TV 2 Echo

TV 2 Echo

TV 2 Echo er TV 2 Danmark's comedykanal. TV 2 Zulu gik i luften den 15. oktober 2000 som den anden tv-kanal i TV 2-familien.

Denmark

TV program - Utorok, 30.04.2024

00:05
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. (8:12)
da
00:35
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. (9:12)
da
01:05
Beverly Hills 90210
Da Noah fortsætter sin selvmordskurs, søger Donna støtte hos Matt. Valerie har besluttet at melde sig til politiet, men først vil hun holde en vild fest. Kelly bringer sig selv i fare, da hun vil hjælpe en ung kvinde med at slippe væk fra sin voldelige ægtemand. Sophie har øje for en rig fyr - måske vil David miste hende?
da
01:45
LEGO Masters
I hænderne på de fantasisprudlende deltagere bliver en række golde planeter til et farvestrålende solsystem beboet af tyggegummi, sportsudøvere og en kæmpeblæksprutte. Men på runde kugler skal der bygges i alle retninger, så tyngdekraften er en modstander. Og det ender med et brag for et af holdene.
da
02:45
Stormester UK
Mawaan Rizwan får sig en lektie om andefugle, og Richard Herring vrider en våd sok i forsøg på at imponere stormester Greg Davies.
da
03:30
Menneskekender
Mikkel Kryger får rigeligt at se til, når han skal holde styr på Kidd, Carl Knast og Pelle Peter Jencel, der dyster mod kørerlæren Daniel Rasmussen, Sarah Grünewald og Kristian Bech. Det kommer blandt andet frem, at én af de kendte dufter til sit eget strømpefnuller. Og så skal de to hold gennemskue, hvem der har postet et skidebillede på Instagram ved et uheld.
da
04:20
Megafamilie - far, mor og 16 børn
Hos familien Salim i Rochdale, der tæller 11 børn, er der ikke rigtig nogen rutiner, og lektier bliver ofte lavet sent om aftenen. Far Mohammed erkender, at det nok er børnene, der bestemmer det meste, og han er opsat på, at han og hustruen får et til. Helt anderledes ser det ud hos Tanya og Mike i Kent, hvor der er regler og rutiner. De underviser også flere af deres børn hjemme, og så drømmer forældreparret om en dag flytte ud på landet med hele flokken.
da
05:20
Beverly Hills 90210
Efter at have aflyst deres bryllup står Brandon og Kelly over for en usikker fremtid, hvor de må omdefinere deres forhold. Samtidig får Valerie resultatet af sin hiv-test, og Steve falder for Sophia Burns, der kun har øjne for berømmelse, rigdom - og David.
da
06:05
Dybvaaaaad
Hvis du er klar til at se din tv-oversigt blive snittet op og ædt råt af Tobias Dybvad, er 'Dybvaaaaad' igen klar med ugens bedste jokes på ugens sjoveste tv-momenter - denne uge fra Herning.
da
06:35
Dybvaaaaad
Følg med på 'Dybvaaaaad's Danmarksturné, når ugens tv serveres med jokes og parodier på alt, hvad der rører sig i kendis- og tv-verdenen. Denne uge fra Køge.
da
07:00
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har finkæmmet ugens tv-programmer for dig og fundet de sjoveste klip, der som altid præsenteres med et skud humor, parodier og sarkasme.
da
07:30
Dybvaaaaad
Tag med ind i Dybvads vanvittige univers af jokes, parodier og tåbeligheder - alene på bekostning af indholdet i dit tv. Denne gang fra Esbjerg.
da
08:00
Helt sort
På en vindblæst strand på Fanø møder Melvin Fat Boys Kite Team, der lærer ham, hvad der virkelig er vigtigt, når man er til dragefestival. Han får sved på panden til kartoffelfestival, når Svend og Svend lærer ham at grave kartofler op som i gamle dage. Til hundefestival i Blokhus, har Melvin svært ved at styre hvalpen Max. Og så opdager Melvin, at alt kan ske, når der er H.C. Andersen-festival i Odense.
da
08:35
Verdensmænd
Hvad er drømmedestinationen, når man er gammel af sind, elsker smørrebrød og ternet dug? Naturligvis Costa del Sol. Nikolaj, Tobias og Bo besøger pensionistklubben 'Club Danesa' på den spanske sydkyst, som er fyldt med danskere, fiskefilet, rundstykker, remoulade og ikke mindst højt humør.
da
09:00
Verdensmænd
Tobias tager røven på Nikolaj og overrasker ham med noget, han altid har drømt om. Kort tid efter tager Tobias røven på ham igen, da han fortæller, at Nikolaj og Bo må fortsætte rejsen på egen hånd.
da
09:30
Beverly Hills 90210
Det har været en begivenhedsrig sommer for alle, men nu nærmer hverdagen sig igen. Brenda og Donna er på vej hjem, og det bliver en hjemkomst med blandede følelser for mange af de gamle venner. Brenda tænker på sin nye ven Rick, som blev tilbage i Paris. Kelly og Dylan vågner op på stranden efter en nat sammen under stjernerne. David vil holde sin affære med Nikki hemmelig for Donna. Brandon ramler ind i flere og flere skænderier med Brook, på grund af hendes racistiske bemærkninger. Nu mødes de alle på stranden for at bygge sandslotte.
da
10:15
Beverly Hills 90210
Skolen er startet igen, men ikke alt er ved det gamle. Sommerens forskellige affærer har sat deres spor. Brenda er glad for at være hjemme igen, glad for Dylan og for sine venner. Men Kelly har det meget svært, både med at omgås Brenda og med at skulle se Dylan sammen med hende. David er sammen med Donna igen, men han bliver noget overrasket, da han ser Nikki komme gående. Mon venskaberne kan bevares efter alt, hvad der er sket?
da
11:05
Beverly Hills 90210
Et tv-hold henvender sig til kliken for at lave en udsendelse om dem. Men Steve kender tv-folkenes baggrundshistorier, de har nemlig tidligere lavet et fuldstændig løgnagtigt program om hans mor. Alligevel går Brenda med til at hjælpe en af journalisterne mod forsikringer om, at programmet vil blive sobert. Men Brenda er naiv, og det kan koste hende alle hendes venner.
da
11:55
Bachelorette
Den sidste rose er lige rundt om hjørnet, men først skal Julie og Mette og de tilbageværende mænd på de allersidste dates.
da
12:30
Diamantfamilien
Kom helt tæt på familien Pitzner og en hverdag fuld af kærlighed, konflikter og diamanter. I spidsen som den ubestridte leder står den selfmade diamantmillionøse, mor Katerina, godt flankeret af sine tre vidt forskellige, men lige elskelige, modige og drønhamrende stålsatte døtre, Thalia, Elvira og Ophelia. Vi begynder i den søde juletid, hvor traditionerne skal holdes i hævd. Men Katerina stresser over, om hun og pigerne overhovedet når den årlige julefrokost på Café Victor, Thalia tager i byen uden trusser på, og Elvira glemmer juletræet, stjæler sine søskendes gaver og går modvilligt fra brunette til blondine under stort pres fra sin mor.
da
13:05
Suspekt
Suspekt tager til Grønland for at spille en komplet udsolgt koncert i Nuuk. Rejsen skal vise sig at få langt større betydning for bandet. De møder både mennesker, der gør et stort indtryk, får lov at spille til et af de største shows i Grønland nogensinde og får overbragt en nyhed, der på alle måder overgår tidligere højdepunkter i karrieren.
da
13:35
Menneskekender
De to konkurrerende kendispanel skal gætte, hvem der har skidt i en biospand uden at dø af grin. Og hvem græder mon altid til et corny YouTube-klip af en fransk singer-songwriter? En række helt almindelige dansker stiller sig op og afslører nogle af deres farverige sider. Kan du genkende noget fra dig selv?
da
14:25
Kærlighed hvor kragerne vender
Der er lumre detaljer fra morgenstunden, når fyrene mødes og vender sidste uges strabadser. Og så er er det blevet Calle og Søren Oles tur til at charmere pigerne med en sidste tur i lokalområdet. En af dem inviterer til en bådtur på havet, mens den anden inviterer pigerne på intimkoncert - og så er det tid til det altafgørende valg. Siger den udvalgte pige ja til at fortsætte flirten, er der i den grad dømt sønderjysk romantik, for fyren har en allersidste mulighed for at overbevise hende om, at hun har en fremtid med ham i Sønderjylland. Men hvilket romantisk es har han i ærmet?
da
14:55
Forræder
Et underholdende krimimysterium med 18 spillere og en spilleder. Hvem kan se igennem løgne? Hvem er den bedste taktiker i spillet? Og hvem løber i sidste ende med hele præmiepuljen? Kun én ting er sikker: Stol ikke på nogen! Spillerne ankommer med hver deres forudsætning for at vinde. De bliver hemmeligt opdelt i to grupper - loyale eller forrædere. De loyales opgave er at afsløre forræderne, før de bliver myrdet - en efter en. Rammen er sat, og hvad der så sker, er helt op til spillerne.
da
16:05
Den første date UK
Julen er en magisk tid, og for de modige singler er den perfekte julegave at finde kærligheden. Mon det bliver til et kys under misteltenen?
da
17:00
Den første date UK
Efter at have overlevet kræft vil den tidligere roadie Winston slå sig ned, mens singlen Alan genforenes med en gammel flamme, kasinobestyreren Stephen.
da
17:50
Megafamilie - far, mor og 16 børn
Fædrene taler ud: At være far til 13 er en ting, men når de tolv er piger og den eneste dreng lige er flyttet hjemme fra - så kan det hele godt gå hen og blive lige lovlig lyserødt! Pete Lewis fra Bournemouth drømmer om at få lidt tid alene med konen, men hun er mest optaget af, at hun skal være bedstemor. Med julen for døren er der lagt op til konflikter. I Kent har Gary Freer også mere end nok at se til med ni børn, hvoraf de to har helbredsproblemer.
da
18:40
Helt sort
Turen er kommet til Lolland og Falster, også kaldet de danske sydhavsøer. Trods det eksotiske navn udfordrer vejret Melvin, når han i regn og blæst leder efter skjulte skatte i den lollandske muld. Men eksotisk bliver det på Falster, når Rene åbner dørene til en af verdens største samlinger af kødædende krokodiller. Fastelavn er på mange måder helt sort og i Nakskov har den lokale karateklub byttet battet ud med de bare næver.
da
19:15
Verdensmænd
Skabspensionisten Nikolaj Stokholm elsker de gamle dage. Derfor rejser trioen til Estland, hvor der venter middelaldereventyr med braiseret bjørn og absint.
da
19:45
Date mig nøgen UK - special
Redaktionen bag det populære datingshow har været i arkiverne for at finde materiale frem, der ikke tidligere har været vist. Materiale, som kan få enhver til at tabe kæben og udbryde: 'Hold da op'.
da
20:40
No Strings Attached
Efter Adam er blevet droppet af sin kæreste, ender han i seng med sin gode veninde Emma, og det er så godt, at de aftaler at dyrke uforpligtende sex, når lejligheden byder sig. Adam har brændt sig seriøst, efter hans kæreste droppede ham til fordel for hans far, og har ikke lyst til noget seriøst forhold. Og Emma har alt for travlt med at få sin karriere som læge på skinner, til at have en kæreste. Men hvorfor skulle to gode venner, der føler sig tiltrukket af hinanden, ikke kunne have sex sammen en gang imellem? Det viser sig at være sværere end de tror. Snart finder de ud af, at de ønsker noget mere.
da
22:25
Diamantfamilien - fanget i Dubai
Netop som familien tror, at Elvira har fundet sig selv, bliver hun anholdt i Dubai. Hør om det kaos, afmagt og den angst de alle rammes af 30. november 2023.
da
23:00
Suspekt
Venskabet, oplevelserne og kærligheden er større end nogensinde, da Suspekt afslutter et sindssygt år med ZULU Awards, fotoshoot og en kæmpe fanoverraskelse.
da
23:25
Hvad Heinos fatter gør
Denne gang tager Heino sin far med på kaffekursus, og det kan lyde ret banalt. Men Bjarne har ikke lært noget nyt i 16 år, så derfor skal han lære at lave en ordentlig kop mokka. For hvis der er noget, som Bjarne ikke fylder kærlighed i, så er det kaffe. Det eneste han fylder i kaffen, er langtidsholdbar mælk. Kaffen er naturligvis brygget på den samme gamle kaffemaskine fra halvfemserne.
da
23:55
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. (10:12)
da

TV program - Streda, 01.05.2024

00:25
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. (11:12)
da
00:50
Beverly Hills 90210
Luke Perry er tilbage som Dylan McKay, mens det er Tiffani-Amber Thiessen sidste episode som Valerie. Dylan dukker uventet op på Thankgivingsdag efter tre års fravær. Donna introducerer sine venner for Gina Kincaid, der er hendes kusine - og professionel skøjter. Noah er måske skyld i en bilulykke, der koster en ung fyr livet. Noah kan ikke huske noget, fordi han var plakatfuld. Efter fire år i Beverly Hills, er det måske på tide, at Valerie finder nye græsgange.
da
01:30
LEGO Masters
Farver, former og proportioner skal rammes helt præcist, når holdene skal bygge naturtro dyr. Først gælder det store insekter, og bagefter pattedyr og fugle. Som vært for det store naturprogram får Victor alle sine David Attenborough-drømme opfyldt, og Søren får lov at flashe sin store dyreviden.
da
02:35
Stormester UK
Daisy May Cooper bliver lukket inde i en garage, da hun prøver at afkode Richard Herrings mærkelige beskeder.
da
03:20
Menneskekender
Kan Sarah Grünewald, Søren Dürr og Janni Pedersen trække på egne erfaringer, når de skal gætte, hvem der har haft en 43 år ældre sexpartner? Og kan Frederik Rosgaard, Ihan Haydar og Albert Rosin Harson blive enige om, hvilken person der tager på healing-retreat?
da
04:10
Megafamilie - far, mor og 16 børn
Mor helt ind til benet: Mød 37-årge Tania Sullivan, der er på vej hjem fra hospitalet med sit 12. barn! Men selv om hun har mange børn, har hun alligevel tid til at have mange holdninger. Bl.a. til miljø og økologi, og det, i en grad, så hun har et helt lille økologisk landbrug, så hendes børn kan få sund mad! For 49-årge Tracy Lewis er det ved at være tid til at sige farvel - de ældste af hendes 13 børn er fløjet fra reden - og hendes eneste søn skal snart være far. Men Tracy kan ikke opgive moderrollen, så hun er over sine børn til en grad, de måske selv synes er en smule i overkanten!
da
05:20
Beverly Hills 90210
Valeries mor skal giftes i Las Vegas, og Valerie skal være forlover. Men det afholder ikke Valerie fra at prøve manden af. Samtidig forfører Sophie David, der får dårlig samvittighed over for Steve, der også er forelsket i Sophie. Og Noah, der er knust over sin fars selvmord, kommer til at optræde yderst pinligt til en fest hos Donnas forældre.
da
06:00
Dybvaaaaad
Dybvads grønne skydeskive er nået til Greve, hvor han står klar til at servere ugens sjoveste klip og tåbeligste tv-koncepter.
da
06:25
Dybvaaaaad
Kolding! Er I klar til Jokes, parodier og sketches på alt fra realitystjerner til tilrettelæggere og vanvittige tv-koncepter? Her er 'Dybvaaaaad'!
da
06:55
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad står som altid klar til at vende vrangen ud på tv- og kendisverdenen i 'Dybvaaaaad' - denne gang fra Næstved.
da
07:25
Dybvaaaaad
Der bliver kigget dybt i comedyflasken efter tvivlsomme tv-koncepter og tåbelige bemærkninger, når 'Dybvaaaaad'-karavanen gør sit indtog Skanderborg.
da
07:55
Helt sort
Melvin kommer på glatis i køkkenet, når han besøger landsholdets kok. Han giver også en hånd med i Parken, som skal pyntes op med 20.000 stykker plastic inden kampstart. Stemmebåndet kommer på prøve sammen med slagsangs-legenden Flemming Anthony, som overrasker Melvin med en velkendt melodi.
da
08:25
Verdensmænd
Mens Tobias og hans kæreste, Marie, er til scanning i Danmark, er der fuld fart på hos Nikolaj og Bo i Japan. De skal danse på en monstercafé, meditere under et iskoldt vandfald og med til en festival, hvor de skal slæbe rundt på en oppustelig slange i bjergene og drikke store mængde sake.
da
08:55
Verdensmænd
Nikolaj og Bo fortsætter alene rundt i Japan, men da turen går til deres sidste destination, Myanmar, nægter Nikolaj at rejse videre. I stedet tager de hjem og møder Tobias og hans nyfødte søn i Danmark.
da
09:30
Beverly Hills 90210
Fremtiden rykker nærmere, og livets alvor trænger sig på. Det er nu, de unge mennesker i Beverly Hills skal søge ind på universitet eller lægge andre fremtidsplaner. Kliken er i vildrede. Deres interesser og evner er forskellige, og det er drømmene om fremtiden også. De bedste universiteter koster mange penge og kræver høje karakterer. Ikke alle har begge dele. Og hvad så med deres venskaber? Skal Brenda og Dylan skilles? Er der mere end bror-søster-følelser mellem David og Kelly? Er Steve på vej mod afgrunden?
da
10:20
Beverly Hills 90210
West Beverly skal spille den årlige football-kamp mod en anden skole. Alle forbereder sig til kampen, men der er også en vis nervøsitet i kliken, for den skole, de skal møde, har ry for at skabe ballade til deres kampe. Og netop da fortælles det i nyhederne, at to elever er blevet skudt under optøjer i forbindelse med en kamp. West Beverlys styrelse beslutter, at kampen skal aflyses, men kliken går egne veje.
da
11:05
Beverly Hills 90210
Det er Dylans fødselsdag, og hele slænget er samlet til fest i The Peach Pit. Dylan puster lysene ud på lagkagen, men får i det samme et hosteanfald, som ingen kan undgå at lægge mærke til. Næste dag hoster han igen. Brandon prøver at overbevise ham om, at han bør blive undersøgt. Imens får deres yndlingslærer Gil Meyers ubehagelige problemer. En pige har meldt ham for seksuelt overfald. Men kan anklagen være rigtig?
da
11:50
Bachelorette
Julie bliver udfordret på en actionfyldt drømmedate, mens Mette vågner i favnen på en mand efter en vidunderlig drømmedate. Men lykken varer ikke evigt for ham.
da
12:30
Diamantfamilien
Livet som international diamanthandler er hektisk, og Katerina må haste til værkstedet i Antwerpen. Den slags levner ikke megen tid til kærlighed og dating for Katerina, men det vil Thalia og Elvira ændre på - de bliver endda bakket op af Katerinas faste astrolog, Birthe. Og så vædder Elvira og Katerina om, hvem der står 'skarpest', inden familien tager på ferie til Bahamas.
da
13:00
Rungsted 4ever
De forsvarende danmarksmestre fra Rungsted ishockeyklub gør tingene på deres egen måde - også selvom de andre klubber hader 'de rige svin' fra Nordsjælland. Rosie er holdets store stjerne og søn af klubbens ejer og er derfor under et kæmpe pres. Slagsbroren Gade langer håndmadder ud på banen og prøver at finde sin vej i livet udenfor isen, mens Guffe drømmer om at komme til udlandet. Forude venter holdets hidtil sværeste modstander, når de skal til kamp i Schweiz om en plads blandt Europas bedste.
da
13:35
Menneskekender
Hvem har mon spændt ben for Prins Henrik? Og hvem har grebet sin egen lort i hånden? De dystende par får svært ved at holde masken, når de skal bevise, hvem der er den bedste menneskekender. Pardysten står mellem kollegaerne David Mandel og Jasper Ritz, Sofie Jo Kaufmanas og Mette Søndergaard Nielsen samt kæresteparret Martin Nørgaard og Sofie Flykt.
da
14:25
Kærlighed hvor kragerne vender
Calle og Søren Ole afslører, om der var overnattende gæster efter sidste uges charmeoffensiv. Efterfølgende er det blevet tid til den helt store afsked, når pigerne skal tilbage til den tilværelse, de kom fra. Nu vil det vise sig, om parrene formår at holde kontakten og holde gnisten i live. Hvorvidt hver pige vender retur afhænger nemlig af, om hun for alvor kan se sig selv opgive sit normale liv for fyren og hans elskede Sønderjylland. Måske ender en eller flere af sønderjyderne endnu engang som kærlighedshungrende landbysingler?
da
15:00
Forræder
Spillerne er på en hæsblæsende togtur for at vinde sølvbarrer. Det bedste hold kommer også en tur i våbenkammeret, hvor én heldig spiller kan vinde et skjold, der beskytter mod at blive myrdet den kommende nat. Hvem bliver forvist, og hvem vil overleve endnu en nat?
da
16:05
Den første date UK
Efter at have overlevet kræft vil den tidligere roadie Winston slå sig ned, mens singlen Alan genforenes med en gammel flamme, kasinobestyreren Stephen.
da
16:55
Den første date UK
Ians venner kalder ham for Ross, men hvad tænker Amy om hans skilsmisser? Og hvad sker der, når en videnskabsmand og en kunstnerisk forfatter bliver matchet?
da
17:45
Megafamilie - far, mor og 16 børn
Når man først er begyndt, hvornår skal man så stoppe igen? Amanda Allan er mor til 11 børn, og hun er endelig ved at tabe sig og få tid til andre ting end sine unger. Men hendes mand, Tony, vil have en mere - Amanda er i tvivl: er 11 ikke nok? I Dundee er mormon-ægteparret Roy og Emma Hann begge ivrige efter at få et 13. barn! Men Emma er blevet 43, og det er efterhånden svært at blive gravid. Samtidig har familien Hann et andet problem: de begynder at få økonomiske problemer på grund af alle de sultne munde, der skal mættes. Et barn til vil lægge yderligere pres på finanserne.
da
18:35
Helt sort
I København lærer Melvin både at lægge arm med de helt store drenge og frisere bjørneskindshuer, men et møde med politiker Henrik Dam Kristensen på Christiansborg giver ham akut elevatorangst.
da
19:10
Verdensmænd
Det hele starter godt i London, hvor Nikolaj Stokholm kommer i det stiveste puds og bliver inviteret ombord på et fornemt, gammelt tog. Herfra går det dog ned ad bakken, da de skal se fodbold med de lokale, og Bo Lydmand lader til at blende bedre ind end Nikolaj.
da
19:50
Pigerne vi tabte
Annesofie frygter at ryge tilbage i det gamle miljø med stoffer og kriminalitet, når hun flytter i egen lejlighed. Ronja kan ikke få svar på, hvor hun skal bo, og det forværrer hendes situation.
da
20:30
518 piger
Line træder ind i en bygning. Hun har ikke været der siden den nat. Hun skal prøve at huske, hvad der egentlig skete dengang, da Max kom til Herning-området i 10. klasse. Han havde lavet noget lort, men charmerede alle med sin badboy-attitude og sin guitar. Nu skulle han have en chance til, men hvorfor var det egentlig, han forlod Fyn? Ny, dramatiseret dokumentarserie om mystiske Max, der bedrog alle sine venner i danmarkshistoriens største sag om digitale sexkrænkelser.
da
21:00
Date mig nøgen UK - special
Redaktionen bag det populære datingshow har været i arkiverne for at finde materiale frem, der ikke tidligere har været vist. Materiale, som kan få enhver til at tabe kæben og udbryde: 'Hold da op'.
da
21:50
Date mig nøgen UK - special
Denne gang tages der udgangspunkt i de uheldige pardannelser. Det, der startede som et perfekt forhold men udviklede sig til en regulær katastrofe. Vi møder blandt andet den biseksuelle Leah, som havde sin hund med i studiet til at hjælpe med at finde en partner.
da
22:40
Fuld af Danmark
Kirsten Birgit og Rasmus Bruun møder Peter Ingemann, der elsker store ting. For eksempel Kirsten Birgits bagparti, som sagtens kunne være med i 'Størst'.
da