FilmBox Premium

FilmBox Premium

A FilmBox csatornák kínálatában megtalálhatók neves rendezők filmjei, az egész világon nagy népszerűségnek örvendő tévé- és minisorozatok, továbbá sztárok közreműködésével készült, nagy költségvetésű tévés produkciók is. A FilmBox csatornák legnagyobb erősségei közé díjnyertes alkotások, híres hollywoodi filmek valamint európai mozisikerek tartoznak. Az SPI International filmcsatornák finanszírozásával és terjesztésével foglalkozik Kelet-Európában és a világ többi részén, fizetős (pay), alapszintű (basic) rendszerben több platformon. A csatornáink: : FilmBox, FilmBox Plus, FilmBox Extra, FilmBox Family és FilmBox HD csatornák műholdas- és kábelrendszereken egyaránt nagy sikernek örvendenek.

Hungary

Ghid TV - sâmbătă, 18.05.2024

02:05
EGY BOLDOG ÉLET
2008, Amerikai Egyesült Államok, drámaDana Delany (Jöttünk, láttunk, beköltöztünk), Bai Ling (Anna és a király), Debi Mazar (Törtetők) és Rena Owen (Egykoron harcosok voltak) főszereplésével készült ez az érzékeny szerelmes film, amely két sodródó lélek találkozásáról szól. Bántalmazásokkal teli múltjából elmenekülve egy nő egy illegális bevándorló barátja ismerősénél tölti az éjszakát. A két fiatal egymásba szeret, ám hamarosan olyan problémákkal szembesülnek, melyet a leglángolóbb szerelem sem valószínű, hogy képes legyőzni.
hu
03:25
MACGRUBER
2010, Amerikai Egyesült Államok, vígjátékMacGruber az egyetlen amerikai hős, aki egymaga kiérdemelte, hogy tagja legyen a Zöldsapkásoknak, a Navy Sealnek és a Rangereknek is, valamint ő az, aki eddig 16 bíborszívet, 3 kongresszusi érdemrendet és 7 elnöki medált kapott bátorságáért. Tíz éve annak, hogy meggyilkolták menyasszonyát, azóta visszavonultan él és nem üldözi a bűnt. Ám amikor esküdt ellensége, Dieter von Cunth meglovasít egy nukleáris robbanófejet, MacGruber azonnal hazája szolgálatába helyezi magát, és nyomába ered von Cunthnak.
hu
05:00
KEROZIN COWBOYOK
2014, Oroszország, Amerikai Egyesült Államok, akcióCam Gigandet (Alkonyat), Rachael Leigh Cook (A csaj nem jár egyedül), Shane West (Vészhelyzet), Bill Pullman (A Függetlenség napja) és Brian Krause (Alvajárók) játssza a főszerepet ebben a magas fordulatszámon pörgő akciófilmben, melyben egy csapat független repülőpilóta próbál megakadályozni egy háborús katasztrófát. Butch Masterset (Gigandet), az egykori vadászgéppilótát anno egy tragédiába torkolló akció után menesztették a légierőtől, most viszont kap még egy lehetőséget, hogy egy maréknyi visszavonult pilóta élén titkos küldetésre induljon Iránba, melynek célja egy tömegpusztító fegyver és annak rejtekhelyének elpusztítása. Külső segítség és aktív háborús tapasztalat híján a küldetés öngyilkosnak tűnik, Masters mégis belemegy, és a becsülete megmentése érdekében szembenéz a pokollal.
hu
06:45
MINDEN ÚT RÓMÁBA VEZET
2015, Amerikai Egyesült Államok, vígjáték, romantikusMaggie (Sarah Jessica Parker) feszült, egyedülálló anya New York-ból, aki problémás tini lányával, Summerrel (Rosie Day) szeretné kapcsolatát rendezni. Úgy dönt, hogy elutaznak Toszkánába, ahol fiatal korában sok időt töltött. Amikor megérkeznek, Maggie belebotlik Lucaba (Raoul Bova), régi szerelmébe, aki még minidig agglegény és aki 80 éves édesanyjával, Carmennel (Claudia Cardinale) él együtt. Carmen és Summer ellopják Luca autóját és elszöknek Rómába. Maggie és Luca a "szökevények" nyomába erednek, és az együtt töltött idő alatt újra közel kerülnek egymáshoz.
hu
08:15
A NAGY HULLARABLÁS
2003, Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, dráma, vígjátékElmúltak már azok az idők, amikor szimplán eltemetni egy halottat még természetes dolognak számított, így amikor Gram Parson, country- rock sztár túladagolásban hirtelen meghal és menedzsere, Phil Kaufman (Johnny Knoxville) ellopja holttestét, hogy korábbi ígéretének megfelelőlen, a sivatagban helyezze örök nyugalomra, izgalmas hajsza veszi kezdetét. A két jó barát között egyezség születik, miszerint aki túléli a másikat, köteles barátját igazi rock and roll-viking stílusú temetésben részesíteni és a Joshua Tree-sivatagban benzinnel és Jack Daniels whiskey-vel elhamvasztani. Parson édesapja a reptéren várja gyermeke földi maradványait, amikor Kaufman egy sárga halottaskocsival ellopja a testet és egy hippi sofőrrel az oldalán elindul a sivatagba, nyakukon a rendőrökkel.
hu
09:40
ÜLDÖZÉSI MÁNIA
2001, Amerikai Egyesült Államok, kaland, vígjátékDonald P. Sinclair elrejt hat aranyérmét kaszinójában. Aki megtalálja, esélyt kap arra, hogy további két millió dollár birtokosa legyen. Ehhez azonban Új- Mexikóba kell utazniuk... játszani. Szabályok nincsenek, minden megtörténhet, közben pedig Sinclair barátai fogadást köthetnek a nyertesre.
hu
11:30
A NEVEM SARAH
2007, Amerikai Egyesült Államok, romantikusSarah Winston (Jennifer Beals, Flashdance) a világtól - egészen pontosan a világ férfijaitól - elzártan, nem túlságosan szobatiszta kutyájával kettesben éldegél kis lakásában, és ezen az állapoton esze ágában sincs változtatni, míg egy nap ki nem szúrja, hogy a szomszédban anonim alkoholisták rendeznek gyűlést, köztük az igencsak jóképű Charlie Pattersonnal (Peter Outerbridge, Alvilági játékok), akibe első látásra beleszeret. Nagyon rövid megfontolást követően Sarah úgy dönt, hogy ő maga is részt vesz a gyűlésen, és ebben az sem akadályozhatja meg, hogy tulajdonképpen absztinens. A sors úgy hozza, hogy Charlie felfigyel az "alkoholizmusból gyógyuló" nőre, így aztán Sarah kénytelen tovább folytatni a színjátékot, míg rá nem döbben, hogy előbb vagy utóbb kénytelen lesz felállni, és azt mondani: "Helló, a nevem Sarah, és nem vagyok alkoholista".
hu
13:00
HUGO
2011, , családi, misztikusA "Hugo" egy 2011-es amerikai kaland-drÂama film, amit Martin Scorsese rendezett, Brian Selznick kÈonyvÂenek alapjÂan. A tÈortÂenet a 1930-as Âevek PÂarizsÂaban jÂatszÂodik, Âes kÈoveti Hugo Cabret-t, egy fiÂut, aki egy pÂalyaudvaron Âel, Âes egy rejtÂelybe keveredik az elhunyt apja automatÂaja Âes a filmes Georges MÂeliÁes kapcsÂan. A film kritikai elismerÂest kapott Âes Èot Oscar-dÂijat nyert, azonban a kasszasiker szempontjÂabÂol csalÂodÂast keltett. A tÈortÂenet kiemeli az ÂalmodozÂas erejÂet Âes a filmmÍuvÂeszet hatÂasÂat az emberek ÂeletÂere.
hu
15:05
TALÁN IGENT MONDOK
2023, Amerikai Egyesült Államok, vígjáték, romantikusMichelle (Emma Roberts) és Allen (Luke Bracey) már hosszú ideje együtt vannak, és Michelle úgy érzi, hogy talán meg kellene tenniük a következő nagy lépést, és össze kellene házasodniuk. Allen azonban nem olyan biztos benne, és pánikba esik. Kétségbeesésükben a szüleikhez fordulnak. De nekik is megvannak a maguk titkai. Amikor a pár úgy dönt, hogy egy vacsorán mindannyian találkoznak, eluralkodik a káosz, mert úgy tűnik, mindkét szülőpárnak van valami köze a másikhoz.
hu
16:40
NE JÁTSSZ A TŰZZEL
2019, Amerikai Egyesült Államok, vígjátékEgy csapat robusztus tűzoltó komolyan felkötheti a gatyát, amikor egy tűzeset után három féktelen gyerek a nyakukba szakad.
hu
18:15
LAST VEGAS
2013, Amerikai Egyesült Államok, vígjáték, drámaBilly (Michael Douglas), Paddy (Robert De Niro), Archie (Morgan Freeman) és Sam (Kevin Kline) gyerekkoruk óta a legjobb barátok. Így amikor Billy, a csapat esküdt agglegénye végre megkéri harmincas éveiben járó barátnője kezét, a négyes Las Vegasba indul azzal a tervvel, hogy a korukat feledve újra fiatalnak érezhessék magukat. Megérkezésük után a négyes azonban hamar rájön, hogy az évtizedek megváltoztatták Sin Cityt, és olyan módon teszi próbára barátságukat, amire nem is gondoltak volna. Lehet, hogy egykor a Rat Pack játszott a Sandsben, és lehet, hogy ma már a Cirque du Soleil uralja a Stripet, de ők négyen azok, akik átveszik a hatalmat Vegas felett.
hu
20:00
RISING FEAR
2016, Amerikai Egyesült Államok, akcióAmikor egy volt tengerészgyalogosra rákenik egy halálos terrorista robbantás vádját, fel kell kutatnia az összeesküvés hátterében álló lángelmét. Hamarosan azonban egy még halálosabb összeesküvésre bukkan, amely az egész országot fenyegeti. Egy olyan összeesküvésre, amely arra kényszeríti, hogy milliók szabadsága és saját túlélése között válasszon.
hu
21:40
FELÁLDOZH4TÓK
2023, Amerikai Egyesült Államok, kaland, akció, thriller, háborúsJason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture és Sylvester Stallone ismét összehozzák az elit zsoldoscsapatot, amelyhez most először csatlakozik Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran és Andy Garcia.ŠŠMinden fegyverrel felfegyverkezve, amit csak a kezükbe kapnak, és a képességükkel, hogy használják is őket, a Feláldozhatók a világ utolsó védelmi vonala, és az a csapat, amelyet akkor hívnak, amikor minden más lehetőség kimerül. De az új csapattagok új stílusokkal és taktikákkal teljesen új értelmet adnak a küldetésük teljesítésének.
hu
23:20
ELRABOLVA 2
2012, Franciaország, Amerikai Egyesült Államok, akció, thrillerA nyugalmazott CIA-ügynök Bryan Mills meghívja tizenéves lányát, Kimet és második férjétől különvált volt feleségét, Lenore-t, hogy töltsenek el néhány napot Isztambulban, ahol dolgozik. Eközben az emberkereskedő albán banda közösségének pátriárkája, Murad Krasniqi bosszút akar állni fia haláláért, és egy másik bandát szervez Bryan és családja elrablására.
hu

Ghid TV - duminică, 19.05.2024

00:55
A 27-ES KLUB
2008, Amerikai Egyesült Államok, drámaElliot (Joe Anderson, Across the Universe: Csak szerelem kell) a Finn névre hallgató bandában játszott, míg annak frontembere, egyben Elliot legjobb barátja, Tom öngyilkos nem lett nem sokkal 27. születésnapja után. A fiatal férfi élete egyből darabokra hullik, ám két szokatlan új barát, egy kisvárosi fiú és egy ifjú ír stoppos segítségével Elliot nehezen, de összekaparja magát drogokkal és más tudatmódosító szerekkel körbebástyázott gyászából, és felkerekedik, hogy teljesítse Tom utolsó kívánságát.
hu
02:25
THE EXPENDABLES - A FELÁLDOZHATÓK 3.
2014, Amerikai Egyesült Államok, Franciaország, Bulgária, Németország, akció, kaland, thrillerA Feláldozhatók csapata újra visszatér Barney Ross vezetésével, azonban még ő sem sejti, hogy ezúttal egykori társával, Conrad Stonebanks-szel találja magát szemben. A tömeggyilkos, fegyverkereskedő Conrad korábban már kicsúszott Barney kezei közül, így bosszúéhesen tér vissza. Barney közben vérfrissítés gyanánt fiatalabb zsoldosokat szervez a csapatba.
hu
06:25
KÜLVÁROSI MULATÓ
2008, Franciaország, drámaChristopher Barratier zenés drámája egy csillag születéséről szól egy olyan korban, melyet a bizonytalanság ural. 1936 Párizsában járunk. Senki sem tudja, mit hoz a holnap: a német Harmadik Birodalom felemelkedése sokak szívében szül félelmet, Leon Blum személyében pedig egy baloldali szakszervezeti vezető lép hatalomra és teljesen felforgatja a dolgozók életét. Ezek az ügyek általában nem igazán izgatják Germain Pigoil-t (Gerard Jugnot), aki egy apró mulatót üzemeltet a Fauborg negyedben, ám a városon eluralkodó káosz az ő mindennapjaira is hatással van. A felesége, Viviane (Elisabeth Vital) megszökött a szeretőjével és arra készül, hogy magához veszi közös fiúkat, Jojo-t (Maxence Perrin), Galapiat (Bernard-Pierre Donnadieu), a lelkiismeretlen vállalkozó pedig azzal fenyegetőzik, hogy becsukatja Germain mulatóját. Milou (Clovic Cornillac), a helyi politikus és Jacky Jacquet (Kad Merad), a veterán szórakoztató segítségével Germainnak sikerül megegyeznie Galapiattal, hogy a színház nyitva maradhasson, ám az üzlet döcög, mígnem bekopogtat hozzá egy munkát kereső fiatal lány, Douce (Nora Amezeder), kinek elbűvölő hangja egész Párizst átjárja.
hu
08:25
JACK HUNTER - UGARIT ELVESZETT KINCSE
2008, Amerikai Egyesült Államok, akció, kalandJack Hunter (Ivan Sergei) fiatal archeológus és kincsvadász, aki csak visszalop egy ékírással tele táblát Ugaritból, amely a mai Szíria területén fekszik. Barátja, professzor Frederic "Freddie" Shaffer (Sean Lawor) úgy gondolja, hogy a táblán látható vers egy kódolt térkép, amely értékes relikviákhoz vezet. Később feltehetően egy szíriai műkereskedő megöli a professzort és ellopja az írást, Jack pedig nyomába ered Damaszkuszba.
hu
10:00
JACK HUNTER - A FÁRAÓ SÍRJA
2008, Amerikai Egyesült Államok, akció, kalandJack Huntert elrabolják, és egy törökországi bázisra viszik, ahol már az NSA várja. Megtudja, hogy mentorát megölték egy Osiris fegyver miatt. Jack Gizehbe utazik, ahol találkozik Lena Halstrom archeológussal
hu
11:35
JACK HUNTER - A MENNY CSILLAGA
2008, Amerikai Egyesült Államok, akció, kalandJack Hunter tudomására jut, hogy a "Menny Csillaga", ami egy ókori ereklye, Törökországban van. Armen Antaki, egy antik kereskedő és fia, Fuad segítenek neki a keresésben, azonban Albert Littman, egy erőszakos kalandor mindig előttük jár egy lépéssel. Littman megöli Arment és megszerzi a Csillagot. Jack a férfi nyomába ered
hu
13:10
FOOTLOOSE (2011)
2011, Amerikai Egyesült Államok, vígjáték, zeneA világhírű musical Zalaegerszegre érkezik! Ren Chicagóból költözik anyjával a poros kisvárosba, Beaumontba. Hozzászokott a tinédzserek szórakoztató életmódjához, a tánchoz, a zenéhez - ám ez a kisváros egészen más világ. Itt Moore tiszteletes szabályai szerint él mindenki. Évekkel ezelőtt ugyanis egy táncmulatság után autóbaleset történt, s meghalt négy tinédzser. Azóta szigorúan tilos errefelé a tánc és a zene. Egyetlen ember van a városban, aki ellenszegül a szigorú szabályoknak - és ez éppen Moore tiszteletes lánya, Ariel. A két fiatal hamarosan egymásba szeret, s Ren munkába kezd: muszáj, hogy a beaumont-i fiatalok is élvezhessék a fiataloknak járó szórakozás örömét. A konfliktus nem várat sokáig magára.
hu
15:00
RABULEJTŐ SZERELEM
2009, Amerikai Egyesült Államok, vígjáték, krimi, romantikusLouise (Meg Ryan), a menő New York-i ügyvéd, teljesen elérzékenyül, mikor betoppan hétvégi házukba, és látja hogy azt a vele 13 éve házasságban élő férje, Ian (Timothy Hutton) rózsaszirmokkal díszítette fel. Hamarosan azonban kiderül, hogy a hősszerelmes a virágokat nem hites feleségének, hanem jóval fiatalabb szeretőjének (Kristen Bell) szánta, sőt mi több, egyúttal házasságuknak is véget akar vetni. Louise azonban hallani sem akar minderről. Iant egy tekercs szigetelôszalag bevetésével bírja maradásra, és a fejébe veszi, hogy a mozgásképtelenné tett férjet újra meghódítja. De mikor megérkezik a türelmetlen barátnő, nem is beszélve a kertészrôl (Justin Long), aki a kialakult helyzetet a saját hasznára akarja fordítani, elszabadulnak az indulatok, a poénok és az érzelmek ebben a nézőket is rabul ejtő romantikus vígjátékban.
hu
16:25
A VÉGZET ÓRÁJA
2023, Amerikai Egyesült Államok, Kanada, India, horror, vígjátékA 10 éves árva, Lewis Barnavelt nagybátyjához kerül, és ekkor még nem is sejti, hogy a titokzatos nagybácsi múltja, háza és élete mennyi titkot, mágiát, kalandot és varázslatot rejt, például egy a ház falában ketyegő, hatalmas órát. Amikor a fiú Halloweenkor véletlenül feltámasztja a halottakat, számot kell adnia bátorságáról, és csatlakoznia kell varázsló nagybácsijához és a szomszédban lakó bűbájos boszorkányhoz, hogy együtt állítsák meg a világ pusztulását. A holtából feltámasztott gonosz varázslónő terve ugyanis nem más, mint a pusztítás.
hu
18:10
FŰZŐ
2022, Ausztria, Luxemburg, Franciaország, Németország, életrajzi, dráma, történelmiFiktív beszámoló Erzsébet osztrák császárné életének egy évéről. 1877 karácsony estéjén az egykor szépségéért bálványozott Erzsébet betölti a 40. életévét, és hivatalosan is öregasszonynak számít - megpróbálja hát fenntartani a közvéleményben kialakult képét.
hu
20:00
SZUPERCELLA
2013, Amerikai Egyesült Államok, akcióAmikor egy szerkezeti biztonsággal foglalkozó férfi váratlanul a világ legtitkosabb és legbiztonságosabb börtönében találja magát bezárva, minden képességére és még egy belsős segítségre is szüksége lesz a szökéshez.
hu
21:55
A (SZ)EX AZ OKA MINDENNEK
2015, Amerikai Egyesült Államok, vígjáték, drámaEgy jóindulatú nőcsábász és egy sorozatos félrelépő olyan plátói kapcsolatot alakít ki, amely megváltoztatja őket, miközben kölcsönös vonzalom alakul ki közöttük.
hu