TV4 Hits

TV4 Hits

Sweden

TV gidas - Pirmadienis, 2024-05-13

00:35
 Feed
Svensk skräckfilm om några ungdomar, med en influencer i spetsen, som blir inbjudna till en lyxig camping i vildmarken. Men där ruvar något ondskefullt och snart handlar allt bara om att överleva.
sv
02:15
 Countdown
Skräckfilm där Quinn, en ung sjuksköterska, laddar ner en app som säger sig kunna förutspå exakt när en människa kommer att dö. Hon får veta att hon bara har tre dagar kvar att leva.
sv
03:45
 The Stones and Brian Jones
Brittisk dokumentär om gitarristen Brian Jones, grundaren av The Rolling Stones, som skildrar hans liv, eftermäle och förtidiga död. För regin står Nick Broomfield, känd för musikdokumentärer som Biggie & Tupac och Kurt and Courtney.
sv
05:20
 Svensson Svensson - filmen
Långfilmen efter den omåttligt populära tv-serien med Suzanne Reuter och Allan Svensson. När mamma Lena blir erbjuden ett spännande jobb i Stockholm börjar hon helgpendla mellan huvudstaden och Vivalla.
sv
06:40
 Göta kanal eller vem drog ur proppen
En arabisk prins ska lägga en stororder på svenska motorbåtar. För att avgöra vem som ska få kontraktet utlyser han en tävling mellan två konkurrenter: storföretaget Uniship och lilla Anderssons båtvarv.
sv
08:15
 The Program
Ett spännande drama, byggt på verkliga händelser, om hur den irländske sportjournalisten David Walsh ägnar 13 år av sitt liv åt att undersöka bakgrunden till den amerikanske proffscyklisten Lance Armstrongs makalösa framgångar.
sv
09:55
 Irrational Man
Abe Lucas är deprimerad och dricker för mycket, men när han inleder en vänskap med den unga studenten Jill, tar livet en ny vändning.
sv
11:25
 All Inclusive
Tove och Malin firar deras mammas 60-årsdag med en gemensam resa. Som nydumpad kan hon behöva det, men systrarna har väldigt olika syn på vad som är bäst för deras mor.
sv
12:55
 Sune på bilsemester
Sune och hans knasiga familj är tillbaka. Denna gång beger de sig på bilsemester genom Europa. Målet är den by i södra Tyskland där hans föräldrar firade sin bröllopsdag 20 år tidigare.
sv
14:25
 Bränn alla mina brev
Efter ett gräl med sin fru inser författaren Alex Schulman att han måste ta itu med sin vrede. Det är en ilska som gått i arv i generationer och släktens alla konflikter och vendettor tycks börja hos en och samma person, morfar Sven…
sv
16:20
 Mitt liv som hund
En dramakomedi om tolvårige Ingemar som bor i stan med sin mamma och storebror. När mamman blir allvarligt sjuk skickas Ingemar till morbror Gunnar som bor i en småländsk by med sin fru Ulla.
sv
18:00
 Eva & Adam
När Adam kommer ny till klassen träffar han Eva och plötsligt blir allt annorlunda. Ungdomskomedi efter de populära böckerna av Måns Gahrton och Johan Unenge, som tidigare blivit både film och tv-serie.
sv
19:20
 17 Again
Efter en mirakulös händelse vaknar 37-årige Mike upp och är plötsligt åter 17 år gammal. Vid 37 års ålder kan Mike konstatera att livet inte blivit som han tänkt sig.
sv
21:00
 The rental
Skräckthriller om två par som hyr ett hus vid havet för en lugn weekend, men snart infinner sig en olustig stämning när de misstänker att ägaren spionerar på dem.
sv
22:25
 Beck - Undercover
En gängmedlem mördas och Beck-gruppens utredning pekar mot ett knarknätverk som redan står under bevakning av Klas Fredén.
sv
23:55
 Angel Has Fallen
USAs president Allan Trumbull utsätts för ett mordförsök. Secret Service-agenten Mike Banning som är presidentens förtrogne misstänks felaktigt för att ligga bakom attentatet och grips.
sv

TV gidas - Antradienis, 2024-05-14

01:50
 Den of Thieves
L.A. är bankrånens huvudstad. De enda som är tuffare än brottslingarna är polisens specialstyrka som leds av Big Nick.
sv
04:05
 Huset med den mystiska klockan
Föräldralösa Lewis flyttar in hos sin farbror i ett hus fyllt av mystik och hemligheter. I väggarna har en elak trollkarl gömt en klocka, ingen vet vad den gör, bara att det är något farligt.
sv
05:50
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
05:55
 Loranga, Masarin och Dartanjang
Loranga är världens bästa pappa, han bryr sig inte om någonting. Trots att han är vuxen, älskar han popmusik och vägrar att arbeta - han måste ju leka med sonen Masarin!
sv
06:45
 A Dog’s Purpose
En hund återföds som olika hundraser. Under de olika liven som hunden lever adopterar, räddas och förälskar sig olika människor i var och en av sina fyrbenta vänner.
sv
08:20
 Ett sista race
Stjärnspäckad svensk actionkomedi om streetracing-legenden Dennis som tillsammans med ex-frun Tove ska försöka stoppa tonårsdottern Hanna från att delta i en biltävling. Det blir början på ett hisnande sista race genom Sverige.
sv
10:10
 Mother's Day
Sandy är frånskild med två söner och en ex-man som träffat en yngre förmåga, Miranda är en ambitiös karriärkvinna utan barn och Jesse har en komplicerad relation till sin mamma.
sv
12:05
 Hands of Stone
Den sanna och otroliga berättelsen om Roberto Durán, boxaren som proffsdebuterade redan som sextonåring 1968 och vars karriär inte tog slut förrän över trettio år senare.
sv
13:50
 Knives Out
En rik författare hittas död och den lättsamme detektiven Benoit Blanc anlitas för att utreda fallet. Alla är misstänkta och Blanc måste reda ut ett nät av lögner för att komma åt sanningen.
sv
15:55
 Jönssonligan får guldfeber
Jönssonligan ska stjäla ett datachips som innehåller försvarshemligheter men får konkurrens av en gammal fiende. Denna gång ska Jönssonligan stjäla ett datachips som innehåller försvarshemligheter.
sv
17:35
The great Buster
En ny dokumentärfilm om stumfilmens store mästare Buster Keaton. Sin beundran uttrycker Quentin Tarantino, Werner Herzog, Mel Brooks, 104-årige Norman Lloyd, Johnny Knoxville från Jackass, med flera.
sv
19:10
 Lyckligare kan ingen vara
Romantisk komedi som utspelar sig i Stockholm och kretsar kring en rad människor i olika generationer. Deras liv vävs samman av både tillfälligheter och avsiktliga val, där den gemensamma drivkraften är sökandet efter kärlek.
sv
21:00
 Mile 22
Actionthriller där en hemlig amerikansk specialstyrka skickas till ett land i Sydostasien för att eskortera en polis med information om terrorplaner.
sv
22:30
 Beck - Utom rimligt tvivel
Under ett spontant ingripande görs ett makabert fynd i bakluckan på en bil. Det blir Alex uppgift att leda utredningen av en ovanlig och ofattbart grym mordgåta, allt medan Beck-gruppen sätts under hård press både internt och externt.
sv