Filmbox Premium

Filmbox Premium

Kanali koji pripadaju FilmBox paketu su filmski kanali distribuirani od strane Kino Polska TV S.A.

Serbia

TV-vodič - sreda, 22. 05. 2024

00:20
Plan B
Nakon godina neumornog rada, Filip je pred potpisivanjem velikog ugovora koji će izvući njegovu firmu iz gubitka, omogućiti mu da završi izgradnju svoje kuće iz snova i da se venča sa ljubavlju svog života, Evelin. Međutim, njegovi planovi propadaju kada ga verenica napusti. Kada otkrije Plan B, kompaniju koja mu omogućava da se vrati u prošlost, Filip veruje da je pronašao savršen način da izbegne raskid i spase svoju vezu.
sr
01:05
Londonska pljačka
Oružani pljačkaš i kriminalac karijerista Džek Kregan dovodi sopstveni život u opasnost pokušavajući da otkrije ko je ubio njegovog oca i ukrao njegov novac iz nedavno izvedene pljačke. Zastrašujuća istina koju će uskoro otkriti dovešće u pitanje samo njegovo postojanje.
sr
02:40
Memsahib
Britanska učiteljica 1850. godine zaljubljuje se u kralja Begampura u Indiji, ali je njihova ljubav naglo prekinuta, pa se njihove reinkarnirane duše ponovo susreću u modernoj Indiji.
sr
05:05
Ostrvo šapata
Sem Dalton ima 14 godina i rešava da spasi svoj dom, uništen i pokriven prašinom, ranč, Rimska Princeza. Sem piše pismo dalekom rođaku svoje tetke Kristine s nadom da pomogne sprečiti oduzimanje ranča. Pojavljuje se mladić J. T. Svinton. Tinejdžeri ne vide drugi izlaz, nego da potraže blago na Ostrvu Šapata. Da li stvarno postoji blago iz vremena građanskog rata? Odgovor se krije u klopkama želja tetke Kristine. Boreći se s vremenom, tražeći blago tinejdžeri moraju da zavire u prošlost tetke Kristine, da otkriju mrežu ljubavnih sastanka, spletaka i prevara. To što otkriju, zauvek će promeniti njihov život.
sr
06:25
Princ i ja 2: Kraljevsko venčanje
Princ i ja 2: Kraljevsko venčanje nastavak je romantične fantazije iz 2003. godine. U prvom filmu, Pejdž, studentkinja sa Srednjeg zapada, zaljubljuje se u Edvarda, kada shvati da je on zapravo danski princ. U nastavku, Pejdž i Edi suočeni su sa nekoliko vekova starim dekretom, prema kome danski princ koji oženi običnu ženu, koja nije plemenite krvi, mora da preda tron.
sr
08:00
Mendi i blago Čirokija
Smešten u rane 1900-te, drugi film je zasnovan na popularnoj seriji knjiga Mendi Loiz Leperd u kojima Mendi rešava misterije uz pomoć svojih prijatelja.
sr
09:45
Pisac iz senke
Pisac iz senke angažovan je da dovrši memoare bivšeg britanskog premijera, ali slučajno otkriva tajne koje bi mogle da mu ugroze život.
sr
11:50
Ikbal i superčip
Ikbal i Sile su najbolji prijatelji, koji su uvek živeli jedno do drugog. Njihovoj ulici sledi urbana prepravka. Za taj posao, nažalost, zaduženi su Izel i Svajn.
sr
13:15
Peščani čovek
Jednog jutra, Beno pronalazi pesak u svom krevetu. Iako u početku pokušava ovo da ignoriše, ubrzo shvata da taj pesak ispada iz njega. Iz dana u dan, količina peska je sve veća i njegovo vreme ubrzano ističe. Na kraju nema izbora i pomoć traži od Sandre, vlasnice omanjeg kafea ispod njegovog stana. Iako je Beno strastveno mrzi, počinje da je sanja svake noći. Kakva je veza između Sandre, snova i peska?
sr
14:45
Reči
Pisac se suočava s mračnom tajnom.
sr
16:25
Sati
Otac se bori da mu ćerka preživi udar uragana Katrina.
sr
18:00
Tajna zmajevog pečata
Engleski putnik Džonatan Grin dobija od Petra Velikog nalog da mapira ruski Daleki istok. Još jednom kreće na dugo putovanje ispunjeno neverovatnim avanturama koje će ga konačno odvesti do Kine. Kartograf će neočekivano naići na mnoštvo izvanrednih otkrića, susresti bizarna stvorenja, upoznati se s kineskim princezama i suočiti sa opasnim majstorima borilačkih veština, pa čak i sa kraljem svih zmajeva.
sr
20:00
Poslednja želja
Doktor Pol Kerzi (Brus Vilis) je hirurg koji posledice nasilja u svom gradu vidi tek kada stignu u njegovu hitnu službu, sve dok njegova supruga (Elizabet Šu) i njegova ćerka studentkinja (Kamila Moron) ne dožive brutalan napad u svom predgrađu. Policija je preopterećena zločinima, pa Pol, u želji za osvetom, kreće u potragu za napadačima na svoju porodicu, kako bi im doneo pravdu. Dok anonimna ubistva kriminalaca privlače pažnju medija, grad se pita da li je ovaj smrtonosni osvetnik anđeo čuvar ili smrt lično.
sr
21:45
Plan B
Dominantni suprug koji želi stabilnu porodicu vraća se unazad kroz vreme kako bi pokušao da promeni tok događaja i ishod svog propalog braka.
sr
22:30
Pink Panter 2
Nakon što je nagrađen za rešavanje misterije Pink Pantera, inspektor Žak Kluzo dobija manje važne zadatke od svog šefa inspektora Drajfusa, kako mu više ne bi smetao.
sr

TV-vodič - četrtek, 23. 05. 2024

00:00
Plan B
Sada veoma pažljiv i obazriv prema Evelin, Filip pokušava ponovo da je osvoji i sprečio propast njihove veze.
sr
00:45
Pokajanje
Kad jedna Tajlanđanka sa čudesnim moćima nestane, Aks i njegov stari tim se ponovo ujedinjuju i pokušavaju da je pronađu.
sr
02:10
Hlor
Porodica iz predgrađa pokušava da sačuva život na visokoj nozi u preterano materijalističkom društvu Nove Engleske. Kada klimakterična supruga gurne svog nesposobnog muža u ekstremno loš posao s nekretninama, opstanak porodice doveden je u pitanje.
sr
03:45
Trofej
Trofej je priča o tome koliko muškarce opseda moć i koliko daleko su u stanju da odu kako bi dobili nagradu. Trofej je zaokret u stereotipskim mafijaškim filmovima, gde mlada žena osim družbe sa lošim momcima uspeva da pronađe g. Pravog.
sr
06:15
Ted - Izgubljeni pustolov
Avanturista u pokušaju, Ted Džons, traži izgubljeni grad u spektakularnoj 3D komediji, koja će vas prošetati od amazonske džungle do planinskih vrhova Anda.
sr
07:45
Ikbal i indijski dragulj
Ikbal se budi jednog jutra i saznaje da je tetka Fatva proglašena za Čuvara dragulja, što je počasna indijska titula. Rešen da pobegne iz škole, Ikbal ubeđuje oca da cela familija krene u Indiju na tetkinu ceremoniju.
sr
09:00
Ikbal i tajni recept
Trinaestogodišnji Ikbal je maštovit i šarmantan dečačić, što, prema tvrdnji njegovog oca, nije dovoljno za uspeh u ovakvom svetu. Ali kada Ikbal, njegov mlađi brat Tarik i drugarica Sile slučajno dignu školu u vazduh, otac će mu biti najmanji problem. Dvojica prevaranata, Izelman i Svajn, žele da se dočepaju tog eksploziva i raznesu Tivoli, kako bi napravili najveće parking zdanje na Skandinaviji. Kako bi ucenili decu da im daju recept, nitkovi kidnapuju njihovog preslatkog brata Dindua. Počinje trka za oslobađanje Dindua i spas Tivolija, a to zahteva saradnju, hrabrost i mnogo mašte... za šta je Ikbal pravi ekspert.
sr
10:30
Loša genetika
Žena koja je ostavljena jedanaest puta, otkriva (na svoje zaprepašćenje) da ima gubitničke ljubavne gene.
sr
12:05
Monky
Mali majmun ima veliku tajnu.
sr
13:35
Gospodin Barington
Lila, koja pati od agorafobije, stanuje s mužem Samuelom koji je svestan njene bolesti. Jednog se dana događa nešto što je udaljuje od muža i produbljuje njene fobije.
sr
15:15
Dadilja za fudbal
Lords Traci, Lilleheie H?vard, Daniels Spencer, Ryan Sanders Kendall, Murnik Peter SYNOPSIS: Kad Helen Hejzlton angažuje Odmunda, norveškog fudbalera, da radi kao dadilja za njenu dvojicu sinova, Odmund u kuću donosi smeh i deli svoju ljubav prema fudbalu s gradićem u Kanzasu.
sr
16:50
Poduhvat i slava - Američki Sion
U novembru 1833. godine vlasti savezne države Misuri su spustili zavesu ćutnje na činjenicu progona iz domova usred noći stotina mirnih stanovnika. Uprkos neizbežnosti takvih sukoba, mladi muškarac, koji ima vizije, staje na čelu ljudi koji se suprotstavljaju napadu antijunaka nesigurne prošlosti. Zahvaljujući drugom delu priče pod naslovom Porodica Stid čiji je autor Džerald N. Land, a koji se prodao u više od 2 miliona primeraka, jedna od ključnih trenutaka američke istorije našao se na velikom ekranu. U Porodici Stid 2 priča izmišljene porodice stavljena je u istorijski kontekst seobe mormona na zapad Sjedinjenih Američkih Država. Porodica Stid se pokušava držati zajedno iako su snaga njihovih uverenja i porodična povezanost na stalnom iskušenju, a njihov odnos prema ideologiji koja je u stvaranju se također razlikuje od većine. Ta dirljiva priča o veri koja je progonjene dovela u Misuri i još dalje delove SAD-a je jedna od najupečatljivih i ranije neotkrivenih karata iz istorije Amerike. To je izveštaj o muževnoj borbi za korišćenje prava u naciji koja se tek rađa. Film pokazuje strast koja pokreće pokret koji će dovesti do najveće migracije u istoriji SAD-a i kolonizacije Zapada, obećane zemlje.
sr
18:30
Vojska jednog
Delimično zasnovanna priči o Geriju Falkneru, građevinskom radniku iz Kolorada sa zdravstvenim problemima, koji je nekoliko puta pokušao da se domogne Pakistana i Avganistana u potrazi za vođom Al-Kaide, ovaj film je logičan nastavak komedija Saše Barona Koena: Borat, Bruno i Diktator.
sr
20:00
Prevaranti
Dve prevarantkinje, jedna iz nižeg, druga iz višeg društvenog sloja, udružuju se kako bi se obračunale sa muškarcima koji su im naneli zlo.
sr
21:35
Plan B
Dominantni suprug koji želi stabilnu porodicu vraća se unazad kroz vreme kako bi pokušao da promeni tok događaja i ishod svog propalog braka.
sr
22:20
Ben-Hur
Juda Ben-Hur, princ koga je njegov usvojeni brat, oficir u Rimskoj vojsci, lažno optužio za izdaju, vraća se u domovinu nakon godina izgnanstva provedenih na moru kako bi pronašao osvetu, ali umesto toga pronalazi iskupljenje.
sr