TV4 Hits

TV4 Hits

Sweden

TV gidas - Šeštadienis, 2024-05-11

00:20
 Den of Thieves
L.A. är bankrånens huvudstad. De enda som är tuffare än brottslingarna är polisens specialstyrka som leds av Big Nick.
sv
02:35
 Non-Stop
Under en långflygning mellan New York och London börjar märkliga meddelanden dyka upp på flygpolisen Bill Marks mobil. Han ska instruera myndigheterna att sätta in pengar på ett konto. Annars börjar passagerarna dö.
sv
04:15
 Coco: livet före Chanel
Drama med Audrey Tautou och Benoît Poelvoorde.
sv
06:05
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
06:15
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
06:25
On Set
I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.
sv
06:50
 Second Act
Komedi om 40-åriga Maya som tröttnar på att aldrig bli befordrad på stormarknaden och med hjälp av ett fejkat CV landar ett chefsjobb på ett storföretag.
sv
08:30
Valentino
Den italienske modeskaparen Valentino är en av modevärldens största. Matt Tyrnauer är korrespondent på Vanity Fair och har gjort filmen om Valentinos karriär och liv, om hans förhållande med sin affärspartner och kompanjon Giancarlo…
sv
10:05
 Huset med den mystiska klockan
Föräldralösa Lewis flyttar in hos sin farbror i ett hus fyllt av mystik och hemligheter. I väggarna har en elak trollkarl gömt en klocka, ingen vet vad den gör, bara att det är något farligt.
sv
11:45
 A Dog’s Purpose
En hund återföds som olika hundraser. Under de olika liven som hunden lever adopterar, räddas och förälskar sig olika människor i var och en av sina fyrbenta vänner.
sv
13:20
 Ett sista race
Stjärnspäckad svensk actionkomedi om streetracing-legenden Dennis som tillsammans med ex-frun Tove ska försöka stoppa tonårsdottern Hanna från att delta i en biltävling. Det blir början på ett hisnande sista race genom Sverige.
sv
15:10
 Mother's Day
Sandy är frånskild med två söner och en ex-man som träffat en yngre förmåga, Miranda är en ambitiös karriärkvinna utan barn och Jesse har en komplicerad relation till sin mamma.
sv
17:05
 Hands of Stone
Den sanna och otroliga berättelsen om Roberto Durán, boxaren som proffsdebuterade redan som sextonåring 1968 och vars karriär inte tog slut förrän över trettio år senare.
sv
18:55
 Knives Out
En rik författare hittas död och den lättsamme detektiven Benoit Blanc anlitas för att utreda fallet. Alla är misstänkta och Blanc måste reda ut ett nät av lögner för att komma åt sanningen.
sv
21:00
 The Commuter
Dag in och dag ut går familjefadern och före detta polisen Michael till jobbet. Efter att plötsligt ha blivit avskedad, får han på tågresan hem ett erbjudande av en mystisk kvinna. Om han vägrar? Hans familj dör.
sv
22:45
 Deepwater Horizon
Den 20 april 2010 ska Deepwater Horizon, en oljeborrningsrigg som drivs av den privata underleverantören Transocean, börja borra utanför Louisianas södra kust på uppdrag av BP.
sv

TV gidas - Sekmadienis, 2024-05-12

00:30
 12 Years a Slave
Solomon Northup är en fri svart man som arbetar som musiker i 1840-talets Washington D.C. när han kidnappas av slavhandlare och säljs till en plantage i Louisiana.
sv
02:40
 Tinker, Tailor, Soldier, Spy
Kritikerrosad spionthriller efter en roman av John le Carré, en spion återgår i tjänst för att finna mullvaden som tros ha infiltrerat MI6. Det är tidigt 70-tal och mitt under det kalla kriget.
sv
04:45
Eldsjäl
Animerat äventyr som utspelar sig i 1930-talets New York där unga Georgia drömmer om att bli brandsoldat som sin pappa. När en pyroman härjar i staden klär hon ut sig till "Joe" och får en chans att förverkliga sin dröm.
sv
06:15
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
06:25
On Set
I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.
sv
06:50
Jag är Ingrid
Ett personligt och fängslande porträtt som avslöjar en kvinna med obestridlig viljestyrka, stor talang och en för sin tid radikal syn på karriär, moderskap och kärleksliv.
sv
08:40
 The Imitation Game
Det matematiska geniet Alan Turing räddade miljontals människoliv när han knäckte nazisternas Enigma-kod under andra världskriget. Men Turings liv präglas också av att han var homosexuell i en tid när det var straffbart med fängelse.
sv
10:30
 Bröderna Lejonhjärta
Lille Skorpan ska dö innan han fyllt 10 år. Men hans äldre bror Jonathan dör först i en eldsvåda. De möts igen i landet Nangijala, där de snart deltar i befrielsekampen mot den onde riddaren Tengil.
sv
12:15
 A Dog's Journey
Bailey är tillbaka! Den här gången hittar den älskvärda hunden meningen med sitt eget liv genom de människoliv som han möter.
sv
14:00
Jiro Dreams of Sushi
I en av Tokoyos tunnelbanestationer ligger Jiro Onos anspråkslösa restaurang där sushiälskare från hela världen flockas för att smaka hans prisbelönta sushibitar.
sv
15:20
 The Best of Me
En man och en kvinna återförenas 20 år efter att deras tonårsförälskelse slutat i katastrof. Hemligheter och skuld kommer upp till ytan, men också de gamla känslorna...
sv
17:15
 The Space Between Us
En astronaut visar sig vara gravid under sin resa till Mars, men dör i barnsäng när lille Gardner föds i den lilla kolonin. Han växer upp på den röda planeten men som tonåring vill han till jorden för att söka efter sin okände far.
sv
19:10
Joan Baez I Am a Noise
Dokumentär om den legendariska folksångaren och aktivisten Joan Baez som djupyker i unikt material från hennes arkiv.
sv
21:00
 All the Money in the World
1973 blir 16-årige John Paul Getty III, barnbarn till miljardären J. Paul Getty, kidnappad i Rom. Hans mor Gail, som är frånskild sedan två år, måste försöka övertala sin excentriske farfar att hjälpa till, något som inte är helt…
sv