RTL HÁROM

RTL HÁROM

Az RTL+ a magyar RTL Csoport általános szórakoztató televízióadója

Hungary

Ghid TV - joi, 16.05.2024

01:00
Bazi nagy film
A négy árva, Edward (Kal Penn), Lucy (Jayma Mays), Susan (Faune A. Chambers) és Peter (Adam Campbell) különös fintorai a sorsnak. Bár az élet végtelen lehetőségeket rejt, ők a legszerencsétlenebbeket fogták ki. Az egyikre rátámad egy albínó néger a Louvre-ban, a másik rossz gépre száll, és kígyókkal kell marakodnia a helyért, a harmadik Mexikóban homokzsákként remekel, a negyedik pedig egy titkos mutánsiskola diszkriminált hallgatója lesz. Egy nap mind elmennek a csokoládégyárba dinka Wonkához, ahonnan a varázslatos Gnarniába jutnak, vitába keverednek Supermannel, majd a teljesen beállt Jack Sparrow és Harry Potter nyugdíjas alteregójának a segítségével befogják a kanos oroszlánt, hogy legyőzzék a Nagy Fehér Lotyót (Jennifer Coolidge).
sr
02:50
Csajozós film
Julia (Alyson Hannigan), az irgalmatlanul kövér lány a sovány, szőke hercegre vár. Elmegy a randiguruhoz, aki jó nőt varázsol belőle, majd egy Nagy Ő című műsorban rá is talál a szőke hercegre, az angol Grant (Adam Campbell) személyében. Szerelmének kibontakozását azonban különféle nehézségek hátráltatják, de ő száz veszéllyel dacolva, ezer bajon keresztül mégis eljut az imádott jelöltjéig. Most már csak össze kellene házasodniuk, ám Julia apja nagyon ellenzi ezt a kapcsolatot. Juliát azonban az sem rettenti el, ha az egész világgal kell szembeszállnia. Még az sem, hogy Grant nagyon mást akar.
sr
06:10
Made in Italy
A válófélben lévő fiatal Jack Foster (Micheál Richardson) szeretné megvenni az általa vezetett galériát feleségétől, ám ahhoz el kellene adni az öreg toszkánai házat, amit apjával együtt örökölt. Apja, az egykor szebb napokat látott világhírű festő, Robert Foster (Liam Neeson) felesége halála óta visszavonultan él, és alig beszél a fiával. Jack meglepetésére azonban apja beleegyezik abba, hogy közösen utazzanak Olaszországba, és eladásra felújítsák a régi házat, ami mindkettőjüket a veszteségre emlékezteti. A két megkeseredett angol férfi hamarosan szembesül jelenlegi élete ürességével, és a fájó múlttal, melyet annyi éven keresztül próbáltak elnyomni.
sr
07:55
Pokoli vulkán
Wentao Li (Wang Xueqi) vulkanológus felesége meghal, amikor egy váratlanul kitörő tűzhányó katasztrófájában. Lánya, Meng (Hannah Quinlivan) szintén vulkanológus, és Kínában dolgozik egy olyan szállodában, amit kifejezetten egy aktív vulkán mellé építettek kalandvágyó turisták számára. Wentao folyamatosan figyeli a híreket, és amikor nyilvánvalóvá válik, hogy a tűzhányó hamarosan kitörhet, a lányáért indul. Csakhogy a vulkán a vártnál előbb robban, földi pokollá változtatva a turistaparadicsomot.
sr
09:45
Cobra 11
A lélegzetelállító autósüldözések folytatódnak: a Cobra 11, az európai filmgyártás egyik legsikeresebb akciósorozata visszatér a képernyőkre. Semir Gerkhan és társa, Tom Kranich, az autópálya-rendőrség tagjai nem kímélik magukat, ha az autópályán közlekedők biztonságáról van szó. Autótolvajok, drog-futárok, fegyvercsempészek, menekülő gyilkosok és ámokfutó autósok - Semir és Tom szürkének aligha mondható hétköznapjainak visszatérő szereplői. Biztonsági öveket bekapcsolni! Indul a Cobra 11!
sr
11:40
Cobra 11
A lélegzetelállító autósüldözések folytatódnak: a Cobra 11, az európai filmgyártás egyik legsikeresebb akciósorozata visszatér a képernyőkre. Semir Gerkhan és társa, Tom Kranich, az autópálya-rendőrség tagjai nem kímélik magukat, ha az autópályán közlekedők biztonságáról van szó. Autótolvajok, drog-futárok, fegyvercsempészek, menekülő gyilkosok és ámokfutó autósok - Semir és Tom szürkének aligha mondható hétköznapjainak visszatérő szereplői. Biztonsági öveket bekapcsolni! Indul a Cobra 11!
sr
13:30
Kettős játék
A két exügynök, a CIA-s Claire Stenwick (Julia Roberts) és az angol titkosszolgálat ügynöke, Ray Koval (Clive Owen) egyszer már összetűzésbe keveredtek egymással egy dubai bevetésen. Öt évvel később rivális multicégek alkalmazottaiként találkoznak újra, és hamar felismerik a nagy lehetőséget. Ha kirobbantják a háborút a két cég között, azzal ők nagyon is jól járnak. Ehhez azonban meg kellene bízniuk egymásban, ami rendkívül nehéz, ha nem lehetetlen.
sr
16:15
A Hunter Killer Küldetés
Joe Glass kapitány (Gerard Butler) egy vészhelyzetbe került amerikai tengeralattjárót próbál előkeríteni a Jeges-tenger mélyén, amikor tudomására jut, hogy titokban orosz puccs készülődik, ami súlyos fenyegetést jelent a világrendre. Felismerve, hogy legénysége és országa egyaránt veszélyben van, Glass kapitánynak össze kell verbuválnia egy elit tengerészgyalogosokból álló csapatot, hogy kiszabadítsák az elrabolt orosz elnököt, és az ellenséges vizekre behatolva megakadályozzák a harmadik világháború kitörését.
sr
18:40
Támadás a Fehér Ház ellen 3. - A védangyal bukása
Allan Trumbull (Morgan Freeman), az Egyesült Államok elnöke ellen merényletet követnek el. A gyilkossági kísérlet gyanúsítottja nem más, mint az elnök biztonsági főnöke, Mike Banning (Gerard Butler). Az igazságtalanul megvádolt ügynök megszökik, hogy kiderítse, kik állnak a merénylet hátterében és mire készülnek. Egyedül apjára, Clayre (Nick Nolte) számíthat, akit hosszú évek óta nem látott. Hamarosan rájön, hogy a játszma már nem csak a hírnevéről, és az elnök életéről szól, hanem az egész ország jövője a tét.
sr
21:00
Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk
Isabel Aretast (Kate del Castillo), a mexikói drogkartell vezetőjét fia, Armando (Jacob Scipio) kiszabadítja a börtönből. A bosszúszomjas nőnek csupán egyetlen célja van, végezni mindenkivel, akinek szerepe volt a férje halálában. Különösen Mike-ot (Will Smith) szeretné holtan látni, aki súlyos sebeket kap. Mike hat hónap lábadozás után Marcus (Martin Lawrence) segítségét kéri a bérgyilkos elkapásában. De Marcus nyugdíjba akar menni, ráadásul fogadalmat tett, hogy ha a társa életben marad, soha többé nem követ el erőszakot. Ám amikor megölik Howard kapitányt, Marcus és a különleges egység vezetője, Rita (Paola Nunez) is mellé állnak, és a technikai egység támogatásával egészen Mexikóig üldözik Armandót és a kartellt.
sr
23:40
Szemtől szemben
A legprofibb rendőr játszmája a legprofibb bankrabló ellen. Neil McCauley (Robert De Niro) a bűnözők királya az évszázad bűntényére készül. Vincent Hanna nyomozó (Al Pacino), a rendőrség legjobb koponyája, aki már szinte mániákusan üldözi McCauleyt, bármi áron el akarja kapni. Hanna a leggyengébb láncszemet, Christ (Val Kilmer) figyelteti, akit a barátnője megzsarolásával próbál elkapni. A rablást végül sikeresen végrehajtják, a menekülési tervbe azonban hiba csúszik.
sr

Ghid TV - vineri, 17.05.2024

05:30
Közel a szerelemhez
Karcsi (Hujber Ferenc), a tanyáról felkerült tehetséges rendőr nem talál barátokat, ezért befogad egy kóbor kutyát, Bobit. Nem sokkal később beleszeret May-Liába (Tsuyu Shimizu), az állapotos kínai lányba. A kutya és May-Lia hamarosan többet jelent neki bárkinél, amit a rendőrségen nem néznek jó szemmel. Egy kiprovokált konfliktus után Karcsi börtönbe kerül, a lány és a kutya pedig eltűnik. A mindig békés rendőr ezúttal nem ismer lehetetlent, és akcióba lendül.
sr
07:40
Gondolkozz pasiaggyal! 2.
A párok ezúttal Las Vegasba mennek Candace (Regina Hall) és Michael (Terrence Jenkins) esküvőjére, na és persze az azt megelőző legény- és lánybúcsúra. A két csapat beleveti magát az éjszakába, ám a buli mindkét helyen félresiklik, és olyan kompromittáló helyzetbe kerülnek, ami a nagy eseményt is veszélyezteti.
sr
09:40
A szuper exnőm
Matt (Luke Wilson) úgy érzi, Jenny (Uma Thurman) személyében végre megtalálta a tökéletes lányt, akiről álmodott. Azt viszont nem tudja, hogy Jenny valójában szuperhősnő. Amilyen jól indult a kapcsolat, annyira terhes lesz Matt számára, amikor kiderül a turpisság és Jenny teljesen rátelepszik a fiúra. De hogyan lehet szakítani egy olyan nővel, aki repül, kocsikat emelget és pillantásával lyukat éget az acélba? A büszkeségében sértett Jenny az összes szuperhősi képességét felhasználja, hogy megnehezítse Matt életét és tönkretegye új, bimbózó kapcsolatát kolléganőjével.
sr
11:30
A bájkeverő
Édes Istenem! Kívánj tőlem bármit, csak add nekem Alison kezét! - sóhajt fel Elliot Richards (Brendan Fraser), és fohásza menten meghallgatásra talál. Csakhogy nem az égi hatalmaknál. Az ördög pokoli humorral megáldott, káprázatos nő (Elizabeth Hurley) alakjában jelenik meg előtte, és egyezséget ajánl a jó szándékú, de együgyű műszaki tanácsadónak, aki halálosan és reménytelenül szerelmes kolléganőjébe, Alison Gardnerbe (Frances O'Connor). Teljesíti Elliot hét kívánságát, cserébe pedig a lelkét kéri. A férfi élete már-már zátonyra futott volna, így aztán nem sokat habozik a döntéssel, igent mond az ördögnek. Elsőként vagyont, hatalmat kér, mindenekfölött pedig Alisont. Reggel felkelve egy kolumbiai drogbáró bőrében találja magát...
sr
13:25
Hamupipőke
Az ambiciózus hősnőnek nagy álmai vannak, és mesebeli keresztanyja segítségével kitartóan megvalósítja őket. A 21. századi Hamupipőke nem sírdogál és kesereg szomorú sorsán, ő ugyanis nem áldozattípus. Bár a sors mostohán bánik vele, komoly tervei vannak a karrierjét illetően. Merész álmaiért hajlandó is tenni, ám ahhoz, hogy befolyásos üzletasszony lehessen, csoda kell. A csodát pedig nem más, mint a Jótündér biztosítja, aki előbb a bálba varázsolja a szépséges Hamupipőkét.
sr
15:55
Los Angeles-i tündérmese
Még hogy Hamupipőke csak a mesében létezik? Cseréljük az üvegcipőt mobiltelefonra, a tökhintót sportkocsira, a mesebeli királyságot pedig Los Angeles külvárosára, és kiderül, hogy a hol volt, hol nem volt most épp itt van. Amikor nem a gonosz mostoháját és mostohanővéreit kell elviselnie, akkor Sam (Hilary Duff) egy étteremben takarít. Álmaiban a szép, szőke herceget várja, aki persze ott van az orra előtt. Vajon sikerül a modern Hamupipőkének észrevennie álmai lovagját, és összeszednie a bátorságát?
sr
17:55
Harry Potter és a Bölcsek Köve
Petunia néni és Vernon bácsi lépcsője alatt, egy kis szobában lakik mostohafiúk, Harry Potter, aki körül egyre több furcsaság történik: beszélő macskák, postabaglyok és nagy szakállú óriások bukkannak fel a semmiből. Hamarosan kiderül, hogy ő az elmúlt generációk két legnagyobb varázslójának árvája, és eljött az idő, hogy beiratkozzon a titokzatos Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Néhány jó barát, néhány nagy kaland és néhány ősi ellenség vár itt rá.
sr
21:00
Penge - Szentháromság
Penge (Wesley Snipes), a világ legelszántabb vámpírgyilkosa visszatér egy harmadik, egyben utolsó ütközet kedvéért. A vámpírvadász éveken át az éjszaka leple alatt harcolt a vérszívók ellen, de most, hogy az FBI vérdíjat tűzött ki a fejére, kénytelen kimerészkedni a napfényre, hogy egyesítse erőit egy emberekből álló vámpírvadász klánnal, melynek létezéséről még csak nem is tudott. Oldalán két rettenthetetlen ifjúval, Abigaillel (Jessica Biel) és Hanniballal (Ryan Reynolds) Penge egy ősi ellenfél nyomába szegődik, aki nem más, mint a legelső vámpír, minden vérszívó őse: Drakula (Dominic Purcell).
sr