De Danger Force wordt uitgedaagd om te vechten zonder hun superkrachten te gebruiken.
nl
21:50
Danger Force
Chapa's jacht op de waarheid over haar verloren mobieltje dreigt de Danger Force kapot te maken.
nl
22:15
De Thundermans
Wanneer Max van zijn ouders geen jacuzzi mag bouwen in zijn lab, besluit hij het huis uit te gaan. Hij trekt in bij de opa van Gideon, die zonder regels leeft.
nl
22:40
De Thundermans
Phoebe en Max staan op negentig officiële reddingen. Omdat de 100ste traditiegetrouw verfilmd zal worden, streven ze naar een redding die het verfilmen waard is.
nl