Nick Jr.

Nick Jr.

Nick Jr. staat voor leerzame en geweldloze televisie voor kinderen van 3 tot 5 jaar. Op een originele manier komen kinderen bij Nick Jr. in contact met taal en rekenen en leren ze sociale vaardigheden.

Netherlands

Przewodnik - piątek, 17.05.2024

00:00
De familie Barbapapa
Terwijl ze naar Mars reizen, ontmoeten de Barbapapa's een familie van Barbamartians. Ze hebben geen tijd om kennis te maken als een gigantische plant het dorp aanvalt.
nl
00:11
Peppa Pig
Peppa en George gaan met Opa en Oma Big naar het strand en vinden daar getijdepoelen. Deze zijn helemaal niet zo zanderig als de normale stranden.
nl
00:16
Peppa Pig
Peppa en haar familie gaan picknicken en Peppa neemt Teddy mee. Ze delen de picknick met Meneer Zebra en Zoe Zebra en spelen daarna samen, maar als het tijd is om naar huis te gaan, vergeet Peppa Teddy mee te nemen.
nl
00:20
Peppa Pig
Er komt een nieuw meisje op school, ze heet Olivia Olifant en ze is een beetje verlegen. Maar bij Peppa en haar vriendjes zal dat gelukkig niet zo lang duren.
nl
00:25
Peppa Pig
George vindt samen spelen maar moeilijk, net als Kareltje Konijn. Maar als ze eenmaal op de wip zitten, is er geen vuiltje meer aan de lucht.
nl
00:30
Peppa Pig
Peppa gaat varen. Ze is eerst een beetje ontevreden met haar boot, maar dan ontdekt ze dat bootje varen met papieren bootjes toch wel heel leuk is.
nl
00:35
Peppa Pig
Peppa Pig maakt zich zorgen als iedereen een cadeau krijgt van de kerstman.
nl
00:40
Peppa Pig
Mevrouw Konijn geeft Moeder Pig, Peppa Pig en George Pig een ritje in haar helikopter.
nl
00:44
Peppa Pig
Vader Varken heeft een nieuw horloge nodig en meneer Fox vindt drie horloges in zijn busje.
nl
00:49
Peppa Pig
Peppa en George hopen met neef Chloe en haar vrienden te spelen, maar de oudere kinderen weigeren.
nl
00:55
Anna en haar vrienden
Anna en Froga willen een aardbeientaart te bakken met de eerste aardbeien van het seizoen. Anna bedenkt een plan om Christopher af te leiden. Hij mag niet in de buurt zijn, omdat hij alle aardbeien opeet.
nl
01:00
Anna en haar vrienden
Anna vindt haar oude schommel terug, maar het touw mist. Samen met Froga gaat ze naar Christopher die wel elastiek heeft, maar schommelen met elastiek blijkt lastiger dan gedacht. Misschien heeft Boeboe wel een oplossing.
nl
01:05
PAW Patrol
Een trein komt vast te zitten in een tunnel. Wat volgt is een dollemansrit van de berghelling.
nl
01:20
PAW Patrol
Een pup hielp Jake vroeger uit een lawine en werd lid van de Paw Patrol. Wally de Walrus komt diep onder water vast te zitten in een oud visnet.
nl
01:45
PAW Patrol
Als de wortelen van Yumi verdwijnen, roept zij de hulp in van Ryder an Paw Patrol. Ze ontdekken dat konijnen tunnels graven onder haar tuin. Katie laat een van de pup mee doen aan een wedstrijd, maar dan roept Goodway de hulp in.
nl
02:15
Blaze en de Monsterwielen
Crusher knoeit per ongeluk met de robots van de bakker en die krijgen ineens wielen en rijden weg. Aan AJ en Blaze de taak om ze weer op te sporen.
nl
02:35
Blaze en de Monsterwielen
Blaze ontmoet na een gewonnen race in de Dome een van zijn grootste fans: Ferris. Even later is de door Blaze en AJ gewonnen stalen trofee ineens verdwenen. De geheimzinnige bandiet blijkt echter Ferris te zijn.
nl
02:55
Baby Shark's grote show
Baby Shark en William willen als Superhaai en Kapitein Kelp buitenspeeltijd redden. Kapitein Kelp voelt zich niet serieus genomen in zijn rol. Baby Shark krijgt een heel klein huisdiertje, maar dat blijkt een grote verantwoordelijkheid.?
nl
03:20
Baby Shark's grote show
Baby Shark en zijn beste vriend William beleven samen allerlei spannende avonturen in hun onderwaterstad Carnivore Cove.
nl
03:30
Baby Shark's grote show
Iedereen vindt Baby Shark aardig en Shadow is daar jaloers op. Daarom besluit hij van het Wrak zijn eigen pretpark te maken. Als Baby Shark en z'n vriendjes riddertje gaan spelen mag Vola de prinses zijn. Maar eigenlijk wil ze dat helemaal niet.
nl
03:50
Deer Squad
Kai, Lola, Rammy en Bobbi zijn vier hertjes die in een bootvormig huis in het bos wonen. Wanneer ze in de buurt van elkaar zijn, kunnen ze in superheldenmodus gaan en hun krachten gebruiken om de dieren en mensen in het bos te beschermen.
nl
04:15
PAW Patrol
Nadat Ryder een stunt doet, raakt Danny geïnspireerd. Hierdoor brengt deze kleine durfal zichzelf in gevaarlijke situaties. De Paw Patrol wil graag een dagje vrij.
nl
04:35
PAW Patrol
De pups voeren een toneelstuk op waarbij Katie wordt vervloekt door een heks. Maar in Marshalls droom wordt het allemaal wel heel echt. Boerin Yumi wil een hut voor haar biggetjes, maar het valt nog niet mee om een goede hut te bouwen.
nl
04:55
PAW Patrol
Burgemeester Goodway krijgt van burgemeester Humdinger een stinkende bloem. Ryder en de pups moeten haar terugbrengen naar Boerengat. Er stort een ruimtecapsule in de baai met daarin een aap als astronaut.
nl
05:20
De avonturen van Paddington
Het sneeuwt in de Windsor Garden. Paddington verloor de wollen hoed, een cadeau van tante Lucy. Hij gebruikt de metaaldetector die meneer Gruber hem heeft gegeven om naar schatten te zoeken. De detector begint te piepen.
nl
05:40
De avonturen van Paddington
Paddington biedt aan om voor het café te zorgen als Sofia iets moet bezorgen. Meneer Gruber geeft Paddington een camera om zijn avonturen in de tuinen van Windsor vast te leggen.
nl
06:00
PAW Patrol
Paw Patrol, gaat over zes heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye - die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein!
nl
06:15
PAW Patrol
Wanneer burgemeester Humdinger besluit de grootste omelet ter wereld te maken, bestelt hij per ongeluk eieren die uitkomen. Toerende Travis stort neer met zijn ballon bij de boerderij van boer Al.
nl
06:40
PAW Patrol
Eddie en Emmy worden ongeduldig tijdens het carnaval en verstoppen zich in het kostuum van burgemeester Humdinger om iedereen weg te jagen. Rubble droomt dat hij een geest ontmoet en ontdekt dat het als geest niet makkelijk is vrienden te maken.
nl
07:00
PAW Patrol
Ome Otis gaat mee naar de jungle om een verborgen goudmijn te zoeken. Meneer Wingnut gaat bij Ome Otis langs om zijn hut van de nieuwste technologie te voorzien, maar ze worden per ongeluk opgesloten.
nl
07:25
Rubble & Crew
Nadat Speedmaster een onveilige speeltuin heeft gebouwd, worden Rubble en zijn team creatief en bouwen ze een nieuwe van oude materialen. De Chili Kokkerel van de stad komt in gevaar wanneer het dak van het stadhuis dreigt in te storten.
nl
07:50
Rubble & Crew
Rubble en de crew helpen met een parkeerprobleem wanneer IJsco Carl een nieuwe machine voor ijs heeft gebouwd. De crew zou gaan kamperen, maar Rubble is erg bang in het donker. De crew bouwt sterren en een maan om alles te verlichten.
nl
08:15
DORA
Ale vraagt Dora om hulp. Hun boom is uitgedroogd, dus is het aan Dora om het regenboogwater te vinden. Op een superhete dag wil iedereen ijsjes, maar Olga's ijscokar zit vast. Dora gaat haar redden en zorgt dat iedereen ijs krijgt.
nl
08:40
Blaze en de Monsterwielen
Blaze, Starla en Darington willen junglebal spelen, maar ze moeten eerst Tooks helpen die uit het stadion wordt gelanceerd.
nl
09:05
Deer Squad
Bobbi raakt bevriend met een hongerige alien, 'Nabbel', maar dat gaat mis wanneer ze het afval eet aan boord van het Deer Squad ruimtestation. Kai en Lola strijden om het record bergbeklimmen, maar stoten tegen enorme rotsblokken op de Vorstberg.
nl
09:28
Peppa Pig
Mevrouw Gazelle laat Peppa en de hele klas zien hoe ze een tijdcapsule moeten maken. Iedereen stopt een voorwerp in de capsule waarna de capsule wordt begraven in de schooltuin.
nl
09:33
Peppa Pig
Peppa en George leren dat afval weggooien fijn is, vooral als je het mag verdelen in speciale bakken, zodat het afval opnieuw gebruikt kan worden.
nl
09:38
Peppa Pig
Peppa en George mogen een dagje mee naar het kantoor van papa Big en vinden het allemaal heel leuk. Het konijn werkt met getallen en de kat zit vooral tekeningen te maken op de computer.
nl
09:42
Peppa Pig
Opa Big neemt Peppa en haar vriendjes mee uit varen naar pirateneiland om te gaan schatgraven. Maar terwijl ze een zandkasteel bouwen is Opa op de boot in slaap gevallen en weggedreven.
nl
09:45
Peppa Pig
Er wordt een rommelmarkt gehouden om geld in te zamelen voor een nieuw schooldak. Mevrouw Gazelle vraagt aan iedereen om iets te verkopen. Mama Big geeft de oude stoel van Papa Big mee.
nl
09:55
De avonturen van Paddington
Paddington wil heel graag voor tante Lucy een foto maken van een passerende meteorietregen, maar dat valt nog niet mee. Meneer Brown heeft danstalent, en ook plankenkoorts. Maar hoe ga je daarmee om?
nl
10:20
De familie Barbapapa
Barbaborre en Barbabella hebben een boek van Cellock. Zij willen zelf ook een mysterie oplossen. De Barbakinderen lezen een stripverhaal met superhelden. Ze verkleden zich als superhelden.
nl
10:40
De familie Barbapapa
Het is de verjaardag van de Barbabies. Ze willen allemaal iets anders doen met Barbapapa.
nl
10:54
Peppa Pig
Peppa zegt tegen Papa Big dat hij veel moet bewegen, omdat hij een beetje dik is. Papa Big vindt het vreselijk dat je elke dag moet bewegen om fit te worden.
nl
10:59
Peppa Pig
Peppa en George moeten hun slaapkamer opruimen. Na een uitbarsting van schoonmaakwoede is de kamer netjes. Helaas blijft hij dat niet lang.
nl
11:03
Peppa Pig
Peppa en George gaan naar de speeltuin. Peppa's vriendjes zijn er ook. Peppa gaat graag op de schommel. George niet, want hij heeft hoogtevrees. Papa Big helpt George om van de glijbaan te gaan omdat die te hoog is, maar hij komt vast te zitten.
nl
11:08
Peppa Pig
Papa Big belooft dat hij een foto van Peppa en George zal ophangen als Mama Big weg is. Hij beschadigt de muur per ongeluk, dus Peppa en George helpen Papa Big om de muur te repareren voor Mama Big thuiskomt.
nl
11:10
Peppa Pig
Peppa en haar familie gaan naar het strand. Daar doen ze van alles, zoals Papa Big ingraven in het zand. Als het tijd is om naar huis te gaan, vertrekken ze bijna zonder Papa Big, omdat die in slaap is gevallen.
nl
11:20
Blaze en de Monsterwielen
Wanneer Crusher een magische fout maakt, moeten Blaze en Pickle hun vrienden redden.
nl
11:45
Blaze en de Monsterwielen
Crusher gebruikt de machine van de speelgoedwinkel om groot speelgoed te maken dat voor chaos zorgt. Alleen Blaze en Watts kunnen het speelgoed tegenhouden.
nl
12:10
Deer Squad
Kai en Rammy hebben helmen gemaakt om via virtual reality hun krachten te kunnen trainen. Professor Schets vind dat meneer Staal aan zijn conditie moet werken, maar hij heeft daar helemaal geen zin in. Opeens krijgt Meneer Staal een briljant idee!
nl
12:35
Deer Squad
De baby diertjes willen net zo'n grote helden zijn als de echte Deer Squad. Dus richten ze hun eigen groep op: de Bos Squad. Het lijkt meneer Staal een leuk idee om zijn gezicht op de maan te projecteren.
nl
12:55
Baby Shark's grote show
Een onderwaterstorm verknalt Baby Shark's en William's plezier, en ze twijfelen of ze binnenshuis wel een avontuur kunnen beleven. William en Vola doen mee aan een wedstrijd voor wetenschappers. Hun competitiedrang brengt ze in een lastige situatie.
nl
13:20
Baby Shark's grote show
Hank raakt gefrustreerd als hij de tijd van zijn vader moet delen met zijn nieuwe stiefzussen.
nl
13:30
PAW Patrol
De Paw Patrol moet in actie komen wanneer twee behulpzame robots meer aannemen dan ze aankunnen. In een droom vindt burgemeester Humdinger een Prisma dat regenbogen maakt en kleur aan Advonturenbaai onttrekt.
nl
13:55
PAW Patrol
De Paw Patrol komt in actie als een goudzoekmachine op hol slaat en ome Otis meeneemt op een wilde rit. Digi en Taal proberen burgemeester Humdinger te helpen, maar zorgen ervoor dat hij onder de jam komt te zitten.
nl
14:20
Rubble & Crew
Sierra Sparkle komt haar nieuwe nummer in Bouwerdam zingen en de pups moeten het podium extra speciaal maken. De crew bouwt iets speciaal voor Groenteboer Gabriel wanneer hij een speciale pindakaas-en-jam-dag houdt.
nl
14:45
DORA
Boots moet een nieuwe dans leren voordat hij naar Isa's feestje mag. Dora leidt iedereen naar het Tricky Trappy Forest om de magische noot van een Tico terug te vinden.
nl
15:05
De avonturen van Paddington
De wind waait en Jonathan wil met zijn vader vliegeren. Meneer Brown zit thuis vast, dus Paddington neemt Jonathan mee naar het park. Dan steelt de trouwring van meneer Brown. Politie-inspecteur Paddington volgt hem.
nl
15:30
De Kleine Chef Show
Kleine Chef maakt Mieren-op-een-Stronk voor de picknick, maar moet een mysterie oplossen wanneer het eten begint te verdwijnen. Kleine Chef maakt quesadillas maar krijgt zijn lievelingspot met salsa niet open, hoe hard ze het samen ook proberen.
nl
15:55
De familie Barbapapa
Barbabenno ziet een formulier op een pak Dinocrunch waarmee je een prijs kunt winnen. De Barbakinderen sparen stickers en Barbabee wil zijn hele album vol krijgen.
nl
16:20
Deer Squad
De Deer Squad moet meneer Staal tegenhouden als hij de bomen wil laten krimpen om ruimte te maken voor zijn toren in het Middenbos. Lola houdt de bewoners van Middenbos wakker met de motor van haar Hazenzwever.
nl
16:45
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ racen in de jungle wanneer Blaze plotseling vast komt te zitten in de modder. Het is aan AJ en zijn vrienden om hem te redden.
nl
17:10
PAW Patrol
Wanneer een bijenfamilie in de jungle een nieuwe woonplek in de buurt van de drinkplas vindt, durven de olifanten daar niet meer te komen. Meneer Wingnut heeft leren jodelen en trekt daarmee de wolven aan.
nl
17:35
PAW Patrol
Het treinspoor bij Slingerzand Canyon is eindelijk gerepareerd en de heropening van het station wordt feestelijk gevierd. Tilly Turbot en Mevrouw Marjorie nemen Burgemeester Goodway mee op een zipline avontuur door de jungle.
nl
17:45
PAW Patrol
Als Eddie en Emmy ongeduldig worden op de kermis, verstoppen ze zich in Humdingers Humsquatch.
nl
17:55
Rubble & Crew
Burgemeester Greatways vuile motor moet snel gewassen worden. Wheeler en de pups komen in actie en bouwen een wasstraat. Het is de speciale dag van opa Gravel, maar wanneer de pups ergens nodig zijn, moeten zij hun Opadag-plannen wijzigen.
nl
18:20
DORA
Dora, Boots en Benny trekken dwars door het regenwoud om een grote, speciale taart te bezorgen bij Benny's oma. Dora en het Fiësta Trio onderzoeken een hard, vreemd geluid, dat ervoor heeft gezorgd dat ze hun instrumenten zijn kwijtgeraakt.
nl
18:45
Baby Shark's grote show
Baby Shark en zijn beste vriend William beleven samen allerlei spannende avonturen in hun onderwaterstad Carnivore Cove.
nl
18:55
Baby Shark's grote show
Baby Shark en zijn beste vriend William beleven samen allerlei spannende avonturen in hun onderwaterstad Carnivore Cove.
nl
19:10
PAW Patrol
Eekhoorns verstoppen hun nootjes overal in Avonturenbaai en veroorzaken daarmee allerlei problemen. Meneer Wingnut heeft een nieuwe kangaroe en neemt haar mee naar Avonturenbaai.
nl
19:35
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger wil dat Toerende Travis naar Boerengat komt en verkleed zich daarom als een monster. Meneer Wingnut heeft een automatische frisbee ontworpen die gevaarlijk hard door Avontuurbaai vliegt.
nl
19:55
PAW Patrol
Burgemeester Goodway doet het goed op de reddingstraining van de Paw Patrol en wil daarom graag mee op missie. Meneer Porter vertelt een verhaal over een het spook van de kikkervijver.
nl
20:25
PAW Patrol
Avonturenbaai bereidt zich voor op het toeristenseizoen. Burgemeester Humdinger wil dat de toeristen ook naar Boerengat komen. Er gebeuren rare dingen tijdens een logeerpartijtje in het museum. Alex verdwaalt en Burgemeester Goodway zit opgesloten.
nl
20:50
Rubble & Crew
Nadat Speedmaster een onveilige speeltuin heeft gebouwd, worden Rubble en zijn team creatief en bouwen ze een nieuwe van oude materialen. De Chili Kokkerel van de stad komt in gevaar wanneer het dak van het stadhuis dreigt in te storten.
nl
21:10
Rubble & Crew
De crew ontdekt dat tante Kraan in het geheim een skateboard-ster is. Tijdens het bouwen van een skatepark moeten ze echter een ongelukje met cement oplossen. De crew helpt een popster om met haar tourbus bij de stad te komen.
nl
21:35
DORA
Boots en Dora gaan naar de Bananenheuvel om Isa een vriendenverjaardagscadeau te geven. Dora en haar vrienden organiseren een verrassingsfeestje voor Zwiebers verjaardag. Onderweg daarheen probeert Zwieber zijn eigen verrassingscadeau te stelen.
nl
22:00
Deer Squad
Er is een meteoor onderweg naar de aarde en de heroïsche inspanningen van Don Stål maken het werk van het Deer Team om de planeet te redden moeilijker. Een danswedstrijd in Centralskoven loopt uit op chaos, als Don Stål Ronny verslaat in de finale.
nl
22:25
PAW Patrol
Ryder en de pups helpen Carlos en Tracker met opgravingen in de jungle. Maar dan verdwijnen de gevonden relikwieën plotseling. Burgemeester Humdiger doet alsof hij zijn teen heeft gebroken om cadeautjes te krijgen.
nl
22:50
PAW Patrol
Door een onweersstorm rent de big Cornelius van schrik weg. De Paw Patrol moet hem terug vinden. Ome Otis de goudzoeker vind een wel heel erg grote klomp goud en wil het naar de Avonturenbaai brengen.
nl
23:15
De familie Barbapapa
De kinderen hangen voor de tv en Barbapapa en Barbamama willen graag dat ze in beweging komen. De hele familie gaat naar het museum van de evolutie. Barbaborre wil dinosaurussen zien.
nl
23:35
De familie Barbapapa
Barbabee helpt graag en Barbabenno vraagt hem om spullen van de vuilnisbelt naar de schuur te brengen. Barbabee valt in een vat met roze inkt en lijkt nu op Barbapapa. Daar maakt hij gebruik van.
nl

Przewodnik - sobota, 18.05.2024

00:00
De familie Barbapapa
De barbabies pikken een verdwaalde babyolifant op en verzorgen hem in het geheim. Ze vragen zich af hoe Barbapapa en Barbamama zullen reageren op de ontdekking van Boris.
nl
00:10
Peppa Pig
Opa Big zaait allemaal bloemenzaadjes, maar de vogels eten ze op. Daarom besluiten Peppa, George en Opa een vogelverschrikker te maken die de vogels zal wegjagen. En voor de hongerige vogeltjes heeft Oma gelukkig een oplossing.
nl
00:15
Peppa Pig
Mevrouw Gazelle laat Peppa en de hele klas zien hoe ze een tijdcapsule moeten maken. Iedereen stopt een voorwerp in de capsule waarna de capsule wordt begraven in de schooltuin.
nl
00:20
Peppa Pig
Peppa en George leren dat afval weggooien fijn is, vooral als je het mag verdelen in speciale bakken, zodat het afval opnieuw gebruikt kan worden.
nl
00:24
Peppa Pig
Peppa en George mogen een dagje mee naar het kantoor van papa Big en vinden het allemaal heel leuk. Het konijn werkt met getallen en de kat zit vooral tekeningen te maken op de computer.
nl
00:30
Peppa Pig
Opa Big neemt Peppa en haar vriendjes mee uit varen naar pirateneiland om te gaan schatgraven. Maar terwijl ze een zandkasteel bouwen is Opa op de boot in slaap gevallen en weggedreven.
nl
00:37
Peppa Pig
Mevrouw Gazelle geeft de klas muziekles. In het begin is het veel schudden, rammelen en slaan, maar daarna komen de ouders laten zien hoe het moet.
nl
00:42
Peppa Pig
Peppa besluit dat ze nooit gaat praten, maar dat duurt niet lang.
nl
00:46
Peppa Pig
Peppa en haar vrienden spelen verstoppertje, maar Freddy Fox is de beste in dat spel.
nl
00:51
Peppa Pig
Miss Gazelle en oom Kanins leren de kinderen om echte ontdekkingsreizigers te worden.
nl
00:55
Anna en haar vrienden
Froga is wanhopig wanneer ze haar lievelingssteen is kwijtgeraakt. Anna en Ron helpen haar als echte detectives met zoeken. Een geschenk van Christopher brengt Froga in de richting van de steen.
nl
01:00
Anna en haar vrienden
Christopher heeft zichzelf vandaag aangesteld als Super-Christopher en wil iedereen helpen. Maar als dat niet helemaal goed gaat, is hij erg teleurgesteld. Wanneer de kruiwagen van Froga van de heuvel afrolt, kan hij toch in actie komen.
nl
01:10
PAW Patrol
Een kudde olifanten komen vast te zitten in een tempel nadat ze zijn weggejaagd van een drinkplaats.
nl
01:20
PAW Patrol
Een tanker lekt olie in de baai en een babywalvis is door de olievlek gezwommen. Het is over-over-over-overgrootvader-Grover-dag en ter ere daarvan krijgt zijn standbeeld een schoonmaakbeurt.
nl
01:45
PAW Patrol
Tijdens een cowboyfeest ontsnappen er een paar koeien uit een veewagon. De Paw Patrol moet de koeien terugdrijven naar het station. Wanneer hun vriend Alex besluit dat hij lid wil worden van de Paw Patrol, mag hij mee voor een noodgeval.
nl
02:10
Blaze en de Monsterwielen
Tijdens het spelen van Bam, het favoriete spel van Zegg, vinden de Monsterwielen het ei van een Truckadactylus. De Monsterwielen doen er alles aan om het ei zo snel mogelijk terug te brengen naar het nest.
nl
02:30
Blaze en de Monsterwielen
Het is modderfeest. Crusher houdt niet van modder en schiet de modderbal het woud in. Blaze, AJ en Crusher gaan de bal terughalen. In het woud ontmoeten ze Gasquatch. Hij is dol op modder. Ze nodigen hem uit voor het feest.
nl
02:55
Baby Shark's grote show
Nadat een egoïstische vis de putt-putt overneemt, moeten Baby Shark en William een kampioen minigolfspeler vinden om hem te verslaan. Hank worstelt om zijn angsten te overwinnen zonder de hulp van zijn lieveling Rocky.
nl
03:20
Baby Shark's grote show
Baby Shark en zijn beste vriend William beleven samen allerlei spannende avonturen in hun onderwaterstad Carnivore Cove.
nl
03:30
Baby Shark's grote show
Een onderwaterstorm verknalt Baby Shark's en William's plezier, en ze twijfelen of ze binnenshuis wel een avontuur kunnen beleven. William en Vola doen mee aan een wedstrijd voor wetenschappers. Hun competitiedrang brengt ze in een lastige situatie.
nl
03:50
Deer Squad
De onderwateractiviteiten van Don Steel veroorzaken grote chaos onder de walvissen.
nl
04:15
PAW Patrol
De Paw Patrol rukt uit wanneer er twee ijsbeertjes op ijsschotsen steeds verder de zee in drijven. De pups moeten het hek van boer Al repareren en erachter komen wie het hek steeds vernielt.
nl
04:35
PAW Patrol
De schoolbus heeft pech, dus moet de Paw Patrolbus de kinderen naar school brengen. Alle zangvogels, die net eieren hadden gelegd, zijn verdwenen. De Paw Patrol moet de oorzaak achterhalen.
nl
04:55
PAW Patrol
Door een rotslawine raakt een geiser verstopt. Het water spuit nu uit de grond in de Avonturenbaai. De pups gaan kamperen en vertellen elkaar enge verhalen. De pony Priscilla wordt hier bang van en rent in het donker de woestijn in.
nl
05:20
De avonturen van Paddington
Mr. Curry gaat op vakantie en vraagt Paddington om een van zijn plantjes water te geven, maar Paddington geeft per ongeluk de verkeerde water. Mrs. Brown wil dat iedereen zich artistiek uitdrukt, dus gaat Paddington op zoek naar waar hij goed in is.
nl
05:40
De avonturen van Paddington
Paddington maakt per ongeluk de voorraad nootjes van een eekhoorn stuk, dus nodigt hij het wilde dier uit om binnen te wonen. Judy krijgt een speelgoedspionagekit en mevrouw Bird begint zich verdacht te gedragen.
nl
06:00
PAW Patrol
De jaarlijkse Grote Puprace is weer aan de gang en de pups kunnen tegen elkaar racen om te kijken wie de snelste pup is.
nl
06:15
PAW Patrol
Als een baby T-Rex verdwaald, gaan Ryder en de pups op een missie naar de Dino Wilds om hem te helpen vinden. Wanneer Everest zich bij de Paw Patrol voegt voor een bezoek aan de jungle, sluit ze vriendschap met een onhandig olifantenkalf.
nl
06:40
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger laat Katie op zijn kittens passen als per ongeluk het alarmsysteem afgaat. Wanneer Humdinger een van de eerste uitvindingen van Ryder steelt, een vliegmachine, moet hij gered worden van een uit de hand gelopen vlucht.
nl
07:00
PAW Patrol
De pakketjes van Danny en juf Marjorie worden per ongeluk verwisseld. De pups hebben een verrassing voor Ryder, maar voordat ze die aan hem kunnen geven, komt het cadeau in de jungle terecht.
nl
07:25
Rubble & Crew
De ploeg gaat over op schoonmaak wanneer de bouw van Café Carl's nieuwe popcornrestaurant uit de hand loopt. Een zeepongeluk veroorzaakt een glibberige chaos. De crew schiet te hulp.
nl
07:50
Rubble & Crew
Helaas heeft de favoriete oude eik van Parkwachter Roos dorre takken. Rubble en de crew maken er een boomhut van waarin de kinderen toch kunnen klimmen. Boerin Zoë heeft nieuwe dieren: kippen. De crew gaat een kippenvoerbak bouwen.
nl
08:15
DORA
Dora en Boots moeten de Grote Rode Kip wakker maken want hij drijft af naar een waterval. Dora en haar vrienden moeten raadseltjes oplossen om een geheimzinig cadeau open te maken.
nl
08:40
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en Zeg ontdekken per ongeluk een wereld vol kleine wezentjes genaamd Insect City.
nl
09:05
Deer Squad
Er gebeuren vreemde dingen aan boord van het ruimtestation. Deer Squad ontdekt dat er een grappenmaker aan boord is. Jade ontdekt een Tijdkristal en ze wordt gedwongen om te leren hoe ze het kan gebruiken om de tijd terug te draaien.
nl
09:28
Peppa Pig
Op de kamer van Peppa en George hangt een oude koekoeksklok die allang niet is opgewonden. Peppa en George willen maar al te graag de koekoek zien en dus windt Papa Big de klok weer op.
nl
09:33
Peppa Pig
Als de familie Big een fietstochtje gaat maken, wil Peppa per se op haar eigen fiets. En dat komt goed uit, want dan kan ze meeracen met haar vriendjes.
nl
09:38
Peppa Pig
Peppa gaat schaatsen, maar moet het eerst nog even onder de knie krijgen. Gelukkig legt Mama Big uit wat ze moet doen. Maar er is altijd baas boven baas, kleine George blijkt een natuurtalent. En daar is Peppa gelukkig trots op.
nl
09:42
Peppa Pig
Peppa is al eens bij de tandarts geweest, maar voor George is het de eerste keer. De tanden van George zijn mooi, maar die van zijn speelgoed-dinosaurus niet.
nl
09:45
Peppa Pig
Als Peppa's vriendinnetjes komen spelen in haar mooie boomhut, is het supergezellig, maar als de jongens komen, gaat 't mis. Peppa zet ze zonder pardon buiten. Opa weet raad en bouwt voor de jongens een kasteelhut.
nl
09:55
De avonturen van Paddington
Paddington laat helaas de woestijnrat van de school, waar Judy op past, vrij. Paddington en Judy zoeken het in huis en in de tuin van meneer Curry. Jonathan en Paddington hebben hun verkennersbadges nodig, maar meneer Curry is er niet blij mee.
nl
10:20
De familie Barbapapa
Barbabenno ziet een formulier op een pak Dinocrunch waarmee je een prijs kunt winnen. De Barbakinderen sparen stickers en Barbabee wil zijn hele album vol krijgen.
nl
10:40
De familie Barbapapa
Barbibul pikte een muzikale boodschap op van de planeet Mars. Ze moet ter plaatse gaan kijken. Na een veelbewogen reis ontdekken de Barbapapa's een vreemde planeet, haar vegetatie en haar bewoners.
nl
10:52
Peppa Pig
George vindt een spin in de wastafel op de badkamer. Peppa is heel bang, tot ze beseft dat hij haar geen kwaad wil doen.
nl
10:57
Peppa Pig
Peppa en George gaan een stukje varen met Opa Big in zijn boot. Danny Hond en Opa Hond zijn ook aan het zeilen. Opa Big en Opa Hond houden een race om te kijken welke boot het snelst is.
nl
11:02
Peppa Pig
Peppa en haar familie gaan naar de winkel voor tomaten, spaghetti, uien en fruit, maar Papa Big pakt ook chocoladetaart voor de kinderen.
nl
11:06
Peppa Pig
Peppa is jarig en ze geeft een feestje, waarvoor ze al haar vriendjes uitgenodigd heeft. Ze krijgt cadeautjes van Mama, Papa en George. Papa Big laat wat goocheltrucs zien.
nl
11:10
Peppa Pig
Papa koopt een nieuwe videocamera. Eerst laat Peppa hem zien hoe de camera werkt en dan filmt hij Peppa als ze raar doet.
nl
11:20
Blaze en de Monsterwielen
Gasquatch nodigt Blaze en AJ uit naar zijn ijscofeest, maar vergeet het ijs. Blaze verandert in een ijscowagen en probeert zo snel mogelijk Gasquatch's huis te bereiken.
nl
11:45
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en Pegwheel besluiten samen te werken en gaan op zoek naar de ultieme schat. Ze hebben drie sleutels nodig om een speciale kist te openen, maar Crusher zit ook achter de schat aan.
nl
12:10
Deer Squad
Jade en Bobbi ontdekken een grot onder het Middenbos. Deze grot zit vol met edelstenen, en daar is mevrouw Flufpot nou net naar op zoek. Rammy heeft een meditatie-app waarmee hij zichzelf beter wil leren focussen tijdens de reddingsacties.
nl
12:35
Deer Squad
Het Grote Bosfeest komt eraan, en Kai heeft daarvoor een reuzenrad gebouwd. Maar die is nog niet helemaal klaar. Meneer Staal biedt aan om Kai te helpen. Bobbi en Ian geven een concert. Mevrouw Flufpot wil hen meenemen op een wereldtournee.
nl
13:00
Baby Shark's grote show
Baby Sharks honkkokkelteam neemt een ongebruikelijke coach met een ongebruikelijke werkwijze in de arm. Baby Shark heeft z'n agenda voor het dansfeestje met z'n oma wel heel erg vol gepland.
nl
13:20
Baby Shark's grote show
De vissenvriendjes bereiden zich voor op Smoothiedag. William wordt vriendjes met een nieuwe vis die denkt dat ze heel grappig is, maar in de praktijk eigenlijk vooral anderen kwetst.
nl
13:35
PAW Patrol
Liberty komt de pups net op tijd bezoeken om de Turbots en hun Doppler-radar te redden tijdens een gedurfde reddingsactie in de bergen. Wanneer Boer Al een windmolen bouwt, neemt de wind Boer Yumi en Garby mee op een wilde vlucht.
nl
14:00
PAW Patrol
Als het ruimtevacuüm van Digi en Tal kapot gaat, is het aan de hondjes om burgemeester Humdinger te redden van het neerstortende ruimtepuin. Burgemeester Humdinger verliest de controle over zijn gigantische koekoeksklok.
nl
14:25
Rubble & Crew
Rubble en de crew helpen met een parkeerprobleem wanneer IJsco Carl een nieuwe machine voor ijs heeft gebouwd. De crew zou gaan kamperen, maar Rubble is erg bang in het donker. De crew bouwt sterren en een maan om alles te verlichten.
nl
14:50
DORA
De tweeling is blij om hun eerste regenboog te zien, maar die mist een paar kleuren. Dora gaat op zoek naar blauw, rood en geel. Boots elastieken bal stuitert het Buurtige Bos in en hij moet deze terug gaan vragen aan Druzilla de Duizendpoot.
nl
15:10
De avonturen van Paddington
Paddington past op het hondje van Mateo, Lucky, maar Lucky luistert niet zo goed naar hem en met Hartjesdag wil Paddington iedereen een kaart geven om zijn waardering voor hen te tonen.
nl
15:35
De Kleine Chef Show
Het dak van de Kleine Chefs boomhuisje is lek. Hij gebruikt een schatkaart om een speciaal ingrediënt te vinden.
nl
15:55
De familie Barbapapa
De kinderen lenen boeken uit de bieb voor een spreekbeurt. Barbabob vergeet zijn boek in te leveren en het gaat kapot. Iedereen moet zijn kamer opruimen en schoonmaken. De kinderen proberen er allemaal onderuit te komen.
nl
16:20
Deer Squad
Nu Meneer Staal een gewei heeft, hoopt hij lid te worden van de Deer Squad en helpt met een feestje voor Tina Schildpad. Meneer Staal is boos als zijn jas vol bessensap zit. De Deer Squad moet voorkomen dat hij de bessenstruiken verwoest.
nl
16:45
Blaze en de Monsterwielen
Wanneer Blaze, AJ en Stripes op wat dieren letten, drijven de dieren weg op bubbels. Ze moeten snel worden gevonden.
nl
17:10
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger verleidt mensen om in ijskoude wateren te varen op zoek naar een schat, maar ze moeten allemaal worden gered als ze stranden. De pups moeten Ryder en Alex redden wanneer ze de controle verliezen over een raketaangedreven ATV.
nl
17:35
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger heeft een apparaatje waarmee hij dierengeluiden kan veranderen, met blaffende katten tot gevolg. Wanneer kaptein Turbot op zoek is naar een voetvis, verliest hij zijn bril.
nl
18:00
PAW Patrol
Rubble droomt dat hij een geest ontmoet en leert dat een geest niet makkelijk nieuwe vrienden maakt.
nl
18:10
Rubble & Crew
Mix en Motor's favoriete tv-ster speelt in een nieuwe film in Builder Cove. De pups moeten een bioscoop bouwen om hem te bekijken. Opa vertelt de pups over een begraven schat. Ze ontdekken dat de sleutel tot het vinden van deze schat teamwork is.
nl
18:35
DORA
Boots moet een nieuwe dans leren voordat hij naar Isa's feestje mag. Dora leidt iedereen naar het Tricky Trappy Forest om de magische noot van een Tico terug te vinden.
nl
19:00
Baby Shark's grote show
Baby wordt per ongeluk vies op de familiefoto-dag. Penny en Wallace werken samen.
nl
19:20
PAW Patrol
Toerende Travis wil naar Mars reizen, maar hij belandt op de zuidpool. Alex, Meneer Porter en de pups reizen naar de jungle om Carlos en Tracker te helpen met het tellen van baby papagaaien.
nl
19:45
PAW Patrol
Meneer Porter krijgt een robot die hem kan helpen in het café. Meneer Porter heeft een nieuwe oven waarmee hij heel veel taarten tegelijk kan bakken.
nl
20:10
PAW Patrol
Toerende Travis belandt in Avonturenbaai en heeft een exotische vogel meegenomen. Er wordt een zeepkistenrace georganiseerd voor de kinderen in Avonturenbaai. Burgemeester Humdinger wil ook meedoen, want er valt een grote beker te winnen.
nl
20:35
PAW Patrol
Boer Al en Burgemeester Goodway gaan parachutespringen, maar door de harde wind gaat dat niet helemaal goed. Alex moet cupcakes mee naar school nemen, maar Kapitein Turbot heeft per ongeluk de gebaksdoos meegenomen naar de Platvis.
nl
21:00
Rubble & Crew
Burgemeester Greatways vuile motor moet snel gewassen worden. Wheeler en de pups komen in actie en bouwen een wasstraat. Het is de speciale dag van opa Gravel, maar wanneer de pups ergens nodig zijn, moeten zij hun Opadag-plannen wijzigen.
nl
21:25
Rubble & Crew
De crew bouwt een varkensstal. De crew bouwt een nieuwe startbaan voor de luchthaven.
nl
21:50
DORA
Dora en Boots vinden een schattige kleine baby axolotl. Ze moeten hem thuisbrengen, maar hij dwaalt de hele tijd af. De Grote Rode Kip zit vast in een zwevende bubbel en koerst recht op een vulkaan af. Dora moet de lucht in om hem te redden.
nl
22:10
Deer Squad
Als Kai een stel babyschildpadjes redt, vormen ze een fanclub. Kai is vervuld met trots en besluit Middenbos in zijn eentje te redden. Rammy wil de stadsmarathon winnen maar hij kan Meneer Staal en zijn supersneakers niet bijhouden.
nl
22:35
PAW Patrol
Durfal Danny X heeft een stunt bedacht waarbij hij een extreme lunch wil eten. Dat gaat niet volgens plan. In Avonturenbaai worden taarten gebakken om met elkaar te ruilen. Burgemeester Humdinger probeert een taart te stelen.
nl