TV4 Hits

TV4 Hits

Sweden

TV gidas - Šeštadienis, 2024-04-20

00:35
 3:10 to Yuma
Med en grupp hänsynslösa revolvermän i hälarna ska en skuldsatt ranchägare transportera en ökänd desperado genom apachernas territorium.
sv
02:35
 Holy Spider
I Holy Spider möter vi Rahimi, en kvinnlig journalist som beger sig till Irans heliga stad Mashhad för att undersöka en rad mord på prostituerade kvinnor. Rosad och prisad thriller av Ali Abbasi som gjorde filmen Gräns.
sv
04:30
Bill Cunningham New York
Han är 84 år men fortfarande i högsta grad på språng. I stillbilder och video, på cykel och till fots, dokumenterar han modets trender i New York. Med avväpnade charm gläntar Bill Cunningham på dörrarna till de finaste salongerna.
sv
05:55
 Joker
Nicke älskar practical jokes och när Pelle ska gifta sig står Nicke självklart för svensexan som ska börja med kidnappning. Men allt går snett och Pelle kidnappas på riktigt av en terroristgrupp.
sv
07:40
 Göta kanal 2 - kanalkampen
Det är för dags nya äventyr på Göta kanal och den här gången ska tävlingen bli dokusåpa. TV-bolagets vd är nervös och Anderssons båtvarv för sin del står på ruinens brant. Miljoner står på spel.
sv
09:15
 Borta bra, hemma värst
Brad och Kate har bestämt sig för att inte besöka sina familjer under julen och bokar en resa till Fiji. Men när deras flyg blir inställt hamnar de i sin värsta mardröm.
sv
10:40
 Sune vs. Sune
När Sune ska börja fyran möts han av en chock. En ny kille sitter på hans plats, och han är allt som Sune vill vara. Inte nog med det, han heter Sune också.
sv
12:10
 Belle
Japansk animerad fantasy inspirerad av klassikern Skönheten och odjuret. Suzu är en blyg skolflicka men vad hennes klasskompisar inte vet är att hon har en hemlig identitet – Belle – i den virtuella världen U, där hon är ett…
sv
14:10
 Lyckligare kan ingen vara
Romantisk komedi som utspelar sig i Stockholm och kretsar kring en rad människor i olika generationer. Deras liv vävs samman av både tillfälligheter och avsiktliga val, där den gemensamma drivkraften är sökandet efter kärlek.
sv
16:00
Jiro Dreams of Sushi
I en av Tokoyos tunnelbanestationer ligger Jiro Onos anspråkslösa restaurang där sushiälskare från hela världen flockas för att smaka hans prisbelönta sushibitar.
sv
17:20
 Book Club
Fyra kvinnor som har känt varandra hela livet bestämmer sig för att läsa "50 shades of Grey". Lite skulle de veta om vad livet hade att erbjuda efter det.
sv
19:00
 The Space Between Us
En astronaut visar sig vara gravid under sin resa till Mars, men dör i barnsäng när lille Gardner föds i den lilla kolonin. Han växer upp på den röda planeten men som tonåring vill han till jorden för att söka efter sin okände far.
sv
21:00
 Ett sista race
Stjärnspäckad svensk actionkomedi om streetracing-legenden Dennis som tillsammans med ex-frun Tove ska försöka stoppa tonårsdottern Hanna från att delta i en biltävling. Det blir början på ett hisnande sista race genom Sverige.
sv
22:50
 Willy's Wonderland
En man luras att ta nattskiftet på Willy’s Wonderland, en nöjespark hemsökt av åtta mekaniska djurmaskotar som är ute efter blod.
sv

TV gidas - Sekmadienis, 2024-04-21

00:15
 All Eyez on Me
Artisten Tupac Shakur föddes i New York, som son till en Black Panther-medlem, och växte upp i Baltimore där han tog de första stegen i sin oerhört framgångsrika karriär.
sv
02:30
 Cold pursuit
Den tystlåtna och hårt arbetande familjemanen Nels bor i en liten skidorten i Klippiga bergen. Hans uppgift är att ploga och hålla vägarna öppna mot omvärlden. Nels liv krossas dock när hans son mördas av en lokal drogkung.
sv
04:25
 Paris can wait
Anne har varit gift i många år med en självupptagen filmproducent när hon oväntat ska resa från Cannes till Paris med makens affärspartner, den levnadsglade Jacques.
sv
05:55
 Loranga, Masarin och Dartanjang
Loranga är världens bästa pappa, han bryr sig inte om någonting. Trots att han är vuxen, älskar han popmusik och vägrar att arbeta - han måste ju leka med sonen Masarin!
sv
06:50
 Micke & Veronika
När snickaren Micke ska renovera läkaren Veronicas kök blir de förälskade. Men inte alla uppskattar deras romans. Deras före detta partners krånglar och deras barn hatar varandra och har svårt att acceptera relationen.
sv
08:25
 Wonder
Baserad på New York Times-bästsäljande bok. En hjärtevärmande historia om den osannolika unga hjälten August ”Auggie” Pullman, född med en grav ansiktsdeformation.
sv
10:15
 Tills Frank skiljer oss åt
Svensk komedi om singeln Vera som längtar efter den stora kärleken. Hon är visserligen dödligt kär i sin kollega Frank, men hennes livscoach tycker det är dags att Vera sänker sina krav, mållåser på en hyfsad kille och sätter fart på…
sv
11:55
 Sune - Best Man
Sunes klass ska åka på hemlig klassresa. Sune och Sophie ser verkligen fram emot att åka iväg tillsammans. Men så inser Sune plötsligt att klassresan är samma helg som morfars bröllop. Panik!
sv
13:20
 Mamma Mu hittar hem
På landet hos Mamma Mu och Kråkan går livet sin vanliga lunk när Storken dyker upp på gården och bygger ett bo. Storken berättar om sina resor och nu vill Mamma Mu också se världen.
sv
14:25
 17 Again
Efter en mirakulös händelse vaknar 37-årige Mike upp och är plötsligt åter 17 år gammal. Vid 37 års ålder kan Mike konstatera att livet inte blivit som han tänkt sig.
sv
16:05
Bill Cunningham New York
Han är 84 år men fortfarande i högsta grad på språng. I stillbilder och video, på cykel och till fots, dokumenterar han modets trender i New York. Med avväpnade charm gläntar Bill Cunningham på dörrarna till de finaste salongerna.
sv
17:30
 Irrational Man
Abe Lucas är deprimerad och dricker för mycket, men när han inleder en vänskap med den unga studenten Jill, tar livet en ny vändning.
sv
19:05
 The King's Speech
Historien om Kung George VI av Storbritannien. När hans bror abdikerar måste en ovillig George överta tronen. Han är plågad av svår stamning och anses vara olämplig som kung.
sv
21:00
 1917
De två unga brittiska soldaterna, Scofield och Blake, kastas in i ett till synes omöjligt uppdrag. I en kamp mot klockan måste de korsa fientligt territorium för att förhindra en förödande attack.
sv
22:55
 Deepwater Horizon
Den 20 april 2010 ska Deepwater Horizon, en oljeborrningsrigg som drivs av den privata underleverantören Transocean, börja borra utanför Louisianas södra kust på uppdrag av BP.
sv