RTL HÁROM

RTL HÁROM

Az RTL+ a magyar RTL Csoport általános szórakoztató televízióadója

Hungary

Ghid TV - marți, 14.05.2024

01:45
A kód neve: Merkúr
Art Jeffries (Bruce Willis), a kiábrándult és kiégett FBI-ügynök az idegösszeomlás szélén áll egy évekig húzódó ügy kudarca miatt. Rutinfeladatai során Simon, a kilencéves autista fiú eltűnésének ügyében kell kutatnia, akinek a szüleit megölték. Art hamar rátalál a rettegő Simonra és úgy érzi, hogy a fiú rokonlélek. Mindent megtesz, hogy segítsen neki, és amikor Simon életére törnek, rájön, hogy az amerikai hadsereg áll a rejtélyes ügy hátterében. A fiú ugyanis megfejtette a hadsereg legtitkosabb kódját, a Merkúrt, és a katonai hírszerzés feje, Kudrow ezredes (Alec Baldwin) nem engedheti meg magának, hogy fontos pozícióját egy kisgyerek veszélyeztesse.
sr
05:20
Gondolkozz kutyául!
Oliver (Gabriel Bateman) a technika megszállottja. Olyan gépen dolgozik, amivel az agyi hullámokat felerősítve hallja mások gondolatait. Mivel egyik kísérlete során kutyájára, Henryre, teszi a jeladót, sikerül kommunikálnia a kutyával. Henry kihallgat egy telefonbeszélgetést, és elmondja Olinak, hogy apja új állása miatt talán egy másik városba költöznek. Ekkor derül ki, hogy a szülők válni készülnek. Oli és Henry ezt mindenáron meg akarja akadályozni. Közben Ram Mills tech mogul meg akarja szerezni Oliver találmányát, ezért elrabolja a kutyát.
sr
07:20
Gondolkozz pasiaggyal!
Négy gyönyörű nő megelégeli, hogy a férfiak nem hajlandóak a legcsekélyebb elköteleződésre sem, ezért stratégiát váltanak. Mostantól férfi fejjel gondolkodnak, és nőként cselekszenek, követve Steve Harvey, a párkapcsolatok sztárolt szakértőjének minden leírt szavát. A nők már majdnem elérik céljukat, amikor a férfiak, élükön a válófélben lévő Cedric (Kevin Hart) rájönnek a cselre. Azonnal kitör a függetlenségi háború, és a férfiak visszavágnak.
sr
09:45
Gondolkozz pasiaggyal! 2.
A párok ezúttal Las Vegasba mennek Candace (Regina Hall) és Michael (Terrence Jenkins) esküvőjére, na és persze az azt megelőző legény- és lánybúcsúra. A két csapat beleveti magát az éjszakába, ám a buli mindkét helyen félresiklik, és olyan kompromittáló helyzetbe kerülnek, ami a nagy eseményt is veszélyezteti.
sr
11:50
Sejtcserés támadás
Kassie (Jennifer Aniston) és Wally (Jason Bateman) régóta barátok. Mivel Kassie-nak nincs szerencséje a szerelemben, úgy dönt, hogy mesterséges megtermékenyítéssel vállal gyermeket. Wallynak azonban nem tetszik ez az ötlet, de nem meri bevallani Kassie-nek, hogy szerelmes belé. Csalódottságában annyira lerészegedik Kassie megtermékenyítési partiján, hogy nem tudva, mit csinál, kicseréli a sajátjára a spermadonor mintáját. Hét évvel később Kassie visszatér a városba hatéves fiával, Sebastiannal. Miközben a nő igyekszik Rolandot, a vélt spermadonort jobban bevonni a családi életükbe, Wally nem tudja nem észrevenni a sok feltűnő hasonlóságot, amiben ő és Sebastian hasonlítanak.
sr
14:00
Zöld darázs
Miután rejtélyes körülmények között meghal a nagy hatalmú, Los Angeles-i médiamágnás, birodalmának irányítását a fia, Britt Reid (Seth Rogen) veszi át. Az apja egykori titkára, az okos, csendes és hűséges Kato (Jay Chou) segítségével Britt megragadja az alkalmat, és harcot hirdet a bűnözés ellen. A városban hamarosan felbukkan a Zöld Darázs nevű szuperhős, aki Kato és az okos szerkentyűi segítségével lecsap a bűnözőkre. A két harcművész Britt új titkárnője, Lenore (Cameron Diaz) segítségével a város alvilágának urát, Benjamin Chudnofskyt (Christoph Waltz) veszik célba.
sr
16:30
A szuper exnőm
Matt (Luke Wilson) úgy érzi, Jenny (Uma Thurman) személyében végre megtalálta a tökéletes lányt, akiről álmodott. Azt viszont nem tudja, hogy Jenny valójában szuperhősnő. Amilyen jól indult a kapcsolat, annyira terhes lesz Matt számára, amikor kiderül a turpisság és Jenny teljesen rátelepszik a fiúra. De hogyan lehet szakítani egy olyan nővel, aki repül, kocsikat emelget és pillantásával lyukat éget az acélba? A büszkeségében sértett Jenny az összes szuperhősi képességét felhasználja, hogy megnehezítse Matt életét és tönkretegye új, bimbózó kapcsolatát kolléganőjével.
sr
18:30
80 nap alatt a Föld körül
Phileas Fogg (Steve Coogan) feltaláló olyan találmányokkal áll elő, mint a repülés vagy az elektromosság, de a felsőbb tízezer befolyásos tagjai rögeszmés bolondnak tartják. Fogg különös fogadást köt Lord Kelvinnel (Jim Broadbent), a Királyi Tudományos Akadémia elnökével: állítja, ő bizony körülutazza a Földet 80 nap alatt! Oldalán inasával, Passepartout-val (Jackie Chan) és az izgalmakat hajhászó francia művésznővel, Monique-kal (Cécile De France), Fogg nekivág az eszeveszett, szívet-erőt nem kímélő, világkörüli versenyfutásnak…
sr
21:00
Halálos fegyver 3.
Riggs (Mel Gibson) és Murtaugh (Danny Glover) komoly problémával kerül szembe. Egy rendőrből lett bandafőnök támad a városra. Őrült tetteiben nincs rendszer: lopott fegyverekkel kereskedik, de árujának java részét saját maga használja. Azokat a házakat és autókat, melyeket a nyomában lévő rendőrpáros véletlenül épen hagyna, ő teszi a földdel egyenlővé. Robbanások, üldözések és utcai lövöldözések követik egymást elképesztő sebességgel. És hogy a felfordulás teljes legyen, a túlbuzgó ingatlanügynök Getzen (Joe Pesci) kívül egy harcias rendőrnő (Rene Russo) is színre lép.
sr
23:30
Érkezés
Titokzatos űrhajók jelennek meg világszerte, és a Föld lakossága rettegéssel figyeli a fejleményeket. Mielőtt végleg kitörne a káosz, a vezető államok kialakítanak egy elit csapatot Louise Banks nyelvész (Amy Adams) és Ian Donelly matematikus (Jeremy Renner) vezetésével, hogy kiderítsék, mi a szándékuk az idegeneknek, illetve, hogy veszélyt jelentenek-e az emberiségre. A két tudós hamarosan rájön, hogy az Abott és Costellóra keresztelt idegen páros képes írásban kommunikálni az emberi nyelvvel. Ám ahogy Louise egyre jobban elsajátítja az idegenek nyelvét, egyre több és élénkebb emlékképek villannak be saját magáról, olyan pillanatokról, melyek a jövőben történnek meg.
sr

Ghid TV - miercuri, 15.05.2024

01:55
Tremors 3. - Ahová lépek, már megint szörny terem
Tökély kisvárosát rettegésben tartják az alakváltó, emberevő szörnyek. A gyorsan fejlődő lényekkel ismét megpróbálják felvenni a harcot, erre a tökéletes megoldást Burt Gummer (Michael Gross) jelentheti. Burt összefog egy fiatal párral, akik belátják, ha nem pusztítják el a szörnyeket, a teljes város eltűnik a Föld színéről.
sr
05:15
Állítsátok meg Terézanyut!
Kéki Kata (Hámori Gabriella), a szerencse lánya. Csinos, vonzó nő, van szerető édesanyja, szeretetre vágyó öccse (Nagy Zsolt) és három barátnője (Ónodi Eszter, Schell Judit, Major Melinda). Van megbízható barátja is, Marci (Elek Ferenc), aki már alig várja, hogy vőlegénnyé, férjjé, sőt családapává léptessék elő. Minden készen áll a sikeres élethez, amely azonban egyre késik. Kéki Kata ugyanis egyáltalán nem boldog mindattól, amit a sors az ölébe csöppentett. Vitathatatlan adottságai ellenére ugyanis ebben a szép, ifjú, ámde mégis érettnek mondható korban neki nincs se igazi munkája, se igazi szerelme. Pedig állandóan keresi mind a kettőt. Szorgalmasan jár állásinterjúkra és legalább ilyen szorgalmasan próbálkozik különböző férfiakban meglelni élete párját. Először a Fonyóban (Hujber Ferenc), aztán Dávidban (Csányi Sándor), majd pedig Tamásban (László Zsolt) véli megtalálni az igazit.
sr
07:55
Made in Italy
A válófélben lévő fiatal Jack Foster (Micheál Richardson) szeretné megvenni az általa vezetett galériát feleségétől, ám ahhoz el kellene adni az öreg toszkánai házat, amit apjával együtt örökölt. Apja, az egykor szebb napokat látott világhírű festő, Robert Foster (Liam Neeson) felesége halála óta visszavonultan él, és alig beszél a fiával. Jack meglepetésére azonban apja beleegyezik abba, hogy közösen utazzanak Olaszországba, és eladásra felújítsák a régi házat, ami mindkettőjüket a veszteségre emlékezteti. A két megkeseredett angol férfi hamarosan szembesül jelenlegi élete ürességével, és a fájó múlttal, melyet annyi éven keresztül próbáltak elnyomni.
sr
09:45
Maszk
Rusty Dennis (Cher) nem hétköznapi nő, motoros bandával járja az országot, és a szabadságát semmiért sem adná fel. Az élet azonban próbára teszi, amikor kiderül, hogy fiának, Rockynak (Eric Stoltz) súlyos koponya deformitása van. Rusty igyekszik a vad életformáját összeegyeztetni az anyasággal, ám amikor Rocky nagyobb lesz, döntésre kényszerül. A rendkívül intelligens és érzékeny fiú ugyanolyan normális életet szeretne, mint a többi tinédzser, de ehhez az anyja minden támogatására szüksége van.
sr
12:10
A szuper exnőm
Matt (Luke Wilson) úgy érzi, Jenny (Uma Thurman) személyében végre megtalálta a tökéletes lányt, akiről álmodott. Azt viszont nem tudja, hogy Jenny valójában szuperhősnő. Amilyen jól indult a kapcsolat, annyira terhes lesz Matt számára, amikor kiderül a turpisság és Jenny teljesen rátelepszik a fiúra. De hogyan lehet szakítani egy olyan nővel, aki repül, kocsikat emelget és pillantásával lyukat éget az acélba? A büszkeségében sértett Jenny az összes szuperhősi képességét felhasználja, hogy megnehezítse Matt életét és tönkretegye új, bimbózó kapcsolatát kolléganőjével.
sr
14:10
Üzenet a palackban
A válásán kesergő Theresa (Robin Wright Penn) életét két dolog tölti ki: a kisfia, Jason és a munkája a Chicago Tribune riportereként. Egy magányos tengerparti sétája során talál egy palackot, benne megindító, szenvedélyes hangú üzenettel. A levél költőisége és fájdalma szíven üti Theresát, és szinte beleszeret a férfiba, akit sosem látott. Aztán, ahogy jó riporterhez illik, nyomozni kezd a különös írás szerzője után. Hamarosan kiderül, hogy hasonlóan sebzett emberrel hozta össze a sors. De Garret Blake (Kevin Costner) még Theresánál is eltökéltebb a fogadalmában, miszerint többé nem lesz szerelmes.
sr
16:55
Los Angeles-i tündérmese
Még hogy Hamupipőke csak a mesében létezik? Cseréljük az üvegcipőt mobiltelefonra, a tökhintót sportkocsira, a mesebeli királyságot pedig Los Angeles külvárosára, és kiderül, hogy a hol volt, hol nem volt most épp itt van. Amikor nem a gonosz mostoháját és mostohanővéreit kell elviselnie, akkor Sam (Hilary Duff) egy étteremben takarít. Álmaiban a szép, szőke herceget várja, aki persze ott van az orra előtt. Vajon sikerül a modern Hamupipőkének észrevennie álmai lovagját, és összeszednie a bátorságát?
sr
18:50
Sejtcserés támadás
Kassie (Jennifer Aniston) és Wally (Jason Bateman) régóta barátok. Mivel Kassie-nak nincs szerencséje a szerelemben, úgy dönt, hogy mesterséges megtermékenyítéssel vállal gyermeket. Wallynak azonban nem tetszik ez az ötlet, de nem meri bevallani Kassie-nek, hogy szerelmes belé. Csalódottságában annyira lerészegedik Kassie megtermékenyítési partiján, hogy nem tudva, mit csinál, kicseréli a sajátjára a spermadonor mintáját. Hét évvel később Kassie visszatér a városba hatéves fiával, Sebastiannal. Miközben a nő igyekszik Rolandot, a vélt spermadonort jobban bevonni a családi életükbe, Wally nem tudja nem észrevenni a sok feltűnő hasonlóságot, amiben ő és Sebastian hasonlítanak.
sr
21:00
Amerikai pite
Minden fiatal életében eljön egyszer a pillanat, amikor megpróbálja átélni a felnőtté válás legmeghatározóbb élményét. Jimnek (Jason Biggs) és Chrisnek (Chris Klein) feltett szándéka, hogy még az érettségi előtt elveszítik a szüzességüket. Mivel az idő sürget, a nemes cél érdekében mindenki latba veti, amije van, más-más úton próbál közeledni kiszemelt példányához. Akad azonban olyan, akinek be kell érnie apja jó tanácsaival és egy almás pitével. A címbéli sütemény ugyanis a szexuális tapasztalás sajátos fokmérője.
sr