Cinemax

Cinemax

Cinemax, mainstream kanal, nudi američke i svetske naslove, Cinemax originalne serije i nove američke serije, kao i dinamične drame i komedije, sa fokusom na akcijski, avanturistički, krimi, horor, fantastični i naučno-fantastični sadržaj. Svaki dan u nedelji posvećen je određenom tipu sadržaja. Nedeljom su na rasporedu glavne filmske premijere. Subota donosi Cinemax originalnu produkciju i nove serije. Petak je posvećen selekciji kultnih ostvarenja i horor filmova dok se sreda fokusira na drame i trilere.

Serbia

Ghid TV - luni, 13.05.2024

01:36
Nečujni odjek
Kad se u susednom gradu organizuje takmičenje bendova, četvoro tinejdžera iz udaljenog planinskog sela skupe novac i hrabrost da budu deo toga.Kad se u susednom gradu organizuje takmičenje bendova, četvoro tinejdžera iz udaljenog planinskog sela skupe novac i hrabrost da budu deo toga.
sr
01:55
Šta vidimo kad pogledamo u.
U gruzijskom gradu Kutaisiju, slučajni susret Lisu i Giorgija navodi da dogovore prvi sastanak sledećeg dana.U gruzijskom gradu Kutaisiju, slučajni susret Lisu i Giorgija navodi da dogovore prvi sastanak sledećeg dana. Ali sudbina ima druge planove: oboje se bude magično transformisani ? bez načina da prepoznaju ili kontaktiraju jedno drugo...
sr
04:32
Neosporna privlačnost
Putnica Elena nalazi se na trajektu do ostrva. Tu upoznaje Antonisa, koji putuje na ostrvsko groblje da zakopa urnu.Dok putuje sama svojim automobilom, Elena odluči da promeni smer kretanja i nađe se na trajektu do ostrva. Antonis je na istom trajektu, na putu ka ostrvskom groblju gde se nada da će zakopati urnu. Kad mu se auto pokvari, Elena mu nudi prevoz do hotela, a onda i sledećeg dana do groblja, gde im je rečeno da iz birokratskih razloga urna ne može da se ostavi tamo. Pošto su uživali u međusobnom društvu i lako komunicirali, odlučuju da nastave da lutaju po ostrvu u potrazi za dobrim mestom za zakopavanje urne.
sr
06:01
Kad ljubav zakuca na vrata
Kristina, šezdesetogodišnja žena očajnički želi ljubav i sreću. Odlučuje da za vikend otputuje sa ćerkom Sarom kod gatare. Ali kroz čitanja karata i terapije pomoću predaka izbijaće sve više problema.Kristina, šezdesetogodišnja žena očajnički želi ljubav i sreću. Odlučuje da za vikend otputuje sa ćerkom Sarom kod gatare. Veruje da će to iskustvo doprineti da bolje razume sebe samu i svoje problematične odnose sa svima. Ali kroz čitanja karata i terapije pomoću predaka izbijaće sve više problema, trauma, nerešenih pitanja i ženskih tema. Hoće li Kristina na kraju konačno pronaći ljubav?
sr
07:31
Mediteranska groznica
Valid (40) pati od hronične depresije. Razvija blizak odnos sa svojim komšijom (sitnim prevarantom) imajući na umu skrivenu nameru.Valid (40) živi u Haifi sa suprugom i decom i sanja o karijeri pisca dok pati od hronične depresije. Razvija blizak odnos sa svojim komšijom (sitnim prevarantom) imajući na umu skrivenu nameru. Dok se ta šema pretvara u neočekivano prijateljstvo dvojice muškaraca, takođe ih vodi na put mračnih susreta. U ovoj šaljivoj triler-drami, Maha Haj daje delikatan portret palestinskog života. Ona izmišljenog lika Valida vodi do krajnosti i tako pruža uvid u stanje čitavog društva.
sr
09:25
Izveštaj
Kad službenik Senata Danijel Dž. Džouns vodi istragu o CIA-inom programu za pritvor i ispitivanje nakon 11. septembra, otkriva šokantne tajne.Kad službenik Senata Danijel Dž. Džouns vodi istragu o CIA-inom programu za pritvor i ispitivanje nakon 11. septembra, otkriva šokantne tajne.
sr
11:25
Agnes
Ranveig je zaglavila na poslu koji ne voli i u braku koji polako umire. Povrh toga, stalno se svađa sa svojom buntovnom ćerkom Agnes.Ranveig je sagorela u svim aspektima svog svakodnevnog života u predgrađu. Zaglavila je na poslu koji ne voli i u braku koji polako umire. Povrh toga, stalno se svađa sa svojom buntovnom ćerkom Agnes i ne može da se suoči s mogućnošću da Agnes odraste i napusti je. Kad se novi komšija, zgodni glumac Hrein, pojavi na njihovom pragu, Ranveig i porodica su pred novim izazovima koji su van njihove kontrole.
sr
13:00
Tropsko nasilje
Mojses je kao dete ilegalno stigao na Majot, francusko prekomorsko ostrvo. Gajila ga je francuska medicinska sestra i sad ima 13 godina.Mojses je bio dete kad je ilegalno stigao na Majot, francusko prekomorsko ostrvo. Gajila ga je francuska medicinska sestra i sad je 13-godišnji dečak kojeg se neki meštani plaše jer mu oči različite boje nazivaju "đavoljim očima". Zbog iznenadne smrti svoje majke i straha od deportacije, on se pridružuje sirotinjskim četvrtima gde mnogo dece živi samo i društvo ih je skroz napustilo. Dok prati Brusa, tiranskog vođu bande, Mojses mora da usvoji njihov način života da bi opstao.
sr
14:36
Oliver i bazen
Oliver, 13-godišnji jedinac, dolazi kući iz krematorijuma i sedi u šezlongu pored bazena, držeći pepeo svog oca.Oliver, 13-godišnji jedinac, dolazi kući iz krematorijuma i sedi u šezlongu pored bazena, držeći pepeo svog oca. U tom šezlongu Oliver će naučiti da oprosti, da povrati volju za traženjem sreće, pa čak i da se zaljubi.
sr
16:20
Mediteranska groznica
Valid (40) pati od hronične depresije. Razvija blizak odnos sa svojim komšijom (sitnim prevarantom) imajući na umu skrivenu nameru.Valid (40) živi u Haifi sa suprugom i decom i sanja o karijeri pisca dok pati od hronične depresije. Razvija blizak odnos sa svojim komšijom (sitnim prevarantom) imajući na umu skrivenu nameru. Dok se ta šema pretvara u neočekivano prijateljstvo dvojice muškaraca, takođe ih vodi na put mračnih susreta. U ovoj šaljivoj triler-drami, Maha Haj daje delikatan portret palestinskog života. Ona izmišljenog lika Valida vodi do krajnosti i tako pruža uvid u stanje čitavog društva.
sr
18:15
Hana i njene sestre
Tri sestre balansiraju između ljubavnih i porodičnih odnosa. Mia Farou i Majkl Kejn glume muža i ženu. Barbara Herši glumi Mijinu sestru koja ima aferu sa Kejnom.Filmski mozaik Vudija Alena, "Hana i njene sestre" govori o životima, ljubavima i preljubama unutar čvrsto povezanog klana umetnika. Hana (Mia Farou) se redovno sastaje sa svojim sestrama, Holi (Dajen Vajst) i Li (Barbara Herši) da razgovaraju o nedeljnim dešavanjima. Ono što ne govore jedna drugoj čini više sporednih radnji u filmu. Hana je udata za računovođu i finansijskog planera Eliota (Majkl Kejn), zaljubljenog u Li, koja živi sa pompeznim umetnikom Frederikom (Maks fon Sidou). U međuvremenu, Holi, neurotična glumica i večito nesrećna u ljubavi, viđa se sa televizijskim producentom Mikijem (Vudi Alen), koji je bio oženjen Hanom i koji tokom većeg dela filma misli da će da umre. Film počinje i završava se scenom večere na Dan zahvalnosti koja je snimana u pravom stanu Mije Farou u Njujorku.
sr
20:01
Među nama
Priča o izboru između voljenih i morala kad nema druge opcije. Dva glavna lika primorana su da naprave ovaj izbor.Film pokreće temu nasilja u porodici i manjkavosti pravosudnog sistema. Priča o izboru koji se mora napraviti između voljenih i morala kad nema druge opcije. Dva glavna lika, Saša i Anja, primorani su da naprave taj izbor: Saša u odnosu prema mužu, a Anja u odnosu prema sinu. Drama situacije pojačava se kad budu umešani u zločin.
sr
21:50
U komšiluku
Smešten u pozadini džentrifikacije i društvenih nejednakosti u Berlinu, film se usredsređuje na filmsku zvezdu (Danijel Bril) koga komšija (Peter Kurt) stavlja pred otkrića koja prete da mu unište.Berlin, okrug Prenclauer Berg. Danijel (Danijel Bril) je filmska zvezda i navikao je na uspeh. Njegov stan u potkrovlju je moderan, kao i njegova žena, a dadilja drži decu pod kontrolom. Sve je skockano, dvojezično i spremno da on odleti na audiciju u London gde proslavljenog nemačko-španskog glumca čeka uloga u američkom filmu o superheroju. Ušavši u lokalni bar na uglu, zatiče Bruna (Peter Kurt) kako sedi tamo. Kako se pokazuje iz minuta u minut, Bruno je dugo čekao ovaj trenutak. I tako se ovaj večno zanemareni čovek ? jedan od gubitnika ponovnog ujedinjenja i žrtva džentrifikacije nekadašnjeg Istočnog Berlina ? sveti. A Danijel mu je meta...
sr
23:25
Raj: Vera
Život pobožne katolkinje okreće se naglavačke kad se njen muž, egipatski musliman u invalidskim kolicima, vrati kući nakon više godina odsustva.U ovom drugom delu trilogije "Raj", Ulrih Zajdl istražuje šta znači nositi krst. Za Anu Mariju, slobodnu ženu u pedesetim, raj je u Isusu. Letnji raspust posvećuje misionarstvu, kako bi se Austrija vratila na put vrline. Na svom svakodnevnom hodočašću kroz Beč, ona ide od vrata do vrata i nosi statuu Device Marije. Jednog dana kad, posle mnogo godina odsustva, njen muž, egipatski musliman vezan za invalidska kolica, dođe kući, njen život skreće sa šina. Himne i molitve sad idu uz svađe. "Raj: vera" pripoveda o krstu u braku i o čežnji za ljubavlju.
sr

Ghid TV - marți, 14.05.2024

01:20
Američko krvorpoliće
Grupa zatvorene dece pridružuje se radnom programu brige o starima i otkriva vladinu zaveru koja preti i mladima i starima.Guverner izda izvršnu naredbu o hapšenju dece imigranata bez dokumenata i novopritvorenim mladima nudi se prilika da se odbace optužbe tako što će se dobrovoljno starati o starima. Volonteri otkrivaju da su usred zavere koja ugrožava mlade i stare.
sr
03:05
Ovo mesto
Ljubavna priča o dve mlade žene - jedna polu-Iranka i polu-Mohavka, druga Tamilka - koje žive u Torontu i suočavaju se s teškim porodičnim nasleđem.Šta znači pripadati mestu, plemenu, porodici? Dve žene - jedna Tamilka, druga polu-Mohavka, polu-Iranka - traže odgovore na ova pitanja dok se upoznaju, istražuju grad Toronto i polako počinju da se zaljubljuju. Pesnikinja Kaveniusta, pridošlica u gradu, traga za ocem kojeg nikad nije upoznala. Malai i njen stariji brat bore se s alkoholnom prošlošću svog teško bolesnog oca, čak i dok on pokušava da se ponovo poveže s njima. Sam Toronto, najraznovrsniji grad na svetu, pruža živu pozadinu za priče ovih žena.
sr
04:35
Pod žarkim suncem
Maks se bori da stvori divlji vrt u srcu Marseja. Nakon mnogo godina odbijanja, njegov projekat je stigao u završnu fazu arhitektonskog konkursa.Maks ne sanja o tome da pravi zelene zidove za hotele sa pet zvezdica. Uporan pejzažista, posvećen, ali sateran u ćošak, bori se da stvori divlji vrt, bez ograde, u srcu Marseja: područje s biljkama otvoreno za sve. Nakon mnogo godina odbijanja, njegov projekat je stigao u završnu fazu arhitektonskog konkursa. Za Maksa je ovo poslednja šansa da ponudi kiseonik ljudima koji se guše u urbanom paklu, pod jakim suncem.
sr
06:01
Oliver i bazen
Oliver, 13-godišnji jedinac, dolazi kući iz krematorijuma i sedi u šezlongu pored bazena, držeći pepeo svog oca.Oliver, 13-godišnji jedinac, dolazi kući iz krematorijuma i sedi u šezlongu pored bazena, držeći pepeo svog oca. U tom šezlongu Oliver će naučiti da oprosti, da povrati volju za traženjem sreće, pa čak i da se zaljubi.
sr
07:40
Žena mog života
Andrea je na pragu venčanja s Laurom. Sumnje menjaju Andreino postojanje i svaki dan se budi u drugoj stvarnosti u kojoj mu Laura nije partnerka.Andrea je na pragu venčanja s Laurom. Sumnje menjaju Andreino postojanje i svaki dan se budi u drugoj stvarnosti u kojoj mu Laura nije partnerka.
sr
09:25
Hana i njene sestre
Tri sestre balansiraju između ljubavnih i porodičnih odnosa. Mia Farou i Majkl Kejn glume muža i ženu. Barbara Herši glumi Mijinu sestru koja ima aferu sa Kejnom.Filmski mozaik Vudija Alena, "Hana i njene sestre" govori o životima, ljubavima i preljubama unutar čvrsto povezanog klana umetnika. Hana (Mia Farou) se redovno sastaje sa svojim sestrama, Holi (Dajen Vajst) i Li (Barbara Herši) da razgovaraju o nedeljnim dešavanjima. Ono što ne govore jedna drugoj čini više sporednih radnji u filmu. Hana je udata za računovođu i finansijskog planera Eliota (Majkl Kejn), zaljubljenog u Li, koja živi sa pompeznim umetnikom Frederikom (Maks fon Sidou). U međuvremenu, Holi, neurotična glumica i večito nesrećna u ljubavi, viđa se sa televizijskim producentom Mikijem (Vudi Alen), koji je bio oženjen Hanom i koji tokom većeg dela filma misli da će da umre. Film počinje i završava se scenom večere na Dan zahvalnosti koja je snimana u pravom stanu Mije Farou u Njujorku.
sr
11:11
Među nama
Priča o izboru između voljenih i morala kad nema druge opcije. Dva glavna lika primorana su da naprave ovaj izbor.Film pokreće temu nasilja u porodici i manjkavosti pravosudnog sistema. Priča o izboru koji se mora napraviti između voljenih i morala kad nema druge opcije. Dva glavna lika, Saša i Anja, primorani su da naprave taj izbor: Saša u odnosu prema mužu, a Anja u odnosu prema sinu. Drama situacije pojačava se kad budu umešani u zločin.
sr
13:00
Vuk i pas
Ana je rođena na ostrvu na kome vladaju religija i tradicija. Uz svoje prijatelje Luisa i Kloi, Ana kreće na putovanje ispunjeno novim željama.Ana je rođena u Sao Migelu, ostrvu usred Atlantskog okeana kojim vladaju religija i tradicija. Odrastajući kao srednje dete u tročlanoj porodici s majkom i bakom, Ana je shvatila da devojčice i dečaci dobijaju različite zadatke kod kuće. Kroz prijateljstvo s Luisom, njenim najboljim gej prijateljem koji voli haljine koliko i pantalone, Ana preispituje svet koji joj je dat. Kad njena prijateljica Kloi stigne iz Kanade i donese sa sobom blistave dane mladosti, Ana kreće na putovanje koje će je odvesti iza horizonta.
sr
14:50
Veličanstveno
U malom primorskom gradu, Manuel provodi dane družeći se sa svojom devojkom i svirajući u rok bendu s najboljim prijateljem iz detinjstva Felipeom.Manuel (16) živi u malom primorskom gradu. Svira bas u bendu s najboljim prijateljima. Jedan od njih je Felipe, za koga ga veže jako prijateljstvo od malih nogu. Manuel se zabavlja sa Asul, i tu vezu intenzivno istražuju. Ali kad dođe vreme da prvi put budu zajedno, Manuel oseća nešto potpuno novo zbog čega vidi Felipea drugim očima. Rutinske situacije tog prijateljstva menjaju svoj ton. Manuel pokušava da shvati je li poriv obostran. Izazov je da ne ugrozi prijateljstvo. Koje ipak bude na iskušenju.
sr
16:30
Žena mog života
Andrea je na pragu venčanja s Laurom. Sumnje menjaju Andreino postojanje i svaki dan se budi u drugoj stvarnosti u kojoj mu Laura nije partnerka.Andrea je na pragu venčanja s Laurom. Sumnje menjaju Andreino postojanje i svaki dan se budi u drugoj stvarnosti u kojoj mu Laura nije partnerka.
sr
18:12
Negde u Kvinsu
Kad srednjoškolac Stiks dobije priliku da igra košarku na koledžu, njegov otac Leo čini sve da se to i ostvari.Leo Ruso živi jednostavnim životom u Kvinsu u Njujorku sa suprugom Anđelom, njihovim stidljivim, ali talentovanim sinom "Stiksom" i Leovom bliskom mrežom italijansko-američkih rođaka i prijatelja iz komšiluka. Dovoljno srećan što radi u porodičnom građevinskom poslu zajedno s ocem i mlađim bratom, Leo svake nedelje živi za Stiksove košarkaške utakmice u srednjoj školi, ne propuštajući priliku da navija za svog jedinca dok on vlada terenom kao blistavi sportista. Kad maturant dobije iznenađujuću, značajnu priliku da igra košarku na koledžu, Leo grabi priliku da mu obezbedi plan za budućnost, daleko od porodičnog građevinskog biznisa. Ali kad ljubavno razočaranje zapreti da izbaci Stiksa iz koloseka, Leo čini sve moguće da mu sin ostane na tom novom putu.
sr
20:00
Izveštaj
Kad službenik Senata Danijel Dž. Džouns vodi istragu o CIA-inom programu za pritvor i ispitivanje nakon 11. septembra, otkriva šokantne tajne.Kad službenik Senata Danijel Dž. Džouns vodi istragu o CIA-inom programu za pritvor i ispitivanje nakon 11. septembra, otkriva šokantne tajne.
sr
21:57
Poslednji pacijent
Kad ugledni psiholog Suzan primi poslednjeg klijenta tog dana, Marka, očekuje sastanak kao i svaki drugi.Kad iskusni i ugledni psiholog Suzan dočeka poslednjeg klijenta tog dana, Marka, očekuje susret kao i svaki drugi. Ali ispostavi se da je Mark ozloglašeni serijski ubica i Suzana shvata da će joj sledeći sat zauvek promeniti život. Mark joj postavlja ultimatum - ako ga ne izleči, ona će biti njegova sledeća žrtva. Sa svakim zrnom peska koje prođe kroz peščani sat, omča se više steže i počinje intenzivna trka života i smrti.
sr