Cinemax

Cinemax

Cinemax, mainstream kanal, nudi američke i svetske naslove, Cinemax originalne serije i nove američke serije, kao i dinamične drame i komedije, sa fokusom na akcijski, avanturistički, krimi, horor, fantastični i naučno-fantastični sadržaj. Svaki dan u nedelji posvećen je određenom tipu sadržaja. Nedeljom su na rasporedu glavne filmske premijere. Subota donosi Cinemax originalnu produkciju i nove serije. Petak je posvećen selekciji kultnih ostvarenja i horor filmova dok se sreda fokusira na drame i trilere.

Serbia

Ghid TV - luni, 20.05.2024

01:27
Vuk
Kad ga ujede vuk, ostareli njujorški urednik Vil Rendal (Džek Nikolson) postaje pun mladalačke snage.Njujorški urednik Vil čovek je koji propada u poslu. Čak je izgubio ženu zbog svog glavnog poslovnog rivala. Ali ugriz vuka menja sve. On dobija instinkt ubice - i u šumi i na poslu! Ali kada Vilovi životinjski instinkti prevladaju, ima li povratka?
sr
03:35
Gospodar mrava
Zasnovan na istinitim događajima, film govori o italijanskom pesniku Aldu Braibantiju, koji je 1968. godine zatvoren zbog zakona o homoseksualacima.Na osnovu istinitih događaja iz kasnih 60-ih u Italiji, film govori o italijanskom pesniku, dramaturgu i reditelju Aldu Braibantiju koji je procesuiran i osuđen na zatvor zbog ljubavi prema svom jedva punoletnom učeniku i prijatelju Etoreu. Usred povika tužilaca, pristalica i uglavnom licemerne javnosti, jedan jedini posvećeni novinar preuzima na sebe da sazna istinu, između tajnovitosti i želje, suočivši se pritom sa sumnjom i cenzurom.
sr
06:01
Roja
Spremajući se da emigrira iz Irana, Roja upoznaje ženu koja je izgubila pamćenje. Roja je prihvata, nesvesna da je ova žena došla da je zameni.Malo pre emigriranja iz Irana, Roja sreće jednu tihu devojku. Roja je prihvata, i ne zna da je devojka došla da je zameni. Devojka krade Rojin identitet i preuzima njen život. Dok se Roja bori da povrati identitet, shvata da je se više niko ne seća.
sr
07:50
Finlandija
Film je usredsređen na čvrsto povezanu grupu tvrdoglavih Muhesa u Oahaki, u južnom Meksiku.Film je usredsređen na čvrsto povezanu grupu tvrdoglavih Muhesa u Oahaki, u južnom Meksiku. Već pod brojnim pritiscima, ovim pojedincima - kulturno priznatim kao predstavnicima trećeg pola - život dodatno zakomplikuje Marta, radoznala španska dizajnerka.
sr
09:25
Da li si muško?
Jedne mračne noći na lokalnom groblju, dečak pokušava da dokaže da je muškarac svom starijem pijanom komšiji i dobija prvu lekciju o ironiji života.Jedne mračne noći na lokalnom groblju, dečak pokušava da dokaže da je muškarac svom starijem pijanom komšiji i dobija prvu lekciju o ironiji života.
sr
09:42
65
Milsa, pilot astronaut koji se srušio na nepoznatu planetu, mora da se probije kroz neistraženo tlo prepuno gigantskih i smrtonosnih stvorenja.Adam Drajver glumi Milsa, pilota astronauta koji se srušio na nepoznatu planetu u ovom naučno-fantastičnom filmu punom akcije. Uz samo jednu šansu za spas, Mils mora da se probije kroz neistraženo tlo prepuno gigantskih i smrtonosnih stvorenja.
sr
11:16
Kao nikad
Helena (33) je već godinama u srećnom braku s Matjeom. Njihov život se okrene naglavce kad Heleni dijagnostikuju retku bolest pluća.Helen živi srećno sa mužem. Ali oboli od retke bolesti pluća i počinje da je guši predvidljivost života i pretnja bliske smrti. Nailazi na blogera koji opisuje svoju borbu sa smrtnom bolešću. Njegov stav je okrepljuje - i udaljava se od muža.
sr
13:20
Jedna žena - zavet ćutanja
Roza je mlada buntovnica koja živi sa rođacima svoje majke u selu na jugu Italije. Tajanstvena smrt njene majke kad je Roza još bila dete baca sumornu senku na njen život.Upečatljiva, mračna drama inspirisana istinitim pričama, smeštena je u divlje predele Kalabrije gde teškoće i lepota idu ruku pod ruku. Pošto je kao mlada izgubila majku, nemirna Roza odrasla je u selu na jugu Italije s bakom i porodicom svog ujaka. Rozu proganjaju teški snovi i slike koje bacaju sumornu senku na njenu sadašnjost. Ipak, što se više priseća misterioznih okolnosti smrti svoje majke, sve više počinje da usmerava svoj pogled na današnju porodičnu dinamiku. Kad istina na kraju izađe na videlo i Roza postane svesna veze njene porodice s mafijom, mora da odluči šta je spremna da rizikuje kako bi pobegla iz 'Ndrangete.
sr
15:21
Nema medveda
Dve paralelne ljubavne priče u kojima partnere muče skrivene, neizbežne prepreke, sila sujeverja i mehanizmi moći.Jedan od najvećih svetskih filmskih umetnika, Džafar Panahi, pažljivo je u poslednje tri decenije stvarao samorefleksivna dela o umetničkoj, ličnoj i političkoj slobodi, iako ga je iranska vlada ugnjetavala. U filmu "Nema medveda", kao i u mnogim od njegovih nedavnih naslova, Panahi igra fikcionalizovanu verziju sebe. U ovom slučaju preseljen je u ruralni pogranični grad kako bi iz daljine režirao novi film u obližnjoj Turskoj - priču koja jasno odražava uznemirujuće događaje koji počinju da se dešavaju oko njega. Dok se bori da završi film, Panahi se nalazi usred lokalnog skandala, suočavajući se sa suprotstavljenim strujama tradicije i napretka, grada i sela, verovanja i dokaza, i univerzalne želje da se odbije ugnjetavanje.
sr
17:05
Finlandija
Film je usredsređen na čvrsto povezanu grupu tvrdoglavih Muhesa u Oahaki, u južnom Meksiku.Film je usredsređen na čvrsto povezanu grupu tvrdoglavih Muhesa u Oahaki, u južnom Meksiku. Već pod brojnim pritiscima, ovim pojedincima - kulturno priznatim kao predstavnicima trećeg pola - život dodatno zakomplikuje Marta, radoznala španska dizajnerka.
sr
18:41
Radnica meseca
Posle skoro 17 godina rada za "Ekoklin", vredna radnica Ines odlučuje da zamoli šefa za prvu povišicu, ali situacija izmiče kontroli.Ines (45) se možda ponaša kao uzorna zaposlena na mestu prodavačice proizvoda za čišćenje, ali nije prepoznata ni plaćena kako treba. Pred ravnodušnim pogledom Melodi, mlade pripravnice, odlučuje da zamoli svog šefa Patrika za prvu povišicu. Ali situacija izmiče kontroli, Melodi pokušava da se umeša i Patrik završava sa slomljenom lobanjom. Nesreća izgleda kao zločin. Šta može da se uradi? Ono što Ines najbolje zna da uradi ? da očisti.
sr
20:01
Seme
Degradirani upravnik gradilišta Rajner bori se ne samo za sopstveni opstanak, već i za socijalnu pravdu na gradilištu.Rajner se muči na gradilištu. Njegov prvi posao menadžera lokacije je njegov preko potreban veliki proboj. Rast kirija u gradu već je primorao njega, njegovu trudnu ženu i 13-godišnju ćerku Dorin da se usele u malu kuću na periferiji koju treba renovirati. Dorin prvo nije oduševljena novim životom, ali upoznaje komšinicu Maru, devojku čiji su roditelji bogati koliko i uskogrudi. Uskoro se novi prijatelji igraju vatrom. Mara podstiče Dorin da izvede neke gadne trikove i takođe je umeša u krađu. U međuvremenu na poslu, Rajner je zamenio Jirgen, hladni pragmatičar koji, imajući na umu samo interese investitora, nemilosrdno usmerava projekat izgradnje ka profitu. Kada se starijem službeniku sprema otkaz, Rajner se suprotstavlja novom nadređenom i nehotice postaje vođa rastućeg otpora.
sr
21:46
Celovečernji film o životu
Dovilin život je uzdrman očevom smrću. Ali nema vremena za tugovanje jer mora hitno da organizuje sahranu.Odmah po povratku s odmora, Dovil saznaje da joj je otac umro. Ali devojka nema vremena da oplakuje svoj gubitak jer mora da organizuje sahranu. Novca je malo, a izbor slab, pa Dovil odlučuje da izbegne profesionalne pogrebne usluge. Sama juri od mrtvačnice do pogrebne sale, od grobljanske kancelarije do cvećarske pijace, upadajući u najapsurdnije situacije. Uspeva da organizuje prelepu sahranu, što je čini srećnom i ponosnom. Tek kad se opet nađe sama, Dovil konačno shvata da je upravo sahranila oca.
sr
23:31
Raj: Nada
Na letnjem odmoru u nutricionističkom kampu na selu, gojazna 13-godišnja Melani zaljubljuje se u direktora kampa, 40 godina starijeg od nje.Treći film u trilogiji "Raj" Ulriha Zajdla priča priču o Melaniji, gojaznoj 13-godišnjakinji, i njenoj prvoj ljubavi. Dok njena majka Tereza ??putuje u Keniju ("Raj:ljubav"), a tetka ("Raj: vera") obavlja misionarski rad u ime Isusa Hrista, tinejdžerka provodi letnji raspust s drugim mladima u strogom nutricionističkom kampu u jednom austrijskom selu. Između sportskih aktivnosti i savetovanja o ishrani, tuče jastucima i prvih cigareta, zaljubljuje se u direktora kampa, doktora koji je 40 godina stariji od nje. Ona ga voli bezuslovno i potpuno nevino pokušava da ga zavede. Doktor se bori protiv krivice ove ljubavi, svestan da je ona nemoguća. Melani je drugačije zamišljala svoj raj.
sr

Ghid TV - marți, 21.05.2024

01:05
Diler
Mladi ulični diler droge boravi u domu za mlade. Sanja o boljem životu. Jednog dana sreće uspešnog glumca Antonija i on mu postane redovna mušterija.Džoni (Sver Rus) je 14-godišnji ulični diler droge s komplikovanim životom kod kuće. Jedne noći u Antverpenu sreće poznatog glumca Antonija (Ben Segers) i opelješi ga. Policija ga hapsi, ali ga Antoni spasava jer odluči da ne podnese tužbu, ali umesto toga traži od njega da bude njegov ekskluzivni diler. Njih dvojica sklapaju neobično prijateljstvo i prave planove za bolju budućnost, ali stare navike teško umiru. Za belgijskog glumca Žeroena Persevala ovo je glumački debi, u ovom brutalnom prikazu nejednakosti, zavisnosti i porodice.
sr
02:57
Kletva
Nakon što mlada majka ubije porodicu u svojoj kući, detektivka Maldun pokuša da istraži i reši slučaj.Nakon što mlada domaćica ubije porodicu u svojoj kući, detektivka Maldun (Andrea Rajzborou) - koja se doseljava u grad sa sinom, nakon što joj muž umre od raka ? pokušava da istraži i reši slučaj. Kasnije, ona otkriva da je kuća ukleta i da je opseda osvetoljubivi duh koji baca kletvu nasilne smrti na one koji pređu njen prag. Sada, kada je progone demonski duhovi, detektivka mora da pronađe način da zaštiti sebe i svog sina od zla. U režiji Nikolasa Pešea, "Kletva" je zasnovana na filmu "Ju-On: The Grudge" scenariste i reditelja Takašija Šimizua.
sr
04:30
Kad ljubav zakuca na vrata
Kristina, šezdesetogodišnja žena očajnički želi ljubav i sreću. Odlučuje da za vikend otputuje sa ćerkom Sarom kod gatare. Ali kroz čitanja karata i terapije pomoću predaka izbijaće sve više problema.Kristina, šezdesetogodišnja žena očajnički želi ljubav i sreću. Odlučuje da za vikend otputuje sa ćerkom Sarom kod gatare. Veruje da će to iskustvo doprineti da bolje razume sebe samu i svoje problematične odnose sa svima. Ali kroz čitanja karata i terapije pomoću predaka izbijaće sve više problema, trauma, nerešenih pitanja i ženskih tema. Hoće li Kristina na kraju konačno pronaći ljubav?
sr
06:01
Nema medveda
Dve paralelne ljubavne priče u kojima partnere muče skrivene, neizbežne prepreke, sila sujeverja i mehanizmi moći.Jedan od najvećih svetskih filmskih umetnika, Džafar Panahi, pažljivo je u poslednje tri decenije stvarao samorefleksivna dela o umetničkoj, ličnoj i političkoj slobodi, iako ga je iranska vlada ugnjetavala. U filmu "Nema medveda", kao i u mnogim od njegovih nedavnih naslova, Panahi igra fikcionalizovanu verziju sebe. U ovom slučaju preseljen je u ruralni pogranični grad kako bi iz daljine režirao novi film u obližnjoj Turskoj - priču koja jasno odražava uznemirujuće događaje koji počinju da se dešavaju oko njega. Dok se bori da završi film, Panahi se nalazi usred lokalnog skandala, suočavajući se sa suprotstavljenim strujama tradicije i napretka, grada i sela, verovanja i dokaza, i univerzalne želje da se odbije ugnjetavanje.
sr
07:45
Prva ljubav
Vitorio traži ženu u skladu sa svojim idealom. Upoznaje Sonju, slatku, prijatnu, bistru devojku. Međutim, ona ima 57 kilograma ? previše.Vitorio traži ženu koja odgovara njegovom idealu. Preko oglasa upoznaje Sonju, slatku, prijatnu, inteligentnu devojku. Međutim, ona ima 57 kilograma ? što je Vitoriju previše. Zlatar po zanimanju, Vitorio je opsednut željom da oblikuje Sonjino telo i um kao što vatra oblikuje zlato. Skoro neprimetno, Sonja postaje pasivni učesnik i veza prerasta u recipročnu mazohističku igru. Kad se ljubavnici izoluju u seoskoj kući u brdima Veneta, opasno izgube dodir sa stvarnošću i ostatkom sveta.
sr
09:25
Radnica meseca
Posle skoro 17 godina rada za "Ekoklin", vredna radnica Ines odlučuje da zamoli šefa za prvu povišicu, ali situacija izmiče kontroli.Ines (45) se možda ponaša kao uzorna zaposlena na mestu prodavačice proizvoda za čišćenje, ali nije prepoznata ni plaćena kako treba. Pred ravnodušnim pogledom Melodi, mlade pripravnice, odlučuje da zamoli svog šefa Patrika za prvu povišicu. Ali situacija izmiče kontroli, Melodi pokušava da se umeša i Patrik završava sa slomljenom lobanjom. Nesreća izgleda kao zločin. Šta može da se uradi? Ono što Ines najbolje zna da uradi ? da očisti.
sr
10:45
Igra
U centralnom Geteborgu, u Švedskoj, grupa dečaka je opljačkala drugu decu u oko 40 navrata između 2006. i 2008.U centralnom Geteborgu, u Švedskoj, grupa dečaka je opljačkala drugu decu u oko 40 navrata između 2006. i 2008. Lopovi su koristili razrađenu šemu nazvanu "trik s bratom" koji podrazumeva naprednu igru uloga i retoriku bandi, a ne fizičko nasilje.
sr
12:45
Seme
Degradirani upravnik gradilišta Rajner bori se ne samo za sopstveni opstanak, već i za socijalnu pravdu na gradilištu.Rajner se muči na gradilištu. Njegov prvi posao menadžera lokacije je njegov preko potreban veliki proboj. Rast kirija u gradu već je primorao njega, njegovu trudnu ženu i 13-godišnju ćerku Dorin da se usele u malu kuću na periferiji koju treba renovirati. Dorin prvo nije oduševljena novim životom, ali upoznaje komšinicu Maru, devojku čiji su roditelji bogati koliko i uskogrudi. Uskoro se novi prijatelji igraju vatrom. Mara podstiče Dorin da izvede neke gadne trikove i takođe je umeša u krađu. U međuvremenu na poslu, Rajner je zamenio Jirgen, hladni pragmatičar koji, imajući na umu samo interese investitora, nemilosrdno usmerava projekat izgradnje ka profitu. Kada se starijem službeniku sprema otkaz, Rajner se suprotstavlja novom nadređenom i nehotice postaje vođa rastućeg otpora.
sr
14:31
Kroz ključaonicu
Pošto ga je šef otpustio, Dejmijan beži i sakrije se u ormaru natovarenom na kombi. Kad ormar stigne do svojih kupaca, on odlučuje da tu i ostane...Dejmijan je upravo dobio otkaz, posle dvadeset godina rada u istoj kompaniji. Nakon ljute i nasilne reakcije, beži od svog šefa i sakrije se na prvom mestu koje nađe - u ormaru natovarenom na kombi. Ali orman, sa sve Dejmijanom unutra, isporučuju Lusiji i Fedeu, paru njegovih godina koji živi s Marijom, ćerkom adolescentkinjom. Iste noći, iznenadni poriv navodi Dejmijana da ostane s porodicom i postane misteriozno prisustvo, da posmatra i kreće se u senci.
sr
16:16
Prva ljubav
Vitorio traži ženu u skladu sa svojim idealom. Upoznaje Sonju, slatku, prijatnu, bistru devojku. Međutim, ona ima 57 kilograma ? previše.Vitorio traži ženu koja odgovara njegovom idealu. Preko oglasa upoznaje Sonju, slatku, prijatnu, inteligentnu devojku. Međutim, ona ima 57 kilograma ? što je Vitoriju previše. Zlatar po zanimanju, Vitorio je opsednut željom da oblikuje Sonjino telo i um kao što vatra oblikuje zlato. Skoro neprimetno, Sonja postaje pasivni učesnik i veza prerasta u recipročnu mazohističku igru. Kad se ljubavnici izoluju u seoskoj kući u brdima Veneta, opasno izgube dodir sa stvarnošću i ostatkom sveta.
sr
17:56
Izvesni čovek
Nakon razvoda, Ri je pronašla sreću sa svojim drugim mužem. Ali kad on umre, ona otkriva da njen novi muž nije bio čovek za koga se izdavao.Nakon razvoda, Ri je našla sreću s drugim mužem Daisukeom i osnovala novu porodicu. Ali kad Daisuke umre u tragičnoj nesreći, ona otkriva da njen novi muž nije bio čovek za koga je mislila da jeste. Ri poziva advokata Kidoa da joj pomogne da otkrije istinu o identitetu čoveka kojeg je volela. Ta potraga će otvoriti veća pitanja o prirodi identiteta i šta čoveka uopšte čini stvarnim.
sr
20:00
65
Milsa, pilot astronaut koji se srušio na nepoznatu planetu, mora da se probije kroz neistraženo tlo prepuno gigantskih i smrtonosnih stvorenja.Adam Drajver glumi Milsa, pilota astronauta koji se srušio na nepoznatu planetu u ovom naučno-fantastičnom filmu punom akcije. Uz samo jednu šansu za spas, Mils mora da se probije kroz neistraženo tlo prepuno gigantskih i smrtonosnih stvorenja.
sr
21:31
Afera Tomasa Krauna
Plejboj milioner koji se dosađuje krade Sezana iz muzeja, a onda se upušta u vatrenu romansu s inspektorkom osiguranja koja mu je na tragu.Plejboj milioner, koji se dosađuje zbog nedostatka izazova u svom povlašćenom životu, krade Sezana iz Metropoliten muzeja. Zatim se upušta u vatrenu romansu s briljantnom inspektorkom osiguranja koja mu je na tragu.
sr