FilmBox Premium

FilmBox Premium

A FilmBox csatornák kínálatában megtalálhatók neves rendezők filmjei, az egész világon nagy népszerűségnek örvendő tévé- és minisorozatok, továbbá sztárok közreműködésével készült, nagy költségvetésű tévés produkciók is. A FilmBox csatornák legnagyobb erősségei közé díjnyertes alkotások, híres hollywoodi filmek valamint európai mozisikerek tartoznak. Az SPI International filmcsatornák finanszírozásával és terjesztésével foglalkozik Kelet-Európában és a világ többi részén, fizetős (pay), alapszintű (basic) rendszerben több platformon. A csatornáink: : FilmBox, FilmBox Plus, FilmBox Extra, FilmBox Family és FilmBox HD csatornák műholdas- és kábelrendszereken egyaránt nagy sikernek örvendenek.

Hungary

Ghid TV - miercuri, 15.05.2024

02:00
ASSASSIN'S GAME
2019, Amerikai Egyesült Államok, akció, tudományos-fantasztikus, thrillerA bérgyilkosok titkos csapatának, az Árnyaknak egy végső túlélőjátékban kell megfelelniük.
hu
03:25
TÖKÉLETES BÚVÓHELY
2008, Németország, akció, thriller, vígjátékNick (Cristian Solimeno - A megállíthatatlan) és Celia (Melinda Y. Cohen - New York-i helyszínelők), a fiatal szerelmesek arra készülnek, hogy az országot és múltjukat hátrahagyva Amerikába meneküljenek, hogy új életet kezdjenek az ígéret földjén. Nick korábbi főnökei azonban úgy vélik, hogy a fiú tartozik nekik, és addig nem engedik el, amíg ki nem fizeti tartozását. Egy kétségbeesett döntést követően Nick megpróbál kirabolni egy benzinkutat, ám az eset balul sül el és a fiú véletlenül megsebesít egy fiatal rendőrtisztet. A páros kénytelen menekülőre fogni. Nyomukban a rendőrökkel Nick és Celia beveti magát egy közeli villába és túszul ejtik annak tulajdonosát, a középkorú Victort (Billy Zane - Titanic). Miközben a rendőrség egyre szorosabb gyűrűt zár a ház köré, a rémült páros rádöbben, hogy az igazi veszély valójában belülről fenyeget, Victor ugyanis nem az, akinek látszik
hu
06:05
RÜGYFAKADÁS
2013, Ausztria, drámaNyár van és mindenki a vakációt várja. Kivéve Jasmin-t, aki hosszú ideje külön élő édesanyjával, Eva-val, szeretne lenni. Jasmin megszökik a nevelőotthonból és ráveszi Eva-t, hogy utazzanak el együtt a városból. Hamarosan kapcsolatuk egyre szorosabbá válik. Néha legjobb baráti, néha pedig igazi anya-lánya viszonyba kerülnek. Hamarosan azonban az is kiderül, mennyire mást akarnak ők ketten, főleg, amikor belép Eva életébe egy férfi.
hu
07:20
SAMMY NAGY KALANDJA - A TITKOS ÁTJÁRÓ
2009, Belgium, animáció, kaland1959-et írunk. Sammy a tengeri teknős, ahogy megszületik Kalifornia tengerpartján, bemászik a vízbe és azonnal megtalálja, majd el is veszíti élete szerelmét, a gyönyörű és szintén bébi teknős Shellyt. Minden teknős elindul felfedezni az Óceánt mielőtt visszatér a partra ahol született, így tesz Sammy is, aki a hősies utazás során minden veszélyt kicselez annak reményében, hogy újra lássa Shellyt. Sammy 50 éven át 'járja' a világ Óceánjait miközben legjobb barátjával, Ray-jel együtt tapasztalja meg, hogy az emberek hogyan ártanak a Földnek. Sammy piranhákkal harcol, megmenekül egy halászsas elől és misztikus úti titkok után kutat. Majd egy nap, számos kihívást túlélve, Sammy megtalálja Shellyt. Ő sem felejtette el Sammyt soha.
hu
08:45
SAMMY NAGY KALANDJA 2 - SZÖKÉS A PARADICSOMBÓL
2012, Belgium, animációSammy és Ray kérgesteknősök és örök barátok, akik gondtalanul lubickolnak egy atoll környékén, és felkészítik az ifjakat, például Rickyt és Ellát, hogy ők is boldogulhassanak a tengerben. Egy nap azonban felbukkan egy orvvadász, aki foglyul ejti és elszállítja a teknősöket, hogy aztán betuszkolja őket Dubaj egyik látványos vízi showjába. A hely kisfőnökeként ismert Nagy D, a csikóhal menekülést tervez, és a két teknőcnek is szerepet akar osztani. De amikor Sammy és Ray megismerkedik Jimbóval, a gülüszemű pacahallal, Luluval, a felvágott nyelvű homárral, meg egy jókora pingvincsaláddal, elkezdenek dolgozni a saját menekülési tervükön. Ekkor érkezik meg a kis Ricky és Ella, hogy megmentsék őket. Izgalmas kalandok és szoros menekülések után hőseink délnek veszik az irányt, hogy megkeressék Shellyt, Sammy első és egyetlen szerelmét.
hu
10:15
A CSALÓ
2018, Amerikai Egyesült Államok, thriller, krimiBarry Minkow egy fiatal, karizmatikus üzletember, aki hazugságok, csalások és lopások árán gazdagodott meg és jutott el a csúcsra.
hu
11:55
A SASOK SZÁRNYA
2016, Kína, Hong Kong, Amerikai Egyesült Államok, kaland, sportEric Liddell brit nemzetiségű aranyérmes olimpikon, aki Kínában született, és több mint fél életét ott is töltötte misszionáriusként. Liddell többek között arról vált ismertté, hogy az 1924-es olimpián diszkvalifikálták az egyik versenyszámban, mert nem volt hajlandó vasárnap, a nyugalom napján rajthoz állni. Az olimpia után visszatért választott otthonába, Kína azonban ekkor nehéz időszak elé nézett: a Japán Birodalom hódítási törekvései fenyegették az országot.
hu
13:30
BRAD HELYZETE
2017, Amerikai Egyesült Államok, vígjátékEgy apa a keleti partra viszi kirándulni a fiát, hogy körbejárjanak néhány főiskolákat. Az út során találkozik egy régi barátjával, akinek hatására úgy érzi, elrontotta az életét.
hu
15:10
ADUNK A KULTÚRÁNAK
2006, Amerikai Egyesült Államok, vígjátékSose kezdj ki egy írrel! Jimmy (Eddie Griffin) egy egész faluba beleköt, amikor csalással megnyeri a hely egyetlen tehermentes épületét, a kocsmát. A szabadságot jelképező helység amerikai kézbe került, a falubelieknek már nem csak a helyi lord pénzéhségével, hanem az amerikai srác lazaságával, hatalmas egójával és vég nélküli szövegelésével kell szembeszállnia. Az eladósodott lakók nem is sejtik, hogy Jimmynél nincs jobb fegyver a lord ellen.
hu
16:45
JESSE JAMES ELVESZETT KINCSE
2020, Amerikai Egyesült Államok, akció, kaland, vígjátékEgy családbarát kalandfilm, amelyben egy csapat kissrác Missouri-ból egy százéves rejtély megoldásán és barátaik megmentésén dolgozik. A kincsavadászok elől ősi barlangokba bújnak el, ahol ha nyomukra bukkannak, lehet sose kerülnek többé elő.
hu
18:20
BOSZORKÁNYVADÁSZAT
2011, Amerikai Egyesült Államok, akció, kaland, fantasy14. századi lovagok egy feltételezett boszorkányt egy kolostorba szállítanak, ahol a szerzetesek arra következtetnek, hogy az ő ereje lehet a fekete pestis forrása.
hu
20:00
KÉJUTAZÁS
2022, Amerikai Egyesült Államok, vígjátékA film négy ázsiai-amerikai barátot követ nyomon, akik összekovácsolódnak, és felfedezik az igazságot arról, hogy mit jelent tudni és szeretni azt, aki vagy, miközben Kínában utaznak, hogy megkeressék egyikük szülőanyját.
hu
21:35
KONSTRUKCIÓ
2023, Amerikai Egyesült Államok, akcióEgy nyomozó egy rejtélyes ügyben nyomoz, amelyben eltűnt lánya és egy titkos kormányzati program érintett.
hu
23:10
ELBORULT ELME
2006, Amerikai Egyesült Államok, dráma, thrillerPaul Hadley, a zseniális, de érzelmileg instabil feltaláló fejlesztéseit újra meg újra ellopják. Vagy csak ő paranoiás? Hadley meg van győződve arról, hogy kémkednek utána - lehet, hogy a kormány, vagy ipari kémek, esetleg az oroszok? A férfi egyre inkább magába zárkózik, miközben legújabb találmányán dolgozik. Csak enni jár el otthonról, méghozzá egy közeli dinerbe, ahol megismerkedik Jenny-vel, a fiatal pincérnővel. Nem alakul ki közöttük túl szoros barátság, de mikor egyik étkezése után Hadley az étteremben felejti jegyzetfüzetét, a nő úgy dönt, hogy elviszi hozzá. A férfi azonban azt hiszi, az életére törnek, és rátámad az ajtaján belépő nőre, mielőtt felfogná, ki az. A támadás során Jenny kómába esik, Hadley pedig tanácstalan, mit tegyen: tüntesse el a nyomokat, vagy pedig kérjen külső segítséget? De mi van, ha ez az egész csak csapda?
hu

Ghid TV - joi, 16.05.2024

00:35
TERMÉSZET EREJE
2020, Amerikai Egyesült Államok, akció, krimi, drámaEgy tolvajbanda rablást tervez egy hurrikán idején, és bajba kerülnek, amikor egy rendőr megpróbálja evakuálni az épületet.
hu
02:15
AZ ABÉCÉS GYILKOS
2008, Amerikai Egyesült Államok, krimi, thrillerA megtörtént eset alapján készült rémregényben egy kislány meggyilkolása ügyében nyomozó detektívnőt az ügy felderítése közben különös, megmagyarázhatatlan hangok, érzések kerítik hatalmába, amelynek folyományaként nemcsak az ügyet, hanem vőlegényét is elveszíti. Még mielőtt elvennék tőle az esetet, a nyomozónő azt gondolja, hogy sorozatgyilkos lehet az elkövető, ám felettesei nem osztják ezt a véleményét, és eredménytelenség miatt lezárják az ügyet. Évekkel később azonban folytatódik a gyilkosságsorozat, amelynek megoldása ismét az addigra már teljesen a látomásai rabságába kerülő nyomozónőre hárul.
hu
05:20
KOSÁR, ÉLETRE-HALÁLRA
2006, Amerikai Egyesült Államok, vígjáték, sportUtoljára rendezik meg a templomok közötti kosárlabda bajnokságot, és Dennis Buckstead (Andew Wilson, Hajrá Bliss!) azt a feladatot kapja Linderman tiszteletestől (Fred Willard, Wall-E), hogy a Mud Lake templom bárányaiból állítson össze egy ütős csapatot, és vezesse őket győzelemre. Ez pedig igen hálátlan misszió, de Dennis eltökélt abban, hogy tető alá hozza a nyerő csapatot, melyben végül furábbnál furább szerzetek kapnak helyet templomi kockáktól kezdve fánkpusztító kalóriabombákon át indián focirajongókig, ám talán némi isteni beavatkozásnak köszönhetően ez a szedett-vedett csapat végül is bejut a döntőbe, ahol aztán legnagyobb riválisukkal, a Crystal Hills istenfélő, de egyébként semmitől sem visszarettenő csapatával találják szembe magukat ebben a térdcsapkodóan vicces családi játékkomédiában.
hu
06:55
SZELLEMÍRÓ
2010, Franciaország, Németország, Egyesült Királyság, misztikus, thrillerA cselekmény középpontjában a "szellemíró" (aki híres emberek helyett, az ő nevük alatt írja meg bestsellernek szánt önéletrajzi műveiket) tehetséges angol író áll, akit meggyőz az ügynöke, hogy van számára egy soha vissza nem térő munkalehetőség, amely csak egyszer adódik az életben. Segítenie kell a brit ex-miniszterelnöknek, Adam Lang-nek (Pierce Brosnan) befejezni az emlékiratait, miután az előzőleg felkért író rejtélyes körülmények között elhalálozott. Miután a szellemíró (Ewan McGregor) megérkezik az Egyesült Államokban található távoli villába, hogy megkezdje a munkát az ex-miniszterelnökkel, Lang-et háborús bűncselekményekkel vádolják meg, amelyet állítólag még korábbi kormányminisztersége idején követett el. A tüntetők és a riporterek áradata közepette a szellemíró a befejezetlen kézirat mélyére ás, és arra a következtetésre jut, hogy elődjének azért kellett meghalnia, mert titkos kapcsolatot fedezett fel Lang és a CIA között. És minél több információt tár fel, egyre inkább testet ölt az a meggyőződése, hogy immár az ő élete is veszélyben van.
hu
09:00
VAN BARÁTOD
2006, Franciaország, vígjátékFrançois (Daniel Auteuil) sikeres műkereskedő, akit születésnapi vacsoráján munkatársa, Catherine (Julie Gayet) nyíltan felvilágosítja arról, hogy nincsenek barátai és amelyben a többi vendég is egyetért. François sokkot kap, hiszen más sincs neki, mint sok barátja, az egész napja találkozókkal és emberekkel tele. Catherine fogadást ajánl neki, amely szerint e közül a sok jó barát közül egyet fel kell mutatnia, méghozzá a legjobb barátját. Minderre tíz napja van. A keresgélés elindul, de csalódottságot csalódottság követ, elutasítást újabb elutasítások és egyre világosabbá válik, hogy François magányos életet él. Aztán a találkozás egy taxi sofőrrel váratlanul felcsillantja a reményt
hu
10:35
AMIKOR DOLLY PARTON VOLT A MAMÁM
2011, Kanada, vígjátékA tinédzserkor kapujában álló Elizabeth teljesen átlagos fiatal lány. Mikor egy nap megtudja, hogy egész eddigi élete hazugság volt, és valójában örökbe fogadták, hirtelen felgyülemlő érzéseitől hajtva elszökik otthonról, hogy az országot nyakába véve megtalálja az igazságot, azaz vérszerinti anyját. Mostohaanyja, Marion a nyomába szegődik, és ezzel mindkettejük számára katartikus utazás veszi kezdetét, melyben anya és lánya egyaránt keresnek valakit, hogy végül megtalálják önmagukat.
hu
12:10
A FEKETE LÓ FARMJA
2006, Amerikai Egyesült Államok, drámaDana, a nagyvárosban élő, középkorú ballettoktató vonakodva, de visszatér szülei farmjára, ahol az a hír fogadja, hogy a telket hamarosan elárverezik. Hogy a farmot megmentse, Danának be kell törnie anyja gyönyörű, de kezelhetetlen fekete lovát, hogy aztán győzelembe vezesse az év legnagyobb díjlovagló versenyén. Ehhez azonban a saját szívét kínzó sebeket is be kell foltoznia, ami csak akkor lehetséges, ha végre képes lezárni néhány évek óta húzódó családi ellentétet.
hu
14:00
A NEMZET KARÁCSONYFÁJA
2009, Kanada, családiEgy fiatal fiú által ültetett fenyőfát választanak ki a nemzet karácsonyfájának. Igen ám, de ehhez át kell költöztetni azt az ország másik végében lévő Fehér Ház kertjébe, és a fiú feladata lesz az, hogy a fát elkísérve gondoskodjon arról, hogy ez időben megtörténjen . Útja során az ifjú utazó lassan rádöbben, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ér számára annyit az a hírnév, amit a fának köszönhet, hogy elveszítse azt az ajándékot, amit a fa jelentett neki és apjának.
hu
15:25
ÖNZETLEN SZERETET
2001, Amerikai Egyesült Államok, igaz történetKét zsaru, akik a magánéletben legjobb barátok, egy családi veszekedéshez száll ki, ahol véletlenül egyikőjük súlyosan megsebesíti a másikat. Miközben rendőrtársaik ki akarják vizsgálni az esetet, egyre inkább úgy tűnik, nem is baleset okozta a szerencsétlen helyzetet.
hu
16:55
EGYSZEMÉLYES HADSEREG
2016, Amerikai Egyesült Államok, vígjátékIgaz történeten alapuló vígjáték egy amerikai építőmunkásról, Gary Faulknerről, aki fejébe veszi, hogy Pakisztánba és Afganisztánba utazva elfogja az Al-Káida vezetőjét, Oszáma Bin Ládent.
hu
18:25
SZERELMEK, ESKÜVŐK ÉS EGYÉB KATASZTRÓFÁK
2020, Amerikai Egyesült Államok, vígjáték, romantikusEgy több történetből álló romantikus vígjáték azokról az emberekről, akik esküvőkön dolgoznak, hogy megteremtsék a tökéletes napot egy szerelmes pár számára - miközben a saját kapcsolataik furcsák, különösek, őrültek és messze nem tökéletesek.
hu
20:00
KNIGHT NYOMOZÓ 3: FÜGGETLENSÉG
2022, Amerikai Egyesült Államok, akcióA "The Band" musical nagyjátékfilmes adaptációja, amelyben a Take That dalai csendülnek fel.
hu
21:30
A BIZTONSÁG ZÁLOGA
2012, Amerikai Egyesült Államok, akció, krimi, thrillerLuke Wright exrendőr (Jason Statham) egy napon elveszít egy megbundázott mérkőzést, amiért az orosz maffia bosszúból megöli a családját. Luke-ot a véletlen összehozza Mei-jel (Catherine Chan), a kínai kislánnyal, akit ugyanazok a gengszterek üldöznek, akik a családját is megölték. Meiről kiderül, hogy matekzseni, és egy felbecsülhetetlen értékű kódszámot őriz az emlékezetében, amelyért sokan akár gyilkolni is képesek. Luke hadjáratot indít a városi alvilág ellen, hogy megmentse az ártatlan lány életét.
hu