TV 2 Echo

TV 2 Echo

TV 2 Echo er TV 2 Danmark's comedykanal. TV 2 Zulu gik i luften den 15. oktober 2000 som den anden tv-kanal i TV 2-familien.

Denmark

TV program - Pondelok, 29.04.2024

00:20
Verdensmænd
Bo får ikke et ben til jorden, når Simon Talbot inviterer ham og Tobias indenfor hos sin irske familie. Nok er de elskelige, men de er også bindegale.
da
00:55
Tåber på eventyr
Følg stand-upperen Karsten Green og rapperen Michael Jøden, når de to evighedsteenagere rejser ud i verden for at gennemføre de vildeste manddomsprøver i forsøget på at blive til rigtige mænd. I Etiopien skal de to venner bo hos Hamar folket og gennemføre manddomsritualet "ko-hopning". Drengene får et chok, da de finder ud af, at manddomsritualet også indebærer at piske stammens kvinder til blods!
da
01:25
Tåber på eventyr
Følg stand-upperen Karsten Green og rapperen Michael Jøden, når de to evighedsteenagere rejser ud i verden for at gennemføre de vildeste manddomsprøver i forsøget på at blive til rigtige mænd. Rejsens sidste stop er hos "Suri"-folket i Etiopien, der er berygtet for en voldelig kultur og en yderst farlig manddomsprøve: Kæppekamp. Her løber mændene fra stammen rundt med skydevåben, og det går op for drengene, at sporten er livsfarlig og bliver dyrket nærmest uden regler. Da drengene får at vide, at de skal kæmpe mod hinanden, står de overfor deres sidste test - den ultimative manddomsprøve.
da
01:50
Stand-up Live at The Apollo
Det verdensberømte Apollo Theatre i London danner rammen om verbal akrobatik leveret af Englands sjoveste mænd og damer.
da
02:40
Stormester UK
De fem komikere fortsætter deres kamp om trofæet. Denne gang involverer det illusioner og pasta.
da
03:25
Stormester UK
Daisy May Cooper flirter med en sikkerhedsvagt, Richard Herring bliver overrasket af kyllinger, og Johnny Vegas får Alex Horne til at iføre sig glimtende sko.
da
04:10
Stormester UK
De fem komikere demonstrerer deres kærlighed for vandmelon, og Johnny Vegas forsøger at score point ved at hive fat i en passerende cyklist.
da
05:10
Beverly Hills 90210
Spændingerne mellem Brandon og Kelly stiger, da hun er tvunget til at stole på ham i en vigtig sag. Donna forsøger at hjælpe Noah med at slutte fred med sin far, da en familietragedie indtræffer og spolerer det hele. Og Sophie spiller op til Steve, samtidig med at hun lægger an på David.
da
05:50
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme.
da
06:20
Dybvaaaaad
Dybvad er nået til Esbjerg, hvor han stiller det store spørgsmål: Hvad er vigtigst under sex - orgasme eller at se resten af Kiel?
da
06:40
Dybvaaaaad
Kan det lade sig gøre at slå Søren Ryges rekord i lange klip? Og kan man spise nok is i dansk tv? Se med, når 'Dybvaaaaad' runder sæsonen af i Aalborg.
da
07:20
Dybvaaaaad
Glæd dig til ny sæson af 'Dybvaaaaad', hvor tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter som altid kommer under kærlig dybvadsk behandling - denne gang fra Bremen Teater i København.
da
07:55
Helt sort
Melvin kommer ud på dybt vand, da han skal fyre en kanon af i en lille jolle. Det sker til ære for dronning Margrethe under hendes besøg i Slagelse og Korsør i forbindelse med Sommertogtet. Kunstneren Finn viser Melvin sin alternative royale frimærkesamling, og sammen laver de kunstværket ’Swahili’ til Melvins mor, Carolyne. Løbeskoene kommer i brug, da Melvin forsøger at følge med Billed-Bladets fotograf i jagten på det bedste billede af dronning Margrethe.
da
08:20
Verdensmænd
Nikolaj Stokholm hader Cuba. Så elsker han det. Så hader han det. Og så elsker han det igen. Det bliver en rutsjebanetur af følelser i Bo Lydmands yndlingsland.
da
08:50
Verdensmænd
Det er lidt tilfældigt, at Tobias, Nikolaj og Bo ender i Canada, men det viser sig, at de endelig har fundet et land, som Nikolaj Stokholm elsker næsten lige så meget som Danmark. Her møder Bo sin overmand i form af en dansktalende canadier, og Tobias får opfyldt en drøm om først at tage en dukkert i havet efterfulgt af en skitur på bjerget.
da
09:25
Beverly Hills 90210
Brandons sommerjob på stranden bringer ham dagligt i kontakt med alle vennerne, også Andrea. Derfor kan han ikke undgå at lægge mærke til, at hun er begyndt at interessere sig for en ny fyr - og dét bryder Brandon sig påfaldende lidt om. Donna og Brenda ankommer til Paris, og det kræver lidt omstilling at vænne sig til franskmændenes livsstil. Imens begynder Dylan derhjemme at få et tættere forhold til Kelly, mens han undrer sig over, at han stadig ikke hører fra Brenda.
da
10:10
Beverly Hills 90210
Der skal være volleyballturnering på stranden, og vennerne er kampklare. Steve får øje på en smækker, californisk pige og spørger, om hun vil være hans makker. Kelly og Dylan, som efterhånden ser mere og mere til hinanden, melder sig som makkere. Også David er begyndt at interessere sig for en ny pige, Nikki, mens Donna er væk hele sommeren. Imens gør Brenda og Donna deres erfaringer i Paris, og Donna får et tilbud, hun har svært ved at sige nej til.
da
11:00
Beverly Hills 90210
En amerikaner kommer til Paris. Han ser en sød, ung pige på en bænk i parken, og de kommer i snak. Han hedder Rick, hun hedder Brenda. Han tror, hun er fransk, og hun lader ham blive i troen. I løbet af de næste dage udvikler deres forhold sig til en begyndende forelskelse, mens dagen for Brendas hjemrejse hastigt nærmer sig. Hjemme i Hollywood er Dylan og Kelly stadig nære venner, selvom de er klar over, at deres følelser for hinanden kan gøre tingene meget komplicerede.
da
11:50
Bachelorette
Følelserne får frit spil på dagen for den allersidste roseceremoni. Mændene er pressede op til mingle, hvor Mette og Julie skal beslutte, hvem de vil fortsætte kærlighedsrejsen med. Overraskelserne ulmer i rosernes skær, og de to bachelorettes træffer et hårdt, men nødvendigt valg.
da
12:30
Diamantfamilien
Huset i Vedbæk bliver tømt, og Katerina lader udlængslen få frit løb. Imens slår Elvira for alvor rødder i Danmark, og familien er snart spredt for alle vinde.
da
13:15
Suspekt
Instruktøren Martin og Andreas rejser til Spanien for at få lidt luftforandring og ikke mindst med ønsket om at give seeren muligheden for at lære Andreas lidt bedre at kende. I afsnittet tager Andreas os med tilbage til begyndelsen. Hvordan venskabet opstod og ikke mindst, hvorfor netop det venskab mellem Rune, Emil og Andreas er så stærkt.
da
13:40
Menneskekender
Alle kan få brug for et godt grin, og det får du med garanti, når vi skal finde ud af, hvem der har fløjet sin kæreste ind med en vandflyver for en quickie? Og hvilken type køber et lyssværd til 3000 kroner? Dak Wichangoen, Abdel Aziz Mahmoud og Ibi Støving skal forsøge at gætte sig til sejr i konkurrencen mod Adam Ild Rohweder, Natasha Brock og Simon Talbot.
da
14:30
Kærlighed hvor kragerne vender
Thomas inviterer på is i sit lokale yndlingsområde, mens Henrik udfordrer pigerne med en kontroversiel madkonkurrence. Og så er det blevet afgørelsens time for de to sønderjyder, der skal vælge mellem deres sidste piger - hvis pigerne altså stadig er interesserede. Ender fyren med en udkåren, skal en allersidste romantisk aften overbevise hende om, at hun hører til hos ham i Sønderjylland. Men for særligt en af fyrene ligger romantik ikke lige til højrebenet.
da
15:00
Landmand søger kærlighed Australien
En måned er gået siden den sidste beslutning. Landmændene mødes igen med vært Natalie Gruzlewski for at fortælle, hvordan det går - især med kærligheden.
da
15:55
Den første date UK
Fred inviterer singlerne til en romantisk julefest, hvor nye blind dates venter. Det bliver en fortryllende aften og et gensyn med succeshistorierne.
da
16:45
Den første date UK
Julen er en magisk tid, og for de modige singler er den perfekte julegave at finde kærligheden. Mon det bliver til et kys under misteltenen?
da
17:40
Megafamilie - far, mor og 16 børn
Mor helt ind til benet: Mød 37-årge Tania Sullivan, der er på vej hjem fra hospitalet med sit 12. barn! Men selv om hun har mange børn, har hun alligevel tid til at have mange holdninger. Bl.a. til miljø og økologi, og det, i en grad, så hun har et helt lille økologisk landbrug, så hendes børn kan få sund mad! For 49-årge Tracy Lewis er det ved at være tid til at sige farvel - de ældste af hendes 13 børn er fløjet fra reden - og hendes eneste søn skal snart være far. Men Tracy kan ikke opgive moderrollen, så hun er over sine børn til en grad, de måske selv synes er en smule i overkanten!
da
18:25
Helt sort
Melvin besøger Lone, der opdrætter præmiekatte i Dianalund, og han hjælper med at gøre katten Celeste klar til show. Melvin besøger også Allan, der har brugt en formue på at købe kampvogne, som han gerne giver en tur i. Det vilde Vestsjælland byder også på oplevelser i et ægte westernridecenter, hvor Melvin lærer at kaste med lasso. Og så har to lokale dansktopmusikere i Korsør besluttet sig for, at Danmark skal have en helt ny fødselsdagssang, som Melvin selvfølgelig tager med hjem til sin mor.
da
19:00
Verdensmænd
Tobias Dybvad har sat sig for at teste Nikolaj Stokholms eventyrlyst, men Nikolaj er ikke meget for at slippe kontrollen og sine elskede vante rammer. Første destination tager ham heldigvis ikke særlig langt, men til en tryg, lille havn, Nikolaj kender særdeles godt.
da
19:50
Suspekt
Suspekt går i studiet for at indspille monsterhittet 'Gonzo' sammen med producer Jonas Vestergaard, der siger sit job op for at hellige sig Suspekt 100 procent.
da
20:10
Suspekt
Suspekts morgenfest er vildere end din. Det beviser de på en sindssyg bustur hjem fra koncert. Kom også med, når de skal optage musikvideo ude på en hampmark.
da
20:40
Pigerne vi tabte
Annesofie frygter at ryge tilbage i det gamle miljø med stoffer og kriminalitet, når hun flytter i egen lejlighed. Ronja kan ikke få svar på, hvor hun skal bo, og det forværrer hendes situation.
da
21:15
Pigerne på kanten
Maia fylder 18 år og kan endelig bestemme selv. Men fødselsdagen bliver ikke, som hun havde håbet, og samtidig har hun store problemer med sin kæreste. Sofie får omsider lov til at flytte i egen lejlighed af kommunen, men hendes kæreste må ikke være der, og Sofie har svært ved at fungere uden ham.
da
21:45
Pigerne på kanten
Sofie og hendes kæreste har så voldsomme konflikter, at politiet bliver tilkaldt, og hun risikerer at blive smidt ud af sin lejlighed. Maia forsøger desperat at finde et sted at bo og må erkende, at hun har brug for hjælp fra det system, hun har forsøgt at slippe væk fra i årevis.
da
22:15
Den dræbte roommate
Politiet er hurtig til at melde ud, at de har opklaret forbrydelsen. Men fra start rejser der sig en del spørgsmål. Fingeraftryk fra en tredje person dukker op.
da
23:05
Klubben
Lystløgnere i Folketinget, forskellen mellem pik og penis og en bamse, der hedder Randi Marie. Rune Klan, Ane Høgsberg, Christian Fuhlendorff, Jacob Haugaard og Jan Gintberg er taget i 'Klubben' for at gennemgå hinandens comedy.
da
23:35
Hvad Heinos fatter gør
Heino har inviteret sin far på fint weekendophold i Århus, hvor alt ikke er planlagt ned til mindste deltalje. For Bjarne er en miniferie normalt de ting, man oplever på vej ud og hjem fra en tur til Fleggaard for at handle billigt ind. Men Heino håber, at oplevelser som kumstmuseet Aros, Aarhus Streetfood og byens fineste hotel kan overbevise hans far om, at livet ikke er en lang tilbudsavis.
da

TV program - Utorok, 30.04.2024

00:05
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. (8:12)
da
00:35
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. (9:12)
da
01:05
Beverly Hills 90210
Da Noah fortsætter sin selvmordskurs, søger Donna støtte hos Matt. Valerie har besluttet at melde sig til politiet, men først vil hun holde en vild fest. Kelly bringer sig selv i fare, da hun vil hjælpe en ung kvinde med at slippe væk fra sin voldelige ægtemand. Sophie har øje for en rig fyr - måske vil David miste hende?
da
01:45
LEGO Masters
I hænderne på de fantasisprudlende deltagere bliver en række golde planeter til et farvestrålende solsystem beboet af tyggegummi, sportsudøvere og en kæmpeblæksprutte. Men på runde kugler skal der bygges i alle retninger, så tyngdekraften er en modstander. Og det ender med et brag for et af holdene.
da
02:45
Stormester UK
Mawaan Rizwan får sig en lektie om andefugle, og Richard Herring vrider en våd sok i forsøg på at imponere stormester Greg Davies.
da
03:30
Menneskekender
Mikkel Kryger får rigeligt at se til, når han skal holde styr på Kidd, Carl Knast og Pelle Peter Jencel, der dyster mod kørerlæren Daniel Rasmussen, Sarah Grünewald og Kristian Bech. Det kommer blandt andet frem, at én af de kendte dufter til sit eget strømpefnuller. Og så skal de to hold gennemskue, hvem der har postet et skidebillede på Instagram ved et uheld.
da
04:20
Megafamilie - far, mor og 16 børn
Hos familien Salim i Rochdale, der tæller 11 børn, er der ikke rigtig nogen rutiner, og lektier bliver ofte lavet sent om aftenen. Far Mohammed erkender, at det nok er børnene, der bestemmer det meste, og han er opsat på, at han og hustruen får et til. Helt anderledes ser det ud hos Tanya og Mike i Kent, hvor der er regler og rutiner. De underviser også flere af deres børn hjemme, og så drømmer forældreparret om en dag flytte ud på landet med hele flokken.
da
05:20
Beverly Hills 90210
Efter at have aflyst deres bryllup står Brandon og Kelly over for en usikker fremtid, hvor de må omdefinere deres forhold. Samtidig får Valerie resultatet af sin hiv-test, og Steve falder for Sophia Burns, der kun har øjne for berømmelse, rigdom - og David.
da
06:05
Dybvaaaaad
Hvis du er klar til at se din tv-oversigt blive snittet op og ædt råt af Tobias Dybvad, er 'Dybvaaaaad' igen klar med ugens bedste jokes på ugens sjoveste tv-momenter - denne uge fra Herning.
da
06:35
Dybvaaaaad
Følg med på 'Dybvaaaaad's Danmarksturné, når ugens tv serveres med jokes og parodier på alt, hvad der rører sig i kendis- og tv-verdenen. Denne uge fra Køge.
da
07:00
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har finkæmmet ugens tv-programmer for dig og fundet de sjoveste klip, der som altid præsenteres med et skud humor, parodier og sarkasme.
da
07:30
Dybvaaaaad
Tag med ind i Dybvads vanvittige univers af jokes, parodier og tåbeligheder - alene på bekostning af indholdet i dit tv. Denne gang fra Esbjerg.
da
08:00
Helt sort
På en vindblæst strand på Fanø møder Melvin Fat Boys Kite Team, der lærer ham, hvad der virkelig er vigtigt, når man er til dragefestival. Han får sved på panden til kartoffelfestival, når Svend og Svend lærer ham at grave kartofler op som i gamle dage. Til hundefestival i Blokhus, har Melvin svært ved at styre hvalpen Max. Og så opdager Melvin, at alt kan ske, når der er H.C. Andersen-festival i Odense.
da
08:35
Verdensmænd
Hvad er drømmedestinationen, når man er gammel af sind, elsker smørrebrød og ternet dug? Naturligvis Costa del Sol. Nikolaj, Tobias og Bo besøger pensionistklubben 'Club Danesa' på den spanske sydkyst, som er fyldt med danskere, fiskefilet, rundstykker, remoulade og ikke mindst højt humør.
da
09:00
Verdensmænd
Tobias tager røven på Nikolaj og overrasker ham med noget, han altid har drømt om. Kort tid efter tager Tobias røven på ham igen, da han fortæller, at Nikolaj og Bo må fortsætte rejsen på egen hånd.
da
09:30
Beverly Hills 90210
Det har været en begivenhedsrig sommer for alle, men nu nærmer hverdagen sig igen. Brenda og Donna er på vej hjem, og det bliver en hjemkomst med blandede følelser for mange af de gamle venner. Brenda tænker på sin nye ven Rick, som blev tilbage i Paris. Kelly og Dylan vågner op på stranden efter en nat sammen under stjernerne. David vil holde sin affære med Nikki hemmelig for Donna. Brandon ramler ind i flere og flere skænderier med Brook, på grund af hendes racistiske bemærkninger. Nu mødes de alle på stranden for at bygge sandslotte.
da
10:15
Beverly Hills 90210
Skolen er startet igen, men ikke alt er ved det gamle. Sommerens forskellige affærer har sat deres spor. Brenda er glad for at være hjemme igen, glad for Dylan og for sine venner. Men Kelly har det meget svært, både med at omgås Brenda og med at skulle se Dylan sammen med hende. David er sammen med Donna igen, men han bliver noget overrasket, da han ser Nikki komme gående. Mon venskaberne kan bevares efter alt, hvad der er sket?
da
11:05
Beverly Hills 90210
Et tv-hold henvender sig til kliken for at lave en udsendelse om dem. Men Steve kender tv-folkenes baggrundshistorier, de har nemlig tidligere lavet et fuldstændig løgnagtigt program om hans mor. Alligevel går Brenda med til at hjælpe en af journalisterne mod forsikringer om, at programmet vil blive sobert. Men Brenda er naiv, og det kan koste hende alle hendes venner.
da
11:55
Bachelorette
Den sidste rose er lige rundt om hjørnet, men først skal Julie og Mette og de tilbageværende mænd på de allersidste dates.
da
12:30
Diamantfamilien
Kom helt tæt på familien Pitzner og en hverdag fuld af kærlighed, konflikter og diamanter. I spidsen som den ubestridte leder står den selfmade diamantmillionøse, mor Katerina, godt flankeret af sine tre vidt forskellige, men lige elskelige, modige og drønhamrende stålsatte døtre, Thalia, Elvira og Ophelia. Vi begynder i den søde juletid, hvor traditionerne skal holdes i hævd. Men Katerina stresser over, om hun og pigerne overhovedet når den årlige julefrokost på Café Victor, Thalia tager i byen uden trusser på, og Elvira glemmer juletræet, stjæler sine søskendes gaver og går modvilligt fra brunette til blondine under stort pres fra sin mor.
da
13:05
Suspekt
Suspekt tager til Grønland for at spille en komplet udsolgt koncert i Nuuk. Rejsen skal vise sig at få langt større betydning for bandet. De møder både mennesker, der gør et stort indtryk, får lov at spille til et af de største shows i Grønland nogensinde og får overbragt en nyhed, der på alle måder overgår tidligere højdepunkter i karrieren.
da
13:35
Menneskekender
De to konkurrerende kendispanel skal gætte, hvem der har skidt i en biospand uden at dø af grin. Og hvem græder mon altid til et corny YouTube-klip af en fransk singer-songwriter? En række helt almindelige dansker stiller sig op og afslører nogle af deres farverige sider. Kan du genkende noget fra dig selv?
da
14:25
Kærlighed hvor kragerne vender
Der er lumre detaljer fra morgenstunden, når fyrene mødes og vender sidste uges strabadser. Og så er er det blevet Calle og Søren Oles tur til at charmere pigerne med en sidste tur i lokalområdet. En af dem inviterer til en bådtur på havet, mens den anden inviterer pigerne på intimkoncert - og så er det tid til det altafgørende valg. Siger den udvalgte pige ja til at fortsætte flirten, er der i den grad dømt sønderjysk romantik, for fyren har en allersidste mulighed for at overbevise hende om, at hun har en fremtid med ham i Sønderjylland. Men hvilket romantisk es har han i ærmet?
da
14:55
Forræder
Et underholdende krimimysterium med 18 spillere og en spilleder. Hvem kan se igennem løgne? Hvem er den bedste taktiker i spillet? Og hvem løber i sidste ende med hele præmiepuljen? Kun én ting er sikker: Stol ikke på nogen! Spillerne ankommer med hver deres forudsætning for at vinde. De bliver hemmeligt opdelt i to grupper - loyale eller forrædere. De loyales opgave er at afsløre forræderne, før de bliver myrdet - en efter en. Rammen er sat, og hvad der så sker, er helt op til spillerne.
da
16:05
Den første date UK
Julen er en magisk tid, og for de modige singler er den perfekte julegave at finde kærligheden. Mon det bliver til et kys under misteltenen?
da
17:00
Den første date UK
Efter at have overlevet kræft vil den tidligere roadie Winston slå sig ned, mens singlen Alan genforenes med en gammel flamme, kasinobestyreren Stephen.
da
17:50
Megafamilie - far, mor og 16 børn
Fædrene taler ud: At være far til 13 er en ting, men når de tolv er piger og den eneste dreng lige er flyttet hjemme fra - så kan det hele godt gå hen og blive lige lovlig lyserødt! Pete Lewis fra Bournemouth drømmer om at få lidt tid alene med konen, men hun er mest optaget af, at hun skal være bedstemor. Med julen for døren er der lagt op til konflikter. I Kent har Gary Freer også mere end nok at se til med ni børn, hvoraf de to har helbredsproblemer.
da
18:40
Helt sort
Turen er kommet til Lolland og Falster, også kaldet de danske sydhavsøer. Trods det eksotiske navn udfordrer vejret Melvin, når han i regn og blæst leder efter skjulte skatte i den lollandske muld. Men eksotisk bliver det på Falster, når Rene åbner dørene til en af verdens største samlinger af kødædende krokodiller. Fastelavn er på mange måder helt sort og i Nakskov har den lokale karateklub byttet battet ud med de bare næver.
da
19:15
Verdensmænd
Skabspensionisten Nikolaj Stokholm elsker de gamle dage. Derfor rejser trioen til Estland, hvor der venter middelaldereventyr med braiseret bjørn og absint.
da
19:45
Date mig nøgen UK - special
Redaktionen bag det populære datingshow har været i arkiverne for at finde materiale frem, der ikke tidligere har været vist. Materiale, som kan få enhver til at tabe kæben og udbryde: 'Hold da op'.
da
20:40
No Strings Attached
Efter Adam er blevet droppet af sin kæreste, ender han i seng med sin gode veninde Emma, og det er så godt, at de aftaler at dyrke uforpligtende sex, når lejligheden byder sig. Adam har brændt sig seriøst, efter hans kæreste droppede ham til fordel for hans far, og har ikke lyst til noget seriøst forhold. Og Emma har alt for travlt med at få sin karriere som læge på skinner, til at have en kæreste. Men hvorfor skulle to gode venner, der føler sig tiltrukket af hinanden, ikke kunne have sex sammen en gang imellem? Det viser sig at være sværere end de tror. Snart finder de ud af, at de ønsker noget mere.
da
22:25
Diamantfamilien - fanget i Dubai
Netop som familien tror, at Elvira har fundet sig selv, bliver hun anholdt i Dubai. Hør om det kaos, afmagt og den angst de alle rammes af 30. november 2023.
da