dk4

dk4

Her på dk4 får du alt det, som du ellers mangler på dit tv – for dk4 er vedkommende tv, hvor over 95 % af alle programmerne er danske. Her finder du madprogrammer med fx Mik Schack. Du finder rejseprogrammer, fiskeprogrammer og jagtprogrammer. Vi har flere aktuelle politiske programmer – både med folketingspolitikere og om EU. Det er også her, du kan se musikprogrammer med landets bedste kunstnere, og programmer om litteratur, samtaleprogrammer om Kierkegaard, om børneopdragelse og programmer om arkæologi. Ligesom det er her på dk4, du oplever alle de bedste schlagerkunstnere fra nær og fjern, dansktoppen, lokalt tv - samt en hel del mere. dk4 er kort sagt vedkommende tv, hvor mindst 95 % af programmerne er danske. dk4 er landsdækkende og når ud til cirka 2 millioner danske husstande. Det betyder at dk4 har en af landets største udbredelser. Vi er med andre ord hele Danmarks danske tv-kanal.

Denmark

Guida TV - venerdì, 10/05/2024Adesso

00:20
Lokalt kvarter
Mogens Frohn Nielsen var kendt for sejlads med adfærdsvanskelige drenge i 1970'erne og op til midt i 1980'erne på "Fulton", men det var i virkeligheden en anden skipper, Lars Erik Jensen, der begyndte med skolesejlads for drenge. Det var som lærer på efterskolen Sjælsølund i Nordsjælland, og han sejlede med mere end 3000 elever i sin karriere. Selv om Lars Erik Jensens elever ikke var specielt adfærdsvanskelige, efterlod sejladsen med efterskolen dem med et livslangt indtryk. Medvirkende: Lars Erik Jensen.
73%
da
dk4
00:55
Brown's Pitstop Koncert
Når Brown's Pitstop går på scenen er der liv, fest og farver. Med et repertoire der spænder fra hjerteskærende ballader til livlige dansenumre, er der noget for enhver smag. Deres passion for musikken smitter af på publikum, der ikke kan lade være med at synge med og danse til rytmerne. På scenen finder du Maria Brown på vokal og guitar, Martin Stibius Calstrup på vokal og lead guitar, Steffen Munk på harmonika, Ole Holst Andersen på bas, Lasse Rossil på pedalsteel og dobro samt Anders Greis på trommer. Så hvis du er til ægte amerikansk countrymusik med et tvist, så er denne koncert et absolut must! Og du kan se den lige her, på dk4.
da
dk4
02:05
Noget i glasset
Denne gang er der ingen gæster med i studiet, så Ib må nøjes med sit eget selskab : og så en stribe af de bedste top-cuveer fra Champagne. Det lyder nu i mine ører ganske besnærende, udtaler Ib Bergkjær og fortsætter: Jeg vil i dette program fokusere på nogle af de mest prestigefyldte og bedst kendte udgaver af Champagne. Toppen af Champagne-proppen – i "Noget i glasset" – på dk4.
da
dk4
02:35
Spørg EP-kandidaten
Den 9. juni er der valg til Europa-Parlamentet. I Danmark skal de stemmeberettigede vælge 15 medlemmer til det nye parlament, og i programserien "Spørg EP-kandidaten" kan du møde nogle af partiernes kandidater, når de besvarer spørgsmål fra borgerne. Ingen vært, kun spørgsmål fra borgerne. I dette program svarer Nana Højlund på de mange spørgsmål. Hun er kandidat for Enhedslisten. "Spørg EP-kandidaten" er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.
da
dk4
03:05
Fiskemagasinet
Man ved aldrig, hvad der venter, når man fisker på bunden. Det kan være en stor fisk eller en lille fisk. Det kan være en rød fisk eller en blå fisk. En ting er sikkert. Der er altid noget, der gerne vil have serveret et stykke tun. Det udnytter Mads Hussing, da han er i Maldiverne med et hold danskere fra rejseselskabet Waterman Travel. Fra morgenstunden bliver der fanget bonitoer, som er en lille tunart, og de bliver skåret i mindre stykker og brugt som agn.
da
dk4
03:30
Spotlight
I "Spotlight – Only music" handler det først og fremmest om musikken. Her får du den fulde koncertoplevelse uden afbrydelser. "Girls On Bikes" er ikke et pige-band. Derimod er det et band, der består af fem mænd med hang til funk og dansevenlig pop -" med vibes fra de glade 80´er. Bandet er en konstellation af Thomas Buttenschøn og det Aarhusianske funkband "Soul Glo" -" skabt for at udforske deres fælles glæde til den dansevenlige genre. "For Girls On Bikes" har det været hårdt at skulle starte op under en pandemi. Fordi for dem, opstår magien først, når de spiller live. Bandet består af Thomas Buttenschøn (sang), Mark Chemnitz-Laustsen (keyboard), Søren Heller (guitar), Henrik Møller (bas) og Eddie Jarl (trommer).
da
dk4
04:00
Så syng da Danmark
"Så syng da Danmark" giver seerne mulighed for at synge med på alle 601 sange fra Højskolesangbogen. Dirigent og komponist Michael Bojesen sidder ved klaveret, hvor han sammen med flere forskellige sangere på skift introducerer og fremfører de kendte og elskede sange, men også de 151 nye sange fra Højskolesangbogens 19. udgave. -œSå syng da Danmark" er realiseret med støtte fra Louis-Hansen Fonden og Riis Rejser.
da
dk4
04:20
Europas fremtid
Hvad mener europæerne, at EU skal fokusere på i de kommende år? Hvilke ideer og kommentarer har de til det europæiske fællesskab? Hvordan skal EU-samarbejdet udvikle sig? Med serien "Europas fremtid – dit EU" giver dk4 borgerne mulighed for at stille spørgsmål og komme med ideer til EU-politikerne om retningen for det europæiske samarbejde. Derfor indgår spørgsmål, ideer og kommentarer fra borgerne i hvert program, når Christian Foldager sammen med et dansk medlem af Europa-Parlamentet kommer rundt om forskellige aspekter af Europas fremtid. I dette program sætter Christian Foldager fokus på temaet europæisk demokrati. Hans gæst i studiet er Morten Helveg Petersen, medlem af Europa-Parlamentet for Radikale Venstre. "Europas fremtid -" dit EU" er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.
da
dk4
04:55
Indsigt i sjælen
Siden tidernes morgen har mennesket søgt efter en forklaring, når sorgen rammer, stillet over for verdens uretfærdighed, diverse udfordringer og sygdom. Troen på det guddommelige har hjulpet mange, men der findes også andre veje at gå. I dag ved vi, at vi -" ved at arbejde med os selv -" kan rykke nogle grænser og måske derved blive bedre til at acceptere de udfordringer, der kommer. I dette program kigger Tifanie ud mod stjernerne, for at får en større forståelse for, hvordan deres placering på fødselstidspunktet har påvirket hendes handlemønstrer og personlighed. Astrolog Helle Titanis fortæller om astrologi, men også om håndanalyse, for jo mere man kender sig selv, jo stærkere står man i livets storme.
da
dk4
05:20
Bag om forfatterne
Hvad driver forfatterne? Hvorfor skriver de? Hvad er det for en historie, de bare må fortælle os? Det ser vi nærmere på i serien "Bag om forfatterne", hvor vi i små korte interviews graver os helt ind under huden på nogle af nutidens mest interessante og velskrivende, danske forfattere. De deltagende forfattere i denne udgave af programrækken er Anne Lise Marstrand-Jørgensen, Jens Andersen og Svend Brinkmann. Marstrand-Jørgensen, der er kendt for sine fængslende, historiske romaner, er aktuel med "Sange om stilhed og hjem". Jens Andersen har, 25 år efter sin første biografi om Tove Ditlevsen, taget den nu verdensberømte forfatter op igen med "Ditlevsen". Han fortæller om værket, og om, hvordan det stadig er vanskeligt at holde styr på Tove Ditlevsen. Programmets sidste forfatter er den flittige og filosofiske Svend Brinkmann, som er aktuel med bogen "Tænk". Den kan karakteriseres som et forsvar for tankefuldheden. "Bag om forfatterne" er produceret i samarbejde med Gyldendal.
da
dk4
05:45
KulturHave med Lars Nørby Johansen
Dansk kulturliv ville have det svært uden den massive støtte nogle af de store, private fonde bidrager med. En af dem er William Demant Fonden, hvis bestyrelsesformand er Lars Nørby Johansen, der gennem mange års virke på adskillige områder i samfundet har sat vigtige og varige aftryk i dansk kulturliv. Hvorfor kunst og kultur er afgørende for den samfundsmæssige udvikling, fortæller Nørby Johansen blandt andet om, når han er gæst i studiet hos Christian Have.
da
dk4
06:15
film:syn
Næste udgave af film:syn gæster The Animation Workshop i Viborg. Det er et sted, hvor talrige talenter indenfor animation er udklækket. Hvordan gør de? Det skal vi se nærmere på.
da
dk4
06:45
Spørg EP-kandidaten
Den 9. juni er der valg til Europa-Parlamentet. I Danmark skal de stemmeberettigede vælge 15 medlemmer til det nye parlament, og i programserien "Spørg EP-kandidaten" kan du møde nogle af partiernes kandidater, når de besvarer spørgsmål fra borgerne. Ingen vært, kun spørgsmål fra borgerne. I dette program svarer Asser Mortensen på de mange spørgsmål. Han er kandidat for Socialdemokratiet. "Spørg EP-kandidaten" er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.
da
dk4
07:15
Lysglimt
Et rekonvalescenthjem er ved at være en sjælden ting, men findes dog få steder rundt om i Danmark. Et af dem er Lysglimt, der ligger ud til kysten ved det nordlige Øresund ikke så lang fra det skønne Gilleleje. Det er Danmarks ældste rekonvalescenthjem helt tilbage fra dengang, hvor folk boede i fjerde baggård og trængte voldsomt til god mad, lys og luft. Her får du et lille tilbageblik og møder gæsterne, der i dag kommer for at rekreere, komme sig over sygdom, få kræfter igen, blive fodret op og nyde socialt samvær. Eller måske bare få et pusterum fra ensomhedens svøb, eller møde gode venner.
da
dk4
08:00
Så syng da Danmark
"Så syng da Danmark" giver seerne mulighed for at synge med på alle 601 sange fra Højskolesangbogen. Dirigent og komponist Michael Bojesen sidder ved klaveret, hvor han sammen med flere forskellige sangere på skift introducerer og fremfører de kendte og elskede sange, men også de 151 nye sange fra Højskolesangbogens 19. udgave. -œSå syng da Danmark" er realiseret med støtte fra Louis-Hansen Fonden og Riis Rejser.
da
dk4
08:20
Sådan!
En problemstilling eller en krise ridses op, og programmets gæst præsenteres for spørgsmålet: "Hvad kan vi gøre ved det?". Derpå gennemgår vært og gæst forskellige løsningsscenarier, hvor gæsten udfordres, inden man slutter med en prioriteret liste med de bedste løsninger. Antallet af børn og unge, der mistrives, stiger år for år. Ikke kun i Danmark, men også i mange andre vestlige lande. Mange børn og unge har det godt, men hvorfor er børn og unge så udsatte? Spiller tempo, præstation og psykologisering en rolle? Hvilke forklaringer peger forskerne på, og hvad kan der gøres for at skabe bedre trivsel blandt børn og unge? Morten Hesseldahl og ungdomsforsker, professor Noemi Katznelson drøfter børn og unges trivsel og mistrivsel og indkredse de bedste initiativer til at fremme trivslen.
da
dk4
09:00
TRÆN DIG GLAD
2024
da
dk4
09:30
Dansk fiskeri efter Brexit
Kan dansk fiskeri leve op til EU´s mål om biodiversitet og CO2 neutralitet? Det diskuterer vi med fiskeriets organisationer, EU politikere og fiskeriordførere. Produceret af Gistrup Film med støtte fra Europa-nævnet. Vært: Hasse Boe.
da
dk4
10:00
Så syng da Danmark
"Så syng da Danmark" giver seerne mulighed for at synge med på alle 601 sange fra Højskolesangbogen. Dirigent og komponist Michael Bojesen sidder ved klaveret, hvor han sammen med flere forskellige sangere på skift introducerer og fremfører de kendte og elskede sange, men også de 151 nye sange fra Højskolesangbogens 19. udgave. -œSå syng da Danmark" er realiseret med støtte fra Louis-Hansen Fonden og Riis Rejser.
da
dk4
10:20
Bertel &
Laura Drachmann Poulsen er blevet kendt som en meget veltalende og fornuftig formand for de danske skoleelever. Hvordan kom hun mon til tops som formand? Hvordan ser hun på den danske skole? Og hvad med larmen? Er der for meget, eller er det ikke et problem? Er karakterer og prøver nødvendige, eller burde de afskaffes? Sådan lyder blot nogle få af de spørgsmål tidligere undervisningsminister med mere Bertel Haarder drøfter med skoleelevernes formand.
da
dk4
11:00
Det gode dyreliv
Det er populært at have kæledyr i Danmark. Og det er der mange gode grunde til, da det giver en masse glæde og liv med et eller flere ekstra familiemedlemmer. Dog oplever mange internater, som Dyrenes Beskyttelse, der hvert år får indleveret flere tusind dyr, at dyrenes behov ikke altid bliver opfyldt. Med baggrund i dette har dk4 besøgt Dyrenes Beskyttelses internater, for at undersøge -" og blive klogere på, hvordan man giver sit kæledyr det bedst mulige liv. I seks programmer sætter dk4 derfor fokus på nogle af landets mest populære kæledyrs trivsel, nemlig katten, hunden, fuglen, marsvinet, skildpadden og kaninen.
da
dk4
11:20
Danmark
"Nede i Europa har de fået en fiks idé" lød det i en af de mest populære anti-EF-sange. Programrækkens titel er således inspireret af Skousen og Ingemanns "EEC Blues" fra 1972, men indholdet er helt nutidigt. I dette program er temaet "Passer EU på miljøet?", og gæst i studiet hos Mette Frobenius er June Rebekka Bresson, der er GMO-ansvarlig hos miljøorganisationen NOAH. "Danmark -" nede i Europa" er produceret i samarbejde med Folkebevægelsen mod EU og med støtte fra Europa-Nævnet.
da
dk4
12:00
Besøg på Voergaard Slot
Vi skal til det nordlige Jylland, til tophatten -" her ligger det, der engang var Stygge Krumpens kærlighedsrede. Og ja, det er Bispen af Børglum -" Stygge Krumpen, der er tale om -" en herre, hvorom der er mange historier. Voergaard Slot ligger modsat af Børglum på østkysten. I dag står slottet som en renæssanceperle, smukt placeret med en voldgrav. Den dansk-franske greve E. Oberbech-Clausen forestod, i 1955, en omfattende restaurering af slottet tilbage til fordums storhed. Med sig havde han også flere franske skatte fragtet til Danmark i 16 togvogne, som fx det spisestel Marie-Antoinette og Ludvig 16. efter sigende spiste af, mens de afventede deres dødsdom. En anden vigtig person forbundet med slottet er Ingeborg Skeel, historierne knyttet til hende er mangfoldige og barske, efter signede er det hende, der er Voergaard Slots hvide dame. Tag med til det smukke slot og hør alle de gode historier.
da
dk4
12:45
Erindringsbio
"Danmarks konge" (Lau Lauritzen Jr., 1957). En dokumentarfilm om kong Frederik IX's daglige virke som statsoverhoved med alt, hvad det indebærer. Vi oplever kongens royale pligter som fx audiens på Christiansborg og officielle begivenheder som fx en mindehøjtidelighed i Mindelunden i Ryvangen. Vi kommer også med ind i de kongelige gemakker, når kongen drikker eftermiddagste med dronning Ingrid og de tre prinsesser i Residenspalæets riddersal.
da
dk4
13:20
Spørg EP-kandidaten
Den 9. juni er der valg til Europa-Parlamentet. I Danmark skal de stemmeberettigede vælge 15 medlemmer til det nye parlament, og i programserien "Spørg EP-kandidaten" kan du møde nogle af partiernes kandidater, når de besvarer spørgsmål fra borgerne. Ingen vært, kun spørgsmål fra borgerne. I dette program svarer Frederik Aagaard Sørensen på de mange spørgsmål. Han er kandidat for Radikale Venstre. "Spørg EP-kandidaten" er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.
da
dk4
13:50
 Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.
da
dk4
14:00
TRÆN DIG GLAD
2024
da
dk4
14:30
Lokalt kvarter
Centerleder Andreas Hermann fra Naturvejlederne Sønderborg er gæst i studiet hos DKsyd. Her fortæller han, hvorfor naturen er så vigtig for os mennesker. Bliv inspireret til, hvad man må og kan, når man færdes rundt i naturen. Og så kommer Andreas Hermann naturligvis ind på naturvejledernes arbejde med blandt andet formidling af viden om plante- og dyrelivet.
da
dk4
15:00
Fiskemagasinet
Man ved aldrig, hvad der venter, når man fisker på bunden. Det kan være en stor fisk eller en lille fisk. Det kan være en rød fisk eller en blå fisk. En ting er sikkert. Der er altid noget, der gerne vil have serveret et stykke tun. Det udnytter Mads Hussing, da han er i Maldiverne med et hold danskere fra rejseselskabet Waterman Travel. Fra morgenstunden bliver der fanget bonitoer, som er en lille tunart, og de bliver skåret i mindre stykker og brugt som agn.
da
dk4
15:30
Gåsejagt
Bestanden af gæs er generelt stigende i såvel Danmark som i det øvrige Skandinavien. Det giver jægerne nye muligheder og ikke mindst nye udfordringer i samarbejdet med jordejerne, fordi gæssene tit er så talrige og sultne, at de nærmer sig et skadeligt niveau for landbrugernes økonomi. Derfor giver gåsejagt god mening, og derfor er Jagtmagasinet taget til et meget gåserigt revir i Østsverige, for se nærmere på hvordan jagten gribes an i praksis. Det bliver en begivenhedsrig historie, hvor programmets vært fælder sit livs første grågæs. Og afslutningsvis leverer han til og med en smuk double. Oplev det hele i Jagtmagasinet her på dk4. Jagten er arrangeret af www.scanjagt.com
da
dk4
16:00
Fredags Bingo
2008
da
dk4
17:05
Hjemme hos
Vi møder her en helt enestående kunstner - en kunstner, som fortæller eventyr med en brodersaks, ligesom vores H.C. Andersen gjorde det for over 200 år siden. Psaligrafi eller papirklip hedder kunstarten, og den har Bit arbejdet med i al sin fritid, siden hun var fem. De klippede værker blev gemt under gulvtæppet, her kunne de ligge i skjul for omverdenen, fordi det var ikke ret cool at klippe i papir, siger hun. Vi er hjemme hos hende privat i Blokhus, her fortæller hun historien om sit liv, og om hvordan hendes liv ændrede sig brat, da hun blev alvorlig syg. Men den lille broderesaks fik hende langsomt tilbage til livet igen, og i dag er hun international anerkendt og udstiller sin værker verden rundt, ligesom hun i 2018 etablerede "Museum for Papirkunst" i Blokhus.
da
dk4
17:40
Aktionæren
2024
da
dk4
18:25
Anne-Vibeke rejser
Kom med Anne-Vibeke på teltcamping i den skønne sydfranske region Ardèche, der ligger i Rhône-Alpe-området godt to en halv times kørsel syd for Lyon. Med udgangspunkt i den femstjernede campingplads Camping Parc Nature l´Ardèchois, der ligger lige ned til Ardèche-floden og i udkanten af den charmerende by Vallon-Pont-d'Arc, giver Anne-Vibeke en masse inspiration til alt det, som du kan opleve i området, men også gode råd til campingferie i det hele taget. Ardèche-floden er hele områdets livgivende kilde til de naturoplevelser, som du kan kaste dig i lag med. Kløften, der er 30 km lang, gemmer også på grotter og imponerende udsigtspunkter. Alle, der holder ferie i området, skal naturligvis en tur i kajak ned ad floden og gennem den storslåede naturbro Vallon Pont d´Arc. Anne-Vibeke tager også seerne med på hyggelige sydfranske markeder, besøger vin- og lavendelgårde og sidst, men ikke mindst tester det altid velsmagende sydfranske køkken. Selv om du ikke er til campingferie kan du sagtens se programmet, da Anne-Vibeke også giver gode råd til andre måder at bo på ferien på.
da
dk4
18:55
Historien om Sofiebadet
Sofiebadet, som åbnede dørene første gang i 1909 i København, har gennem årene gennemgået en udvikling fra at være et sted, hvor den almindelige befolkning kunne få adgang til rent vand og renlighed, til i dag at være et luksuriøst og eksklusivt sted for wellness og afslapning. I denne udsendelse dykker vi ned i Sofiebadets historie. Vi tager dig med på en rejse tilbage til 1900-tallets Christianshavn, hvor fattigdom og slum prægede området, og en offentlig badeanstalt var nødvendig. Vi ser på, hvordan lokale ildsjæle i slut 90'erne var med til at frede badeanstalten og renovere det til det smukke sted, man stadig kan besøge i dag. Sofiebadets udvikling fra 1909 til nu afspejler en kombination af historie, tradition og innovation, der gør det til en levende del af Københavns kulturarv.
da
dk4
19:25
Noget i glasset
I denne udgave af programmet er temaet: Danskernes favorit – Italien. Denne overskrift dækker over det faktum, at vi danskere elsker italiensk vin og rent faktisk i en sådan grad, at hver 5 flaske af al den vin, der drikkes i Danmark, har sin oprindelse fra Italien. Vinekspert Ib Bergkjær dykker lidt ned i baggrunden for denne succes og til at hjælpe med dette, får Ib besøg i studiet af restauratør Mikele Volpi, der siden 2001 har drevet restaurant San Giovanni i Aalborg - en restaurant som hans forældre åbnede i 1988.
da
dk4
20:00
Billybobbers Koncert
Well, it´s one for the money, two for the show, three to get ready, now go, cat, go: Det er ikke bare en koncert, når Billybobbers går på scenen, det er en rejse gennem tid og rum. Med alt fra de go'e gamle klassikere til originale hits, leverer Billybobbers en koncert, der tilfredsstiller enhver musikelskers sjæl. Det charmerende band består af Ole Brandstrup på vokal samt guitar, Stefan Mouridsen på lead guitar og kor, på gulvbas og kor finder du Kim Leander sammen med Michael Pedersen på trommer og vaskebræt og til sidst, men ikke mindst, Mads Kirkegaard på saxofon. Så er du til fed rock´n´roll og ægte rockabilly, så se med her på dk4.
da
dk4
21:10
Hotel Aahøj
Nogle gange kan en enkelt sætning ændre ens liv, når den bliver hørt af rette vedkommende. Det kan også være en vedholdende idé - en af de ideer, der bliver ved med at poppe op, indtil man til sidst må prøve at se, om den mon er så fantastisk. Når begge ting sker, må man handle på det. Få historien om Hotel Aahøj i Sæby.
da
dk4
21:40
Koncert med Helene Fischer
Her skal vi se Helene Fischer på den smukke Waldbühne i Berlin i koncerten "Sommer-Event", og som altid giver Helene Fischer alt, hvad hun har. Koncerten starter med formålserklæringen fra Robbie Williams: "Let Me Entertain You", hvilket hun så gør sammen med en sine mange dansere. Koncerten har som altid, når det er Helene Fischer, en masse forskellige musikalske genrer - alle leveret med ægthed og stor kærlighed til musik – og derfor kan hun, som en af de få, slippe af sted med at blande rock, schlager og musical uden at miste sit publikum.
da
dk4
23:15
Schlagertoppen
Fra sneklædte alper til grønne skove og solrige sandstrande - "Schlagertoppen" præsenterer det bedste af det bedste fra schlager-musikkens vidunderlige verden.
da
dk4
23:50
What2Watch
I "What2Watch" består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.
da
dk4

Guida TV - sabato, 11/05/2024

00:30
Jagtroadtrip i New Zealand
Tag med buejæger og -œAlene i Vildmarken"-vinder Ulrik Ørskov og hans makker riffeljæger Aske Rif Torbensen på mission for det internationale, virtuelle jagtfællesskab The Monocular. En mission, der bringer os til New Zealand for at mæske os i enhver jægers våde drøm af en jagtodyssé. Ulrik og Aske er begge erfarne jægere og med adskillige prisvindende jagtfilm i bagagen. Det bliver en omfattende 14 dages jagtroadtrip i den new zealandske vildmark, rig på oplevelser for livet. I bakker, bush og bjerge skal vi følge vores to helte på jagt i flere af de forskellige af jagtens discipliner, som bydes til på disse kanter. I andet afsnit af Ulrik og Askes jagtroadtrip i New Zealand fortsætter vi ufortrødent, hvor vi slap i afsnit 1. Ulrik og Aske er stadig på hjortejagt i den new zealandske regnskov. Men der er også grænser for, hvor meget andet tilfældigt forbipasserende vildt man kan vende det blinde øje til. Og så er der tv-køkken lige fra den new zealandske jungle.
da
dk4
01:05
KulturHave med Dot Wessmann
Bakkens Hvile med syngepigerne er kendte over det ganske land - ja, nærmest en kulturinstitution. Men hvordan går det derude på Dyrehavsbakken nord for København? Er syngepigerne så frække, som mange vil gøre dem til, og hvorfor er det vigtigt at værne om og bevare syngepigetraditionen og Bakkens Hvile? Det fortæller Dot Wessmann - selv syngepige og i øvrigt ejer af Bakkens Hvile - om, når hun er gæst hos Christian Have.
da
dk4
01:35
Kniv og gaffel
Der er liv, god mad og glade dage 365 dage om året i den fredede købmandsgård i Blokhus. Restaurant Futten holder traditionerne i hævd, er stemningsfuld og i tilgift giver restauranten ekstra liv til den populære ferieby. En overdækket terrasse med scene til levende musik giver samtidig mulighed for, at de lange sommeraftner kan nydes fuldt ud.
da
dk4
02:10
Hjemme hos
Finn Torslow, samler på krims krams, så mange, at folk, der gennem tiden kom på besøg, sagde "Dit hjem ligner et museum" – "Så må det blive et museum" siger Finn, og da han er manden, hvor der ikke er langt fra idé til handling – så har han i dag åbnet et kongeligt museum. Det kongelige, fordi i de mange rum – er det gennemgående – tema netop det kongelige, heriblandt nu afdøde Prins Henriks pladesamling – en samling på omkring 900 vinylplader. Når Finn i dag åbner sit private hjem, som et kongeligt museum – så er hovedformålet, at han gerne vil fortælle om sit liv. -œFor – som han siger – jeg har brugt et helt liv, ikke bare på at samle Krims Krams, men også på at opleve – og mine oplevelser er så unikke, at dem vil jeg gerne fortælle om – i kongelige omgivelser".
da
dk4
02:45
En rejse i tiden
"En rejse i tiden – Vikingernes Aarhus", tager Hother Hennings fra Aros Adventure, dig med på en rejse tilbage i tiden. Han besøger mærkværdige lokationer, hvor vikingerne har gjort sig bemærket i Aarhus, og fortæller samtidig historien om, hvordan byen blev til, hvad den er i dag. Han besøger blandt andet Danmarks ældste kirkerum, den gamle bymur og meget mere. Har du interesse for historie, og specielt dansk historie, vil dette program bestemt være et kig værd.
da
dk4
03:05
Sådan!
En problemstilling eller en krise ridses op, og programmets gæst præsenteres for spørgsmålet: "Hvad kan vi gøre ved det?". Derpå gennemgår vært og gæst forskellige løsningsscenarier, hvor gæsten udfordres, inden man slutter med en prioriteret liste med de bedste løsninger. Skal Muhammed-tegningerne være en del af pensum i folkeskolen og i ungdomsuddannelserne, eller er det en dårlig idé? Hvad taler for, og hvad taler imod? Hvordan kan de evt. indgå? Morten Hesseldahl gør sammen med professor Thomas Hoffmann status over, hvad der er sket siden den første publicering af tegningerne, og hvordan det har påvirket vilkårene for religionskritik og -satire.
da
dk4
03:40
Innovative raflebægre
Tilbage i 1995 tegnede Frede Høst den første skitse af et raflebæger og fik sammen med sin far, Erik Høst, konstrueret et funktionelt og stilfuldt raflebæger i nordisk design. I dag er det Frede Høst og datteren Emma Vang Høst, der står for alt, heriblandt indkøb af materialer, produktion, e-commerce og markedsføring. "Hvert eneste raflebæger har været i mine hænder, før de forlader fabrikken", fortæller Frede Høst. I dette program har vi besøgt Frede og Emma på deres fabrik i Slagelse. Her får vi historien om raflebægeret, vi bliver guidet rundt mellem maskinerne for at få en forståelse af, hvordan raflebægeret bliver til, og så hører vi, hvad fremtiden byder på.
da
dk4
04:10
Så syng da Danmark
"Så syng da Danmark" giver seerne mulighed for at synge med på alle 601 sange fra Højskolesangbogen. Dirigent og komponist Michael Bojesen sidder ved klaveret, hvor han sammen med flere forskellige sangere på skift introducerer og fremfører de kendte og elskede sange, men også de 151 nye sange fra Højskolesangbogens 19. udgave. -œSå syng da Danmark" er realiseret med støtte fra Louis-Hansen Fonden og Riis Rejser.
da
dk4
04:30
Bukkejagt 2011
Bukkepremieren i 2011 vil blive husket som mager, våd og kold. Over det meste af Sjælland var der lav aktivitet og tilsvarende udbytte. Men Jagtmagasinet er naturligvis på pletten og finder både bukke og relevante jagthistorier.
da
dk4
05:00
Bertel &
Katherine Richardson er professor i oceanografi, ekspert i globale kulstofkredsløb i oceanerne og en af landets førende eksperter på klimaspørgsmål. I samtalen med Bertel Haarder er det overordnede tema derfor også klima og klimaforandringer. Hvor alvorligt står det til med klimaet, og hvilke årsager er de væsentligste til klimaforandringerne? Hvad skal der gøres, og hvad bliver allerede gjort - nationalt og globalt? Kan vi sætte vores lid til nye teknologier, eller skal der meget mere til? Hvordan vurderer Richardson Danmarks og andre landes initiativer og planer på området - fra politisk hold og fra virksomhederne? Hvad mener professoren, når hun siger, at landene ikke gør det, de har lovet? Samtalen belyser mange forskellige aspekter af klimaforandringerne, men forklarer også nogle af klimadebattens centrale begreber som "tipping point", "CO2-fangst" og "power-to-X".
da
dk4
05:45
Den Skaldede Koks Nordjylland
Efter et liv på farten har den skaldede kok, Olsen, nu slået sig ned og fundet ro i det naturskønne Nordjylland, som han stolt kalder sit hjem. Tag med på besøg i Olsens køkken, hvor havets brus og den nordjyske atmosfære danner rammen for kulinariske oplevelser. Den står både på skjulte perler, nyfortolkninger og velkendte klassikere, når Olsen tryller ved gryderne og laver mad, der ikke kun er inspireret af hans nye liv i det nordjyske, men også skræddersyet til, at alle kan være med. I dette program er der ikke bare på danske favoritter på menuen, men også en kongelig livret. Olsen laver nemlig rimmet laks til forret; selveste kong Fiddes - eller Frederik den IX's - livret til hovedret; og til dessert en citronfromage med et tvist - det skal nemlig være en brændt citronfromage.
da
dk4
06:30
Det bedste og det værste ved EU
René Holm er kunstner med bopæl i både Esbjerg og Berlin. Han udstiller over det meste af verden, men er især aktiv på den europæiske kunstscene. Hvordan ser han på EU og på det europæiske samarbejde? Hvilke erfaringer har han gjort sig som kunstner og borger i Europa? Hvad synes han er det bedste ved EU, og hvad er det værste. Det handler samtalen om, når René Holm er gæst hos Mette Frobenius i denne udgave af "Det bedste og det værste ved EU". Programrækken "Det bedste og det værste ved EU" er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.
da
dk4
07:00
Fiskemagasinet
Man ved aldrig, hvad der venter, når man fisker på bunden. Det kan være en stor fisk eller en lille fisk. Det kan være en rød fisk eller en blå fisk. En ting er sikkert. Der er altid noget, der gerne vil have serveret et stykke tun. Det udnytter Mads Hussing, da han er i Maldiverne med et hold danskere fra rejseselskabet Waterman Travel. Fra morgenstunden bliver der fanget bonitoer, som er en lille tunart, og de bliver skåret i mindre stykker og brugt som agn.
da
dk4
07:25
Jagtroadtrip i New Zealand
Tag med buejæger og -œAlene i Vildmarken"-vinder Ulrik Ørskov og hans makker riffeljæger Aske Rif Torbensen på mission for det internationale, virtuelle jagtfællesskab The Monocular. En mission, der bringer os til New Zealand for at mæske os i enhver jægers våde drøm af en jagtodyssé. Ulrik og Aske er begge erfarne jægere og med adskillige prisvindende jagtfilm i bagagen. Det bliver en omfattende 14 dages jagtroadtrip i den new zealandske vildmark, rig på oplevelser for livet. I bakker, bush og bjerge skal vi følge vores to helte på jagt i flere af de forskellige af jagtens discipliner, som bydes til på disse kanter. I andet afsnit af Ulrik og Askes jagtroadtrip i New Zealand fortsætter vi ufortrødent, hvor vi slap i afsnit 1. Ulrik og Aske er stadig på hjortejagt i den new zealandske regnskov. Men der er også grænser for, hvor meget andet tilfældigt forbipasserende vildt man kan vende det blinde øje til. Og så er der tv-køkken lige fra den new zealandske jungle.
da
dk4
08:00
Så syng da Danmark
"Så syng da Danmark" giver seerne mulighed for at synge med på alle 601 sange fra Højskolesangbogen. Dirigent og komponist Michael Bojesen sidder ved klaveret, hvor han sammen med flere forskellige sangere på skift introducerer og fremfører de kendte og elskede sange, men også de 151 nye sange fra Højskolesangbogens 19. udgave. -œSå syng da Danmark" er realiseret med støtte fra Louis-Hansen Fonden og Riis Rejser.
da
dk4
08:20
Noget nyt?
Niels "Noller" Olsen, den ene bror i Brødrene Olsen, blev efter en lang musikkarriere for alvor kendt, da han og broderen i år 2000 vandt både det danske og internationale melodigrandprix med sangen "Smuk som et stjerneskud". Ved smukfest i 2019 stod Noller på scenen for sidste gang, for svær sygdom har siden ramt ham, bl.a. fik han kræft og en blodprop i hjernen. Det fortæller Noller om i programmet, hvor han afslører, hvad der nu optager hans tid, når han ikke længere kan spille musik. "Jeg bliver ked af det, når folk tror, at man er blevet mindre begavet, fordi man har haft en hjerneblødning og ikke kan formulere sig. Det er jo ene og alene fordi, jeg ikke kan udtrykke mig, selvom jeg egentlig godt ved, hvad jeg gerne vil sige. Jeg kan bare ikke. Dét er frustrerende", siger Noller. Vært: Trine Larsen.
da
dk4
08:50
Anne-Vibeke rejser
Anne-Vibeke rejser fra Skive til lydbyen Struer via de mange øer, som ligger i denne del af Limfjorden. Hele den vestlige del af Limfjorden er nemlig kendt for sin mange øer som Fur, Venø, Morsø og Jegindø, men også den smukke Jesperhus Blomsterpark og en af Danmarks bedst bevarede middelalderborge, Spøttrup Borg, og det er netop alle disse steder, som Anne-Vibeke besøger. Naturen er uberørt, og varieret og flere steder som Hanklit og Knudeklinten, hvor du finder de helt særlige moler, kandiderer til at komme på Unescos liste over naturseværdigheder. De er oplagte til skønne vandre- og cykelture. Destination Limfjorden er også danmarkskendt for at være et udsøgt spisekammer med både skaldyr og velsmagende landbrugsprodukter. Hele rejsen foretages i en autocamper, fordi området er fydt med både små og store campingpladser, men også hyggelig og naturskønne autocamperpladser, så Anne-Vibeke giver også en masse inspiration og gode råd til at rejse med netop autocamper.
da
dk4
09:15
Aktionæren
2024
da
dk4
10:00
Så syng da Danmark
"Så syng da Danmark" giver seerne mulighed for at synge med på alle 601 sange fra Højskolesangbogen. Dirigent og komponist Michael Bojesen sidder ved klaveret, hvor han sammen med flere forskellige sangere på skift introducerer og fremfører de kendte og elskede sange, men også de 151 nye sange fra Højskolesangbogens 19. udgave. -œSå syng da Danmark" er realiseret med støtte fra Louis-Hansen Fonden og Riis Rejser.
da
dk4
10:25
Havemagasinet
Mange oplever at det kan være en udfordring at indrette sin egen have. Ofte ender det med en tur på planteskolen, hvor man køber nogle planter man godt kan lide, uden egentlig at have en større plan for hvor de skal plantes og sammen med hvad. Men der er mange fordele ved at have en plan at arbejde ud fra. Dels undgår man de mange fejlkøb, men vigtigst af alt er at haven kommer til at hænge sammen både i praksis og æstetisk. Se med og få inspiration, når vi besøger havearkitektens have.
da
dk4
11:05
Spørg EP-kandidaten
Den 9. juni er der valg til Europa-Parlamentet. I Danmark skal de stemmeberettigede vælge 15 medlemmer til det nye parlament, og i programserien "Spørg EP-kandidaten" kan du møde nogle af partiernes kandidater, når de besvarer spørgsmål fra borgerne. Ingen vært, kun spørgsmål fra borgerne. I dette program svarer Majbritt Birkholm på de mange spørgsmål. Hun er kandidat for Dansk Folkeparti. "Spørg EP-kandidaten" er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.
da
dk4
11:35
Indsigt i sjælen
"Indsigt i sjælen" er en programserie, hvor Tifanie Haick udforsker den alternative verden. I dagens program kigger hun nærmere på håndlæsning og tarotkort, sammen med Kirstine Hedrup. Alt sammen for at fortsætte sit arbejde med sjælen og blive lidt klogere på hvem hun er.
da
dk4
12:10
Mais Litteraturkanon
I dette program fortæller Anne-Marie Mai om Benny Andersen og "Snøvsen og Eigil og katten i sækken".
da
dk4
12:25
Kræft, kærlighed og kunst
- Du skal bare finde dig selv, siger folk velmenende til ham, men hvordan skal man kunne det, spørger René sig selv, når det "selv" er blevet kraftigt amputeret? Og det er den følelse, René Jacobsen har – følelsen af at føle sig amputeret – efter at han på bare fire måneder mistede hustruen gennem 34 år til cancer. René fortæller åbent og ærligt om det at miste, og hvordan han – sammen med sine to voksne sønner og børnebørn – finder en ny hverdag – et nyt liv. René er født i slutningen af 50'erne ind i en familie som – hvis han selv skal sige det – nok ville være blevet betragtet som dysfunktionel. Men han er også født med en ukuelig stærk vilje og en tro på sig selv – en tro, der har ført ham ad veje, som ikke på nogen måder stod skrevet i kortene.
da
dk4
13:15
Borgerne spørger om EU
Tilslutningen til EU blandt borgerne er større end nogensinde før. Men interessen og engagementet er ikke helt på samme niveau, selvom beslutningerne og lovforslagene i EU har stadigt større indflydelse på borgernes hverdag. Men hvad sker der, når borgerne får mulighed for at stille spørgsmål direkte til EU-politikere, EU-kendere fra forskellige dele af samfundet og til nogle af kandidaterne til det kommende valg til Europa-Parlamentet? Har de mod på at spørge, og hvad spørger de om? Det kan man få et indtryk af i programrækken "Borgerne spørger om EU", hvor det er borgerne, der spørger, og ikke en studievært. I dette program spørger borgerne Jacob Kaarsbo, der er senioranalytiker hos Tænketanken Europa, hvor han har ansvaret for den sikkerhedspolitiske analyse. Han arbejder navnlig med danske, europæiske og transatlantiske sikkerheds- og forsvarspolitiske forhold. Kaarsbo var tidligere i en årrække ansat i Forsvarets Efterretningstjeneste. "Borgerne spørger om EU" er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.
da
dk4
13:55
Hjerneeksperten
Ordet eksem dækker over mange kløende hudlidelser, og mange gange kommer eksem i forbindelse med en allergi, som hele 21 % af den danske befolkning er ramt af i sværere eller lettere grad. Mange med eksem oplever, at udslettet kan blive værre eller bedre, afhængig af kontakt med visse ting, eller afhængigt af hvilke fødevarer man indtager. Men hvad hvis man kunne lindre sine symptomer -" fx ved hjælp af kosttilskud? Milena Penkowa kommer med sit bud på, hvordan det kunne se ud. "Hjerneeksperten" er et program, som fortæller om naturlige veje til et bedre helbred. Mange vil i dag gerne undgå at fylde sig med syntetisk kemi eller afhængighedsskabende medicin og i stedet gå naturens veje. Men hvordan gribes det bedst an? Dét kan du bl.a. få svar på i programmet "Hjerneeksperten". I "Hjerneeksperten" kan du høre nyt fra den internationale forskning, så du selv lærer at sammensætte dine kosttilskud til stor gavn for en række hyppige helbredsproblemer. Programmet er ikke en erstatning for din kontakt med egen læge. Programmet omhandler kun alternativ behandling. Kontakt din læge, hvis du er syg.
da
dk4
14:20
 Reklameinfo
Forbrugermagasin med information og reklame.
da
dk4
14:30
Lokalt kvarter
De mange springvand i hovedstaden er forfriskende om sommeren for turister og beboere, og der er så mange af dem, at der er en afdeling i Københavns Kommune, der ikke laver andet end at passe springvand. Men tre dage om året er deres arbejde helt specielt, for der skal de nemlig sørge for at Caritas-springvandet springer med guldæbler. Det er på dronningens og kronprinsens fødselsdag og på grundlovsdagen. Traditionen stammer fra 1700-tallet og er indført for at gøre disse dage særligt festlige. Guldæblerne er ikke æbler, men hule metalkugler, der er forgyldte, og det er ikke altid helt let at få dem til at balancere på vandstrålerne, især ikke hvis det blæser. Men erfarne Bent og Kenny fra Parker, Kirkegårde og Renhold i Københavns Kommune har styr på det og fortæller også om teknikken bag, eller rettere under, Caritas- og Gefionspringvandet. De har nemlig begge avanceret udstyr, der sørger for at vandet i springvandene altid er rent og indbydende.
da
dk4
15:00
Schlagertoppen
Fra sneklædte alper til grønne skove og solrige sandstrande - "Schlagertoppen" præsenterer det bedste af det bedste fra schlager-musikkens vidunderlige verden.
da
dk4
15:35
Noget i glasset
Carsten Berthelsen har i sin ølkælder besøg af smørrebrødsdronning, kok og ølkellner Thilde Gilling Andersen, for i denne udgave af programrækken handler det om kombinationen af øl og smørrebrød i den absolutte topklasse. Først smager de et stykke smørrebrød med titlen Les Fleurs. Det er wasabisild med citrusfrugten Yuzu. Denne mad parres med Freak Wave fra bryggeriet Gamma i Herlev. Det er en såkaldt New England IPA, tilsat Mosaic og Citra, som er meget populære aromatiske humlesorter. Styrken er 6,5 %. Til et stykke med navnet Prima Nocte, som er oksetatar med bl.a. tomatkonfit, skænkes der en Herslev Bryghus: Kastanje Brown Ale også på 6,5 % og en mild humling på 18 IBU. Men Thilde og Carsten vil også udfordre hinanden og deres smagsløg med en berømt Gueuze: Black Label på 7 %. Denne stilart er brygget med spontangær og kaldes ublandet for Lambic. Men man blander ungt og modnet Lambic og får så en unik fusionsøl -" kaldet Geu. Til sidst skal de have kanin og vildsvin med hvid alba trøffel fra Italien og en spændende, tøndemodnet Barley Wine fra Midtfyns Bryghus: Barrel Aged Deep Amber på 10 %. Stilarten er bygvin -" indbrygget så stærkt, som var det en vin baseret på druer. Men det er ikke. Dette er maltøl!
da
dk4
16:00
What2Watch
I "What2Watch" består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.
da
dk4
16:45
What2Watch Backstage
Ulaa Salim er en dansk filminstruktør og manuskriptforfatter - kendt for at arbejde med temaer omkring identitet, integration og politiske spændinger i det moderne samfund. Han fik bred anerkendelse for sin spillefilm "Danmarks Sønner" fra 2019, som tager fat i emner omkring radikalisering, nationalisme og samfundsmæssige konflikter i Danmark. Filmen er en dramatisk fortælling, der udforsker spændingerne mellem forskellige kulturelle og etniske grupper i Danmark, og den blev bemærket for sin aktualitet og modige håndtering af følsomme emner. Salim er ofte rost for sin evne til at skildre komplekse sociale emner med nuance og indsigt. Nu er han aktuel med den danske science fiction-film "For Evigt", som centrerer omkring et katastrofalt jordskælv, der skaber en dyb sprække under Atlanterhavet. Denne begivenhed accelererer de globale klimaforandringer, hvilket truer menneskehedens fremtid. I Danmark følger filmen det nyforelskede par Elias og Anita, hvis forhold dog ender brat, mest på grund af Elias karriereplaner, hvilket også skaffer ham en plads på det team af videnskabsmænd, der er sat til at lukke sprækken på havbunden. Da Elias og Anita uventet genforenes, står Elias over for de valg han har truffet i sit liv. Spørgsmålet om man kan styre sin egen skæbne, vejer tungt, idet han søger efter livets mening. Filmen veksler mellem deres romantiske fortælling på land og det videnskabelige drama i det klaustrofobiske dyb af havet.
da
dk4
17:25
Italiens naturvine
Druer fra ældgamle vinranker -" og generationers viden, forandrer sig her til noget ganske særligt. Uden kemi, kun med naturens egen gær, fremstilles de gyldne dråber. Vi skal besøge en lille vingård i Umbrien, hvor slægten Tiberi har huseret i mere end fire generationer -" noget der svarer til 150 år. Netop vinstokkenes alder er en vigtig del af den udsøgte vin, der bliver eksporteret til bl.a. Korea, Schweiz, Belgien, USA og Danmark. Det var ellers lige ved at gå helt anderledes, da et tilfældigt møde reddede vinproduktionen år tilbage. Vi skal også møde vinguruen Danilo Marcucci, der med sin kompagnon Riccardo Pennaforti, i nærheden af byen Assisi, har gang i et ganske særligt projekt. I projektet indgår druer, han end ikke kender navnene på, men hvor vinen, og måden den dyrkes på, er noget ganske særligt. Bliv lidt klogere på "Italiens naturvine " i "Umbriens naturvine" her på dk4.
da
dk4
17:55
Fiskemagasinet
Man ved aldrig, hvad der venter, når man fisker på bunden. Det kan være en stor fisk eller en lille fisk. Det kan være en rød fisk eller en blå fisk. En ting er sikkert. Der er altid noget, der gerne vil have serveret et stykke tun. Det udnytter Mads Hussing, da han er i Maldiverne med et hold danskere fra rejseselskabet Waterman Travel. Fra morgenstunden bliver der fanget bonitoer, som er en lille tunart, og de bliver skåret i mindre stykker og brugt som agn.
da
dk4
18:25
KulturHave med Dot Wessmann
Bakkens Hvile med syngepigerne er kendte over det ganske land - ja, nærmest en kulturinstitution. Men hvordan går det derude på Dyrehavsbakken nord for København? Er syngepigerne så frække, som mange vil gøre dem til, og hvorfor er det vigtigt at værne om og bevare syngepigetraditionen og Bakkens Hvile? Det fortæller Dot Wessmann - selv syngepige og i øvrigt ejer af Bakkens Hvile - om, når hun er gæst hos Christian Have.
da
dk4
19:00
Lørdags Bingo
2007
da
dk4
20:05
Dansktoppen
2024
da
dk4
21:00
Lars Lilholt
Oplev alletiders, folkekære musiker Lars Lilholt med sange fra sit kæmpe bagkatalog, leveret i akustiske, intime og afdæmpede versioner. Lars Lilholt samler generationer på tværs - og med en særlig evne til at bruge det danske sprog og kommunikere i enkle melodier. Med rødder dybt forankret i folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik er Lilholt en musiker og sangskriver i den absolutte top. Lars har sin faste pianist Kristian Fogh med sig på scenen... og en lille overraskelse i 2. del.
da
dk4
22:00
Lars Lilholt
Oplev alletiders, folkekære musiker Lars Lilholt med sange fra sit kæmpe bagkatalog, leveret i akustiske, intime og afdæmpede versioner. Lars Lilholt samler generationer på tværs - og med en særlig evne til at bruge det danske sprog og kommunikere i enkle melodier. Med rødder dybt forankret i folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik er Lilholt en musiker og sangskriver i den absolutte top. Lars har sin faste pianist Kristian Fogh med sig på scenen... og en lille overraskelse her i 2. del.
da
dk4