Filmbox Premium

Filmbox Premium

Kanali koji pripadaju FilmBox paketu su filmski kanali distribuirani od strane Kino Polska TV S.A.

Serbia

TV-vodič - torek, 14. 05. 2024

00:05
Virtuelna pljačka
Zahvaljujući špijunskom uređaju, Džeremi dobija informacije uz pomoć kojih izrađuje mapu banke, ali o svemu mora obavestiti Endija, njihovog starog stručnjaka za računare, koji se sada vraća u tim. Džeremi kaže Alidoru da Endi smatra fizičku pljačku nemogućom, jer je banka jako dobro obezbeđena, pa umesto toga predlaže sajber-napad. Propust u sistemu, tokom nadolazećeg pripajanja, može im doneti 350 miliona evra.
sr
00:55
Američka jagorčevina
U kalifornijskom pustinjskom gradu, Itan Inglebrink je ekscentrični, agorafobični narkoman opsednut svojom baštom. Ova mračna komedija prati poslednje dane njegovog života u potrazi za smislom, pre nego što postane prekasno. Na pragu izbacivanja iz stana, on užurbano sadi razno bilje, u nadi da će pobediti na takmičenju Bašta godine i osvojiti sto hiljada dolara, kako bi konačno mogao da plati kiriju. Njegov stariji brat Tod uveren je da je Itanovo spasenje u opasnosti, pa upomoć poziva lokalnog paroha. U urnebesnoj borbi protiv komšije za najbolju baštu, Itan mora ispraviti svoj iščašeni život i spasiti svoju ljubav. Podsvesno svestan predstojeće smrti, odlučuje da će, ako već mora da ode, otići sa stilom.
sr
02:40
Bilo koji metak će poslužiti
Radnja se odvija 1876. godine u Montani, gde nemilosrdni lovac na glave prati svog brata kroz njene planinske predele uz pomoć mladog tragača za krznom.
sr
06:20
Pas policajac
Kad Robijev otac je ubijen radeći kao policajac, dečak oseća se Sadmljen i odbačen. Jednog dana Robi nalazi Marlova, starog tatinog prijatelja - psa iz policijskog doba. Dečak moli mamu, da ga zadrži kući. Robi sprijateljava se s psom i taj uzvrati mu ljubav. Nažalost, jednog dana, pas - policajac kreće u poteru za kriminalcima koji su ubili Robijevog oca. Tada ga ubijaju kola. Očajan Robi opet ostaje sam. Iznenada Marlov vraća se Robiju kao duh. Pas mora da ispuni misiju. Mora da pomogne dečaku da uhapsi kriminalce i sazna istinu u vezi za smrću njegovog oca.
sr
07:50
Dani i oblaci
Film Silvio Soldinija Oblačni dani (Giorni e nuvole), koji su napisali Francuskasco Piccolo i Frederica Pontremoli, je priča o Else i Michele. Bračni par je srećan i bogat, ima dvadesetogodišnju ćerku, imaju dobru finansijsku situaciju i zato Elsa može da ispuni svoju životnu želju da se vrati na fakultet i doktorira iz istorije umetnosti.
sr
09:45
San
San je izvanredan film režisera Franka Alija, koji prikazuje kreativni proces četrdesetoro međunarodnih umetnika, učesnika večere koju vidimo kao operu u dvanaest činija, sa gastronomskim kreacijama braće Roka, iz restorana El Seler de Kan Roka.
sr
11:05
Pisac iz senke
Pisac iz senke angažovan je da dovrši memoare bivšeg britanskog premijera, ali slučajno otkriva tajne koje bi mogle da mu ugroze život.
sr
13:10
Delikatnost
Lepa Natalija se nakon muževljeve smrti baca u ralje posla. Nakon nekog vremena se sprijateljuje s Markusom, njenim radnikom. Odnos se produbljuje. Ipak, ne drugi ljudi, već njihove vlastite sumnje i nesigurnosti mogu da dovedu do raspada nečega do čega im je neobično stalo.
sr
15:00
Dadilja za fudbal
Lords Traci, Lilleheie H?vard, Daniels Spencer, Ryan Sanders Kendall, Murnik Peter SYNOPSIS: Kad Helen Hejzlton angažuje Odmunda, norveškog fudbalera, da radi kao dadilja za njenu dvojicu sinova, Odmund u kuću donosi smeh i deli svoju ljubav prema fudbalu s gradićem u Kanzasu.
sr
16:35
Blago Tilamuka
Četrnaestogodišnja Džuli seli se u primorski grad Manzanita, Oregon, kad njen otac izgubi posao. Porodica se teško navikava na život u malom gradu. Ali ubrzo do nje dolazi priča o španskim moreplovcima, koji su prenosili ogromno blago prolazeći kroz njihov novi kraj. U pokušaju da ga sačuvaju od Indijanaca, blago su zakopali, a robove pobili i postavili ih na površinu zemlje, kako bi čuvali blago od sujevernih Indijanaca. Džuli u pesku otkriva jedan stari zlatni španski novčić.
sr
18:20
Poduhvat i slava - Američki Sion
U novembru 1833. godine vlasti savezne države Misuri su spustili zavesu ćutnje na činjenicu progona iz domova usred noći stotina mirnih stanovnika. Uprkos neizbežnosti takvih sukoba, mladi muškarac, koji ima vizije, staje na čelu ljudi koji se suprotstavljaju napadu antijunaka nesigurne prošlosti. Zahvaljujući drugom delu priče pod naslovom Porodica Stid čiji je autor Džerald N. Land, a koji se prodao u više od 2 miliona primeraka, jedna od ključnih trenutaka američke istorije našao se na velikom ekranu. U Porodici Stid 2 priča izmišljene porodice stavljena je u istorijski kontekst seobe mormona na zapad Sjedinjenih Američkih Država. Porodica Stid se pokušava držati zajedno iako su snaga njihovih uverenja i porodična povezanost na stalnom iskušenju, a njihov odnos prema ideologiji koja je u stvaranju se također razlikuje od većine. Ta dirljiva priča o veri koja je progonjene dovela u Misuri i još dalje delove SAD-a je jedna od najupečatljivih i ranije neotkrivenih karata iz istorije Amerike. To je izveštaj o muževnoj borbi za korišćenje prava u naciji koja se tek rađa. Film pokazuje strast koja pokreće pokret koji će dovesti do najveće migracije u istoriji SAD-a i kolonizacije Zapada, obećane zemlje.
sr
20:00
Detroit
Drama zasnovana na istinitim događajima koji su se odigrali tokom nereda u Detroitu 1967. godine. Grupa policijskih siledžija odlučuje da umesto pravde zatraži osvetu.
sr
22:20
Borba sa mojom porodicom
Bivši rvač i njegova porodica zarađuju novac nastupajući u malim mestima širom zemlje, dok deca sanjaju da postanu deo WWE.
sr

TV-vodič - sreda, 15. 05. 2024

00:05
Pokajanje
Kad jedna Tajlanđanka sa čudesnim moćima nestane, Aks i njegov stari tim se ponovo ujedinjuju i pokušavaju da je pronađu.
sr
01:30
Londonska pljačka
Oružani pljačkaš i kriminalac karijerista Džek Kregan dovodi sopstveni život u opasnost pokušavajući da otkrije ko je ubio njegovog oca i ukrao njegov novac iz nedavno izvedene pljačke. Zastrašujuća istina koju će uskoro otkriti dovešće u pitanje samo njegovo postojanje.
sr
03:05
Memsahib
Britanska učiteljica 1850. godine zaljubljuje se u kralja Begampura u Indiji, ali je njihova ljubav naglo prekinuta, pa se njihove reinkarnirane duše ponovo susreću u modernoj Indiji.
sr
06:10
Ted - Izgubljeni pustolov
Avanturista u pokušaju, Ted Džons, traži izgubljeni grad u spektakularnoj 3D komediji, koja će vas prošetati od amazonske džungle do planinskih vrhova Anda.
sr
07:40
Ostrvo šapata
Sem Dalton ima 14 godina i rešava da spasi svoj dom, uništen i pokriven prašinom, ranč, Rimska Princeza. Sem piše pismo dalekom rođaku svoje tetke Kristine s nadom da pomogne sprečiti oduzimanje ranča. Pojavljuje se mladić J. T. Svinton. Tinejdžeri ne vide drugi izlaz, nego da potraže blago na Ostrvu Šapata. Da li stvarno postoji blago iz vremena građanskog rata? Odgovor se krije u klopkama želja tetke Kristine. Boreći se s vremenom, tražeći blago tinejdžeri moraju da zavire u prošlost tetke Kristine, da otkriju mrežu ljubavnih sastanka, spletaka i prevara. To što otkriju, zauvek će promeniti njihov život.
sr
09:00
Ikbal i indijski dragulj
Ikbal se budi jednog jutra i saznaje da je tetka Fatva proglašena za Čuvara dragulja, što je počasna indijska titula. Rešen da pobegne iz škole, Ikbal ubeđuje oca da cela familija krene u Indiju na tetkinu ceremoniju.
sr
10:15
Kralj boraca
Film akcije na osnovi priče iz video igre Kralj ratnika.
sr
11:45
Božićna ljubavna priča
Šarlota Marton je mlada stečajna upravnica koja sanja o širenju horizonata, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Krajem decembra, Šarlotina pariska pravna kompanija šalje je u Švedsku da zatvori francusku kompaniju koja proizvodi drvene lutke i već nekoliko godina je u finansijskim problemima. Za to će joj trebati samo nekoliko dana, pa bi Šarlota trebalo da se vrati do Božića. U Švedskoj upoznaje Martijala, srdačnog direktora kompanije koji podiže decu svoje pokojne sestre najbolje što može, vodeći ujedno posao kao idealista s prevelikim snovima. Šarlota je pre mnogo godina prestala da veruje u pravu ljubav, ali je šarmirana ovim velikim sanjarem zaboravila zašto je došla u grad u kome iznova otkriva želju za životom i ljubavlju.
sr
13:20
Gospodin Barington
Lila, koja pati od agorafobije, stanuje s mužem Samuelom koji je svestan njene bolesti. Jednog se dana događa nešto što je udaljuje od muža i produbljuje njene fobije.
sr
15:00
Peščani čovek
Jednog jutra, Beno pronalazi pesak u svom krevetu. Iako u početku pokušava ovo da ignoriše, ubrzo shvata da taj pesak ispada iz njega. Iz dana u dan, količina peska je sve veća i njegovo vreme ubrzano ističe. Na kraju nema izbora i pomoć traži od Sandre, vlasnice omanjeg kafea ispod njegovog stana. Iako je Beno strastveno mrzi, počinje da je sanja svake noći. Kakva je veza između Sandre, snova i peska?
sr
16:30
Tajna zmajevog pečata
Engleski putnik Džonatan Grin dobija od Petra Velikog nalog da mapira ruski Daleki istok. Još jednom kreće na dugo putovanje ispunjeno neverovatnim avanturama koje će ga konačno odvesti do Kine. Kartograf će neočekivano naići na mnoštvo izvanrednih otkrića, susresti bizarna stvorenja, upoznati se s kineskim princezama i suočiti sa opasnim majstorima borilačkih veština, pa čak i sa kraljem svih zmajeva.
sr
18:30
Vojska jednog
Delimično zasnovanna priči o Geriju Falkneru, građevinskom radniku iz Kolorada sa zdravstvenim problemima, koji je nekoliko puta pokušao da se domogne Pakistana i Avganistana u potrazi za vođom Al-Kaide, ovaj film je logičan nastavak komedija Saše Barona Koena: Borat, Bruno i Diktator.
sr
20:00
Vruća potera
Strogi i pedantni policajac pokušava da zaštiti udovicu narko-bosa, bežeći kroz Teksas od korumpiranih policajaca i plaćenih ubica.
sr
21:25
Virtuelna pljačka
Džeremi moli De Bokovu za oproštaj zbog laži o Endiju i objašnjava joj kako su uspeli da u svoju mrežu uhvate Filipa Dauma, šefa obezbeđenja u banci, kao i njihovog sviftmena Ditriha. Obojica su im bila potrebna za fizički pristup banci. Lili čuvaju baka i deka, dok Anuk radi i polako se zbližava sa svojim šefom.
sr
22:20
Pink Panter
Pred hiljadama oduševljenih gledalaca na polufinalu Svetskog prvenstva između Francuske i Kine, neuhvatljivi profesionalni ubica ubija čuvenog francuskog trenera i nekako uspeva da ukrade njegov najvredniji posed: neprocenjivi dijamantski prsten, Pink Panter.
sr