dk4

dk4

Her på dk4 får du alt det, som du ellers mangler på dit tv – for dk4 er vedkommende tv, hvor over 95 % af alle programmerne er danske. Her finder du madprogrammer med fx Mik Schack. Du finder rejseprogrammer, fiskeprogrammer og jagtprogrammer. Vi har flere aktuelle politiske programmer – både med folketingspolitikere og om EU. Det er også her, du kan se musikprogrammer med landets bedste kunstnere, og programmer om litteratur, samtaleprogrammer om Kierkegaard, om børneopdragelse og programmer om arkæologi. Ligesom det er her på dk4, du oplever alle de bedste schlagerkunstnere fra nær og fjern, dansktoppen, lokalt tv - samt en hel del mere. dk4 er kort sagt vedkommende tv, hvor mindst 95 % af programmerne er danske. dk4 er landsdækkende og når ud til cirka 2 millioner danske husstande. Det betyder at dk4 har en af landets største udbredelser. Vi er med andre ord hele Danmarks danske tv-kanal.

Denmark

TV vodič - subota, 11.05.2024Sada

00:30
Jagtroadtrip i New Zealand
Tag med buejæger og -œAlene i Vildmarken"-vinder Ulrik Ørskov og hans makker riffeljæger Aske Rif Torbensen på mission for det internationale, virtuelle jagtfællesskab The Monocular. En mission, der bringer os til New Zealand for at mæske os i enhver jægers våde drøm af en jagtodyssé. Ulrik og Aske er begge erfarne jægere og med adskillige prisvindende jagtfilm i bagagen. Det bliver en omfattende 14 dages jagtroadtrip i den new zealandske vildmark, rig på oplevelser for livet. I bakker, bush og bjerge skal vi følge vores to helte på jagt i flere af de forskellige af jagtens discipliner, som bydes til på disse kanter. I andet afsnit af Ulrik og Askes jagtroadtrip i New Zealand fortsætter vi ufortrødent, hvor vi slap i afsnit 1. Ulrik og Aske er stadig på hjortejagt i den new zealandske regnskov. Men der er også grænser for, hvor meget andet tilfældigt forbipasserende vildt man kan vende det blinde øje til. Og så er der tv-køkken lige fra den new zealandske jungle.
da
dk4
01:05
KulturHave med Dot Wessmann
Bakkens Hvile med syngepigerne er kendte over det ganske land - ja, nærmest en kulturinstitution. Men hvordan går det derude på Dyrehavsbakken nord for København? Er syngepigerne så frække, som mange vil gøre dem til, og hvorfor er det vigtigt at værne om og bevare syngepigetraditionen og Bakkens Hvile? Det fortæller Dot Wessmann - selv syngepige og i øvrigt ejer af Bakkens Hvile - om, når hun er gæst hos Christian Have.
da
dk4
01:35
Kniv og gaffel
Der er liv, god mad og glade dage 365 dage om året i den fredede købmandsgård i Blokhus. Restaurant Futten holder traditionerne i hævd, er stemningsfuld og i tilgift giver restauranten ekstra liv til den populære ferieby. En overdækket terrasse med scene til levende musik giver samtidig mulighed for, at de lange sommeraftner kan nydes fuldt ud.
da
dk4
02:10
Hjemme hos
Finn Torslow, samler på krims krams, så mange, at folk, der gennem tiden kom på besøg, sagde "Dit hjem ligner et museum" – "Så må det blive et museum" siger Finn, og da han er manden, hvor der ikke er langt fra idé til handling – så har han i dag åbnet et kongeligt museum. Det kongelige, fordi i de mange rum – er det gennemgående – tema netop det kongelige, heriblandt nu afdøde Prins Henriks pladesamling – en samling på omkring 900 vinylplader. Når Finn i dag åbner sit private hjem, som et kongeligt museum – så er hovedformålet, at han gerne vil fortælle om sit liv. -œFor – som han siger – jeg har brugt et helt liv, ikke bare på at samle Krims Krams, men også på at opleve – og mine oplevelser er så unikke, at dem vil jeg gerne fortælle om – i kongelige omgivelser".
da
dk4
02:45
En rejse i tiden
"En rejse i tiden – Vikingernes Aarhus", tager Hother Hennings fra Aros Adventure, dig med på en rejse tilbage i tiden. Han besøger mærkværdige lokationer, hvor vikingerne har gjort sig bemærket i Aarhus, og fortæller samtidig historien om, hvordan byen blev til, hvad den er i dag. Han besøger blandt andet Danmarks ældste kirkerum, den gamle bymur og meget mere. Har du interesse for historie, og specielt dansk historie, vil dette program bestemt være et kig værd.
da
dk4
03:05
Sådan!
En problemstilling eller en krise ridses op, og programmets gæst præsenteres for spørgsmålet: "Hvad kan vi gøre ved det?". Derpå gennemgår vært og gæst forskellige løsningsscenarier, hvor gæsten udfordres, inden man slutter med en prioriteret liste med de bedste løsninger. Skal Muhammed-tegningerne være en del af pensum i folkeskolen og i ungdomsuddannelserne, eller er det en dårlig idé? Hvad taler for, og hvad taler imod? Hvordan kan de evt. indgå? Morten Hesseldahl gør sammen med professor Thomas Hoffmann status over, hvad der er sket siden den første publicering af tegningerne, og hvordan det har påvirket vilkårene for religionskritik og -satire.
da
dk4
03:40
Innovative raflebægre
Tilbage i 1995 tegnede Frede Høst den første skitse af et raflebæger og fik sammen med sin far, Erik Høst, konstrueret et funktionelt og stilfuldt raflebæger i nordisk design. I dag er det Frede Høst og datteren Emma Vang Høst, der står for alt, heriblandt indkøb af materialer, produktion, e-commerce og markedsføring. "Hvert eneste raflebæger har været i mine hænder, før de forlader fabrikken", fortæller Frede Høst. I dette program har vi besøgt Frede og Emma på deres fabrik i Slagelse. Her får vi historien om raflebægeret, vi bliver guidet rundt mellem maskinerne for at få en forståelse af, hvordan raflebægeret bliver til, og så hører vi, hvad fremtiden byder på.
da
dk4
04:10
Så syng da Danmark
"Så syng da Danmark" giver seerne mulighed for at synge med på alle 601 sange fra Højskolesangbogen. Dirigent og komponist Michael Bojesen sidder ved klaveret, hvor han sammen med flere forskellige sangere på skift introducerer og fremfører de kendte og elskede sange, men også de 151 nye sange fra Højskolesangbogens 19. udgave. -œSå syng da Danmark" er realiseret med støtte fra Louis-Hansen Fonden og Riis Rejser.
da
dk4
04:30
Bukkejagt 2011
Bukkepremieren i 2011 vil blive husket som mager, våd og kold. Over det meste af Sjælland var der lav aktivitet og tilsvarende udbytte. Men Jagtmagasinet er naturligvis på pletten og finder både bukke og relevante jagthistorier.
da
dk4
05:00
Bertel &
Katherine Richardson er professor i oceanografi, ekspert i globale kulstofkredsløb i oceanerne og en af landets førende eksperter på klimaspørgsmål. I samtalen med Bertel Haarder er det overordnede tema derfor også klima og klimaforandringer. Hvor alvorligt står det til med klimaet, og hvilke årsager er de væsentligste til klimaforandringerne? Hvad skal der gøres, og hvad bliver allerede gjort - nationalt og globalt? Kan vi sætte vores lid til nye teknologier, eller skal der meget mere til? Hvordan vurderer Richardson Danmarks og andre landes initiativer og planer på området - fra politisk hold og fra virksomhederne? Hvad mener professoren, når hun siger, at landene ikke gør det, de har lovet? Samtalen belyser mange forskellige aspekter af klimaforandringerne, men forklarer også nogle af klimadebattens centrale begreber som "tipping point", "CO2-fangst" og "power-to-X".
da
dk4
05:45
Den Skaldede Koks Nordjylland
Efter et liv på farten har den skaldede kok, Olsen, nu slået sig ned og fundet ro i det naturskønne Nordjylland, som han stolt kalder sit hjem. Tag med på besøg i Olsens køkken, hvor havets brus og den nordjyske atmosfære danner rammen for kulinariske oplevelser. Den står både på skjulte perler, nyfortolkninger og velkendte klassikere, når Olsen tryller ved gryderne og laver mad, der ikke kun er inspireret af hans nye liv i det nordjyske, men også skræddersyet til, at alle kan være med. I dette program er der ikke bare på danske favoritter på menuen, men også en kongelig livret. Olsen laver nemlig rimmet laks til forret; selveste kong Fiddes - eller Frederik den IX's - livret til hovedret; og til dessert en citronfromage med et tvist - det skal nemlig være en brændt citronfromage.
da
dk4
06:30
Det bedste og det værste ved EU
René Holm er kunstner med bopæl i både Esbjerg og Berlin. Han udstiller over det meste af verden, men er især aktiv på den europæiske kunstscene. Hvordan ser han på EU og på det europæiske samarbejde? Hvilke erfaringer har han gjort sig som kunstner og borger i Europa? Hvad synes han er det bedste ved EU, og hvad er det værste. Det handler samtalen om, når René Holm er gæst hos Mette Frobenius i denne udgave af "Det bedste og det værste ved EU". Programrækken "Det bedste og det værste ved EU" er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.
da
dk4
07:00
Fiskemagasinet
Man ved aldrig, hvad der venter, når man fisker på bunden. Det kan være en stor fisk eller en lille fisk. Det kan være en rød fisk eller en blå fisk. En ting er sikkert. Der er altid noget, der gerne vil have serveret et stykke tun. Det udnytter Mads Hussing, da han er i Maldiverne med et hold danskere fra rejseselskabet Waterman Travel. Fra morgenstunden bliver der fanget bonitoer, som er en lille tunart, og de bliver skåret i mindre stykker og brugt som agn.
da
dk4
07:25
Jagtroadtrip i New Zealand
Tag med buejæger og -œAlene i Vildmarken"-vinder Ulrik Ørskov og hans makker riffeljæger Aske Rif Torbensen på mission for det internationale, virtuelle jagtfællesskab The Monocular. En mission, der bringer os til New Zealand for at mæske os i enhver jægers våde drøm af en jagtodyssé. Ulrik og Aske er begge erfarne jægere og med adskillige prisvindende jagtfilm i bagagen. Det bliver en omfattende 14 dages jagtroadtrip i den new zealandske vildmark, rig på oplevelser for livet. I bakker, bush og bjerge skal vi følge vores to helte på jagt i flere af de forskellige af jagtens discipliner, som bydes til på disse kanter. I andet afsnit af Ulrik og Askes jagtroadtrip i New Zealand fortsætter vi ufortrødent, hvor vi slap i afsnit 1. Ulrik og Aske er stadig på hjortejagt i den new zealandske regnskov. Men der er også grænser for, hvor meget andet tilfældigt forbipasserende vildt man kan vende det blinde øje til. Og så er der tv-køkken lige fra den new zealandske jungle.
da
dk4
08:00
Så syng da Danmark
"Så syng da Danmark" giver seerne mulighed for at synge med på alle 601 sange fra Højskolesangbogen. Dirigent og komponist Michael Bojesen sidder ved klaveret, hvor han sammen med flere forskellige sangere på skift introducerer og fremfører de kendte og elskede sange, men også de 151 nye sange fra Højskolesangbogens 19. udgave. -œSå syng da Danmark" er realiseret med støtte fra Louis-Hansen Fonden og Riis Rejser.
da
dk4
08:20
Noget nyt?
Niels "Noller" Olsen, den ene bror i Brødrene Olsen, blev efter en lang musikkarriere for alvor kendt, da han og broderen i år 2000 vandt både det danske og internationale melodigrandprix med sangen "Smuk som et stjerneskud". Ved smukfest i 2019 stod Noller på scenen for sidste gang, for svær sygdom har siden ramt ham, bl.a. fik han kræft og en blodprop i hjernen. Det fortæller Noller om i programmet, hvor han afslører, hvad der nu optager hans tid, når han ikke længere kan spille musik. "Jeg bliver ked af det, når folk tror, at man er blevet mindre begavet, fordi man har haft en hjerneblødning og ikke kan formulere sig. Det er jo ene og alene fordi, jeg ikke kan udtrykke mig, selvom jeg egentlig godt ved, hvad jeg gerne vil sige. Jeg kan bare ikke. Dét er frustrerende", siger Noller. Vært: Trine Larsen.
da
dk4
08:50
Anne-Vibeke rejser
Anne-Vibeke rejser fra Skive til lydbyen Struer via de mange øer, som ligger i denne del af Limfjorden. Hele den vestlige del af Limfjorden er nemlig kendt for sin mange øer som Fur, Venø, Morsø og Jegindø, men også den smukke Jesperhus Blomsterpark og en af Danmarks bedst bevarede middelalderborge, Spøttrup Borg, og det er netop alle disse steder, som Anne-Vibeke besøger. Naturen er uberørt, og varieret og flere steder som Hanklit og Knudeklinten, hvor du finder de helt særlige moler, kandiderer til at komme på Unescos liste over naturseværdigheder. De er oplagte til skønne vandre- og cykelture. Destination Limfjorden er også danmarkskendt for at være et udsøgt spisekammer med både skaldyr og velsmagende landbrugsprodukter. Hele rejsen foretages i en autocamper, fordi området er fydt med både små og store campingpladser, men også hyggelig og naturskønne autocamperpladser, så Anne-Vibeke giver også en masse inspiration og gode råd til at rejse med netop autocamper.
da
dk4
09:20
Aktionæren
Er det en god idé at sælge sine aktier i maj? Og skal man vente på at aktiemarkedet falder, hvis man vil i gang med at investere? Få svarene i den nye udgave af Aktionæren, hvor chefstrateg Josephine Cetti fra Nordea gæster studiet. Hør også hvilken bæredygtig aktie, den erfarne investor Thomas Grønlund gerne vil investere i, og hvilken han helst vil være fri for. Værter: Mikael Bak og Christian Kjær fra Dansk Aktionærforening.
da
dk4
10:05
Så syng da Danmark
"Så syng da Danmark" giver seerne mulighed for at synge med på alle 601 sange fra Højskolesangbogen. Dirigent og komponist Michael Bojesen sidder ved klaveret, hvor han sammen med flere forskellige sangere på skift introducerer og fremfører de kendte og elskede sange, men også de 151 nye sange fra Højskolesangbogens 19. udgave. -œSå syng da Danmark" er realiseret med støtte fra Louis-Hansen Fonden og Riis Rejser.
da
dk4
10:25
Havemagasinet
Mange oplever at det kan være en udfordring at indrette sin egen have. Ofte ender det med en tur på planteskolen, hvor man køber nogle planter man godt kan lide, uden egentlig at have en større plan for hvor de skal plantes og sammen med hvad. Men der er mange fordele ved at have en plan at arbejde ud fra. Dels undgår man de mange fejlkøb, men vigtigst af alt er at haven kommer til at hænge sammen både i praksis og æstetisk. Se med og få inspiration, når vi besøger havearkitektens have.
da
dk4
11:05
Spørg EP-kandidaten
Den 9. juni er der valg til Europa-Parlamentet. I Danmark skal de stemmeberettigede vælge 15 medlemmer til det nye parlament, og i programserien "Spørg EP-kandidaten" kan du møde nogle af partiernes kandidater, når de besvarer spørgsmål fra borgerne. Ingen vært, kun spørgsmål fra borgerne. I dette program svarer Majbritt Birkholm på de mange spørgsmål. Hun er kandidat for Dansk Folkeparti. "Spørg EP-kandidaten" er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.
da
dk4
11:35
Indsigt i sjælen
"Indsigt i sjælen" er en programserie, hvor Tifanie Haick udforsker den alternative verden. I dagens program kigger hun nærmere på håndlæsning og tarotkort, sammen med Kirstine Hedrup. Alt sammen for at fortsætte sit arbejde med sjælen og blive lidt klogere på hvem hun er.
da
dk4
12:10
Mais Litteraturkanon
I dette program fortæller Anne-Marie Mai om Benny Andersen og "Snøvsen og Eigil og katten i sækken".
da
dk4
12:25
Kræft, kærlighed og kunst
- Du skal bare finde dig selv, siger folk velmenende til ham, men hvordan skal man kunne det, spørger René sig selv, når det "selv" er blevet kraftigt amputeret? Og det er den følelse, René Jacobsen har – følelsen af at føle sig amputeret – efter at han på bare fire måneder mistede hustruen gennem 34 år til cancer. René fortæller åbent og ærligt om det at miste, og hvordan han – sammen med sine to voksne sønner og børnebørn – finder en ny hverdag – et nyt liv. René er født i slutningen af 50'erne ind i en familie som – hvis han selv skal sige det – nok ville være blevet betragtet som dysfunktionel. Men han er også født med en ukuelig stærk vilje og en tro på sig selv – en tro, der har ført ham ad veje, som ikke på nogen måder stod skrevet i kortene.
da
dk4
13:20
Borgerne spørger om EU
Tilslutningen til EU blandt borgerne er større end nogensinde før. Men interessen og engagementet er ikke helt på samme niveau, selvom beslutningerne og lovforslagene i EU har stadigt større indflydelse på borgernes hverdag. Men hvad sker der, når borgerne får mulighed for at stille spørgsmål direkte til EU-politikere, EU-kendere fra forskellige dele af samfundet og til nogle af kandidaterne til det kommende valg til Europa-Parlamentet? Har de mod på at spørge, og hvad spørger de om? Det kan man få et indtryk af i programrækken "Borgerne spørger om EU", hvor det er borgerne, der spørger, og ikke en studievært. I dette program spørger borgerne Jacob Kaarsbo, der er senioranalytiker hos Tænketanken Europa, hvor han har ansvaret for den sikkerhedspolitiske analyse. Han arbejder navnlig med danske, europæiske og transatlantiske sikkerheds- og forsvarspolitiske forhold. Kaarsbo var tidligere i en årrække ansat i Forsvarets Efterretningstjeneste. "Borgerne spørger om EU" er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.
da
dk4
13:55
Hjerneeksperten
Ordet eksem dækker over mange kløende hudlidelser, og mange gange kommer eksem i forbindelse med en allergi, som hele 21 % af den danske befolkning er ramt af i sværere eller lettere grad. Mange med eksem oplever, at udslettet kan blive værre eller bedre, afhængig af kontakt med visse ting, eller afhængigt af hvilke fødevarer man indtager. Men hvad hvis man kunne lindre sine symptomer -" fx ved hjælp af kosttilskud? Milena Penkowa kommer med sit bud på, hvordan det kunne se ud. "Hjerneeksperten" er et program, som fortæller om naturlige veje til et bedre helbred. Mange vil i dag gerne undgå at fylde sig med syntetisk kemi eller afhængighedsskabende medicin og i stedet gå naturens veje. Men hvordan gribes det bedst an? Dét kan du bl.a. få svar på i programmet "Hjerneeksperten". I "Hjerneeksperten" kan du høre nyt fra den internationale forskning, så du selv lærer at sammensætte dine kosttilskud til stor gavn for en række hyppige helbredsproblemer. Programmet er ikke en erstatning for din kontakt med egen læge. Programmet omhandler kun alternativ behandling. Kontakt din læge, hvis du er syg.
da
dk4
14:20
 Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.
da
dk4
14:30
Lokalt kvarter
De mange springvand i hovedstaden er forfriskende om sommeren for turister og beboere, og der er så mange af dem, at der er en afdeling i Københavns Kommune, der ikke laver andet end at passe springvand. Men tre dage om året er deres arbejde helt specielt, for der skal de nemlig sørge for at Caritas-springvandet springer med guldæbler. Det er på dronningens og kronprinsens fødselsdag og på grundlovsdagen. Traditionen stammer fra 1700-tallet og er indført for at gøre disse dage særligt festlige. Guldæblerne er ikke æbler, men hule metalkugler, der er forgyldte, og det er ikke altid helt let at få dem til at balancere på vandstrålerne, især ikke hvis det blæser. Men erfarne Bent og Kenny fra Parker, Kirkegårde og Renhold i Københavns Kommune har styr på det og fortæller også om teknikken bag, eller rettere under, Caritas- og Gefionspringvandet. De har nemlig begge avanceret udstyr, der sørger for at vandet i springvandene altid er rent og indbydende.
da
dk4
15:00
Schlagertoppen
Fra sneklædte alper til grønne skove og solrige sandstrande - "Schlagertoppen" præsenterer det bedste af det bedste fra schlager-musikkens vidunderlige verden.
26%
da
dk4
15:35
Noget i glasset
Carsten Berthelsen har i sin ølkælder besøg af smørrebrødsdronning, kok og ølkellner Thilde Gilling Andersen, for i denne udgave af programrækken handler det om kombinationen af øl og smørrebrød i den absolutte topklasse. Først smager de et stykke smørrebrød med titlen Les Fleurs. Det er wasabisild med citrusfrugten Yuzu. Denne mad parres med Freak Wave fra bryggeriet Gamma i Herlev. Det er en såkaldt New England IPA, tilsat Mosaic og Citra, som er meget populære aromatiske humlesorter. Styrken er 6,5 %. Til et stykke med navnet Prima Nocte, som er oksetatar med bl.a. tomatkonfit, skænkes der en Herslev Bryghus: Kastanje Brown Ale også på 6,5 % og en mild humling på 18 IBU. Men Thilde og Carsten vil også udfordre hinanden og deres smagsløg med en berømt Gueuze: Black Label på 7 %. Denne stilart er brygget med spontangær og kaldes ublandet for Lambic. Men man blander ungt og modnet Lambic og får så en unik fusionsøl -" kaldet Geu. Til sidst skal de have kanin og vildsvin med hvid alba trøffel fra Italien og en spændende, tøndemodnet Barley Wine fra Midtfyns Bryghus: Barrel Aged Deep Amber på 10 %. Stilarten er bygvin -" indbrygget så stærkt, som var det en vin baseret på druer. Men det er ikke. Dette er maltøl!
da
dk4
16:00
What2Watch
I "What2Watch" består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.
da
dk4
16:45
What2Watch Backstage
Ulaa Salim er en dansk filminstruktør og manuskriptforfatter - kendt for at arbejde med temaer omkring identitet, integration og politiske spændinger i det moderne samfund. Han fik bred anerkendelse for sin spillefilm "Danmarks Sønner" fra 2019, som tager fat i emner omkring radikalisering, nationalisme og samfundsmæssige konflikter i Danmark. Filmen er en dramatisk fortælling, der udforsker spændingerne mellem forskellige kulturelle og etniske grupper i Danmark, og den blev bemærket for sin aktualitet og modige håndtering af følsomme emner. Salim er ofte rost for sin evne til at skildre komplekse sociale emner med nuance og indsigt. Nu er han aktuel med den danske science fiction-film "For Evigt", som centrerer omkring et katastrofalt jordskælv, der skaber en dyb sprække under Atlanterhavet. Denne begivenhed accelererer de globale klimaforandringer, hvilket truer menneskehedens fremtid. I Danmark følger filmen det nyforelskede par Elias og Anita, hvis forhold dog ender brat, mest på grund af Elias karriereplaner, hvilket også skaffer ham en plads på det team af videnskabsmænd, der er sat til at lukke sprækken på havbunden. Da Elias og Anita uventet genforenes, står Elias over for de valg han har truffet i sit liv. Spørgsmålet om man kan styre sin egen skæbne, vejer tungt, idet han søger efter livets mening. Filmen veksler mellem deres romantiske fortælling på land og det videnskabelige drama i det klaustrofobiske dyb af havet.
da
dk4
17:25
Italiens naturvine
Druer fra ældgamle vinranker -" og generationers viden, forandrer sig her til noget ganske særligt. Uden kemi, kun med naturens egen gær, fremstilles de gyldne dråber. Vi skal besøge en lille vingård i Umbrien, hvor slægten Tiberi har huseret i mere end fire generationer -" noget der svarer til 150 år. Netop vinstokkenes alder er en vigtig del af den udsøgte vin, der bliver eksporteret til bl.a. Korea, Schweiz, Belgien, USA og Danmark. Det var ellers lige ved at gå helt anderledes, da et tilfældigt møde reddede vinproduktionen år tilbage. Vi skal også møde vinguruen Danilo Marcucci, der med sin kompagnon Riccardo Pennaforti, i nærheden af byen Assisi, har gang i et ganske særligt projekt. I projektet indgår druer, han end ikke kender navnene på, men hvor vinen, og måden den dyrkes på, er noget ganske særligt. Bliv lidt klogere på "Italiens naturvine " i "Umbriens naturvine" her på dk4.
da
dk4
17:55
Fiskemagasinet
Man ved aldrig, hvad der venter, når man fisker på bunden. Det kan være en stor fisk eller en lille fisk. Det kan være en rød fisk eller en blå fisk. En ting er sikkert. Der er altid noget, der gerne vil have serveret et stykke tun. Det udnytter Mads Hussing, da han er i Maldiverne med et hold danskere fra rejseselskabet Waterman Travel. Fra morgenstunden bliver der fanget bonitoer, som er en lille tunart, og de bliver skåret i mindre stykker og brugt som agn.
da
dk4
18:25
KulturHave med Dot Wessmann
Bakkens Hvile med syngepigerne er kendte over det ganske land - ja, nærmest en kulturinstitution. Men hvordan går det derude på Dyrehavsbakken nord for København? Er syngepigerne så frække, som mange vil gøre dem til, og hvorfor er det vigtigt at værne om og bevare syngepigetraditionen og Bakkens Hvile? Det fortæller Dot Wessmann - selv syngepige og i øvrigt ejer af Bakkens Hvile - om, når hun er gæst hos Christian Have.
da
dk4
19:00
Lørdags Bingo
2007
da
dk4
20:05
Dansktoppen
2024
da
dk4
21:00
Lars Lilholt
Oplev alletiders, folkekære musiker Lars Lilholt med sange fra sit kæmpe bagkatalog, leveret i akustiske, intime og afdæmpede versioner. Lars Lilholt samler generationer på tværs - og med en særlig evne til at bruge det danske sprog og kommunikere i enkle melodier. Med rødder dybt forankret i folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik er Lilholt en musiker og sangskriver i den absolutte top. Lars har sin faste pianist Kristian Fogh med sig på scenen... og en lille overraskelse i 2. del.
da
dk4
22:00
Lars Lilholt
Oplev alletiders, folkekære musiker Lars Lilholt med sange fra sit kæmpe bagkatalog, leveret i akustiske, intime og afdæmpede versioner. Lars Lilholt samler generationer på tværs - og med en særlig evne til at bruge det danske sprog og kommunikere i enkle melodier. Med rødder dybt forankret i folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik er Lilholt en musiker og sangskriver i den absolutte top. Lars har sin faste pianist Kristian Fogh med sig på scenen... og en lille overraskelse her i 2. del.
da
dk4
23:05
Anne-Vibeke rejser
Kom med Anne-Vibeke på teltcamping i den skønne sydfranske region Ardèche, der ligger i Rhône-Alpe-området godt to en halv times kørsel syd for Lyon. Med udgangspunkt i den femstjernede campingplads Camping Parc Nature l´Ardèchois, der ligger lige ned til Ardèche-floden og i udkanten af den charmerende by Vallon-Pont-d'Arc, giver Anne-Vibeke en masse inspiration til alt det, som du kan opleve i området, men også gode råd til campingferie i det hele taget. Ardèche-floden er hele områdets livgivende kilde til de naturoplevelser, som du kan kaste dig i lag med. Kløften, der er 30 km lang, gemmer også på grotter og imponerende udsigtspunkter. Alle, der holder ferie i området, skal naturligvis en tur i kajak ned ad floden og gennem den storslåede naturbro Vallon Pont d´Arc. Anne-Vibeke tager også seerne med på hyggelige sydfranske markeder, besøger vin- og lavendelgårde og sidst, men ikke mindst tester det altid velsmagende sydfranske køkken. Selv om du ikke er til campingferie kan du sagtens se programmet, da Anne-Vibeke også giver gode råd til andre måder at bo på ferien på.
da
dk4
23:35
Jagtroadtrip i New Zealand
Tag med buejæger og -œAlene i Vildmarken"-vinder Ulrik Ørskov og hans makker riffeljæger Aske Rif Torbensen på mission for det internationale, virtuelle jagtfællesskab The Monocular. En mission, der bringer os til New Zealand for at mæske os i enhver jægers våde drøm af en jagtodyssé. Ulrik og Aske er begge erfarne jægere og med adskillige prisvindende jagtfilm i bagagen. Det bliver en omfattende 14 dages jagtroadtrip i den new zealandske vildmark, rig på oplevelser for livet. I bakker, bush og bjerge skal vi følge vores to helte på jagt i flere af de forskellige af jagtens discipliner, som bydes til på disse kanter. I andet afsnit af Ulrik og Askes jagtroadtrip i New Zealand fortsætter vi ufortrødent, hvor vi slap i afsnit 1. Ulrik og Aske er stadig på hjortejagt i den new zealandske regnskov. Men der er også grænser for, hvor meget andet tilfældigt forbipasserende vildt man kan vende det blinde øje til. Og så er der tv-køkken lige fra den new zealandske jungle.
da
dk4

TV vodič - nedjelja, 12.05.2024

00:10
Noget i glasset
Med risiko for at fremstå som et klassisk eksempel på en gammel og affældig vinhandler med blå næse, så vover Ib Bergkjær alligevel pelsen og siger bramfrit: "Jeg elsker portvin – men drikker det desværre alt for sjældent". Han har derfor sat sig for at dedikere dette program til portvin og vil fortælle lidt om området, fremstillingsmetoden samt de forskellige typer, der findes af portvin. Ib Bergkjær vil også vise hvordan man åbner moden vintageport med alder. Det er i "Noget i glasset" – her på dk4.
da
dk4
00:45
Hotel Aahøj
Nogle gange kan en enkelt sætning ændre ens liv, når den bliver hørt af rette vedkommende. Det kan også være en vedholdende idé - en af de ideer, der bliver ved med at poppe op, indtil man til sidst må prøve at se, om den mon er så fantastisk. Når begge ting sker, må man handle på det. Få historien om Hotel Aahøj i Sæby.
da
dk4
01:10
Indsigt i sjælen
Siden 1913 har der været afholdt møder i Lysets Hus - en spiritistkirke, der ligger i Aarhus. Den nuværende formand for Lysets bestyrelse, Betina Thomsen, der er i familie med stifteren af kirken, Chresten Thomsen, fungerer bl.a. som medie, hvor hun kanaliserer budskaber mellem de levende og døde. Dette er kun én af de ting, der foregår i Lysets Hus - for alt arbejde i foreningen Lyset udspringer af, at troen på at det guddommelige eksisterer i alt og ikke forsvinder. Det vil sige, at det er en energi, der kan bruges aktivt - også blandt de levende. Det skal det blandt andet handle om i dette program, hvor vi følger Tifanie Haick, der besøger Lysets Hus for at forstå, hvordan vi som almindelige danskere kan bruge den anden side og det spirituelle i vores hverdag.
da
dk4
01:35
Godt og blandet
I denne udgave får vi et nummer med; Bells And Bones, Dario Champeotto, Claus Hassing, Maria Elisabeth, Nana Rashid, Bjergtaget, The Consolation, Chasing Grace, The Cheapest Word, Colfach, Bo Schiøler, Dissing & Las Band, Lasse & Mathilde og Jørgen Klubien.
da
dk4
02:35
Spørg EP-kandidaten
Den 9. juni er der valg til Europa-Parlamentet. I Danmark skal de stemmeberettigede vælge 15 medlemmer til det nye parlament, og i programserien "Spørg EP-kandidaten" kan du møde nogle af partiernes kandidater, når de besvarer spørgsmål fra borgerne. Ingen vært, kun spørgsmål fra borgerne. I dette program svarer Frederik Aagaard Sørensen på de mange spørgsmål. Han er kandidat for Radikale Venstre. "Spørg EP-kandidaten" er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.
da
dk4
03:00
Anne-Vibeke rejser
Kom med Anne-Vibeke på teltcamping i den skønne sydfranske region Ardèche, der ligger i Rhône-Alpe-området godt to en halv times kørsel syd for Lyon. Med udgangspunkt i den femstjernede campingplads Camping Parc Nature l´Ardèchois, der ligger lige ned til Ardèche-floden og i udkanten af den charmerende by Vallon-Pont-d'Arc, giver Anne-Vibeke en masse inspiration til alt det, som du kan opleve i området, men også gode råd til campingferie i det hele taget. Ardèche-floden er hele områdets livgivende kilde til de naturoplevelser, som du kan kaste dig i lag med. Kløften, der er 30 km lang, gemmer også på grotter og imponerende udsigtspunkter. Alle, der holder ferie i området, skal naturligvis en tur i kajak ned ad floden og gennem den storslåede naturbro Vallon Pont d´Arc. Anne-Vibeke tager også seerne med på hyggelige sydfranske markeder, besøger vin- og lavendelgårde og sidst, men ikke mindst tester det altid velsmagende sydfranske køkken. Selv om du ikke er til campingferie kan du sagtens se programmet, da Anne-Vibeke også giver gode råd til andre måder at bo på ferien på.
da
dk4
03:30
Bog og forfatter med Bo Tao Michaëlis og Peter Winther-Schmidt
Han er administrerende direktør i en stor IT-virksomhed, men han har også i en årrække intensivt interesseret sig for Danmarkshistorien -" og han kan skrive. Det kan man selv forvisse sig om ved læsning af Winther-Schmidts debutroman "Til rigets bedste", der bedst kan betegnes som en historisk krimi. Hvordan det hænger sammen, og hvordan det kan lade sig gøre, kan man få indblik i, når Peter Winther-Schmidt er gæst hos Bo Tao Michaëlis i "Bog og forfatter".
da
dk4
04:00
Så syng da Danmark
"Så syng da Danmark" giver seerne mulighed for at synge med på alle 601 sange fra Højskolesangbogen. Dirigent og komponist Michael Bojesen sidder ved klaveret, hvor han sammen med flere forskellige sangere på skift introducerer og fremfører de kendte og elskede sange, men også de 151 nye sange fra Højskolesangbogens 19. udgave. -œSå syng da Danmark" er realiseret med støtte fra Louis-Hansen Fonden og Riis Rejser.
da
dk4
04:20
Det bedste og det værste ved EU
Elisabet Svane er politisk analytiker på Politiken. Tidligere EU-korrespondent med base i Bruxelles gennem en årrække for samme dagblad og dermed en af de danske journalister, der har indgående kendskab til både EU-systemet i arbejde, til forholdet mellem EU-politik og dansk indenrigspolitik og ikke mindst til formidlingen af EU-stoffet til borgerne. Hvad synes Elisabet Svane er det bedste ved EU, og hvad er det værste. Det handler samtalen om, når hun er gæst hos Mette Frobenius i denne udgave af "Det bedste og det værste ved EU". Programrækken "Det bedste og det værste ved EU" er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.
da
dk4
04:55
Rundt i Jylland
Vi tager på tur rundt i Jylland, for at kigge nærmere på nogle af alle de spændende og unikke oplevelser, der gemmer sig på den jyske halvø. Se med og bliv inspireret til din næste tur i det jyske.
da
dk4
05:15
Q-Cast
Hilda Heick tilhører gruppen af kendte, der altid omtales i samme åndedrag som sin mand. Det er sjældent Hilda alene -" det er næsten altid Keld og Hilda. Nu gæster hun Henrik Qvortrup og fortæller, hvordan det er, altid at skulle ses som vedhæng til sin mand.
da
dk4
05:45
Erindringsbio
Film 1: God tur (Kirsten Bundgaard, 1956). Et indblik i danskernes ferievaner. Dansk Vandrelaugs film viser glæderne ved at bruge sin dyrebare ferie på cykel- eller vandreture, hvor man kan overnatte på vandrehjem rundtom i Danmark. Nogle har god tid, som parret Else og Jørgen, mens andre, som den unge mand Hans, suser igennem landskabet. Filmens musik er komponeret af Bent Fabricius-Bjerre. Film 2: Sol, sommer og badevand (Henning Ørnbak, 1954). Oplysningsfilm om badesikkerhed med Dirch Passer i hovedrollen som den dumdristige, glade badegæst, der glemmer alle forholdsregler. Speakeren, sportsjournalisten Gunnar Nu Hansen, fortæller ham heldigvis, hvad han ikke må, og hvorfor han ikke må det.
da
dk4
06:15
What2Watch
I "What2Watch" består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.
da
dk4
07:00
Schweisshund
Det tager typisk halvandet år at træne en dygtig hund til at blive schweissprøvet, og prøven stiller store krav til såvel fører som hund. Oplev hvad og hvordan i Jagtmagasinet, og bliv klogere på anskud og skudtegn.
da
dk4
07:30
Fiskemagasinet
Man ved aldrig, hvad der venter, når man fisker på bunden. Det kan være en stor fisk eller en lille fisk. Det kan være en rød fisk eller en blå fisk. En ting er sikkert. Der er altid noget, der gerne vil have serveret et stykke tun. Det udnytter Mads Hussing, da han er i Maldiverne med et hold danskere fra rejseselskabet Waterman Travel. Fra morgenstunden bliver der fanget bonitoer, som er en lille tunart, og de bliver skåret i mindre stykker og brugt som agn.
da
dk4
08:00
Så syng da Danmark
"Så syng da Danmark" giver seerne mulighed for at synge med på alle 601 sange fra Højskolesangbogen. Dirigent og komponist Michael Bojesen sidder ved klaveret, hvor han sammen med flere forskellige sangere på skift introducerer og fremfører de kendte og elskede sange, men også de 151 nye sange fra Højskolesangbogens 19. udgave. -œSå syng da Danmark" er realiseret med støtte fra Louis-Hansen Fonden og Riis Rejser.
da
dk4
08:20
MotorTV 2024
MotorTV tester denne gang tre biler fra den opgående sols land, nemlig Pluginhybridens moder, Toyota Prius, en spændende nyhed fra Subaru med Navnet Crosstrek, samt en Ny en fra Honda – ja, den hedder en Ny en. Endelig var vi til åbning af Classic Garage, der er et nyt bilhus, der sælger klassiske køretøjer på to og fire hjul. Så se med i MotorTV her på dk4.
da
dk4
08:50
Havemagasinet
Beskæring af havens planter er noget af det som mange synes er svært. Hvordan skal man gribe det an? Kan planterne overleve? Hvor meget skal man klippe væk? Og hvornår er det bedste tidspunkt at beskære? Se med i "Havemagasinet: Beskæring", hvor Louise Møller fra Haveselskabet guider dig til den rigtige beskæring af havens buske og træer.
da
dk4
09:30
Anne-Vibeke rejser
Kom med Anne-Vibeke på teltcamping i den skønne sydfranske region Ardèche, der ligger i Rhône-Alpe-området godt to en halv times kørsel syd for Lyon. Med udgangspunkt i den femstjernede campingplads Camping Parc Nature l´Ardèchois, der ligger lige ned til Ardèche-floden og i udkanten af den charmerende by Vallon-Pont-d'Arc, giver Anne-Vibeke en masse inspiration til alt det, som du kan opleve i området, men også gode råd til campingferie i det hele taget. Ardèche-floden er hele områdets livgivende kilde til de naturoplevelser, som du kan kaste dig i lag med. Kløften, der er 30 km lang, gemmer også på grotter og imponerende udsigtspunkter. Alle, der holder ferie i området, skal naturligvis en tur i kajak ned ad floden og gennem den storslåede naturbro Vallon Pont d´Arc. Anne-Vibeke tager også seerne med på hyggelige sydfranske markeder, besøger vin- og lavendelgårde og sidst, men ikke mindst tester det altid velsmagende sydfranske køkken. Selv om du ikke er til campingferie kan du sagtens se programmet, da Anne-Vibeke også giver gode råd til andre måder at bo på ferien på.
da
dk4
10:00
Så syng da Danmark
"Så syng da Danmark" giver seerne mulighed for at synge med på alle 601 sange fra Højskolesangbogen. Dirigent og komponist Michael Bojesen sidder ved klaveret, hvor han sammen med flere forskellige sangere på skift introducerer og fremfører de kendte og elskede sange, men også de 151 nye sange fra Højskolesangbogens 19. udgave. -œSå syng da Danmark" er realiseret med støtte fra Louis-Hansen Fonden og Riis Rejser.
da
dk4
10:20
Dansk-tysk med Matlok
Mirco Reimer-Elster er født i Slesvig i en tysk familie, men har gået i dansk børnehave og dansk skole i Sydslesvig helt til studentereksamen. Sidenhen blev han universitetsuddannet i Danmark, hvor han nu også bor med sin familie i København. Mange danskere kender Reimer-Elster som USA-ekspert på TV2 og om radiovært på Radio4. Nu er han også blevet valgt til formand for Grænseforeningen og efterfølger dermed biskop Peter Skov-Jakobsen. Hvordan det alt sammen hænger sammen, og hvordan det har været, men også hvilke opgaver, han ser foran sig som formand for Grænseforeningen, fortæller Reimer-Elster blandt andet, når han er gæst hos Siegfried Matlok.
da
dk4
11:05
De Brune Riddere i Østjylland
En bøfsandwich er ikke bare en bøfsandwich. Her skal vi møde nogle vaskeægte madnørder, der har fuld styr på, hvad der adskiller en god bøfsandwich fra en sublim bøfsandwich.
da
dk4
11:40
Spørg EP-kandidaten
Den 9. juni er der valg til Europa-Parlamentet. I Danmark skal de stemmeberettigede vælge 15 medlemmer til det nye parlament, og i programserien "Spørg EP-kandidaten" kan du møde nogle af partiernes kandidater, når de besvarer spørgsmål fra borgerne. Ingen vært, kun spørgsmål fra borgerne. I dette program svarer Allan Søgaard-Andersen på de mange spørgsmål. Han er kandidat for SF. "Spørg EP-kandidaten" er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.
da
dk4
12:10
Makeup-skolen
I dette program skal det handle om "Vejen til lette perfekte bryn", hvor det bedste råd er, at arbejde med symmetri -" og husk hvad moden dikterer i dag, er måske ikke så moderne i morgen. God fornøjelse! Kenneth Adelhardt formår at "se" og underbygge kvinders skønhed. Efter mere end 20 år i skønhedsbranchen kender han alle tricks og smutveje til et godt udseende. Ikke kun den slags udsende man ser i ugebladene, selvom det kan han sagtens -" næ han kan underbygge den skønhed, som alle bærer, han kan understrege de fortrin, man har. Kenneth er uddannet i Milano, Paris og Amsterdam, han blev headhuntet af Dior og styrer nemt photo shots, shows og alt det andet high fashion. Noget andet han elsker er at undervise og, hvis man er heldig, kan man møde ham rundt om i landet i butikker og ved events. For det er via undervisningen, at man virkelig kan gøre en forskel for folk. For ham er hemmeligheden ved en god makeup teknikkerne, og heldigvis deler han gerne ud af sin viden. I dk4´s serie Makeup-skolen viser Kenneth Adelhardt forskellige teknikker til, hvordan du kan blive den bedste udgave af dig selv. Formålet er ikke, at du skal blive ekspert i de nyeste trends, men derimod at du skal få nogle teknikker, der giver dig mulighed for at understrege og underbygge din personlighed. Modellen hedder Andrea Smed, og nok er hun ung og smuk af natur, Kenneth Adelhardt understreger dog kraftigt, at teknikken er ligeså velegnet til en mere voksen hud, så hold jer ikke tilbage.
da
dk4
12:25
KulturHave med Dot Wessmann
Bakkens Hvile med syngepigerne er kendte over det ganske land - ja, nærmest en kulturinstitution. Men hvordan går det derude på Dyrehavsbakken nord for København? Er syngepigerne så frække, som mange vil gøre dem til, og hvorfor er det vigtigt at værne om og bevare syngepigetraditionen og Bakkens Hvile? Det fortæller Dot Wessmann - selv syngepige og i øvrigt ejer af Bakkens Hvile - om, når hun er gæst hos Christian Have.
da
dk4
13:00
Dansktoppen
2024
da
dk4
13:50
 Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.
da
dk4
14:00
Nyt liv i gamle længer
De store gårde, der ligger rundt om i landsbyerne, udgør en stor og betydningsfuld del af vores kulturarv. Mange forfalder, efterhånden som produktionen stopper, og dermed forsvinder en del af landsbyens DNA. I Sdr. Bjert gør de noget ved det, bl.a. ved at tænke i fremtidens boformer – som fx bofællesskaber. Følg med når en gruppe ildsjæle tager fat på den opgave og står sammen om at sikre de gamle gårde i projektet "Nyt liv i gamle længer".
da
dk4
14:30
Stenos sanselige EU
Kun få danskere ser negativt på den Europæiske Union. Men selv efter 50 års medlemskab er det svært at finde lidenskab omkring det europæiske samarbejde. Det er et problem i en tid, hvor følelser ofte overtrumfer fakta og fornuft og måske en del af forklaringen på det begrænsede engagement i EU-politik. Torben Steno har derfor inviteret nye kandidater til EP-valget og mere kendte EU-eksperter i studiet for at forsøge at sanseliggøre den kæmpemæssige, demokratiske EU-institution. I dette program er gæsterne professor Marlene Wind, Københavns universitet og Julie Hassing Nielsen, EP-kandidat for Venstre. Programmet er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.
da
dk4
15:15
Aktionæren
Er det en god idé at sælge sine aktier i maj? Og skal man vente på at aktiemarkedet falder, hvis man vil i gang med at investere? Få svarene i den nye udgave af Aktionæren, hvor chefstrateg Josephine Cetti fra Nordea gæster studiet. Hør også hvilken bæredygtig aktie, den erfarne investor Thomas Grønlund gerne vil investere i, og hvilken han helst vil være fri for. Værter: Mikael Bak og Christian Kjær fra Dansk Aktionærforening.
da
dk4
16:00
Søndags Bingo
2003
da
dk4
17:05
Noget nyt?
Niels "Noller" Olsen, den ene bror i Brødrene Olsen, blev efter en lang musikkarriere for alvor kendt, da han og broderen i år 2000 vandt både det danske og internationale melodigrandprix med sangen "Smuk som et stjerneskud". Ved smukfest i 2019 stod Noller på scenen for sidste gang, for svær sygdom har siden ramt ham, bl.a. fik han kræft og en blodprop i hjernen. Det fortæller Noller om i programmet, hvor han afslører, hvad der nu optager hans tid, når han ikke længere kan spille musik. "Jeg bliver ked af det, når folk tror, at man er blevet mindre begavet, fordi man har haft en hjerneblødning og ikke kan formulere sig. Det er jo ene og alene fordi, jeg ikke kan udtrykke mig, selvom jeg egentlig godt ved, hvad jeg gerne vil sige. Jeg kan bare ikke. Dét er frustrerende", siger Noller. Vært: Trine Larsen.
da
dk4
17:40
What2Watch Backstage
Mikkel Munch-Fals er aktuel med den 2. sæson af den populære DR-serie "Orkestret". Her er han ikke bleg for at dyrke de mindre accepterede sider af den menneskelige natur. Mikkel Munch-Fals er uddannet cand.mag. i filmvidenskab på Københavns Universitet og har som en af de få i dansk kulturliv både søgt filmstøtte, uddelt filmstøtte og anmeldt danske film. Det handler det bl.a. om, når Mikkel Munch-Fals er gæst hos Ann Lind Andersen i denne udgave af "What2Watch Backstage".
da
dk4
18:25
What2Watch
I "What2Watch" består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.
da
dk4
19:05
TECH Talk
I programmet handler det denne gang om maskinlæring. Og hvis det ikke lige siger dig noget, eller du ikke rigtig kan huske, hvad det går ud på, så er der hjælp at hente. For i denne udgave af programrækken forklarer en lille tegneserie først, hvordan maskinlæring kan bruges i en virksomhed, og derefter giver Bent Dalager en yderligere indføring i begrebet og en klar definition, inden programmets vært Michael Birkebæk Jensen diskuterer maskinlæring med psykolog og Phd-studerende Astrid Galsgaard og Jens Gammelgaard, der er direktør for kommerciel udvikling i PFA Pension. Programmet slutter som vanligt med et ekstra, lille tema "one more thing", der denne gang handler om jorden som digital tvilling.
da
dk4
20:00
Jagtroadtrip i New Zealand
Tag med buejæger og -œAlene i Vildmarken"-vinder Ulrik Ørskov og hans makker riffeljæger Aske Rif Torbensen på mission for det internationale, virtuelle jagtfællesskab The Monocular. En mission, der bringer os til New Zealand for at mæske os i enhver jægers våde drøm af en jagtodyssé. Ulrik og Aske er begge erfarne jægere og med adskillige prisvindende jagtfilm i bagagen. Det bliver en omfattende 14 dages jagtroadtrip i den new zealandske vildmark, rig på oplevelser for livet. I bakker, bush og bjerge skal vi følge vores to helte på jagt i flere af de forskellige af jagtens discipliner, som bydes til på disse kanter. Tredje afsnit af Jagtmagasinets jagtroadtrip i New Zealand inviterer på tahrjagt i bjergene. En for Aske ny og hidtil uprøvet disciplin. Alt tegner godt under de ellers mildt sagt udfordrende forhold. Lige indtil tvivlen melder sig.
da
dk4
20:30
Fiskemagasinet
Man ved aldrig, hvad der venter, når man fisker på bunden. Det kan være en stor fisk eller en lille fisk. Det kan være en rød fisk eller en blå fisk. En ting er sikkert. Der er altid noget, der gerne vil have serveret et stykke tun. Det udnytter Mads Hussing, da han er i Maldiverne med et hold danskere fra rejseselskabet Waterman Travel. Fra morgenstunden bliver der fanget bonitoer, som er en lille tunart, og de bliver skåret i mindre stykker og brugt som agn.
da
dk4
21:05
Sommersang i Mariehaven 2022
De fire musikere i Maries Festival Band, Kristian Rusbjerg, Jacob Venndt, Christoffer Thorhauge og Jonas Kongsted, er som husorkester stille og roligt blevet en institution i Mariehaven. Hver gang spiller de publikum ind og på plads, når Helge Engelbrecht åbner havelågen og byder velkommen til endnu en god søndag med "Sommersang i Mariehaven". I dette program har Helge inviteret Maries Festival Band med på Store Scene, hvor de tryllebinder hele haven, først med en svensk traditionel polka, "Perumgrisan", og dernæst en dansk klassiker "Når en sailor går i land". Programmet byder denne gang også på et genhør med den færøske countrysanger Hallur Joensen. Blandt de medvirkende er desuden Hallurs datter, Jessica Hallursdottir, der får sin debut i Mariehaven som solist med sangen "The Closest Thing To Crazy". Også den nordjyske troubadour Anders Mikkelsen er tilbage i Mariehaven, og som altid synger han egne sange. Fra Neighbours & Friends er der solo-indslag fra Michael Graubæk, Morten Husted og Helge Engelbrecht. Herudover optræder Sidsel Maria Michelsen, Mogens Fangel Damm og Helge Engelbrecht som trio med en dansk version af en kendt norsk Ola Bremnes-sang "Har du fyr". Endelig er der genhør med færøske Kristina Bærendsen, som i den grad har sunget sig ind i hjerterne hos publikum i Mariehaven.
da
dk4
22:40
Schlagertoppen
Fra sneklædte alper til grønne skove og solrige sandstrande - "Schlagertoppen" præsenterer det bedste af det bedste fra schlager-musikkens vidunderlige verden.
da
dk4