Nick Jr.

Nick Jr.

Nick Jr. staat voor leerzame en geweldloze televisie voor kinderen van 3 tot 5 jaar. Op een originele manier komen kinderen bij Nick Jr. in contact met taal en rekenen en leren ze sociale vaardigheden.

Netherlands

Przewodnik - wtorek, 21.05.2024

00:05
De familie Barbapapa
Barbabenno maakt een stofzuigrobot die heel goed kan voetballen. De Barbababy's organiseren een wedstrijd tegen de robots.
nl
00:19
Peppa Pig
Papa Big heeft te lang gewacht met gras maaien, hierdoor kunnen Peppa en George in het lange gras spelen. Maar het gras is zo lang dat ze hun bal kwijtraken, hierdoor is de hulp van Opa Big nodig.
nl
00:23
Peppa Pig
Zoe Zebra viert haar verjaardagsfeestje en nodigt iedereen per brief uit. Dat is natuurlijk reuze spannend voor Peppa en George, want een brief krijg je niet iedere dag, en een brief terugschrijven is helemaal top.
nl
00:28
Peppa Pig
Papa Big krijgt de schildersmaak weer te pakken als hij Peppa en Georga vol overgave ziet verven. Samen maken ze een prachtig kunstwerk in de tuin, totdat de eendjes komen.
nl
00:32
Peppa Pig
Op de kamer van Peppa en George hangt een oude koekoeksklok die allang niet is opgewonden. Peppa en George willen maar al te graag de koekoek zien en dus windt Papa Big de klok weer op.
nl
00:35
Peppa Pig
Als de familie Big een fietstochtje gaat maken, wil Peppa per se op haar eigen fiets. En dat komt goed uit, want dan kan ze meeracen met haar vriendjes.
nl
00:43
Peppa Pig
Peppa gaat helpen op de kinderen passen op het verjaardagsfeestje van Edmond Elephant.
nl
00:47
Peppa Pig
Opa Big organiseert een zoektocht naar chocolade-eieren voor Peppa en haar vrienden.
nl
00:52
Peppa Pig
Daddy Pig verliest zijn titel als Champion Puddle Jumper totdat iedereen hem helpt trainen.
nl
00:56
Peppa Pig
Peppa Pig en haar vrienden bezoeken met Miss Gazelle Pedro Pony, die in het ziekenhuis ligt.
nl
01:00
Anna en haar vrienden
Bubu maakt indruk op zijn vrienden met een nieuwe fiets die hij won in een wedstrijd. Hij moedigt iedereen aan om erop te rijden, en Anna ontdekt waarom: Bubu heeft nooit geleerd om te fietsen.
nl
01:10
Anna en haar vrienden
Anna speelt op haar ukelele en breekt per ongeluk haar geliefde instrument doormidden.
nl
01:15
PAW Patrol
Tilly Turbot en Marjorie nemen Burgemeester Goodway mee op een ziplinetocht door de jungle. Wanneer ze vast komen te zitten in de boomtoppen is het aan de pups om ze weer veilig naar beneden te krijgen.
nl
01:25
PAW Patrol
De Paw Patrol rukt uit om een verdwaald vleermuisje terug naar huis te brengen. Chase moet naar de tandarts omdat een van zijn tanden los zit, maar hij durft niet.
nl
01:50
PAW Patrol
Skye en Rocky gaan voor het eerst kamperen. Maar Chickaletta komt vast te zitten in een kloof. Baby schildpadden verschijnen overal in de stad. Ryder en de pups verzamelen ze en brengen ze naar huis.
nl
02:15
Blaze en de Monsterwielen
Crusher probeert vals te spelen tijdens een carnavalspel en belandt per ongeluk samen met Pickle op een grote raket. Nu moeten Blaze en AJ ze zien te redden.
nl
02:35
Blaze en de Monsterwielen
Gabby, Blaze en AJ zijn aan het kamperen en worden gebeld: Blaze's vrienden zijn ziek.
nl
02:55
Baby Shark's grote show
William komt een dagje meekijken bij Rayna op haar werk, waar hij erachter komt dat het niet zo makkelijk is om een goede verslaggever te zijn. Baby probeert ervoor te zorgen dat hij altijd bij zijn ouders in bed mag slapen.
nl
03:20
Baby Shark's Big Show!
Als Baby Shark en zijn vriendjes meedoen aan een bandenwedstrijd, lopen de gemoederen tussen Baby Shark en zijn rivaal Shadow hoog op.
nl
03:30
Baby Shark's Big Show!
Baby Shark en William ontmoeten de vintastische rap-ster Sharki B die 'de zeewierzwaai' heeft bedacht. Als Chucks een waardevolle bel naar de andere kant van de oceaan leidt, leert het zeepaardje dat je goed moet opletten waar je zwemt.
nl
03:50
Deer Squad
Professor Scratch dompelt de stad onder in duisternis. De stalen luchtballon van Sir Steel groeit.
nl
04:15
PAW Patrol
Burgemeester Goodway gaat voor het eerst mee naar de jungle en neemt een plant mee als cadeautje. Rubble heeft een sterke elektromagneet als hulpmiddel bij het opruimen. Maar zo'n magneet kan voor problemen zorgen..
nl
04:35
PAW Patrol
Durfal Danny X is onder de indruk van de stunts die hij de Paw Patrol ziet doen en wil zelf ook iets stoers proberen met de Pawpatrolbus. Het is de dag van het hoedencarnaval en iedereen draagt zijn mooiste hoed.
nl
04:55
PAW Patrol
De straalzender van een ruimteschip is stuk waardoor de inwoners van de Avonturenbaai zweven. Een satelliet valt richting de Avonturenbaai. De pups moeten 'm repareren voordat hij neerstort.
nl
05:20
De avonturen van Paddington
Op de laatste dag van de vakantie kunnen Jonathan en Judy het niet eens worden over wat ze moeten doen, dus heeft Paddington de beslissende stem. En de Browns komen terug van het strand met meer dan zand in hun haar.
nl
05:40
De avonturen van Paddington
Paddington heeft een nieuwe vriend: een rups. Hij en Judy leren dat veranderingen soms goed zijn. De Browns verwachten een belangrijke gast, dus de vloer is gedweild. Ze willen niet dat die weer vies wordt, dus speelt iedereen 'de vloer is lava'.
nl
06:00
PAW Patrol
Een dolfijnenjong dreigt stroomopwaarts de rivier op te zwemmen en de pups moeten hem redden.
nl
06:15
PAW Patrol
Wanneer bij een mysterieuze storm hagelstenen vallen waar jonge Ruimtestenen uitkomen, moeten de pups ze beschermen. Een 3D-printer veroorzaakt problemen wanneer Eddie en Emmy 3D-kopiën van zichzelf maken en daar geintjes mee uithalen.
nl
06:40
PAW Patrol
Rubble's neef Charger komt net op tijd om te helpen wanneer een geiser Mr Pepper's restaurant verwoest. Burgemeester Humdinger saboteert de car wash-wedstrijd en de Paw Patrol moet de dag redden.
nl
07:00
PAW Patrol
Het broertje van Grote Harige valt in een gat en de pups moeten hem zien te redden. Danny gaat bergklimmen, maar wanneer het gevaarlijk wordt, moeten de pups in actie komen om hem te helpen.
nl
07:25
Rubble & Crew
Het podium voor de talentenjacht is te klein en de crew gaat een groter podium bouwen. Speedmaster heeft andere plannen zodat hij kan winnen. Het is Bouwerdamdag en er komt een feest.
nl
07:50
Rubble & Crew
Als een winderige dag de bouw van een ijssalon laat ontsporen, komen Rubble, Mix, Wheeler en Charger in actie. Er is een mysterieus piepje in het stadhuis. Burgemeester Greatway vraagt Rubble en Charger om het te verhelpen.
nl
08:15
DORA
Boots moet een nieuwe dans leren voordat hij naar Isa's feestje mag. Dora leidt iedereen naar het Tricky Trappy Forest om de magische noot van een Tico terug te vinden.
nl
08:40
Blaze en de Monsterwielen
Wanneer de Great Animal Crown op de bodem van de oceaan belandt, gaat Blaze er meteen naar op zoek door in een haai te veranderen.
nl
09:05
Deer Squad
Jade vraagt de Deer Squad om hulp. Sir Steel geeft Lady Fluffpot een gigantische parel.
nl
09:29
Peppa Pig
Peppa en George hopen met neef Chloe en haar vrienden te spelen, maar de oudere kinderen weigeren.
nl
09:34
Peppa Pig
Mevrouw Gazelle geeft de klas muziekles. In het begin is het veel schudden, rammelen en slaan, maar daarna komen de ouders laten zien hoe het moet.
nl
09:38
Peppa Pig
Peppa besluit dat ze nooit gaat praten, maar dat duurt niet lang.
nl
09:43
Peppa Pig
Peppa en haar vrienden spelen verstoppertje, maar Freddy Fox is de beste in dat spel.
nl
09:45
Peppa Pig
Miss Gazelle en oom Kanins leren de kinderen om echte ontdekkingsreizigers te worden.
nl
09:55
De avonturen van Paddington
Paddington krijgt van meneer Gruber een vingertop om mee te puzzelen, maar helaas komt meneer Curry er in vast te zitten en dat net op auditiedag. Judy wil niet kinderachtig overkomen, dus gaat ze liever samen met Mateo naar de halfpipe.
nl
10:20
De familie Barbapapa
Barbaborre wil liever de snack van Barbabee en Barbamama legt uit dat men vaak denkt dat het bij anderen beter is. De kinderen denken over wat ze later willen worden. Barbabee weet het nog niet en zorgt ondertussen voor allerlei dieren uit het bos.
nl
10:40
De familie Barbapapa
Boris de olifant mist thuis. De Barbapapa besluiten hem terug te brengen naar Afrika.
nl
10:53
Peppa Pig
George vindt samen spelen maar moeilijk, net als Kareltje Konijn. Maar als ze eenmaal op de wip zitten, is er geen vuiltje meer aan de lucht.
nl
10:58
Peppa Pig
Peppa gaat varen. Ze is eerst een beetje ontevreden met haar boot, maar dan ontdekt ze dat bootje varen met papieren bootjes toch wel heel leuk is.
nl
11:03
Peppa Pig
Opa Big zaait allemaal bloemenzaadjes, maar de vogels eten ze op. Daarom besluiten Peppa, George en Opa een vogelverschrikker te maken die de vogels zal wegjagen. En voor de hongerige vogeltjes heeft Oma gelukkig een oplossing.
nl
11:07
Peppa Pig
Mevrouw Gazelle laat Peppa en de hele klas zien hoe ze een tijdcapsule moeten maken. Iedereen stopt een voorwerp in de capsule waarna de capsule wordt begraven in de schooltuin.
nl
11:10
Peppa Pig
Peppa en George leren dat afval weggooien fijn is, vooral als je het mag verdelen in speciale bakken, zodat het afval opnieuw gebruikt kan worden.
nl
11:20
Blaze en de Monsterwielen
Er is een groot ballonnenfeest, met een ballonnenreuzenrad, verschillende ballonnenspelen én een grote heteluchtballon. Crusher denkt dat hij er wel even een stukje mee kan vliegen, maar weet helemaal niet hoe hij moet landen.
nl
11:45
Blaze en de Monsterwielen
Pickle leest samen met Blaze, AJ en Crusher baby Gurkje drie verhalen voor. Het eerste verhaaltje gaat over cowboys, het tweede verhaaltje gaat over politieagenten en het derde verhaaltje gaat over superhelden.
nl
12:10
Deer Squad
Bobbi raakt bevriend met een hongerige alien, 'Nabbel', maar dat gaat mis wanneer ze het afval eet aan boord van het Deer Squad ruimtestation. Kai en Lola strijden om het record bergbeklimmen, maar stoten tegen enorme rotsblokken op de Vorstberg.
nl
12:40
Deer Squad
Er gebeuren vreemde dingen aan boord van het ruimtestation. Deer Squad ontdekt dat er een grappenmaker aan boord is. Jade ontdekt een Tijdkristal en ze wordt gedwongen om te leren hoe ze het kan gebruiken om de tijd terug te draaien.
nl
13:00
Baby Shark's grote show
Baby Shark probeert William de beste vissenvriendjesdag ooit te bezorgen. Vola's skateboard raakt vermist vlak voor een groot evenement. Detective Baby Shark en William Watson gaan de zaak onderzoeken.
nl
13:20
Baby Shark's grote show
De Sharks helpen Woeste Willem om zijn discobol te vinden om een haaitastisch feest te kunnen geven.
nl
13:35
PAW Patrol
Een katje drijft op een speelgoedbootje richting de zee! Gelukkig zien Rubble en Chase het en kan de Paw Patrol het katje redden. Door stenen op het spoor staat er een trein vast.
nl
14:00
PAW Patrol
Het nieuwe dansspel 'Pup Pup Boogie' is onderweg op de trein. Maar door een ontspoorde treinwagon is de rails verbogen. Het is erg mistig. Het licht van de vuurtoren is uitgevallen.
nl
14:25
Rubble & Crew
Rubble en de pups bouwen net op tijd voor het Fietsfestival een grote fietsenwinkel. Wanneer Motor niet in bad wil voor de familiefoto, moeten Rubble en de pups een bouwkundige oplossing vinden.
nl
14:50
DORA
Boots en Dora gaan naar de Bananenheuvel om Isa een vriendenverjaardagscadeau te geven. Dora en haar vrienden organiseren een verrassingsfeestje voor Zwiebers verjaardag. Onderweg daarheen probeert Zwieber zijn eigen verrassingscadeau te stelen.
nl
15:10
De avonturen van Paddington
Jonathan heeft de kist met zomerspelletjes tevoorschijn gehaald en iedereen heeft zin in gezellig een wedstrijdje doen, behalve meneer Brown. Mevrouw Brown wil heel graag gaan kamperen en heeft een oude camper op de kop getikt.
nl
15:35
De Kleine Chef Show
Kleine Chef maakt ijsjes en kan niet wachten tot ze bevroren zijn. Kleine Chef maakt roze limonade.
nl
16:00
De familie Barbapapa
Een paar Barbakinderen ontdekken grotschilderingen. Barbabientje vertelt over hun voorouders, de grot-Barbapapa's. De kinderen willen in de woonkamer slapen en zijn bang voor monsters.
nl
16:25
Deer Squad
Sir Steel katapulteert al zijn oude troep de ruimte in. Bobbi maakt een superbruisend drankje.
nl
16:50
Blaze en de Monsterwielen
Er is een groot ballonnenfeest, met een ballonnenreuzenrad, verschillende ballonnenspelen én een grote heteluchtballon. Crusher denkt dat hij er wel even een stukje mee kan vliegen, maar weet helemaal niet hoe hij moet landen.
nl
17:15
PAW Patrol
Meneer Wingnut heeft een machine gebouwd die Boer Al moet helpen met het oogsten van de amandelen. Maar de oogstmachine slaat op hol en richt verwoesting aan in Avonturenbaai. Boer Al droomt dat zijn dieren de boerderij overnemen.
nl
17:40
PAW Patrol
Rocky en Burgemeester Humdinger komen vast te zitten in een huis van karton. Om te kunnen ontsnappen moeten ze verschillende puzzels oplossen. Toerende Travis gaat op zoek naar Grootbek Eiland, en Skye helpt hem een handje.
nl
17:50
PAW Patrol
Een baby T-Rex is verdwaald, dus Ryder en de pups moeten op een missie in het Dinosaurusbos.
nl
18:00
Rubble & Crew
Het water stijgt, de rivier treedt buiten zijn oevers en Bouwerdam dreigt onder te lopen. De crew moet snel een dam bouwen. Boerin Zoe houdt een boerenmarkt voor het groente en fruit.
nl
18:25
DORA
De tweeling is blij om hun eerste regenboog te zien, maar die mist een paar kleuren. Dora gaat op zoek naar blauw, rood en geel. Boots elastieken bal stuitert het Buurtige Bos in en hij moet deze terug gaan vragen aan Druzilla de Duizendpoot.
nl
18:50
Baby Shark's grote show
De Sharks moeten Woeste Willem helpen bij het terugvinden van zijn discobal zodat hij een feest kan geven. Hank neemt per ongeluk een schat mee uit het gemeentehuis. Hij wil daarna zijn fout graag herstellen.
nl
19:15
PAW Patrol
De Cheetah smeedt een kwaadaardig plan om de jungle te verwoesten en er de snelste cheetah-racebaan ter wereld te bouwen. Om haar plan uit te voeren, steelt ze de Paw Patroller. De pups hebben een nieuwe auto nodig om haar te stoppen.
nl
19:40
PAW Patrol
De Pups moeten helpen de snor van burgemeester Humdinger te vinden, nadat hij hem per ongeluk heeft afgeschoren. Wanneer een kermistrein vast komt te zitten in een tunnel volgt er een dollemansrit bergaf.
nl
20:00
PAW Patrol
Wanneer een bijenfamilie in de jungle een nieuwe woonplek in de buurt van de drinkplas vindt, durven de olifanten daar niet meer te komen. Meneer Wingnut heeft leren jodelen en trekt daarmee de wolven aan.
nl
20:25
PAW Patrol
Het treinspoor bij Slingerzand Canyon is eindelijk gerepareerd en de heropening van het station wordt feestelijk gevierd. Tilly Turbot en Mevrouw Marjorie nemen Burgemeester Goodway mee op een zipline avontuur door de jungle.
nl
20:50
Rubble & Crew
De ploeg gaat over op schoonmaak wanneer de bouw van Café Carl's nieuwe popcornrestaurant uit de hand loopt. Een zeepongeluk veroorzaakt een glibberige chaos. De crew schiet te hulp.
nl
21:15
Rubble & Crew
Sierra Sparkle komt haar nieuwe nummer in Bouwerdam zingen en de pups moeten het podium extra speciaal maken. De crew bouwt iets speciaal voor Groenteboer Gabriel wanneer hij een speciale pindakaas-en-jam-dag houdt.
nl
21:40
DORA
Dora en Boots zorgen voor een paar babykrokodillen. Dora en Boots krijgen de Trol zover om een van Benny's empanadas te proberen. Boots past nieuwe laarzen die Tico heeft uitgevonden. De tweeling gaat naar hun eerste piñata feest.
nl
22:00
Deer Squad
Om de Burger Van Het Jaar Prijs te winnen creëren Meneer Staal en Professor Schets hologrammen.
nl
22:25
PAW Patrol
De koekoeksklok van Jakes familie valt van de berg af, en Chickaletta zit erin vast. In de tuin van Ms. Marjorie verschijnen steeds mysterieuze kuilen.
nl
22:50
PAW Patrol
Meneer Porter en Alex gaan kamperen op een tropisch eiland. Als het weer plotseling omslaat, moet de Paw Patrol hen komen redden. Meneer Porter heeft zijn beroemde bruisaugurken gemaakt en bezorgt ze door heel Avonturenbaai.
nl
23:15
De familie Barbapapa
Barbabravo en Barbabright proberen het wereldrecord voor de grootste kaassoufflé ooit te vestigen. De Barbapapa's besluiten naar het park te gaan. Terwijl haar broer en zussen spelen, kan Barbalib het niet onder controle te houden.
nl
23:35
De familie Barbapapa
Barbaborre en Barbabella hebben een boek van Cellock. Zij willen zelf ook een mysterie oplossen. De Barbakinderen lezen een stripverhaal met superhelden. Ze verkleden zich als superhelden.
nl

Przewodnik - środa, 22.05.2024

00:00
De familie Barbapapa
Barbabright bedekt het huis met een magisch product om waterlekkage te voorkomen.
nl
00:09
Peppa Pig
Peppa gaat schaatsen, maar moet het eerst nog even onder de knie krijgen. Gelukkig legt Mama Big uit wat ze moet doen. Maar er is altijd baas boven baas, kleine George blijkt een natuurtalent. En daar is Peppa gelukkig trots op.
nl
00:14
Peppa Pig
Peppa is al eens bij de tandarts geweest, maar voor George is het de eerste keer. De tanden van George zijn mooi, maar die van zijn speelgoed-dinosaurus niet.
nl
00:19
Peppa Pig
Als Peppa's vriendinnetjes komen spelen in haar mooie boomhut, is het supergezellig, maar als de jongens komen, gaat 't mis. Peppa zet ze zonder pardon buiten. Opa weet raad en bouwt voor de jongens een kasteelhut.
nl
00:23
Peppa Pig
Opa Big heeft een trein gemaakt Hij weet zeker dat het de sterkste kleine trein van de wereld is, maar Opa Hond vindt dat grote onzin. Totdat de bus van mejuffrouw Konijn vast zit in de modder.
nl
00:30
Peppa Pig
Peppa en haar hele klas gaan op schoolreisje naar de bergen. Daar ontdekken ze de echo, ruilen hun lunch en hebben ze een heerlijke dag. En voordat ze terug zijn zingen ze ook nog het Bing-Bong lied.
nl
00:37
Peppa Pig
Dokter Hamster bezoekt de school en ze heeft wat dieren bij zich. Vooral de schildpad is populair.
nl
00:42
Peppa Pig
Peppa en George worden op een ochtend wakker en ontdekken dat de regen alles heeft overstroomd.
nl
00:46
Peppa Pig
Opa Big heeft hulp nodig als zijn boot zinkt, dus opa Dog geeft ze allemaal een lift naar een werf.
nl
00:51
Peppa Pig
Peppa Pig en haar vrienden bezoeken met Miss Gazelle Pedro Pony, die in het ziekenhuis ligt.
nl
00:55
Anna en haar vrienden
Christopher is verdrietig omdat hij zijn knuffeldier is kwijtgeraakt, dus geeft Boeboe hem de zijne. Maar dan verliest Christopher die ook. De zoektocht naar knuffels wordt steeds wanhopiger, maar gelukkig is daar Anna.
nl
01:00
Anna en haar vrienden
Froga raakt in paniek over een vervelende mug, dus haar vrienden doen er alles aan om deze weg te jagen. Dansen, friemelen, lawaai maken en proberen vriendschap te sluiten. Ten slotte laat Bubu zijn zelfgemaakte stinkbom ontploffen.
nl
01:10
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger verleidt mensen om de ijskoude wateren van Antarctica te bevaren op zoek naar een verborgen schat. Ze verdwalen, en de reddingsactie gaat de pups niet in de koude kleren zitten.
nl
01:25
PAW Patrol
Rubble valt in slaap onder de boom bij boer Yumi wanneer er een groot probleem ontstaat. Reus Alex. Wanneer Turbot een foto wil maken van een zeldzame vogel, duikt zijn franse neef op en besluit hem te helpen.
nl
01:50
PAW Patrol
Burgemeester Goodway en Alex gaan met een boot het water op. Maar dan komt er een storm aan en moeten de pups hun redden. Ryder ontdekt dat Gary vast zit op een klif, maar raakt zelf ook in de problemen.
nl
02:10
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ gebruiken een speciaal ontwerp om hun vriend Zeg te redden die in een modderpoel is beland.
nl
02:35
Blaze en de Monsterwielen
Starla's varkentje Zippy doet mee aan een race, maar wordt weggestuurd door een tegenstander. Aan Blaze, AJ en Starla om Zippy snel weer te vinden.
nl
02:55
Baby Shark's Big Show!
Baby Shark en zijn band 'De Tentacools' hebben zoveel succes dat hij helemaal vergeet zijn beloftes na te komen. Hank wil bewijzen dat hij ook stoer kan zijn en gaat bij Shadow in de leer.
nl
03:20
Baby Shark's Big Show!
Wanneer Baby Haai zijn eerste losse tand krijgt, roept hij de hulp van William in om die zo snel mogelijk kwijt te raken, zodat hij hem kan inruilen voor een zandeuro.
nl
03:30
Baby Shark's grote show
Oma is de beste grappenmaker van Roversrif en het lukt Baby Shark maar niet om haar in de maling te nemen. Baby Shark besluit munt te slaan uit het speciale limonaderecept van opa.
nl
03:50
Deer Squad
Als de bijen in nood zijn komt Bobbi in actie. Bijen zijn belangrijk en zonder hen zijn er geen bloemen, geen fruit en ook geen kakiflappen. Kai gaat op de eendenkuikens passen maar komt in de problemen als hij die taak overlaat aan Robo-Eend.
nl
04:15
PAW Patrol
De machine waarmee kaptein Turbot de weersverwachting meet, wordt gestolen door Humdinger. Het fornuis van meneer Porter ontploft vlak voor de aanvang van de chilikookwedstrijd.
nl
04:35
PAW Patrol
Jake en Everest gaan pinguins spotten, maar dan zie ze een jonkie dat nog niet kan zwemmen. Burgemeester Humdinger maakt de ultieme kitten om de kattenshow te kunnen winnen.
nl
04:55
PAW Patrol
De draak uit het lievelingsboek van Alex speelt verstoppertje in de Avonturenbaai. De trailer van Francois raakt los en al zijn reptielen en amfibieën ontsnappen.
nl
05:20
De avonturen van Paddington
Met de hulp van familie Brown wordt Paddington de eerste Beeronaut ter wereld. Jonathan, Judy en Paddington gaan bramen plukken in de tuin, maar volgens meneer Curry zijn ze allemaal van hem.
nl
05:40
De avonturen van Paddington
Paddington opent de kinderboerderij, maar de dieren ontsnappen wanneer hij de poort open laat staan. Baaz laat Jonathan en Paddington zien hoe ze spullen een nieuw leven kunnen geven door te upcyclen.
nl
06:00
PAW Patrol
De pups worden ingeschakeld om een gecrashte alien op weg naar huis te helpen.
nl
06:15
PAW Patrol
Emmy en Eddie besluiten om stiekem te gaan varen. Tornado Harrigan en kaptein Turbot gaan op waterskies achter de boot hangen. Danny wordt de nieuwe assistent van burgemeester Humdinger.
nl
06:40
PAW Patrol
Wanneer burgemeester Goodway en Chickaletta vast komen te zitten, moet de Paw Patrol ze komen redden. Wanneer burgemeester Humdingers moeder Helga en de nepbeker van haar zoon verliest, moet de Paw Patrol haar en de beker redden.
nl
07:00
PAW Patrol
Burgemeester Goodway droomt dat ze naar het mysterieuze Cluck Cluck Island is gereisd, een heel vreemd land waar Chickaletta royalty is. Reizende ballon van Travis raakt verstrikt in de Bot.
nl
07:25
Rubble & Crew
Helaas heeft de favoriete oude eik van Parkwachter Roos dorre takken. Rubble en de crew maken er een boomhut van waarin de kinderen toch kunnen klimmen. Boerin Zoë heeft nieuwe dieren: kippen. De crew gaat een kippenvoerbak bouwen.
nl
07:50
Rubble & Crew
Nadat Speedmaster een onveilige speeltuin heeft gebouwd, worden Rubble en zijn team creatief en bouwen ze een nieuwe van oude materialen. De Chili Kokkerel van de stad komt in gevaar wanneer het dak van het stadhuis dreigt in te storten.
nl
08:15
DORA
Dora laat de tweeling een muziekdoosje zien met een ballerina die tot leven komt. De laarsjes van de ballerina lopen weg en moeten teruggehaald worden. De zon gaat niet onder, want je kunt pas gaan slapen als Dora haar kussenwolk heeft gevonden.
nl
08:40
Blaze en de Monsterwielen
Blaze, AJ en Gabby ontmoeten een nieuwe razendsnelle monstermachine genaamd Watts, die zelfs elektrische banden heeft. Wanneer ze een van haar banden kwijtraakt in de jungle, gaan Blaze en de anderen ernaar op zoek.
nl
09:05
Deer Squad
Nadat Steel zichzelf in een baby heeft veranderd, begint hij grote schade aan te richten in Platinum City. Op de jaarlijkse plezierdag halen Ricardo en Trickalien een grap uit met de Deer Squad, waardoor de dag in chaos verandert.
nl
09:29
Peppa Pig
Dokter Hamster bezoekt de school en ze heeft wat dieren bij zich. Vooral de schildpad is populair.
nl
09:34
Peppa Pig
Peppa en George worden op een ochtend wakker en ontdekken dat de regen alles heeft overstroomd.
nl
09:38
Peppa Pig
Opa Big heeft hulp nodig als zijn boot zinkt, dus opa Dog geeft ze allemaal een lift naar een werf.
nl
09:43
Peppa Pig
Peppa Pig en haar vrienden bezoeken met Miss Gazelle Pedro Pony, die in het ziekenhuis ligt.
nl
09:45
Peppa Pig
Peppa en haar familie gaan op een uitje naar een pretpark waar alles om groente draait.
nl
09:55
De avonturen van Paddington
Mevrouw Potts mist het huis, dus Paddington besluit om een verrassend Chinees Nieuwjaarsfeest te houden en Mr. Brown is van plan de kinderen naar het circus te brengen, maar hij kan de kaartjes niet vinden.
nl
10:20
De familie Barbapapa
Een paar Barbakinderen ontdekken grotschilderingen. Barbabientje vertelt over hun voorouders, de grot-Barbapapa's. De kinderen willen in de woonkamer slapen en zijn bang voor monsters.
nl
10:40
De familie Barbapapa
De Barbapapa besluiten tarwe te verbouwen en vervolgens het meel te malen en het brood te bereiden. Tijdens de hele kweekcyclus halen kinderen grappen en schermutselingen uit, waarmee ze het geduld van hun ouders op de proef stellen.
nl
10:53
Peppa Pig
Peppa en George mogen een dagje mee naar het kantoor van papa Big en vinden het allemaal heel leuk. Het konijn werkt met getallen en de kat zit vooral tekeningen te maken op de computer.
nl
10:58
Peppa Pig
Opa Big neemt Peppa en haar vriendjes mee uit varen naar pirateneiland om te gaan schatgraven. Maar terwijl ze een zandkasteel bouwen is Opa op de boot in slaap gevallen en weggedreven.
nl
11:02
Peppa Pig
Er wordt een rommelmarkt gehouden om geld in te zamelen voor een nieuw schooldak. Mevrouw Gazelle vraagt aan iedereen om iets te verkopen. Mama Big geeft de oude stoel van Papa Big mee.
nl
11:07
Peppa Pig
Peppa en George leren zwemmen, net als Kelly en Karel Konijn. En dat zwemmen je hele leven lang leuk is, laat Papa Big zien.
nl
11:10
Peppa Pig
Peppa en George willen met Papa en Mama Big naar de speeltuin. Maar er komt een dikke mist opzetten en ze verdwalen. Als de mist wegtrekt denkt Papa Big dat ze weer thuis zijn, maar niets blijkt minder waar.
nl
11:20
Blaze en de Monsterwielen
Stripes geeft een groot dierenfeest. Alles staat al klaar. Maar dan steekt er ineens een harde wind op en deze blaast alles weer weg. Gelukkig is er de vrachtwagen Blaze om alles weer terug te brengen.
nl
11:45
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ ontmoeten een heel bijzonder wezen, hij heet Gormy en hij komt uit de ruimte. Als Gormy weer terug wil vliegen naar huis, verliest hij de accu's van zijn jetpack. Blaze en AJ helpen hem de accu's terug te vinden.
nl
12:10
Deer Squad
Meneer Staal richt de Groeistraal op de hamster van Stu en Safia, waardoor ze in een reuze hamster verandert. Meneer Staal en mevrouw Flufpot houden een robot-schoonmaak wedstrijd wanneer Kai van Botler de netste robot van de stad maakt.
nl
12:35
Deer Squad
Kai, Lola, Rammy en Bobbi zijn vier hertjes die in een bootvormig huis in het bos wonen. Wanneer ze in de buurt van elkaar zijn, kunnen ze in superheldenmodus gaan en hun krachten gebruiken om de dieren en mensen in het bos te beschermen.
nl
12:55
Baby Shark's grote show
William komt een dagje meekijken bij Rayna op haar werk, waar hij erachter komt dat het niet zo makkelijk is om een goede verslaggever te zijn. Baby probeert ervoor te zorgen dat hij altijd bij zijn ouders in bed mag slapen.
nl
13:15
Baby Shark's grote show
Hank zit flink in de penarie wanneer hij per ongeluk een schat uit het gemeentehuis mee naar huis toe neemt. Hij is vastbesloten om zijn fout te herstellen en hij verzint een plan.
nl
13:30
PAW Patrol
Tijdens de ganzentrek blijven er ganzen slapen bij de uitkijktoren van de Paw Patrol. Als de ganzen willen vertrekken, is Pluisje nergens meer te vinden. Paw Patrol moet de burgemeester helpen.
nl
13:55
PAW Patrol
De pups willen gaan snowboarden op de berg, maar Alex komt in de problemen. Paw Patrol redden hem. De pups vinden voetafdrukken in de sneeuw, die van een sneeuwmonster lijken. Als ze het 'monster' vinden, blijkt het toch anders te zijn.
nl
14:20
Rubble & Crew
Als een winderige dag de bouw van een ijssalon laat ontsporen, komen Rubble, Mix, Wheeler en Charger in actie. Er is een mysterieus piepje in het stadhuis. Burgemeester Greatway vraagt Rubble en Charger om het te verhelpen.
nl
14:45
DORA
Dora en Boots vinden een schattige kleine baby axolotl. Ze moeten hem thuisbrengen, maar hij dwaalt de hele tijd af. De Grote Rode Kip zit vast in een zwevende bubbel en koerst recht op een vulkaan af. Dora moet de lucht in om hem te redden.
nl
15:05
De avonturen van Paddington
Het dak van het verenigingsgebouw moet worden opgeknapt, maar daar is geen geld voor. De oude radio van meneer Gruber kan allerlei signalen ontvangen, misschien zelfs wel buitenaardse.
nl
15:30
De Kleine Chef Show
Kleine Chef maakt pannenkoeken maar verliest zijn zelfvertrouwen wanneer hij zijn speciale pannenkoek-flip geluksspatel breekt. Kleine Chef maat S'Mores voor bij het kamperen en overwint zijn angst voor de duisternis met de hulp van zijn vrienden.
nl
15:55
De familie Barbapapa
Barbabella past op en kookt het eten, zodat Barbapapa en Barbamama een avondje weg kunnen. Bali heeft vier kittens gekregen. Barbabella is dol op ze en voelt zich erg verantwoordelijk.
nl
16:15
Deer Squad
De high-tech pruik van Sir Steel werkt niet goed. Lady Fluffpot moet gered worden.
nl
16:45
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ ontmoeten een heel bijzonder wezen, hij heet Gormy en hij komt uit de ruimte. Als Gormy weer terug wil vliegen naar huis, verliest hij de accu's van zijn jetpack. Blaze en AJ helpen hem de accu's terug te vinden.
nl
17:05
PAW Patrol
Een danswedstrijd gaat mis wanneer een drijvende dansvloer de deelnemers meesleurt. De pups onderzoeken een mysterie in een onderwatermuseum en ontdekken een octopus die terug wil naar de oceaan.
nl
17:30
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger krijgt twee oppaskinderen op bezoek. En Everest moet de pups helpen wanneer de burgemeesters opgesloten zitten in een kas.
nl
17:55
PAW Patrol
Wanneer Everest samen met de Paw Patrol in de jungle is, raakt zij bevriend met een olifantenkalf.
nl
18:05
Rubble & Crew
Rubble en zijn bouwvakkerpup-familie maken zich klaar om een brug te bouwen, maar ontdekken dat Speedmaster andere ideeën heeft. Rubble & crew moeten samenwerken om de boel te redden en een nieuwe, veilige brug naar Bouwerdam te bouwen.
nl
18:30
DORA
Oma laat Dora haar fotoalbum met vogels zien, met één lege pagina: de Kwieketoe. Dora belooft deze te vinden om het album compleet te maken. Dora en Boots helpen de kleine papegaai Lorito, maar hij blijft Boots maar nadoen.
nl
18:55
Baby Shark's grote show
Nadat Baby Shark een tand heeft verloren, werken hij en William samen met een onverwachte bondgenoot om de tand op te sporen. Een spelletje Barnacle Ball verandert in een reddingsmissie nadat Hanks steen in het hol van de kwijlende slak verdwijnt.
nl
19:20
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger heeft een apparaatje waarmee hij dierengeluiden kan veranderen, met blaffende katten tot gevolg. Wanneer kaptein Turbot op zoek is naar een voetvis, verliest hij zijn bril.
nl
19:45
PAW Patrol
Als het gigantische neonbord van burgemeester Humdinger losraakt, moeten de pups voorkomen dat het door de stad rolt en schade aanricht. Sweetie steelt een schilderij van de prinses en probeert het te vervangen door een schilderij van haarzelf.
nl
20:05
PAW Patrol
Wanneer burgemeester Humdinger en zijn moeder burgemeester Goodway helpen zoeken naar een zeldzame tulp, brengt Humdinger hen allemaal in de problemen. De pups moeten Daring Danny X redden wanneer een stunt met een mechanische haai verkeerd afloopt.
nl
20:35
PAW Patrol
Winnie Winnington gaat op zoek naar een kikker om mee te doen aan een kikkerspringwedstrijd en moet uiteindelijk worden gered in een moeras. De pups proberen zalm naar een oceaan te helpen en moeten ook Alex redden.
nl
21:00
Rubble & Crew
Mix en Motor's favoriete tv-ster speelt in een nieuwe film in Builder Cove. De pups moeten een bioscoop bouwen om hem te bekijken. Opa vertelt de pups over een begraven schat. Ze ontdekken dat de sleutel tot het vinden van deze schat teamwork is.
nl
21:20
Rubble & Crew
Rubble en de pups bouwen net op tijd voor het Fietsfestival een grote fietsenwinkel. Wanneer Motor niet in bad wil voor de familiefoto, moeten Rubble en de pups een bouwkundige oplossing vinden.
nl
21:45
DORA
Dora laat de tweeling een muziekdoosje zien met een ballerina die tot leven komt. De laarsjes van de ballerina lopen weg en moeten teruggehaald worden. De zon gaat niet onder, want je kunt pas gaan slapen als Dora haar kussenwolk heeft gevonden.
nl
22:10
Deer Squad
Lola's luchtkunst zit de hoedenkraam van Meneer Staal in de weg dus probeert hij haar inspanningen te dwarsbomen. De Deer Squad houdt een race om te zien wie de snelste wagen heeft maar dan doet Meneer Staal onverwacht ook mee.
nl
22:35
PAW Patrol
Boerin Yumi heeft een robot die helpt met de maïsoogst. Dat werkt fantastisch, totdat Chickaletta in de machine stapt. Danny draagt als mascotte voor het Avonturenbaai basketbalteam een vogelpak. Twee adelaars denken dat hij een echte vogel is.
nl
22:55
PAW Patrol
Avonturenbaai wil het wereldrecord voor hoogste pizzatoren breken. Maar Burgemeester Humdinger wil dat natuurlijk ook. Ace is jarig en de pups bouwen een mooi verjaardagscadeau voor haar. Burgemeester Humdinger wil het cadeau zelf hebben.
nl