Film1 Family

Film1 Family

Ons nieuwe familiekanaal biedt exact wat je van dit kanaal zou verwachten; entertainment, animatie, comedy en feel-good films voor het hele gezin. We hebben de programmering zo aangepast dat komedie- en dramafilms voor een oudere doelgroep vanaf 20.30 uur worden uitgezonden. Zo kun je overdag met een gerust hart de jonge kinderen laten genieten van ons aanbod en ’s avonds samen met de wat oudere kinderen kijken naar een gezellige familiefilm. Buitenlandse animatiefilms voor de jongere doelgroep zijn nagesynchroniseerd, terwijl animatiefilms voor oudere kinderen ondertiteld zijn. Kortom, de beste en nieuwste films voor je kids.

Netherlands

Gwida Tat- Televixin - it-Tnejn, it-Tnejn, 20 ta Mej, 2024

01:15 CEST
On Set!
Dit programma geeft een kijkje achter de schermen van de filmindustrie in Hollywood.
nl
01:40 CEST
Heartbreakers
Max en Page vormen als moeder en dochter een team: Max verleidt rijke mannen zodat ze met haar trouwen, en vervolgens verleidt Page ze, zodat Max weer van de man kan scheiden, met een flinke deel van de buit uit de scheiding. Als ze in geldproblemen komen besluiten ze nog één laatste klus te doen: de oude, rijke William B. Tensy. Het gaat echter allemaal niet zoals ze gehoopt hadden.
nl
03:45 CEST
The Year Dolly Parton Was My Mom
De elfjarige Elizabeth ontdekt dat ze geadopteerd is. Ze besluit van huis weg te lopen om haar echte moeder te gaan zoeken, met alleen haar intuïtie als routeplanner. Wanneer haar pleegmoeder merkt dat Elizabeth weg is, gaat ze haar achterna.
nl
05:20 CEST
Lucky Trouble
Een leraar uit een Russisch stadje ontmoet toevallig een mooie vrouw uit Moskou die reeds verloofd is. Na enkele weken samen te hebben doorgebracht, worden ze op elkaar verliefd.
nl
07:00 CEST
De Sneeuwkoningin
Kai wordt ontvoerd door de sneeuwkoningin. Ondanks de strenge winter zet zijn zusje Gerda koers naar het paleis van de koningin om hem te bevrijden. Ze krijgt hulp van vele nieuwe vrienden die ze onderweg maakt.
nl
08:15 CEST
La vérité
Het Franse filmicoon Fabienne wordt door iedereen in haar omgeving op handen gedragen. Voor het uitbrengen van haar memoires keert haar dochter Lumir met haar gezin vanuit New York terug naar Parijs, en het is voor Lumir geen verrassing dat alles in haar ouderlijk huis nog altijd om haar moeder draait. De reünie tussen moeder en dochter verloopt stroef, waarbij duidelijk wordt dat je niet altijd op je herinneringen kunt vertrouwen.
nl
10:00 CEST
Il buco
Na de grotten in Noord-Italië te hebben verkend, trekken jonge speleologen in het jaar 1961 zuidwaarts. Ze willen terrein verkennen waar nog niemand hen is voorgegaan en zijn op zoek naar de diepste plek. In het Pollino gebergte wagen ze hun kans af te dalen en ontdekken zo de afgrond van Bifurto, de een-na-diepste grot ter wereld.
nl
11:35 CEST
The Way
Wanneer Daniel overlijdt tijdens de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela, besluit zijn vader Tom hem te eren door de reis te volbrengen. Onderweg ontmoet hij tal van mensen die stuk voor stuk op zoek zijn naar iets in hun leven.
nl
01:45 CEST
Come Away
De acht jaar oude Alice en haar ondeugende broertje Peter gaan naar Londen om een erfstuk te verkopen. Als ze terugkomen, gaat Alice een wonderlijk konijnenhol in, terwijl Peter een magische wereld binnentreedt.
nl
03:20 CEST
Abner, the Invisible Dog
Tijdens een experiment, begint de hond van Chad opeens te spreken en wordt onzichtbaar. Chad moet het geheim zien te houden voor zijn ouders, maar tegelijkertijd de plannen van gevaarlijke criminelen dwarsbomen.
nl
04:50 CEST
Ella Bella Bingo
Kleine Ella Bella Bingo en haar beste vriend Henry hebben altijd zoveel plezier samen, maar wanneer een coole nieuwe jongen genaamd Johnny de buurt intrekt, wil Henry met deze nieuwe jongen spelen en wordt Ella Bella jaloers op hun vriendschap.
nl
06:10 CEST
Queenpins
Connie en JoJo zijn beste vriendinnen en proberen hun torenhoge rekeningen weg te werken door geld te besparen met behulp van kortingsvouchers. Om nog meer inkomsten te verkrijgen, beginnen ze een coupon-handel en slagen ze erin supermarktketens voor ruim 40 miljoen dollar op te lichten. Maar terwijl hun bankrekeningen volstromen en hun club intussen uit miljoenen leden bestaat, raken ze in het vizier van twee agenten die ingezet worden om de oorsprong van de frauduleuze coupons op te sporen.
nl
08:00 CEST
Niks Vreemds Aan
Een avondje swingen of een knappe, naakte man op je balkon. Zes totaal verschillende mensen gaan op zoek naar meer passie in hun leven en relatie.
nl
09:25 CEST
Mannenharten 2
Er is veel veranderd in het leven van de mannen maar ook in Mannenharten 2 blijkt de liefde geen sprookje te zijn. De zoektocht naar de ware liefde zetten ze voort.
nl
10:55 CEST
Absolutely Anything
Een groep excentrieke buitenaardse wezens geeft schoolmeester Neil de macht om absoluut alles te doen als onderdeel van een experiment. Zijn enige uitdaging is het vinden van de juiste woorden en het ontdekken van zijn diepste verlangens.
nl

Gwida Tat- Televixin - it-Tlieta, it-Tlieta, 21 ta Mej, 2024

12:20 CEST
Almost Friends
Charlie is een ongemotiveerde man van midden twintig die nog steeds thuis woont bij zijn moeder en stiefvader. Hij wordt verliefd op een jonge vrouw die een serieus vriendje heeft.
nl
02:00 CEST
Rat Race
Zes geluksvogels winnen een prijs in een casino in Las Vegas. Eigenaar Donald Sinclair laat hen weten dat ze mogen deelnemen aan een race. De winnaar krijgt maar liefst twee miljoen dollar.
nl
03:50 CEST
Good Morning Heartache
Een filmmaker beseft dat hij verliefd is op de vrouw van zijn vriend. Hij en zijn partner leggen vast hoe het huwelijk van zijn vriend afbrokkelt.
nl
05:25 CEST
The Year Dolly Parton Was My Mom
De elfjarige Elizabeth ontdekt dat ze geadopteerd is. Ze besluit van huis weg te lopen om haar echte moeder te gaan zoeken, met alleen haar intuïtie als routeplanner. Wanneer haar pleegmoeder merkt dat Elizabeth weg is, gaat ze haar achterna.
nl
07:00 CEST
Dieren in het hakkebakkebos
In Hakkebakkeskogen lopen Klatremus en zijn kleine vrienden voortdurend het gevaar door roofdieren te worden opgegeten. De dieren besluiten een nieuwe wet te ondertekenen waarbij alle dieren in het bos vrienden moeten zijn.
nl
08:15 CEST
Barbershop: The Next Cut
De bemanning van Calvin's Barbershop moet een plan bedenken om de buurt te redden van de misdaad en verandering teweeg te brengen in de omringende gemeenschap.
nl
10:05 CEST
De Surprise
Jacob tekent een deal om uit het leven te stappen, maar wil er onderuit als hij verliefd wordt. Zij heeft hetzelfde contract ondertekend en wil er ook vanf, maar nu raken ze in grote problemen.
nl
11:45 CEST
Salmon Fishing in the Yemen
Alfred Jones is een in visserij gespecialiseerde wetenschapper die, in dienst van de overheid, de ogenschijnlijk onmogelijke taak krijgt om zalm te introduceren in de hooglanden van Jemen. Aangemoedigd door de opdrachtgever, een sympathieke sjeik, en zijn charmante woordvoerster Harriet Chetwode-Talbot, wordt dit een project dat uiteindelijk niet alleen Jones zijn leven, maar ook de Britse politieke geschiedenis zal doen veranderen.
nl
01:30 CEST
Florence Foster Jenkins
In de jaren veertig droomt socialite Florence Foster Jenkins ervan operazangeres te worden. Helaas overtreft haar ambitie haar talent. De stem die Florence in haar hoofd hoort is mooi, maar voor alle anderen is het nogal belabberd. Haar man St. Clair doet er alles aan om ervoor te zorgen dat zijn vrouw er nooit achterkomt hoe vreselijk ze werkelijk is. Wanneer Florence haar plannen voor een concert in Carnegie Hall aankondigt, staat St Clair voor zijn grootste uitdaging tot nu toe.
nl
03:20 CEST
Nelly Rapp - Monsteragent
De tienjarige Nelly en haar hond London brengen de herfstvakantie door bij haar oom Hannibal. Al snel merkt Nelly dat haar oom geen rustig leventje leidt. Hij is lid van een geheim genootschap dat monsters opspoort. De stoere en eigenzinnige Nelly is niet bang voor monsters. Sterker nog, in plaats van gillend naar huis te rennen, wil Nelly juist niets liever dan ook monsteragent worden.
nl
04:50 CEST
The Shamer's Daughter
Melussina, de moeder van Dina (10), heeft een bijzondere gave. Zij kan regelrecht in de ziel van mensen kijken en ervoor zorgen dat ze zich schamen voor zichzelf. Haar hulp ingeroepen bij het oplossen van een gruwelijk misdrijf.
nl
06:25 CEST
Inu-oh
De getalenteerde danser Inu-Oh, die geboren is als een monstertje en schuilgaat achter een masker, ontmoet de blinde biwaspeler Tomona. Samen veroveren ze het land met een spectaculair rockconcert.
nl
08:00 CEST
Wonderbroeders
Een groepje monniken probeert overeind te blijven in de jachtige, materialistische, moderne wereld. Maar de groep komt onder druk te staan wanneer de gemeente het klooster wil overnemen.
nl
09:25 CEST
Zwaar Verliefd!
Een jonge dierenarts ontmoet de man van haar dromen, maar voordat ze hem voor zich kan winnen, moet ze eerst leren van zichzelf te houden.
nl
10:50 CEST
Midnight in Paris
Gil reist samen met zijn verloofde Inez mee naar Parijs op een zakenreis van haar ouders. Gil is een succesvolle scenarist in Hollywood, maar hij worstelt met zijn eerste roman. Hij wordt verliefd op Parijs en `de gouden jaren 20'.
nl