Film1 Family

Film1 Family

Ons nieuwe familiekanaal biedt exact wat je van dit kanaal zou verwachten; entertainment, animatie, comedy en feel-good films voor het hele gezin. We hebben de programmering zo aangepast dat komedie- en dramafilms voor een oudere doelgroep vanaf 20.30 uur worden uitgezonden. Zo kun je overdag met een gerust hart de jonge kinderen laten genieten van ons aanbod en ’s avonds samen met de wat oudere kinderen kijken naar een gezellige familiefilm. Buitenlandse animatiefilms voor de jongere doelgroep zijn nagesynchroniseerd, terwijl animatiefilms voor oudere kinderen ondertiteld zijn. Kortom, de beste en nieuwste films voor je kids.

Netherlands

Gwida Tat- Televixin - it-Tlieta, it-Tlieta, 14 ta Mej, 2024

12:55 CEST
Looks That Kill
De zestienjarige Max is geboren met een bijzondere afwijking: zijn gezicht is zo mooi, dat iedereen letterlijk dood neervalt bij het zien van zoveel schoonheid. Daarom moet hij overal en altijd zijn gezicht verbergen achter een verband en een zonnebril. Zijn beste vriend Dan probeert hem te koppelen aan een meisje, maar wanneer de eerste date uitloopt op een mislukking, ziet Max het niet meer zitten.
nl
02:25 CEST
Good Morning Heartache
Een filmmaker beseft dat hij verliefd is op de vrouw van zijn vriend. Hij en zijn partner leggen vast hoe het huwelijk van zijn vriend afbrokkelt.
nl
04:00 CEST
People You May Know
In Los Angeles zijn Delia en Rodrigo gelukkig getrouwd, maar Delia brengt een nacht vol liefde door met de homoseksuele beste vriend van haar man en wordt zwanger. Het leven van de hele groep vrienden verandert volledig.
nl
05:30 CEST
Loosies
Een jonge zakkenroller komt in aanraking met een vrouw met wie hij een onenightstand heeft gehad. Als hij te horen krijgt dat ze zwanger is van hem, moet hij een allesbepalende keuze maken.
nl
07:00 CEST
Dummie de Mummie 2
Dummie de Mummie beseft zich dat hij nooit zo beroemd zal worden als zijn vader, de farao. Om zijn zelfvertrouwen op te krikken doet hij mee aan een speciale wedstrijd, met de hulp van zijn beste vriend.
nl
08:20 CEST
Magic in the Moonlight
In het Frankrijk van de jaren twintig arriveert een meester-goochelaar in het landhuis aan de Côte d'Azur van een rijke familie om een jonge paranormaal begaafde genaamd Sophie te ontmaskeren.
nl
09:55 CEST
Plots With a View
Begrafenisondernemer Boris Plotz uit Wales is al dertig jaar verliefd op Betty en wanneer zij door haar man bedrogen wordt, besluiten de twee er samen vandoor te gaan. Maar dat verloopt niet helemaal volgens plan.
nl
11:30 CEST
Bienvenue chez les Ch'tis
De directeur van een postkantoor wil met zijn vrouw naar de Côte d'Azur verhuizen. Hij wil zich laten overplaatsen en zegt dat hij invalide is. Hij valt echter door de mand en wordt naar het noorden gestuurd.
nl
01:15 CEST
Four Lions
Omar is een toegewijd moslim en heeft besloten zich te verzetten tegen de zondige samenleving. Hij stelt een team samen waarmee hij een terroristische aanslag plant, maar de vier jonge mannen blijken een verzameling onnozele figuren met onconventionele en lachwekkende ideeën. Bovendien blijkt martelaar worden voor een goed doel moeilijker dan gedacht.
nl
03:00 CEST
Berend Botje
Een klein meisje vindt een eigenaardig ei en vraagt haar familie en vrienden om haar te helpen het ei terug naar het eiland waar het vandaan komt te brengen.
nl
04:25 CEST
Floris
Floris van Rozemond Junior komt van een lange lijn van ridders. Hij weigert om hetzelfde te gaan doen als zijn voorouders, maar hij wil wel bewijzen dat hij net als zijn grootvader een held kan zijn.
nl
06:10 CEST
To Rome With Love
Vier verhalen ontvouwen zich in de Eeuwige Stad: Tijdens zijn vakantie in Rome ontmoet architect John een jonge man wiens romantische ellende hem doet denken aan een pijnlijk incident uit zijn eigen jeugd. De gepensioneerde operaregisseur Jerry ontdekt een begrafenisondernemer met een geweldige stem en hij grijpt de kans om zijn eigen slopende carrière nieuw leven in te blazen. Een jong stel heeft aparte romantische intermezzo's. Een schijnwerper schijnt op een gewone man.
nl
08:00 CEST
Leve Boerenliefde
Jelte heeft na de dood van zijn vrouw geen zin in een nieuwe liefde, totdat hij Wenda ontmoet, de populaire presentatrice van de datingshow Boerenliefde.
nl
09:40 CEST
Niks Vreemds Aan
Een avondje swingen of een knappe, naakte man op je balkon. Zes totaal verschillende mensen gaan op zoek naar meer passie in hun leven en relatie.
nl
11:05 CEST
Hysteria
Twee artsen in het Victoriaanse Engeland gebruiken handmatige stimulatie van vrouwelijke genitaliën om de kwalen van hun patiënten te genezen, wat leidde tot de uitvinding van de vibrator.
nl

Gwida Tat- Televixin - l-Erbgħa, l-Erbgħa, 15 ta Mej, 2024

12:45 CEST
Zwaar Verliefd!
Een jonge dierenarts ontmoet de man van haar dromen, maar voordat ze hem voor zich kan winnen, moet ze eerst leren van zichzelf te houden.
nl
02:10 CEST
Alberta
Freek raakt in een midlifecrisis en wordt hopeloos verliefd op Alberta. Hij ziet haar als de uitweg voor al zijn problemen en om zijn leven weer op de rails te krijgen.
nl
03:45 CEST
Lucky Trouble
Een leraar uit een Russisch stadje ontmoet toevallig een mooie vrouw uit Moskou die reeds verloofd is. Na enkele weken samen te hebben doorgebracht, worden ze op elkaar verliefd.
nl
05:25 CEST
10 Rules for Falling in Love
Een man en zijn zoon volgen tien regels over liefde, relaties en vrouwen. De zoon doet z'n best, maar alles gaat niet zoals gepland.
nl
07:00 CEST
Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet
Dummie heeft heimwee en wil graag naar huis om het graf van zijn ouders te bezoeken. Eenmaal in Egypte aangekomen gaan Dummie en Goos samen stiekem op zoek naar de tombe van Achnetoet. Dat gaat echter fout wanneer ze erin vast komen te zitten.
nl
08:20 CEST
Mama's Boy
Jeffrey Mannus is een excentrieke 29-jarige die nog thuis woont bij zijn moeder. Hij ziet geen reden om actie te ondernemen om uit huis te gaan, maar zijn perfecte wereld wordt op zijn kop gezet wanneer zijn moeder valt voor een zelfhulpgoeroe.
nl
09:50 CEST
Fanboys
Linus, Windows en Hutch zijn de grootste Star Wars-fans onder de zon. Wanneer hun maatje Eric erachter komt dat Linus binnenkort zal sterven en daarom de première van de nieuwe film niet zal kunnen bijwonen, bedenkt hij een plan: inbreken in de ranch van Star Wars-regisseur George Lucas en een kopie van de film stelen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Met de steun van fangirl Zoe slaagt het kwartet er uiteindelijk in om de poorten van de ranch te bereiken.
nl
11:20 CEST
Meet Me in Venice
Liza is opgegroeid zonder vader. Als jonge vrouw reist zij naar Venetië om haar vader Mauro te ontmoeten. De band tussen vader en dochter wordt sterker, wanneer Mauro Liza meeneemt op een muzikale reis.
nl
12:50 CEST
Yes, God, Yes
De katholiek opgevoede tiener Alice ontdekt door een internetchat de geneugten van de zelfbevrediging. Verteerd door schuldgevoel schrijft ze zich in voor een retraite die haar van die duivelse ziekte af moet helpen. Daar valt ze echter als een blok voor de spetter van het kamp en ontdekt ze tot haar schrik dat de heiligste boontjes vaak de hypocrietste zijn.
nl
02:05 CEST
Robot & Frank
Meesterdief Frank wordt een dagje ouder en is zo dement dat hij soms in zijn eigen huis inbreekt. Zijn zoon Hunter koopt een huishoudrobot voor hem. Frank heeft weinig op met zijn nieuwe metgezel. Totdat hij op het idee komt om de robot te gebruiken als medeplichtige voor zijn overvallen. Al doende bouwt hij een band op met bibliothecaresse Jennifer, maar hij krijgt al snel te maken met de politie.
nl
03:35 CEST
Geheim agent Marnie
De mollige oranje huiskat Marnie wordt ontvoerd en ze weet niet waar ze is. Ze gaat op avontuur en wordt vergezeld door de luidruchtige hond Elvis, de ezel Anthony die beroemd wil worden als zebra, en een neurotische haan met de naam Eggbert.
nl
05:05 CEST
Bobby en de geestenjagers
De vader van de dertienjarige Sanne krijgt de opdracht om geesten te verjagen op het stoomschip Rotterdam. Wanneer Sanne met hem meegaat, ontmoet ze de jonge geest Bobby. Ze besluit hem en de andere geesten te helpen.
nl
06:30 CEST
Motherhood
Eliza Welch leeft met haar gezin in een appartement midden in Manhattan. Ze is een voormalig fictieschrijfster die nu fulltime moeder is en daar een blog over bijhoudt. Haar verdere creatieve ambities heeft ze even op een laag pitje gezet om haar twee kinderen op te voeden. Eliza heeft haar handen vol om alles in goede banen te leiden en moet continu meerdere dingen tegelijk doen. Zeker nu ze van plan is een groot feest te organiseren voor de zesde verjaardag van haar dochtertje.
nl
08:00 CEST
Ride the Eagle
De vervreemde moeder van een man sterft en laat hem een voorwaardelijke erfenis na. Voordat hij haar pittoreske hut kan betrekken, moet hij een takenlijst afwerken en in de wereld van zijn moeder stappen.
nl
09:30 CEST
2 Days in New York
Na de breuk met haar partner verhuist de Parijse fotografe Marion met haar zoon naar New York en begint een relatie met een Amerikaan. Met een bezoek van zijn excentrieke familie, komt het tot een explosieve culturele botsing.
nl