TV4 Hits

TV4 Hits

Sweden

TV gidas - Antradienis, 2024-05-14

01:50
 Den of Thieves
L.A. är bankrånens huvudstad. De enda som är tuffare än brottslingarna är polisens specialstyrka som leds av Big Nick.
sv
04:05
 Huset med den mystiska klockan
Föräldralösa Lewis flyttar in hos sin farbror i ett hus fyllt av mystik och hemligheter. I väggarna har en elak trollkarl gömt en klocka, ingen vet vad den gör, bara att det är något farligt.
sv
05:50
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
05:55
 Loranga, Masarin och Dartanjang
Loranga är världens bästa pappa, han bryr sig inte om någonting. Trots att han är vuxen, älskar han popmusik och vägrar att arbeta - han måste ju leka med sonen Masarin!
sv
06:45
 A Dog’s Purpose
En hund återföds som olika hundraser. Under de olika liven som hunden lever adopterar, räddas och förälskar sig olika människor i var och en av sina fyrbenta vänner.
sv
08:20
 Ett sista race
Stjärnspäckad svensk actionkomedi om streetracing-legenden Dennis som tillsammans med ex-frun Tove ska försöka stoppa tonårsdottern Hanna från att delta i en biltävling. Det blir början på ett hisnande sista race genom Sverige.
sv
10:10
 Mother's Day
Sandy är frånskild med två söner och en ex-man som träffat en yngre förmåga, Miranda är en ambitiös karriärkvinna utan barn och Jesse har en komplicerad relation till sin mamma.
sv
12:05
 Hands of Stone
Den sanna och otroliga berättelsen om Roberto Durán, boxaren som proffsdebuterade redan som sextonåring 1968 och vars karriär inte tog slut förrän över trettio år senare.
sv
13:50
 Knives Out
En rik författare hittas död och den lättsamme detektiven Benoit Blanc anlitas för att utreda fallet. Alla är misstänkta och Blanc måste reda ut ett nät av lögner för att komma åt sanningen.
sv
15:55
 Jönssonligan får guldfeber
Jönssonligan ska stjäla ett datachips som innehåller försvarshemligheter men får konkurrens av en gammal fiende. Denna gång ska Jönssonligan stjäla ett datachips som innehåller försvarshemligheter.
sv
17:35
The great Buster
En ny dokumentärfilm om stumfilmens store mästare Buster Keaton. Sin beundran uttrycker Quentin Tarantino, Werner Herzog, Mel Brooks, 104-årige Norman Lloyd, Johnny Knoxville från Jackass, med flera.
sv
19:10
 Lyckligare kan ingen vara
Romantisk komedi som utspelar sig i Stockholm och kretsar kring en rad människor i olika generationer. Deras liv vävs samman av både tillfälligheter och avsiktliga val, där den gemensamma drivkraften är sökandet efter kärlek.
sv
21:00
 Mile 22
Actionthriller där en hemlig amerikansk specialstyrka skickas till ett land i Sydostasien för att eskortera en polis med information om terrorplaner.
sv
22:30
 Beck - Utom rimligt tvivel
Under ett spontant ingripande görs ett makabert fynd i bakluckan på en bil. Det blir Alex uppgift att leda utredningen av en ovanlig och ofattbart grym mordgåta, allt medan Beck-gruppen sätts under hård press både internt och externt.
sv

TV gidas - Trečiadienis, 2024-05-15

00:00
 The Commuter
Dag in och dag ut går familjefadern och före detta polisen Michael till jobbet. Efter att plötsligt ha blivit avskedad, får han på tågresan hem ett erbjudande av en mystisk kvinna. Om han vägrar? Hans familj dör.
sv
01:40
 Deepwater Horizon
Den 20 april 2010 ska Deepwater Horizon, en oljeborrningsrigg som drivs av den privata underleverantören Transocean, börja borra utanför Louisianas södra kust på uppdrag av BP.
sv
03:25
 Lawless
Bröderna Forrest, Howard och Jack Bondurant är framgångsrika hembrännare och spritleverantörer under förbudstiden i USA. Men när specialagenten Charlie Rakes dyker upp förändras allt.
sv
05:20
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
05:30
Släpp fångarne loss, det är vår!
En fängelsefars om Frida och hennes långe vän som vill ha en mänskligare fångvård i en vänligare värld. Men när fången Harald Hansson rymmer, tar sig in i Fridas lilla hus och slår sönder allt, då orkar hon och hennes vän inte vara…
sv
07:10
 A Dog's Journey
Bailey är tillbaka! Den här gången hittar den älskvärda hunden meningen med sitt eget liv genom de människoliv som han möter.
sv
08:55
Jiro Dreams of Sushi
I en av Tokoyos tunnelbanestationer ligger Jiro Onos anspråkslösa restaurang där sushiälskare från hela världen flockas för att smaka hans prisbelönta sushibitar.
sv
10:15
 The Best of Me
En man och en kvinna återförenas 20 år efter att deras tonårsförälskelse slutat i katastrof. Hemligheter och skuld kommer upp till ytan, men också de gamla känslorna...
sv
12:10
 The Space Between Us
En astronaut visar sig vara gravid under sin resa till Mars, men dör i barnsäng när lille Gardner föds i den lilla kolonin. Han växer upp på den röda planeten men som tonåring vill han till jorden för att söka efter sin okände far.
sv
14:05
Joan Baez I Am a Noise
Dokumentär om den legendariska folksångaren och aktivisten Joan Baez som djupyker i unikt material från hennes arkiv.
sv
15:55
 Jönssonligan dyker upp igen
Komedi med Gösta Ekman och Ulf Brunnberg.
sv
17:25
 Paris can wait
Anne har varit gift i många år med en självupptagen filmproducent när hon oväntat ska resa från Cannes till Paris med makens affärspartner, den levnadsglade Jacques.
sv
18:55
 Green Book
Tony Lip får i uppdrag att köra och skydda en svart pianist av världsklass under dennes turné som sträcker sig från Manhattan till djupaste södern. Resan kantas av rasism, men även humor och vänskap.
sv
21:00
 Bäckström
Säsongsavslutning. Det börjar dra ihop sig och sanningen ska snart uppdagas om morden, knarksmugglingen och kartellen.
sv
21:45
 Regression
I Minnesota anklagas en familjefar för att ha sexuellt utnyttjat sin tonårsdotter. Mannen hävdar att han inte minns något av händelsen, men hans dotter är övertygande.
sv