Filmbox Premium

Filmbox Premium

Kanali koji pripadaju FilmBox paketu su filmski kanali distribuirani od strane Kino Polska TV S.A.

Serbia

TV-vodič - ponedeljek, 20. 05. 2024

00:40
Hlor
Porodica iz predgrađa pokušava da sačuva život na visokoj nozi u preterano materijalističkom društvu Nove Engleske. Kada klimakterična supruga gurne svog nesposobnog muža u ekstremno loš posao s nekretninama, opstanak porodice doveden je u pitanje.
sr
02:15
Američka jagorčevina
U kalifornijskom pustinjskom gradu, Itan Inglebrink je ekscentrični, agorafobični narkoman opsednut svojom baštom. Ova mračna komedija prati poslednje dane njegovog života u potrazi za smislom, pre nego što postane prekasno. Na pragu izbacivanja iz stana, on užurbano sadi razno bilje, u nadi da će pobediti na takmičenju Bašta godine i osvojiti sto hiljada dolara, kako bi konačno mogao da plati kiriju. Njegov stariji brat Tod uveren je da je Itanovo spasenje u opasnosti, pa upomoć poziva lokalnog paroha. U urnebesnoj borbi protiv komšije za najbolju baštu, Itan mora ispraviti svoj iščašeni život i spasiti svoju ljubav. Podsvesno svestan predstojeće smrti, odlučuje da će, ako već mora da ode, otići sa stilom.
sr
05:25
Ikbal i superčip
Ikbal i Sile su najbolji prijatelji, koji su uvek živeli jedno do drugog. Njihovoj ulici sledi urbana prepravka. Za taj posao, nažalost, zaduženi su Izel i Svajn.
sr
06:50
Koko pre Šanel
Fascinantan portret legendarne Koko Šanel, revolucionarne modne diktatorice. Ona je ta koja je ženama dozvolila da nose kratke frizure, umetni nakit i hlače. Stvorila je uzor ekstremne elegancije s malom crnom na čelu te najzavodljiviji parfem na svetu - Šanel Nr 5. Šokantan život naoko hladne uspešne žene, čija je najskrivenija žudnja bila žudnja za pravom ljubavlju, a njezina osamljenost tako velika kao i njezina slava. Fantastična uloga nezaboravne Amelije - Odri Tatu.
sr
08:40
Asteriks na Olimpijadi
Za vreme olimpijskih igara, Brutus, usvojen sin Cezara, boriće se za srce princeze Irine. Irinu voli isto jedan od Gala - Romatiks. Njegovi prijatelji na čelu s Asteriksom i Obeliksom uradiće sve da pobede Brutusa. Zloban Brutus hoće da postigne još jedan cilj koji nema ništa zajedničko sa plemenitom olimpijskom idejom. Pogledaj svoje omiljene junake u potpuno drugom izdanju. Samo tu možes da sretneš i međunarodne zvezde sporta i to M. Šumahera, Žana Todta i Zinedine Zidana.
sr
10:35
Berni
Berni je crna komedija u vezi pedantnog, ali od svih obožavanog asistenta direktora pogrebnog zavoda (Džek Blek) i lokalne matrone dominantnog karaktera (Šrlej Maklejn). Radnja se zbiva u malom gradiću u istočnom Teksasu. Režiser filma je Ričard Linklater (Škola rocka), a inspiracija za film je bio članak iz časopisa Texas Monthly objavljen 1998. godine, koji opisuje život Bernija Tajda koji je zahvaljujući svojoj kreativnosti promenio građane gradića Kartadž, nakon čega je, na njihovo veliko iznenađenje, uhapšen za počinjeni zločin.
sr
12:15
Ikbal i tajni recept
Trinaestogodišnji Ikbal je maštovit i šarmantan dečačić, što, prema tvrdnji njegovog oca, nije dovoljno za uspeh u ovakvom svetu. Ali kada Ikbal, njegov mlađi brat Tarik i drugarica Sile slučajno dignu školu u vazduh, otac će mu biti najmanji problem. Dvojica prevaranata, Izelman i Svajn, žele da se dočepaju tog eksploziva i raznesu Tivoli, kako bi napravili najveće parking zdanje na Skandinaviji. Kako bi ucenili decu da im daju recept, nitkovi kidnapuju njihovog preslatkog brata Dindua. Počinje trka za oslobađanje Dindua i spas Tivolija, a to zahteva saradnju, hrabrost i mnogo mašte... za šta je Ikbal pravi ekspert.
sr
13:45
Božićna ljubavna priča
Šarlota Marton je mlada stečajna upravnica koja sanja o širenju horizonata, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Krajem decembra, Šarlotina pariska pravna kompanija šalje je u Švedsku da zatvori francusku kompaniju koja proizvodi drvene lutke i već nekoliko godina je u finansijskim problemima. Za to će joj trebati samo nekoliko dana, pa bi Šarlota trebalo da se vrati do Božića. U Švedskoj upoznaje Martijala, srdačnog direktora kompanije koji podiže decu svoje pokojne sestre najbolje što može, vodeći ujedno posao kao idealista s prevelikim snovima. Šarlota je pre mnogo godina prestala da veruje u pravu ljubav, ali je šarmirana ovim velikim sanjarem zaboravila zašto je došla u grad u kome iznova otkriva želju za životom i ljubavlju.
sr
15:20
Loša genetika
Žena koja je ostavljena jedanaest puta, otkriva (na svoje zaprepašćenje) da ima gubitničke ljubavne gene.
sr
16:55
Čarolija malina
Istorija jedanaestogodišnje Monike koja smatra da je kriva za probleme u porodici. Devojčica je ubeđena da ako pobedi u naučnom konkursu, tata će se vratiti kući a mama pobedi emocionalne probleme i depresiju. Monika eksperimentiše. U prelepom šumskom predelu, uz terapiju dodirom, pomaže malinama da brže rastu. Devojčica se pita šta ima veći značaj za maline ili priroda ili to kako se ponaša prema njima. Zbog problema u porodici Monika shvata da odgovor na to pitanje nije lak ni očigledan.
sr
18:15
Ašer
Ašer (Ron Perlman) je plaćeni ubica koji je veći deo života proveo ubijajući ljude po nalogu Avija (Ričard Drajfus). Živi kao samotnjak, prijatelji su mu fina vina i dobra hrana i prezire svog šegrta Uzija (Piter Fasineli), koji mu otima poslove jer je mlađi i spretniji. Kad Avi Ašeru uruči tri imena za osvetničku misiju, on preuzima posao, ali zbog zdravstvenih problema gubi svest i slučajno upoznaje Sofi (Famke Jensen), baletsku plesačicu, čija majka Dora (Žaklin Bize) gubi bitku s demencijom. Ašer i Sofi stupaju u vezu, u kojoj ubica ne sme da otkrije ništa o svom životu. Dok njih dvoje očijukaju, Ašer je primoran da iznenada prihvati grupno ubistvo sa Uzijem, ali kada sve krene po zlu, veteran postaje meta i sve dobro što je ušlo u njegov život - sada je ugroženo.
sr
20:00
Pink Panter 2
Nakon što je nagrađen za rešavanje misterije Pink Pantera, inspektor Žak Kluzo dobija manje važne zadatke od svog šefa inspektora Drajfusa, kako mu više ne bi smetao.
sr
21:30
Plan B
Nakon godina neumornog rada, Filip je pred potpisivanjem velikog ugovora koji će izvući njegovu firmu iz gubitka, omogućiti mu da završi izgradnju svoje kuće iz snova i da se venča sa ljubavlju svog života, Evelin. Međutim, njegovi planovi propadaju kada ga verenica napusti. Kada otkrije Plan B, kompaniju koja mu omogućava da se vrati u prošlost, Filip veruje da je pronašao savršen način da izbegne raskid i spase svoju vezu.
sr
22:15
Gde si pošla, Bernadet?
Nakon mnogo godina žrtvovanja za porodicu, majka oseća potrebu da se ponovo poveže sa svojom kreativnom stranom. Njen skok u nepoznato vodi je na epsku avanturu i trijumfalno otkrivanje svog istinskog talenta.
sr

TV-vodič - torek, 21. 05. 2024

00:05
Bilo koji metak će poslužiti
Radnja se odvija 1876. godine u Montani, gde nemilosrdni lovac na glave prati svog brata kroz njene planinske predele uz pomoć mladog tragača za krznom.
sr
01:50
Vatrom na vatru
Kad vatrogasac u civilu, Džeremi Kolman, slučajno prisustvuje gangsterskoj likvidaciji, pristaje da svedoči na suđenju za ubistvo. Ali kad se program za zaštitu svedoka pokaže kao beskoristan, Džeremi kreće u lov na vođu bande, kako bi zaštitio voljenu ženu.
sr
03:25
Strašni vrtovi
Francuska pod nemačkom okupacijom tokom Drugog svetskog rata: Dva čoveka inspirisana slobodnom francuskom radio stanicom sabotiraju nemačke snage, nesvesni posledica po sebe i svoje sugrađane.
sr
05:30
Deca bez granica
Ešton, Selest i Beka su troje neobičnih srednjoškolskih otpadnika koji formiraju klub u napuštenom pozorištu. Tamo upoznaju Čarlija (Bil Kobs), beskućnika koji deli njihovu ljubav prema muzičkom pozorištu. Kad saznaju za plan da se pozorište sruši, tinejdžeri pokušavaju da ga spasu modernom izvedbom Šekspirovog komada Mnogo buke ni oko čega. Tokom pripreme predstave, deca uče da se prema drugima odnose s poštovanjem i da se bore za svoja uverenja. U filmu igra i Li Meriveder, nominovana za Zlatni globus.
sr
07:05
Kralj boraca
Film akcije na osnovi priče iz video igre Kralj ratnika.
sr
08:35
Pravi osmeh
Priča o putovanju kroz prazan pogled autističnog i slepog dečaka koji u tandemu s bratom prelazi hiljadu i trista kilometara. Ovaj dokumentarac nas vodi kroz Seržov nedodirljivi svet, pa sve do pustinje, njihovog konačnog odredišta.
sr
10:00
Pas policajac
Kad Robijev otac je ubijen radeći kao policajac, dečak oseća se Sadmljen i odbačen. Jednog dana Robi nalazi Marlova, starog tatinog prijatelja - psa iz policijskog doba. Dečak moli mamu, da ga zadrži kući. Robi sprijateljava se s psom i taj uzvrati mu ljubav. Nažalost, jednog dana, pas - policajac kreće u poteru za kriminalcima koji su ubili Robijevog oca. Tada ga ubijaju kola. Očajan Robi opet ostaje sam. Iznenada Marlov vraća se Robiju kao duh. Pas mora da ispuni misiju. Mora da pomogne dečaku da uhapsi kriminalce i sazna istinu u vezi za smrću njegovog oca.
sr
11:30
Dani i oblaci
Film Silvio Soldinija Oblačni dani (Giorni e nuvole), koji su napisali Francuskasco Piccolo i Frederica Pontremoli, je priča o Else i Michele. Bračni par je srećan i bogat, ima dvadesetogodišnju ćerku, imaju dobru finansijsku situaciju i zato Elsa može da ispuni svoju životnu želju da se vrati na fakultet i doktorira iz istorije umetnosti.
sr
13:25
San
San je izvanredan film režisera Franka Alija, koji prikazuje kreativni proces četrdesetoro međunarodnih umetnika, učesnika večere koju vidimo kao operu u dvanaest činija, sa gastronomskim kreacijama braće Roka, iz restorana El Seler de Kan Roka.
sr
14:45
Delikatnost
Lepa Natalija se nakon muževljeve smrti baca u ralje posla. Nakon nekog vremena se sprijateljuje s Markusom, njenim radnikom. Odnos se produbljuje. Ipak, ne drugi ljudi, već njihove vlastite sumnje i nesigurnosti mogu da dovedu do raspada nečega do čega im je neobično stalo.
sr
16:35
Gradonačelnica poslastičarka
Meri je neškolovana, provincijska žena pekar, majka troje dece i odlična domaćica. Njen miran život je uzdrman u trenutku, kad njena ćerka prijavljuje nju na konkurs za gradonačelnika. Kad dosadašnji gradonačelnik nije u stanju da izvršava svoje obaveze, Meri mora da preuzme njegove obaveze. Grad ima velike dugove. Žena brzo shvata da ne postoje nemoguće stvari, kad imaš mnogo dobronamernih pomoćnika.
sr
18:00
Ben-Hur
Juda Ben-Hur, princ koga je njegov usvojeni brat, oficir u Rimskoj vojsci, lažno optužio za izdaju, vraća se u domovinu nakon godina izgnanstva provedenih na moru kako bi pronašao osvetu, ali umesto toga pronalazi iskupljenje.
sr
20:00
Borba sa mojom porodicom
Bivši rvač i njegova porodica zarađuju novac nastupajući u malim mestima širom zemlje, dok deca sanjaju da postanu deo WWE.
sr
21:45
Plan B
Sada veoma pažljiv i obazriv prema Evelin, Filip pokušava ponovo da je osvoji i sprečio propast njihove veze.
sr
22:30
Futluz
Ren Makormak, tinejdžer iz velikog grada, seli se u varošicu u kojoj su zabranjeni rok muzika i ples. Njegov buntovni duh uzdrmaće lokalno stanovništvo.
sr